|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
Wredna wredna
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Myszaaaaa. No poszlam spac kolo 7 a o 10 wstalam Zasnelam z telefonem w reku I czuję się wspaniale.
|
|
|
|
#4712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czeeesc
![]() aaaaa hahahahahha!!!!! padłam!!!! mam nową buźkę tzn emotikona- ![]() Cytat:
w sensie że ta prezentacja? a ja myślałam że mu to dasz żeby tam już oejrzał, ale w sumie zoabczyć taką minę-bezcenne![]() a tęsagę to też chcę ![]() Cytat:
z Felka się nie śmieje tylko to takie dość zaskakujące zdrobnienie od Filipa![]() za tą Krysię to Cię Zołzo jedna a za to że jesteś dumna to masz ode mnie ![]() Cytat:
![]() ja też! ![]() ![]() ![]() Maryś kochana jak dzisiaj humorek? mam nadziej ze juz lepiej
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Goooś
![]() No za sprawa brata tez i to baaardzo. |
|
|
|
#4714 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chce poprawin! Ale nie bedzie
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Wiesz co? wogole to jak juz sie przewietrzylam i w po spacerze wytrzezwialam to odechcialo mi sie spac i nie chce mi sie Jakiegos powera takiego mam
|
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tu czuje grusza sprawę jak nic!!!!![]() Cześć Myszka co z mamą?????u mnie burzy nie było, ale pewnie będzie bo zapowiadają a i też jest brzydko choć nadal parno. i znowu nici z wyprawy nad wode ![]() wypad na rowery był fajny, troszkę pejeździliśmy, posiedzieliśmy z pifffkiem na kocu na łące,ale komary nas zeżarły i trzeba było się zwijać no i trochę się posprzeczaliśmy...ale było ok
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pisałam do nikogo, wam piszę
A wtedy wahalam sie czy do brata napisać
|
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
ja już oczami wyobraźni widzę love sotry z udziałem Kaś
![]() jak to była ta buźka??? ja nie miałam...pojawiła mi się w miejsce tej "rechoczącej się" i walącej ręką o ziemie...hmmmm może to znak że zrzędzę?
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiaaaaaaaaaa
a co Ty tu w niedziele robisz? :P oj zawiasku jest ju ta emotka dawnoooooooo nawet ja w podpisie miałam:P opowiadaj co u Ciebie? :PMysza jak tam? ![]()
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
To zamknij oczy wyobraźni Goś
|
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia wystarczy zrobic : : w srodek wpisac baba i jest:P aaa no taaak..jest ta emotka zamiast tej z lachenem hahaha..:P cos sie na wizazu pomieszało
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi zostały dwa tygodnie i potem jego rodzice i brat jadą na wakacje i będę więcej czasu spędzać u niego w domu jeszcze jego babcia może przychodzić więc nie zamieszkam tam na dobre, ale jak on będzie szedł do pracy to ja do siebie i będę wieczorkiem do niego przyjeżdżała, a jak będzie miał wolne to będziemy się cieszyć sobą![]() Ale ja mam tolerancyjną mamę, że się nie bulwersuje o takie plany![]() chce to będzie miał moje narzekanie: "daleko jeszcze?" "wracajmy już", "bolą mnie nogi". I niech tylko spróbuje na mnie niewinną krzyczeć to:![]() A Nati jak tam z Tż?
|
|
|
|
|
#4723 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak jak dziewczyny mam pewne podejrzenia co do źródła tego powera ![]() Cytat:
a) jest choleryczką, mnóstwo spraw krzykiem załatwia. Sąsiedzi to niedługo pomyślą, że tu jakaś patologia ![]() b) nie traktuje mnie poważnie c) o wszystkich moich sprawach plotkuje z resztą rodziny (babcią, ciocią), co mnie doprowadza do szału. U mnie dziś jest deszczowo i nawet się z tego cieszę, bo te upały naprawdę na mnie źle wypływały. Cieszę się, że było w porządku, mimo tej sprzeczki A komary to ehhh... potrafią tyle fajnych chwil popsuć
|
||
|
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie u mnie przeszla burza z taaaaaaaaaaakim deszczem.
A powera mam z niewyspania. Kurde gdyby pogoda sie nie popsula to bym nad jezioro chyba pojechala z kolega z imprezy (bratem tej zlej )---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- z/w ide pod ekspresowy chlodny prysznic
|
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
ooo lala a gdzie jedziecie w te góry?
ja tez zawsze tak marudze..i dlatego wole morze..wtedy tylko na plazy leze:P![]() noo to fajna masz mame:P ja pamietam, ze tez z Tz byłam przez tydzien u niego w domu..oo a ile sie nasłuchałam...
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Do Doliny 5 Stawów, bo powiedział, że do Morskiego Oka bym miała za łatwo
Co u Ciebie Nati?
|
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Kaś no nie bądź taka!!!!
Cytat:
a u mnie to jak pisałam-byliśmy na rowerach, piwko na łące, komary nas zeżarly i torche się poprztykaliśmy...no ale było fajnie. a dzisiaj z wody nic:/ a wpadłam do Was bo sięstęskniłam i Tż poszedł na egzamin więc mi przez ramie nie zagląda to mogę popisać ale zaraz wraca i chyba mimo pogody pójdziem gdzieś na spacera Wy jakie plany macie?
|
|
|
|
#4728 | |
|
Rozeznanie
|
A jak tak ogólnie pytasz to całkiem nieźle. Tylko mi trochę smutno bo TŻ dziś w pracy i nie ma telefonu, ale przeżyję
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj jak ja bym połaziła po górach!!! a mój Tż to tego nie znosi
![]() a jak zszliśmy to mu kupiłam order zdobywcy 3koron ![]() Myszka a z mamami tak to już jest. Moja Mama też ma podobny harakterek (ja zresztą też ), ale powiem Ci na pocieszenie, że jak sięwyprowadziłam i dorosłam to teraz moja Mama jest moją najlepszą przyjaciółką uwielbiam z nią godzinami gadać i jak choc jeden dzien jej nie słysze to strasznie tęsknie. wszystko się z czasem zmienia, naprawdę
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2010-07-18 o 12:45 |
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
noo podobno jest ładnie w tej dolinie 5 stawów..:P nie byłam tam jeszcze
ale trzeba isc i iscccc podobnoo:Pno to fajny dzien mielsicie.. a ja siedze w domku i musze odespac te gorace noce..:P
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem.
Goś a jak nie chcesz zamykac oczek wyobrazni to mozesz mi poopowiadac co widzisz. Tylko na priv bo to sie nie nadaje do wiadomosci publicznej ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- aaa co do mam to ja mam tak z tatkiem. w domu ciagle klotnie a jak w lbn bylam to codzienne gadanie godzinami w nocy mama do dzis nie moze zrozumiec o czym moglibysmy tyle gadac.
|
|
|
|
#4732 | |
|
Rozeznanie
|
Mój plan od lat wygląda niezmienni:
1) wstać 2) przetrwać 3) iść spać ![]() Cytat:
![]() Z mamą to wiem, że jeśli się wyniosę to będzie mi jej brakować. Już teraz bardzo dobrze mi się z nią rozmawia. Potrafimy posiedzieć przy winku i gadać dosłownie o wszystkim bez "krępacji". Tylko, czasem mnie drażni jej zachowanie. Zresztą ja również łatwo się denerwuję i dlatego dochodzi do spięć. moja mama też ma tak na imię
|
|
|
|
|
#4733 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mama Gosia-pozdrów ją ode mnie ![]() wiesz Myszka ja wiele razy zastanawiałam siędlaczego tak jest że się wciąż kłócimy z rodzicami, z mamami. Zawsze chciałam dobrego kontaktu z moją mamą,a jak mieszkałam w domu i błam młodsza było między nami okropnie.wiem też że ja była strasznie zbuntowana i dawałam jej w dupe, ale z czasem wszystko się zmieniło pewnie że nie jest idealnie, ale to normalne że wybuchają kłótnie bo jesteście inne, macie inne charaktery i poglądy na świat, a dodatkowo Twoja mama mimo wszystko boi się o Ciebie, zawsze będzie chciała Cię chronić no i zawsze będzie widzieć dziecko. i stąd pewnie czasem te scysjeCytat:
![]() Cytat:
|||
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
gorace w sensie, upał było duszno goraco:P oj zboczuszku..:P
|
#4735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A pozdrowię mamę, na pewno się ucieszy, bo już jej mówiłam, że poznałam taką fajną Gosię ![]() Na pewno masz dużo racji z tymi kłótniami. Ale znów ja nie mam poczucia, że dałam jej w kość. Sama mówi, że jestem dobre dziecko i ze mną nie miała jako takich problemów. Za to mój brat, którego zawsze tak broniła, teraz daje jej się we znaki. I gdyby nie ja to nie dała by rady. Staram się robić to o co mnie prosi, a i tak zawsze znajdzie jakiś powód do kłótni. Mam takie wrażenie, że dopóki jej przytakuję i robię co chce jest ok, ale jak tylko mam odmienne zdanie i mówię o tym to zaraz jest zła. |
|
|
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
ja nic nie powiedziałam....
....zboczuszku![]() Cytat:
![]() Myszka a mówiąc o daniu mamie w kość miałam na myśli siebie niestety...a odnosnie odmiennego zdania to właśnie to jest to-może mamom trudno jest zrozumieć i zaakceptować że ich dzieci dorastają, mają swoje zdanie i plany na przyszłość i to ich przeraża, może to podświadomie negują? mnie najbardziej wkurza jak wypowiadam swoje zdanie, które jest odmienne od zdania mojej mamy, a ona mi na to "nie pyskuj"... ręce mi wtedy opadają i zaczęło padać....mimo że szkoda mi dzisiejszego dnia ale uwielbiam taki letni deszcz i jego zapach przypominam mi się wtedy dom mojego dziadka i to jak w kaloszach biegałam w deszczu po łąkach teraz co najwyżej mogę wyjść na balkon, no ale....mam jeszcze wspomnienia
|
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
No i oddali mi neta
![]() Przeszla piekna burza ![]() Goś, Mysza moja mam tez Goś ![]() Gosiaku ja nie widze nic. Oprocz twarzy tej panny. |
|
|
|
#4738 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W ogóle bardzo mądrze mówisz, zgadzam się z Tobą. Rodzice na pewno boją się tego, że ich dzieci dorastają. Tylko czasami naprawdę przesadzają. Zresztą z TŻ śmiejemy się, że my chyba jesteśmy dojrzalsi od naszych rodziców ![]() Co do podkreślonego zdania, mam to samo niestety. Też uwielbiam deszcz, w ogóle deszcz, nie tylko ten letni ![]() Kaaaaś |
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam Gosia na 2gie:P
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam wode w piwnicy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

w sensie że ta prezentacja? a ja myślałam że mu to dasz żeby tam już oejrzał, ale w sumie zoabczyć taką minę-bezcenne

Zołzo jedna
ja tu czuje grusza sprawę jak nic!!!!
co z mamą?????

jest tu ktos..:P
niestety...