|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
bo wczoraj jak wiecie- bylam na baletach z koleżankami. i sie upiłam
i pozniej przylazł tż do tego klubu i mnie olał. po jakims czasie przyszedł drugi raz, że chce pogadać i w ogole. taki naje*any mega :/ no ale poszłam z nim na ławke, bo chciałam te chwile ciszy i ignorowania wyjaśnić. wyjasniliśmy sobie- to mało ważne, bo już jest OK.bylismy razem z 2 h, była burza, padał deszcz a my zamiast uciekać to siedzieliśmy na ławce i się całowaliśmy - bo nie chciałam iść, a on się tak ze mnie śmiał że jestem wariatką no masakra, to było takie świetne- wszyscy uciekaja, chowaja sie, a my siedzimy cali przemoknięci, ja rozmazana i się cieszymy sobą ![]() wracamy pod klub nr 2 (bo tam byla moja sis z kolezankami a mialysmy razem wracać) i stoimi z nimi. i wychodzi jakiś typek z klubu i mnie tak szturchnął mocno, i ani 'przepraszam' ani nic. no to mój tż wjechał w niego. ale ten typek był z jeszcze jakims gosciem i ogolnie to sie w trojke walili w parterze. no i wiadomo - mimo że tż mistrz PL w walkach w parterze to nie poradzi sobie z dwoma. wiec sama zaczełam ogarniac typa (tego na samej gorze), zaczelam go szarpac i napie*dalać. a on mnie tak za włosy pociągnął mega mocno, do dzisiaj teraz łeb mnie boli, uderzył mnie, szarpał sie ze mna :O. to ja... ściagnełam swojego super wysokiego buta na szpilce (12cm) i z całej siły zaczełam tym obcasem naparzać tych gości po plecach- to było z taką siłą, że miałam wrażenie że ten but to jakiś młotek, tak mocno ich waliłam po plerach . myślałam że ich rozku*wie. nie mogłam patrzeć jak mój tż walczy z nimi... i dostał (moj tż) z buta w oko :/ od ich koleżanki i ma taka wielka pi*de... ta typiara też dostała w japsko od mojej sis. no ogólnie jedna wielka zadyma. szkoda, że nie było z nami więcej kolesi...przyjechała policja, spisali nas, no i ogólnie MASAKRA. jak spotkam tych ludzi (w adidasach, trzeźwa) to ich pozabijam. tż też... nie cytujcie
|
#3842 |
|
Wtajemniczenie
|
Opowiadaj:O:O
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
ooooooooooooomg Yes to grubo. Dobrze ze to sie gorzej nie skonczyło
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
no.. i tak ich dojedziemy z tż. rozwale tą typiare, na serio
ogarne ją z siostrą bez problemu
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
ryczec mi się chce
odezwał się MNM i zaproponował mi wypad we dwoje szok;o---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
czy ty duzo książek czytasz i masz bujną wyobraźnię czy twoje życie jest mega szalone? ;o o jaa.. ale kryminał, co jeszcze nam napiszesz
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3847 |
|
Wtajemniczenie
|
Oooo ja Yes,jestes boskaaaaa:O:O
wybacz ale wybuchnelam smiechem jak przeczytalam z tym obcasem:O:O.... masakra jestes mega mega zarabista!!!!!!!! Zachowac tak zimną krew i wpieprzyc kolesiom |
|
|
|
#3848 |
|
Rozeznanie
|
no mi tez sie chcialo smiac jak czytalam o tym z tym obcasem
jestes mega a tamci jacys ciu.l;e Yeska sie jeszcze zemsci
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez hak pisalam to z tym obcasem to sie śmiałam sama z siebie, jak to musiało wyglądać
![]()
|
#3850 |
|
Zadomowienie
|
Mamusia dziś do mnie rano :
-Byłaś grzeczna? -Byłam ![]() -To masz jak byłaś hihihi (i daje mi paczkę fajek) ![]() ![]() ![]() ![]() kocham ją
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra może kiedyś wypijemy razem haha ;D Cytat:
yes ostro.. masakra;o Dobra, juz posprzatalam..;d
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba szczerze mówiąc wolałabym żeby mi zabraniała , bo bym wiedziała, że chce dla mnie jak najlepiej, a twoja cię podtruwa ;o
|
|
#3854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jak chciałam sobie zrobic 2 kolczyk i sie bałam. i jakis przyszli do mnie koledzy, siedzieliśmy u mnie w pokoju i wóde pilismy i jakos powiedziałam że chce kolczyk to kolega porzedl do kuchni wyją mrozone pierigi (bo nie znalazł mi lodu) zamrizil ucho i przebił kolczykiem który oczywiście wczesniej zdezynfekowal. ja nadal viceroye po 5 zl kupuje xD ha yeska dobra jesteś. ja tez kiedyś broniłam kolegę i waliłam obcasem w takiego typa .i jak nasi przyjecieli do pomocy to zaczęli sie śmiać ze mnie. ale tego buta po dziś dzień nie mam. oj moja mam dzis znalazła u mnie w torebce paczkę marlboro.i o dziwo nic nie mówiła.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat w tej kwestii rodzice za dużego wpływu nie mają, bo mozna sie tak kitrać, ze rodzice nawet nie beda wiedzieli czy sie pali czy nie i oni doskonale o tym wiedzą wiec zabranianie nie ma większego sensu. A co zakazane bardziej kusi, a dzieci chcą zrobic starszym na złosc paląc. Zresztą skoro mama Sweet też pali to to by była troche hipokryzja jakby mówiła, ze to szkodi![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Yes jak przeczytalam o tym bucie to też sie smiac zaczełam przypomniało mi sie jak kiedys koleżanka mi mówiła, ze jakaś laska też tak inną biła jak tamta jej dała w morde, tylko ona sama zaczeła więc nie wiem po co skoro bała się oddac :d
|
|
#3856 | |
|
Zadomowienie
|
sama się po niej tego nie spodziewałam hahaha boska jest ![]() Cytat:
więc dlatego może ma takie podejście do tego Ja chce nad wodę!!!!!!!!!!! Hot hot hot.... Już mam dość tego gorąca ;/
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
słyszałyście nową płytke eldo??
|
#3858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie masz rację... Jeżeli osoba już nawet jest dorosła to zbyt dużego wpływu się nie ma.... Przynajmniej wie co robię - zawsze wiedziała (czy o seksie czy o papierosach antykoncepcji zawsze mogłam z nią porozmawiać) A propo seksu w wieku 15 lat jak z nią gadałam to od razu mi powiedziała że gdybym kiedyś wpadła to nie mam prawa usunąć tylko urodzić.. Że ona na początku by była w szoku ale wyszłoby i tak że by była później najszczęśliwszą babcią na kuli ziemskiej
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
yeska ale wixa
. ladnie, ladnie .ja wczoraj na tej 18stce po prostu.. masakra ogólnie spałam tego dnia tylko 3h, więc dużo nie potrzebowałam aby się naj*bać. zresztą, znajomi też. jakoś każdy miał słaby dzień nie wiedziałam czy mam Go rano wyzywać, bo to On to przyniósł, czy zostawić sytuacje jak była.. ale rano nie miałam sumienia mieć do Niego pretensji .jest mimo wszystko kochany . jak już wytrzeźwiał to przyszedł do mnie do łóżka, przytulił się i leżeliśmy do południa . potem ja się wykąpałam, po mnie On i położyliśmy się razem nyny
|
|
|
|
#3860 |
|
Raczkowanie
|
Yes nie da sobie dmuchać w kasze
I prawidłowo a o co się czepiali ci kolesie itp?
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja na bank by sie wydarła o fajki jakbym paliła, ale nie pale :pA o seksie to bym w zyciu z nia nie porozmawiała i to jeszcze w wieku 15lat :p Yes, ja słuchałam
|
|
#3862 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jade znowu na melanz ale do domu juz nie wróce
![]() tak sie rozpiłam ze szoooook |
|
|
|
#3864 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też tak sądzę Ale za to nadrabia za tatusia ![]() Cytat:
Jak wrócisz to wyślemy Cię do AA
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
asiek- o Ty niegrzeczna bestio
colds- ja też jestem zła jak mój tż jest mocno pijany jakos tak działa irytująco na mnie w sensie że mnie wkurza, nie zachowanie, tylko sam fakt że jest taki nawalony ![]() niby nic- i jak wrażenia z płytki??
|
#3866 |
|
Wtajemniczenie
|
yes - no niezle :O ale dobrze zrobilas z tym obcasem haha
my wczoraj z tż nic nie piliśmy , bo ja ost. biore tabletki na ucho i musze je wieczorem brac, do tego dochodza anty i jak kilka dni temy bylismy na promenadzie, wypilam troche piwa i zaczelam zygac ;/// wiec odpuscilam sobie na wczoraj. No ale wracajac do wczorajszej nocy : Kąpalismy sie w nocy w morzu ).Wynajelismy pokoj, co prawda z lazienka na korytarzu , ale ważne, że mielismy gdzie spac. Najlepsze było jak juz wrocilismy po 2 do tego pokoju, stwierdzilismy, że pojdziemy razem pod prysznic, toalety były podzielone na damskie i męskie, ale do damskiego poszlismy, no i myjemy sie pod tym prysznice, wiadomo akcja się rozkręca na maxa , a tu nagle przychodzi jakas klienta i sra za tydzien chyba też jade i skocze z nim na balety,tylko ze ja bez swoich znajomych, zadnych kolezanke, marnie to widze ;/;/
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
haha emce zaczela srac
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. bo irytuje mnie jak gada głupoty ![]() eMCe - |
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie jak zawsze za***iscie
Leszek trzyma poziom Cytat:
---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Colds, a co śpiewał?
|
|
#3870 | ||
|
Zakorzenienie
|
emce- hahahahaha
padła bym! ![]() Cytat:
Cytat:
podoba mi sie kawałek 'powinnaś' i 'tańczę z nią'
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.

i pozniej przylazł tż do tego klubu i mnie olał. po jakims czasie przyszedł drugi raz, że chce pogadać i w ogole. taki naje*any mega :/ no ale poszłam z nim na ławke, bo chciałam te chwile ciszy i ignorowania wyjaśnić. wyjasniliśmy sobie- to mało ważne, bo już jest OK.
. myślałam że ich rozku*wie. nie mogłam patrzeć jak mój tż walczy z nimi... i dostał (moj tż) z buta w oko :/ od ich koleżanki i ma taka wielka pi*de...
ta typiara też dostała w japsko od mojej sis. no ogólnie jedna wielka zadyma. szkoda, że nie było z nami więcej kolesi...

bo dwaj sie rzucili na mojego tż. ja pie*dole masakra
szok;o
czy ty duzo książek czytasz i masz bujną wyobraźnię czy twoje życie jest mega szalone? ;o o jaa.. ale kryminał, co jeszcze nam napiszesz 

Akurat w tej kwestii rodzice za dużego wpływu nie mają, bo mozna sie tak kitrać, ze rodzice nawet nie beda wiedzieli czy sie pali czy nie i oni doskonale o tym wiedzą wiec zabranianie nie ma większego sensu. A co zakazane bardziej kusi, a dzieci chcą zrobic starszym na złosc paląc. Zresztą skoro mama Sweet też pali to to by była troche hipokryzja jakby mówiła, ze to szkodi