Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;* - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-18, 17:28   #4021
Lolja
Wtajemniczenie

Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*

a ja sobie leże z łóżeczku

.

Krzyś:
http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png

Nasze Maleństwo:
http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png
Lolja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 17:45   #4022
Movement
Zakorzenienie

ale zamuła :p
przydaje się taki chłodny dzień jak dziś, bo od tego gorąca już mi się białko w mózgu powoli ścinało

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 17:58   #4023
linka2007
Rozeznanie

boooże, przed chwilą taki chłodek był, e nałożyłam sweterek i chciałąm wypić earl greya, a teraz nagle tak gorąco się zrobiłooooooooooooooooooo ooooo O.o
Stary 2010-07-18, 18:00   #4024
eMCe
Wtajemniczenie

u mnie przez pół dnia chmury były i tak przyjemnie, a teraz znowu słońce świeci

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 18:01   #4025
Movement
Zakorzenienie

u mnie chłodniutko, taki za***isty wiaterek wieje, chmury na niebie ciemne, ogólnie szaro.

Stary 2010-07-18, 18:05   #4026
Individual1
Raczkowanie

Nudzi mi się! Wpieprzam właśnie Lays'y Strong Pycha!

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

U mnie też szaro I też cały dzień w łóżku z żarciem przeglądam fajne przepisy na necie. Mogę Wam przesłać linki, ale uprzedzam, że zrobicie się głodne!
Individual1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 18:07   #4027
eMCe
Wtajemniczenie

ja spadam robic ciasto (nigdy nie robilam )

Stary 2010-07-18, 18:08   #4028
Individual1
Raczkowanie

Tak samo, jak ja na Walentynki dla TŻ chciałam zrobić ciasteczka w kształcie serduszek, ale mi się nie udało
Stary 2010-07-18, 18:11   #4029
Toriaa
Zakorzenienie

siema sciemaa;D
witam nowe hahaa;p (nową)

wczoraj jezdzilam na rowerze i mam za***iste zakwasy

i wlasnie sie dowiedzialam ze dostane konia(nastepnego:rolleyes (ale nie na stale zeby nie bylo) po to, zebym jechala na mistrzostwa wojewodztwa wielkopolskiego(albo lubuskiego) za***iscie;D

i w ogole u mnei nic poza tym za zalozylam kolczyki od wiekow mam takie,ktore wygladaja jak guziki

dzisiaj tez pojezdze ale tak po 20 bo goraco... a ubralam dlugie spodnie,lol! sluchajcie - przedwczoraj jade, w jakis dresach, spodenki, bluzka jakas rozciagnieta a tam taka dupeczka bez koszulki, kaloryfer.. ahh... taki ryjec slokdki haha no i patrzy sie tak na mnie, taki usmieszek slodki... ajć;d potem probowalam go znalezc ale bylam zmeczona i pojechalam do domu haha;d

alboo nie - bylam wczoraj jeszcze w sklepie i dwoch kolesi
jeden: -patrz jaka za***ista dupa..
no ale chyba nie wiedzial, ze jestem polką. mówię DZIEKI a on spieprzyl hahaaa;d

dobra za***isty post POZDRO DUPECZKY

Toriaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 18:14   #4030
Individual1
Raczkowanie

Hahah dobrze odpowiedziałaś z tym "dzięki" się musiał speszyć chłopak hahaha mi to ogólnie odbija dzisiaj jakoś która z Was siedzi przed kompem cały czas? Pijemy?
Stary 2010-07-18, 18:26   #4031
Lolja
Wtajemniczenie

ja siedze caly czas przed kompem.

.

Krzyś:

Nasze Maleństwo:
Stary 2010-07-18, 18:42   #4032
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Toriaa Pokaż wiadomość
Ostatnia noc nasza Czyli dzisiejsza. Mimo, że wyjeżdżał dziś to jakoś nie chciało mu się spać... To był chyba mój najlepszy seks w życiu. W ogóle zaczęło się tak, że rodzice Małego (jak i on) poszli do jakiś znajomych. Nie wiem, czemu z małym o tej porze, no ale dobra. To nieważne. Max romantyczna sprawa - poszliśmy na pizze. Pojechaliśmy do parku, żeby ja zjeść haha Potem poszliśmy na plac zabaw i on zaczął zjeżdżać ze ślizgawek, huśtać się i w ogóle i mówi: tak się będę bawił z naszym dzieciaczkiem aaano laski, miałam motyle normalnie już od dawna W ogóle spacerowalismy po tym wielgachnym parku, a żeby tylko kawałek... Obeszliśmy cały! Usiadłam na ławce (moje nogi już nie są młode i piękne ) a on zaczął latać wokół tej ławki, oddalał się na jakieś paredziesiąt metrów , ja myślę o co kaman wrócił z takim bukiecikiem, zbierał dla mnie kwiatki! Jak wróciliśmy, to było koło 23-24... JUż nie wiem... Zaczęliśmy...Była taka dłuuugaśna gra wstępna... Dotykał mnie tak delikatnie, jak za pierwszym razem, Tak nieśmiało...Droczył się ze mną. Ja już na skraju wytrzymałości
"-M... proooszę....
-Coś mówiłaś?"
Odpływałam tam przy nim, jak już doszłam do tego cudownego stanu to tak mi się w głowie kręciło, czułam się jak w niebie, jakbym była ponad wszystkim, ahh... I w ogóle to ogłaszam, że nie byłam taka samolubna jak zazwyczaj! Zajęłam się nim też. Cholera, dziewczyny... Jego miny...To jak wzdychał... Tak mnie to nakręcało.. ahh... Jego słowa zapamiętałam, on dochodząc: ja *******e, wiktoria, skarbie, jak mi ****a z tobą dobrze...jak ja cie kochamDługo to robiliśmy. Bo skończyliśmy koło 2-3
. Rodzice młodego wrócili, ale na szczęście oni śpią daleko od miejsca, gdzie ja śpię więc looz ;dd I w ogóle tak kocham mojego TŻ, że sobie tego nawet nie wyobrażacie, ahhh...
W oczy mogę się patrzeć non stop, ale do teraz mam momenty, że jestem speszona:confus ed:

ale się rozpisałam, ojejku. wątpię ze ktos to przeczyta no ale dobra haha

Nie wyobrazam sobie aby moj tz klnal podczas stosunku ale okej nie

Ciekawe co to bedzie za 17 dni jak sie zobaczycie
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 18:42   #4033
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
o ja... ale wczoraj był wieczór...

napie*dalałam sie z typami bo dwaj sie rzucili na mojego tż. ja pie*dole masakra

Yeees Ty meski bokserze Trza bylo ta szpila po glowie walic nie po plecach

Cytat:
Napisane przez sweet.girl Pokaż wiadomość
Mamusia dziś do mnie rano :
-Byłaś grzeczna?
-Byłam
-To masz jak byłaś hihihi (i daje mi paczkę fajek)

kocham ją

Hahahaha jest boska niedlugo gumki bedzie Ci dawac

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
bardziej mnie wkurza jak oboje się spalimy. wtedy albo chce mi się na Niego krzyczeć albo Go przelecieć. . bo irytuje mnie jak gada głupoty . chociaż wczoraj przeuroczo śpiewał

eMCe -

No to na co czekasz!? Przelec Go!!;p

Cytat:
Napisane przez eMCe Pokaż wiadomość
yes - no niezle :O ale dobrze zrobilas z tym obcasem haha

my wczoraj z tż nic nie piliśmy , bo ja ost. biore tabletki na ucho i musze je wieczorem brac, do tego dochodza anty i jak kilka dni temy bylismy na promenadzie, wypilam troche piwa i zaczelam zygac ;/// wiec odpuscilam sobie na wczoraj. No ale wracajac do wczorajszej nocy :
Kąpalismy sie w nocy w morzu woda zimna, ale tylko na początku ,pół nieba było bezchmurne i gwieździste, a poł z chmura burzowa i się błyskało (wtedy u Yes burza była ).Wynajelismy pokoj, co prawda z lazienka na korytarzu , ale ważne, że mielismy gdzie spac. Najlepsze było jak juz wrocilismy po 2 do tego pokoju, stwierdzilismy, że pojdziemy razem pod prysznic, toalety były podzielone na damskie i męskie, ale do damskiego poszlismy, no i myjemy sie pod tym prysznice, wiadomo akcja się rozkręca na maxa , a tu nagle przychodzi jakas klienta i sra takie odgłosy, że masakra zaczełam sie smiac, a tż mnie uciszał, cala admosfera sie popsula i szybko stamtad poszlismy

za tydzien chyba też jade i skocze z nim na balety,tylko ze ja bez swoich znajomych, zadnych kolezanke, marnie to widze ;/;/

Jaaa jak sloodkoooo Tzn slodko w morzu bo w kiblu to juz nie bardzo
Stary 2010-07-18, 18:49   #4034
Kredzia_
Zakorzenienie

Wrooocilaaaam!!!

W piatek jak przyjechalismy, to bylismy z deka zmeczeni... Troche popilismy, gralismy po pijaku w pingla i spiewalismy i tanczylismy

Ale wczoraj co to sie dzialo to masakra jakas !! W ogole przyjechalo wieceeej osob !! I nie mieli gdzie spac. tzn mieli tam namioty, ale ze padalo to kiepski pomysl i musielismy sie ulokowac w domu. My z tz spalismy w pokoju gdzie bylo jedno lozko osobowe i kanapa rozsuwana taka wielka na ktorej spalismy i ktos tam chcial sie wbic do nas do pokoju i spac z nami :| A gospodarz domu powiedzial, ze nikt nie bedzie spal w tym pokoju poza nami. ze jestesmy jego honorowymi goscmi i jak ktos wejdzie do nas do pokoju bez pukania to za***ie i nikt nie wchodzil

W ogole jak sie wczoraj najaralam sziszy to Wy wg pojecia nie macie Od samego rana szly browary ... pozniej pojechalismy na plaze i to slonce to juz w ogole masakrycznie na mnie zadzialalao POzniej wrocilismy, wzielismy znowu browary, rozsiedlismy sie w kregu i staly dwie szisze. No i ja palilam jedna z nich. i tak jeden buch, drugi, trzeci ... i taki bezwlad poczulam Juz nie trafialam tym ustnikiem do buzi nawet rury nie moglam utrzymac no taka jadka Tz mnie zaniosl na rekach do pokoju bo nawet wstac nie moglam

W ogole w piatek byla taka burzaaa ... taki deszcz ... a my z tz zmoknieci na hamaku lezelismy, i sie tak calowalismy mmm

Dzisiaj bralismy prysznic z tz wspolny i tak myjemy sie, rozmawiamy, jakies buziaki, kizianie po plecach i nagle kumpel z za drzwi "****a siedzicie juz tam 40 min ilez mozna sie sexic i to jeszcze pod prisznicem, lac mi sie chce, wystarczy wam!!"

O. e nie bylo sexu ;] celibat jest dalej

W ogole byly 3 dziewczyny i 35 chlopow

i jedna panna tak mnie opor w****iala

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

W ogole to mam tz bokserki
Stary 2010-07-18, 18:53   #4035
noir_angele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez linka2007 Pokaż wiadomość
noir, jak tam Twoje hp?
i jeszcze mam pytanko, oni wysyłaja tyle tych tuszy do rozdania, ile chcą, czy Ty mówisz ile będziesz miała gości i tyle Ci wysyłają?

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

lolja, no dzień s0obry (znaczy sie dobryj deń!), jestem przeciez Ukrainką
moje hp nie istnieje
wysyłają zawsze 12
chyba, że tak jak ja dostałam teraz w tych kosmetykach dla organizatorki jeszcze dodatkowy

Były poprawiny
już dzisiaj nie piłam
wczoraj wracałam na rowerze do domu ale nie wypiłam za dużo

mam siniaki na obu rękach i na pośladku

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 18:56   #4036
eMCe
Wtajemniczenie

kredzia - to dobrze, ze sie świetnie bawiłaś tez bym na taki wypad pojechala
a czym sie klienkta zdenerwowała ??

w tym morzu na poczatku nie było tak słodko bo ja wszedzie widziałam glony i ciagle mnie cos po nodze smyrało i piszczałam haha, ale tz wzial mnie na barana i zaniósł na głębszą wode

Stary 2010-07-18, 18:59   #4037
Movement
Zakorzenienie

Kredzia, ale faajnie mieliście ja jak się upiję do stanu niedowładu nóg to tż mi oczywiście pomoże, ale na drugi dzień jest mega zły ze doprowadziłam się do takiego stanu
chociaż nie, raz mi awantury nie zrobił chociaz przyjeciał specjalnie z domu do mnie bo zadzwonili ze zgonuje i przytulał mnie całą noc taką śmierdzącą i obrzyganą

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:

w tym morzu na poczatku nie było tak słodko bo ja wszedzie widziałam glony i ciagle mnie cos po nodze smyrało i piszczałam haha, ale tz wzial mnie na barana i zaniósł na głębszą wode
o widze ze nie tylko ja brzydze się glonów : p

Stary 2010-07-18, 19:14   #4038
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:

Ta panna co mnie wkurzala to byla tz kumpela z klasy z lo (ogolnie tam wiekszosc osob byla z tz klasy z lo). No i mimo iz ta panna byla ze swoim tz (tez z klasy tz) to tak sie gapila na mojego ze nie wiem. W ogole sie do mnie nie odzywala :| tylko tyle, ze "czesc", "masz moze pozyczyc zel pod prysznic", "dziekuje". Jak pojechalismy na plaze i poszlam z tz poplywac na kolku i tak sobie plywamy, jest slodko a ona do nas czy moze nie wychodzimy bo chcialaby poplywac w "koleczku" i zebysmy dali jej "koleczko". no to mowimy masz ... Pozniej znowu wzielismy sobie kolku, poszlismy na glebsza wode, plywamy, wiecej juz nas tam bylo i ona podplynela do nas ze swoim bojem i dziewczyna sie taaak zmeczyla i do mojego tz "T podasz mi raczke?", poznioej na kocyki "ja bym pograla w pileczke, t masz jakas pileczke?".I normalnie caly czas do niego, caly czas sie piescila .... jak taka slodka idiotka ... Chociaz wydaje mi sie ze ona juz tak ma w sobie ale no bez przesady !!. Wrocilismy z plazy, poszla pod prysznic ze swoim tz. Przychodzi pozniej do nas na taras w samych stringach i w bluzce przezroczystej bez stanika :| "no what the fuck"? Pozniej zaczelo padac, to stala pod deszczem ze swoim bojem i sie obsciskiwala, pozniej znowu polazla pod prysznic (bo stwierdzila, ze od deszczu jest brudna) i wrocila ale juz w samym reczniku! I caly czas krzatala sie kolo mojego tz, caly czas cos od niego chciala, caly czas sie do niego usmiechala, zagadywala, zaczepiala ... A na mnie patrzyla jakbym nie wiem ... jakby krzywda jej sie stala, ze jestem ze swoim tz? No ja kminie, ze razem do klasy chodzili, ze sie dluzej znaja (dawala mi to po sobie poznac) i wg ale no bez przesady ... i juz w pewnym mom jak bylam z tz w pokoju sam na sam, to mowie, ze no kurcze zazdrosna jestem i pytam czy za czasow lo byli ze soba. A tz do mnie "no cos Ty?! Oglupialas?" Tz tam do niej neutralnie, nie zaczepial jej, nie zagadywal do niej bez celu, w oogole przy niej nie latal ... "dasz mi koleczko?, masz pileczke?, zrobisz mi kanapeczke? kurcze zimniutko mi ..."... dobrze, ze dzisiaj nad ranem wyjechala. ...

Tez mam tak, ze jak sie cos o mnie otrze ... widze rosliny, glony ... to piszcze albo cos jak najdalej od takiego miejsca!

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
Kredzia, ale faajnie mieliście ja jak się upiję do stanu niedowładu nóg to tż mi oczywiście pomoże, ale na drugi dzień jest mega zły ze doprowadziłam się do takiego stanu
chociaż nie, raz mi awantury nie zrobił chociaz przyjeciał specjalnie z domu do mnie bo zadzwonili ze zgonuje i przytulał mnie całą noc taką śmierdzącą i obrzyganą

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

o widze ze nie tylko ja brzydze się glonów : p
No moj tz np nie pali sziszy (tzn on rozpala szisze ale nie pali, wg nie pali;]) ja za to uwielbiam, Jakby nie patrzec mial powody aby sie zloscic ale nie zrobil tego Wstalam rano, on tak na boczku lezy, patrzy na mnie i "Ty moj spiochu kochany, dzien dobry " i buziak i tuuuli
Nie ma nic przeciwko palenia sziszy ale jak juz bym palila fajki to na pewno zrobilby mi awanture ;] A o zielonym wie, ze czasem zapale, ale nie robi mi z tego awantury bo wie, ze nie robie tego czesto, ze nie jestem uzalezniona od tego ;]

Edytowane przez Kredzia_
Czas edycji: 2010-07-18 o 19:17
Stary 2010-07-18, 19:17   #4039
Movement
Zakorzenienie

no mi o faje tz robi taaaki dym że masakra ale o Marry nic kiedys zamiast do szkoły poszlismy do mnie i tak sie spalilismy że total nieogar ale fajnie bylo

Stary 2010-07-18, 19:25   #4040
oluskaaa922
Zakorzenienie

ale Wam fajnieeee z tymi tzami.;d zeby tak o mnie sie ktos kiedys troszczyl, jakbym nie ogarniala..;p
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 19:33   #4041
Individual1
Raczkowanie

Mov, u mnie też tak było tyyyle razy, że przychodził po mnie bo albo się spiłam albo musiał pilnować mnie od samego początku Ale awantur nie robił z tego powodu, co było wielkim zdziwieniem. Mój TŻ jest starszy ode mnie o 3 lata, więc on już ma to w genach opiekowanie się mną już 2 lata!
Kredzia fajny weekend miałaś oby więcej takich tylko nie mówię o tym kiblu co babka srała

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
ale Wam fajnieeee z tymi tzami.;d zeby tak o mnie sie ktos kiedys troszczyl, jakbym nie ogarniala..;p
A masz w ogóle jakiegoś na oku?
Stary 2010-07-18, 19:34   #4042
noir_angele
Wtajemniczenie

foty w galerii
pośmiejcie się ze mnie

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 19:36   #4043
Individual1
Raczkowanie

Noir wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciół
Stary 2010-07-18, 19:38   #4044
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość

No moj tz np nie pali sziszy (tzn on rozpala szisze ale nie pali, wg nie pali;]) ja za to uwielbiam, Jakby nie patrzec mial powody aby sie zloscic ale nie zrobil tego Wstalam rano, on tak na boczku lezy, patrzy na mnie i "Ty moj spiochu kochany, dzien dobry " i buziak i tuuuli
Nie ma nic przeciwko palenia sziszy ale jak juz bym palila fajki to na pewno zrobilby mi awanture ;] A o zielonym wie, ze czasem zapale, ale nie robi mi z tego awantury bo wie, ze nie robie tego czesto, ze nie jestem uzalezniona od tego ;]
taaa , to ty fajnie mialaś mnie tż rano zapewniał "kochanie, rano wstane i przyniose świeze bułki na śniadanie",a ja no woooow sniadanie do łozka oczywiscie ja sie zbudziłam przed budzikiem, potem zadzownił, ale moj tz nadal nie oganiał i spał a do pracy musiał isc, dobra to wstałam, ogarnelam sie, myslalam, ze tez wstanie, ale nie no to budze go wkoncu i pytam co chce na to sniadanie bo ide, to zaspany ze on pojdzie zaraz i polozyl sie na drugi bok i wreszcie ja poszlam ;P

Stary 2010-07-18, 19:40   #4045
Individual1
Raczkowanie

Heheh tak samo mój M. tak go ciężko dobudzić, że szok czasami to wkurzające jest, jak musi iść z samego rana zanim ktoś go zauważy a on nie chce wstać
Stary 2010-07-18, 19:47   #4046
Lolja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość

no tak mój tż sie o mnie troszczy jak sie schlam itp. ale ja też musze się troszczyć o niego gdy się schla.

.

Krzyś:

Nasze Maleństwo:
Stary 2010-07-18, 19:52   #4047
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Individual1 Pokaż wiadomość
Mov, u mnie też tak było tyyyle razy, że przychodził po mnie bo albo się spiłam albo musiał pilnować mnie od samego początku Ale awantur nie robił z tego powodu, co było wielkim zdziwieniem. Mój TŻ jest starszy ode mnie o 3 lata, więc on już ma to w genach opiekowanie się mną już 2 lata!
Kredzia fajny weekend miałaś oby więcej takich tylko nie mówię o tym kiblu co babka srała [COLOR="Silver"]

O nowa ;] Cyce pokazala?!

Witam

Nie. Ta baba srala w lazni gdzie gimziolila sie Emce ze swoim tz;]

Cytat:
taaa , to ty fajnie mialaś mnie tż rano zapewniał "kochanie, rano wstane i przyniose świeze bułki na śniadanie",a ja no woooow sniadanie do łozka oczywiscie ja sie zbudziłam przed budzikiem, potem zadzownił, ale moj tz nadal nie oganiał i spał a do pracy musiał isc, dobra to wstałam, ogarnelam sie, myslalam, ze tez wstanie, ale nie no to budze go wkoncu i pytam co chce na to sniadanie bo ide, to zaspany ze on pojdzie zaraz i polozyl sie na drugi bok i wreszcie ja poszlam ;P
Hehe u mnie jest tak, ze ja np nie moge zrobic sniadania, bo tz uwaza, ze on to lepiej robi i sam mi robi ;] ja nie moge sie niczego dotknac chyba ze pokroic pomidorka i ogorka ;]

No u mnie jak tz sie na***ie to bardziej sie troszczy o mnie (trzezwa) niz ja o niego On jak wypije to grzeczny jest W lozku juz nie bardzo ... ale to z korzyscia dla mnie
Stary 2010-07-18, 19:56   #4048
Individual1
Raczkowanie

Juz nie taka nowa :P jest jeszcze nowsza, sie już nie odzywa tutaj
Pokazała, pokazała! hahaha
Stary 2010-07-18, 20:05   #4049
Lolja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość

No u mnie jak tz sie na***ie to bardziej sie troszczy o mnie (trzezwa) niz ja o niego On jak wypije to grzeczny jest W lozku juz nie bardzo ... ale to z korzyscia dla mnie

no mój ja sie napije do szalony sie robi.

.

Krzyś:

Nasze Maleństwo:
Stary 2010-07-18, 20:14   #4050
Kredzia_
Zakorzenienie

Lojla szkoda ze oni tacy smiali tylko po alko ;DD

Ej dupki te co mieszkaja nad morzem. Jaka tam u Was pogoda? Zapowiadali cos na kolejne tyg?

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Noir kto to tak Cie obsciskuje z tym tatuazem na cycu?:P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości