|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
a ja wymyśliłam sobie że zużyję swoje błyszcząc balsamy na lato do peelingu kawowego, w taki gorąc i tak balsamem się nie smaruję a one zalegają mi na półkach z terminem do zimy
![]() ![]() ![]()
#2432 | ||
Zakorzenienie
|
ano jeszcze troszkę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powinni Ci zwrócić pieniądze...Mają kamery niech na nich sprawdzą co kasowałaś(co miałaś) a co nie! Ale szkoda że od razu nie poszłaś! Byłoby wiarygodniej i łatwiej! Aczkolwiek mówię,mają kamery i jak się uprzesz to będą musieli wezwać kierownika i wyjaśnić tę sprawę. 5,5tyś na umowie próbnej ![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20729234]Zamówienie z Avonu złożone, wzięłam sobie 4 rzeczy: - żel pod prysznic 250ml Waterbabe - 5,90zł - żel pod prysznic 500ml Lagoon - 9,90zł - krem do rąk Naturals - 5,90zł - szampon 2w1 Naturals Mandarynka i Kiwi - 5,90zł I od cen tego wszystkiego odjąć 25%. Może zaszalałam z żelami, ale okazja fajna (na ten duży), a nie mam zapasów w tej kategorii jakichś ogromnych. Szampon w sumie zbędny, ale zapach mnie urzekł, a cena niska. Powędrują do zapasów, ale przydadzą się już wkrótce - w te upały włosy myję 2x dziennie dla ochłody, do wanny też wskakuję co chwila ![]() z żelami wcale nie zaszalałaś tak bardzo! ![]() ![]() Zamówiłaś sobie ten nowy lawendowy kremik? ![]() To daj znać jak coś czy pachnie wyraźnie tą lawendą...Mam na niego ochotę. ......................... ......................... ......................... ............ Sprawdzałam na stronie avonu i już naliczyli mi ten podkład co go zwróciłam do salda! I jakieś zachomikowane 5zł w nadwyższe w sumie mam 15 zł do wykorzystania ![]() ![]() ![]() Mogłabym coś tam dla siebie wymyśleć np,.zegarek i jakiś żel mogę wziąść i coś do włosó i ten peeling ale wszystko to na siłę....i tak naprawdę nic nie chcę HOSENKO-ty się na tym troszkę znasz...sprawdzałam i w katalogu 13 też jest ten sam nr produktu co go wpisałam na formularzu zwrotu czy mogę AŻ TAK DŁUGO czekać z zamówieniem? Chodzi mi o te przysłanie produktu z wymiany(zwrot) oraz o to czy muszę zamówić produkt do wymiany czy automatycznie mi go przyślą? ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-07-17 o 05:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | ||
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20729234]Zamówienie z Avonu złożone, wzięłam sobie 4 rzeczy:
- żel pod prysznic 250ml Waterbabe - 5,90zł - żel pod prysznic 500ml Lagoon - 9,90zł - krem do rąk Naturals - 5,90zł - szampon 2w1 Naturals Mandarynka i Kiwi - 5,90zł I od cen tego wszystkiego odjąć 25%. Może zaszalałam z żelami, ale okazja fajna (na ten duży), a nie mam zapasów w tej kategorii jakichś ogromnych. Szampon w sumie zbędny, ale zapach mnie urzekł, a cena niska. [/QUOTE] Oj nie koniecznie 25% ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A z tym zwrotem wydaje mi się że możesz poczekać do katalogu 13, ale najlepiej napisz do avonu ze strony i będziesz wszystko wiedziała najlepiej. Wczoraj poszedł płyn do kąpieli dove 500 ml ![]() Wczoraj obciełam a wlaściwie podciełam włosy, od ponad roku obcinam włosy sama bo nie mam kiedy iść do fryzjera. Już mam dość tej duchoty, w pracy z nas się leje ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się czasami, co oni wyprawiają z przesyłkami, bo o różnych uszkodzeniach się ciągle słyszy
![]() ![]() Z kurierami nieco lepiej, ale tez różnie bywa... Kiedyś kurier, który wozi mi przesyłki do pracy instruował młodego (tak, żebyśmy słyszały): OK, teraz bierzesz tę paczkę, a rzucasz nią dopiero wtedy, kiedy klient nie widzi ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze, chyba kupię sobie na spróbowaniwe plastry z woskiem do depilacji.Moje kumpele taaak zachwalały że efekt na długo i dokładnie ![]() jakby efekt utrzymywał się rzeczywiście do tych 4-6 tyg to chybabym się przerzuciła na stałe? Ale to podobno taak boli ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- a co do tego zamówienia z avonu- moja OMS mówiła że muszę zamówić coś z tego obecnego katalogu kat.10, tylko abym zamówiła w piątek na kuriera...??
![]() |
#2436 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do kremu - dam znać. Ja go biorę, bo nie ma słowa o żadnej glicerynie itd, a nienawidzę, jak na dłoniach zostaje tłusta warstwa. I chyba tylko jeden taki krem znalazłam kiedykolwiek... Ćśśś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
OMS moze tak mówic ze wzgledu na swoje potrzeby ale ja na Twoim miejscu nie sugerowałabym się tym tylko napisała do avonu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zamówiłam ten krem, pachnie bardzo ładnie, choć zapach nie pozostaje na skórze, konsystencja nie jest tłusta, dobrze się wchłania ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20732172]Ja go biorę, bo nie ma słowa o żadnej glicerynie itd, a nienawidzę, jak na dłoniach zostaje tłusta warstwa.[/QUOTE] W składzie jest gliceryna... Pomalowałam paznokcie u stóp lawendowym Essence'm ![]() ![]() Muszę iść dziś do Rossmanna kupić tampony i coś do opalania. A potem jadę na skałki łapać słoneczko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
O jakim lakierze mówisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20732562]Nusia, w każdym kremie chyba jest, ale kiedy w nazwie jest "glicerynowy krem do rąk" to ja już odpadam, bo dla mnie to będzie sama pachnąca gliceryna :P
O jakim lakierze mówisz?[/QUOTE] No to ten nie pozostawia tłustej warstwy ![]() A lakier lawendowy Essence CAC. |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- A w temacie wątku coś tam kupiłam, coś tam zużyłam ale przy tym upale zdycham i nie mam głowy do statystyk. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2442 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oferta pracy mnie zgniotła, bałam się tam wysłać moje skromne cv, ale zmobilizowali mnie znajomi i mama jak im o tym powiedziałam ![]() ![]() a czy przypadkiem nie używasz żelu prosto na ciało? To dlatego możesz więcej zużywać. Mi Senses żele starczały spokojnie 250 ml na miesiąc. A teraz jak jeszcze używam gąbki to żele są bardziej wydajne ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() super ![]() Właśnie mi koleżanka pisała że na grillu będzie basen i mam wziąć strój kąpielowy ![]() ![]() Ale dziś spałam! Do 11 ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak jak pisalam, podklad bedzie czekal i doloza do nastepnego Twojego zamowienia. Jesli na formularzu zaznaczylas ze chcesz wymienic i podalas na jaki, to nie zamawiaj, bo dostaniesz dwa i za ta ten zamowioy bedziesz musiala zaplacic. Jesli Ci sie bardzo spieszy zeby go miec, to zloz teraz zamowienie, bo samego Ci nie przysla ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) Na dloniach mammietowy BarryM i taka kolorowa chodze ![]() Cytat:
Niemniej jednak warto probowac, chocby dla samego doswiadczenie w rozmowach kwalifikacyjnych. Super ![]() Nie wiem co dzis robic ... Kolezanka pojechala do pracy (dostala tam gdzie juz kiedys pracowala). Slonce w koncu wyszlo choc nie jest na szczescie upalnie. Chyba pojde do pobliskiego parku, a wlasciwie jest to obszar chroniony wzdluz rzeki. Jutro wybieramy sie na caly dzien do centrum. Kupimy Travel Card wiec bedziemy mogly bujac sie autobusami i metrem ile wlezie i zwiedzic wiecej rzeczy niz korzystajac z bletu dziennego tylko na autobusy. Pocztakowo chcialysmy kupic bilet za 4 funty na autobusy wlasnie, ale wtedy wiecej czasu zajelyby nam dojazdy i na nogach trzebaby sporo podejsc z jednego miejsca na inne. Juz obmyslilam trase: Metrem na Victoria Station (dworzec autobusowy i wielka stacja metra w centum, niestety aby sie tam dostac, musimy jechac 2 liniami metrami wiec czeka nas przesiadka) --> Buckingham Palace --> Green Park --> St James's Park --> Piccadilly circus --> National Gallery --> Trafalgar Square --> Horse Guards --> Cabinet War Rooms - kwatera Churchilla w trakcie II wojny swiatowej --> Houses of Parliament / Big Ben --> Westminster Abbey --> przez most Westminster Bridge na druga strone Tamizy i atm jest sporo do zwiedzania i zobaczenia i w miare w "kupie" (Florence Nightingale museum, London Aquarium, London Eye, Royal Festival Hall, Hayward Gallery, National Film Theatre, Royal National Theatre, Gabriel's Warf --> ze stacji na Waterloo podjedziemy w okolice Tower Bridge --> Tower Bridge --> i bedziemy w dzielnicy City --> Tower of London --> London Bridge --> z powrotem na Victoria's Station i tu niedaleko jest Westminster Cathedral i z Victorii powrot. Chcialabym jeszcze zobaczyc m.in. British Museum, Hyde Park, Kensington Palace, Notting Hill, ale jednego dnia to nawet calegomojego planu nie wykonamy ![]()
![]() |
#2444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hosenko ale wymyslilas trase..no to udanego zwiedzania! Zaraz tescie wybywaja gdzes ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, kiedy jest ostatni termin zamawiania z tego katalogu Avon? Podoba mi się kilka rzeczy i nie wiem, czy się nie spóźniłam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
Zgadlam sie przed chwila z kolega z LO i okazalo sie ze jest w Anglii
![]() ![]()
#2447 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oczywiście samo doświadczenie rozmów kwalifikacyjnych się przyda ![]() ![]() Ale sobie wymyśliłaś wycieczkę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;20736580]Dziewczyny, kiedy jest ostatni termin zamawiania z tego katalogu Avon? Podoba mi się kilka rzeczy i nie wiem, czy się nie spóźniłam...[/QUOTE]
To zalezy od okregu.
#2449 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
Shpilciu: o uprawnieniach wiem jak sie je sie zdobywa, bo moja siostra robila jakies 2 lata temu. Chodzilo mi o to, ze na budowe moga raczej chciac juz osobe z takimi uprawnieniami. No ale skoro nie napisali, to moze nie
![]() Co do pogody, to jest chlodno czyli idealnie na zwiedzanie. W dzisiejszym spotkaniu najfajniejsze jest to, ze kolega da mi poprowadzic samochod ![]() ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-07-17 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Lady of Harley-Davidson
|
zuzylas w koncu czy wyrzucilas / oddalas? bo pamietam ze tak na niego narzekalas
![]()
#2452 |
Konto usunięte
|
Powiem Wam, że na dniach dokonam spektakularnego zużycia...
Mianowicie żel do mycia twarzy Himalaya - 150ml, a używałam go CODZIENNIE od PAŹDZIERNIKA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Zakorzenienie
|
a mi poszedl blyszczyk Faberlic w tubce !
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 |
Konto usunięte
|
A mi się coś dziwnego na szyi zrobiło... Taki czerwony placek skóry, gdzie jest mega skupisko maleńkich krosteczek. Jakiś rodzaj potówki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20738897]Powiem Wam, że na dniach dokonam spektakularnego zużycia...
Mianowicie żel do mycia twarzy Himalaya - 150ml, a używałam go CODZIENNIE od PAŹDZIERNIKA ![]() ![]() To wielkie gratulacje ![]() Cytat:
![]() Na tym podkładzie mi zależy, moja mama dziś mnie odwiedziła i sama z siebie spytała czy nie mam katalogu i go sobie wzięła bo coś tam by chciała ...więc jak ona by zamawiała to ja złoże zamówienie ....ale jak na nic się nie zdecyduje to poczekam...do 12 kat albo 13 kat...bo tam więcej będę kupować dla siebie bo mi się parę rzeczy pokończy do tego czasu ![]() 2)ale trasę masz! masakra! aż strach jechać!Jeszcze te upały! w 5min można się ugotować! Ja dziś 3 razy się myłam w ciągu dnia a i tak już się caaała lepię i jeszcze wieczorem obowiązkowo muszę wziąć prysznic! ![]() Przynajmniej pozużywam kilka rzeczy...... ......................... ............... Dziś miałam fajny dzień. Przyjechała do mnie mama i tata na obiadek z Torunia (w korku przed Grębocinem stali 40min ![]() ![]() Za to wzieła odemnie 2 lakiery CC, bronzer astora (dla mnie jednak za ciemny a szkoda bo przed zakupem bardzo mi się podobał) , próbkę kremu przeciwzmarszczok +50 którą dostałam gratisowo do zakupów, i mieszańca lakierowego (french +miętus..bardzo chciała mieć miętusa to 5ml jej rozrobiłam w upominku) ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- dobijają mnie już te upały! Niunia też jest nimi zmęczona. W ciągu dnia nie mogła przez nie spać i spała tylko 2-3h ....popołudniu ciągle marudziła z gorąca i nie wyspania..nie chciała za bardzo jeść i pić i musiałam robić kosmiczne podchody by coś jej wcisnąć.Przed kwadransem padła zmęczona jak kłoda...I już śpi. Rodzicami i małżem w domu spędziliśmy dzień..wszystkie okna na oścież a przewiewu i tak nie było. Mieliśmy plany by iść na naszą plażę albo grila, ale mój tata ma wysokie nadciśnienie i nie wytrzymałby tego a my paliłybyśmy się z mamą i zosią na skwarki...
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-07-17 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Zakorzenienie
|
U mnie tez taka duchota ze mozna pasc. Siedze pod wentylatorem a klimatyzator chodzi od rana. Wogole ani troche powietrza!
W dzien duchota a wieczorem masa komarow ![]() Przejrzalam blyszczyki,lakiery i cienie i kilka odlozylam dla kolezanki w srode sie spotkamy. Mam nadzieje ze cos jej sie spodoba to ukroci mi sie lista ![]() Orlico ja mam krem do mycia twarzy rozany z glinka z planet spa i tez juz go tyyyyle czasu mam bo wystarczy na prawde malutko. Niektore kosmetyki takie sa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20739180]A mi się coś dziwnego na szyi zrobiło... Taki czerwony placek skóry, gdzie jest mega skupisko maleńkich krosteczek. Jakiś rodzaj potówki? ![]() [/QUOTE] uczulenie? ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20732172]U mnie żele z Avonu są całkiem wydajne ![]() jak dla mnie wydajne ale wysuszaja ![]()
![]() |
#2458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyszłam się pożegnać, bo na tydzień wyjeżdżam i nie będę miała dostępu do neta. Będę za to wśród lasów, jezior i rzek na spływie kajakowym. Dziś z TZ zrobiliśmy mega zakupy jedzenia i rzeczy potrzebnych na kajaki. Może uda mi się coś zużyć podczas tego wyjazdu ![]() Do zobaczenia za tydzień i nie kupować mi za dużo, bo baty się posypią
![]() |
#2459 |
Zakorzenienie
|
U mnie od samiutkiego rana burza, która teraz nieco ucichła i tylko równo leje się deszcz z nieba. Jaka to ulga po ostatnich upałach
![]() Aż naszła mnie chęć na zwężanie jakichś ciuchów, co wcześniej było niemożliwością - chodziłam w domu w samej bieliźnie i jeszcze się zgrzewałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | ||
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20739180]A mi się coś dziwnego na szyi zrobiło... Taki czerwony placek skóry, gdzie jest mega skupisko maleńkich krosteczek. Jakiś rodzaj potówki? ![]() [/QUOTE] Chyba tak. Ja mam takei cos w zgieciach lokci. Cytat:
W Londynie jest chlodno, rano nawet chwilke popadalo. Pogoda idealna na zwiedzanie. Niedlugo wyruszamy. Cytat:
![]() ![]() Bylismy wczoraj z kolega nad morzem ![]() A jak sie smiesznie jezdzi samochodem z kierownica "nie po tej" stronie i po "zlej" stronie ulicy ![]() Zgadalam sie z tym kolega ze w czwartek jedzie autem do PL. Jesli do wtorku nie zadzwonia z tych ulotek to sie zabieram z nim.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.