|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
nie chcę się tak czuć, co za różnica skoro będzie tak samo z nim czy bez niego... dlatego czuję, że właśnie wszystko się rozstrzyga, jeśli nadal będzie namiętnie milczał, potraktuję to jako koniec związku, nie będę się prosić...
|
|
#3512 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
proszę
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co Ci poradzić Rem... Nie będę mówić kategorycznie, żebyś próbowała, ani tak samo, że koniec będzie dobry. Jeśli czujesz, że już nie pasujecie do siebie, to chyba wiesz najlepiej...
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() ściskam smutne ![]() my wczoraj byliśmy na piwie z koleżanką i później doszedł kolega, wróciliśmy do domu przed 5 ![]() smutno mi trochę momentami było bo czułam się jak piąte koło u wozu... ale nvm. Trochę głowa boli
|
|
|
|
#3515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() spędzam dziś wieczór z koleżanką i na pewno nie będę beczeć w domu
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę,że pod względem zaręczynowym wakacje to dla Zazdrośnic najgorszy okres (i widzę to po postach). I w sumie to zrozumiałe- w wakacje tyle ślubów,wesel + wyjazdy,które powinny sprzyjać mężczyznom w wybraniu odpowiedniej oprawy do zadania TEGO pytania...Kobiety czekają,a oni niepojętni nic nie robią...
Ech... |
|
|
|
#3517 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Rem, oj fajnie by było, żeby było
ale jakoś dziwnie się czuję, po prostu ten wczorajszy wieczór nie sprostał moim oczekiwaniom, może za dużo wymagam, widocznie zapomniałam, że nie jest taki, jaki mi się ubzdurał.Az tym Twoim chopem... szczerze to Cię rozumiem, nie umiem Ci nic sensownego powiedzieć, ale wierz mi, rozumiem Cię tak całym serduchem i wiem, jak się teraz czujesz takie w sumie nie wiadomo co...medeline, no kicha trochę, przyznam szczerze :/ nieładnie postąpił. Szkoda, że nie pojechałaś z rodzicami, ale nie ma co rozpaczać - może jakaś fajna książka na Ciebie czeka? ![]() G. pisze, co dziś robimy, J. dzwoni, ja nie odpisuję, nie odbieram, normalnie czuję się przytłoczona. Może po prostu pojadę do psiapsióły, strasznie się za sobą stęskniłyśmy...
|
|
#3519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czasem tak bywa że na pewnym etapie związku podejmuje się wspólnie decyzję dotyczące dalszego życia razem a co za tym idzie zaręczyn/ślubu nie u wszystkich jest to czysty spontan i totalne zaskoczenie da dziewczyny choć rozmowy na ten temat nie wykluczają niespodzianki wszystko to zależy od charakteru związku i osób go tworzących ![]() która ma dość upału?? chętnie się zamienię bo ja mam już dość deszczu i zimna dziś jest wyjątkowo paskudnie
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rem, no nie wiem, jeżeli czujesz że to nie to to daj sobie jeszcze na wstrzymanie, niech TŻ coś wymyśli a jak nie wymyśli to wtedy Ci wolno to zakończyć. |
|
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
a byliśmy w sensie z TŻtem i koleżanką ;p
zaraz na pizzę jeszcze z nimi jedziemy, chociaż w ogóle nie mam ochoty, ale rzadko są we Wro a właściwie wczoraj pierwszy raz się spotkaliśmy. I głupie myśli mi do głowy przychodzą. Ehh ![]() Do później |
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
jakie glupie skimosku?
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
Yyy... jakie myśli? Ale w sensie z Twoim TŻ i koleżanką? I wtedy się czułaś jak piąte koło u wozu? ;>
|
|
#3524 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
? Co sie dzieje?
|
|
|
#3525 |
|
Zadomowienie
|
Madziu to zależy gdzie się spotykamy, jeżeli w domu to generalnie jest ok, ale bywają zgrzyty. Na mieście jest trochę gorzej, nie chodzi mi o mizdrzenie się przy wszystkich, bo sama tego nie lubię, ale czuję się wtedy jakbym była dla niego koleżanką.
Byłam kiedyś w związku, nie powiem, że idealnym bo też się rozpadł, ale wtedy czułam się po prostu tak jak zawsze chciałam się czuć przy facecie. Być może nie powinnam tego porównywać, ale ja chciałabym czuć się tak jak wtedy i czerpać z tego radość. Boję się, że już nigdy tak nie będzie. A sama nie wiem co piszę
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze od czwartku boli mnie podbrzusze i często chodzę do wc,a w piątek chyba miałam lekką temperaturę.Może to być przeziębienie pęcherza?
Piłam dużo soku z czarnej porzeczki itp. ale u mnie w Banku jest straszna klimatyzacja (nie narzekam,bo warunki są cudowne w takie upały,ale jak się potem wychodzi z pracy to jest straszna różnica temperatur). Nie wiem co mam robić? Nie chcę iść jutro rano do lekarza,a u mnie przychodnia jest czynna do 18,więc po pracy też nie zdążę.Z drugiej strony jeśli mi dadzą L4 i każą trochę posiedzieć w domu to też niezyt fajnie,bo ja pracuję dopiero 2 miesiące i nie chcę,żeby było,że już na L4
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Rem, ściskam... mam nadzieję, że jakkolwiek się sprawa nie rozwinie, będzie dobrze
Med, rozumiem Cię, też bym się na swojego wkurzyła o takie wystawienie. i masz rację - d.u.p.a. to wulgaryzm ![]() nie chce mi się pisać tej magisterki
|
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
Baterflajku, kup sobie Urinal, może Ci pomoże
i pij coś z żurawiny, pomaga w problemach z drogami moczowymi (osłabia działanie tabletek anty!).Kurczę. Jakiś czas temu z tepsy dostaliśmy dekoder z kilkunastoma programami za friko - nie płacimy nic, wliczone to w neta jest. No i kupa problemów. Najpierw wiercenie i okablowanie, żeby móc podpiąć u mnie w sypialni, potem pożyczanie TV od J., teraz konfiguracja... był wczoraj nasz informatyk, chrzcił popołudniu córę, więc nie mial za bardzo czasu. Okazało się, że trzeba najpierw podpiąć przez liveboxa, a potem dopiero przez router, jak mam teraz. Próbowałam sobie przepiąć, żeby dekoder ściągnął sobie oprogramowanie... No i nie umiem skonfigurować kiedyś uwielbiałam zgłębiać takie rzeczy i wszystko sobie sama robiłam, teraz mi się nie chce... No i muszę czekać co najmniej do jutra nie lubię, jak się tak wszystko rozwleka.
|
|
#3529 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak sie zachowuje Twój Tż jak jesteście gdzieś na mieście? Nie trzyma Cie za reke?Cytat:
przyłoż sobie na podbrzusze ciepły termofor a wieczorem możesz sie pomoczyć w rumianku![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, zboczuchuuuuuuuuu! No kto by pomyślał
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
madzia tylko ty takie skojarzenie moglas miec
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Ale o co Wam chodzi ?
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Nic zupełnie, tak sobie ćwiczymy
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z ciekawostek: poszliśmy wczoraj obadać knajpy na Ząbkowskiej. Trafilmismy do całkiem fajnego miejsca z mocno zaskakującym ogródkiem. Na podwórku przed knajpą stoi figura Matki Boskiej, są kwiaty i znicze a wokół stoją stoliki i ludzie piwo piją. Dziwnie to wygląda. Poza tym nie wiem czemu ale któraś karta zaczęła mi piszczeć jak przechodzę przez bramki w sklepie. I dziś w każdym sklepie musiałam pokazywać ochronie zawartość torebki. Bezsensu. No i rano biorąc prysznic dopadły mnie znowu myśli, że mój związek jest bez sensu skoro chłop nie chciał mnie na żonę. Skoro do niczego nie zmierzamy, skoro nie spełniam jego kryteriów to może nasz związek jest skazany na niepowodzenie? Może to tylko kwestia czasu aż znajdzie taką co mu będzie pasować a mnie wystawi walizki? ech nie są to przyjemne myśli... |
|
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do żurawiny - nie jestem pewna. To wyczytałam w ulotce do Yasminelle jak jeszcze brałam i słyszałam, że podobnie jest przy innych tabletkach. W necie są różne opinie, więc nie powiem Ci na 100%, ale poczytaj może w ulotce do swoich tabletek ![]() Co do Twojego chłopa - temat nie ruszył od czasu jak dostałaś od niego Twój piękny pierścionek? Nie jestem na bieżąco, ale pamiętam, że troszkę w potrzasku byłaś... Taka stagnacja jest najgorsza :/ nie zazdroszczę...
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2010-07-18 o 17:26 |
|
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam te same myśli. szczerze się właśnie poryczałam, czytam moje pierwsze posty w "zazdroszczę zaręczonym..." - kiedy to było? a ja czekam nie wiadomo na co i po co. przepraszam ,że nie pocieszam, ale po prostu sobie uświadomiłam, że ja naprawdę naiwna jestem, czekając. w każdym razie Twój Cię nie zostawi, bo Cię kocha. a kocha Cię na pewno, bo jest z Tobą szczery - nie chce ślubu i już. Mój mnie nie kocha chyba, skoro wcisnął mi kit, że się oświadczy, a każdym czynem pokazuje, że tego nie chce. (w ogóle to czym Ty się różnisz od żony, bo nie rozumiem, dlaczego nie spełniasz wytycznych co do bycia żoną). ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...2&postcount=73 przeczytajcie PS (czemu nie ma emotki samobójcy? by się przydała...) |
|
|
|
|
#3540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do chłopa to po tym jak dostałam pierścionek to o jakimś czasie nie wytrzymałam i były rozmowy na temat. Dowiedziałam się, że mi się nie oświadczy bo nie jestem taka jak on by chciał. Poza tym raz mówił, że ślub nie jest mu do niczego potrzebny, innym razem, że on by chciał ślub ale pomyśli o mnie jeśli się zmienię. Zasadniczo czarną polewkę mi podał. Poniżyłam się tylko proponując mu małżeństwo i tyle z tego wyszło. Cytat:
Za tydzień 4 rocznica i chyba stąd ten dół mnie dopadł. Czuję się upokorzona tym wszystkim. Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-07-18 o 17:45 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Zamawiam sobie u Ciebie jakieś frappe 

kiedy lecicie? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
dziś jest wyjątkowo paskudnie

13.03.2008

już daaaaaawno nie grałam.