Scent Bar XVI - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-16, 15:21   #3901
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar XVI

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Mój Wojtek też z netu
Napisał, że szuka kobiety, przy której mógłby się w każdej chwili zdrzemnąć i nie miałaby o to pretensji, a o sobie, że nie lubi żółtych choinek do samochodów, szantów i filmów akcji- tyle pamiętam...

A mój miał we wstępie coś po łacinie albo w tolkienowskim języku elfów czego i tak nie zczaiłam. I że lubi gotyckie horrory, a ze sportu szachy i brydż. Reszty nie pamiętam.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 15:34   #3902
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Ale miałam masakrycznego stresa w pracy - podobno stresy skracają życie, mi chyba z pięć lat dziś zabrało

Cytat:
Kameno, pewnie, że się wybiorę
Super, bardzo się cieszę
Może jutro?

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
edit: byłam u lekarki i poleciła mi na bliznę Dermatix - podobno najlepszy, ale ponad 100 zeta ewentualnie Contratubex, ale mniej skuteczny.
Kurczę, ciągle wydatki
Contratubex, co za nazwa

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Tia, i nawet w bonusie dostałam różne inne
no tak myślałam

Cytat:

E tam, mnie szczegóły nie biorą Jak któryś miał potencjał to szłam na spotkanie ale niestety 90% odpadało na etapie gg.
fakt, od razu widać jak ktoś nie potrafi sformułować wypowiedzi, albo i nawet zdania, po polsku

Cytat:
no widzisz - ja tez stosuję selekcję, tylko wzrokowo - u mnie jakieś 95% odpada po oblukaniu
a reszta wpada pod ostry osąd intelektu, poczucia humoru itp
(kolezanki zawsze mówią, ze mam zawyzone wymagania i powinnam obniżyhć poprzeczkę... cóż w przeciwieństwie do nich stawiam na jakość a nie ilość )
to może zmień podejście - daj szansę tym mniej wyględnym, może to przyniesie rezultaty...?

Bo wiesz, taki ekstra piękny to może okazać się bardziej zakochany w swoim odbiciu w lusterku niż koniec końców w Tobie

Cytat:
Mój Wojtek też z netu
Napisał, że szuka kobiety, przy której mógłby się w każdej chwili zdrzemnąć i nie miałaby o to pretensji, a o sobie, że nie lubi żółtych choinek do samochodów, szantów i filmów akcji- tyle pamiętam...
jakie to ładne, niby nic a naprawdę dużo mówi
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 15:39   #3903
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Ja na początku nie byłam zbyt wybredna, potem chodziłam na spotkania tylko z "uwłosionymi", ewentualnie z krótkowłosymi przystojniakami (gust mam trochę spaczony więc to względne pojęcie).
A, i jeszcze musiał taki lubić RPG i jesień (ale ważne, nie? kluczowe wręcz), nie interesować się modą i mieć liberalne poglądy.
EDIT: a, zapomniałam! Mój obecny jest z randki w ciemno
ale wymagania
A ja stawiam na chemię i dobór naturalny Będzie podobny - fajnie Będzie inny - tyż fajnie, przeciwieństwa się przyciągają
Dla mnie samo się dobierze najlepiej, bez sztucznych doborów wełdug ściśle okręlsonych wymagań - np. jak tu w barze (co by było, gdyby np. wyznacznikiem wstępu do SB był poziom perfumoholizmu, alkoholizmu albo zboczenia czy rodzaj słuchanej ,muzyki? a tak, tośmy się sami dobrali )
A po drugie - jak mam stawiać wymagania wobec facetów, skoro w sumie, to sama nie wiem, czego dokładnie chcę?
Cytat:
Mój Wojtek też z netu

Cytat:

A mój miał we wstępie coś po łacinie albo w tolkienowskim języku elfów czego i tak nie zczaiłam. I że lubi gotyckie horrory, a ze sportu szachy i brydż. Reszty nie pamiętam.
ooo...

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Ale miałam masakrycznego stresa w pracy - podobno stresy skracają życie, mi chyba z pięć lat dziś zabrało

Cytat:
Contratubex, co za nazwa
no so...
Cytat:
to może zmień podejście - daj szansę tym mniej wyględnym, może to przyniesie rezultaty...?

Bo wiesz, taki ekstra piękny to może okazać się bardziej zakochany w swoim odbiciu w lusterku niż koniec końców w Tobie
ale tu nie chodzi o takich super-przystojniaczków, bo takich nie lubię
Tylko, zeby miał to niechwytne COŚ, co mnie ruszy
A nie, że np. musi mieć czarne oczy, ciemne włosy do ramion, 1,85 cm wzrostu i 20 cm
(jak siegnę wstecz, to każdy facet, co mi się podobał był inny - od ślicznych jak z obrazka po pozornie niewyględnych )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-07-16 o 15:45
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 15:42   #3904
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Opowiadaj to pocieszymy
Tak bajdełej, polecam książkę "Diabeł ubiera się u Prady", babska literatura ale odkąd przeczytałam przestałam tak narzekać na swoją kier.

Cytat:
fakt, od razu widać jak ktoś nie potrafi sformułować wypowiedzi, albo i nawet zdania, po polsku
Dużo jest takich osób, smutne to i dziwne.

Cytat:
I zalegnie taki na sofie i będzie się miziać końcówkami swoich włosów a Tobie, Maju, pozostanie kucnąć na podłodze i filmować jego rozkoszne wygibasy

Stary 2010-07-16, 15:47   #3905
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

jakie to ładne, niby nic a naprawdę dużo mówi
Ale, że nienawidzi dryndusów, to nic nie napisał
Nie spodziewał się, że bardziej, niż mózg nos mu będzie przy mnie pracował

Jutro może być! Jeżeli ktoś chce dołączyć- zapraszam!

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 15:50   #3906
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A ja stawiam na chemię i dobór naturalny Będzie podobny - fajnie Będzie inny - tyż fajnie, przeciwieństwa się przyciągają
Siłą rzeczy kiedy poznajesz kogoś na żywo to widzisz jak wygląda i na tej podstawie już potrafisz jakoś, brzydko mówiąc, zaszufladkować. No i Ty masz dośc konkretny typ urody więc potencjalny zagadywacz chyba z góry widzi na co się pisze Poza tym miejsce też ważne - np. na koncercie będzie szansa na wspólne zainteresowania, w hipermarkecie już niekoniecznie.
Zgubiłam się - ja Cię teraz popieram czy nie?

Dobra, czas do domu, ciąg dalszy w poniedziałek

Stary 2010-07-16, 15:54   #3907
Polly_
grozi wypollizowaniem

kurde-jakie to są gotyckie hororry?
ju-u mnie Twój Wojtek musialby odpaśc w przedbiegach

a ja dzis mało pisze bo przesłuchuje gothic, deathrock () i inne takie dla początkujących . Niestety jestem na nie . Jedyne co mnie troche zaiteresowało to Cinema Strange i ciekawe było coś z kabaretem w nazwie, ale raczej jako ciekawostka-do słuchanaia na dłuzsza mete to sie nie nadaje. I musze powiedziec ze mialam zupełnie inne wyobrazenie o tego typu muzyce dla mnie to w wiekszosci jakies prawie ze disco jest -gdzie tu mrocznosc i goth , nawet coś a'la Elvis tam było a Bauhaus mi momentami przypomina The Doors

Poprosze o jakis bardziej mroczno-histeryczny gothic-moze byc dla zaawansowanych -acha- damskim wokalom mówie nie.
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 15:57   #3908
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
A jakieś Kruki i Anne Rice, reszty nie pamiętam

Stary 2010-07-16, 15:57   #3909
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Ann Rice to ja znam tylko zboczone książki
Stary 2010-07-16, 15:58   #3910
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
I zalegnie taki na sofie i będzie się miziać końcówkami swoich włosów a Tobie, Maju, pozostanie kucnąć na podłodze i filmować jego rozkoszne wygibasy
wex mi nie przypominaj gościa
Cytat:
Siłą rzeczy kiedy poznajesz kogoś na żywo to widzisz jak wygląda i na tej podstawie już potrafisz jakoś, brzydko mówiąc, zaszufladkować. No i Ty masz dośc konkretny typ urody więc potencjalny zagadywacz chyba z góry widzi na co się pisze Poza tym miejsce też ważne - np. na koncercie będzie szansa na wspólne zainteresowania, w hipermarkecie już niekoniecznie.
Zgubiłam się - ja Cię teraz popieram czy nie?

Po prostu albo przy spotkaniu zaiskrzy albo nie - ot, cała filozofia

edit: dzwonił kumpel z IT, zę siedzi nad moim laptokiem, ale nic nie chce działać i chyba dysk poszedł kuźwa, kolejna kasa i czekanie
jeszcze by chciał wyjąć dysk i sprawdzić na innym sprzęcie, czy to na pewno to, ale nie ma sprzętu. A ja nie znam nikogo, kto mógłby mi pomóc (tzn. mam jeszcze jednego kolegę z pracy, ale na urlopie od tygodnia siedzi )

Papa...
Do zobaczenia po weekendzie

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-07-16 o 16:05
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 16:00   #3911
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
wex mi nie przypominaj gościa

Po prostu albo przy spotkaniu zaiskrzy albo nie - ot, cała filozofia
nom , ja mialam taki moment ze wydawało mi sie ze przetestowałam juz wszystko co było warto w całym mieście...i wtedy pojawił sie TZ... i juz został
Stary 2010-07-16, 16:21   #3912
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, bo na kilka rzeczy nie wpadłam
no tak, wszystkiego nie da się przewidzieć

Cytat:
Ano widzisz, ale teraz bogatsza o moje doświadczenia możesz próbować na nowo

no coś Ty, za ciepło jest
Cytat:
Mój Wojtek też z netu

Red, to genialne, co napisałaś

Cytat:

Cytat:
nom , ja mialam taki moment ze wydawało mi sie ze przetestowałam juz wszystko co było warto w całym mieście...i wtedy pojawił sie TZ... i juz został
miałam to samo a mojego znam z podstawówki, więc nie ma to jak powrót do korzeni

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 17:03   #3913
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ale skoro napisał, że nie lubi choinek samochodowych to mogłaś z góry skreślić Shalimara

Cytat:
ja mialam taki moment ze wydawało mi sie ze przetestowałam juz wszystko co było warto w całym mieście...i wtedy pojawił sie TZ... i juz został

A co on, przeprowadził się z Pcimia Dolnego?

Tymczasem przy moim TŻcie, po wszystkich porażkach i odsiewach, długo zastanawiałam się co Pan Idealny we mnie widzi i jaki ma ukryty feler I o homo orientację go podejrzewałam bo wcale się z łapami nie pchał.
No i wyszło z tymi kąpielami

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
no tak, wszystkiego nie da się przewidzieć
Na szczęście z wiekiem człowiek zdobywa doświadczenie, kilka rozwodów i będzie cacy

U mnie w domu 31 stopni

Stary 2010-07-16, 17:20   #3914
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Gryx82
Ależ z Ciebie uroczy... yyy... Dzwoneczek?
Gryxiu, masz genialną pamięć.

Cytat:
Wyglądasz bosko w tej kiecce! No i z płomieniami Ci do twarzy
A awatar... Pierwsza myśl - Harry Potter na haju
Kręciliśmy to także w czarno-bordowej, ale się źle wycinała z grenscreena.
A awatar - rzeczywiście potterowski. I nie na haju, ale prawie: po prowadzeniu trzygodzinnej promocji w maksymalnie zatłoczonej księgarni.
Cytat:
Maja, jak zajrzysz to koniecznie cofnij się kilka stron, będzie mój post z filmikiem o fetyszyście włosowym - speszially for Ju.
EDIT: raptem stronę do tyłu, jakiś pomór był wczoraj w Barze.
A własnie, widziałam.
Gościu w normalnych okolicznościach mógłby być fajny. Gdyby miał coś do powiedzenia, oczywiście.
W tych okolicznościach przyrody zdaje mi się najbardziej paszteciarskim paszteciarzem w galaktyce. No własnie na tej zasadzie funkcjonuje mój dobór partnerów. Na zasadzie, że nie ma zasad. Sama jestem sterem i okrętem.
Cytat:
Sabuś, wyszłac
BOSKOOOO!!!!

Cytat:

ja tez
To ciągłe zgadzanie się z Tobą zaczyna mnie niepokoić.

A przy okazji - masz obłędnie przewrotny awatar.
I podpis! Dojrzewasz do ostrzejszego grania? Co będzie dalej?
Cytat:
A widzieliście ten zwiastun Bitwy Pod grunwaldem, co podobno w tvp leci?
Świetny
http://www.youtube.com/watch?v=vpR_Ckg3q6s
Maczał w nim palce Tomek Bagiński.

Cytat:
ja musze pracować
Finntrolla w zwolnionym tempie widziałaś?
Edit: nie mogę, ciągle przypominaja mi sie ci włosowi fetyszysci a myślałam, że to ja hopla na punkcie długich włosów mam...
Bleh. Ja mam świra, ale długie włosy nie zastępują mi reszty świata. To jest niesmaczne. Moim zdaniem.

Cytat:
super wyglądasz świetnie (i świetna kiecka )
Dziękuję.
Kieckę szyła moja kumpela. Groszowa sprawa, bo materiał jakiś po trzy złote metr. Ale nosi się jak złoto. Mam kilka takich.
Cytat:
Ty tyjesz? niemożliwe
Ano możliwe. Tyle, że nie tyję całkiem sadliście, bo pakuję jednoczesnie na siłowni, więc nie zwisam, tylko buduję masę. Ale za dużą tak na raz. Nie jestem przyzwyczajona i... No dziwnie się czuję.
Ale tak mi się chce czekolady...
Cytat:
Zamiast się pakować siedzę i piję kawę totalnie nie mam weny. A tu już czasu coraz mniej
Powrzucasz potem do torby jak leci. Zawsze tak robię.
Wedle teorii mojej kumpeli najważniejszy jest paszport. Wszystko inne można dokupić, alb pożyczyć.
Pocieszająca myśl, czyż nie?

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
To oddaj co przybrałaś, jak Ci źle
Taaa... Żeby to tak się dało.

Cytat:
Ja nigdy nie umiałam takiej selekcji na zimno zrobić. Przyłaził gostek i chemia ten teges albo nie, innych kryteriów nie było
Ja też. Ale ja nie mam wprawy w randkach w ciemno. Za to znam się na randkach w jasno.
Cytat:
świetny filmik

Wiesz że wyglądasz identycznie jak na jednym rysunku mojego TŻ - popełnił kiedyś awatar-czarodziejkę dla jednej znajomej, wszystko takie samo, kieca, włosy, płomienie
Wow! Daję słowo, że nie mam z tym nic wspólnego. Pomysł i płomienie autorstwa Staszka - może to on umawiał się z Twoim mężem?
Cytat:
nom... (choć ja za takimi postrzępionymi końcami średnio przepadam... za dużo flejowatych facetów widzę grunt, zeby były czyste, wyczesane i w miare zadbane )
Mnie kręcą proste, spadające pa plecy lśniąca falą i ścięte równo, jak kosą.
Cytat:
ja nigdy nie chcodziłam na randki z netu
A już na pewno nie mam zamiaru z jakiegoś portalu randkowego (mam jakoś dziwinie wbite do łba, że tak, to już naprawdę zdesperowane jednostki siedzą co innego, jak się przypadkiem na jakimś forum spotka i z czasem coś się rozwinie)
Poza tym ja to wzrokowiec - lubię sobie popatrzeć...
No i w życiu nie umówiłabym się z obcym, wolę takich, co już ich poznałam i oblukałam naocznie
Mnie to w ogóle trudno na randkę wyciągnąć - sama na sam z łopcym chuopem, brr...
Myślę, że portale randkowe to naprawdą fajna rzecz. Mam znajomych, którzy znaleźli tą droga naprawdę niesamowitych ludzi i są szczęśliwi.
Sama nie korzystam nie tylko dlatego, że jestem w związku, ale dlatego, że ja ogólnie umawiam się ze zbyt duża ilością ciastek i bez portali.
Pamiętam czasy, kiedy zdarzało się, że idąc z jednym za rączkę spotykałam innego, albo dwóch innych hurtem, bo okazywało się, że się znali , albo że spotykało się u mnie trzech aktualnych "kolegów", bo akurat przypadkiem wpadli. Wprowadziłam więc zasadę, że ci, którzy przychodzą niezapowiedziani palą gumy. Ci, którzy robią sceny, też palą gumy.
Cytat:
Buuu...
No to teraz biegaj po schodach. To podobno przedłuża.
Życie.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 17:48   #3915
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

A co on, przeprowadził się z Pcimia Dolnego?

nieee..akurat wychynął z niebytu do knajpianego towarzystwa....i ja go pierwsza capnęłam
( a tak na marginesie dzień w którym go spotkałam był dniem kiedy pokłócił sie z laską bo odmówił pójścia z nią na gale disco polo i poszedł z kumplami na miasto...gdzie natknął sie na mnie tak upraszczając, bo to bardziej skomplikowane było)

red
-a co wyszło z kąpielami u pana idealnego?

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Pamiętam czasy, kiedy zdarzało się, że idąc z jednym za rączkę spotykałam innego, albo dwóch innych hurtem, bo okazywało się, że się znali , albo że spotykało się u mnie trzech aktualnych "kolegów", bo akurat przypadkiem wpadli. Wprowadziłam więc zasadę, że ci, którzy przychodzą niezapowiedziani palą gumy. Ci, którzy robią sceny, też palą gumy.

moi byli wszyscy sie znali...w ogole wszyscy sie znali..w moim mieście zawsze była jedna rockowa knajpa w ktorej sie siedziało zawsze w tym samym składzie-tzn cala knajpa to byli codziennie ci sami ludzie....tzn jakies tam zmiany były..ktos dochodził ktos odchodził na studia....to były piękne czasy...i podryw był łatwy-wszystkie ciastka w jednym miejscu mozna było najpierw pooglądac z daleka, a i z poznaniem nie było problemu

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-07-16 o 17:59
Stary 2010-07-16, 18:39   #3916
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Wdzięcznam za wszelkie głaski i przytulki
Ale za bardzo się zestresowałam czymś na co nie miałam w gruncie rzeczy wpływu (a może miałam, może mogłam mieć - w sumie tym się najbardziej gryzę..)
Ale kit z tym, już nie będę się rozpisywać, w poniedziałek zobaczymy co się wykluje bo może nie będzie źle.

Cytat:
ale tu nie chodzi o takich super-przystojniaczków, bo takich nie lubię
Tylko, zeby miał to niechwytne COŚ, co mnie ruszy
A nie, że np. musi mieć czarne oczy, ciemne włosy do ramion, 1,85 cm wzrostu i 20 cm
(jak siegnę wstecz, to każdy facet, co mi się podobał był inny - od ślicznych jak z obrazka po pozornie niewyględnych )
A, to się nie zrozumiałyśmy Ale ja ciężko łapię w tych kwestiach bo yyyy.. nie rusza mnie wygląd facetów. W sensie że nie pociągają mnie faceci z powodu samego wyglądu - po prostu nie, nigdy.

Cytat:

Cytat:
Nie spodziewał się, że bardziej, niż mózg nos mu będzie przy mnie pracował
dryndusów pewnie nie spodziewał się w najkoszmarniejszych koszmarach
Cytat:
Jutro może być! Jeżeli ktoś chce dołączyć- zapraszam!
Świetnie, a godzina? Może tak wczesnym popołudniem? Nie wiem o której otwierają Nonsens?

Cytat:
np. "Mnich" autorstwa Matthew Lewisa z końca XVIII wieku - polecam

Na nowsiejszych się mniej wyznaję
Cytat:
...
Poprosze o jakis bardziej mroczno-histeryczny gothic-moze byc dla zaawansowanych -acha- damskim wokalom mówie nie.
Buu, nie pomogę Ci w podrzucaniu histeryczno-mrocznych rzeczy, nic mi do głowy nie przychodzi.... ale życzę powodzenia w poszukiwaniach, poszukiwania są fajne

Cytat:
To nie gotyk - to neogotyk

Cytat:

Cytat:
Tymczasem przy moim TŻcie, po wszystkich porażkach i odsiewach, długo zastanawiałam się co Pan Idealny we mnie widzi i jaki ma ukryty feler I o homo orientację go podejrzewałam bo wcale się z łapami nie pchał.
No i wyszło z tymi kąpielami
Z jakimi kąpielami?

Cytat:

Wow! Daję słowo, że nie mam z tym nic wspólnego. Pomysł i płomienie autorstwa Staszka - może to on umawiał się z Twoim mężem?
eee, nie... ale przyznam się że jak Cię zobaczyłam to mną trochę wstrząsło
Cytat:
Życie.

chociaż w moim przypadku bieganie zastąpiłoby raczej taniec łabędzia
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2010-07-16 o 18:45
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 18:57   #3917
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
red-a co wyszło z kąpielami u pana idealnego?
Cytat:
Z jakimi kąpielami?
Ojej, a to nie pisałam?
Otóż on ma takie poglądy... nie zerka mi przez ramię? Nie zerka, mogę obgadywać. Otóż uważa, że częste mycie skraca życie i jak nie przypomnę, nie zagonię... No jakbym z lumpem mieszkała. Podobnie wygląda kwestia sprzątania.
I podjada mi to, co sobie przygotuję.
I ciągle w coś gra

Cytat:
moi byli wszyscy sie znali...w ogole wszyscy sie znali..
Jak w Modzie na sukces

Cytat:
To nie gotyk - to neogotyk
W ogóle źle przytoczyłam, to było coś o "pograniczu mistycyzmu i gotyckiego horroru", ewentualnie "gotyckiego mistycyzmu i pogranicznego horroru" lub "gotyckiego pogranicza mistycznego horroru"... Nie pamiętam

Stary 2010-07-16, 19:14   #3918
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

TU jest. Tylko tak, jak napisałam - klikać w okienko proszę. ))

Na YT są dwie wersje, ta jest tą lepszą. Większą, znaczy się. bo rozmiar MA znaczenie.
Świetna reklama, super wypadłaś i jeszcze widać że sama zadowolona z niej jesteś.

Cytat:
Kurna, nie mam zamiaru chudnąc, właściwie to jakbym ze dwa kilogramy przytyła to tylko bym zyskała na urodzie...
Chętnie bym oddała ze 2 kg...
Po wakacjach przydałby mi się jakiś fitnes, pilates czy callanetics...

Cytat:
Ja nigdy nie umiałam takiej selekcji na zimno zrobić. Przyłaził gostek i chemia ten teges albo nie, innych kryteriów nie było
Ja chyba tylko raz się umówiłam tak w ciemno przez net.
Na początku liceum wywieźli nas na wycieczkę integracyjną do Krakowa. Tam z kumpelą jak tylko dali czas wolny to hop do kafejki i na ircu z jakimś studentem zaczęłyśmy gadać.
Jakoś tak wyszło, że się umówiłyśmy z nim obie. Przyszedł, pogadaliśmy i każdy poszedł w swoją stronę.
Ale to było bez sensu....

Cytat:
Chcesz podłapać patent?
Na randkach to się działo
Nooo... od razu kasowałam wiadomości od niższych, łysych, zdresowaciałych albo przelansowanych, za starych, spoza Wawy, zbyt poważnych, piszących o sobie "jestem jaki jestem", bez odp muzyki, nie czytających, piszących za dużo o seksie, wysyłający sam uśmiech albo jakiś banalny tekst typu kopiuj-wklej.
Potem w dalszej rozmowie odpadali piszący "co jeszcze powiesz" i "skąd klikasz", wstawiający ciągle emotki albo natrętnie flirtujący, wypytujący w co jestem ubrana i proszący o fotki, małomówni, chodzący na dyskoteki, słuchający ESKI, gadający głównie o sporcie i samochodach, nie lubiący glanów, fantasy lub nie czający klimatu.
Na żywca oczywiście ci nie w moim typie, zbyt skąpi (np. gościu przegonił mnie po całym centrum w poszukiwaniu taniego pubu), nalegający żeby przejechać się jego samochodem. No i wynalazłam kawiarnię z grami gdzie testowałam zdolności kandydatów w scrabblu i szachach A na pierwszą randkę stroiłam się zazwyczaj w glany i czarną mini żeby sprawdzić reakcję delikwenta. To były czasy
EDIT: no i jeszcze miałam jakieś podchwytliwe pytania ale już nie pamiętam jakie. I romantyków też unikałam.
Genialne!
No z takim patentem, to może nawet mi udałoby się wyhaczyć coś konkretnego
Bo w realu to poznałam rzeźbiarza z Malagi. Polak, tylko że jest ze 20 lat starszy...

Cytat:
Hej
Cytat:

Ale jestem zła że nie byłam na wernisażu Justyny....
Pojechałam wcześniej do kotów znajomych, jednemu zapodawałam syrop to się i zestresowałam, do tego słońce i wróciłam z mega bólem głowy..
A tu jedyna okazja na 100 żeby poznać Betty, strasznie mi żal................
Hej..... co sie odwlecze....

Cytat:
Mój Wojtek też z netu
słodkie

Cytat:

Cytat:
Contratubex, co za nazwa
A Cepan lepsza?

Cytat:
Jak czytam ten Twój histeryczny wokal, to mi zawsze King Diamond przychodzi do głowy.
Ale to nie gotyk.
No i dla mnie już mało co wydaje się mroczne...

Cytat:
Ja też. Ale ja nie mam wprawy w randkach w ciemno. Za to znam się na randkach w jasno.
Opowiadaj co ciekawsze

Cytat:
Buuu...
Życie.
Ja biegałam po schodach, żeby szybciej urodzić, albo z pudłami podczas przeprowadzki. Ale linia życia mi się od tego nie wydłużyła.
Wciąż podtrzymuję, że zginę w katasrofie lotniczej w wieku 69 lat
Stary 2010-07-16, 20:17   #3919
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Wciąż podtrzymuję, że zginę w katasrofie lotniczej w wieku 69 lat
Bzdura, jak będziesz mieć 69 lat, to będą teletrasportery

A W. faktycznie nienawidzi Shalimara- ale dla niego to nieświeże naleśniki odgrzewane na zjełczałym maśle (ach, jak mnie to kręci- może byłam kiedyś prusakiem?)

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 20:38   #3920
gryx82
BAN stały

Cytat:

Cytat:
Gryxiu, masz genialną pamięć.

---

Nie chce mi się klikać, pomacham Wam --->
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 21:15   #3921
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

ja też pomacham

bo już jestem prawie spakowana, a o 3 (czyli za 6 godzin niecałe ) musimy wstać więęec się żegnam

za tydzień będę oczywiście liczyć na streszczenie

baj baj

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 21:21   #3922
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Padam po spotkaniu trójmiejskim i 3 godz zwiedzaniu sklepów z Florens

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 21:23   #3923
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A W. faktycznie nienawidzi Shalimara- ale dla niego to nieświeże naleśniki odgrzewane na zjełczałym maśle (ach, jak mnie to kręci- może byłam kiedyś prusakiem?)

Cytat:
baj baj
Do usłyszenia i baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Padam po spotkaniu trójmiejskim i 3 godz zwiedzaniu sklepów z Florens
I co fajnego kupiłyścieee?

Stary 2010-07-16, 21:24   #3924
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Jest tu jeszcze ktoś?
Mam linkę do tej reklamy i nie wiem, czy ktokolwiek jeszcze zobaczy.
reklama świetna, przekonująco wyszłaś
Widać kto ją robił A nie mieszał też w niej paluszków Maciek L.? Bo trochę na jego robotę to wygląda

Cytat:
edit: dzwonił kumpel z IT, zę siedzi nad moim laptokiem, ale nic nie chce działać i chyba dysk poszedł kuźwa, kolejna kasa i czekanie
jeszcze by chciał wyjąć dysk i sprawdzić na innym sprzęcie, czy to na pewno to, ale nie ma sprzętu. A ja nie znam nikogo, kto mógłby mi pomóc (tzn. mam jeszcze jednego kolegę z pracy, ale na urlopie od tygodnia siedzi )

Papa...
Do zobaczenia po weekendzie

wreszcie jakiś mocniejszy podpis A w teledysku znajome miejsca i znajome twarze

Cytat:
I podpis! Dojrzewasz do ostrzejszego grania? Co będzie dalej?
Maja wyłowiła z całego Amon Amarth akurat teledysk kręcony na Wolinie, w którym gra paru kolegów

Cytat:
Maczał w nim palce Tomek Bagiński.

Padam, teraz to już na pewno białko mi się ścina Idę se postać przy otwartej lodówce

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2010-07-16 o 21:26
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 21:42   #3925
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
:

I co fajnego kupiłyścieee?
Flo 2 bluzki,ja pierścionek,który będę nosić jako wisiorek mówię Ci,ale łupy na taką wielką Galerię i parę godzin łażenia

A jak się naśmiałyśmy w sklepie River Island-jak wydawać kasę to tylko tam

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2010-07-16, 22:11   #3926
Polly_
grozi wypollizowaniem

uffff...skonczyłam sie pakować...
jutro pobudka o trzeciej
Stary 2010-07-16, 22:14   #3927
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
uffff...skonczyłam sie pakować...
jutro pobudka o trzeciej
jak ja Ci zazdroszczę chciałam też gdzieś wybyć w przyszłym roku,ale coś mąż wspomina o zmianie auta i łazienkę trzeba skończyć
może chociaż Mazury zaliczymy

Stary 2010-07-16, 22:19   #3928
Florens
Zakorzenienie

wróciłam , muszę przeleciec bar, ale nie mam siły

o, Winter już napisała o naszym odkryciu, River Island żondzi:ha haha:, biżu będę kupowac tylko tam i kiecki też

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 22:19   #3929
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
jak ja Ci zazdroszczę chciałam też gdzieś wybyć w przyszłym roku,ale coś mąż wspomina o zmianie auta i łazienkę trzeba skończyć
może chociaż Mazury zaliczymy

my zawsze staramy sie jakoś tanio na wakacje wybrać...ja muszę na wakacje wyjeżdzac-w tamtym roku nie byliśmy i czułam sie wypluta przez cały rok
Stary 2010-07-16, 22:26   #3930
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
my zawsze staramy sie jakoś tanio na wakacje wybrać...ja muszę na wakacje wyjeżdzac-w tamtym roku nie byliśmy i czułam sie wypluta przez cały rok
My z racji tego,że dziecię małe to urlopy musimy brać w innych terminach,żeby mieć co z syniem zrobić.Więc dłuższy wyjazd jest niemożliwy

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Florens-z dedykacją for ju klik

Może jakieś wspólne zamówienie zrobimy?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości