|
|
#1081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
No tak zgadza się wszystko, jeszcze 14 dni i urlop mam, spróbuję coś z lekarzem zawalczyć na popołudnie bo w dzień nie mam jak, urlopy... L_V ja pamętam o tej kawie, w tym tygodniu może, napisz mi czy dla Ciebie to duży problem byłby gdzieś się spotkać w okolicach Alej Jerozolimskich ..... Weź projekty, najlepiej odbite na ksero z wymiarami kuchni, zabiorę do kolegi jak obgadamy co i jak, wtępnie wyceni jeśli ok, to będziecie dogrywać dalej . L_V a mama też ma te napady w nocy ? Bierze coś na to ? Cytat:
Wiem, wiem pójdę, chyba koledze dam klucze zapasowe od domu, tak na w razie czego - on ma najbliżej. |
||
|
|
|
#1082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trudno mi coś doradzić w kwestii gniazdek. Musisz przewidzieć, w jakich pomieszczeniach i w jakim miejscu będziesz mieć biurko z komputerem, lampki stojące, telewizor, sprzęt grający. Być może przyda się gniazdko w dogodnym miejscu do podłączenia odkurzacza. Z oświetleniem to samo. Trzeba przewidzieć punkty świetlne nad stołem. Można zrobić fragmentem obniżony sufit z halogenami lub bocznym oświetleniem ledowym w miejscach bardziej eksponowanych. Możliwości jest mnóstwo, poszperaj w sieci. Drzwi będziemy mieli drewniane, sosnowe, w stanie surowym - do samodzielnego zabejcowania na dowolny kolor. Tylko takie nam się podobały, poza tym cena była w porządku na nasz budżet. |
||
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk niestety poza łazienką i sypialnią nie mam jeszcze pojęcia co gdzie będzie stało, a kuchnia to już najgorsza sprawa.
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musze zorganizowac sobie projekty. Mama ma leki uspokajające. Ogólnie ma teraz cięzko w życiu. W ogóle przez ostatnie pół roku dramatycznie zmienił mi isę stosuunek do mamy i kontakt z nią. Zauwazyłam kilka rzeczy, których do tej pory niedostrzegałam. Moja mama ma chyba depresję i nie za bardzo chce się leczyć. |
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
no i zrobiło się pochmurno, ale to już lepsze niż te upały ![]() Dori powtórzę za dziewczynami - do lekarza marsz! Cytat:
Madziu w kuchni na pewno więcej gniazdek niż mniej, pamiętaj że będziesz podpinać różne sprzęty - miksery bajery - ważne żeby były gniazdka blisko blatu na którym będziesz je używać. Przyda się też na pewno jakieś słabsze oświetlenie - np. halogeny pod meblami, jak będziesz wchodzić np. w nocy po coś do picia to wtedy zapalisz delikatne światełko Co do świateł jeszcze - jeżeli masz np. długi korytarz/przedpokój to fajnie zrobić wyłączniki światła z obu jego końców żeby nie trzeba było się wracać żeby wyłączyć W łazience pamiętaj o kontakcie w okolicach lustra - do podpięcia suszarki itp. to tak na szybko przychodzi mi do głowy
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza dzięki za rady
dziś idziemy i będziemy cos tam działać
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej jakiś rzut kuchni, chociaż wymiary, wtedy z tych Twoich zdjęć naniesiemy co i jak i będzie do wyceny gotowe. |
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
a dziewczyny w rossmannie jest teraz promocja na produkty John Frieda do włosów - nie wiem czy na wszystkie ale cena 32zł.
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Rozeznanie
|
nie orientujecie się czy sklepy przyjmują zwroty np. prostownic?
kupiłam prostownice i dość mocno przepłaciłam ![]() zadzwonie do rzecznika praw konsumenta i będę wiedzieć jakie mam prawa w takiej sytuacji:d kurcze....... linia abonencka uszkodzona:/ nie sądzę, aby mi zwrócili kasę, ale chce wiedzieć jakie mam prawa...... w sklepie odzieżowym poradziłabym sobie bez problemu:P zadzwoniłam na razie do sklepu i powiedziano mi , że zwrotu dokonać nie mogę....ale jestem zla!!
The future starts today, not tomorrow. Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2010-07-19 o 12:14 |
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Urzędzie pracy na podpis
dostałam druki do wypełnienia i przesłania do US w Holandii tam sprawdzą czy odprowadzałam skłądki emerytalne, zdrowtne itp i w ciągu 4-6tyg dostane pit 301 (jesli wszystko bedzie ok) i będe miała zasiłek fajnie ![]() Poza tym jesli chcecie to wam wkleje plan mojego mieszkanka nowego Napewno chcecie ![]() ![]() Kazdy pokój jest z balkonem. W kuchni są 2 wnęki. Ta rzy oknie jest na zlew a ta dalej na kuchenkę gazową bo jest przewód kominowy to się z okapem od razu wbijemy ![]() Mieszkanie ma ok 70m2 ![]() eee paskudnie się czuje |
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dziś kryzys poweekendowy .
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Rozeznanie
|
chciałam się pochwalić, że zostałam zgłoszona przez kierownictwo do programu dla osób z potencjałem
Problem tylko taki, że muszę wygrać assessment center , więc na tym się moja kariera zakończy
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co to oznacza?? "muszę wygrać assessment center" |
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na assessment też można sobie poradzić. Skoro inni dostrzegli w ciebie potencjał, to w to uwierz |
|
|
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i niestety mój organizm się starzeje....pierwszy raz od dawna w sobotę zabalowalismy do 6 rano..czego skutki odczuwam do dziś .
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ostatnio jakoś nie mam ochoty na guganie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dasz radę !!Tylko musisz uwierzyć w siebie - wtedy assessment jest bułką z masłem ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze taką miałam a ostatnio chyba nam za gorąco, do tego wracamy późno bo robimy ten remont i chyba każdy z nas nagle stracił ochotę.
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
W moim przypadku niestety nie istnieją okoliczności które sprawiają że chce mi sie mniej.
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Tez kiedyś tak miałam
Ale nie wiem co się stało, że ostatnio jakoś mi się nie chce "przemęczać" Jeszcze jakby mąz był cały czas na górze Niepoznaję się
|
|
|
|
#1110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i kurcze........ ja wiem, ze gdybym została menadzerem,to bym sobie bez problemu poradzila, ale tych testow nie przejde no! tam trzeba być pewnym siebie, takim charakterystycznycm , mieć siłę przebicia itd...... więc ....... no coż....dla mnie to i tak bardzo duże wyróżnienie, że zostałam zgłoszona. Jestem zaskoczona bo myśłałam, że dziewczyny nie są zadowolone z mojej pracy, ze im ogolnie nie pasuję, a tu prosze bardzo. Zaskoczenie jest tym większe, że HR wyszedł z taką propozycją, a nasz HR to taka hetera, i wszyscy chowają się po kątach jak się zjawia, ja sie akurat jej nie boję- wiadomo, że jstem bardziej czujna, ale wychodzę z założenia, że jak coś źle zrobie to niech mnie opierniczy i na nastepny raz będę wiedziec co i jak
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.