|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2
Czesc
![]() Mustique fajnie ze poprawiny sie udaly i ciesze sie ze bedziesz z nami przygotowywac sie do slubu ![]() ![]() anemeon co do dziecka to jak wczoraj rozmawialismy to Tz powiedzial ze on zartowal, chyba nie potrafie z nim rozmawiac ![]() joanwi moze w swoim gronie Tz bedzie dobrze sie bawil ![]() Stysik za kasiorke ![]() ![]() potterka kurcze ciezko pewnie bedzie cos znalesc ![]() ![]() ![]() ![]() Co do nazwisk ja przyjme meza bo mamy dlugie i by nie pasowaly do siebie, ale ciesze sie ze bede pania M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Lena
|
a tak skrzetnie ukryty...
![]() ................ dobra ja znikam .. idę wymoczyć doopę w wannie.. bo już wreszcie stoi pusta ... ![]()
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2010-07-19 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Zakorzenienie
|
Musti - masz rację, niech jest nowy pierścionek
![]() ![]() ![]() T'ai - ja niestety mam w portfelu już tylko 10 zł i w perspektywie właśnie też tabletki anty i to dwie paczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czy się cieszę? jakoś mi to obojętne ![]() Cytat:
![]() mi musi paliwa starczyć do końca miesiąca, ale znając mnie nie da rady - ciągle gdzieś jeżdżę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Zakorzenienie
|
a, jeszcze mi się przypomniało - na ognisku sobotnim też się nasłuchałam, że mam się nie spieszyć ze ślubem i najlepiej wszystko odwołać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 | ||
Zakorzenienie
|
no pewnie tak
![]() ![]() ale jeszcze ponad rok, więc zobaczymy jak to będzie ![]() bardzo mnie wkurzył w sobotę, bo zabawa jak dla mnie była super i myślę, że do oczepin mógł spokojnie wytrzymać, ale niech mu będzie - nie umiem się na niego złościć długo ![]() przynajmniej stwierdził, że zespół fajnie gra, a my też go będziemy mieli ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() a mogłam zrobić znacznie więc km na tym paliwie ![]() Cytat:
![]() ja już się prawie przyzwyczaiłam do bałaganu w pokoju TŻa ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1358 |
Konto usunięte
|
Mustique gratuluję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witajcie! Jestem nowa..., ale widzę, że trafiłam wreszcie na wątek, którego szukałam
![]() ![]() ![]()
#1360 |
Zakorzenienie
|
Joanwi - ja też jestem bałaganiarą, ale czystą
![]() ![]() ![]() a co do wesela - w naszym związku to ja nie chciałam go mieć. To TŻ nalegał, żeby zrobić wesele. I on ogólnie uwielbia takie imprezy na swój własny sposób - czyli nie okazuje w ogóle entuzjazmu, tańczyć nie umie, ale się cieszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jesli chodzi o mojego Tz i porzadki to ja nie wiem co sie z nim stalo, jak jeszcze spedzalismy czas u niego to mial w pokoju idealny porzadek, nawet robil mi kolacje. Jak jestesmy u mnie to nie patrzy gdzie co kladzie, jak ma cos do wyrzucenia to zostawia to na podlodze a ja pozniej chodze i sprzatam, wkurza mnie to strasznie a on sie tlumaczy ze gdyby byl kosz na smieci w pokoju byl by porzadek ale z tym koszem i tak ja musialabym latac i wyrzucac. A po drugie nie mam gdzie wlozyc ten kosz. Zreszta bezsensu kosz w pokoju jak nie mam biurka ![]() Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-07-19 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak niektóre z nas juz w zeszłym roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no mnie aż taki szał nie ogarnął, tzn., zastanowiłam się nad tymi kwestiami raz czy dwa, poprosiłam o ewentualną pomoc przyjaciółkę uzdolnioną plastycznie i wrócę do tego dopiero w odpowiednim czasie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brat P tak samo nam mówił że mamy chodzić jak najdłużej bo po ślubie to wszystko się psuje i w ogóle, nie moja wina że sobie wybrał taką ![]() ![]() ![]() ale mu zawsze coś odpyskowałam i jest spokój nie wiem, co prawda tylko na razie od czwartku siedzę z P ale nie kłócimy się np przy robieniu jedzenia, porządki dzielimy między siebie i jakoś leci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oo to niezly szal Cie ogarnal ![]() Opowiedz cos o Was I pochwal sie suknia skoro juz masz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niektore brdziej, niektore mniej ogarnał weselny szał ja tez bym wszystko zalatwiala ale niestety nie da rady, do krawcowej ide w grudniu, zaproszenia bedziemy wybierac pewnie jeszcze w tym roku kolo wrzesnia/pazdziernika, a nad dekoracjami sie nie zastanawiam na razie, ale za to mamy obraczki i wodke kupiona, i wszystko co mozliwe lacznie z kosciolem zaklepane ![]()
![]() |
#1369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() był szał i się jarałam rok temu jak załatwiłam salę ![]() ale próbkę zaproszeń zamówiłam jakiś czas temu ![]() dekoracje jakieś na sali będą więc się tym nie zajmuję, a na suknię za wcześnie wg mnie Cytat:
![]() bo jak dla mnie - nie lubię być w centrum uwagi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1370 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mnie szał się trzyma od zaręczyn...
![]() ![]() ![]() Suknia Demetrios 1353, w kolorze białym ![]()
#1373 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1374 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale u TŻa to inna bajka: ona ma w pokoju WSZYSTKO: wiertarkę, puszki po piwie, zepsute radio, stary portfel i glany, jakieś papiery, itd. itp ale on ma bardzo mały pokój, w którym nie za bardzo jest miejsce i jest tam tylko na weekendach, więc za bardzo nie ma czasu sprzątać ![]() po ślubie się to zmieni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My tez sami bedziemy robic zapro, ale tym Tz sie zajmie ![]() ![]() A suknie szyje material zamowiony, czekam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1377 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
Niunia 2011 - ładna suknia
![]() ja w ogóle o ślubie nie gadam z nikim poza mamami i moim TŻ, chyba, że mnie ktoś pyta. Uważam, że takie gadanie jest nudne i męczące, bo mało kogo to obchodzi, co się w tym kierunku kroi. Zresztą, nawet jak mnie ktoś pyta, to mówię, że najważniejsze rzeczy mam i tyle (bo te pytania to chyba z grzeczności są stawiane ![]() ![]() e, no i z Wami czasami gadam o weselu, ale to bardzo rzadko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Zakorzenienie
|
tylko jak ja mam po weekendzie pelna siatke do wyrzucenia to raczej musialby byc taki maly kosz jak w wc stoja. Nie wiem nawet gdzie by mial u mnie stac, mam maly pokoj i po rozlozeniu lozka jest malo miejsca, pewnie kosz co chwile by sie przewracal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 | |
Lena
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20772877]Mustique gratuluję
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ...................... wróciłam na chwilę... ale co to za moczenie w wannie z Toską na brzuchu.... ![]() zajadam sie sałatką obiadową... na obiad czekam..... nikomu nie chce sie gotować! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.