![]() |
#4231 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciaza i porod w UK
prawie takie http://everycakeyoubake.blogspot.com...-i-kapust.html
ja od siebie dodalam jeszcze papryke i szczypiorek a na deser bedzie o: http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...i/przepis.html nie moge kupic stanika do karmienia! wszedzie takie drogie ![]() i kupilam dzis torebki na zuzyte pieluszki w sainsbury's - 19p za 100szt mam nadzieje ze nie zdaza stracic zapachu do pierwszego uzycia ![]()
#4232 |
Rozeznanie
|
Ja właśnie dzisiaj wypatrzyłam kilka w promocji w mothercare. Był akurat mój rozmiar. Była przecena z 12Ł na 8 to wzięłam jeden
![]() Pytanie do doświadczonych mamuś. Myślicie, że taki urządzonko do zużytych pieluch jest przydatne czy to tylko tak dla bajeru? http://www.smythstoys.com/toilet-tra...-h08096pd.aspx |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A torebki na zużyte pieluszki kupiłam w b&m i te nieużywane nadal pachną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczyny
jutro sie wybieramy po komputer i w tym samym centrum handlowym jest i matalan i MC, mam nadzieje ze cos znajde!
#4235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprawa dość indywidualna. Ja nie miałam przy pierwszym i przy drugiem te z nie zamierzam kupować.
![]() |
#4236 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() bylam dzis u GP na tym sprawdzeniu pomiedzy 6 a 8 tyg po porodzie . Pan lekarz okazal sie bardzo uprzejmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A moja Kruszynka spi dzisiaj caly dzien ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasia_don mi sie wydaje, ze zdjecie jest ok ![]() ![]() Potty ja sie w staniki zaopatrywałam w Polsce ![]() ![]() Jakze sie ciesze, ze juz tego badziewia nie musze nosic ![]() Ja torebki na zuzyte pieluszki kupuje tescowe 9p za 100 sztuk ![]()
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
To badanie 6 tygodni po porodzie dotyczy mamy, dziecko ma badania w 8. tygodniu
![]() A zdjęcie bardzo ładne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
Dybry wieczyr
![]() U nas deszczyk dzisiaj i troszkę chłodniej,co mnie akurat bardzo cieszy ![]() Jolaoo zapomniałam pochwalic twój avatar,śliczne zdjęcie ![]() aniaxxx to fakt,że uwarunkowania genetyczne też mają wpływ na rozstępy,ale ja tam się cieszę,że juz po 30-tce jestem,bo sznasa na ich brak sie zwiększa ![]() blonde hair no własnie mi w tych dietach to najbardziej chleba brakuje ![]() 1985ewa dzięki za odopwiedź ![]() ![]() ![]() Maatra ja jestem sztuczna inteligencja,znaczy farbowana brunetka ![]() ![]() Sysunia u mnie w szpistalu za 2 funty dostaję 4 zdjęcia. I co z tym Mat B ? potty jak ja odchodziłam na poprzedni macierzyński to też mnie ładnie pożegnali,śliczny bukiet dostałam i voucher na 70 funtów do Bootsa. Ryczałam niesamowicie. Ja staniki na ebayu kupiłam. Vedma ja też na początku małej nie nosiłam w nosidełku,bo się bałam. Tż to odrazu podłapal co i jak. Nie trenowaliśmy na misiu,a w sumie to fajny sposób ![]() anilkadro nawet nie wiedziałam,że się nie robi cytologii w ciąży ![]() ![]() kasia_don ![]() ![]() hanjah dla Dorotki równiez brawa ![]() ![]() Darianna i aniaxxx to ja już wam udanego urlopiku w Polsce życzę,ponoć upały tam teraz straszne ![]() Weriidiana a tobie udanego weekendu z rodzinką ![]() Luna cześć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potty , vedmo dzieki za szybkie wyjasnienie ![]() Potty super ten drugi link az sobie go dałam do ulubionych i juz sobie smaka narobiłam na jedzonko ![]() Kasiu ale sliczne to twoje malenstwo ![]() Ursull napisze ci w poniedziałek bo dopiero z rana mam dzwonic i zobaczymy co bedzie dalej ![]() ![]() Dziewczyny czy wy tez jestescie takie nienajedzone ??? Kurde ja cały czas czuje głod . zjadłam dopiero jajecznice na pomiodrze z 3 jaj i zaraz ide sobie zrobic nalesniki z truskawkami i bita smietana ![]() I chyba sobie jeszcze zrobie sałatke z tunczyka na sniadanie bo własnie wypatrzyłam w tym linku ![]()
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-07-16 o 22:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
Nappy bags
#4243 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
![]()
#4245 |
Zadomowienie
|
a dziekuje za komplementy o Kruszynce
![]() ![]() ![]() aaa dodam jeszcze ze dzis zjadlam pierwszego maloslonego ogorka wychodowanego przeze mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasia_don Czas edycji: 2010-07-16 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
A ja mam jeszcze takie pytanko
chusteczki do pupci jakiej firmy uzywacie??
#4247 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór,
Cytat:
![]() Super sprawa bo sypialnie mam na 2 piętrze a kuchnie ze smietnikiem na parterze.Wczesniej wyrzucałam do kosza w łazience ale kosz mały i szybko się zapełniał.Dobrze też się sprawdza do wyrzucania podpasek,które zużywasz w połogu. kasia_don zdjęcia jak najbardziej ![]() Cytat:
Podobno Tesco zielone są dobre ale jeszcze ich nie stosowałam. U nas kolek ciąg dalszy a ja żyje od karmienia do karmienia. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Biedactwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
-8 śpioszków newborn i 8 0-3 -11 body newborn ( 7 krótki rękaw,4 długi) -4 bluzeczki z długim rękawem newborn i 6 bluzek 0-3 - 4 spodenki newborn i 6 0-3 - 1 kurteczka newborn i 2 0-3 -1 snowsiut newborn i 1 0-3 -2 zapinane sweterki 0-3 -1 bluza z kapturem 0-3 - śpiwoerek do spania 3 tog 0-3 -3 pajacyków newborn i 2 pajacyki 0-3 - 2 czapeczki cienkie -2 rękawiczki -niedrapki -pieluszki tetrowe 10 -kocyki 4 -ręczniki z kapturem 3 -6 par ciepłych skarpetek - 2 pary ciepłych bucików -2 pary rajstop -wanienka,miseczka do mycia, 5 ściereczek do mycia jak widzisz,trochę tego już mam ![]() Co do głodu to mi się od wczoraj tez takie obżarstwo włączyło ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dzięki dziewczyny ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i mialam racje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam też jedną paczkę chusteczek Bambino przywiezionych przez mamę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Rzabbocop
|
Na poczatku Huggies, potem najczesciej z Bootsa. Pampersowe uczulaly.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witam Zajaczki Przyszlam sie przywitac, chwilke mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
Chyba zdecyduje sie narazie na te huggies kremowe , widze ze w sainsbury jest promocja
![]() Mam jeszcze do was multum pytan , mam nadzieje ze nie bedziecie krzyczeć . Wiem ze kazde dziecko jest inne i jedno moze dostac uczulenia na to a inne na tamto , ale ja nie mam doswiadczenia w tych sprawach a wy juz doswiadczone wiec zawsze po waszych radach mozna jakies konkretne wnioski wyciagnac ![]()
#4257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
U nas nareszcie wyszło słońce
![]() Rozmawiałam dziś z teściową i ona mnie pyta jak my znosimy te upały ![]() ![]() Zaraz przyjeżdża do mnie koleżanka z pracy, także uciekam na ploty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czasem jak inne chusteczki byly na promocji za 1f,a H za 2.5 ,to oczywiscie bralam te za 1 j&j,albo pampersy. z czystym sumieniem moge polecic pieluszki z Aldiego ,ale tylko pierwszy rozmiar, bo pozniej sa juz sztywne. http://www.aldi.co.uk/uk/html/produc...?WT.z_src=main nastepnie byly papmpersy,na koniec pampersy majtki i na samiusienkim koncu huggiesy majtki. W zlobku panie mowily,ze te majtki H,nie trzymaja tak dobrze kupki jak pampersy i czesto przeciekaja ![]() z butelek odradzam Avent, wszystkie mi przeciekaly ![]()
![]() ![]() Edytowane przez maatra Czas edycji: 2010-07-17 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.