|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Dziewczyny, jak Wy możecie jeść tatar? Jejku, do ust bym nie wzięła surowego mięs.
Strippi, ja Ci gapa , nie składałam życzeń z okazji rocznicy. Duzo miłości!! Jak spedziliście dzień? |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Cytat:
![]() my jak z TZ-em sie dorwiemy na swieta to we dwójke spokojnie prawie 1 kg wciagamy ![]()
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
Anula ja jak byłam mała to jadłam tatra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Rozeznanie
|
Tatar - fuj fuj fuj
#4716 |
Zakorzenienie
|
ja bym zjadla metkę na bulce mniammmm
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Samba, ale chyba nie musisz czekać 2 tyg na urlopie i potem kolejne tyle na wypowiedzenie. Tzn. tak by było najlepiej dla Ciebie. Njalepiej by było złożyć wypowiedzenie już teraz, wtedy dali by Ci tyle urlopu ile Ci sie nazbierało, ale już za 2 tygodnie byłabyś wolna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
stripi teoretycznie moge a praktycznie nei bardzo, siedze w pracy w biurze sama ale sie pocieszam bo chłopaki naprawde mnie we wszystkim wyręczają nawet herbaty mi samej nie pozwalaja zrobic juz mi dooopa do krzesła przyrasta
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
no tak, ale samba nie ma jeszcze gwarancji ze na 100% ja tam zatrudnia, wiec nie kazcie sie jej zwalniac. samba, a moze dni sobie zamien? nie wiem kiedy jedziesz na wczasy, ale chociaz dwa dni przesunac urlop, by w razie co zdazyc zlozyc wy[powedzenie przed urlopem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
Do Madzialenki
kurcze cos mi dwa razy wpisu nie przyjeło 1) Magda a ty robiłaś badania z krwi ??Bo te twoje zawroty i wymioty nie sa normalne ![]() 2) Trzymam kciuki za zasiłek obys szybko go dostała. Moja kolezanka wróciła do PL 5 miechów temu i złozyła papiery o zasiłek i wiesz ze 2 miesiace jej nie wypłacali bo nie umieli papierów wypełnić ![]() Tez lubie tatara
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wiec co do zasiłku to miałam wybór, ale przyniose im wszystkie papiery i oni to wypełnią i wyslą albo mi wydrukują podanie i sama mam sobie wysłać. Wiec wolałam się sama tym zająć i jest tam napisane, ze w ciągu 4-6tyg jesli wszystko bedzie ok dostajke ten druk E301 i jest super ![]() ![]() A co do tego jak się czuję, to na bank nie przez tabletki. Bo biorę je już 5 lat a pierwszy raz zwroty głowy, mega bóle głowy i wymioty mam od 31 grudnia 2009. Wtedy trwało to 2 tygodnie. Codziennie rano wymiotowałam. POtem taki etap miałam w marcu też dwa tygodnie. I ostatnio znowu mnie to męczy, ale teraz już nie wymiotuję (no może czasami) tylko bardziej na zasadzoe , ze mnie mdli i strasznie mi się w głowie kręci. Jutro mam dostać @ wiec poczekam aż się skonczy i wtedy idę na badanie krwi i do rodzinnego może coś wymysli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
samba kliwia ma racje, najpierw upewnij się czy to praca na 100% jakie warunki, rodzaj umowy, pensja... zeby się nie roczarowac. jak bedziesz po rozmowie z przyszłym pracodawca na pewno łatwiej bedzie Ci podjac decyzje - 2 dni nie zrobia różnicy
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
#4726 |
Wtajemniczenie
|
Ale przecież nikt jej nie każe się zwalniać. Przecież logiczne jest, że musi byc pewna tej pracy, żeby nie została na lodzie, z resztą o tym jej wczesniej pisałam. Samba sama podejmie decyzję a my jej tylko doradzamy i to jest luźna rozmowa :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
czesc lasunie
![]() wlasnie mi sie urlop zaczał- szkoda ze mezulowi sie skonczyl i wlasnie do pracy poszedl ![]() a wczoraj kupilismy prawie caly sprzet do kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KAsiaher fajnie, ze sie chrzciny udaly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |||
Zakorzenienie
|
anika222 odpoczywaj... naprawde nie ma zarow....
SAMBA uwazam podobnie jak dziewczyny najpierw sprawdz warunki tej pracy - no i czy na bank cie zatrudnia jak bedziesz miala pewnosc zloz wypowiedzenie - i skoro masz 2 tyg wypowiedzenia to przeciez nie musisz w ich trakcie chodzic do pracy a wlasnie wybrac caly urlop - mysle ze to dla nich tez bedzie lepsze zebys w trakcie wypowiedzenia byla na urlopie bo nie beda musieli ci go wyplacac, a skoro i tak w nowej pracy poczekaja do konca twojego wypowiedzenia to czemu tego nie wykorzystac.. ile masz urlopu? tydzien czy dwa? jak dwa to caly okres wypowiedzenia badz na urlopie jak tydzien to tydzien do pracy tydzien urlopu i sio do nowej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a skurcze.. hmm bolesne.. na poczatku tak teraz sie do niech jakos przyzwyczailam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
Neska pokaż jakie rzeczy do kuchni kupilście??
Marta a może się wcześniej zacznie?? A co ile masz takie skurcze?? A mnie już wszyscy wkurzają tzn moi rodzice, tesciowa ech.... BO się uwzięli na nas ![]() ![]() No to się wygadałam ![]() A w wogóle mam pytanie, czy w zime takie mieszkanie trzeba choć minimalnie grzać?? aby się grzyb jakiś nie zrobił, bo okna są tam teraz mega szczelne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Martucha nie za szybko te pakowanie???
![]() ![]() Magda Ty idź mi do lekarza, bo zaczynasz mnie już powolutku denerwowac!! na co Ty czekasz?!!! India fajnie, że podwyżka ![]() ![]()
#4731 |
Zakorzenienie
|
Agatek pójdę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
madzia kazde trzeba grzac, bo wejdzie wilgoc.
my w sypialni nie grzejemy, bo z boku mamy sasiadow, i wykladzine wiec jest bardzo cieplo. co prawda spie wtedy pod ocem i koldra no ale lepiej sie spi w chlodnym. w malym pokoju nie wlaczalam kaloryfera, bo komputer troche nagrzewal powietrze i tez bylo cieplo. jedynie odkrecalam kaloryfer na 2-3 w jadalni i salonie. ale wtedy sie trzeba cieplo ubierac. bo nie jest to 24stopnie w mieszkaniu, tylko ok 19-21 dla mnie zimno przy ogladaniu tv chociazby. w lazeince grzejniuka nie mam. choc nie ukrywam ze zima bym bardzo go chciala miec. ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- agatek torbe mozna juz spakowac na 2 meisiace prze dporodem, bo gdyby zaczal sie wczesniejszy prood, to ze skorczami nie amietalabys co masz tam wlozyc. martucha mozesz mnie meczyc :d tylko jak urodzisz w nocy to wiesz. daj znac nad ranem dopiero cobym sie nie obudzila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
prosze bardzo
![]() lodówka (tu bylismy ograniczeni wysokoscią pomieszczenia bo na poddaszu tu gdzie bedzie stała lodówka mamy 1,7o wiec ta bedzie akurat jak sie ja zabuduje) http://www.euro.com.pl/lodowki-do-za...tml#content_3c (kupilismy za 1299 zl) płyta (my zapłacilismy 1199 zł, zalezało nam zeby mozna ja bylo podlaczyc pod 230 a nie pod siłę) http://www.ceneo.pl/2565732 piekarnik (1149zł) Amica bo rodzice maja juz wiele lat i sa zadowoleni http://www.ceneo.pl/378449 jeszcze zmywarka (1199zł) http://www.ceneo.pl/2701632 no i wyciag flexa (taki nam poradzil pan w sklepie- ale zdjecia nie moge znalezc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
Kliwia czyli tak czy siak na zimę będziemy musili w całym mieszkaniu choć na 1 włączyć ogrzewanie, bo jesli nikt tam nie będzie mieszkał, to chyba samo wietrzenie mieszkania nie pomoże, prawda??
Neska super zakupki ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-07-19 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
mnie sie wydaje ze trzeba chociaz troszke grzac bo grzyb wlezie na szyby.. poza tym rury moga popękać jak mróz duzy bedzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
kliwia nie wiedziałam z tą torbą... jestem nie czasowa
![]() No Madzia idź, bo się zaczynam martwic! K. ![]()
#4737 |
Zakorzenienie
|
madzia w domach jest chyba jakos inaczej, a na 1 to grzejnik bedzie ledwo letni.
![]() lepiej miec suche mury niz wilgoc. agatek wystarczy troche wyobrazni. jak bedziesz w ciazy to bedziesz takie rzeczy wiedziec. |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
Martucha no daj znak koniecznie
![]() ![]() Masz juz wybrana pozycje porodowa ? bierzesz znieczulenie to w kregosłup? czy rodzisz we wodzie ![]() Magda ja cie błagam wez sie za sibie ![]() ![]()
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-07-19 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.