Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-17, 08:27   #4531
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Orli dlaczego Cosinus? Wybacz ale nie doczytałam do tyłu szczegółowiej chyba i byłabym wdzięczna za przypomnienie jak rekrutacja na uczelnie?
Na studia się dostałam tam, gdzie chciałam, czyli na Turystykę i Rekreację, ale chciałam mieć jeszcze jakieś wyjście awaryjne na przyszłość, więc szukałam szkoły policealnej. Cosinus jest jedyny 100% bezpłatny, a że interesuje mnie kierunek, który mają, więc po problemie z wyborem.
Zaraz jadę zawieźć papiery i tam, zaczynam od września.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 08:44   #4532
kicccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość
o potwierdzam megg ciało mmmmm :P

też :P a kto jeszcze zgłaszać się

Ej łeb mnie boli cały dzień od tych upałów mam ich już serdecznie dość
No jaaa!

Orli to nie dostałaś się? Pogubiłam się, myślałam, że jesteś na liscie. To idziesz do Cosinsa??

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 08:54   #4533
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
No jaaa!

Orli to nie dostałaś się? Pogubiłam się, myślałam, że jesteś na liscie. To idziesz do Cosinsa??
Dostałam się Ale do Cosinusa też idę
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 08:57   #4534
kicccia
Zakorzenienie

aaa to wszystko jasne, nie irytuj się takimi minkami

Stary 2010-07-17, 09:00   #4535
Konto usunięte

Cytat:
aaa to wszystko jasne, nie irytuj się takimi minkami
Nie irytuję się Tylko zastanawia mnie, skąd wniosek, że się nie dostałam
Stary 2010-07-17, 09:07   #4536
kicccia
Zakorzenienie

Hahaha wybacz dopiero wstałam! Miałam kopiować ten post gdzie tak pisało a teraz patrze a tam pisze "dostałam się". Ja oczywiście dodałam sobie "nie".Achhh

Stary 2010-07-17, 09:10   #4537
Konto usunięte

Cytat:
Hahaha wybacz dopiero wstałam! Miałam kopiować ten post gdzie tak pisało a teraz patrze a tam pisze "dostałam się". Ja oczywiście dodałam sobie "nie".Achhh
*podaje kaffkę*

coś się zebrać do wyjścia nie mogę. Która mnie pomaluje?
Stary 2010-07-17, 09:13   #4538
kicccia
Zakorzenienie

Ja nie mam siły się ruszać. W domu skwar. Jak tu żyć?

Stary 2010-07-17, 09:14   #4539
Konto usunięte

Cytat:
Ja nie mam siły się ruszać. W domu skwar. Jak tu żyć?
Dokładnie, już zaczyna mnie boleć głowa
dooobra, zbieram się powoli, potem jadę do BSa.
Stary 2010-07-17, 09:25   #4540
kicccia
Zakorzenienie

DZIEWCZYNY WAŻNA SPRAWA!
Nikt nic nie mówi o naszym sierpniowym spotkaniu więc może ja
Ponieważ bardzo mi na nim zależy jestem w stanie z czegoś zrezygnować, żeby ten weekend zarezerwować dla Was. Ale nic nie zrobię w ostatnim momencie. Są wakacje i dużo wyjazdów już planujemy ze znajomymi choćby na weekend. Chcę też jechać z Bsem na wakacje. Nic nie ustalam bo nie wiem co z naszym spotkaniem. Ale już długo tak nie mogę musimy ustalić konkretną, pewną! datę i proszę niech każda się wypowie co o tym myśli Potem będzie już za późno bo zapewne nie tylko ja mam plany na weekendy No więc ruszmy głowami, ustalmy termin albo cokolwiek

Stary 2010-07-17, 09:33   #4541
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
DZIEWCZYNY WAŻNA SPRAWA!
Nikt nic nie mówi o naszym sierpniowym spotkaniu więc może ja
Ponieważ bardzo mi na nim zależy jestem w stanie z czegoś zrezygnować, żeby ten weekend zarezerwować dla Was. Ale nic nie zrobię w ostatnim momencie. Są wakacje i dużo wyjazdów już planujemy ze znajomymi choćby na weekend. Chcę też jechać z Bsem na wakacje. Nic nie ustalam bo nie wiem co z naszym spotkaniem. Ale już długo tak nie mogę musimy ustalić konkretną, pewną! datę i proszę niech każda się wypowie co o tym myśli Potem będzie już za późno bo zapewne nie tylko ja mam plany na weekendy No więc ruszmy głowami, ustalmy termin albo cokolwiek
Jestem za

Mi pasuje w sierpniu pod koniec

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-17, 10:10   #4542
Tadzieusz
Zadomowienie

hej.....
ledwo żyję....
ten upał mnie dobije
ale miałam sen.... hohohoho.... pisałam Wam , że ten doktorek jest boooski.... no i kurde śnił mi się... że byłam sama, studiowałam medycynę i byłam jego studentką... raz gdzieś się pokazaliśmy razem i potem mi powiedzieli, że jak nie chcę kłopotów na uczelini to muszę to skończyć... i skończyłam... a on chodził za mną i błagał, żebym z nim była bosko normalnie... i ttak mnie mocno przytulał.... obudziłam się z koszmarnym poczuciem winy, bo to nie było pierwszy raz.... zawsze po wizycie u niego tak mam.... bo on taki miły, przystojny, głos ma cudowny i takie delikatne ręce bo musi przecież dotknąć tych moich zmian.... a że na rękach mam to za ręce mnie łapie.... normalnie jak nastolatka się czuję....

a ja tak kocham mojego Pacika

ehhh....

Kate, Ty chyba się pytałaś o dietę....
napiszę czego mi nie wolno...
- czekolada, kakao, orzechy, nutella
- owoce południowe, soki z nimi i wszystko co to ma, tak samo truskawki maliny
- pomidory, ketchup, więc odpadają hot-dogi, bo ja z keczapkiem je jem, odpada pizza, bo z sosem pomidorowym jest, odpada pomidorówka, spaghetti
-miód, tego akurat nie jem za dużo, więc nie boli
-mleko i przetwory mleczne, więc jogurty odpadają, mleko czekoladowe, masełko prawdziwe, nawet jajecznica, bo na maśle musi być zrobiona

Mięsa prawie nie jem, więc też lipa....

także nieciekawie jest....
Stary 2010-07-17, 10:12   #4543
kicccia
Zakorzenienie

ale musisz być za to bardzo szczupła...

Stary 2010-07-17, 10:41   #4544
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

Cytat:
Masz którąś z nich?
Mam Ucieczkę do Edenu, mogę Ci w każdej chwili pożyczyć.

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
Ale Tobie wychodzą tak, że "raz a dobrze"? Bo u mnie po kawałku
A nie myślałaś, żeby im chirurgicznie pomóc..?
2 wyszły mi raz a dobrze, a ten to tak po kawałku i już 2 raz jestem przez to umierająca, boli jak mówię, boli jak jem, seplenię przez to i mam pół twarzy spuchnięte.
A jak to chirurgicznie robią?

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20729223]ech... ja mam juz WSZYSTKIE zęby i bardzo małą szczękę, przez co strasznie krzywe biedna jesteś, znam to uczucie a potem bedzie jeszcze gorzej bo te ostatnie mocno haczą o jamę ustną i czasem ją troche rozcinają, bynajmniej mi...[/QUOTE]
To żeś mnie teraz pocieszyła...

Co do sierpnia - moi rodzice na 90% wyjeżdżają 23.08 na 7-10 dni. W tym czasie możecie wpadać.

Edytowane przez Axaxax
Czas edycji: 2010-07-17 o 10:49
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 10:48   #4545
kicccia
Zakorzenienie

Axa to jak przeczytam Sagę to się pożyczę od Ciebie

Więc ja proponuje ten weekend 21 sierpnia Teraz niech dziewczyny się wypowiadają

Stary 2010-07-17, 10:50   #4546
Tadzieusz
Zadomowienie

przy wzroście 155cm ważę 40kg jak się najem
Stary 2010-07-17, 10:51   #4547
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

Cytat:
Axa to jak przeczytam Sagę to się pożyczę od Ciebie

Więc ja proponuje ten weekend 21 sierpnia Teraz niech dziewczyny się wypowiadają
to przypomnij się z książką

23.08.2010 to poniedziałek jest (walnęłam się z tym 21), więc pierwszy wolny weekend wtedy to 28-29.08.

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Tadzieusz Pokaż wiadomość
poka zdjęcie jakieś
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 11:48   #4548
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
hej.....

Kate, Ty chyba się pytałaś o dietę....
napiszę czego mi nie wolno...
- czekolada, kakao, orzechy, nutella
- owoce południowe, soki z nimi i wszystko co to ma, tak samo truskawki maliny
- pomidory, ketchup, więc odpadają hot-dogi, bo ja z keczapkiem je jem, odpada pizza, bo z sosem pomidorowym jest, odpada pomidorówka, spaghetti
-miód, tego akurat nie jem za dużo, więc nie boli
-mleko i przetwory mleczne, więc jogurty odpadają, mleko czekoladowe, masełko prawdziwe, nawet jajecznica, bo na maśle musi być zrobiona

Mięsa prawie nie jem, więc też lipa....

także nieciekawie jest....

Faktycznie restrykcyjna dieta :/ Często musisz taką stosować? A co wtedy z Twoim Mężem? (a u Ciebie w domu ktoś jeszcze chory jest..?)

Ale coś tam jednak jeszcze zostaje Musi być na maśle? A oliwa..?
Masz sporo innych warzyw poza pomidorami (aczkolwiek życie bez pomidorów i ketchupu to dla mnie masakra by była ), nie masz chyba ograniczeń co do produktów zbożowych? To i spaghetti np. z owocami morza możesz zrobić, jakieś risotto.. są sojowe zamienniki mlecznych produktów, nawet jajka bez jajek Ale niestety te substytuty są droższe od oryginalnych produktów

ale nic nie mówię, bo pewnie analizowałaś możliwości już nie raz..

A tak w ogóle czym się zajmujesz na co dzień, jeśli można spytać? Bo chyba nie mówiłaś

Cytat:
No BMI to Ty za wysokiego nie masz, Kruszynka z Ciebie!

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
2 wyszły mi raz a dobrze, a ten to tak po kawałku i już 2 raz jestem przez to umierająca, boli jak mówię, boli jak jem, seplenię przez to i mam pół twarzy spuchnięte.
A jak to chirurgicznie robią?
To co prawda zazwyczaj w przypadkach gdy za wąska szczęka/żuchwa i nie ma miejsca, albo gdy ktoś ma ósemki w dziwnym miejscu (zawiązki w kości albo już poza jamą ustną), ale przy takich dolegliwościach.. chirurg szczękowy je po prostu usuwa, nacinając dziąsło wcześniej; może być w znieczuleniu miejscowym albo ogólnym, różnie. Co prawda po zabiegu też boli ale przynajmniej wiesz, że później Ci się paskudy psuć nie będą
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 11:55   #4549
black-bubu
Zakorzenienie

mi wstępnie ten weekend który podała axa pasuje

black-bubu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 11:59   #4550
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:

Faktycznie restrykcyjna dieta :/ Często musisz taką stosować? A co wtedy z Twoim Mężem? (a u Ciebie w domu ktoś jeszcze chory jest..?)

Ale coś tam jednak jeszcze zostaje Musi być na maśle? A oliwa..?
Masz sporo innych warzyw poza pomidorami (aczkolwiek życie bez pomidorów i ketchupu to dla mnie masakra by była ), nie masz chyba ograniczeń co do produktów zbożowych? To i spaghetti np. z owocami morza możesz zrobić, jakieś risotto.. są sojowe zamienniki mlecznych produktów, nawet jajka bez jajek Ale niestety te substytuty są droższe od oryginalnych produktów

ale nic nie mówię, bo pewnie analizowałaś możliwości już nie raz..

A tak w ogóle czym się zajmujesz na co dzień, jeśli można spytać? Bo chyba nie mówiłaś

No BMI to Ty za wysokiego nie masz, Kruszynka z Ciebie!

To co prawda zazwyczaj w przypadkach gdy za wąska szczęka/żuchwa i nie ma miejsca, albo gdy ktoś ma ósemki w dziwnym miejscu (zawiązki w kości albo już poza jamą ustną), ale przy takich dolegliwościach.. chirurg szczękowy je po prostu usuwa, nacinając dziąsło wcześniej; może być w znieczuleniu miejscowym albo ogólnym, różnie. Co prawda po zabiegu też boli ale przynajmniej wiesz, że później Ci się paskudy psuć nie będą
helloł ja moge cos napisac na temat dolnych ósemek (wybiły mi sie wszystkie cztery) i lewa dolna od czasu do czasu pobolewała, u dentysty okazało się, że jest próchnica i dwa wyjścia : leczenie - które jest bezsensowne, bo te zęby bardzo szybko sie psuja i niepotrzebnie zarażają inne ząbki, drugie - usunąć. Zdecydowałam sie na 2 - ząbisko wyrywane było przez godzinę!!!!! a na drugi dzień ledwo otwierałam buźkę nie wspominajac juz o tym, że jadłam tylko płynne rzeczy i to na jednej stronie (około 2 tygodni żeby jedzenie nie dostało sie do rany).. teraz okazało się, że kawałek kości sie uchrupnął i jest w dziąśle i stomatolog zaproponował rozcinanie dziąsła i pozbycie się tego kawałka... zrezygnowałam... ale wiem jaki jest też ból jak wybijają sie ósemki - przydałby sie wtedy gryzka - taki dla dzieci, bo to takie dziwnie boląco swędzące uczucie...
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 12:10   #4551
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
helloł ja moge cos napisac na temat dolnych ósemek (wybiły mi sie wszystkie cztery) i lewa dolna od czasu do czasu pobolewała, u dentysty okazało się, że jest próchnica i dwa wyjścia : leczenie - które jest bezsensowne, bo te zęby bardzo szybko sie psuja i niepotrzebnie zarażają inne ząbki, drugie - usunąć. Zdecydowałam sie na 2 - ząbisko wyrywane było przez godzinę!!!!! a na drugi dzień ledwo otwierałam buźkę nie wspominajac juz o tym, że jadłam tylko płynne rzeczy i to na jednej stronie (około 2 tygodni żeby jedzenie nie dostało sie do rany).. teraz okazało się, że kawałek kości sie uchrupnął i jest w dziąśle i stomatolog zaproponował rozcinanie dziąsła i pozbycie się tego kawałka... zrezygnowałam... ale wiem jaki jest też ból jak wybijają sie ósemki - przydałby sie wtedy gryzka - taki dla dzieci, bo to takie dziwnie boląco swędzące uczucie...
Ja używałam gryzaczka ale nie w fazie samego bólu tylko tego początkowego ze swędzeniem później to bym chyba zagryzła tego co by mi to zaproponował Axa pewnie też ani myśli coś gryźć

A dawno się dowiedziałaś, że coś zostało? Bo jeśli tak to możesz mieć stan zapalny i też nie za fajnie będzie :/ Może lepiej usunąć..?
Co do tego po zabiegu - inaczej jest kiedy ząb już jest na wierzchu, a inaczej gdy dopiero ma się wyrżnąć. Koleżanka miała usuwane wszystkie 4, na raty oczywiście. Większość miejscowo znieczulane.. No na pewno przyjemne nie było gdy jej tam gmerał, ale stwierdziła, że ból który by odczuwała przy pojawianiu się zębów byłby gorszy

A w ogóle Axa ktoś Twojego zabka widział? Bo zdarza się i wrastanie w policzek ( inna koleżanka tak miała, podczas sesji na I roku )
Stary 2010-07-17, 12:11   #4552
black-bubu
Zakorzenienie

Orli ze szkół pilicealnych tylko Cosinus jest bezpłatny ? bo mi by się przydał jakis kurs czy szkoła bezpłatna, muszę podciągnąć swoją grafikę, bo u nas na studia to jest śmieszna co robią wchodzi profesor i mówi proszę zrobić to i to w tym i tym programie a człowiek głupieje bo nie wiem co to za program, nie wiem jak się z niego korzysta itp. kiedy się pytamy profesora co i jak okazuje się że on też nie wiem, no szlag człowieka trafia, jeszcze za tą szkołę płacę ciężkie pieniądze.

Stary 2010-07-17, 12:12   #4553
tusamolot
Rozeznanie

DOSTALAM SIE W WARSZAWIEE teraz mam wreszcie wybór i mogę rzeczywiście się zastanawiać a nie wybierać mniejsze zło kamień z serca

hang on

2419 - niezwykłej miłości nie pokonają zwykłe kilometry!
tusamolot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 12:18   #4554
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Ja używałam gryzaczka ale nie w fazie samego bólu tylko tego początkowego ze swędzeniem później to bym chyba zagryzła tego co by mi to zaproponował Axa pewnie też ani myśli coś gryźć

A dawno się dowiedziałaś, że coś zostało? Bo jeśli tak to możesz mieć stan zapalny i też nie za fajnie będzie :/ Może lepiej usunąć..?
Co do tego po zabiegu - inaczej jest kiedy ząb już jest na wierzchu, a inaczej gdy dopiero ma się wyrżnąć. Koleżanka miała usuwane wszystkie 4, na raty oczywiście. Większość miejscowo znieczulane.. No na pewno przyjemne nie było gdy jej tam gmerał, ale stwierdziła, że ból który by odczuwała przy pojawianiu się zębów byłby gorszy

A w ogóle Axa ktoś Twojego zabka widział? Bo zdarza się i wrastanie w policzek ( inna koleżanka tak miała, podczas sesji na I roku )
Dwa miesiące po zabiegu okazało sie, ze kość jest naruszona, od tego czasu minęło prawie 6 miesięcy. Na razie na szczęście nic tam sie nie dzieje, ale w końcu pewnie zdecyduję sie na ten zabieg. Co do samego zabiegu - końskie znieczulenie zadziałało i nic nie czułam
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 12:21   #4555
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość
Orli ze szkół pilicealnych tylko Cosinus jest bezpłatny ? bo mi by się przydał jakis kurs czy szkoła bezpłatna, muszę podciągnąć swoją grafikę, bo u nas na studia to jest śmieszna co robią wchodzi profesor i mówi proszę zrobić to i to w tym i tym programie a człowiek głupieje bo nie wiem co to za program, nie wiem jak się z niego korzysta itp. kiedy się pytamy profesora co i jak okazuje się że on też nie wiem, no szlag człowieka trafia, jeszcze za tą szkołę płacę ciężkie pieniądze.
Z tego co wiem - tak, jedyny bezpłatny. Nawet kosmetyki wszystkie mamy załatwione i super wyposażoną pracownię

Tusamolot, gratuluję, kochana

Dobra, idę, bo BS stoi za mną i mnie molestuje
Stary 2010-07-17, 12:27   #4556
tusamolot
Rozeznanie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20735685]

Dobra, idę, bo BS stoi za mną i mnie molestuje [/QUOTE]

to co tu nam placzesz :P lepiej jemu pojecz

hang on

2419 - niezwykłej miłości nie pokonają zwykłe kilometry!
tusamolot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 12:27   #4557
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tusamolot Pokaż wiadomość
DOSTALAM SIE W WARSZAWIEE teraz mam wreszcie wybór i mogę rzeczywiście się zastanawiać a nie wybierać mniejsze zło kamień z serca
Super! Gratulacje

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Dwa miesiące po zabiegu okazało sie, ze kość jest naruszona, od tego czasu minęło prawie 6 miesięcy. Na razie na szczęście nic tam sie nie dzieje, ale w końcu pewnie zdecyduję sie na ten zabieg. Co do samego zabiegu - końskie znieczulenie zadziałało i nic nie czułam
Dobrze, że nic się nie dzieje ale lepiej dmuchać na zimne w tym przypadku, zęby potrafią być naprawdę wredne

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20735685]

Dobra, idę, bo BS stoi za mną i mnie molestuje [/QUOTE]

Molestowanie to źle?
Stary 2010-07-17, 12:56   #4558
black-bubu
Zakorzenienie

no tusamolot gratuluję, cieszę się bardzo

Stary 2010-07-17, 13:07   #4559
Lavi92
Zakorzenienie

Axa ja miałam chirurgicznie usuwana 8... tylko, że moje mi nie wyrosła a siedziała w dziąśle
Stary 2010-07-17, 13:08   #4560
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
Axa ja miałam chirurgicznie usuwana 8... tylko, że moje mi nie wyrosła a siedziała w dziąśle
A ja mam wszystkie cztery 8 i mam zamiar je doleczyc i nigdy nie usuwać

Małe pitu pitu do maccanka

http://www.youtube.com/watch#!v=soMJ...eature=related

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości