![]() |
#2941 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jestem-byłam- chce byc AU PAIR- nasze przygody- część V
Roux, dziekuje! wdziwam zaraz jedna z kiecek i wyruszam
![]() Notnice, co do alkoholu to hostka sie mnie pytala czy pieje(myslalam ze to podchwytliwe pytanie, ze chce sprawdzic czy nie jestem jakas alkoholiczka) no wiec powiedzialam, ze taak, ale rzadko i okazyjnie. a ona: no ale jakie wino na przyklad lubisz? ja: polslodkie i biale i czerwone. nastepnego dnia przyjechaly zakupy(zamawiala z internetu) facet przynosi skrzynke i slyszymy, ze cos dzwoni a ona do mnie: o, to Twoje wino. wzielam cala skrzynke, dla Ciebie ![]() kochana jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
mnie B sie spytal, jak poszlismy pierwszego dnia na pizze, czy chce wino.
ja mowie,ze nie pije. -a co pijesz? -jacka danielsa ![]() kurna, skad mi to do glowy przyszlo. to jedyny drink, jaki pilam, to palnelam. nastepnego dnia cala butelka jacka danielsa i zgrzewka coca-coli dla ruciaka. wypilam 1/8 szklanki ![]() co za czasy indy- powodzenia z mezczyzna!!!! a niech mi tylko dzis nie przyjdzie ![]() jak mi sie uda do liv kiedys wyjechac, to niestety, ale porwe cie na zakupy, w ktorych bedziesz mi wybierac ubrania ( ![]() bo nie umiem nic wybrac : ( na grubsza osobe to ciezko. wiec ruciak potrzebuje pomocy
![]() |
#2943 |
Raczkowanie
|
ej wiecie co napilabym sie wodki z cola!
Kiedy robimy jakas popijawke zbiorowa na skypie? ![]() VIDEO-PICIE ![]()
#2944 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
od nocy siedze i czytam watek "panny z tz-ami mieszkajace,oszczedzajace i cos tam '
nie wiem, po co czytam ![]() czytam od konca forum (zawsze ![]() nienormalna jestem ![]()
![]() |
#2946 |
Rozeznanie
|
haha, Ruciaku, dobra, bede Twoja stylistka.
jak ksiaze dzis nie przyjdzie to nastepnym razem jak go zobacze bedzie :tasak: ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- ja tez to czytalam! |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Karola fantastyczny wątek - też go czytam i nawet tam piszę i miałam postanowienie oszczędzania i brania wzoru z dziewczyn - na razie tylko je podziwiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
tasak
![]() indy ![]() orenda- widzialam cie tam ![]() ![]() watek fantastyczny, zgadzam sie. jak widze, co tam ludzie gotuja, to szczeka mi opada. u nas w domu nikt nie umie oszczedzac. mama kocha auchan i jezdzi dla rozrywki ![]() zawsze tona slodyczy, zarcia dobrego, wydaje mase pieniedzy, a nastepnego dnia sie z bratem zastanawiamy, co zjesc, bo nic nie zostalo ! i od nowa.
![]() |
#2949 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
kurcze Ruciulku ja też nie umiem ![]() ![]() ![]() echhh.... Karola - czytaj, czytaj - przydadzą Ci się niedługo - zobaczysz ![]() (btw.jak poszukiwania męża?) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
czyżby temat alkoholu sie przewijał?
![]() mrrrr....to ja pozdrawiam znad drinka mangowo-limonkowego. 3 dzień posiadania magistra, 3 dzień alkoholizacji. ![]() Orenda małż idealny!!! Jeszcze gdybyś placiła za zakupy jego kartą....hihi to wiecej niz idealny.... ![]()
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2010-07-17 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
twoj maz to ideal (pozdrawiamy
![]() nawet nie wiem, jaka ci rade dac, nigdy nic nie kupowalam, na slodycze wydawalam. moze kup cos bardzo drogiego, a maz sie ocknie i powie: kochanie, nie bedziemy miec za co zyc, przystopuj? ( ![]() i odwyk przymusowy od zakupow od razu ![]() nie no, zartuje. pracujesz, wiec wydawaj, a co ![]() poszukiwania meza? nie moge sie wylogowac z are you interested. nie da sie. poszukiwania ida beznadziejnie, bo wszyscy pisza, ze jestem sweet and lovely. a mi niedobrze od tego sie robi ![]() jedynie Paul (od garniturow ![]() ![]() ale mieszka w Londynie, wiec wyszlo jak zwykle. ciagle mnie namawia na North London ahah. ta. nawet dzielnice mi wypisal
![]() |
#2952 |
Wtajemniczenie
|
to skoro o alko mowa, to ja dodam ze mi dzis N zrobil
caipirinha truskawkowá ![]() tak w telegraficznym skrócie: pojechalam do niego wczoraj na noc (...) ![]() wrócilam godzine temu i chyba z deczko sie juz za dlugo zasiedzialam,bo z zalozenia mialam isc tylko na noc+poranek oraz mielismy sie tylko `pogodzic` ![]() a porozmawiac i wyjasnic to i owo next time, jak juz ochloniemy ![]() (bosmy po 4 tygodniowej abscynencji pod tytulem `break`) no i chyba wskoczylam juz pod koniec na temat,kóry konczy sie wojná.. efekt- ![]() boziuuuuu...jak mi sie lzy do oczu cisná... pozytyw dzisiejszego dnia: jednak nie mam bbs,wiec w akcie odwetu juz szykuje sie na domówke,na która zaprosila mnie Charlott bedzie masa ludzi. ehh... na smutki..polejmy sobie a co! a! no i nadrobilam wátek,odkad wczoraj opuscilam mojá chalupke- wszysciusienko! ![]() ruciak ruciak! jaka dzielnica na pólnoc Londka? ![]()
Edytowane przez rielka90 Czas edycji: 2010-07-17 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Rozeznanie
|
Rielka, czyli godzenie zakonczylo sie klotnia? :/
kiepsko, ale lakohol dobry na wszystko ![]() ja tez nie bede. to znaczy najpierw bede trzezwa i jak przyjdzie ksiaze to tez, ale jesli go nie bedzie to jutro szukajcie mnie w rowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny !
Ledwo żyje (nie mam siły nawet ruszać moim palcem u nogi ![]() Londyn jak zwykle piękny ! Byłam przewodnikiem i ani razu się nie zgubiłysmy ![]() Byłam prawie na cw , bo ogarnęłam london bridge ![]() Tylko na camden town nie byłyśmy ![]() Aparat nam padł więc robiłam focie telefonem , i zaraz wrzucam na fb. Ah szkoda że to już koniec przygody z londkiem ale jak wrócę będę częściej jeździć do centrum ! Strasznie szybko się jedzie i wszystko łatwe do ogarnięcia , nie da się zgubić ![]() Jak wróciłam powiedziałam hostce dzień dobry i usłyszałam . . . Ciszę ! Tak. Zero zwrotnej odpowiedzi.a słyszała na bank. A jaki przypal : wchodzę do pokoju a tam : prostownica włączona od 12h prawie. Przypaliła pościel. Całe szczęście że pożaru nie było. Właśnie zjadłam obiad i chyba pójdę spać. . . ![]()
#2955 |
Zakorzenienie
|
rielka
![]() jesli zbyt prywatne, zrozumiem oczywiscie ![]() Barnet? cos na B takie mi napisal dzielnice, w ktorych jakby co, mam szukac rodzinki. i kazal mi zapisac to ![]() Barnet, East, west North Finchley, finchley central, Edgware Highgate Whetstone and totteridge Muswell Hill indy- szukajcie mnie w rowie. umarlam w butach ![]() marty- fajnie,ze pozwiedzalas ![]() a hostka- nie skomentuje. moja mama nie wylacza nigdy zelazka.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Rozeznanie
|
oj Ruciaku ... taka prawda. chyba sie zapije
![]() Marty, ja Cie chyba nie mam na fejsie. moge zaproszenienie? wysle zaraz dane na pw. |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
lol pisałam kumplowi prace mgr nt alkoholizmu wsrod studentów:P alko dobry, ale na radosne okazje. w czasie dołów, kłotni czy innych przykrych spraw ja bym odradzała. to tylko pogarsza sprawe. Riel ![]()
![]() |
#2958 | |
Wtajemniczenie
|
indy niezupelnie. pogodzic to my sie pogodzilismy
i to jeszcze jak! ![]() ![]() tylko juz pod koniec nawalilam. ja. tak wlasnie- moj blád ![]() (nie pokocilismy sie na nowo,ale zepsulam ten dzionek. ghrrr (!) ) AAA! to dzis mija tydzien,jak poznalas tego ksiecia (brytyjczyka jak pamietam? ![]() ![]() eh.nawet bym sie nie zdziwila,jakby wasza historyja zakonczyla sie jak moja z N. hehe ![]() tak wiec,trzymam kciuka,ze dzis w tym samym miejscu po tygodniu znów sie spotkacie ![]() i od tej pory zyli dlugo i szczesliwie ![]() Cytat:
capoeria x 2, footbaal x 2 + dochodza teraz zawody ![]() niby super,bo chlopak wciáz endzojuje sie,nie siedzi przed tv. co wiecej- rodzimej capoeiry odmówic mu nigdy w zyciu nie moge! widac ze tym zyje. tylko....gdzie czas dla mnie (?) obiecal,ze po tej przerwie,która sobie sprawilismy,rozwiázemy ten problem obiecal,ze tak poustawia treningi,ze na pewno pominiéta nie zostane. i mielismy to obgadac next time. a ze rielka nerwowa jest,to juz cos pod koneic klapnác musiala. tematu nie zaczelam,tylko delikatnie puscilam aluzje. doskonale wiedzac,ze ostatnie dni mial bardzio zajete,niczego nie poustawial,dwie ostatnie noce prawie w ogóle nie spal. i sie zdziebko nerwowo zrobilo. eh..cóz. kochana! toz to mój dom!! ![]() aktualnie mieszkam w Finchley Cenral! haha a do Highgate sie przeprowadzam do tej nowej rodzinki ![]() a w Edgware mieszka N!!! ![]() szukaj szukaj tu rodzinki-bedziemy mialy bliziuchnio do siebie .lol ![]()
Edytowane przez rielka90 Czas edycji: 2010-07-17 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
no Ruciul ja Ci mówię - ten Londyn to wcale nie taki zły pomysł ![]() mój małż nie jest ideałem oj nieeee ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przykro mi, że znów nieporozumienia ![]() ![]() Cytat:
no przygody, przygody! Świetnie, że miałaś udany dzień ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Wtajemniczenie
|
idę znów na imprezkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
rielka, i wracalas do domu poklocona z nim tak jakby, tak?
nie wiem, jak ja bym sobie poradzila z nieporozumieniami. pewnie bym powiedziala: dobra, wez idz. ale tak chyba nie mozna. mam ogromna nadzieje,ze znajdzie czas dla ciebie, wyobrazam sobie, jak moze byc ci przykro ![]() rielka, orenda- wlasnie jak mi kacha opowiada, jak tam swietnie, to sie nad tym zastanawiam. ale juz odpisalam tej rodzince z liv i jak ja odmowie im ![]() tylko zadnej rodzinki z londka nie moge znalezc za normalne pieniadze. jak juz mowilam, bilet miesieczny by sie przydal, albo normalne kieszonkowe, by moc go kupic. a co ja zrobie za 60-80 ![]() a tak bym byla w londku, wyszla za paula, i tam skonczyla zycie ![]() nie wiem, co robic. po prostu nie umiem znalezc normalnej rodzinki. wszystkie proponuja 60-80 za duzo pracy i nic wiecej ![]() a ja musze zrobic kurs jakos ![]()
![]() |
#2963 |
Zadomowienie
|
rielka czyli nay to brazylijczyk , ulala musi byc ciacho . . .
Ale wiesz ze po najgorszych burzach ZAWSZE wychodzi slonce ! Tu nie może byc inaczej! ![]()
#2964 | |
Wtajemniczenie
|
orenada wygoogluj sobie tá nazwe
![]() zmiksowane owoce.cos a`la coctaila. ale taka bomba,ze hoho! ostrzegakl mnie,ze to jeden z mocniejszych trunków brazylijskich. mial racje ![]() powiem szczerze ze nie wiem jak to robil. ja drzemalam. jakie on ma wygodne to lozko . bozie jedyny! Cytat:
![]() bo wlasciwie szlismy na koniec, na spacer (odprowadzal mnie na metro,a on akurat mial po drodze do kumpla) i ja ta aluzje,kiedy bedzie mial dla mnie czas rzucialam na tym spacerze ![]() i cala droga..ehh wiadomo jak wygladala ![]() niby nie jest zly,ale ta jego mina.yhm. co nei zmienia faktu ze mnie tak slodziuchno pocalowal na dowidzenia ![]() i jak zwykle te nasze ulubione portugalskie slowka mi szeptal.. laaaa...sie rozmarzylam... ![]() ![]() ehh. te moje humorki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Raczkowanie
|
Nie no wiecie co ten watek powinien sie nazywac " Przypominanie notnicegirl o jej uzależnieniach" najpierw zakupy, potem alkohol a teraz faceci
![]()
#2966 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Zapomniałam powiedzieć że kolejna aupairka została studentką resocjalizacji ![]() Gdy byłyśmy w londynie karolina dostała smsa że dostała się na studia ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- A i na SoHo kupiłam zupki chińskie ,ale takie chińskie prawdziwe prosto z tajlandi ![]() A taka dumna byłam że z chin !
![]() |
#2967 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Rozeznanie
|
Ach, wrocilam wlasnie do domu po spedzoniu piatku i soboty w Dublinie.
Widzialam sie z nomanda - bylo swietnie! ![]() ![]() ![]()
#2970 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe chyba uzyl wyobrazni... ![]() zresztá,nieeeeeeeewazneee eeeeee ![]() oki oki laseczki. humor mi sie nawet poprawil.wow! wiecie,ze wlasciwie to dziéki Wam? ![]() troche sobie ponarzekalam i jakos taki mi lepiej (?) a! ruciak- popytam laseczek na pewno! multum ich tam bedzie dzis,wiec mam nadzieje ,ze akurat jakas zwolni Ci miejsce w Londku ![]() o jaaaa.... teraz widze wiadomosci priv na fejsie Charlott zaprosila swoich qmpli z fitnes ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.