|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
no my za tydzien
![]() i juz nawet wiem co bedziemy robic ![]() poszperalam troche w necie i znalazlam romantyczny wieczor na statku ![]() zaraz przy Manhattanie ![]() ![]()
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2010-07-19 o 04:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Ok dziewczyny wrzucam Wam zdjecie sukienki ... kurde mierzylam ja dzisiaj dwa razy i powiem Wam ze nie jestem calkiem zadowolona nie jest taka jak na necie dol powinen byc prosty a nie marszczony .. no i wyglada tak jak by sie podwijala troche .. nie wiem moze dlatego ze ma drugi material podszyty od spodu? albo ze jest nie wyprasowana?
![]() Musze jutro jechac z nia zeby na parze mi wyprasowali moze bedzie sie wtedy lepiej ukladala ![]() ![]() ps. upsss sorki za post pod postem ![]()
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2010-07-19 o 04:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-07-19 o 06:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ooooo chol.era przecież to wychodzi jakieś 800 tys. do spłaty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
daysy mleko swieze nie uht, mozna dostac w sklepach. w kartonie takim granatowym, albo w butelce z firmy melkowita.
Nosz kurde a u mnie sa dwa pepco, moge Ci oddac jeden ![]() atomufka spienienie mleka uzaleznione jest na 100% od zawartosci wody i tluszczu w mleku. ja spieniam zawsze 2%. ale jak mi sie ostatnio gotowalo w garnku mleko, ktore kupilam w tesco to sie za glowe zlapalam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Dziś już chłodniej ufff ![]() Ech musze sie powoli szykować i iść do PUP-u na podpis, od razu wezmę zaświadczenie, ż e jestem ubezpieczona to będe miała miesiąc czasu na wykonianie róznych badań ![]() ![]() Laski przyznać się, która za mocno wczoraj za mnie kciuki trzymała odnośnie tego remontu?? Majster do mieszkania przychodzi nie w listopadzie tak jak wspominał ale.... jutro ![]() ![]() Agatka śliczny teledysk Zabcia ładny kolorek sukienki. Pasuje ci. Kliwia widze, ze zaczynacie kompletować wyprawkę.. fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Zadomowienie
|
Madzielenka, z oswietleniem w ąłzience nie ma problemu, jedno główne na srodku na suficie i do tego lampka nad lustrem. Kontakt z prawej strony lustra, jeśli umywlanka bedzie podwójna, to też z lewej strony. Kontakt pod pralkę, jelsi chcecie jakąś wyszukana kabinę prysznicowa, to do niej też gniazdko bedzie potrzebne i gotowe. W kuchni zróbcie sobie lampę na nad stołem i w oswietlenie pozostałej kuchni. Gniazdko ( gniazdka) przy blacie, podwójne, do miksera, robota kuchennego, gniazdko do lodówki i do kuchenki ( nie wiem, chy chcecie mieć gazowa, to wtedy gniazdko jest konieczne, zeby móc zapalac gaz). To chyab na tyle
![]() Ja ogólnie jak robiłabym gniazdka, to tylko podwójne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
no tak dziś chłodniej
![]() u mnie w pracy w sobotę sprzedało się 70 wentylatorów w kilka godzin ludzie po 4 brali a przez internet też jest opcja zamówić to biorą po 5 a nie ma w hurtowni ich :/ na szczęście dziś mam wolne i jutro do pracy, muszę zacząć dokumenty segregować, i notatki i ksera ze studiów by sie przeprowadzić i nic nie pogubić
#4629 |
Zakorzenienie
|
Kolanka wielkie dzięki. Normalnie nie lubię robić czegos w pospiechu i przyznam, że jestem troszkę wkurzona ech... Ale coż, podołamy
![]() Tak sobie myslę co do oswietlenia w łazience (poza oswietleniem przy lusterku) czy dac oswietlenie górne na srodku łazienki czy boczne (kinket) na ścianie (teraz w domu mam tylko na scianie i jest spoko) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
laski a ja wam nie pokazywal jak super ledy w kuchni wygladaja
![]() moj mi sie wczoraj przyznal 'szczeka mi opadal jak zapalilem sobie swiatelko' ![]() jesli chodzi o oswietlnie do lazienki - lpsze jest punktowe niz jedno glowne - ja mam 6 halogenow. i jedna slabiutka zaroweczke nad lustrem. niedlugo halogeny wymienie na ledy, zarowki ledowe [pasujace do oprawki halogenowej] wiec beda zrec mniej pradu. Do tego kontakt na suszarke, szczoteczke elektryczna, golarke etc. gdzies w okolicach lustra - ja mam przy podlodze i tez jest ok. ![]() 2 kontakty i wlacznik swiatla w takiej potrojnej ramce wystarczy ![]() w kuchni trzeba przemyslec - bo jest duzo kotaktow. na kuchenke na zmywarke - jesli sa oboj siebie wystarczy jeden. do tego okap [moj nie mial wtyczki na szczescie, tylko montaz na kostkę jest] gniazdo pod lodowke. i gniazdka nad blatem. plus oswietlenie szafkowe i jeden punkt na suficie. troche do myslenia jest, bo kable trzeba ciagnac. w salonie - wlacznik swiatla, gniazdek kilka. ja mam 3 [podwojne] i jest malo. ale gdzie jest tv mamy podlaczona listwe antyprzepieciowa i wszytskie dvd i wieze sie zmiescily. musisz pomyslec gdzie coi bedzie stalo, gdzie bedziesz chiala postawic lampe , podlaczyc odkurzacz ect. w przedpokoju mam 1 kontakt na widoku przy lazience. - 4 wlaczniki swiatla ![]() do tego w szafie wnekowej mam dwa kontakty na odkurzacz i deske do prasowania. ![]() w pokoju dzieciecym mam dwa kontakty i jest malo ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-07-19 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
Kliwia wiem, wiemy ledy są super ( nad kibelkiem chcemy mieć
![]() Kuchnia chyba będzie najgorsza, bo nawet nie wiemy co gdzie chcemy mieć ech... edit; Kliwia zapisałam sobie wszystko co mi podałaś i stwierdzam, ze jak człowiek nie wie jeszcze co gdzie chce mieć to chyba wyznaczanie kontaktów to jest rzecz nierealna ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-07-19 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
no pokaze wam zdjecie, jak ogarne kuchnie, bo ciagle jestesmy w bajzlu
![]() ![]() a co do zarowek ledowych, no na razie mnie nie stac na zakup tylu zarowek firmowych, a te wiem ze sa dobre bo znajomy je ma, sprawdzone, w sensie. madzia dasz rade, najlepiej idz do tego meiszkania i sobie w myslach ustawiaj meble. niektore kontakty moga zostac zasloniete np przez kanape. a lapme da sie podlaczyc i kabla nie widac. ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-07-19 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
|
własnie dziś idziemy tam i będziemy coś kombinować. Wrrr. No nic, trzeba wziąć się w garść, dobrze że rzeczy do łazienki kupilismy wczesniej, bo jak bysmy dopiero teraz o tym zaczęli mysleć to ja nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
o jaka laska z rana sie przywitala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki ja dzis mam wolne... lece do lekarza
![]() ![]() pa |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
w wogóle to wam pokaże rozkład naszego mieszkanka, bo niedawno co je do komputera wprowadziłam
![]() ![]() I tak jak widac wielkie okna w każdym pokoju. 180cm witryna + drzwi balkonowe (otwieralne i uchylne) Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-07-19 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zakorzenienie
|
madzia kuchenka nie musi stac tam gdzie przewod kominowy. chyba ze chcesz okap podlaczyc rura do komina
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- duza ta garderoba. taki maly pokoj. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A taki spieniacz widziałam w tesco za 10 czy 12 zł ![]() To może sobie kupię i będę też robić takie fajne kawusie. A Ledy to chyba dają bardzo małe światło??? Ja mam w przedpokoju tylko on jeden jest i pomarańczowy ale kiedy pytałam w sklepie to mi facet powiedział , że one świecą max jak 15 wat chyba??? A u mnie też fajnie chłodno , trochę chyba deszczyk pada. Nareszcie odsapnę ... uff Aha i pojechałabym dziś do ZUSu ale kurde ten wózek ma dziś mi przyjść ( swoją drogą już nie mogę się doczekać) Nie wiem o której godzinie, a Tż śpi po nocy a dzwonek nam nie działa więc jak się chłop nie dopuka to nie wiem gdzie go będę potem szukać...
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2010-07-19 o 07:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co garderoby to wiesz ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
daysy sa rozne zarowki ledowe. te dobrej jakosci daja na prawde duzo swiatla.
http://sklep.hikari.com.pl/Zarowka_L..._100458-8.html no i sa rozne w zaleznosci od potrzeb. popatrz sobie na tebele lumenow. ile daje led a ile zwykla zarowka ![]() http://sklep.hikari.com.pl/informacyjna-7.html i potem przy produkcie widzisz ile dana zarowka wytwarza lumenow. ![]() a tu znalazlam test ![]() http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1245798.html Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-07-19 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zakorzenienie
|
Madzialenka nooo żartujesz???
Ja się pytałam w Obi i facet mi tam proponował 5 która chyba jak 13 świeci... Ale Ty na pewno mówisz o Led a nie o halogenach??? Wiem... poszukam na allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
daysy na pewno o ledach mowimy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
Daysy popatrz na all , jest masa róznych żarówek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Rozeznanie
|
Gratulacje
![]() Cytat:
![]() A ja myślałam, że ta sukienka miała być żółta ![]() ![]()
![]() |
#4646 | ||||||
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek, ale mi się nichciało wstawać, ledwo zwlekłam się z łóżka, a w tym tygodniu na rano mam, masakra jak dawno nie wstawałam. Trzeba się zacząć wcześniej kłaść spać a nie do 24 baraszkować
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
mój ma dzisiaj urodziny okrągłe 30 a ja mu nic nie kupiłam, bo nie wiedziałam co i nie miałam czasu, wczoraj tylko kupiłam mu torta i byli teściowie, jego siostra i moja mama u nas, posiedzieliśmy, zjedliśmy lody. od teściów i siostry tz dostaliśmy śliczne pucharki do lodów, częsc szkła mieni się na niebiesko, a część na zielono, super to wygląda Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
cześć a my w sobotę wyburzyliśmy ścianę łączącą kuchnię i pokój i mamy aneks kuchenny ![]()
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Zabcia sukienka ładna, dobrze Ci w tym kolorze. Idę dziewczyny, będę później.
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2010-07-19 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
Stokrotko oo fajnie, że remoncik idzie do przodu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.