Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-17, 22:52   #3991
syb
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12

Cześć dziewczyny,
od jutra podejeście numer dwa do Dukana. Cel nie jest za duży na początek -5kg. Może - 7 kg, ale zobaczymy jak mi będzie szło
Myślicie, że 2 dni uderzeniówki +system 1/1 będzie ok przy takich kilogramach?

Pozdrawiam upalnie

syb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 22:55   #3992
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Dziś minął miesiąc mojego dukania. Efekt - minus 5kg, czyli zgodnie z przyjętą normą jeden kg na miesiąc.

Moja samoocena wzrosła baaardzo .

Pozdrawiam dukaneczki
gratulacje

sparta bron boze nie pij

a ja sie z wami zegnam na dzis i do jutra

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 23:10   #3993
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
TŻ twierdzi, że widać dużą różnicę, ja jej nie widzę.. a to -17kg...

jeszcze dłuuuga droga przede mną
Pewnie, ze widac! Gratuluje serdecznie - widzac takie zdjecia tylko sie czlowiek motywuje i az chce sie dukac

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

pięknie gratuluję śliczne efekty

mam pytanko czy do sosu jogurtowego moge dodac sosik z knorr taki sałatkowy ?????
Ja uzywam lyzeczki czosnkowego od czasu do czasu

Zjadlam kawalek Pana Sernika, wypilam cappuccino i mi blogo... w ogole nie czuje jakbym byla na diecie.. Mam nadzieje, ze jutro bedzie spadek..
Stary 2010-07-17, 23:17   #3994
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ija Pokaż wiadomość
gratuluję naprawdę widać dużą różnicę
Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
adrijah różnicę widać gołym okiem, a za długą drogą (też przede mną ) będzie MEGA RÓŻNICA więc nie można wątpić
Powodzenia życzę

p.s. ja też u siebie nie widzę wielkiej różnicy, ale jak zdjęcia porównuję to wtedy trochę zauważam, to jest w naszej psyche że jesteśmy "puszyste"
Cytat:
Napisane przez pinkladyy Pokaż wiadomość
tak jakby co to krzyczeć na mnie ;p

a efekty widac !!! super!! po prostu, jak sie patrzy na takich ludzi to az sie chce kontynuowac diete!
Cytat:
Napisane przez Katia25 Pokaż wiadomość
Jak nie widac no wiesz!!!!Widac i to spora roznice !!! Gratuluje byle tak dalej
Cytat:
Napisane przez sonia26 Pokaż wiadomość
Gratulacje!!!! Widac, widać i to ogromną różnicę. Palce, uda, brzuch, łydki.....wszystko mniejsze !!! Pieknie
Cytat:
Napisane przez agusia85szyszunia Pokaż wiadomość
pieknie idziesz jak burza ze spadkiem. pamietam, ze zaczelysmy z ta sama waga i w tym samym czasie. mamy podobny wynik, moja waga narazie waha sie w granicach 81-79, powodzenia
u mnie dokładnie tak samo fakt, zmieniłam wagę na nowszą chwilowo i jest 81,1 ale było już 79

Cytat:

pięknie gratuluję śliczne efekty

mam pytanko czy do sosu jogurtowego moge dodac sosik z knorr taki sałatkowy ?????
jak nie ma w składzie cukru itp to czemu nie?
Cytat:
Napisane przez JulietteCapulette Pokaż wiadomość
Brawoo!
Jak nie widać jak widać?
Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Wow Adriijah, widać wieelką różnicę a tak w ogóle to masz super seksowną sylwetkę . Zazdroszczę bo ja mimo sporo mniejszej wagi nie mam takich proporcjonalnych kształtów
heh dziękuję to chyba po Mamie mi się udało
Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
pewnie ze widac nie patrz ile przed toba ale ile za toba - tak jest lepiej
dziękuję chyba mnie przekonałyście widocznie to jakaś moja psychiczna blokada, że nie widzę różnicy..
Stary 2010-07-17, 23:20   #3995
agusia85szyszunia
Raczkowanie

GG do agusia85szyszunia

a ty tak pocichutku sie pochwalilas, ze nikt (oprocz mnie ) nie zauwazyl GRATULACJE byle do przodu najwazniejsze ze nastawienie pozytywne jest

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

kazdy wynik zasluguje na [/QUOTE]
dziekuje, spadki motywuja do dalszego dukania

Edytowane przez agusia85szyszunia
Czas edycji: 2010-07-17 o 23:21
agusia85szyszunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 23:30   #3996
jolkah
Rozeznanie

przytyłam jeden kilogram. od dzisiaj mam warzywka i nie zjadłam tego aż tyle żeby takie skutki były zaczynam tracić wiare w to ze uda mi sie zejsc do 64 kg zastoj byl przezyla, ale wzrost?
modle sie ze to moze z powodu zblizajacego sie okresu!! czy po miesiaczce waga spada, widac od razu roznice? jak to jest? ;(

jeszcze w dodatku mi wyskoczyła jakas dziwna wysypka na ciele. na poczatku mysallam ze to ugryzienia komarow, bo swedzialo, ale komary nigdy wczesniej mnie od spodu stop nie gryzly, zreszta jakim cudem w butach, albo na wewnetrznych czesiach dloni, i to tak puchnie dziwnie. potem pomyslalam ze to reakcja alegriczna moze byc, ale na co? niemozliwe ze po 16 dniach bialka nagle mnie uczulilo.. moze to z niedoboru jakichs witamin? albo z solarium? [ale tez juz chodze od kilku lat, czasami, i nie przegrzewam sie... nie wiem ]. Opcja ze jeszcze z tabletek na palenie, ale raz juz je stosowalam, a poza tym 16 dzien je jem w coraz mniejszych ilosciach... nei wiem co robic...

NIECH TEN DZIEN SIE JUZ SKONCZY
Dobrej nocy

Nie piję:
20 dni [sic!]

Waga: 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64!!! ... 60!!

Edytowane przez jolkah
Czas edycji: 2010-07-17 o 23:36
jolkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 23:35   #3997
Nusiaa88
Raczkowanie

HELP ME

Witajcie dziewczyny po dłuuugiej przerwie... nie było mnie 2 wątki, w międzyczasie przeszłam na III fazę oczarowana wynikami i... DNO...
po sesji wróciłam na wakacje do domu i popłynęłam...

w ciągu 2 tygodni wróciło prawie 3 kg... w zasadzie nie pozwalam sobie na niewiadomo co...nie obżeram się słodyczami, lody jadłam może ze 2 razy, ale... owoce...owoce...owoce... jem je w nieograniczonej ilości i nie mogę się pohamować... kilka razy w ciągu dnia... MASAKRA
za 2 tygodnie jadę nad morze i zonk...schudłam na wakacje, żeby boskooo w bikini wyglądać, a tu przez moje obżarstwo, brak kontroli nad własnymi odruvhami wszystko zaprzepaszczę...

błagam, sprowadźcie mnie na dobrą drogę, bo sama nie dam rady...
Nusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 23:43   #3998
jolkah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nusiaa88 Pokaż wiadomość
HELP ME

Witajcie dziewczyny po dłuuugiej przerwie... nie było mnie 2 wątki, w międzyczasie przeszłam na III fazę oczarowana wynikami i... DNO...
po sesji wróciłam na wakacje do domu i popłynęłam...

w ciągu 2 tygodni wróciło prawie 3 kg... w zasadzie nie pozwalam sobie na niewiadomo co...nie obżeram się słodyczami, lody jadłam może ze 2 razy, ale... owoce...owoce...owoce... jem je w nieograniczonej ilości i nie mogę się pohamować... kilka razy w ciągu dnia... MASAKRA
za 2 tygodnie jadę nad morze i zonk...schudłam na wakacje, żeby boskooo w bikini wyglądać, a tu przez moje obżarstwo, brak kontroli nad własnymi odruvhami wszystko zaprzepaszczę...

błagam, sprowadźcie mnie na dobrą drogę, bo sama nie dam rady...
Dziewczyno! nie daj sie!!
15 kg!? ile ja bym dała żeby tyle wytrzymać i stracic na II fazie!!! Dopiero poczatek wakacji, III faza to juz czysta przyjemnosc, wiec mysle ze powinnas wytrzymac. W koncu owoce sa pyszne, ale po to byla II faza zeby nauczyc sie dobierac posilki i ograniczac inne rzeczy. Musisz wrocic do tych zasad, juz nawet nie chodzi o diete, ale to zasady zdrowego zywienia ogolnie!
Nie warto niszczyc takich efektów... jestem z Tobą

Nie piję:
20 dni [sic!]

Waga: 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64!!! ... 60!!
jolkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 00:09   #3999
rumcia1
Rozeznanie

Dziewczyny mam pytanie co do jogurtu naturalnego. Chciałam zjeść kilka łyżek z otrębami owsianymi, ale na żadnym jogurcie, białka nie stanowią więcej niż węgle i tłuszcze razem. Oglądałam w sklepie 12 rodzajów. Czy to się nadaje do fazy I? Ostatecznie otręby zjadłam z serkiem wiejskim z Biedronki - było pyszne.

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 08:50   #4000
wisniaa
Przyczajenie

Witam wszystkich . Dzisiaj zaczynam dietę, ale widzę że mam znacznie więcej do zrzucenia niż większość osób na tym forum. Lato, słońce trzeba się za siebie zabrać :d . Przejrzałam chyba całe forum i mam nadzieję że w razie potrzeby będę mogła liczyć .na drobną pomoc . Dzisiaj zaczynam, motywacji dużo mam więc tylko czas i dieta dieta. Mam nadzieję że uda mi się to odchudzanie ukryć przed chłopakiem bo nie będzie zadowolony . Pozdrawiam i życzę wszystkim wytrwałości
wisniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 08:51   #4001
rebushnik
Raczkowanie

witam wszystkich
po 3 dniowej nieobecności w domu i braku wagi, dziś wkońcu się zważyłam i jest 0,8 mniej (po ostatnim wzroście 0,6)
tym samym najmniejsza waga od początku diety, jeszcze 0,7 i będzie 7 kg mniej i myślę, że przejdę wtedy na III fazę
przyznam się że w pt wypiłam wódkę z colą zero (3 drinki) i zastoju nie mam, zresztą na mnie alkohol działa spadkowo, ale innym nie polecam, bo to zależy od organizmu, inne miały długie zastoje

pozdrawiam i miłego dnia
rebushnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 08:56   #4002
nillka88
Zakorzenienie

Cytat:

ślicznie chudniesz różnica jest wielka, bardzo wysmuklałaś!!! gratulację i powodzenia!!!!!
tak to jest, że człowiek jakoś nic widzi zmian i wydaje mu się, że zawsze tak wyglądał ja tylko w sumie po ubraniach widze a tak to wydaje mi się, że jestem bardzo duża, to jakieś spaczenie jest i nie wiem jak mogłam być jeszcze grubsza

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie co do jogurtu naturalnego. Chciałam zjeść kilka łyżek z otrębami owsianymi, ale na żadnym jogurcie, białka nie stanowią więcej niż węgle i tłuszcze razem. Oglądałam w sklepie 12 rodzajów. Czy to się nadaje do fazy I? Ostatecznie otręby zjadłam z serkiem wiejskim z Biedronki - było pyszne.

no nie ma takiego jogurtu ale na pierwszej fazie przez to, że zmieniasz swoje odżywianie to i tak spadnie Ci waga mimo, że go będziesz jadła. Ja na I fazie jadłam bardzo dużo jogurtów i dopieor na II ograniczyłam ytak, że ptraktycznie w ogóle ich nie jadłam, jedynie do sosów ich używałam, a co do otręb to jedz je w formie placuszków, pyszne

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez wisniaa Pokaż wiadomość
Witam wszystkich . Dzisiaj zaczynam dietę, ale widzę że mam znacznie więcej do zrzucenia niż większość osób na tym forum. Lato, słońce trzeba się za siebie zabrać :d . Przejrzałam chyba całe forum i mam nadzieję że w razie potrzeby będę mogła liczyć .na drobną pomoc . Dzisiaj zaczynam, motywacji dużo mam więc tylko czas i dieta dieta. Mam nadzieję że uda mi się to odchudzanie ukryć przed chłopakiem bo nie będzie zadowolony . Pozdrawiam i życzę wszystkim wytrwałości
Oczywiście, że będziesz mogła liczyć na wsparcie, Dziewczyny są bardzo sympatyczne, zawsze pomagają a jak trzeba to nawracają na właściwą drogę
Życzę wytrwałości i super spadków

a dlaczego chłopak nie będzie zadowolony??

ps. ja wczoraj miałam uczte popłynęłam.....
Stary 2010-07-18, 08:59   #4003
Ija
Rozeznanie

Witam w niedzielny poranek. Dziś znowu wzrost, ale jak na wczorajsze żarcie to minimalny... 0.1 do przodu i takim sposobem znowu mamy 58kg... chyba nigdy nie zejdę poniżej 57 No ale dobra, "nie ma tego złego...", od dzisiaj KONIEC OBŻARSTWA! Jem tylko tyle ile muszę by zaspokoić głód! o! i ograniczę sobie chyba też deserki, bo nie mogę się opanować z jedzeniem ich.

Cytat:
Ja kupuję tylko jeden rodzaj jogurtów - Jogovita firmy zott, w małych kubeczkach (150g) jest to jedyny jogurt jaki znalazłam, który ma mniej węgli niż białka. Co prawda suma węgli i tłuszczu wynosi więcej niż ilość białka (ma 1% tłuszczu), ale nie widziałam nic lepszego... Wartości odżywcze wyglądają tak: białko: 5.2g, węglowodany: 4.8g, tłuszcz: 1g.
Myślę, że na I fazę jeden kubeczek dziennie by nie zaszkodził...
Ija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 09:12   #4004
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:

widać i to jak!!!uda masz praktycznie o połowę szczuplejsze

ja dzisiaj -500g

jutro druga faza, powinnam zacząć chyba od PW?
mogę stosować tryb 2/2 bo z tego co czytam albo stosujecie 1/1 albo5/5
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 09:20   #4005
nillka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj -500g

tak od PW, bo same P to bys miała nadal uderzeniówkę
możesz 2/2, różne tryby tu stosują, ja na początku szłam 5/5 a później gdy miałam zastój przerzuciłam się na 3/4 tylko, że gdyby miałam PW to jadłam dużo warzyw żeby nadrobić ten jeden dzień
Stary 2010-07-18, 09:45   #4006
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

czesc dziewczyny, u mnie wzroscik o 0,400 g ale sie nie przejmuje bo jutro @, w sumie waga i tak pokazuje mi spadek tluszczu, a wzrost wody w organizmie - wiec tym bardziej mnie utwierdza w przekonaniu ze wszystko jest ok

Cytat:
Napisane przez jolkah Pokaż wiadomość

przytyłam jeden kilogram. od dzisiaj mam warzywka i nie zjadłam tego aż tyle żeby takie skutki były zaczynam tracić wiare w to ze uda mi sie zejsc do 64 kg zastoj byl przezyla, ale wzrost?
modle sie ze to moze z powodu zblizajacego sie okresu!! czy po miesiaczce waga spada, widac od razu roznice? jak to jest? ;(

jeszcze w dodatku mi wyskoczyła jakas dziwna wysypka na ciele. na poczatku mysallam ze to ugryzienia komarow, bo swedzialo, ale komary nigdy wczesniej mnie od spodu stop nie gryzly, zreszta jakim cudem w butach, albo na wewnetrznych czesiach dloni, i to tak puchnie dziwnie. potem pomyslalam ze to reakcja alegriczna moze byc, ale na co? niemozliwe ze po 16 dniach bialka nagle mnie uczulilo.. moze to z niedoboru jakichs witamin? albo z solarium? [ale tez juz chodze od kilku lat, czasami, i nie przegrzewam sie... nie wiem ]. Opcja ze jeszcze z tabletek na palenie, ale raz juz je stosowalam, a poza tym 16 dzien je jem w coraz mniejszych ilosciach... nei wiem co robic...

NIECH TEN DZIEN SIE JUZ SKONCZY
Dobrej nocy
to jest normalne, mi np. do tej pory waga wzrosla o 0,900g w sumie kazdego dnia w tym tygodniu mailam inna wage, wiec nie przejmuj sie tak bardzo, spokojnie czekaj do @, po nim odczekaj do 4 dni i sie zwaz ponownie, jesli nie bedziesz grzeszyc, waga powinna spasc mozesz pic takze herbate z pokrzywy. co do uczulenia to nie wiem raczej musialabys isc do lekarza

Cytat:
mozesz, ja nawet jadlam owocowe, potem na II z nich zrezygnowalam, a jogurtu uzywam tylko do plackow otrebowych lub do twarogu, zeby nie byl suchy, jest to max 3 lyzki dziennie

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
widać i to jak!!!uda masz praktycznie o połowę szczuplejsze

ja dzisiaj -500g

brawa ja jutro tez mam warzywka i juz wymyslam sobie menu

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 09:46   #4007
_dagusia_
Raczkowanie

dukanki, co z wakacjami ? wczasami ?

wiem, wiem. na własną odpowiedzialność...

dukam od 15stego kwietnia, nie zgrzeszyłam nawet raz, zero alko, słodkości, skrobii kuku i innych zakazanych produktów.
jestem na 2 fazie i mam na niej zamiar być jeszcze trochę, także po powrocie wracam na "dwójkę"

ale są wakacje, jadę z kumpelą do tunezji na 14 dni ... i przerwa będzie.
nie wykupuję ALL INC żeby mnie nie kusiło i bym nie przeginała, ale HB tj śniadania i obiadokolacje będą.

oczywiście nie będę zapijać się do nieprzytomności, pić soków (woda woda, woda), jeść słodyczy. postaram się nie jeść chleba jeśli będzie takowa opcja oczywiście (słyszałam że śniadania w tunezji montotonne, a ich dieta to głównie mięsko oraz pszenne pieczywo ;/)

czy któraś z was już była w takiej sytuacji wakacyjnej ?
grzeszyła 2 tygodnie, jak to się odbiło ?

pozdrawiam ciepło i wszystkim GRATKI ZA SPADKI

ps. adrijah WIDAĆ ! ! !

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy" M.M
_dagusia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:06   #4008
Rozeznanie

Witam wszystkich w ten piękny niedzielny poranek
suuuper pogoda dzisiaj, aż chce się żyć
GRATULUJE WSZYSTKIM SPADKÓW!
ja też jestem dzisiaj lżejsza i jestem szczęśliwa, miłej niedzieli dla wszystkich Dukanek

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:20   #4009
alalukam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Widzę, że piszecie sporo o sernikach . Ja nie dawno zrobiłam "na zimno", bo na samą myśl o włączeniu piekarniku robi mi sie słabo Robiłam, tzn sugerowałam się tym przepisem http://czympachnieuzakow.blox.pl/201...ty-Dukana.html , ale nie dawalam m.in. jogurtu greckiego ani cytryny.
Wyszedł rewelacyjny
zrobie dziś na imieniny M

Cytat:
Napisane przez Lajo Pokaż wiadomość
Witam wszystkich.
Widzę, że lecicie jak szalone, zarówno z wagą w dół jak i z ilością postów w górę
Poczytam chwilę, ale jest tak gorąco...
Słabo się czuję po szalonej nocy z przyjaciółmi, ale rano waga pokazała - 20 kg po niecałych 3 miesiącach. To zdecydowanie nadrabia to złe samopoczucie
-20kg!!!
brawo, gratulacje

Cytat:
Napisane przez JulietteCapulette Pokaż wiadomość
Zaczynam od poniedziałku biegać!
Znalazłam w necie taki plan:
1. tydz. Biegnij 2 minuty, idź 4 minuty (powtórz 5 razy).
2. tydz.Biegnij 3 minuty, idź 3 minuty (powtórz 5 razy).
3. tydz.Biegnij 5 minut, idź 2,5 minuty (powtórz 4 razy).
4. tydz.Biegnij 7 minut, idź 3 minuty (powtórz 3 razy).
5. tydz. Biegnij 8 minut, idź 2 minuty (powtórz 3 razy).
6. tydz. Biegnij 9 minut, idź 2 minuty (powtórz 3 razy).
7. tydz. Biegnij 9 minut, idź 1 minutę (powtórz 3 razy).
8. tydz. Biegnij 13 minut, idź 2 minuty (powtórz 2 razy).
9. tydz.Biegnij 14 minut, idź 1 minutę (powtórz 2 razy).
10. tydz. Biegnij 30 minut.

Już mi się podoba [COLOR="Silver"]
robiłam ten plan, dzięki niemu uwierzyłam, że mogę biegać, kiedyśnie mogłam zrobić truchtem 3 minut - dziś bez żadnejgo problemu mogę biegać 30 minut lub więcej polecam

a ja dziś kolejne 600g mniej ta dieta jest niesamowita - co dzień wieczorem jestem taka najedzona, że myślę, że rano zobaczę na wadze wzrost, a tu spadek, i to jaki naprawdę niesamowity plan

28/09/2011 zaczynam
71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55
alalukam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:40   #4010
Konczita
Zakorzenienie

Dzień dobry nareszcie pochmurny dzień ja chyba zwariowałam ale się ciesze z takiej pogody jeden dzień odpoczynku
u mnie minimalny spadek tylko - 100g no cóż pewnie przecholowałam wczoraj .... ogólnie na pierwszym PW spadło mi -900 byłoby pewnie więcej ale po pierwszym dniu zanotowałam skok o +400 więc musiałam to zrzucić ... mimo tego jestem z siebie zadowolona

Cytat:
ja dzisiaj -500g

jak ładnie spada super ja jestem 5/5 póki co po pierwszym PW więc nie wiem jak będzie dalej

Cytat:
Napisane przez alalukam Pokaż wiadomość
a ja dziś kolejne 600g mniej ta dieta jest niesamowita - co dzień wieczorem jestem taka najedzona, że myślę, że rano zobaczę na wadze wzrost, a tu spadek, i to jaki naprawdę niesamowity plan

pięknie w dół ... ja też mam wrażenie że jem za dużo bo wieczorem pełna jestem ... a tu zawsze coś w dół ...

dzisiaj PP i nie mam pomysłu na obiad poratujcie boraka
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:43   #4011
Sparta
Wtajemniczenie

Witam kochane Dukanki!!!
Obwieszczam że wczoraj NIE TKNĘŁAM wódki, było taak gorąco że nie miałam ochoty na nic jestem z siebie taka dumna, a wy ja tam?
Gratuluję spadków wszystkim

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:45   #4012
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Witam kochane Dukanki!!!
Obwieszczam że wczoraj NIE TKNĘŁAM wódki, było taak gorąco że nie miałam ochoty na nic jestem z siebie taka dumna, a wy ja tam?

piękne postanowienie ... zazdroszczę silnej woli .. bo ja na weselu polegne już teraz to wiem .. zresztą jestem świadkiem więc toasty będą
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:51   #4013
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:

piękne postanowienie ... zazdroszczę silnej woli .. bo ja na weselu polegne już teraz to wiem .. zresztą jestem świadkiem więc toasty będą
Wiem co masz na myśli
A nie możesz się wymigać antybiotykiem, to takie moje małe kłamstwo na różne okazje

Stary 2010-07-18, 10:57   #4014
Aleksandra_M
Zadomowienie

Witam wszystkie wspoluzaleznione od Dukana
z samego rana musze sie pochwalic... bo nie wytrzymam
wczoraj wieczorem bylam pewna ze dzis rano waga pokaze to samo co wczoraj rano.... a ona co?? -600g!!!!!!!!!!
pomimo klopsa prawie przed snem!!! pomimo objadania sie homo+slodzik..... matko boska, co za cudna dieta!! Dukanowi trzeba postawic pomnik!!!!!!!!!!
w sumie spadlo 1,4kg czyli tyle ile Dukan zalozyc na 5dni uderzeniowki....
a dzis mam dopiero piaty dzien....
jestem szczesliwa, mam plaski brzuch (no wiadomo tluszcz jest, ale jelita puste) nie jestem wzdeta... to uczucie jest cudowne...
w nagrode jutro zjem malosolnego!!!!!!
gratulacje dla wszystkich za spadki
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:58   #4015
pani_sylwia
Raczkowanie

Witam wszystkie dukanki

Rany toż to prawdziwa armia ostatni raz byłam na wątku jakieś pół roku temu a dzisiaj musiałabym nadrobić tyle stron że mnie zatkało.
Ale mobilizuję się bo jestem na dukanie nieustannie.No dobra wyznam szczerze że nigdy nie przeszłam wszystkich etapów do końca.Utknęłam przy stabilizacji ale ogólnie schudłam jakieś 7 kg do 62 kg(obecnie waga to 64 kg przy 173 cm) i przyznaję się do różnych grzeszków po drodze.
Chciałabym dobrnąć do magicznej dla mnie wagi 60 kg (kiedyś było to 58 kg ech ) ale przy 62 chyba mój organizm się zaczyna bronić.
Generalnie z powodu jak wspomniałam ostatnich grzeszków przybyło mi te 2 kg ( z 62 na 64) więc chce je szybciutko zrzucić.Ale na swoje usprawiedliwienie pochwalę się obroną licencjatu więc chyba jestem rozgrzeszona co dziewczyny.
pani_sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 11:00   #4016
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
Witam wszystkie wspoluzaleznione od Dukana
z samego rana musze sie pochwalic... bo nie wytrzymam
wczoraj wieczorem bylam pewna ze dzis rano waga pokaze to samo co wczoraj rano.... a ona co?? -600g!!!!!!!!!!
pomimo klopsa prawie przed snem!!! pomimo objadania sie homo+slodzik..... matko boska, co za cudna dieta!! Dukanowi trzeba postawic pomnik!!!!!!!!!!
w sumie spadlo 1,4kg czyli tyle ile Dukan zalozyc na 5dni uderzeniowki....
a dzis mam dopiero piaty dzien....
jestem szczesliwa, mam plaski brzuch (no wiadomo tluszcz jest, ale jelita puste) nie jestem wzdeta... to uczucie jest cudowne...
w nagrode jutro zjem malosolnego!!!!!!
gratulacje dla wszystkich za spadki
Cytat:
Napisane przez pani_sylwia Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dukanki

Rany toż to prawdziwa armia ostatni raz byłam na wątku jakieś pół roku temu a dzisiaj musiałabym nadrobić tyle stron że mnie zatkało.
Ale mobilizuję się bo jestem na dukanie nieustannie.No dobra wyznam szczerze że nigdy nie przeszłam wszystkich etapów do końca.Utknęłam przy stabilizacji ale ogólnie schudłam jakieś 7 kg do 62 kg(obecnie waga to 64 kg przy 173 cm) i przyznaję się do różnych grzeszków po drodze.
Chciałabym dobrnąć do magicznej dla mnie wagi 60 kg (kiedyś było to 58 kg ech ) ale przy 62 chyba mój organizm się zaczyna bronić.
Generalnie z powodu jak wspomniałam ostatnich grzeszków przybyło mi te 2 kg ( z 62 na 64) więc chce je szybciutko zrzucić.Ale na swoje usprawiedliwienie pochwalę się obroną licencjatu więc chyba jestem rozgrzeszona co dziewczyny.
Super dziewczyny, serdecznie Wam gratuluję

Stary 2010-07-18, 11:09   #4017
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alalukam Pokaż wiadomość
zrobie dziś na imieniny M

brawo, gratulacje

robiłam ten plan, dzięki niemu uwierzyłam, że mogę biegać, kiedyśnie mogłam zrobić truchtem 3 minut - dziś bez żadnejgo problemu mogę biegać 30 minut lub więcej polecam

o, to widze ze mam takie same odczucia jak Ty i tez 600mniej
Stary 2010-07-18, 11:10   #4018
cloche
Zakorzenienie

Cytat:

ja akurat wodki nie lubie... jak sa toasty, to leje sobie wode do kieliszka ale jak podaja tez wytrawne wino (a na coraz wiecej weselach tak jest - w sumie cale szczescie), to nie moge powiedziec "nie" - swietne na trawienie ogolnie rzecz biorac wesela to taki raj dla dukanek - duzo mieska i tanca, da sie przezyc!
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 11:12   #4019
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry nareszcie pochmurny dzień ja chyba zwariowałam ale się ciesze z takiej pogody jeden dzień odpoczynku
u mnie minimalny spadek tylko - 100g no cóż pewnie przecholowałam wczoraj .... ogólnie na pierwszym PW spadło mi -900 byłoby pewnie więcej ale po pierwszym dniu zanotowałam skok o +400 więc musiałam to zrzucić ... mimo tego jestem z siebie zadowolona

jak ładnie spada super ja jestem 5/5 póki co po pierwszym PW więc nie wiem jak będzie dalej

pięknie w dół ... ja też mam wrażenie że jem za dużo bo wieczorem pełna jestem ... a tu zawsze coś w dół ...

dzisiaj PP i nie mam pomysłu na obiad poratujcie boraka
zrob sobie klopsa z jajcami w srodku ja wczoraj jak go jadlam czulam jakbym grzeszyla, takie to sie wydaje niedietowe a dzis spadek. takze polecam

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Witam kochane Dukanki!!!
ja ci gratuluje silnej woli i nie wypicia wodki... wiem jak to kusi jak wszyscy pija...
Stary 2010-07-18, 11:16   #4020
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
ja akurat wodki nie lubie... jak sa toasty, to leje sobie wode do kieliszka ale jak podaja tez wytrawne wino (a na coraz wiecej weselach tak jest - w sumie cale szczescie), to nie moge powiedziec "nie" - swietne na trawienie ogolnie rzecz biorac wesela to taki raj dla dukanek - duzo mieska i tanca, da sie przezyc!
Dokładnie, ja z kolei nie jem mięsa tylko ryby. Zawsze coś się znajdzie. Ale moja słabość to sałatki...z majonezem, bez ...wszystkie kocham tak samo
Mogę nie pić ale taka sałatka...

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
zrob sobie klopsa z jajcami w srodku ja wczoraj jak go jadlam czulam jakbym grzeszyla, takie to sie wydaje niedietowe a dzis spadek. takze polecam

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

ja ci gratuluje silnej woli i nie wypicia wodki... wiem jak to kusi jak wszyscy pija...
Wiem, ale jak patrzyłam na wódę to tak myślałam czy to ma sens, dobrze że nie piłam bo miałabym dziś kaca a jest tak parno że bym chyba zdechła
Ale wiecie, wszyscy piją party się kręci a ja siedziałam jak na kazaniu. Na szczęście wyszło mi to na dobre

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości