|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nieustanna walka, do stracenia 10+ Zapraszam! Start - lipiec
Cytat:
![]() ![]() Tutaj jest troszkę więcej: http://kalorie.pasiasty.pl/content/view/86/116/ ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie rozumiem ;p jak mozna sie odchudzac. naprawde nie wkurzaj innych dziewczyn co naprawde po nich widac faldy , duze ramiona ze sa grube i potrzebna dieta i mecza sie ze swoim cialem. a Ty przy wadze 52 kg odchudzasz sie. moim zdaniem sorki przesada ja mam wzrost 165 i chce wage 60 by wygladac kobieco a nie sam szkielet ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
masz racje, ale moim zdaniem trzeba wygladac kobieco , a nie ze ani cyca ani dupy prawie ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Jejku zazdroszcze wagi, ogromne ![]() Miłej nocy! odezwe sie jutro![/QUOTE] ja ogolnie wiecej bialka ![]() ![]() rowerek +praca ![]() i herbata czerwona +zielona ![]() waga dzis 71,2 byla 84 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurde, jak mnie piecze po tym wczorajszym opalaniu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi
![]()
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
przyjmiecie mnie do swojego grona?
![]()
![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
Podaj swoje wymiary i ile chcesz schudnąć
![]() ------------------------ Cherrrry2009, co niektóre młode dziewczyny naprawdę mają bardzo wąskie horyzonty, wierzą, że będąc chudą szkapą zawojują świat, ale to niestety nieprawda. Fakt faceci nie lubią tłuścioszków, ale tym bardziej nie będą tulili się do kości. Uwielbiają kobiece kształty i są zadowoleni, gdy dziewczyna ma co pokazać i można dotknąć jej tyłka, a nie kości. Podobają im się płaskie brzuchy, ale nie na tyle, aby kości biodrowe wystawały dalej niż piersi ;p A co do nóg to tak samo, nikt nie obejrzy się za szkieletem (chyba, że z obrzydzeniem), ale za kobietą, która ma pełne, ale za razem zgrabne chociażby uda, to dlaczego nie? ![]() ![]()
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
zaraz sie pomierze
![]() w styczniu 2009 roku na wadze zobaczylam 70kg (wzrostu mam 166cm), wtedy powiedzialam basta! i schudlam do czerwca 15 kg. To byl moj najwiekszy sukces. Niestety przez zime w tym roku troszke znowu sie przybralo ![]() Chcialabym do 19 sierpnia wazyc jakies 55kg.
-zapuszczam włosy -przygoda z białą perłą i olejkiem rycynowym -MŻ+WR! 61(19.07) ![]() ![]() ![]() 17.08 przedłużanie i zagęszczanie rzęs ![]() Edytowane przez wisienka90 Czas edycji: 2010-07-18 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
62 kg po sniadaniu
![]() jutro zwaze sie na dokladnej wadze w Centrum Fitness. Narazie sie niestety nie pomierze bo nie moge znalezc metra krawieckiego ![]() Moim marzeniem jest waga 55kg, czyli 7kg w dol. Wiem ze tyle nie zrzuce, bo bardzo duzo cwicze ostatnio takze zalezy mi na zrzuceniu tluszczyku i wyrzezbieniu ciałka.
-zapuszczam włosy -przygoda z białą perłą i olejkiem rycynowym -MŻ+WR! 61(19.07) ![]() ![]() ![]() 17.08 przedłużanie i zagęszczanie rzęs ![]() Edytowane przez wisienka90 Czas edycji: 2010-07-18 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
taaak, zima jest paskudna
![]() ja od 2 miesiecy (fakt faktem sporadycznie przez ostatnie 1,5 miesiaca, praca robi swoje) chodze na silownie/fitness i raz nawet na spinningu bylam, takze postanowilam sobie ze bede co miesiac kupowac karnet, a zwlaszcza zima ![]()
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
niunia_ona
Widać efekty!! Wow! Gratuluje ![]()
![]() |
#196 |
Przyczajenie
|
Słuchajcie dziewczyny!!!
Jutro zaczynam Aerobiczną 6 Weidera (a6w) ---> http://www.kulturystyka.org.pl/images/a6w2nl.jpg (macie linka + Plan biegania (ja sobie zmieniłam dni) ----> http://www.bieganie.pl/?cat=19&id=547&show=1 (macie linka;p) Więc moje pytanie brzmi, czy ma któraś ochotę zacząć ze mną? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
ja raczej się nie piszę, brak mi konsekwencji, i bardziej zależy mi na spalaniu niż na rzeźbie więc a6w odpada, co do biegania jest taka pogoda że chyba bym długo nie wytrzymała
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- niunia_ona widać efekt, i to bardzo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
ja a6w zaczynam dzisiaj
![]() ![]() dziekuje za przyjecie do Waszego grona ![]() ![]() za mna sniadanko (3 male kromeczki chleba orkiszowego ze slonecznikiem z twarozkiem-rzodkiewka,szczypiorek,so l,pieprz) i obiadek - kapusniaczek (mama zapewnila ze jest w miare mozliwosci dietetyczny) ![]() ![]() po jedzonku uciekam na silownie ![]()
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
nie wiem, jak zacząć, więc chyba się przywitam.
otóż chciałam przytulić się do waszego wątku, bo postanowiłam schudnąć 7 (i pół w sumie)kg. co prawda nie mam nadwagi, ale od zeszłego roku przytyłam właśnie 7,5kg, a jestem już nierosnąca :P mam 175 cm wzrostu i ważę 67,5kg. bmi: 22-w normie, ale jestem raczej drobnej kości i średnio to wygląda. postanowiłam zastosować dietę south beach, bo przeciwdziała cukrzycy, a ja jestem niestety genetycznie obciążona ![]() i postawię na ryby i warzywa, jednocześnie jedząc mniej drobiu, bo za nim nie przepadam. i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
RanRan ile masz zamiar schudnąć?? Twoje bmi jest bardzo w porządku, i nie sądzę żebyś źle wyglądała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, widzę, że duzo sie tu dzieje
![]() ja jestem u siostry, wiec dieta bd srednio szla, mam nadzieje, ze cwiczyc sie uda, 3majcie za mnie kciuki ![]() ![]() odezwe sie konkretnie jak wroce ![]() ![]() WITAM WSZYSTKIE NOWE DZIEWCZYNY :d ZWLASZCZA KOLEZANKI Z INNYCH WĄTKÓW ![]() mam, nadzieję, że nie zawiodę sama siebie ![]()
Wyznacz sobie cel i konsekwentnie go realizuj...bez wymówek, wtedy coś osiągniesz ![]() walczę o swoje ciało i przeciwko swojemu leniustwu! obecnie - 80kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75kg ![]() cel II - 70 kg dalej zobaczymy marzenie 60kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
7,5kg
wtedy będzie, jak rok temu, kiedy czułam się doskonale ![]() bmi 22 jest w porządku, ale 19.6 też (takie miałabym przy wadze 60kg) wygląda... znośnie. gdybym była mocniejszej kości wyglądałoby zupełnie dobrze. mam drobne kłopoty z kolanami i zmniejszenie masy odciążyłoby je trochę. nie chcę chudnąć przesadnie, bo to będzie nieestetycznie wyglądało. rok temu było naprawdę super i chciałam do tego wrócić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
hej to może i ja się dołączę w końcu w grupie siła
![]() no więc skoro trzeba tak publicznie tymi wymiarami ![]() ![]() ![]() chociaż ja nie sugeruje się tak bardzo wagą bo jednak kości mam dość grube, ćwiczę sporo a mięśnie podobno ważą więcej niż tłuszczyk ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
8kg to sporo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
Lilin07, jestes jabłko czy gruszka?? Ja jestem typowe jabłko, nogi szczupłe, a bebech okropnie spasiony, plecy ociekajace tłuszczem, ramona+kiełbasy i kawał cyca. A6W jest na rzezbe wiec nie mam się co za to brac, bo pod tłuszczem i tak fajnych mięśni widac nie bedzie, ale zastanawiam się jak to było u Ciebie? Bo pomimo, ze wszystkie znaki na niebie i ziemi oraz wszyscy znawcy mówią, ze to nie jest ćwiczenie na spalanie i jest nieefektywne dla grubasów, to w zeszłym roku na własne oczy widziałam jak moja siostra cioteczna schudła z brzucha robiąc a6w a tez niezły z niej jest prosiaczek. No wiec zastanawiam się czy słuchac profesjonalnych opini, czy z uporem maniaka robic i przekonac się na własnej skórze, ze specjalisci mają racje.... :/ Jak to było z Twoim brzuchem?
Odchudzam sie, bez kija nie podchodz... 82kg/170cm, cel: 62kg Edytowane przez sss7 Czas edycji: 2010-07-18 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do biegania to bardzo fajna rzecz tylko moje stawy niestety trochę protestują podczas biegania po twardych nawierzchniach - przebiegnę się godzinę a stawy skokowe czuje kilka dni - dlatego staram się je oszczędzać i biegać na bieżni elektrycznej albo robić kółka na szkolnej bieżni bo nawierzchnia lepsza niestety nudno trochę zwłaszcza tak samotnie. No ale mam nadzieję, że jak zrzucę jeszcze trochę, przyzwyczaję stopniowo stawy, kupię coś na elastyczność stawów i lepsze buty do biegania to będzie lepiej bo bieganie jest naprawdę fajne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, witam po krótkiej nieobecności, widzę że mam sporo do doczytania ale niestety teraz nie mam czasu nadrobię w nocy
![]() Witam wszystkie nowe koleżanki, które chcą się z nami ZDROWO odchudzać ![]() Ja wróciłam właśnie z wyjazdu i muszę się pochwalić bo nie wypiłam żadnego piwa i nie zjadłam żadnych chipsów, paluszków ani słodyczy. Była za to owsianka z ziarnami i rodzynkami (zrobiła furorę- wszyscy chcieli spróbować) i serek wiejski i jogurt i powiem Wam, że wcale się nie męczyłam ![]() A u was jak weekend minął?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
cóż sałatki na obiad i sporo intensywnego wysiłku fizycznego - ja się raczej staram ruszać ale niestety studia, praca, brak czasu wszystko siedzące i sprzyjające zaglądaniu do lodówki a efekty błyskawiczne :/ kiedyś chodziłam głównie na aerobic/siłownie ale to było dla mnie takie średnie rozwiązanie bo mięśnie owszem się wyrabiały ale już gorzej z utratą tkanki tłuszczowej więc waga albo stała w miejscu albo i szła w górę. A teraz stawiam na wysiłek dość intensywny i kondycyjny - 4 razy w tygodniu godzinka spiningu i godzinka na bieżni plus od 11 dni a6w codziennie plus gdzieś od tygodnia staram się pobiegać troszkę rano na dworze żeby rozkręcić organizm na cały dzień chociaż ostatnie dwa dni już od 8 rano słońce prażyło niemiłosiernie, dlatego chcąc uniknąć udaru lub uduszenia przerzuciłam się na 23
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
a6w swietna sprawa, gubi sie cm bardzo fajnie, ja robilam chyba ze 2 lata temu, to dociagnelam do 36 dnia i widac bylo miesnie, no i kilka cm mi spadlo
![]() ja wlasnie wrocilam z silowni, musze przyznac ze osiagnelam taki malutki sukces ![]() ![]() ![]() teraz ide wszamac polowe swiezego ananaska a wieczorem zabieram sie za a6w i 8min abs ![]() ![]()
-zapuszczam włosy -przygoda z białą perłą i olejkiem rycynowym -MŻ+WR! 61(19.07) ![]() ![]() ![]() 17.08 przedłużanie i zagęszczanie rzęs ![]() Edytowane przez wisienka90 Czas edycji: 2010-07-18 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() faktycznie sporo tego ![]() ![]() ![]() a piszę to przy zapachu jajecznicy z kiełbasą którą mama smaży sobie na kolacje - cóż nikt nie mówił, że życie jest łatwe - trzeba łyknąć jogurtu i uciekać na spacer ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.