|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4082 | |
|
Wtajemniczenie
|
mój wujek
![]() daj spokój wiesz jak piszczałam? ![]() potem mnie jeszcze mlekiem poili Cytat:
![]() mam nadzieję, że jutro już będzie ciepło i pójdę do pracy, bo w mojej kopercie zostało mi uwaga: 10 zł
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
ej wezcie to obczajcie
rolnicza prognoza pogody ![]() My tego sluchalismy po pijaku kazdy ryczal ze smiechu ![]() http://nukebare.wrzuta.pl/audio/8uqp...w-teleexpres_i ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Noir nie wiem z 35? 28 ?
|
|
|
|
#4084 |
|
Zadomowienie
|
ja *******e nie ma nic dobrego do jedzenia a tak mi się chce coś zjeść innego od zwykłej kanapki
kur wa
|
#4085 |
|
Wtajemniczenie
|
27 ; )
wkurzał się dzisiaj, że moja kumpela dała mu 30 się pytał, czy tak staro wygląda
|
#4086 |
|
Raczkowanie
|
No ale trzeba przyznac, ze w Shreku są zawsze dobre teksty
|
|
|
|
#4087 |
|
Wtajemniczenie
|
noir - z tego baseniku cos ala jacuzzi sie zrobilo haha
fajnie mialas
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
ogladam "milosc w rytmie rocka"
|
|
|
|
#4089 |
|
Rozeznanie
|
kto zaklada nowa czesc?
![]() bo jeszcze tyroche...
..z każdą wadą i zaletą... ![]() Edytowane przez emii ii Czas edycji: 2010-07-18 o 21:49 |
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
ej mam limo pod okiem
![]() tzn mam kawalek zielonego siniaka ![]() nie wiem jak, nie wiem skad, ale wydaje mi sie, ze w nocy jak spalam bo troche kotlowalam sie w lozku bo nie wygodnie mi bylo za tydzien wyjezdzam. zejdzie mi do niedzieli? |
|
|
|
#4091 |
|
Wtajemniczenie
|
taaa
![]() najlepsze jest to, że przed imprezą zostałam tam wrzucona, a potem jak wujkowie stamtąd wyszli to jeden się do mnie przytulił i miałam całą sukienkę mokrą ![]() A impreza się odbywała w strugach deszczu i plandeke zakładali
|
#4092 |
|
Wtajemniczenie
|
heh lecimi z tymi czesciami jak szalone.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Eeemi You ?
|
|
|
|
#4094 |
|
Rozeznanie
|
nieee
ja juz zakladalam Kredzia You? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Glny4jSciVI 4:48 kto to jest?
|
#4095 |
|
Wtajemniczenie
|
Musimy mieć w tym roku przecież 18 część tak gorącą jak my w tym roku
|
#4096 |
|
Wtajemniczenie
|
a szkoda, że do mnie rodzina nie przyjedzie na uro
a tez mam zarąbistego wujka, taki smieszny,że masakra, zreszta z ciocią też mam dobry kontakt, jest fryzjerka, wiec wiadomo w swoim towarzystwie jak ryby w wodzie, o modzie, o kosmetykach gadamy, na zakupy chodzimy ![]() może nowa czesc załozy osoba, która najwiecej sie udzielała ?? pierwsza jest lily, ale jej nie ma , więc w kolejce nast. jest zawirowana
"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka" Edytowane przez eMCe Czas edycji: 2010-07-18 o 21:56 |
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ja tu ogladam ![]() nie wiem ktoz to
|
|
|
|
|
#4098 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o który moment Ci chodzi ![]() [Justin Beiber] There comes a time When we head a certain call [Nicole Scherzinger & Jennifer Hudson] When the world must come together as one [Jennifer Hudson] There are people dying [Jennifer Nettles] And it’s time to lend a hand to life The greatest gift of all [Josh Groban] We can’t go on Pretending day by day [Tony Bennet] That someone, somewhere will soon make a change [Mary J Blige] We are all a part of God’s great big family And the truth, you know love is all we need [Chorus] [Michael Jackson] We are the world We are the children [Michael Jackson and Janet Jackson] We are the ones who make a brighter day So let’s start giving [Barbra Streisand] There’s a choice we’re making We’re saving our own lives It’s true we’ll make a better day Just you and me [Miley Cyrus] Send them your heart So they’ll know that someone cares [Enrique Iglesias] so there cries for help will not be in vein We can’t let them suffer no we cannot turn away [Jamie Foxx] Right now they need a helping hand [Wyclef Jean] (?) We are the Children [Adam Levine] We are the ones who make a brighter day so lets start giving [Pink] There’s a choice we’re making We’re saving our own lives [BeBe Winans] It’s true we’ll make a better day Just you and me [Michael Jackson] When you’re down and out There seems no hope at all [Usher] But if you just believe There’s no way we can fall [Celine Dion] Well, well, well, well, let us realize That a change can only come [Fergie] When we stand together as one [Nick Jonas] [Chorus - All] We are the world We are the children We are the ones who make a brighter day So let’s start giving [Nick Jonas] Got to start giving [All] There’s a choice we’re making We’re saving our own lives [Toni Braxton] It’s true we’ll make a better day Just you and me [Mary Mary] We are the world We are the children [Tony Bennet] Its for the children [Isaac Slade] We are the ones who make a brighter day [Toni Braxton] So lets start giving [Lil Wayne] There’s a choice we’re making We’re saving our own lives It’s true we’ll make a better day Just you and me [Chorus - All] We are the world We are the children We are the ones who make a brighter day So let’s start giving [Akon] There’s a choice we’re making We’re saving our own lives It’s true we make a better day Just you and me [T-Pain] We are the world We are the children We are the ones who make a brighter day So let’s start giving [Jamie Foxx] Choice were making saving our own lives It’s true we’ll make a better day Just you and me [Rapping - LL Cool J, Will-I-Am, Soop Dogg, Busta Rhymes, Swizz Beatz] We all need somebody that we can lean on when you wake up look around and see that your dreams gone when the earth quakes we’ll help you make it through the storm when the floor breaks a magic carpet to stand on we are the World united by love so strong when the radio isn’t on you can hear the songs a guided light on the dark road your walking on a sign post to find the dreams you thought was gone someone to help you move the obstacles you stumbled on someone to help you rebuild after the rubble’s gone we are the World connected by a common bond Love the World planet sing it along [Chorus - All] [Kanye West] Everyday citizens everybody pitching in [Singing - Children & Wyclef Jean] [Will-I-Am] You and I You and I [Kanye West] Uh, 12 days no water wishing will to live [Will-I-Am] we amplified the love we watching multiple [Kanye West] Feeling like the Worlds end we can make the World win [Will-I-Am] Like Katrina, Africa, Indonesia and now Haiti needs us, the need us, they need us [Chorus - All] [Wyclef Jean] Haiti, Haiti, Ha, Ha, ha, ha, ha Haiti, Haiti, Ha, Ha, ha, ha, ha Haiti, Haiti, Ha, Ha, ha, h ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
ja tu nowa dopiero co przyjszłam i wbiłam do Was
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-07-18 o 21:58 |
||
|
|
|
#4099 |
|
Wtajemniczenie
|
Kur.wa, ale mnie noga boli. Spuchnięta i w ogóle ;/
dzisiaj do kościoła poszłam w tych nowych szpilkach na 11cm obcasie. Tak mnie obszorowały, że nie doszłam w nich do domu
|
#4100 |
|
Rozeznanie
|
zawirowana mam, dziekowka
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
te co mnie pozapraszały do znajomch- przyjęłam
|
#4102 |
|
Zadomowienie
|
|
#4103 |
|
Rozeznanie
|
|
#4104 |
|
Zadomowienie
|
kto tu mi się ukrywa ??Ten wątek obecnie przeglądają: 7 (6 użytkowników i 1 gości)
a użytkownikach jestem tylko ja i Indi.
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
maaaam... sąsiadaaa...; p ale taka dupe.czka z nieeego, 4 lata starszy, na 90 % nie mial dziewczyny... <33 tylko chyba sie mnie wstydzi, a mi juz glupio jest cokolwiek robic, zagadywac nawet..;/
Cytat:
![]() nieee wieeem, wszyscy sie tu ukrywajaa..;p
|
|
|
#4106 |
|
Zadomowienie
|
o nie tak nie będzie przyznawać się która!![]()
|
#4107 |
|
Raczkowanie
|
Ola nie myśl o wstydzie, pomyśl o tym, że mogłabyś skosztować jego ust
![]() O jakie tajemnicze się ukrywają :P |
|
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
haha;d tylko wiesz, to sie juz ciagnie rok prawie, a on ma problem, zeby mnie zaprosic na piwo.. ; /
|
|
#4109 |
|
Wtajemniczenie
|
Ej mialam cos pisac ale zapomnialam;p
a wlasnie! lojla ty mi sie z linka pomylilas:O:O albo jestescie tak podobne! ktora na nk to ktora? |
|
|
|
#4110 |
|
Raczkowanie
|
Ola to Ty go pierwsza zaproś czy coś
Albo skoro to Twój sąsiad to poproś np żeby naprawił ci kompa, albo klamke od drzwi, nie wiem cokolwiek a później powiedz "Jestem Ci winna wyjście na piwko za tą pomoc" i problem z głowy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

aleś ty ładna

kur wa

o nie tak nie będzie przyznawać się która!