|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
a ja sobie leże z łóżeczku
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
ale zamuła :p
przydaje się taki chłodny dzień jak dziś, bo od tego gorąca już mi się białko w mózgu powoli ścinało
|
#4023 |
|
Rozeznanie
|
boooże, przed chwilą taki chłodek był, e nałożyłam sweterek i chciałąm wypić earl greya, a teraz nagle tak gorąco się zrobiłooooooooooooooooooo ooooo O.o
|
|
#4024 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie przez pół dnia chmury były i tak przyjemnie, a teraz znowu słońce świeci
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie chłodniutko, taki za***isty wiaterek wieje, chmury na niebie ciemne, ogólnie szaro.
|
#4026 |
|
Raczkowanie
|
Nudzi mi się! Wpieprzam właśnie Lays'y Strong
Pycha!---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- U mnie też szaro I też cały dzień w łóżku z żarciem przeglądam fajne przepisy na necie. Mogę Wam przesłać linki, ale uprzedzam, że zrobicie się głodne!
|
|
|
|
#4027 |
|
Wtajemniczenie
|
ja spadam robic ciasto
(nigdy nie robilam )
|
#4028 |
|
Raczkowanie
|
Tak samo, jak ja na Walentynki dla TŻ chciałam zrobić ciasteczka w kształcie serduszek, ale mi się nie udało
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
siema sciemaa;D
witam nowe hahaa;p (nową )wczoraj jezdzilam na rowerze i mam za***iste zakwasy i wlasnie sie dowiedzialam ze dostane konia(nastepnego:rolleyes (ale nie na stale zeby nie bylo ) po to, zebym jechala na mistrzostwa wojewodztwa wielkopolskiego(albo lubuskiego ) za***iscie;Di w ogole u mnei nic poza tym za zalozylam kolczyki od wiekow ![]() dzisiaj tez pojezdze ale tak po 20 bo goraco... a ubralam dlugie spodnie,lol! sluchajcie - przedwczoraj jade, w jakis dresach, spodenki, bluzka jakas rozciagnieta a tam taka dupeczka ![]() haha no i patrzy sie tak na mnie, taki usmieszek slodki... ajć;d potem probowalam go znalezc ale bylam zmeczona i pojechalam do domu haha;d alboo nie - bylam wczoraj jeszcze w sklepie i dwoch kolesi jeden: -patrz jaka za***ista dupa.. no ale chyba nie wiedzial, ze jestem polką. mówię DZIEKI dobra za***isty post POZDRO DUPECZKY
|
#4030 |
|
Raczkowanie
|
Hahah dobrze odpowiedziałaś z tym "dzięki"
się musiał speszyć chłopak hahaha mi to ogólnie odbija dzisiaj jakoś która z Was siedzi przed kompem cały czas? Pijemy?
|
|
|
|
#4031 |
|
Wtajemniczenie
|
ja siedze caly czas przed kompem.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrazam sobie aby moj tz klnal podczas stosunku ale okej nie ![]() Ciekawe co to bedzie za 17 dni jak sie zobaczycie
|
|
|
|
|
#4033 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yeees Ty meski bokserze Trza bylo ta szpila po glowie walic nie po plecach ![]() Cytat:
Hahahaha jest boska niedlugo gumki bedzie Ci dawac ![]() Cytat:
No to na co czekasz!? Przelec Go!!;p Cytat:
Jaaa jak sloodkoooo Tzn slodko w morzu bo w kiblu to juz nie bardzo
|
||||
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
Wrooocilaaaam!!! W piatek jak przyjechalismy, to bylismy z deka zmeczeni... Troche popilismy, gralismy po pijaku w pingla i spiewalismy i tanczylismy ![]() Ale wczoraj co to sie dzialo to masakra jakas !! W ogole przyjechalo wieceeej osob !! I nie mieli gdzie spac. tzn mieli tam namioty, ale ze padalo to kiepski pomysl i musielismy sie ulokowac w domu. My z tz spalismy w pokoju gdzie bylo jedno lozko osobowe i kanapa rozsuwana taka wielka na ktorej spalismy i ktos tam chcial sie wbic do nas do pokoju i spac z nami :| A gospodarz domu powiedzial, ze nikt nie bedzie spal w tym pokoju poza nami. ze jestesmy jego honorowymi goscmi i jak ktos wejdzie do nas do pokoju bez pukania to za***ie i nikt nie wchodzil ![]() W ogole jak sie wczoraj najaralam sziszy to Wy wg pojecia nie macie Od samego rana szly browary ... pozniej pojechalismy na plaze i to slonce to juz w ogole masakrycznie na mnie zadzialalao POzniej wrocilismy, wzielismy znowu browary, rozsiedlismy sie w kregu i staly dwie szisze. No i ja palilam jedna z nich. i tak jeden buch, drugi, trzeci ... i taki bezwlad poczulam Juz nie trafialam tym ustnikiem do buzi nawet rury nie moglam utrzymac no taka jadka Tz mnie zaniosl na rekach do pokoju bo nawet wstac nie moglam W ogole w piatek byla taka burzaaa ... taki deszcz ... a my z tz zmoknieci na hamaku lezelismy, i sie tak calowalismy mmm Dzisiaj bralismy prysznic z tz wspolny i tak myjemy sie, rozmawiamy, jakies buziaki, kizianie po plecach i nagle kumpel z za drzwi "****a siedzicie juz tam 40 min ilez mozna sie sexic i to jeszcze pod prisznicem, lac mi sie chce, wystarczy wam!!" O. e nie bylo sexu ;] celibat jest dalej ![]() W ogole byly 3 dziewczyny i 35 chlopow i jedna panna tak mnie opor w****iala ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- W ogole to mam tz bokserki
|
|
|
|
#4035 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wysyłają zawsze 12 chyba, że tak jak ja dostałam teraz w tych kosmetykach dla organizatorki jeszcze dodatkowy ![]() Były poprawiny już dzisiaj nie piłam ![]() wczoraj wracałam na rowerze do domu mam siniaki na obu rękach i na pośladku
|
|
#4036 |
|
Wtajemniczenie
|
kredzia - to dobrze, ze sie świetnie bawiłaś
tez bym na taki wypad pojechala a czym sie klienkta zdenerwowała ?? w tym morzu na poczatku nie było tak słodko bo ja wszedzie widziałam glony i ciagle mnie cos po nodze smyrało i piszczałam haha, ale tz wzial mnie na barana i zaniósł na głębszą wode
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Kredzia, ale faajnie mieliście
chociaż nie, raz mi awantury nie zrobił chociaz przyjeciał specjalnie z domu do mnie bo zadzwonili ze zgonuje ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
|
|
#4038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mam tak, ze jak sie cos o mnie otrze ... widze rosliny, glony ... to piszcze albo cos jak najdalej od takiego miejsca!![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
ale nie pali, wg nie pali;]) ja za to uwielbiam, Jakby nie patrzec mial powody aby sie zloscic ale nie zrobil tego Wstalam rano, on tak na boczku lezy, patrzy na mnie i "Ty moj spiochu kochany, dzien dobry " i buziak i tuuuli Nie ma nic przeciwko palenia sziszy ale jak juz bym palila fajki to na pewno zrobilby mi awanture ;] A o zielonym wie, ze czasem zapale, ale nie robi mi z tego awantury bo wie, ze nie robie tego czesto, ze nie jestem uzalezniona od tego ;] Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-07-18 o 19:17 |
||
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
no mi o faje tz robi taaaki dym że masakra
ale o Marry nic kiedys zamiast do szkoły poszlismy do mnie i tak sie spalilismy że total nieogar ale fajnie bylo
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
ale Wam fajnieeee z tymi tzami.;d zeby tak o mnie sie ktos kiedys troszczyl, jakbym nie ogarniala..;p
|
|
#4041 | |
|
Raczkowanie
|
Mov, u mnie też tak było tyyyle razy, że przychodził po mnie bo albo się spiłam albo musiał pilnować mnie od samego początku
Ale awantur nie robił z tego powodu, co było wielkim zdziwieniem. Mój TŻ jest starszy ode mnie o 3 lata, więc on już ma to w genach opiekowanie się mną już 2 lata!Kredzia fajny weekend miałaś oby więcej takich tylko nie mówię o tym kiblu co babka srała ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4043 |
|
Raczkowanie
|
Noir wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciół
|
|
|
|
#4044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie tż rano zapewniał "kochanie, rano wstane i przyniose świeze bułki na śniadanie",a ja no woooow sniadanie do łozka oczywiscie ja sie zbudziłam przed budzikiem, potem zadzownił, ale moj tz nadal nie oganiał i spał a do pracy musiał isc, dobra to wstałam, ogarnelam sie, myslalam, ze tez wstanie, ale nie no to budze go wkoncu i pytam co chce na to sniadanie bo ide, to zaspany ze on pojdzie zaraz i polozyl sie na drugi bok i wreszcie ja poszlam ;P
|
|
#4045 |
|
Raczkowanie
|
Heheh tak samo mój M. tak go ciężko dobudzić, że szok
czasami to wkurzające jest, jak musi iść z samego rana zanim ktoś go zauważy a on nie chce wstać
|
|
|
|
#4046 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no tak mój tż sie o mnie troszczy jak sie schlam itp. ale ja też musze się troszczyć o niego gdy się schla.
|
|
|
|
#4047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O nowa ;] Cyce pokazala?! Witam ![]() Nie. Ta baba srala w lazni gdzie gimziolila sie Emce ze swoim tz;] Cytat:
No u mnie jak tz sie na***ie to bardziej sie troszczy o mnie (trzezwa) niz ja o niego On jak wypije to grzeczny jest W lozku juz nie bardzo ... ale to z korzyscia dla mnie
|
||
|
|
|
#4048 |
|
Raczkowanie
|
Juz nie taka nowa :P jest jeszcze nowsza, sie już nie odzywa tutaj
Pokazała, pokazała! hahaha
|
|
|
|
#4049 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no mój ja sie napije do szalony sie robi.
|
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Lojla szkoda ze oni tacy smiali tylko po alko ;DD
Ej dupki te co mieszkaja nad morzem. Jaka tam u Was pogoda? Zapowiadali cos na kolejne tyg? ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Noir kto to tak Cie obsciskuje z tym tatuazem na cycu?:P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.

Pycha!
)

)

bo dwaj sie rzucili na mojego tż. ja pie*dole masakra
Tzn slodko w morzu bo w kiblu to juz nie bardzo