|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
fajoskie koty - w zasadzie fajnei je przyzwyczaiłąś |
|
|
|
|
#3992 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Na szczęście nie zaobserwowałam ataków ani wdupomania, mój gra w wolnym czasie - pozostaje pytanie czy czas, który mógłby poświęcić np. na sprzątanie (hehe) jest wolny? Boję się co będzie przy ewentualnym dziecku, czy wszystko spadnie na mnie bo on ma przeliczenie w Laventharze czy coś tam. |
|
|
|
|
#3993 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
A co do dziecka to jak obserwuję graczy to jest spore ryzyko, że wzystko będzie na Twojej głowie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
u nas przeszła burza z gradem The Cult będzie na Open Mind Festival ![]() jadę, kurtka jadę jak nic ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- i Obituary też, jadę, cofnęłam się w czasie, znowu
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-17 o 17:29 |
|
|
|
#3995 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jesteś boska! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Krata tak, ale nie na dwa tygodnie. Przez dwa tygodnie tam nie ma co oglądać. Innym razem, kiedy bedziemy planowali tydzień. Cytat:
Stawiasz? Bo mnie nie stać na razie.
|
|
#3996 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Spotkałam się dziś z Justynką
I strasznie spodobało mi się miejsce - musze pokazać znajomym - oczywiście obwieszone - zapomniałam się dopytać: Ju, do kiedy wisisz w Nonsensie? Cytat:
Podobno północna Kalifornia ma genialny klimat. Może nie zimno i deszcz, ale upałów tam nie ma, słońca nie za wiele... I Nowa Zelandia tak samo. Tylko czemu one tak piekielnie daleko? Cytat:
Cytat:
Dziękuję za pamięc w imieniu koty Wszystko się ładnie wygoiło przez te dwa tygodnie, drapania nie było, dziś dostała kolejną dawkę zastrzyków (vetacortyl + dexafort) w razie ewentualnego świądu przy odrastaniu sierści i ma być ok. Hope so. Dalej ciągnę chrupki hipoalergiczne i po CP zaczynam wprowadzanie składników i obserwację.A prawie 6 kilo brutto to w opakowaniu, sama waży około 4,5 więc nie tak dużo. Ciekawa jestem jak kota Sałaty może przesadzam ale miałam wrażenie że podejście jest takie: chcesz do elity - naucz się najpierw reguł, kapel, terminologii i wtedy możemy ewentualnie się do Ciebie odezwać. Można by to zweryfikować na żywo - jest nietopyrzowe spotkanie integracyjne w piątek po koncertach - choć nie wiem czy jestem zainteresowana. Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- yyy, jakby tu dyplomatycznie odpowiedzieć..? Prawda jest taka, że mało rysuje odręcznie, późno zaczął a teraz wręcz zarzucił ćwiczenie - więc w tym akurat zakresie nie ma się czym za bardzo chwalić. Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-07-17 o 19:05 |
||||||
|
|
|
#3997 |
|
Nindżopesz
|
Oho, u mnie chwilę powiało a teraz jaskółki nisko latają (może nie mają siły) i grzmi
|
|
|
|
#3998 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
u mnie już po deszczu i po burzy-takiej słabiutkiej,słabiutkiej
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Przepięknie grzmi. Zapowiada się konkretna ulewa
Z minusów takiej pogody- skwaśniał mi cały zapas mleka w lodówce Normalnie ścięło się na sztywno. Ale najważniejsze,że robi się chłodniej
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno, wiszę w Nonsensie na pewno przez lato.
Red, przypomniały mi się dawne czasy, kiedy jednego dnia dostałam od rodziców skaner i drukarkę i jeszcze trochę gotówki, a nie byłam w stanie myśleć o niczym innym poza grubością ud i konsystencją, przede wszystkim dołowało mnie, a właściwie doprowadzało do rozpaczy, że w ogóle nie miałam kontroli nad wyglądem (tuszą)- ja swoje, ciało swoje, a silna wola- fikcja. Musiałam zaryzykować, i udało się. Tyle, ze nie mierzę się i nie ważę, a ciasne ciuchy- won. ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Spotkanie z Kameną przełamało mój stres- nareszcie. Dziękuję, że mogłam się wygadać
|
#4001 |
|
|
Nie wiem. Na dwóch grających na komputerku których znam obu prezentuje pełen asortyment objawów, plus taka ogólnie meegagówniarska mentalność. Może to tylko pech jakiś
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba ze wygrał w casynie takich jak ty też znam - zatrzymali sie na etapie chłopca 13 latka - słabi mnie nawet myslenie o tym a co dopiero komentarz Boze jak ja uwielbiam grzmoty Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-17 o 21:56 |
|
|
|
|
#4003 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
No to świetnie
![]() Cytat:
Cytat:
Wg mnie pech, znałam i znam sporo osób grających, nie wiem czy wszyscy dalej grają ale jedna parka z pewnością World of Warcraft katuje już od stu lat i nie przeszkadza im to ani w pracy zawodowej ani w życiu osobistym ani w kultywowaniu innych hobby. Dodam że starsi są trochę ode mnie - może to też kwestia pokolenia?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4005 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale nie, moi są równolatkami.Cytat:
Mnie natomiast erpegi skrzywiły psychikę pod kątem facetów - no sorry, ale żaden na żywo nie jest tak zaje***y jak mój elfi mag Elvin vel Longears (nawet bez cheatów!)
|
||
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Red - jak to dobrze ze w podpisie masz dalej linkę do fotów - są bajeczne - jak z innej planety Sabb - no tak - pod katem zwiedzania to oczywiste - nie wiem czemu zakodowało mi się że to będzie typowy last minyt w kombinacie hotelowym Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-17 o 22:37 |
|
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4008 | ||
|
BAN stały
|
Hecate, nie mogę z tych opowieści...
Cytat:
Polecimy może moją Cessną 750 (tylko muszę ją umyć w końcu i puszki po browarach powyrzucać, coby siary nie było) ![]() Cytat:
Chociaż... parę razy słyszałem już takie historie z ust ekspedientki, gdy przychodzi się do sklepu oddać nieświeże mleko, że to wszystko wina burzy ![]() --- Ju wróciła już z tych Emiratów? Słyszałem, jak sam W. mówił dzisiaj o tym w tv ![]() U mnie oczywiście od godz. 16 zanosi się na burzę, i nic Ogrodu nie podlewałem, bo przecież "na pewno padać będzie" ![]() Poza tym wk****łem się wieczorem jak mało kto Ojciec jechał dzisiaj na wieś na festyn, którego jest współorganizatorem (nie wnikam w szczegóły), no więc OK, wieś śpiewa i tańczy, a skoro jechał, to niech se wraca kiedy i jak chce Mama wpadła więc na pomysł (ku mojej zaj***stej radości), że mam tam z kimś pojechać i przyprowadzić samochód, bo "gdzieś tam stoi i jeszcze coś się stanie" No i skończyło się dokładnie tak, jak przypuszczałem - ucieszony tatuś oświadczył, że świetnie, ale mam przyjechać po niego koło 24, bo oczywiście nie będzie miał jak wrócić (ale gdybym nie pojechał, to wróciłby sam)
|
||
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A on, jak o tym usłyszał, strasznie się skrzywił "ze też to gówno jeszcze puszczają"- no strasznie jest niezadowolony z tego serialu. Ja to chociaż mogę pójść z gniotem pod prysznic, a W. biedny zadany na łaskę i niełaskę- cięzki los aktora Gryxiu, współczuję, powinieneś bardziej przyzwyczaić innych, że znikasz w soboty- gdyby to było oczywiste, może mniej chętnie by Cię wykorzystywali? I ja jestem absolutną fanką Hecate oraz Racheli! ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Co się chichrasz???
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-07-17 o 23:55 Powód: uzu |
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
się nie chichram, odpadło mi 1/3 albo i więcej, lewej górnej szóstki i jestem szczęśliwa
bardzo leży sobie, na stole, i wkurza, zębiszcze w kawałkach
|
|
#4011 | |
|
|
Cytat:
Chociaż dobrze, że nie jedynka, nie?
|
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
wrzuc monetę , chociaż śmiesznie by byłoa tak i strasznie i smutno i wkurzająco
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-18 o 00:41 |
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wyrzucaj tego kawałka!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz różne rzeczy przyklejają i przyszywają. A mojej mamie wczoraj odpadł tynk w kuchni (4 cm grubości sufitu na połowie powierzchni) i zrobił dziurę w głowie (żyje i będzie żyć)
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie z Mam
|
|
|
#4015 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A propos innych urban (rural? country?) legends o kwaśnym mleku: Podobno jak kto ma kurzajki na dłoniach to celem pozbycia się ich wystarczy: -posmarować dłonie zsiadłym mlekiem -wystawić przez okno -czekać na psa (do skutku) - dać psu do oblizania ręce - w razie potrzeby czynność powtórzyć. Efekty są imponujące. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wiesz, zawsze możesz potem oczekiwać odwzajemnienia przysługi, gdy będziesz w stanie pełzającym któregoś dnia (nocy). rzar zelrzał, że się tak dysortograficznie wyrażę. Już tylko 29 stopni na zewnątrz.
|
|
#4016 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Czy u nas w Polsce zdarza się szarańcza?
Pytam bo jakąś obrzydliwą zarazę znalazłam w domu, na suficie siedział i łaził wielki latający konik polny to go wywaliłam a on dalej siedzi na szybie, ma przyssawki, i w ogóle boję się go, straszny jest ![]() Zamknęłam okna.. A jak mi przez balkon wleci od drugiej strony? Był też drugi ale już go nie ma, na swoje usprawiedliwienie mam to że działałam w szoku.... Ratunku, a jak się wyroją... a w ogóle to właśnie oglądam sobie na Ale Kino kino genderowe, przed chwilą był świetny film C.R.A.Z.Y. a za chwilę będzie Śniadanie na Plutonie
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-07-18 o 01:00 |
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtek mówi, że szarańcza byłaby, jak byłoby tych koników najmniej 1000.
a w ogóle to mi wygląda na obiekt mojego przyszłego obrazu. Ale w przyssawki nie wierzę- haczyki, tak. Florens-mamie nic się nie stało na minus, ale na plus jakby złagodniał jej charakter. Porzeczki! Lizanie psów jest skuteczne- u nas nikt nie ma kurzajek
|
#4018 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
możliwe że haczyki nie wiem, główka jak modliszka i obrzydliwie pałąkowaty odwłok, bleeee
boję się że będzie 1000
|
|
|
|
#4019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnie to prawdopodobnie pasikonik, nie jest to bestia krwiożercza , jak nie Ty to na 100% twoja Kota da mu radę, ale lepiej daj mu wolnośc---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-18 o 01:09 |
||
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
śmigam produkować śniadanko. Doczytam później
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.

I te ataki agresji jak nie mogą pograć, mianie wszystkiego poza tym w d..., i niechęć do mycia też chyba jest w pakiecie.

Bo mnie nie stać na razie.
Aż tak?!

Normalnie ścięło się na sztywno.