|
|
#3931 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
ale jak to nie macie co zrobić..przecież złobki i przedszkola są otwarte w wakacje...
|
|
|
#3932 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
a za rok już szkoła no i w wakacje mój mąż więcej pracuję,do tego nie ma takiej roboty,że od pn do pt po 8 godzin
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3933 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ze szkołą to gorzej, ale u nas przedszkola i żłobki były otwarte , tzn ja nigdy nie miałam tego problemu bo małż jest nauczycielem i młoda sie całe wakacje z nim buja po basenach, zoo i parkach , poza tym 3 tyg jest u dziadków zebyśmy my tez mieli wakacje od niej
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o mamo są różyczki i piórka , tylko kiecy z cekinami nie znalazam ![]() małż jakiś inny, może przepraszam wyksztusi
|
|
|
#3935 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Do Tesco pojechał ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Tu masz ekstra sukienkę klik i tutaj klik do wyboru,do koloru
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po zbroję pojachał , czy mieczbiorę drugą
|
|
|
#3937 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Ale z tym disco to fakt, bywa, że z TŻtem np. stoimy na koncercie takiego czegoś pod sceną, bo później ma być coś fajnego i się drzemy "Scooter!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!" Albo się chichramy, ze chcielibyśmy zobaczyć koncert unplugged Cytat:
Cytat:
W pewnym momencie moja siostra powiedziała, ze jestem najlepszym dowodem na to, że faceci wcale nie lecą na wygląd. To było w czasach, gdy była bardzo młoda i swięcie wierzyła, że żeby się podobać trzeba być wysoką, biuściastą i mieć usta jak Angelina Jolie. Cytat:
Brudek i granie na kompie zerują mi libido. Byłby bez szans Cytat:
Dziś kolejna historia z cyklu "Tru wraca do domu". Do tej pory do roboty chodziłam w trampkach, ale porobiły mi się od nich olbrzymie bable na piętach i po małym krwiaczku na każdym palcu, więc się nie szczypię i chodzę na pełnym lansie, a na miejscu sie przebieram (taaa, wiem, większości kobiet to szpilki robią kuku w stopy, ale czy ja kiedyś twierdziłam, że jestem normalna? ). Więc tutptam sobie w 10-centymetrowych szpileczkach w stronę przystanku, patrzę, a tu jedzie busik, który by mnie odwiózł prawie pod sam dom. Tylko, że dość daleko byłam, w szpilkach bym nie dobiegła, przez moment myslałam, czy by nie podbiec na bosaka, ale bez tego stopy mam poszkodowane, więc sobie odpuściłam, zresztą, za 10 minut miał byc kolejny, tylko już nie tak korzystne połączenie. Patrzę, a busik się zatrzymuje na przystanku i stoi. Stoi, stoi, wolnym krokiem doszłam na przystanek, drzwi się otworzyły Wsiadam. A pan kierowca pyta, gdzie mnie zawieźć, bo już w sumie skończył kursy na dziś, ale mnie podrzuci Gratis. Mam nadzieję, że tego pana spotka coś niezwykle miłego
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-07-16 o 23:44 |
||||||
|
|
|
#3938 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3939 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tego co polecają dla początkujących na bat-cave.pl
![]() znalazłam jeszcze jeden zespoł nawet ok...Strange Dolls Cult...jak wróce bede drązyc dalej... ![]() ![]() granie na kompie tez mi zeruje libido...a czytający facet podnosi .a propos grania na kompie...natknęłam sie na wizazu na szokujący dla mnie wątek- dyskusja była na temat-czy pieścicie oralnie swojego faceta podczas gdy on gra na kompie albo ogląda mecz
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-07-16 o 23:43 |
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3941 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ide nynać
|
|
#3942 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jarmark, wieś tańczy i śpiewa, panterkowa jeszcze jak cię mogę, ale niebieska z czarnym, koniec świata
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-16 o 23:50 |
|||
|
|
|
#3943 | |||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Żartuję. Ale tylko trochę. ![]() Cytat:
![]() Ale że niby jak? Tak na czubeczkach paluszków? Cytat:
Co ciekawsze zajęłyby mi najbliższe pięc lat. Opowiem o jedynej (powiedzmy) randce z gościem z neta. Niezbyt ciekawa. Poznałam kolesia na forum muzycznym. Gadało nam się super, muzy słuchał podobnej, wreszcie okazało się, że jest w posiadaniu demo sprzed 20 lat, którego namiętnie pragnęłam. Mieszkał w Rybniku, więc umówiliśmy się, że przyjedzie do Katowic i odbiorę go z dworca. Stoję przy wyjściu z peronów, czekam, a tu patrzę, idzie mój niewidziany od nastu lat kumpel. Radocha po pachy, uściskaliśmy się i oboje stoimy i czekamy. Kiedy dopytał na kogo czekam okazało się, że to jego poznałam przez neta. Tyle, że po imieniu. A w realu znaliśmy się po ksywach. To jedyna moja randka z internetu. Cytat:
A co dokładnie na jego robotę wygląda? Cytat:
![]() Udanego wypoczynku. My dziś zamówiliśmy wczasy w Turcji. Dwa tygodnie. Tylko muszę dać rade wrócić w niedzielę (przyszłą) z Wawy do Katowic na samolot. ![]() Bo w Tesco płatnerze całodobowo urzędują. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3944 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Klikanie mnie męczy... myślenie mnie męczy... siedzenie przy kompie z ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3945 | ||||
|
|
Cytat:
)O to to Cytat:
Cytat:
Ale panterkowa mogłaby wisieć u mnie w szafie i czekać na odpowiednią okazjęCytat:
![]() Świeżo spocony od wysiłku fizycznego to kompletnie inna historia
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#3946 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, Garażyk taki
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-17 o 00:29 |
|||
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie libido (i nie tylko) od upału siada. Przysięgłabym, że wczoraj Sabb w awku nie miała okularów
![]() Była u nas była teściowa i jak zwykle mnie zdołowała, opowiadając o byłym i o tym, co z obecną żoną. Ale komu ona to powie, jak nie mnie? W końcu tylko ja jej zostałam "prawie" z rodziny. Co zrobić.
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Snoby jedne Przyjedzcie nad polskie morze i tu zostawcie te dolary Pięknie u nas i rodzinnie,i po polskiemu gadają |
|
|
|
|
#3949 | |
|
|
Cytat:
Okulary były na 100% ![]() Edyto, tak pięknie jest, że raz byłam i już nigdy więcej nie chcę
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3950 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś się trzymam, dziękuję. Ale pogodzić się z tą całą sprawą to chyba niemożliwe.
|
#3952 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, no chyba odebrałam Wam głos...
Cieszę się, że od tamtej pory moje życie zupełnie się zmieniło- jest Gutek, Wojtek. I dobrze, że chociaż mogę jej jakoś pomóc. No i dryndusy są- jak ja mogłam zlewać się dezodorantem Missy, nie pojmuję. A i nawet on podległ zreformułowaniu
|
#3954 | ||
|
BAN stały
|
To wszystko wina pogody
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3955 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurde garażyk miałam na randkach w ogólniaku...tz do samochodówki chodził
a zaraz po szkole do mnie biegał ![]() Cytat:
to prawda, Bałtyk jest piękny, najpiękniejszy podczas niepogody, trzeba tylko poszukać bardziej odludnych miejsc. Jednak w tym roku postanowiłam jechać nad jakieś morze w którym będę się mogła wykąpać...do Bałtyku nie dam rady wejśc głębiej niz po kostki
|
|
|
#3956 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
dopiero 8 a już gorąco .... piję kafkę, zmykam do fryzjera a potem nad jeziorko!! Cytat:
Ale by było super
|
|
#3957 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale upał Jadę na pocztę po 3 przesyłeczki ![]() Mąż na Grunwaldzie już siedzi,mam spokój do nocy
|
|
|
#3958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
btw mają kijowe alkohole - no wina da sie pić bardzo niełądne podejście do kobiet - brrrrrrrr lukłam se sukienki dla Florens - czyżby do odcinku "czuję sie jak ryba w basenie"
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-17 o 11:43 |
||
|
|
|
#3959 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Ja sama potrafiłam się wyłączyć z życia na miesiąc i zaszyć przed jakimś erpegiem, więc mnie nie ruszyło. Teraz rusza jak chcę pogadać a on gra i trzeba czekać na audiencję ![]() I oczywiście przed czymkolwiek gonię go do wanny Ale wkurza mnie, że muszę gonić. Gdybym od początku wiedziała mogłabym wprowadzić jakieś radykalne zasady...Cytat:
![]() Dziś u mnie 34 stopnie, roztopię się. I podłapałam doła bo chyba mi przybyło pół cm w udach (tak, wiem jak to durnie brzmi) i w ogóle doła bo mam BMI koło 18,6 a czuję się grubooo
|
|||
|
|
|
#3960 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Red-tak,jesteś nienormalna
wybaczamy Ci,bo może to upał tak na Ciebie wpływa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

no i w wakacje mój mąż więcej pracuję,do tego nie ma takiej roboty,że od pn do pt po 8 godzin 
ze szkołą to gorzej, ale u nas przedszkola i żłobki były otwarte
o mamo są różyczki i piórka
, tylko kiecy z cekinami nie znalazam 
Do Tesco pojechał 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Przyjedzcie nad polskie morze i tu zostawcie te dolary