|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
Cytat:
ach, zwariowana . mnie mój TŻ ogólnie nie denerwuje, tylko to załatwianie palenia. przednami dopiero pierwsza kłótnia ![]() Cytat:
![]() idę na tą 18stkę tej znajomej . hyhy . wypijemy jedną flaszkę, na trzy, u Niej, a jedną zabieramy ze sobą na impreze nad jeziorem . dała się lasita namówić
|
||
|
|
|
#3722 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3723 |
|
Zadomowienie
|
ale wiesz wkuriwa mnie takie coś,zawsze się z nimi jako tako dogaduje a tu co dzień o co innego idzie.
co innego wynajdują. to im się cos nie podoba a to to a to tamto i za każdym razem co innego. czekam na pielgrzymkę bo odpocznę od nich oni ode mnie.będę sama za siebie odpowiadać i robić co bede chciała.
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie.
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
wybierzcie mi ava !!!!
|
|
#3726 |
|
Wtajemniczenie
|
Nanu - 2 , 4 ma yes
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
nie zauważyłam nawet o.O mi sie 3 w miare podoba bo ja nie jestem blondynką ^^
własnie was szukałam bo sobie odsubskrybowałam wątek o.O
|
|
#3728 |
|
Wtajemniczenie
|
mi się podoba 2 i 4
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#3729 |
|
Zadomowienie
|
Słuchajcie mnie ogrania dziki szał jak jestem z koleżanką i jest jej chlopak i ost była taka sytuacja
gadamy sobie i wpada nasza 3 kolezanka i mowi co robicie 13,14,15?no że my nic na to ona to wbijajcie na biwak no my ok super.na to jej chlopak ale ze ja z Wami pojade?czy to babski wieczór?my tak na siebie patrzymy i ta moja koleżanka co organizuje ten biwak mowi 'no babski to nas tylko tak podwieziesz' (wkręca go) on tak patrzy ok ale jak ****a wbije o 1 w nocy i zobazce jakiegoś chuja z wami to ****a wbije z moimi kolegami i zrobimy porządek a jak zobacze jakiegoś przy mojej to ****a wy też nie żyjecie.a na to moja koleżanka aha no ok to o 1 powiemy żeby wyszli xD on się tak w****ił i do nas wy mnie jesze ****a nie znacie.i sie tak w****ił że nie odzywał się do nas i na koniec pojechał gdzies rowerem. skąd bierzecie avy?
|
#3730 |
|
Wtajemniczenie
|
zawirowana dziwny koleś;/nie czaje takich typów.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#3731 |
|
Wtajemniczenie
|
zawirowana -
|
#3732 |
|
Raczkowanie
|
Ten koleś strasznie nerwowy. Zero zaufania do swojej dziewczyny. Przecież powienien wiedzieć, że jak babski to babski
chyba, że go już oszukała w ten sposób kiedyś.
|
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez musze zmienic ale nie wiem gdzie szukac:O ale nudaaaaaaaa
( napisalam dzis chyba 4 posty na naszym wątku i w kazdym bylo napisane o nudzie )w ogóle tak się nudzę że opowiem wam jak było słoooodko ostatnio z TŻ.. ;>Ostatnia noc nasza Czyli dzisiejsza. Mimo, że wyjeżdżał dziś to jakoś nie chciało mu się spać... To był chyba mój najlepszy seks w życiu. W ogóle zaczęło się tak, że rodzice Małego (jak i on) poszli do jakiś znajomych. Nie wiem, czemu z małym o tej porze, no ale dobra. To nieważne. Max romantyczna sprawa - poszliśmy na pizze. ![]() ![]() Pojechaliśmy do parku, żeby ja zjeść haha Potem poszliśmy na plac zabaw i on zaczął zjeżdżać ze ślizgawek, huśtać się i w ogóle W ogóle spacerowalismy po tym wielgachnym parku, a żeby tylko kawałek... Obeszliśmy cały! Usiadłam na ławce (moje nogi już nie są młode i piękne ) a on zaczął latać wokół tej ławki, oddalał się na jakieś paredziesiąt metrów , ja myślę o co kaman![]() ![]() ![]() "-M... proooszę.... -Coś mówiłaś?" Odpływałam tam przy nim, jak już doszłam do tego cudownego stanu to tak mi się w głowie kręciło, czułam się jak w niebie, jakbym była ponad wszystkim, ahh... I w ogóle to ogłaszam, że nie byłam taka samolubna jak zazwyczaj! Zajęłam się nim też. Cholera, dziewczyny... Jego miny...To jak wzdychał... Tak mnie to nakręcało.. ahh... Jego słowa zapamiętałam, on dochodząc: ja *******e, wiktoria, skarbie, jak mi ****a z tobą dobrze...jak ja cie kochamW oczy mogę się patrzeć non stop, ale do teraz mam momenty, że jestem speszona :confus ed:![]() ale się rozpisałam, ojejku. wątpię ze ktos to przeczyta no ale dobra haha
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3735 |
|
Wtajemniczenie
|
toria -
|
#3736 |
|
Zadomowienie
|
no jest o nią chorobliwie zazdrosny.a jak kiedyś ktoś do niej pisał a ona mu o nim kiedyś mowiła ze się zaleca do niej(dobrze przynajmniej nie ma przed nim sekretów,ale to co on robi to uu)a on sobie trochę popił to gdyby nic nie wypił to mógłby wsiąść w samochód i pojechać do tego kolesia i mu po prostu dać w*******,chore.
|
#3737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uwielbiam jak ktoś mówi jaki jest szczęśliwy Ja właśnie się ogarniam i idziemy z TŻ na pizzę itp itd a później idziemy na siebie
|
|
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem tak wściekła, że aż mi się w głowie kręci, zaraz wszytko roztrzaskam . idę.
|
|
#3739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
zawirowana ale koles dziwny ;O milosc miloscia..ja sobie nie wyobrazam np nie rozmawiania z przyjacielem(Ona pewnie nie moze?) moj Tz jest o mnie zazdrosny ale na luzie moge pocalowac mojego przyjaciela w policzek, przytulic go przy TŻ. i ja tak samo nie robie nic gdy mój tż przytula sie z jego przyjaciolko ( juz
) Zazdrość to jest brak zaufania.
|
#3741 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a już na 100% bym nic mu nie napisała.zwariowana-te zznam takich typów ![]() siema nowa (sorry za to 'nowa' no ale taki los na naszym wątku ;dd)
|
|
|
#3742 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
emce to gdzie wy idzziecie;>?/
Individual(chyba zaczne pisac Indi ![]() ) na siebie mówisz...;D
|
#3744 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3745 |
|
Rozeznanie
|
Toriaaa
Yes ja bym tez nic nie pisala, wyglada jakby byl na Ciebie zly czy obrazony tylko o co? jak Ty nawet nic nie zrobilas
|
#3746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i wczoraj szukal pokoju ale lipa, bo u niego jest festiwal gwiaz u ludzie sie zjechali .nie przyjade w inny dzien, bo juz wczesniej ustalalam to z mama i wgl, potem bylby juz problem, bo ciagle cos zmienialismy
|
|
#3747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() toriaa- jak słodko świetnego masz tego TŻ...---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
|
|
#3748 |
|
Zadomowienie
|
Nanu a co się stało?
weź jak cos to my mu w*******imy i sie odczepi
|
#3749 |
|
Raczkowanie
|
Ja spadam dziewczyny na miasto z TŻ
Buziaki
|
|
|
|
#3750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dajcie spokoj nie komentuje TŻ...wkurzyl sie ze do mnie nie można nic powiedziec,ze robie problem z niczego...ze jest dobrze,a ja ciagle widze jakis problem....a jest po prostu zmeczony a jutro ma na 7,dzis po nocce...wkurzyl sie jak nie wiem,ze od kilku dni wkrecam jakies fazy a on mowi normalnie do mnie,ze nic nie jest...ze sie do mnie normalnie nie da powiedziec,bo nie rozumiem chyba jak sie po ludzku mowi.... Moja mama mówi,ze ma z jednej strony racje...bo chyba zaczelam mu sie narzucac i to tak zniechecilo go...bo wczesniej sam z siebie sie staral po pracy itp... nie cytowac ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Juvkaaaa!!!!!! jaka Ty szczupla...jakie ciało:O:O |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

. mnie mój TŻ ogólnie nie denerwuje, tylko to załatwianie palenia. przednami dopiero pierwsza kłótnia 

To był chyba mój najlepszy seks w życiu. W ogóle zaczęło się tak, że rodzice Małego (jak i on) poszli do jakiś znajomych.
Nie wiem, czemu z małym o tej porze, no ale dobra. To nieważne. Max romantyczna sprawa - poszliśmy na pizze. 

co sie stalo dlaczego masz taki opis?'