|
|
#4081 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XVI
Nie, to była zawleczka
![]() Też się nie wyspałam, do 3 w nocy się kręciłam, o 7 obudziło mnie jakieś walenie młotem. O dziwo nie usypiam na stojąco, może jednak przysypiałam od 1 do 3? Ach, i w nocy odkryłam, że na czkawkę pomaga seks oralny
|
|
|
|
#4082 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
bratnie dusze czy jak?
![]() jak zobaczyłam ten obrazek, to się z 10 minut chichrałam jak głupia w robocie a nie wiem, bom odcięta od sieciuni ;/ Mam ochotę na Behemotha i Vadera (spróbować polskiego), ale na mp3 aktualnie mam tylko 1 piosenkę, którą katuję w kółko i w kółko wiem - ma koleś talent Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no co Ty... a tam w którymś momencie takie ciastko młode na łodzi widać ![]() (po prostu obejrzałam pierwszy teledysk jaki był na yt... )Cytat:
Cytat:
(ja też niespecjalnie kochliwa) Cytat:
![]() ja się kiedyś umówiłam z gościem, który dostał mój numer od kolegi (kurka, miałam ochotę pokręcić z tym kolega, a ten dupek dał mój numer jakiemuś kretynowi no to się umówiłam z delikwentem naiwie wierząc, że może będzie równie ładny i fajny (młoda i naiwna byłam, wiem). A tu jakiś wieśniak, na dodatek niekumaty i trudno się było dogadać, a jeszcze za rękę mnie łapał, choć się ywrywałam Jak mi zaczął roztaczać wizje, że jak zamieszkamy razem, to będzie na mnie zarabaić itp. to chciałm wiać jak najszybciej A wiecie, co było e tym najgorsze? Ze umówiłam sie w nim w knajpie, jak wracałam ze szkoły i moja kumpela była ze mną. Jak tylko usłyszała gdzie idę, to stwoierdziła, że nie może takiej okazji przepuścić - i całe spotkanie siedziała cicho, ze spuszczoną głową, bo krztusiła się ze śmiechu Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-19 o 09:53 |
|||||||||
|
|
|
#4083 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie lubię graczy komputerowych grzmoty czy grzmocenie? (sorry, nie mogłam się powstrzymać )Cytat:
![]() wiem, co czujesz, bo u mnie czesto są podobne sytuacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A na Kamenowego potffora u nas mówią "świerszcz" (nie wiem, czy to poprawna nazwa) - w kazdym razie nic mu nie rób! Toż one tak pięknie cykają wieczorami, uwielbiam siedzieć na dworze latem i wieczorami ich słuchać (a kiedyś jeden się zadomowił w pokoju i nawet jesienią tak cykał )Uff, wreszcie Was nadrobiłam ![]() Sorry, że pominelam sporo wypowiedzi, ale musiałam czytać an szybko, szef mnie zaraz ścignie do roboty ![]() edit: ciuchy na CP już ostatecznie wybrane mam (a przymierzałam kilka razy, aż znalazłam zestawy, które najlewpiej eksponują bądź ukrywają moje zady i walety Już bym się mogła pakowac, no... niecierpliwam ![]() mam pytanie, co do biletu na pociąg (bo będe kupowac jakoś w tym tyg, razem z miesięcznym, bo rano kolejki są) - kupujecie w 1 stronę czy od razu w dwie? Bo w sumie chyba w 1 wezmę, bo jeszcze nie wiadomo, którym pociągiem dokładnie bęxziemy wracać (a jak pytałam o cenę do wrocka, to mi babka 2 ceny podała, w zalezności czy to pośpiech przez Łódź kaliską czy przez coś innego jedzie )Mój wyjazd najlepiej przyjął tata - skoro jestem dorosła i jade za swoją kasę, to ok (tylko trochę mu nie w smak, że zapowiada się, ze akurat wtedy żniwa wypadną i nie będzie mnie do pomocy) Za to mama z siostra cały czas biadolą, że mnie tam okradną, zabiją po drodze albo na miejscu itp ech...A, i kiedy wyjeżdża Sabuś? Bo coś mi siwta, ze za tydz/dwa? Czyli nici, żeby nas na CP odwiedziła? ![]() edit któres tam: ach, i jeszcze chciałam się podzielić info, że powiesiłam sobie w oknie siatkę przeciw owadom i wreszcie żadne muchy i komary mi nie przeszkadzają
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-19 o 10:11 |
|||||
|
|
|
#4084 | |||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
I specjalne hej dla biednej bezsieciuniowej Mai Cytat:
Napisane jest że to cyna z dodatkiem srebra, nie wiem jak się taką mieszankę robi, ale sama cyna się bardzo łatwo topi przy lekkim podgrzaniu - tylko sama cyna ładnie nie wygląda, ciekawe jak zmieszana ze srebrem? Mnie bardziej ciekawi topione szkło, w sensie jak się uzyskuje temperaturę potrzebną do stopienia szkła? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||
|
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kolesi na łodzi skolko ugodno. Nie wiem, którego masz na myśli ![]() Gardło okropniaście mnie boli. Mam nadzieję,że to nie jakaś angina
|
|
#4086 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
mam nadzieję że będzie taka jak dziś a nie np. taka jak dwa dni temu ![]() Cytat:
Bardziej się boję tego że się do busów nie zmieścimy.... (tak, wiem, panikuję na zapas ) - a może lepiej zrobić rezerwację? ![]() Cytat:
Bidna, trzymaj gardło w cieple a będzie dobrze
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ułamek sekundy, ale mi wystarczyło, zeby wyłapać Cytat:
![]() A co na to Tru- jak z powrortem z Bolkowa? ![]() ja też - jak od wielu lat jeżdżę na dyskoteki, gdzie ludzie ćpają, chlaja i bzykają się po krzakach, to jest ok. Jak codziennie jeżdże sama przez Dworzec Centralny, na którym pełno różnych mętów, a i bandziorów w stolicy pełno, to jest ok. A jak już z kimś, kogo nie znają się na imprezę wypuszczam, to lament itp ![]() Siostra mnie przy okazji uraczyła opowieścią, jak to jakaś ich sąsiadka pojechała parę lat temu na woodstock i wróciła w ciąży. Już jej miałam odpalić "Spoko, z brzuchem nie wrócę" (bo tabsy biorę A gdzie się podziewa CBR? ![]() Mam nadzieję, że Sabb nie będzie miałą mi za złe chwilowej zmiany avka - no potrzebuję czegoś miłego na poniedziałkowy kiepski humorek i senność, no...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-19 o 10:49 |
||
|
|
|
#4088 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Ja brody lubię, może przy długich kłakach zbyt włochato, ale do łysej pały całkiem fajnie, coś jak Kerry King: http://www.wedoitallvegas.com/Articl...0612_thumb.jpg Cytat:
Bo tak naprawdę jest jak piszesz - okraść, zgwałcić i zamordować mogą Cię w centrum Warszawy, a wg mnie jest to nawet bardziej prawdopodobne niż w Bolkowie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4089 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
upał wrócił
|
|
#4092 | |||
|
Zakorzenienie
|
o nie, nie - takim panom podziękujemy
![]() Cytat:
![]() lubię gładko ogolonych i z jakimiś włosami na głowie (brodom, wąsom i łysym mówię stanowcze: nie ) Faceci to nie perfumy - tutaj nie gustuję w niszowych Cytat:
![]() Nawet Was się boją: a co to za dziewczyny? A skąd? A dobrze je znasz? Nie dadzą Ci tam w łeb i nie okradną? ![]() obłędnie nie wiem, może to kwestia oświetlenia albo czego innego, ale wygląda na 2 razy szerszą niż na innych fotach Cytat:
bródkę toleruję póki co tylko u Holopainena ![]() Bry u mnie też zimno ![]() Dobra, znalazłam specjalnie dla Was w teledysku Amon Amarth tego młodego ![]() Voila! - ma się to oko! (Ves, powiedz, że go znasz
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-19 o 12:14 |
|||
|
|
|
#4093 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Muszę wieczorem teledysk obejrzeć. Piszę się na potrójną randkę! |
|
|
|
|
#4094 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale młody gniewny ![]() weź nie strasz
|
||
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Wpadam na chwilę pochwalić się, że już nie pracuję w call center... Poszłam w cholerę, bo za nic nie mogłam ogarnąć systemu... Może i jestem ciemna, dobrze mi z tym, ale to jakaś makabra była. Muszę szukać roboty od nowa... |
|
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za bardzo to nie pomogę. Za młody ten pierniczek To znaczy tak-znam z twarzy, na pewno widziałam na którejś z imprez (obstawiam Wolin) ale do imienia, a nawet do konkretnej drużyny nie dopasuję To znaczy obstawiam jedną (z której jest spora część osób grających w tym teledysku) ale pewności nie mam
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-07-19 o 12:56 |
|
|
|
|
#4097 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale go tam raptem 1-2 sekundy widać
![]() (taa... 1 ciacho i od razu przerzuciłam się na cięższe brzmienia buhaha Cytat:
![]() Cytat:
Clarify? Wygląda strasznie, ale da się ogarnąć Cytat:
oj, nie mecz mnie więcej ![]() To kiedy ten Wolin? Tydzień po castelu? ![]() łooj... a ja kasy ni mom Co do bród, to nie lubię - broda popsuła mi odbiór Mausera (Stefanowicza) - wydawał mi się ciacho, jak na tym zdjęciu zobaczyłam (śliczny uśmiech http://www.metalstorm.net/bands/band...member_id=3503 Ale jak zobaczyłam, jaką ma brodę (fuuj), to mi się odwidział ![]() http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._010508_07.jpg
|
|
#4098 |
|
Nindżopesz
|
Ale będziesz miała teraz czas żeby siedzieć w lodówce podczas upałów... Kurczaki, że też wszystkie fajne ciacha muszą być ode mnie młodsze o 10 lat... Dobra, cicho, mam swojego, on też jest ładny, on też JEST ładny... O, bleh... |
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, tak! To! Szatański pomiot! Może i jest, ale w sytuacji kiedy prawie cała grupa wykonała ćwiczenie (5 kolumn, w każdej do wyszukania kilka danych) ja siędziałam z wypełnioną 3/4 jednej kolumny i zawieszonym systemem
![]() Nie jest mi źle, bylebym coś znalazła. Red, ja mam nadzieję, że ten tydzień będzie ostatnim z temperaturą powyżej 30 stopni. Czuję się, jakbym miała menopauzę... |
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
ta impreza nie wychodzi tak drogo. Nocleg może być na polu namiotowym, albo w schronisku (jeśli nie przeszkadzają Ci warunki), albo jakaś tańsza kwatera w Międzyzdrojach i też jest git.
|
#4102 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Powodzenia w poszukiwaniu roboty, na pewno coś wynajdziesz. Lepszego i bezsystemowego. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(jak zaczynałam tę robotę, to nawet kompa nie umiałam dobrze obsłużyć, a co dop[iero te systemy )Cytat:
![]() A i dojazd kosztuje (ode mnie to daleko Czytam sobie Nonsensopedię i wyszło mi, żem Goth jak nic, bo: Got nigdy nie rozbierze się publicznie. ( Zamiast r wymawia h. Na koncertach wybiera najciemniejsze miejsce, a najlepiej, gdy śmierdzi tam pleśnią. (paczulka? Got wcześniej czy później przeprowadzi się do Norwegii, Finlandii bądź innego państwa o mrocznym znaczeniu. (padłam Got nie je, on spożywa. Got nie idzie, on sunie. Got nie mówi, on wyraża. Got płaci tylko gotówką. Got się nie uśmiecha. On obnaża kły. Got nie jest pijany, on tylko lubi ciemne miejsca pod stołem. Got jest gotowy. Mając 15 lat użala się nad zmarnowanym życiem. ( Got nie ma rodziny. Got się nie rodzi. Jego przysyła Mroczny Pan. Goci nie mają życia prywatnego. Goci nie mają życia.
|
|
#4104 | ||
|
Nindżopesz
|
Na tej, w poście nr 4092
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój też fajny Ale to,że oglądam nie znaczy,że mam w planach kupić ![]() Cytat:
podejrzewam,że niewielu by protestowało
|
|
#4107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no chyba, ze woj (wio! ) byłby cały czas na doleCytat:
)piękne
|
|
#4108 |
|
Nindżopesz
|
Ale co, gdzie, który?
Nonsensopedia mnie rozbroiła, ciekawostki o Norwegii: - na festiwalach muzyki ludowej leci black metal; - językiem narodowym jest norweski growl; - flagą jest odwrócony krzyż; Trv! |
|
|
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wykorzystanie growlu: odpowiedź ustna w szkole; zbywanie świadków Jehowy; zbywanie kleru poprzez wrzeszczenie growlem Ave Satan!; zbywanie fanatycznych satanistów poprzez ryk growlem Ave Maria!"; I gatunki metalu: Viking metal – folkowe pieśni o najazdach Wikingów, obfitujące w palenie domostw, zabijanie kobiet i gwałcenie bydła. Black i death metal – podgatunki, w których czarno widać szanse na zrozumienie tekstu. Prędzej umrzesz, niż go zrozumiesz. Speed metal – podobny do power metalu, ale zbyt szybki, by cokolwiek zrozumieć. Pagan metal – podgatunek traktujący o wspaniałych czasach przedchrześcijańskich, kiedy Swarog wraz z Twarogiem, Odynem i Zeusem rządzili w północnej Norwegii. Soul Metal – grany przez polski zespół Hunter. Polega na nękaniu twojego jestestwa zaostrzonym patykiem - relikwią z Norwegii gdzie Varg Vikernes latał po lasach i palił kościoły. edit: ja chcę do Finlandii: To bardzo mroczny naród. Finlandię kochają metalowcy. Każdy Fin jest tajemniczy, niezdecydowany, poetycki i uwielbia piwo. Ich stolica to prawdziwe miasto piekielnego grzechu Hel(l)-sin-ki.
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-19 o 14:25 |
|
|
|
|
#4110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, kiedy będziesz miała sieciunię, wieczorami pusto tu bez Ciebie ładny chłopiec ![]() ![]() temperatura rosła w tempie zastraszającym, ale już przestała i nie jest źle Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-19 o 14:37 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.

Ale ja ciężko łapię w tych kwestiach bo yyyy.. nie rusza mnie wygląd facetów. W sensie że nie pociągają mnie faceci z powodu samego wyglądu - po prostu nie, nigdy.
no co Ty... a tam w którymś momencie takie ciastko młode na łodzi widać 
Do Tesco pojechał 

no to się umówiłam z delikwentem naiwie wierząc, że może będzie równie ładny i fajny (młoda i naiwna byłam, wiem). A tu jakiś wieśniak, na dodatek niekumaty i trudno się było dogadać, a jeszcze za rękę mnie łapał, choć się ywrywałam
Jak mi zaczął roztaczać wizje, że jak zamieszkamy razem, to będzie na mnie zarabaić itp. to chciałm wiać jak najszybciej
Pięknie u nas i rodzinnie,i po polskiemu gadają

)
Ojciec jechał dzisiaj na wieś na festyn, którego jest współorganizatorem (nie wnikam w szczegóły), no więc OK, wieś śpiewa i tańczy, a skoro jechał, to niech se wraca kiedy i jak chce 

ech...

)