|
|
#3901 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
A mój miał we wstępie coś po łacinie albo w tolkienowskim języku elfów czego i tak nie zczaiłam. I że lubi gotyckie horrory, a ze sportu szachy i brydż. Reszty nie pamiętam. |
|
|
|
|
#3902 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ale miałam masakrycznego stresa w pracy - podobno stresy skracają życie, mi chyba z pięć lat dziś zabrało
![]() Super, bardzo się cieszę Może jutro? Cytat:
no tak myślałam ![]() Cytat:
Cytat:
Bo wiesz, taki ekstra piękny to może okazać się bardziej zakochany w swoim odbiciu w lusterku niż koniec końców w Tobie ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3903 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja stawiam na chemię i dobór naturalny Będzie podobny - fajnie ![]() Dla mnie samo się dobierze najlepiej, bez sztucznych doborów wełdug ściśle okręlsonych wymagań - np. jak tu w barze (co by było, gdyby np. wyznacznikiem wstępu do SB był poziom perfumoholizmu, alkoholizmu albo zboczenia czy rodzaj słuchanej ,muzyki? )A po drugie - jak mam stawiać wymagania wobec facetów, skoro w sumie, to sama nie wiem, czego dokładnie chcę? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no so... ![]() Cytat:
Tylko, zeby miał to niechwytne COŚ, co mnie ruszy A nie, że np. musi mieć czarne oczy, ciemne włosy do ramion, 1,85 cm wzrostu i 20 cm (jak siegnę wstecz, to każdy facet, co mi się podobał był inny - od ślicznych jak z obrazka po pozornie niewyględnych )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-16 o 15:45 |
|||||
|
|
|
#3904 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tak bajdełej, polecam książkę "Diabeł ubiera się u Prady", babska literatura ale odkąd przeczytałam przestałam tak narzekać na swoją kier. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Ale, że nienawidzi dryndusów, to nic nie napisał
![]() Nie spodziewał się, że bardziej, niż mózg nos mu będzie przy mnie pracował ![]() Jutro może być! Jeżeli ktoś chce dołączyć- zapraszam!
|
#3906 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Poza tym miejsce też ważne - np. na koncercie będzie szansa na wspólne zainteresowania, w hipermarkecie już niekoniecznie. Zgubiłam się - ja Cię teraz popieram czy nie? ![]() Dobra, czas do domu, ciąg dalszy w poniedziałek
|
|
|
|
|
#3907 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurde-jakie to są gotyckie hororry?
ju-u mnie Twój Wojtek musialby odpaśc w przedbiegach ![]() a ja dzis mało pisze bo przesłuchuje gothic, deathrock ( ) i inne takie dla początkujących . Jedyne co mnie troche zaiteresowało to Cinema Strange i ciekawe było coś z kabaretem w nazwie, ale raczej jako ciekawostka-do słuchanaia na dłuzsza mete to sie nie nadaje. I musze powiedziec ze mialam zupełnie inne wyobrazenie o tego typu muzyce dla mnie to w wiekszosci jakies prawie ze disco jest -gdzie tu mrocznosc i goth , nawet coś a'la Elvis tam było a Bauhaus mi momentami przypomina The Doors ![]() Poprosze o jakis bardziej mroczno-histeryczny gothic-moze byc dla zaawansowanych
|
|
#3908 |
|
Nindżopesz
|
A jakieś Kruki i Anne Rice, reszty nie pamiętam
|
|
|
|
#3909 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Ann Rice to ja znam tylko zboczone książki
|
|
#3910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Po prostu albo przy spotkaniu zaiskrzy albo nie - ot, cała filozofia ![]() edit: dzwonił kumpel z IT, zę siedzi nad moim laptokiem, ale nic nie chce działać i chyba dysk poszedł jeszcze by chciał wyjąć dysk i sprawdzić na innym sprzęcie, czy to na pewno to, ale nie ma sprzętu. A ja nie znam nikogo, kto mógłby mi pomóc (tzn. mam jeszcze jednego kolegę z pracy, ale na urlopie od tygodnia siedzi )Papa... Do zobaczenia po weekendzie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-16 o 16:05 |
||
|
|
|
#3911 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, ja mialam taki moment ze wydawało mi sie ze przetestowałam juz wszystko co było warto w całym mieście...i wtedy pojawił sie TZ... i juz został
|
|
|
#3912 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no tak, wszystkiego nie da się przewidzieć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a mojego znam z podstawówki, więc nie ma to jak powrót do korzeni |
||||
|
|
|
#3913 | |
|
Nindżopesz
|
Ale skoro napisał, że nie lubi choinek samochodowych to mogłaś z góry skreślić Shalimara
![]() Cytat:
A co on, przeprowadził się z Pcimia Dolnego? ![]() Tymczasem przy moim TŻcie, po wszystkich porażkach i odsiewach, długo zastanawiałam się co Pan Idealny we mnie widzi i jaki ma ukryty feler No i wyszło z tymi kąpielami ![]() Na szczęście z wiekiem człowiek zdobywa doświadczenie, kilka rozwodów i będzie cacy ![]() U mnie w domu 31 stopni
|
|
|
|
|
#3914 | |||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
A awatar - rzeczywiście potterowski. I nie na haju, ale prawie: po prowadzeniu trzygodzinnej promocji w maksymalnie zatłoczonej księgarni. ![]() Cytat:
Gościu w normalnych okolicznościach mógłby być fajny. Gdyby miał coś do powiedzenia, oczywiście. W tych okolicznościach przyrody zdaje mi się najbardziej paszteciarskim paszteciarzem w galaktyce. No własnie na tej zasadzie funkcjonuje mój dobór partnerów. Na zasadzie, że nie ma zasad. Sama jestem sterem i okrętem. ![]() ![]() To ciągłe zgadzanie się z Tobą zaczyna mnie niepokoić. A przy okazji - masz obłędnie przewrotny awatar. I podpis! Dojrzewasz do ostrzejszego grania? Co będzie dalej? Cytat:
Cytat:
Moim zdaniem.Dziękuję. Kieckę szyła moja kumpela. Groszowa sprawa, bo materiał jakiś po trzy złote metr. Ale nosi się jak złoto. Mam kilka takich. Ano możliwe. Tyle, że nie tyję całkiem sadliście, bo pakuję jednoczesnie na siłowni, więc nie zwisam, tylko buduję masę. Ale za dużą tak na raz. Nie jestem przyzwyczajona i... No dziwnie się czuję. Ale tak mi się chce czekolady... Cytat:
Wedle teorii mojej kumpeli najważniejszy jest paszport. Wszystko inne można dokupić, alb pożyczyć. Pocieszająca myśl, czyż nie? Taaa... Żeby to tak się dało. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Sama nie korzystam nie tylko dlatego, że jestem w związku, ale dlatego, że ja ogólnie umawiam się ze zbyt duża ilością ciastek i bez portali. Pamiętam czasy, kiedy zdarzało się, że idąc z jednym za rączkę spotykałam innego, albo dwóch innych hurtem, bo okazywało się, że się znali , albo że spotykało się u mnie trzech aktualnych "kolegów", bo akurat przypadkiem wpadli. Wprowadziłam więc zasadę, że ci, którzy przychodzą niezapowiedziani palą gumy. Ci, którzy robią sceny, też palą gumy. ![]() Cytat:
![]() No to teraz biegaj po schodach. To podobno przedłuża. Życie.
|
|
#3915 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
nieee..akurat wychynął z niebytu do knajpianego towarzystwa....i ja go pierwsza capnęłam ![]() ( a tak na marginesie dzień w którym go spotkałam był dniem kiedy pokłócił sie z laską bo odmówił pójścia z nią na gale disco polo tak upraszczając, bo to bardziej skomplikowane było)red-a co wyszło z kąpielami u pana idealnego? ![]() Cytat:
moi byli wszyscy sie znali...w ogole wszyscy sie znali..w moim mieście zawsze była jedna rockowa knajpa w ktorej sie siedziało zawsze w tym samym składzie-tzn cala knajpa to byli codziennie ci sami ludzie....tzn jakies tam zmiany były..ktos dochodził ktos odchodził na studia....to były piękne czasy...i podryw był łatwy-wszystkie ciastka w jednym miejscu mozna było najpierw pooglądac z daleka, a i z poznaniem nie było problemu
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-07-16 o 17:59 |
|
|
|
|
#3916 | |||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Wdzięcznam za wszelkie głaski i przytulki
Ale za bardzo się zestresowałam czymś na co nie miałam w gruncie rzeczy wpływu (a może miałam, może mogłam mieć - w sumie tym się najbardziej gryzę..) Ale kit z tym, już nie będę się rozpisywać, w poniedziałek zobaczymy co się wykluje bo może nie będzie źle. Cytat:
Ale ja ciężko łapię w tych kwestiach bo yyyy.. nie rusza mnie wygląd facetów. W sensie że nie pociągają mnie faceci z powodu samego wyglądu - po prostu nie, nigdy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
np. "Mnich" autorstwa Matthew Lewisa z końca XVIII wieku - polecam ![]() Na nowsiejszych się mniej wyznaję ![]() Cytat:
To nie gotyk - to neogotyk ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
chociaż w moim przypadku bieganie zastąpiłoby raczej taniec łabędzia
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-07-16 o 18:45 |
|||||||||
|
|
|
#3917 |
|
Nindżopesz
|
Ojej, a to nie pisałam?
Otóż on ma takie poglądy... nie zerka mi przez ramię? Nie zerka, mogę obgadywać. Otóż uważa, że częste mycie skraca życie i jak nie przypomnę, nie zagonię... No jakbym z lumpem mieszkała. Podobnie wygląda kwestia sprzątania. I podjada mi to, co sobie przygotuję. I ciągle w coś gra Jak w Modzie na sukces W ogóle źle przytoczyłam, to było coś o "pograniczu mistycyzmu i gotyckiego horroru", ewentualnie "gotyckiego mistycyzmu i pogranicznego horroru" lub "gotyckiego pogranicza mistycznego horroru"... Nie pamiętam
|
|
|
|
#3918 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po wakacjach przydałby mi się jakiś fitnes, pilates czy callanetics... ![]() Cytat:
Na początku liceum wywieźli nas na wycieczkę integracyjną do Krakowa. Tam z kumpelą jak tylko dali czas wolny to hop do kafejki i na ircu z jakimś studentem zaczęłyśmy gadać. Jakoś tak wyszło, że się umówiłyśmy z nim obie. Przyszedł, pogadaliśmy i każdy poszedł w swoją stronę. Ale to było bez sensu.... ![]() Cytat:
No z takim patentem, to może nawet mi udałoby się wyhaczyć coś konkretnego ![]() Bo w realu to poznałam rzeźbiarza z Malagi. Polak, tylko że jest ze 20 lat starszy... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale to nie gotyk. No i dla mnie już mało co wydaje się mroczne... ![]() Cytat:
Cytat:
Wciąż podtrzymuję, że zginę w katasrofie lotniczej w wieku 69 lat
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Bzdura, jak będziesz mieć 69 lat, to będą teletrasportery
![]() A W. faktycznie nienawidzi Shalimara- ale dla niego to nieświeże naleśniki odgrzewane na zjełczałym maśle (ach, jak mnie to kręci- może byłam kiedyś prusakiem?)
|
#3920 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
ja też pomacham
bo już jestem prawie spakowana, a o 3 (czyli za 6 godzin niecałe ) musimy wstać więęec się żegnam ![]() za tydzień będę oczywiście liczyć na streszczenie ![]() baj baj |
|
|
|
#3922 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Padam po spotkaniu trójmiejskim i 3 godz zwiedzaniu sklepów z Florens
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3923 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Do usłyszenia i baw się dobrze ![]() I co fajnego kupiłyścieee? |
|
|
|
|
#3924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widać kto ją robił A nie mieszał też w niej paluszków Maciek L.? Bo trochę na jego robotę to wygląda ![]() Cytat:
wreszcie jakiś mocniejszy podpis A w teledysku znajome miejsca i znajome twarze ![]() Maja wyłowiła z całego Amon Amarth akurat teledysk kręcony na Wolinie, w którym gra paru kolegów ![]() Padam, teraz to już na pewno białko mi się ścina
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-07-16 o 21:26 |
||
|
|
|
#3925 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Flo 2 bluzki,ja pierścionek,który będę nosić jako wisiorek
mówię Ci,ale łupy na taką wielką Galerię i parę godzin łażenia A jak się naśmiałyśmy w sklepie River Island-jak wydawać kasę to tylko tam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3926 |
|
grozi wypollizowaniem
|
uffff...skonczyłam sie pakować...
jutro pobudka o trzeciej
|
|
#3927 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
jak ja Ci zazdroszczę
chciałam też gdzieś wybyć w przyszłym roku,ale coś mąż wspomina o zmianie auta i łazienkę trzeba skończyć może chociaż Mazury zaliczymy
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
, muszę przeleciec bar, ale nie mam siłyo, Winter już napisała o naszym odkryciu, River Island żondzi
|
|
#3929 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
my zawsze staramy sie jakoś tanio na wakacje wybrać...ja muszę na wakacje wyjeżdzac-w tamtym roku nie byliśmy i czułam sie wypluta przez cały rok
|
|
|
#3930 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Florens-z dedykacją for ju Może jakieś wspólne zamówienie zrobimy?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

ewentualnie Contratubex, ale mniej skuteczny.
Jak któryś miał potencjał to szłam na spotkanie ale niestety 90% odpadało na etapie gg.

)
) i inne takie dla początkujących 

)
, ja mialam taki moment ze wydawało mi sie ze przetestowałam juz wszystko co było warto w całym mieście...i wtedy pojawił sie TZ...
a mojego znam z podstawówki, więc nie ma to jak powrót do korzeni

Moim zdaniem.