Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-19, 00:06   #4621
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

dziękuję kochana
no wy za tydzień świętujecie
no my za tydzien
i juz nawet wiem co bedziemy robic
poszperalam troche w necie i znalazlam romantyczny wieczor na statku
zaraz przy Manhattanie https://www.cloud9living.com/new-yor...-dinner-cruise juz sie nie moge doczekac

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2010-07-19 o 04:28
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 04:30   #4622
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Ok dziewczyny wrzucam Wam zdjecie sukienki ... kurde mierzylam ja dzisiaj dwa razy i powiem Wam ze nie jestem calkiem zadowolona nie jest taka jak na necie dol powinen byc prosty a nie marszczony .. no i wyglada tak jak by sie podwijala troche .. nie wiem moze dlatego ze ma drugi material podszyty od spodu? albo ze jest nie wyprasowana?
Musze jutro jechac z nia zeby na parze mi wyprasowali moze bedzie sie wtedy lepiej ukladala gora i kolor mi sie podoba

ps. upsss sorki za post pod postem

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2010-07-19 o 04:31
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 05:59   #4623
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Ok dziewczyny wrzucam Wam zdjecie sukienki ... kurde mierzylam ja dzisiaj dwa razy i powiem Wam ze nie jestem calkiem zadowolona nie jest taka jak na necie dol powinen byc prosty a nie marszczony .. no i wyglada tak jak by sie podwijala troche .. nie wiem moze dlatego ze ma drugi material podszyty od spodu? albo ze jest nie wyprasowana?
Musze jutro jechac z nia zeby na parze mi wyprasowali moze bedzie sie wtedy lepiej ukladala gora i kolor mi sie podoba
Kolor sukienki tez mi się podoba - bardzo ładny odcień niebieskiego . Ale wyprasowanie chyba nic nie pomoze, bo ona jest od bioderek też marszczona, przynajmnije tak to wyglada na zdjeciu. Widać ze tam jest pod spodem drugi matriał i on jest tak podszyty, zeby ta sukienka właśnie się tak marszczyła. Z przodu układa sie w taki dłuższy trójkąt. Wyprasoeanie moze tylko poprawi ukldasie materiały, ale chyba nie uda sie zaprasować tych marszczeń.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-07-19 o 06:00
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 06:10   #4624
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Nawet Was nie nadrabiam, bo wiem, że nie dam rady. Mały póki co (nie zapeszając) jest bardzo grzeczny. W dzień śpi bardzo dużo i w nocy też czasem jakbym go nie obudziła to by 8 godz. spał, ale nie może być tak długo bez jedzenia więc muszę go czasem troszkę podenerwować, żeby chociaż 20ml wypił Najgorsze jest to, że kupka też mu nie przeszkadza i jak w dzień śpi to co pół godz. sprawdzam czy nie ma nic w pampersie, bo sam nie zacznie płakać. Także póki co mam aniołka w domu, bo daje się wyspać i nie płacze nawet za bardzo w nocy, bo jak się budzi na jedzenie to tylko tak pomarudzi troszkę. Właśnie zaczyna się budzić na jedzenie więc mykam. Do następnego razu
Wymarzony maluszek
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej
Wczoraj koncert był swietny...ludzie dopisali, jestem bardzo zadowolona
Po koncercie jeszcze zaliczyłam imprezę urodzinową u koleżanki, bo obiecałam jej że zajrzę i tak znów powrót bardzo późno.
Dzisiaj imprez ciąg dalszy...o 18 idziemy do znajomych na party Czekam tylko na mojego R, bo wczoraj grał imprezę w Warce i wraca dopiero dzis po południu. Jak dobrze, że jutro nie trzeba iść do pracy... Cudnie jest
Agatka ja nie wiem skąd Ty bierzesz na to siły
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
wow ale malutko,nam wyszla rata 1800 zl na 40 lat jestem zalamana
ooooo chol.era przecież to wychodzi jakieś 800 tys. do spłaty
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ja tylko wpadłam się pożegnać!

Bądźcie grzeczne i do zobaczenia za 2 tygodnie!

WAKACJE
Guciu UDANYCH WAKACJI !!!
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Acha...dzisiaj o 18 jest premiera naszego teledysku na Youtube...jutro podrzucę Wam linka
Teledysk super i jak już pisałam wcześniej (i tym razem już nie zaprzeczaj) wygląda bardzo profesjonalnie. Uwielbiam takie teledyski z historią w tle
Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Wiecie co oglądałam teraz film na TVN "W doborowym towarzystwie" i tam pisało, że to jest komedia a ja nie widziałam ani jednego zabawnego momentu !!!
Jestem ciekawa kto jest odpowiedzialny za "grupowanie" tych filmów...
Teraz spadam oglądać :" Kości" na Polsacie , przynajmniej gatunek znany dla mnie i mnie nie zawiedzie.
Ja też oglądałam ten film. I także ani razu się nie uśmiałam ... za to wspaniale mnie uśpił już po godzinie oglądania
Cytat:
no my za tydzien
zaraz przy Manhattanie https://www.cloud9living.com/new-yor...-dinner-cruise juz sie nie moge doczekac
Taki rejs to moje marzenie
Stary 2010-07-19, 06:33   #4625
kliwia
Zakorzenienie

daysy mleko swieze nie uht, mozna dostac w sklepach. w kartonie takim granatowym, albo w butelce z firmy melkowita.
Nosz kurde a u mnie sa dwa pepco, moge Ci oddac jeden

atomufka spienienie mleka uzaleznione jest na 100% od zawartosci wody i tluszczu w mleku. ja spieniam zawsze 2%. ale jak mi sie ostatnio gotowalo w garnku mleko, ktore kupilam w tesco to sie za glowe zlapalam.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 06:51   #4626
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Dziś już chłodniej ufff

Ech musze sie powoli szykować i iść do PUP-u na podpis, od razu wezmę zaświadczenie, ż e jestem ubezpieczona to będe miała miesiąc czasu na wykonianie róznych badań Jakaś motywacja choc będzie

Laski przyznać się, która za mocno wczoraj za mnie kciuki trzymała odnośnie tego remontu?? Majster do mieszkania przychodzi nie w listopadzie tak jak wspominał ale.... jutro (jutro układa płytki na jednej ścianie u tesciowej a potem idzie już do nas). A my praktycznie w proszku. Niby łazienkę mamy prawie w komplecie tak na kuchnię pomysłu kompletnie brak dziś musimy jechać pozaznaczac gdzie chcemy oświetlenie i kontakty a tego tez nie wiem ech.....

Agatka śliczny teledysk

Zabcia ładny kolorek sukienki. Pasuje ci.

Kliwia widze, ze zaczynacie kompletować wyprawkę.. fajnie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 07:04   #4627
kolanka
Zadomowienie

Madzielenka, z oswietleniem w ąłzience nie ma problemu, jedno główne na srodku na suficie i do tego lampka nad lustrem. Kontakt z prawej strony lustra, jeśli umywlanka bedzie podwójna, to też z lewej strony. Kontakt pod pralkę, jelsi chcecie jakąś wyszukana kabinę prysznicowa, to do niej też gniazdko bedzie potrzebne i gotowe. W kuchni zróbcie sobie lampę na nad stołem i w oswietlenie pozostałej kuchni. Gniazdko ( gniazdka) przy blacie, podwójne, do miksera, robota kuchennego, gniazdko do lodówki i do kuchenki ( nie wiem, chy chcecie mieć gazowa, to wtedy gniazdko jest konieczne, zeby móc zapalac gaz). To chyab na tyle przemyśl sprawę.

Ja ogólnie jak robiłabym gniazdka, to tylko podwójne.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-19, 07:05   #4628
śliweńka
Zakorzenienie

no tak dziś chłodniej

u mnie w pracy w sobotę sprzedało się 70 wentylatorów w kilka godzin ludzie po 4 brali a przez internet też jest opcja zamówić to biorą po 5 a nie ma w hurtowni ich :/

na szczęście dziś mam wolne i jutro do pracy, muszę zacząć dokumenty segregować, i notatki i ksera ze studiów by sie przeprowadzić i nic nie pogubić

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 07:11   #4629
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kolanka wielkie dzięki. Normalnie nie lubię robić czegos w pospiechu i przyznam, że jestem troszkę wkurzona ech... Ale coż, podołamy hehe

Tak sobie myslę co do oswietlenia w łazience (poza oswietleniem przy lusterku) czy dac oswietlenie górne na srodku łazienki czy boczne (kinket) na ścianie (teraz w domu mam tylko na scianie i jest spoko) Nie wiem czy duzo powinno byc gniazdek w salonie, sypialni, na Hollu??

Stary 2010-07-19, 07:15   #4630
kliwia
Zakorzenienie

laski a ja wam nie pokazywal jak super ledy w kuchni wygladaja
moj mi sie wczoraj przyznal 'szczeka mi opadal jak zapalilem sobie swiatelko'

jesli chodzi o oswietlnie do lazienki - lpsze jest punktowe niz jedno glowne - ja mam 6 halogenow. i jedna slabiutka zaroweczke nad lustrem.
niedlugo halogeny wymienie na ledy, zarowki ledowe [pasujace do oprawki halogenowej] wiec beda zrec mniej pradu.
Do tego kontakt na suszarke, szczoteczke elektryczna, golarke etc. gdzies w okolicach lustra - ja mam przy podlodze i tez jest ok. przy lustreze nie mialam miejsca.
2 kontakty i wlacznik swiatla w takiej potrojnej ramce wystarczy

w kuchni trzeba przemyslec - bo jest duzo kotaktow. na kuchenke na zmywarke - jesli sa oboj siebie wystarczy jeden. do tego okap [moj nie mial wtyczki na szczescie, tylko montaz na kostkę jest]
gniazdo pod lodowke.
i gniazdka nad blatem.
plus oswietlenie szafkowe i jeden punkt na suficie.

troche do myslenia jest, bo kable trzeba ciagnac.

w salonie - wlacznik swiatla, gniazdek kilka. ja mam 3 [podwojne] i jest malo. ale gdzie jest tv mamy podlaczona listwe antyprzepieciowa i wszytskie dvd i wieze sie zmiescily.
musisz pomyslec gdzie coi bedzie stalo, gdzie bedziesz chiala postawic lampe , podlaczyc odkurzacz ect.
w przedpokoju mam 1 kontakt na widoku przy lazience. - 4 wlaczniki swiatla [lazienka, kuchnia, jadalnia i przedpokoj]
do tego w szafie wnekowej mam dwa kontakty na odkurzacz i deske do prasowania.
w pokoju dzieciecym mam dwa kontakty i jest malo bo sa tylko przy oknie jakby na koncu pokoju.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-07-19 o 07:19
Stary 2010-07-19, 07:21   #4631
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kliwia wiem, wiemy ledy są super ( nad kibelkiem chcemy mieć ) u mnie w domu tata juz z miesiąc temu powyminiał całe halogeny (salon i sypialnia) na ledy (ciepło białe) i jest super.

Kuchnia chyba będzie najgorsza, bo nawet nie wiemy co gdzie chcemy mieć ech...

edit;
Kliwia zapisałam sobie wszystko co mi podałaś i stwierdzam, ze jak człowiek nie wie jeszcze co gdzie chce mieć to chyba wyznaczanie kontaktów to jest rzecz nierealna

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-07-19 o 07:23

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-19, 07:28   #4632
kliwia
Zakorzenienie

no pokaze wam zdjecie, jak ogarne kuchnie, bo ciagle jestesmy w bajzlu moze dzis do zdjecia wszytsko pozdejmuje z blatow

a co do zarowek ledowych, no na razie mnie nie stac na zakup tylu zarowek firmowych, a te wiem ze sa dobre bo znajomy je ma, sprawdzone, w sensie.

madzia dasz rade, najlepiej idz do tego meiszkania i sobie w myslach ustawiaj meble. niektore kontakty moga zostac zasloniete np przez kanape. a lapme da sie podlaczyc i kabla nie widac.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-07-19 o 07:29
Stary 2010-07-19, 07:30   #4633
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 07:36   #4634
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia dasz rade, najlepiej idz do tego meiszkania i sobie w myslach ustawiaj meble. niektore kontakty moga zostac zasloniete np przez kanape. a lapme da sie podlaczyc i kabla nie widac.
własnie dziś idziemy tam i będziemy coś kombinować. Wrrr. No nic, trzeba wziąć się w garść, dobrze że rzeczy do łazienki kupilismy wczesniej, bo jak bysmy dopiero teraz o tym zaczęli mysleć to ja nie wiem.

Stary 2010-07-19, 07:36   #4635
kliwia
Zakorzenienie

o jaka laska z rana sie przywitala ihih
Stary 2010-07-19, 07:39   #4636
myszka_maj
Zakorzenienie

hej dziewczynki ja dzis mam wolne... lece do lekarza takze trzymac kciuki

pa

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 07:39   #4637
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

w wogóle to wam pokaże rozkład naszego mieszkanka, bo niedawno co je do komputera wprowadziłam teraz siedzie i w 3d sobie projektuję wszystko Mieszkanko ma ok.70m2 Każdy pokój jest z balkonem. A co do kuchni to są 2 wnęki. ta blizej okna jest przeznaczona na zlew a ta dalej na kuchnię gazową (bo jest tam przewód kominowy).

I tak jak widac wielkie okna w każdym pokoju. 180cm witryna + drzwi balkonowe (otwieralne i uchylne)

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-07-19 o 07:40
Stary 2010-07-19, 07:45   #4638
kliwia
Zakorzenienie

madzia kuchenka nie musi stac tam gdzie przewod kominowy. chyba ze chcesz okap podlaczyc rura do komina co tylko w domkach jest mozliwe.

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

duza ta garderoba. taki maly pokoj.
Stary 2010-07-19, 07:46   #4639
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
daysy mleko swieze nie uht, mozna dostac w sklepach. w kartonie takim granatowym, albo w butelce z firmy melkowita.
Nosz kurde a u mnie sa dwa pepco, moge Ci oddac jeden

atomufka spienienie mleka uzaleznione jest na 100% od zawartosci wody i tluszczu w mleku. ja spieniam zawsze 2%. ale jak mi sie ostatnio gotowalo w garnku mleko, ktore kupilam w tesco to sie za glowe zlapalam.
A ja znam jeszcze takie mleko co sie nazywa "ale mleko" i ono jest w granatowym kartonie i pisze na nim , że jest jakąs nową technologią utrzymywane przy świeżości... bardzo niską temperaturą czy coś takiego.
A taki spieniacz widziałam w tesco za 10 czy 12 zł
To może sobie kupię i będę też robić takie fajne kawusie.

A Ledy to chyba dają bardzo małe światło??? Ja mam w przedpokoju tylko on jeden jest i pomarańczowy ale kiedy pytałam w sklepie to mi facet powiedział , że one świecą max jak 15 wat chyba???

A u mnie też fajnie chłodno , trochę chyba deszczyk pada.
Nareszcie odsapnę ... uff
Aha i pojechałabym dziś do ZUSu ale kurde ten wózek ma dziś mi przyjść ( swoją drogą już nie mogę się doczekać) Nie wiem o której godzinie, a Tż śpi po nocy a dzwonek nam nie działa więc jak się chłop nie dopuka to nie wiem gdzie go będę potem szukać...

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-07-19 o 07:48
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-19, 07:49   #4640
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
madzia kuchenka nie musi stac tam gdzie przewod kominowy. chyba ze chcesz okap podlaczyc rura do komina co tylko w domkach jest mozliwe.

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

duza ta garderoba. taki maly pokoj.
Dokładnie, chce okap tam podłączyć

A co garderoby to wiesz może za jakiś czas będzie to pokój dla dzidzusia Narazie wstawimy tam wielką szafę, moze biurko, deskę do prasowania

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
A Ledy to chyba dają bardzo małe światło??? Ja mam w przedpokoju tylko on jeden jest i pomarańczowy ale kiedy pytałam w sklepie to mi facet powiedział , że one świecą max jak 15 wat chyba???
NO co ty?? Wszystko zależy od tego ile led wexmiesz. Sa i takie, które zastępępują żarówki 230V

Stary 2010-07-19, 07:51   #4641
kliwia
Zakorzenienie

daysy sa rozne zarowki ledowe. te dobrej jakosci daja na prawde duzo swiatla.
http://sklep.hikari.com.pl/Zarowka_L..._100458-8.html
no i sa rozne w zaleznosci od potrzeb.
popatrz sobie na tebele lumenow. ile daje led a ile zwykla zarowka
http://sklep.hikari.com.pl/informacyjna-7.html
i potem przy produkcie widzisz ile dana zarowka wytwarza lumenow.

a tu znalazlam test
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1245798.html

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-07-19 o 07:56
Stary 2010-07-19, 07:52   #4642
Daysy85
Zakorzenienie

Madzialenka nooo żartujesz???
Ja się pytałam w Obi i facet mi tam proponował 5 która chyba jak 13 świeci...
Ale Ty na pewno mówisz o Led a nie o halogenach???
Wiem... poszukam na allegro
Stary 2010-07-19, 07:57   #4643
kliwia
Zakorzenienie

daysy na pewno o ledach mowimy zobacz w linkach co dalam
Stary 2010-07-19, 07:58   #4644
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Daysy popatrz na all , jest masa róznych żarówek

Stary 2010-07-19, 08:00   #4645
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
obroniona!!!!!!!
Gratulacje

Cytat:
no my za tydzien
Statek miłości

A ja myślałam, że ta sukienka miała być żółta Coś mi się pokręciło - ale niebieski kolor Ci jak najbardziej pasuje

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 08:00   #4646
stokrotka24
Zakorzenienie

dzieńdoberek, ale mi się nichciało wstawać, ledwo zwlekłam się z łóżka, a w tym tygodniu na rano mam, masakra jak dawno nie wstawałam. Trzeba się zacząć wcześniej kłaść spać a nie do 24 baraszkować
Cytat:

sukienka fajna, szczegulnie kolorek mi sie podoba, może coś źle uszyte jest skoro nie tak sie układa?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

Dziś już chłodniej ufff

Ech musze sie powoli szykować i iść do PUP-u na podpis, od razu wezmę zaświadczenie, ż e jestem ubezpieczona to będe miała miesiąc czasu na wykonianie róznych badań Jakaś motywacja choc będzie

Laski przyznać się, która za mocno wczoraj za mnie kciuki trzymała odnośnie tego remontu?? Majster do mieszkania przychodzi nie w listopadzie tak jak wspominał ale.... jutro (jutro układa płytki na jednej ścianie u tesciowej a potem idzie już do nas). A my praktycznie w proszku. Niby łazienkę mamy prawie w komplecie tak na kuchnię pomysłu kompletnie brak dziś musimy jechać pozaznaczac gdzie chcemy oświetlenie i kontakty a tego tez nie wiem ech.....

Agatka śliczny teledysk

Zabcia ładny kolorek sukienki. Pasuje ci.

Kliwia widze, ze zaczynacie kompletować wyprawkę.. fajnie
super, ze już macie fachowca od łazienki, szybcie wyremontujecie to i szybciej zamieszkacie, a co do oświetlenia to szybko cos wybierzecie, teraz jest w czym wybierać

Cytat:
Woow super a mój ma urodziny 22 lipca i nie bardzo mam kasę żeby mu coś kupić
Bo jakoś tak jak mamy te kredyty i dzidzię w drodze to uważamy bardzo na wydatki, ale może kupię mu skarpetki i bieliznę, wiem , że to może mało wyszukany prezent ale za to przydatny i tego nigdy nie za wiele.
zawsze nawet coś małego typu bielizna ucieszy go na pewno
mój ma dzisiaj urodziny okrągłe 30 a ja mu nic nie kupiłam, bo nie wiedziałam co i nie miałam czasu, wczoraj tylko kupiłam mu torta i byli teściowie, jego siostra i moja mama u nas, posiedzieliśmy, zjedliśmy lody. od teściów i siostry tz dostaliśmy śliczne pucharki do lodów, częsc szkła mieni się na niebiesko, a część na zielono, super to wygląda

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
mamy wklad wlasny oczywiscie,bo inaczej nie dostalibysmy kredytu. Wlasnie negocjujemy ,bo poczatkowo wyszla nam rata 2051 na 30 lat zmniejszylismy do 1800 zl mniej sie nie da
Kredyt bierzemy na 290 tys ,czyli malutko patrzac na poznanski rynek wklad wlasny 10% i to jest jedyny bank ,ktory chce nam dac kredyt ze wzgledu na to ze pracujemy za granica to tak wyglada ...niestety cos za cos.Jak wrocimy do PL i bedziemy mieli stala prace to wtedy mozna bedzie sie przeniesc do innego banku.
ratę będziecie mieli kosmiczną, naprawdę, ja tyle nawet nie zarabiam. To jakie jest oprocentowanie? może lepiej poczekać i wziąść ten kredyt na kożystniejszych warunkach jak już tu będziecie, bo różnie to bywa dojdzie dziecko. Ja bym sie nie zdecydowała na taką ratę

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ja tylko wpadłam się pożegnać!

Bądźcie grzeczne i do zobaczenia za 2 tygodnie!

WAKACJE
bawcie sie dobrze i bądzcie (nie)grzeczni

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
no mnie właśnie też się znudziła

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

a może
Puste brzuszki, pełne brzuszki - żona, mąż i ich okruszki - Żony 2009

Przepraszam
Zawsze u mnie abstrakcyjnie
fajny tytuł, ten mi się najbardziej podoba

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
cześć

a my w sobotę wyburzyliśmy ścianę łączącą kuchnię i pokój i mamy aneks kuchenny z tym że jeszcze trzeba to wszystko obtynkować, pomocować, wyrównać co zajmie mojemu tz kupę czasu bo robi to pierwszy raz. ale ze ścianą dał radę i jestem z niego dumna. sporo przed nami renontu ale w sumie nigdzie nam się nie śpieszy, mieszkamy w innym pokoju więc jakoś damy radę

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 08:01   #4647
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
daysy na pewno o ledach mowimy zobacz w linkach co dalam
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Daysy popatrz na all , jest masa róznych żarówek
Dzięki Już sobie poczytałam ale i tak chyba nie wiedziałabym jaką kupić... to znaczy na pewno ciepłą ... ale nie wiem co to są te lumeny???

Zabcia sukienka ładna, dobrze Ci w tym kolorze.

Idę dziewczyny, będę później.

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-07-19 o 08:03
Stary 2010-07-19, 08:04   #4648
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Stokrotko oo fajnie, że remoncik idzie do przodu a co do oswietlenia to mi nie chodziło, że mam problem z wybraniem tylko o to, że nie wiem gdzie jakies rozmieścić choc chyba z gniazdkami będzie większy problem

Stary 2010-07-19, 08:11   #4649
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 08:15   #4650
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Jakies rady i wskazówki??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości