problemy dnia codziennego- zapraszam!:) - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-18, 14:23   #4741
myszowata s
Rozeznanie

Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
a ja mam Gosia na 2gie:P
A ja nie mam drugiego imienia. Za to na bierzmowanie sobie wzięłam Gosia
W ogóle widzę, że tych Goś nam się namnożyło;D

Gosiu, moja mama też Cię kazała pozdrowić

Kaś a co się stało, że masz wodę w piwnicy?
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 14:26   #4742
lala2506
Zakorzenienie

A ja mam siostrę Gosię, ciotkę Gosię
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 14:31   #4743
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Woda w sasiedniej klatce, to co ja mialam z poczatku tego watku
tylko do nas sie przelewa, wlasnie zabezpieczylismy piwnice piaskiem zeby sie nie lalo do srodka.

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Ok ja jade na wieś.

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 14:34   #4744
myszowata s
Rozeznanie

Wypłosza pogłaskaj ode mnie!
Paa Kaś
Stary 2010-07-18, 15:11   #4745
lala2506
Zakorzenienie

helołłł jest tu kto?
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 15:52   #4746
Legionistka23
Zakorzenienie

Lala ja jestem:P

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 15:56   #4747
delilahinsomnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
Kasia tak to wszystko opisujesz jakbyśmy Cię znały i wiedziały co i jak. wszystkiego muszę się domyślać i działać inticyjnie-nadajesz się na "naszą Zołzę"
więc pozwolisz że podsumuje- Ty Polska 19lat, on- Egipcjanin lat....? (tu nawet moja intuicja nic nie poradzi), poznaliście się na necie, galdaliście, dduuuzzooo kłóciliście się, on miał przyjechać ale nie przyjechał, w końcu Ty pojechałaś, zakochaliście się w sobie, wróciłaś do Polski żeby skończyć szkołę (jak mniemam średnią) i tam wracasz na stałe. TAK czy NIE? no a kiedy był ślub i jak to w ogóle było?! no mów!!!!
wyjdę na wścibską ale chociaż nie sama- Kaś no ale dosć pokrętnie piszesz no i nic dziwnego że moja ciekawość się rozpaliła
ja już oczywiście mam milion mysli i pytań, bo sama byłam w listopadzie w Egipcie, malutko pyci pyci poznałam ten klimat kraju i ludzi no i mam pewne zdanie na ten temat i chce sie wiecej dowiedziec.
a temperatury rzeczywiscie inaczej sie odczuwa.

a Cejrowski jest cholernie mądrym i inteligentnym człowiekiem, mającym wykrystalizowaną wiedzę polityczną i b.dużą wiedzę ogólnie o świecie tylko robią z niego oszołoma bo jest "niewygodny".
Piszę powierzchownie Dziewczyny, bo nie mam pojęcia czy któraś ma ochotę słuchac moich opowieści - jeżeli coś - zawsze możecie pytac i z chęcią Wam odpowiem
On ma lat 27 i ma na imię tak standardowo - Mohamed
Skończyc szkołę średnią co już pisałam przedtem, technikum, i po ukończeniu - do Egiptu 3 lipca był ślub - wszystko tak tradycyjnie coś na przykład naszej Kochanej Polski, tylko bez alkoholu i wydaje mi się że więcej osób - nawet nie liczyliśmy bo znajomi znajomych zapraszali i był jeden wielki tłum

Cytat:
Napisane przez cu.Kinia Pokaż wiadomość
jeju, no to bosko trafiłaś. Nie boisz się tu zostawić wszystkiego i zostać w tak odmiennej kulturze?
Fascynuje mnie to.
Nie boję się a to dlatego że będzie mi to bliższe - co kawałek są meczety więc można się spokojnie modlic, i poczuc to wszystko - nie tak jak tutaj w Polsce gdzie mamy tylko garstke meczetów
delilahinsomnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 18:05   #4748
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Giiirls, witam. Mam dziś małe zamieszanie, kolega już pojechał, została koleżanka i teraz ona śpi, bo się nażarłyśmy.

To Justyna była na imprezce z przytulańcem? Sorry, ale nie nadążam z czytaniem Was.
Kochaaana, coś grubszego się kroi - kiedy do ludzia tuli się ludź, to ludź do ludzia musi coś czuć.

I to " nie pyskuj " rodziców, skąd ja to znam...

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Były odpisał, ale tak normalnie i napisał, że w poniedziałek wyjeżdża. To napisałam tylko że miłego wyjazdu i do zobaczenia.
Ale napisał tak jak to on na pożegnanie, "yoooo", nic poza tym, ja chyba za dużo wymagam na początek takiego zaczynania, co nie...?
A jak się nie odezwie?
Jezu, jak ja panikuję, przecież wiem, że on tak bezemocjonalnie pisze na necie...

Edytowane przez cu.Kinia
Czas edycji: 2010-07-18 o 18:06
cu.Kinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 18:11   #4749
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
No to Martu masz problem. Ja bym szła ale ja to ja
Cytat:
Kropelka..hehe wiedze, ze obczajenie facetów juz było:P i jak tam spotkanie z G udało się czy w koncu mama Cię nie pusciła..? i w koncu dałas mu ten prezent kurka wybaczcie ale nie pamietam wszytkiego
wkońcu do Niego poszłam pod przykrywka, że śpie u koleżanki, ale najpierw ide sie z Nim spotkać, niby uwierzyli, ale teraz z rozmow wnioskuje, że i tak wiedzą,że byłam u Niego a było tak cudownie, moja najlepsza i jednoczesnie najtrudniejsza noc w życiu, bo ostatnia z Nim, w sumie się juz wtedy żegnaliśmy, ja zaczęłam płakać i On zaczął płakać, co mnie rozwaliło totalnie... 26letni facet, który przeszedł w zyciu trochę, wydawał mi sie taki twardy,silny, nie poddajacy się nie płaczący, a tu nagle zaczyna płakać mówi mi, że płacze 2 raz w życiu... nigdy chyba tak nie ryczałam jak wtedy...chwilę później powiedziałam mu, że mam niespodziankę, kazałam zamknąć oczy, zapytał czy na pewno chce mu to dać, bo już całkiem się rozwali, ale chciałam wiedziałam, że będzie gorzej, ale to już nic nie zmieni, zapaliłam świeczkę na ciastku i mu dałam, złożyłam zyczenia, dałam Mu te karteczke, powiedział, że nigdy w życiu nikt mu nie zrobił takiej niespodzianki, wtedy to już w ogóle wyliśmy nie płakaliśmy... to był chyba najtrudniejszy moment, położyliśmy się przytulilismy do siebie i zasnęliśmy, jak cudownie było się obudzić w Jego ramionach, chcialam żeby czas się zatrzymał rano odwiózł chłopakow do pracy i wrócił zjedlismy sniadanie i zawiózł mnie do pracy 8 godzin na nogach, a spałam chyba z 2 godziny tylko ledwo wczoraj wytrzymałam, wróciłam tak padnięta, że coś strasznego, On pracował do 2 więc się nie zobaczyliśmy napisał mi tylko sms, że wyjeżdżają o 10 więc wstałam rano przyjechał po 9 się pożegnać pod dom, chociaż powiedział, że się nie żegnamy tylko to takie do widzenia, że się na pewno jeszcze zobaczymy, może te mazury za 3 tygodnie we wrześniu przyjedzie do pracy do mnie, ale to wszystko może, nic pewnego... znów strasznie ryczalam nie umiałam Go puścić,w głowie mam cały czas Jego słowa: 'nie martw się, znaleźliśmy się to się nie zgubimy, nie wyjeżdżam na koniec świata' chyba nikt mi jeszcze w głowie tak nie zawrócil, na nikim mi tak nie zależało jak na Nim czemu ten świat jest taki poje... mama normalnie jestem w szoku, ale płacze ze mną, pociesza, że może się wszystko ułoży nie teraz, ale za jakiś czas, nie wiem na razie się boję jak będzie, nie chce stracić z Nim kontaktu pojechał to wróciłam do domu wyłam, aż zasnęłam 3 godziny spałam pisał smsy, nie słyszałam, aż zadzwonił odrazu było lepiej nie wiem w sumie czemu, ale teraz jest jakoś już lepiej nie płacze, jestem dziwnie spokojna, nie wiem czemu

delilahinsomnia niesamowita historia, jak z bajki, normalnie cudo taka love story, że jak czytałam, aż zazdrościłam, że spotkalaś swojego Tż i to nawet z innego kraju, aż Twoja historia powoduje, że myśle o sobie, że może będzie dobrze, jakoś się ułoży to wszystko, unormuje, nie teraz to za jakiś czas, myślę, że jestem gotowa czekać, bo jest tego wart

Ta praca 8 godzin na nogach, wieczorami spotykalam się z G. ta nieprzespana noc u Niego, wczoraj burza w nocy jestem wykończona, wczoraj padłam spać dziś jak G. pojechał tak samo padłam wstałam o 13, ale chyba w przyszłym tygodniu też pracuje w weekend, tylko, że już nie ma G. dobrze, że moja mama ma teraz urlop 2 tygodnie akurat od poniedziałku nie będę zupełnie sama w domu, bo tak to depresja murowana, mama coś mówi, że za tydzień myślą nad wyjazdem nad morze, żebym może z Nimi pojechała w sumie nie wiem, za 3 tygodnie jeśli wszystko sie uda pojechałabym do G. na mazury, jak ja bym chciała niczego tak bardzo nie chce jak tego, żeby sie to udało, zresztą w szoku jestem, bo moja mama jak usłyszała, że będzie G. pracowal na mazurach i może dostanie wolne to sama powiedziała, że może bym pojechała do Niego się zobaczyć a pod koniec sierpnia planowalam wyjechac z koleżanką nad morze, więc może nie będzie tak źle na razie tęsknie, tęsknie strasznie za Nim i chyba przeniose się do tej samej sieci co On, bo na razie wydaje majątek na tel, a teraz jak pojechał to już w ogóle
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 18:14   #4750
delilahinsomnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość

delilahinsomnia niesamowita historia, jak z bajki, normalnie cudo taka love story, że jak czytałam, aż zazdrościłam, że spotkalaś swojego Tż i to nawet z innego kraju, aż Twoja historia powoduje, że myśle o sobie, że może będzie dobrze, jakoś się ułoży to wszystko, unormuje, nie teraz to za jakiś czas, myślę, że jestem gotowa czekać, bo jest tego wart

Napewno będzie dobrze czego Ci z całego serca życzę!
Stary 2010-07-18, 18:48   #4751
Legionistka23
Zakorzenienie

Kropelka kochana... napewno sie Wam wszytsko ułozy zobaczysz.. ja Wam tego z całego serudcha zycze..bo widze, ze ten G to naprawde super facet i mama jak sie fajnie zachowała.. chciałabym, ze by mnie tez ktos tak wspierał..

chciałbym, zeby mnie ktos przytulił..tak jak małe dziecko.. pocieszyl...powiedział, ze wszytko bedzie dobrze..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-18, 18:56   #4752
miczka21
Zadomowienie

Dzisiaj dowiedziałam się , że mój chrzesny nagadywał do mojej mamy , że za dużo daje mi na studia Tylko przez to , że mają trochę gorszą sytuację od nas .
miczka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 19:04   #4753
Legionistka23
Zakorzenienie

yyy Miczka moze jakies czesc na poczatek miłoby było...
sorki ale tak lakonicznie to napisałas, ze nawet nie wiem co mam napisac...

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-18, 19:10   #4754
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Jestem, wróciłam. mam dwa miliony myśli Na minutę

Stary 2010-07-18, 19:12   #4755
miczka21
Zadomowienie

Cytat:
yyy Miczka moze jakies czesc na poczatek miłoby było...
sorki ale tak lakonicznie to napisałas, ze nawet nie wiem co mam napisac...
Nie wiedziałam , że tak dokładnie wiesz kto jest na forum

Eh tylko tak chciałam się wyżalić
Stary 2010-07-18, 19:26   #4756
Legionistka23
Zakorzenienie

Kas czemu?:P co sie zas stało? zas jakis spacer?

Miczka sorki ja mam dzis zły dzien..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-18, 19:28   #4757
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

oj bo z jednej strony nie powinnam miec wyrzutow ale gdzies tam w glowie mam ze do cholery ja nie powinnam chcieć jej dogryźć

Stary 2010-07-18, 19:32   #4758
Legionistka23
Zakorzenienie

hmm...Kas a Ty to robisz tylko dlatego, ze chcesz komus dogryzc? i cos sie jeszcze stało oprócz tego spaceru? wybacz Kas..ale musisz dokładniej opisywac wszytko no chyba, ze nie chcesz to nie ciagne za jezyk..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-18, 19:34   #4759
miczka21
Zadomowienie

Legionistka23 nie przejłam się , bo jakoś tak mam , że ciągle mi ktoś mówi , że coś żle robie albo nie tak , albo nie tak wyglądam jak powinnam Normalnie codziennie . Tylko ciekawe dlaczego ?! Może za bardzo zwracam na to uwagę .
Czemu masz zły dzień?
Stary 2010-07-18, 19:38   #4760
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Nie no to wyszlo niespodziewanie. Po prostu z Panem bratem nigdy nie mielismy okazji tak po prostu pogadac bo zawsze ona skakala zaraz naokolo niego nie pozwalajac sie zblizyc:/ A jak zdazyla sie okazja to na serio fajnie pogadalismy. Tak po prostu, na kazdy temat.
Ale po prostu swiadomosc ze ja tam trafiało mnie cieszy Nie znosze tego czlowieka

Stary 2010-07-18, 19:39   #4761
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
Legionistka23 nie przejłam się , bo jakoś tak mam , że ciągle mi ktoś mówi , że coś żle robie albo nie tak , albo nie tak wyglądam jak powinnam Normalnie codziennie . Tylko ciekawe dlaczego ?! Może za bardzo zwracam na to uwagę .
Czemu masz zły dzień?

a moze powiesz cos wiecej o sobie?

ja czemu mam zły dzien? bo mnie dorosłe, zycie doswidcza..i mam dokładnie tak jak Ty...ciagle słysze, ze cos zle robie..ze ciagle niezadowolona jestem..ze zle wygladam..
a tu w ramach przeprosin za niemiła odpowiedz..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-18, 19:41   #4762
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez delilahinsomnia Pokaż wiadomość
Piszę powierzchownie Dziewczyny, bo nie mam pojęcia czy któraś ma ochotę słuchac moich opowieści - jeżeli coś - zawsze możecie pytac i z chęcią Wam odpowiem
On ma lat 27 i ma na imię tak standardowo - Mohamed
Skończyc szkołę średnią co już pisałam przedtem, technikum, i po ukończeniu - do Egiptu 3 lipca był ślub - wszystko tak tradycyjnie coś na przykład naszej Kochanej Polski, tylko bez alkoholu i wydaje mi się że więcej osób - nawet nie liczyliśmy bo znajomi znajomych zapraszali i był jeden wielki tłum

Nie boję się a to dlatego że będzie mi to bliższe - co kawałek są meczety więc można się spokojnie modlic, i poczuc to wszystko - nie tak jak tutaj w Polsce gdzie mamy tylko garstke meczetów
To ja Ci powiem (zapewne za wszystkie), że mamy ochotę czytać Twoje opowieści
A nie chciałabym być wścibska i jeśli gdzieś już to pisałaś, to przepraszam, ale długo się znaliście z TŻ przed ślubem?

Kropelko na pewno się wszystko ułoży widać, że wam obojgu zależy, więc znajdziecie sposób by było ok

Cytat:
hciałbym, zeby mnie ktos przytulił..tak jak małe dziecko.. pocieszyl...powiedział, ze wszytko bedzie dobrze..
Ja Cię przytulę kochana
Stary 2010-07-18, 19:42   #4763
Legionistka23
Zakorzenienie

Kasiu Ty wredotko..
ja zawsze jak cos zrobie to za chwile mysle sobie jak ja bym sie czuła jakby mi tak ktos robił..i od razu mi smutno i przykro..ale ja taka juz jestem i przez to mi zle w zyciu..

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Mysia kochana jestes...

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-18, 19:43   #4764
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Natala ja cale zycie sie przejmowalam innymi. A ze tej panny nawet wlasny rodzony brat nie cierpi to chyba nie moja wina Troszke egoizmu

Stary 2010-07-18, 19:47   #4765
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
Kasiu Ty wredotko..
ja zawsze jak cos zrobie to za chwile mysle sobie jak ja bym sie czuła jakby mi tak ktos robił..i od razu mi smutno i przykro..ale ja taka juz jestem i przez to mi zle w zyciu..

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Mysia kochana jestes...
Mam dokładnie tak samo, zawsze myślę o innych jak oni by się czuli i niestety często później na tym źle wychodzę.
Stary 2010-07-18, 19:50   #4766
Legionistka23
Zakorzenienie

to, ze kogos brat nie lubi nie oznacza, ze ta osoba jest beznadziejna..a to, ze ona jest taka zazdrosna to nie wynika z jej glupoty tylko z braku pewnosci siebie..sama jestem zazdrosnica..furiatka i jakbym zobaczyła mojego tz z laska przytulonego na spacerze tooo.. i tez sie nie lubie z moim bartem i tez nie lubie siostry Tz..i jej kolezanek.. nie lubie takiego tarktowania ludzi..wiec juz sie nie bede udzielac..w tej sprawie..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-18, 19:51   #4767
miczka21
Zadomowienie

Legionistka23 naprawdę nie ma za co Ale dziękuje za kwiatek
A ile masz lat?

Ja mam 21 lat , od tego roku zaczynam studia w Lublinie , z powodu wcześniejszych problemów zaczynam dopiero teraz . Wyglądu opisywać nie będe . Zawsze uparta , idąca po swoich ścieżkach , trochę marzycielka . Uwielbiam kryminały książki i wszelakie filmy o podobnej tematyce , bo w nich zawsze coś ciekawego się dzieje Aktualnie moją obsesją jest dbanie o włosy i planowanie swojego biznesu . Stan : wolna .
Stary 2010-07-18, 19:53   #4768
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
Legionistka23 naprawdę nie ma za co Ale dziękuje za kwiatek
A ile masz lat?

Ja mam 21 lat , od tego roku zaczynam studia w Lublinie , z powodu wcześniejszych problemów zaczynam dopiero teraz . Wyglądu opisywać nie będe . Zawsze uparta , idąca po swoich ścieżkach , trochę marzycielka . Uwielbiam kryminały książki i wszelakie filmy o podobnej tematyce , bo w nich zawsze coś ciekawego się dzieje Aktualnie moją obsesją jest dbanie o włosy i planowanie swojego biznesu . Stan : wolna .
Co bedziesz studiowac w okropnym Lublinie?

Stary 2010-07-18, 19:53   #4769
Legionistka23
Zakorzenienie

Mysia moze tak mam bo to ciagle ja byłam zle traktowana doswiadczałam i doswiadczam nie sprawiedliwosci..wiec łatwo mi zrozumiec takich ludzi..co tam Mysia u Ciebie gdzie pracuje Twoj Tz..?

wygladu nie opisujesz? a to zdjecie na avatarku to Twoje..? bo wyglada jak prywatne ja mam 23 lata a jak masz na imie? oj tam nie trzeba ja jestem miła zawsze a jak juz cos palne takiego to za chwilke przepraszam.. bo zle sie z tym czuje

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Edytowane przez Legionistka23
Czas edycji: 2010-07-18 o 19:57
Stary 2010-07-18, 19:59   #4770
delilahinsomnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
To ja Ci powiem (zapewne za wszystkie), że mamy ochotę czytać Twoje opowieści
A nie chciałabym być wścibska i jeśli gdzieś już to pisałaś, to przepraszam, ale długo się znaliście z TŻ przed ślubem?
Ponad rok - w marcu będzie dwa lata

Co za pogoda ;( Depresja mnie dopadnie zaraz ;( Zimno i wiatr
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości