|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d
hej, dzis waga 67,8 ladnie ale chyba stresy wyszly bo wczoraj mega awanti z TZ...
|
|
#962 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d
Gdzie to się wszystkie podziałyście???
|
|
#963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#964 |
|
Rozeznanie
|
ja się objadałam toretem na osiemnastce
był pyszny a na pocieszenie powiem że robiła dziewczyna która dba o formę i lekki był
|
|
#965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale po remoncie taki przypał to musiało cię chyba nieźle wkurzyć Kasiuja przed wielkanocą robiłam pisanki na balonach i taki balon musi być olejem posmarowany ale ma to do siebie że on lubi pękać i jak pękł to całe ściany mam teraz w cętki tłuste bo się nie chce to zmyć, a najlepsze jest to że robiłam w pokoju
Gosia Edytowane przez Megi428 Czas edycji: 2010-07-18 o 20:49 |
|
|
|
|
|
#966 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dukaneczki!! Witam po upałach wreszcie można odetchnąć. Nie wiem jaka jest moja waga po szaleństwach grilowych. Wszystko stanie się jasne rano.
Czytam że idzie Wam nieźle z dukaniem.
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
|
|
|
|
|
#967 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiosenko chyba nieźle z grzeszeniem
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- a gdzie Karadka i gall się podziewają???
|
|
#968 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Wpadłam powiedzieć cześć będe za wami tęsknić mam nadzieje że nie popłyne na beskresne morza ![]() trzymajcie się ciepło wracam za tydzień |
|
|
|
|
#969 |
|
Rozeznanie
|
ghytfrdeazsx9gt cvhcf5wertyyyujhgfcxszzer rtfccfgfsst6dfgth798vbffg hfcxczxxxxx![]() ![]() :con fused:![]() ![]() ![]() ![]() :pro si:![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- puku puku posta chcialam napisać, napisała ale moja córa haniula to gdzie na wywczas? u mnie plus nadal i opuchlizna pokrzywę zaparzyłam 90,4
|
|
#970 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny,
Już po wyjeździe grzeszyłam bo nie miałam wyjścia była pizza,lody,oscypek z grilla,kaszanka z grilla i % ale teraz wracam na dobrą drogą bo już za 2 tygodnie wyjazd na wakacje i żeby cytując klasyka "skały srały"muszę ważyć 63 kg.Dobrze,że upały na chwilę się skończyły bo nie dawało się wytrzymać,mamy chwilę oddechu ![]() Kardko-spóźnione życzenia urodzinowe szczęścia i samych sukcesów
|
|
#971 |
|
Rozeznanie
|
skały srały ..........
ja chcę 87 w lipcu
|
|
#972 |
|
Rozeznanie
|
puk
co taka cisza
|
|
#973 |
|
Rozeznanie
|
hej, ja dzis wagowo 68,2 ale wczoraj wieczorem byl drink i zapiekanka ;] no coz.... sie zre sie ma te kg wieksze
ide zaraz kupic buty takie na koturnie z cyrkoniami srebrene- przecenka z 75 na 25 mysle ze srerbe to tej sukienki z bialym boelrkiem git co wy na to?
|
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki - ja tylko na chwile...
dziekuje za zyczenia!!!!! ja bylam dzisiaj tylko na godzine w pracy i do domu bo chyba mam grype zoladkowa tak do konca nie wiem co jest bo w sobote byla imprezka, troszke wypilam ale nie tyle zeby sie zle czuc! natomiast pomieszalam zarcie jak nie wiem co!!! w niedziele krolewskiego posilku byl ciag dalszy i rano czulam sie super! popoludniu zaczelo mnie wszystko bolec, glowa, zoladek, ramiona, cale cialo - i stwierdzilam ze to po prostu niestrawnosc i bylam zla na siebie ze tak jedzenia namieszalam, poszlam spac z bolem zoladka i juz po jakiejs godzinie spania zaczela sie moja noc z porcelanka.... masakra jakas...rano sie jakos zebralam bo musialam byc w pracy i po godzinie do domu. Leze caly czas - przynajmniej sie staram ale glowa strasznie boli.... wypilam fervex moze bedzie lepiej (37,5 stopni czyli stan podgoraczkowy do tego) najbardziej boli glowa.... no to ponazekalam jak bede sie lepiej czula to wieczorkiem zagladne! zjadlam jedna kromke bialego chleba z maslem zeby cokolwiek zjesc zeby moze przeczyscic zoladek? nie chcialam innego chleba bo balam sie ze za ciezki bedzie. wagowo w sobote rano bylo 68,5!!! czyli moj rekord, w niedziele rano 69,5 dzisiaj zdazylam sie zwazyc i mimo nocnych''zwrotow'' 69,2kg byle juz 7 nie zobaczyc...
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
Karadko,biedaku
|
|
#976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochaniutkie
Gratuluję spadków i wzlotów ![]() U mnie po wczorajszym spadku, dzisiaj wzlot o 0,6 kg i znowu mam 96,5 kg. Aguś mam ten sam problem co ty - też niestety w upały puchnę, tylko wczoraj było fajnie chłodno a dzisiaj już powyżej 20st i gorąco i znowu opuchnieta jestem. Haniula jedź i nie grzesz mocno i nie wypływaj na otwarte morze ![]() Cytat:
![]() Karadko wracaj do zdrowia, ta głowa to najprędzej od żołądka boli, może coś ci zaszkodziło i źle się ułożyło, mięty zaparz a najlepiej kielicha z pieprzem na przepalenie Sylwusia myślę że srebrne botki jak najbardziej, wrzuć potem zdjęcie w butach i sukience - chętnie ocenimy
|
|
|
#977 |
|
Rozeznanie
|
sylwia pokaż butki
jakieś tanie karadko zdróweczkaaaa Meggi u nas dziś chłodek, wczoraj upał
z Dukanem był0 88,6kg -10,4kg teraz 98,2.......... czyli znowu przegrałam Edytowane przez agamagda Czas edycji: 2010-07-19 o 15:59 |
|
|
|
|
#978 |
|
Wtajemniczenie
|
Grzecznam dzisiaj jak nigdy
. Zjadłam : serek wiejski, śledź (z oleju ale odciekłam go )pomidory, ogórek, serek president, szczypior, jajecznica, bułeczki z tostera i trochę lecza
|
|
#979 |
|
Raczkowanie
|
Witam
że zastrajkowałam w czwartek. Waga w niedziele o 1kg więcej niż w podpisie . Karadka zdrówka życzę Megi dzielna jesteś , trzymaj się grzecznie dietki ( oczywiście i małymi odstępstwami - foch )Aga, Domino trzymam mocno ![]() żeby się udało.Haniula miłych wakacji życzę i pilnuj się
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
już jestem,miałam problem z wtyczką od internetu ale dzisiaj w południe już mi zrobili. Ostatnie dni kompletnie nie dukanowo ale w rozsądnych ilościach więc byłam zdziwiona jak dzisiaj pokazało że odrobiłam wagę z podpisu karadko spóźnione ale szczere życzenia spełnienia wszystkich marzeń i dużoooo zdrówka sylwusia kusisz mnie Twoim pomysłem na te 60kg może razem podejdziemy do wyzwania, chociaż czy uda nam się wrócić na dobrą drogę jedzenia cholerka powątpiewam ![]() megi Ty grzeczniaku widzę że u Ciebie to był chwilowy skok w bok , i ładne spadki zaliczasz ![]() jolka oby to był pierwszy i ostatni skok do góry,lepiej już niech w miejscu stoi .... agamagda w sobote polatalam po sklepach i jest dużo fajnych i tanich butów idealnych dla Ciebie,np.w CCC widzialam kilka par (przecenione na 49zł) Ale pośpiesz się bo babeczki wykupują masowo domino oscypek z grilla nigdy nie próbowałam z grilla ale od jakiegoś czasu chodzi za mną fondue serowe, no i postanowione że robimy w ten weekend (ale będzie kalorii )
|
|
#981 |
|
Wtajemniczenie
|
gall oscypek z grilla jest subcio
, zresztą i sam i na chlebku i na bułeczce............ o czym ja marzę ![]() a wogóle o jakich skokach mówisz??? ja zrobiłam beckapase na grzeszki i nic nie było - to taki klawisz z prawej strony klawiatury ha ha ha![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Kochane mykam spać Oby jutro żadnych ciągów, ciągotek, ciągutek itp. niedukanowych nie było A rano spadeczków życzę
Gosia Edytowane przez Megi428 Czas edycji: 2010-07-19 o 22:24 |
|
|
|
|
#982 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Karadko, zdrówka, jelitówka to paskudna sprawa... Dziś wreszcie mogłam się zważyć na mojej wadze + 2,5 kg do podpisu Odechciało mi się wszelkich lodów i innych grzeszków. Postanowiłam, że nie może być tak dalej, bo dietowanie na przemian z grzeszkami jest zupełnie bez sensu, nie dość, że waga na przemian trochę spada a potem idzie mi w górę, ewentualnie stoi w miejscu, to jeszcze niezdrowe jest taka huśtawka dla organizmu.Także postanowiłam, że albo wrócę na odpowiednią drogę, albo rezygnuję z tej diety, bo to zupełnie bez sensu. Narazie wczoraj na kolację zjadłam grzecznie kefir tak jak kiedyś, a dziś rano jajecznicę na mleku ze szczypiorkiem i bułką dukanową. A tak poza tym nic mnie nie cieszy, wszystko wkurza, załapałam jakiś dół.
|
|
#983 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki
dzisiaj juz troche lepiej i nie wiem co to bylo ale moze faktycznie pomieszalam jedzenie a po diecie to jednak mogl zoladek zwariowac, wczoraj caly dzien spalam cala noc spalam i dzisiaj juz ani goraczki tylko lekko jeszcze zoladek boli ale ide do pracy bo mi szkoda nie isc spadek -0,7 ale to przez te ''zwroty'' chyba i wczoraj jedyne co jadlam to herbatniki i krakersy - cos suchego - nie bylo nigdzie sucharkow wiec dobre i to - dzisiaj planuje tak samo bo nie wiem co mi sie stalo ale nie moge patrzec na normalne jedzenie!!!haniulka - baw sie dobrze na wakacjach!!!
|
|
#984 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki,
U mnie też wczoraj grzecznie poza 3 kawałkami czekolady Postanowiłam ważyć się raz w tygodniu dla mnie to dużo lepsze bo nie obserwuje tych wahań i przeważnie jest na -gall-polecam oscypka z grilla z żurawiną-pycha kasiu-ja bym ci proponowała III fazę na wakacje bo faktycznie nie jest to czas na dietowanie.Od września czy października znowu wskoczysz na II.Nie rezygnuj z diety bo złapiesz jo-jo i cały trud pójdzie na marne a przecież osiągnęłaś super wynik-wiem,że ględzę jak stara ciotka ale nie załamuj się i zafunduj sobie III karadko-dobrze,że już ok,jedyny plus to ten jedzeniowstręt ![]() jolka-nie wiem co się dzieje z tą dietą raz kg na plusie raz na minusie i tak już miesiąc
|
|
#985 |
|
Rozeznanie
|
cześc
u mnie wagowo dzisiaj w miejscu. I tak sobie myślę że wszystkie tak liczymy że te nasze grzeszenie to wina wakacji,lata,upału itd że od września pełna mobilizacja,powrót na dobrą drogę. Ja też to ciągle sobie powtarzam . A co będzie jak od września
|
|
#986 |
|
Rozeznanie
|
moja waga 68,1 ale wczoraj znow dol, chyba to wspolne mieszkanie z TZ mi nie sluzy..... ;( ide do dentysty zrobilam fotki butow w klubie sa, sory za jakos ale inaczej mi sie nie udalo, pozdrowionka
|
|
#987 |
|
Zadomowienie
|
jestem w pracy i rano czulam sie super a teraz jakby lekkie zawroty i takie fale goraca mnie przechodza.... jesc mi sie nie chce chociaz tyle moze przeczyszcze organizm i jak na razie na sama mysl o normalnym jedzeniu mnie trzepie
oby tak zostalo - ale znajac mnie to jak juz bede sie na 100% dobrze czula to wszystko wroci jak bumerang!!!kasiu - nie ma co sie lamac tylko wziasc w garsc!!! mozesz sobie pozwolic na male grzeszki ale nie na odpuszczenie diety. wiem ze to nie jest latwe bo sama przez to przechodze ale niestety wszystkie startowalysmy z rozna iloscia kilogramow do zrzucenia i kazda z nas dobrze wie ze latwiej grzeszyc jak juz sie prawie dopielo celu, a trudniej jest jak dopiero jestesmy w polowie i wiem ze niestety przed kilkoma dziewcznami poprzeczka jest duzo wyzej zawieszona bo mialy wiecej do zrzucenia dlatego musisz uwierzyc ze sie uda i trwac ile sie da! moze faktycznie idz na III i po wakacjach wrocisz na II bo szkoda tego zaprzepascic a sama widzisz ze lepiej sie czujesz szczuplejsza i my wszystkie wierzymy ze uda Ci sie dojsc do wymarzongo celu!!!
|
|
#988 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochaniutkie
U mnie dzisiaj znowu wzloty i jest 97 kg , chyba ostatnio wszystkie tak drepczemy dwa do przodu trzy do tyłu i stoimy w miejscu ![]() Wrzuciłam foto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gosia Edytowane przez Megi428 Czas edycji: 2010-07-20 o 16:09 |
||
|
|
|
|
#989 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę rozrabiać w kuchni
![]() Sernik z mikrofali mi stygnie a mam ochotę na galaretkę więc kupiłam nóżki i włoszczyznę i żelatynkę i idę modzić
|
|
#990 |
|
Zadomowienie
|
megi tez mam galaretke w lodowce ale boje sie zjesc jeszcze - jak na razie to rosolek z kawalkiem cycka mam nadzieje ze mi nie zaszkodzi
moze sie nawroce na dobra droge chociaz na chwile![]() a nie wiem czy zauwazylyscie ale do mojego celu najwazniejszego brakuje mi 0,1kg i mam nadzieje ze juz nie zobacze 7 z przodu nigdy (no moze z wyjatkiem ciazy o ktorej wczesniej czy pozniej trzeba zaczac myslec )
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

i też wymiękła 

ghytfrdeazsx9gt cvhcf5wertyyyujhgfcxszzer rtfccfgfsst6dfgth798vbffg hfcxczxxxxx
grzeszyłam bo nie miałam wyjścia była pizza,lody,oscypek z grilla,kaszanka z grilla i % ale teraz wracam na dobrą drogą bo już za 2 tygodnie wyjazd na wakacje i żeby cytując klasyka "skały srały"muszę ważyć 63 kg.

tak do konca nie wiem co jest bo w sobote byla imprezka, troszke wypilam ale nie tyle zeby sie zle czuc! natomiast pomieszalam zarcie jak nie wiem co!!! w niedziele krolewskiego posilku byl ciag dalszy i rano czulam sie super! popoludniu zaczelo mnie wszystko bolec, glowa, zoladek, ramiona, cale cialo - i stwierdzilam ze to po prostu niestrawnosc i bylam zla na siebie ze tak jedzenia namieszalam, poszlam spac z bolem zoladka i juz po jakiejs godzinie spania zaczela sie moja noc z porcelanka.... masakra jakas...
że zastrajkowałam w czwartek. Waga w niedziele o 1kg więcej niż w podpisie
Odechciało mi się wszelkich lodów i innych grzeszków. Postanowiłam, że nie może być tak dalej, bo dietowanie na przemian z grzeszkami jest zupełnie bez sensu, nie dość, że waga na przemian trochę spada a potem idzie mi w górę, ewentualnie stoi w miejscu, to jeszcze niezdrowe jest taka huśtawka dla organizmu.