Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-18, 00:21   #3451
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX

Rain z mojej perspektywy to wygląda tak: mieliście pierścionkowy kryzys, prawie zerwanie, Twój płacz, jego wściekłość, potem Ty się uniosłaś honorem, on dla naprawienia sytuacji między Wami oświadczył Ci się, ale nie jest gotowy na ślub. Dla większości zaręczyny = decyzja o ślubie, ale nie dla wszystkich. Dla niektórych to tylko kolejny poziom wtajemniczenia albo uciszenie jojczenia kobiety.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 00:24   #3452
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Dlatego dla mnie kalendarzyki, objawowo - termiczna i inne to nie są metody antykoncepcji. Wszak chodzi o to by robić i dzieci nie mieć a nie o to by pić szklankę wody gdy ma się ochotę.
NPR to nie jest antykoncepcja. to - rozwijając skrót - naturalne planowanie rodziny. planujesz dziecko - kochasz się, kiedy chcesz, z naciskiem na płodne, planujesz nie być rodzicem w najbliższym czasie - kochasz się w niepłodne, a metoda objawowo-termiczna doskonale w wyznaczeniu tych dni pomaga.
kalendarzyk i inne przerywane nie są ani naturalnym planowaniem rodziny, ani antykoncepcją, tylko rosyjską ruletką.

natomiast ja uwielbiam seks, więc zostają mi tabsy
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
yyyyyy co ja to chciałam
po pierwsze : nie nadrobię
po drrugie: od jutra URLOP
zazdraszczam
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

Mężczyzna mnie załamuje
Narzeka, że mnie nie może mieć co wieczór przy sobie, przy powrotach, wyjściach itd. Że ze mną nie mieszka. I takie tam. Odpowiadam: niestety nie mamy możliwości. A on co? Wzdycha "Ech..."
Niech działa (pierścionkiem) a nie wzdycha!
masz rację... jak im ciężko zjarzyć prostą rzecz - klęknij, jaśnie panie, a nie wzdychasz!
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
A nawet gadać mi się nie chce
Być może w przyszły weekend ustalimy w końcu co dalej ... zastanawiam się właśnie czy nie wyłgać się jakoś z domu i nie pojechać do TŻ w czwartek i zostać, żeby było sporo czasu bo tak jak w sobotę pojadę na te kilka godzin to nie wiem... :/
ech, tego się obawiałam - pojedź w czwartek i pogadacie na spokojnie. pewnie po prostu uznał, że wszystko się da załatwić w tydzień. weź mu to wyperswaduj, np. pójdźcie do USC i zapytajcie o pierwszy wolny termin w sobotę. od razu przejrzy na oczy będzie dobrze

a ja... P. zadzwonił, śmiejąc się, że nasza znajoma jest w ciąży, więc chyba ze swoim facetem planują ślub. ja na to, że fajnie, że przecież od ponad roku się nie zabezpieczali, więc to tylko kwestia czasu była (wiem, bo brałyśmy te same anty i chodzimy do tej samej gin.), a P. "no niby tak, ale ślub pewnie z powodu dziecka, przecież oni się ciągle kłócą".
no niby ma rację, ALE i tak łyknęłam doła, bo:
1. co z tego że się kłócą, skoro oni żyć bez siebie nie umieją?
2. to juz trzecia para z bliskiego otoczenia, która się bierze za małżeństwo. to mnie dodatkowo przytłacza, bo wszystkie te pary są ze sobą krócej niż ja i P., dwie nie mieszkają ze sobą i - co najważniejsze - wszystkie tworzą "średnie" związki. tzn. burzliwe - w sensie co najmniej raz na pół roku mają kryzys, rozstania, jakieś wojny albo twierdzą, że się sobą nudzą.
ja i P. tak nie mamy, a pierdzionka brak - wniosek? trza wywołać wojnę...

wybaczcie, ja po alko...
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 00:27   #3453
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Rain z mojej perspektywy to wygląda tak: mieliście pierścionkowy kryzys, prawie zerwanie, Twój płacz, jego wściekłość, potem Ty się uniosłaś honorem, on dla naprawienia sytuacji między Wami oświadczył Ci się, ale nie jest gotowy na ślub. Dla większości zaręczyny = decyzja o ślubie, ale nie dla wszystkich. Dla niektórych to tylko kolejny poziom wtajemniczenia albo uciszenie jojczenia kobiety.
Z mojej perspektywy nie do końca tak było między nami w momencie zaręczyn było już wyjaśnione a on wiedział dobrze, że ja ich już nie oczekuję bo wyszło jak wyszło - wtedy JUŻ była decyzja, że ślub będzie.
Z resztą dziś mi dał do zrozumienia niejako, że czeka aż ja coś zacznę mówić/robić
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 00:28   #3454
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze powiedziawszy, facet Deszczówki kojarzy mi się z moim pod pewnymi względami, a czego jak czego, ale tego, że mój P. miałby mi się oświadczyć dla świętego spokoju W ŻYCIU by nie zrobił. dlaczego? choćby z przekory. ma taki charakter, że nie ma szans. (oto sekret mojego nagiego palca serdecznego)
dlatego sądzę, że jej chłop się oświadczył, bo to przemyślał po tej całej kłótni i kryzysie. dotarło do niego. takie moje zdanie.
Stary 2010-07-18, 00:29   #3455
raingirl
Zakorzenienie

...no tak - to teraz wyszłam na wymuszaczkę z prawdziwego zdarzenia
Eeeech, idę spać, zdołowałam się.
Dobranoc
Stary 2010-07-18, 00:30   #3456
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc
ja tak nie twierdzę
Stary 2010-07-18, 00:42   #3457
carmelova
Zakorzenienie

Rain, ja też nie twierdzę, że wymusiłaś Zastanawia mnie tylko o siedzi w zwojach mózgowych Twojego mena No i nie wiem czym dla niego są zaręczyny, bo dla każdego mogą być czym innym. Znam kilka par, które się zaręczały by "umocnić związek", znam też takie, dla których ślub po zaręczynach owszem, ale np. za 3 lata. Każdy ma inne podejście, a nie znam Twojego faceta. Ale jeżeli pogadaliście i od razu było jasne że zaręczyny= szybki ślub (tzn. za mniej niż rok) to ja już nie wiem o co mu kaman...
Tylko rozważałam różne opcje, nie gniewaj się
Stary 2010-07-18, 00:52   #3458
najfajniejsza
Zakorzenienie

carmi, a Ty się już urlupujesz? kiedy lecicie?

Rain, szczerze mówiąc, jeśli to, że się ROZMAWIA ze swoim facetem o przyszłości i o naszych oczekiwaniach (rozmawia, a nie molestuje go tematem, a Ty tylko mu powiedziałaś, co i jak czułaś), to każda z nas jest skrajną wymuszaczką (może poza Polką, bo ona chyba nic ze swoim nie gadała na temat). ja myślę, że w czwartek pogadacie i ustalicie wszystko on po prostu liczy na Twoje chęci chyba też, moze nie chce być nachalny (?) kto wie, co facetom w glowie siedzi ale na pewno wymuszania nie było
Stary 2010-07-18, 00:54   #3459
carmelova
Zakorzenienie

tak najeczko, dzisiaj pierwszy z 16 wolnych dni Wylot w środę z Wawy
Stary 2010-07-18, 00:55   #3460
justyna_dt
Zakorzenienie

Klub uciekam, bo jestem wykończona, dobranoc

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 01:01   #3461
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
tak najeczko, dzisiaj pierwszy z 16 wolnych dni Wylot w środę z Wawy
jak ja zazdraszczam
ależ ja bym chciała,żeby mi się udało ten urlop załatwić
do sierpnia muszę czekać z prośbą do szefa - o ile będę dalej pracować i o ile szef mi da umowę o pracę
Stary 2010-07-18, 08:18   #3462
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

no to Lachony czas na mnie trzymajcie kciukie abym powróciła z tarczą (czyt. pierścieniem) a nie na tarczy (nie liczę szczerze mówiąc)
będę raportować na bieżąco (smsowo Najeczce)
trzymajcie się ciepło wracam w piątek, całe 5 dni rulopu SZALEŃSTWO

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 08:21   #3463
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

u mnie też leje..i w nocy ma być burza

A Czemu Ci dziwnie?
u mnie tez burza byla uwielbiam burze

a dziwnie mi bo tesknie za D. i w sumie pewnie przyjedzie za pare dni tak jak mowil, pisze ciagle itd... tylko teraz troche zaczelam sie zastanawiac co dalej - on mieszka w Wawie, ja w Jeleniej, spotkamy sie teraz w Szklarskiej, potem ja jade do Wawy ale on w tym czasie wyjezdza na 2 tyg wiec zobaczymy sie za jakies 3 tyg znowu bo jak on wroci to ja jeszcze ok 2 tyg bede w wawie - bedziemy mogli sie nawet codzinnie widziec no i super, ale co dalej? po kursie ja wracam do jeleniej, on zostaje w wawie - nie wiem jak on sobie to dalej wyobraza...

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Arrakis, Madzia- dajcie mi tu tego deszczu...

bierzcie u mnie pada od wczoraj caly czas

Cytat:
Z mojej perspektywy nie do końca tak było między nami w momencie zaręczyn było już wyjaśnione a on wiedział dobrze, że ja ich już nie oczekuję bo wyszło jak wyszło - wtedy JUŻ była decyzja, że ślub będzie.
Z resztą dziś mi dał do zrozumienia niejako, że czeka aż ja coś zacznę mówić/robić
a moze wlasnie dlatego, ze ty odsuwalas ten temat bo bylas zajeta magisterka to on teraz ceka na twoja inicjatywe? Ja bym na twoim miejscu chyba poijechala faktycznie w czwartek jeslki jest taka mozliwosc i powiedziala cos w rodzaju "no kochanie, obronilam sie juz wiec mozemy sie zabrac za slub, jak ty bys to widzial?"

---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ----------

kawucha udanego wyjazdu i za pierscien
Stary 2010-07-18, 09:38   #3464
Gwizdak
Zakorzenienie

hej, hej
Cytat:
też mam podobne odczucia w tej sprawie, ale nie znam go, więc może jest tak jak mówi Naj i Rain . Oby.
Cytat:
Dobranoc
nawet jeśli, to bądź z tego dumna
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:10   #3465
carmelova
Zakorzenienie

Hello

Kawuś owocnego urlopu

Wczoraj rozmawiałam z tatą przez telefon i powiedział coś takiego "Mama mówiła, że tą waszą restaurację na wesele trzeba rezerwować 2 lata wcześniej. Myśleliście już o tym?" Kurcze, nawet mój tata, który nigdy się nie wtrąca ma świadomość, że już najwyższa pora.

Ehh, ale nic, zmieniłam temat, będę twarda. Obiecałam sobie, że na czas urlopu zawieszam myślenie na ten temat, a przynajmniej nie będzie ono miało wpływu na nasze cudowne wakacje Oczywiście temat ślubów, zaręczyn itp. będę omijać jak najszerszym łukiem.
Stary 2010-07-18, 10:20   #3466
raingirl
Zakorzenienie

Niech wreszcie chociaż na parę dni zejdą te upały do tego stopnia, że przechłodzi mi się w domu, bo przez wariacje mojego kota nie mogę spać
Cytat:
Tylko rozważałam różne opcje, nie gniewaj się
Nie gniewam się, tylko tym przypuszczeniem dołożyłaś parę deko do moich prywatnych obaw związanych z tym tematem i się trochę zdołowałam
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
a moze wlasnie dlatego, ze ty odsuwalas ten temat bo bylas zajeta magisterka to on teraz ceka na twoja inicjatywe? Ja bym na twoim miejscu chyba poijechala faktycznie w czwartek jeslki jest taka mozliwosc i powiedziala cos w rodzaju "no kochanie, obronilam sie juz wiec mozemy sie zabrac za slub, jak ty bys to widzial?"
To ja właśnie dlatego, żeby dać mu ochłonąć - nic nie gadałam - przez cały ten czas temat z mojej strony prawie nie istniał. Zaistniał tylko w rozmowie z przyszłymi teściami i tyle.A wczoraj coś takiego
Jakoś muszę się wykręcić z domu na weekend, tylko, że powoli mi się kończą pomysły na wymówki
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
nawet jeśli, to bądź z tego dumna
Dumna to mogę być z bycia emowsiurem, ale nie z czegoś takiego
Stary 2010-07-18, 10:21   #3467
butterfly20
Zakorzenienie

Hej Heeej

Kawuszko udanego wyjazdu

Rain a ja wcale nie myślę,że wymuszasz. I nie wiem czy nazwałabym w ogóle wymuszaniem zwykłe rozmowy na temat zaręczyn. Na pewnym etapie takie rozmowy się odbywają-i bardzo dobrze. Partnerzy powinni rozmawiać na przeróżne tematy,tym bardziej tak istotne
Reasumując-pogadaj z nim dłużej i zastanówcie się wspólnie co dalej zrobić

Naj pary,które często się kłócą też mogą się bardzo kochać Może to taki związek z temperamentem

Arrakis to ciężko wytrzymać taką rozłąkę. Ale obiecał Ci,że będzie pisać i dzwonić?

Jeszcze odnośnie tabletek anty- ja jestem ich przeciwniczką,ale same dobrze wiecie,że jeśli kobieta regularnie się bada (wątroba, krzepliwość krwi),jest pod stałym nadzorem lekarza oraz co jakiś czas robi przerwy to czemu miałaby z nich rezygnować?
Gorzej jak ktoś stosuje je zupełnie nieświadomie.

Natomiast moja koleżanka z pracy była ostatnio u swojej lekarki,która od zawsze przepisywała jej tabsy.
Na następny dzień owa koleżanka przyszła do rpacy bardzo wnerwiona,bo jej lekarka powiedziała,że ona już tabletek nie przepisuje nikomu,bo za dużo widziała dziewczyn na intensywnej terapii i ona już po prostu nie chce mieć żadnej na sumieniu.

Ja póki co mam gumki,a po ślubie kupujemy Lady Compa (nie jestem taką osobą,co ma czas obserwować swoje ciało,mierzyć temperaturę itp. więc to najlepsze rozwiązanie) i będziemy na nim bazować. Natomiast w dni płodne zawsze można wrócić do gumek-nikt nie rozkaże mi się powstrzymywać
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:24   #3468
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

To ja właśnie dlatego, żeby dać mu ochłonąć - nic nie gadałam - przez cały ten czas temat z mojej strony prawie nie istniał. Zaistniał tylko w rozmowie z przyszłymi teściami i tyle.A wczoraj coś takiego
Jakoś muszę się wykręcić z domu na weekend, tylko, że powoli mi się kończą pomysły na wymówki
a musisz sie wykrecac wymowkami? Nie mozesz powiedziec, ze chcesz do TZta jechac i spedzic z nim pare dni?

A mi wlasnie D. napisal, ze o mnie mysli i pozdrawia hehe

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Arrakis to ciężko wytrzymać taką rozłąkę. Ale obiecał Ci,że będzie pisać i dzwonić?
no na razie nic sobie nie obiecywalismy bo przeciez nie jestesmy razem...

ale na razie to pisze czesto...
Stary 2010-07-18, 10:26   #3469
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć Laseczki

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
W takim razie śmiało jedź do niego w czwartek. Trochę zbyt poważna sprawa, żebyście obgadali to w godzinkę spotkania
dokładnie

Cytat:
takie sprawy powinniście załatwiać razem, przecież to od was zależy a nie od niego czy od Ciebie nie może wszystkiego na Ciebie zwalić, musicie porozmawiać o tym co dalej

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
no to Lachony czas na mnie trzymajcie kciukie abym powróciła z tarczą (czyt. pierścieniem) a nie na tarczy (nie liczę szczerze mówiąc)
będę raportować na bieżąco (smsowo Najeczce)
trzymajcie się ciepło wracam w piątek, całe 5 dni rulopu SZALEŃSTWO
miłego wyjazdu i pierścienia

Cytat:
a dziwnie mi bo tesknie za D. i w sumie pewnie przyjedzie za pare dni tak jak mowil, pisze ciagle itd... tylko teraz troche zaczelam sie zastanawiac co dalej - on mieszka w Wawie, ja w Jeleniej, spotkamy sie teraz w Szklarskiej, potem ja jade do Wawy ale on w tym czasie wyjezdza na 2 tyg wiec zobaczymy sie za jakies 3 tyg znowu bo jak on wroci to ja jeszcze ok 2 tyg bede w wawie - bedziemy mogli sie nawet codzinnie widziec no i super, ale co dalej? po kursie ja wracam do jeleniej, on zostaje w wawie - nie wiem jak on sobie to dalej wyobraza...
jeśli teraz sie zobaczycie i coś zaiskrzy na żywo bo smsowo już zaiskrzylo i postanowicie być razem to jakieś wyjście napewno sie znajdzie

Ale wieje ...mam nadzieje,że później wyjdzie słoneczko bo chce sie opalać
Stary 2010-07-18, 10:29   #3470
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:

Ehh, ale nic, zmieniłam temat, będę twarda. Obiecałam sobie, że na czas urlopu zawieszam myślenie na ten temat, a przynajmniej nie będzie ono miało wpływu na nasze cudowne wakacje Oczywiście temat ślubów, zaręczyn itp. będę omijać jak najszerszym łukiem.
No i bardzo dobrze, nie rozmyślaj, nie rozważaj, nie dołuj się, ciesz się wakacjami
Cytat:
Dumna to mogę być z bycia emowsiurem, ale nie z czegoś takiego
ooooooooooooj tam dla nie jednaj z nas stałaś się wzorem do naśladowania. Dla mnie np
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-07-18, 10:32   #3471
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

jeśli teraz sie zobaczycie i coś zaiskrzy na żywo bo smsowo już zaiskrzylo i postanowicie być razem to jakieś wyjście napewno sie znajdzie

Ale wieje ...mam nadzieje,że później wyjdzie słoneczko bo chce sie opalać
ale jakie wyjscie? Jedyne mozliwe to moja przeprowadzka do Warszawy co nie jest takie proste bo ja bede tu miala ten staz w teatrze zapewne ok 3 miesiecy - nie wiem w sumie ile staz trwa, wiec do listopada, musialabym znalezc prace i mieszkanie w Wawie co nie wiem czy byloby6 takie latwe - nie jest to takie proste wszystko niestety

a u nas pada dalej a chcialam wieczorem na koncert Hey jechac bo graja niedaleko...
Stary 2010-07-18, 10:32   #3472
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja póki co mam gumki,a po ślubie kupujemy Lady Compa (nie jestem taką osobą,co ma czas obserwować swoje ciało,mierzyć temperaturę itp. więc to najlepsze rozwiązanie) i będziemy na nim bazować. Natomiast w dni płodne zawsze można wrócić do gumek-nikt nie rozkaże mi się powstrzymywać
Rozważam dokładnie tą samą opcję gdyby tylko tego LadyCompa można było na raty kupić to już w ogóle byłoby super, bo trudno taką kasę wyłożyć na raz :/
Tabletki brałam po przeczytaniu mnóstwa rzeczy na ten temat, kilkakrotnym przeczytaniu ulotki i konsultacji z lekarzem a narobiłam sobie niezłego gnoju w organizmie - dopiero z tego wychodzę a to już zaraz minie rok odkąd nie biorę. Raz na zawsze wyleczyłam się z hormonów chociaż pewnie czeka mnie terapia hormonalna jeśli będziemy chcieli zawalczyć o dziecko...
Cytat:
a musisz sie wykrecac wymowkami? Nie mozesz powiedziec, ze chcesz do TZta jechac i spedzic z nim pare dni?
No właśnie nie mogę - jestem dorosła od kilku lat i nie mogę już opowiadałam w klubie co się działo, kiedy raz oficjalnie pojechałam w święta na noc do TŻ. Wolę mieć nieczyste sumienie ale przynajmniej święty spokój...
Stary 2010-07-18, 10:34   #3473
madziamacius8786
Zakorzenienie

Arrakis a może on tak sie zakocha ,że pomyśli o przeprowadzce albo poczeka aż skończysz kurs i coś Ci zaproponuje? Jeszcze zostaje czeste odwiedzanie dla chcącego nic trudnego
Stary 2010-07-18, 10:39   #3474
Choji
Zakorzenienie

Arrakis, ja ten twój deszcz przyjmę z radością. Serio.

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:41   #3475
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
No właśnie nie mogę - jestem dorosła od kilku lat i nie mogę już opowiadałam w klubie co się działo, kiedy raz oficjalnie pojechałam w święta na noc do TŻ. Wolę mieć nieczyste sumienie ale przynajmniej święty spokój...
ehhh bezsensu troche ...

Cytat:
Arrakis a może on tak sie zakocha ,że pomyśli o przeprowadzce albo poczeka aż skończysz kurs i coś Ci zaproponuje? Jeszcze zostaje czeste odwiedzanie dla chcącego nic trudnego
on sie nie przeprowadzi bo pracuje tam jednak....
a po kursie musze wrocic skoro ten staz zalatwilam, zreszta nikt mnie nie przyjmie bez stazu - bede potem ewentualnie szukac po warszawskich teatrach czy cos - no ale to i tak przyszly rok...no i calkowita zmiana bo raczej rozwazalam przeprowadzke do Wrocka a nie do Wawy..... ehhh... zagmatwane to wszystko...
a z tym odwiedzaniem to tez nie tak prosto jednak, bo ani on ani ja nie bedziemy mieli zawsze np wolnych weekendow no i to zreszta daleko - bylam kiedys w zwiazku na odleglosc - Jelenia - Krakow i przechlapane bylo z tym jezdzeniem...

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

choji bierz nawet caly
Stary 2010-07-18, 10:45   #3476
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
ehhh bezsensu troche ...
Nawet nie trochę tylko bardzo. No ale co poradzić
Stary 2010-07-18, 10:48   #3477
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie trochę tylko bardzo. No ale co poradzić
przeciwstawić się i żyć po swojemu. To tylko pozornie wydaje się trudne
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-07-18, 10:49   #3478
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
przeciwstawić się i żyć po swojemu. To tylko pozornie wydaje się trudne
zgadzam sie w 100%
Stary 2010-07-18, 10:50   #3479
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Arrakis, ja ten twój deszcz przyjmę z radością. Serio.
a wiatr dość mocny ode mnie chcesz ?

Fajny av

Cytat:

on sie nie przeprowadzi bo pracuje tam jednak....
a po kursie musze wrocic skoro ten staz zalatwilam, zreszta nikt mnie nie przyjmie bez stazu - bede potem ewentualnie szukac po warszawskich teatrach czy cos - no ale to i tak przyszly rok...no i calkowita zmiana bo raczej rozwazalam przeprowadzke do Wrocka a nie do Wawy..... ehhh... zagmatwane to wszystko...
a z tym odwiedzaniem to tez nie tak prosto jednak, bo ani on ani ja nie bedziemy mieli zawsze np wolnych weekendow no i to zreszta daleko - bylam kiedys w zwiazku na odleglosc - Jelenia - Krakow i przechlapane bylo z tym jezdzeniem...
z tymi spotkaniami nie wiem co Ci poradzić, skoro byłaś już w takim związku i było kiepsko to pewnie boisz sie ,że tym razem też może tak być...ale skoro tak, to on też powinien o tym wiedzieć wiec po co te smsy,że myślicie o sobie i chcący/niechcący robicie sobie tym nadzieje?

Spotkacie sie niedługo to bedziecie mieć dużo czasu żeby o tym porozmawiać i zobaczyć jak bedzie, teraz też nic nie wiesz. Różnie może być ale o tym dopiero sie przekonasz jak spedzicie pare dni razem
Stary 2010-07-18, 10:52   #3480
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
z tymi spotkaniami nie wiem co Ci poradzić, skoro byłaś już w takim związku i było kiepsko to pewnie boisz sie ,że tym razem też może tak być...ale skoro tak, to on też powinien o tym wiedzieć wiec po co te smsy,że myślicie o sobie i chcący/niechcący robicie sobie tym nadzieje?

Spotkacie sie niedługo to bedziecie mieć dużo czasu żeby o tym porozmawiać i zobaczyć jak bedzie, teraz też nic nie wiesz. Różnie może być ale o tym dopiero sie przekonasz jak spedzicie pare dni razem
no wiem, ze nie da sie nic doradzic i wiem ze on tez o tym wie....tak sie wyzalam po prostu....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości