Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-19, 19:47   #4831
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 19:49   #4832
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

jestem.... dorwałam kabanosa

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Eee ja to bym nago wolała iść... przynajmniej każdy facet by chciał ze mną zatańczyć
?
w sumie racja

Cytat:
Wiesz co kiedyś w Realu mieliśmy taką sytuację z Tż , że on sobie chciał kupić grę na Xboxa. No i był taki tytuł co kosztuje chyba ponad 100 czy 150 zł a na tych opakowaniach plastikowych, tych antykradzieżowych była cena chyba z 80 zł.
I to nie na jednym tylko na 3 czy 4. Uznaliśmy , że nie trza sprawdzać na czytniku tylko że to jakaś Promocyja.
Na kasie wyszła cena chyba ze 120 czy 150 zł i się wkurzyłam i powiedziałam Pani na kasie żeby mi tu kogoś sprowadziła bo ja chcę tę grę w tej cenie gdyż cena jest informacją dla klienta i ja się zgadzam kupic ten produkt w podanej cenie.
Wezwała kogoś , jakąś pierdołę co nie wiedziała o co chodzi.
I ta pierdoła wezwała kierownika. Ten poszedł na dział szukać tych pudełek z gra a Tż je sprytnie ukrył... bo pomyśleliśmy że jak tam pójdzie pracownik to zdejmie te ceny i powie, że tylko jedna była tej cenie i że nam nie przecenią.
No i Tż poszedł za tym kierownikiem i mu pokazał te pudełka.
I koleś nam przecenił tą grę.
Myślę sobie, że dlaczego mam to darować skoro dają taką cenę.
Ja wiem , że to może jet chamskie itd ale kurde no przecież Ci ludzie za ta pensje dostają żeby ceny sprawdzać. A ja chcę kupić towar w podanej cenie...
Fakt , że ludzie na kasie się wkurzali na mnie ale zaraz ich ukróciłam .
Powiedziałam do takiego kolesia co się tak wkurzał , że jak mi 50 zł do gry dołożę to chętnie sobie pójdę bo też mi się spieszy

Ale jestem chamica co????

trzeba walczyc o swoje, a co

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 19:52   #4833
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

otóż to trzeba walczyc o swoje

wcale nei chamica

wg prawa obowiązującą ceną za towar jest ta ktora jest przyklejona na towarze nawet jesli to pomyłka sklepu to jest on zobowiązany sprzedac w tej pomylonej cenie...

no chyba ze sie przeklei i oni to udowodnią

ogladalam kiedys o tym program

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 19:56   #4834
Daysy85
Zakorzenienie

Aha chciałam Wam napisać... a propos tych naszych Tż i tego, że nie można ich oderwać od kompa i , że nie poświęcają nam tyle czasu itd.
Bo teraz to jest dużo rozrywek... no właśnie komp. telewizja , internet, Xbox i wiele innych. To nasza rozrywka i pożeracz czasu.
A dawniej jak się ludziom nudziło to ...
A teraz jak nam się nudzi to siedzimy na kompie , oglądamy TV...
Patrzcie jak była zima i ludziom prąd odcięło w iluś tam miastach to od razu w dzienniku mówili, że będzie wysoki przyrost naturalny i poprawa relacji międzyludzkich

Nooo nie taki ładny emotek mi się nie wyświetla

Annika no wiem o tym, dlatego powiedziałam , że cena to informacja dla klienta i to sklep powinien pilnować sobie tego czy są prawidłowe.

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-07-19 o 19:58
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 20:01   #4835
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ja proponowałam:

Obchodzące swe rocznice - Panny Młode i ich chcice - Żony 2009
Stary 2010-07-19, 20:02   #4836
zaaaabcia
Zakorzenienie

atomufka - dziekuje

Cytat:
Treść usunięta
mi to obojetne jest

Cytat:
Aha chciałam Wam napisać... a propos tych naszych Tż i tego, że nie można ich oderwać od kompa i , że nie poświęcają nam tyle czasu itd.
Bo teraz to jest dużo rozrywek... no właśnie komp. telewizja , internet, Xbox i wiele innych. To nasza rozrywka i pożeracz czasu.
Patrzcie jak była zima i ludziom prąd odcięło w iluś tam miastach to od razu w dzienniku mówili, że będzie wysoki przyrost naturalny i poprawa relacji międzyludzkich
.
w NY jakies 6 lat temu nie bylo prady przesz 24 godziny to tez duzo dzieciaczkow urodzilo sie po 9 miesiacach

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 20:05   #4837
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-19, 20:08   #4838
Daysy85
Zakorzenienie

ej no nie co napisali na onecie, szcczególnie ostatnie zdanie...
9 mitów o seksie
"Seks podczas ostatnich etapów ciąży jest niebezpieczny

Kontakty seksualne, zwłaszcza podczas ostatniego trymestru, budzą pewne obawy partnerów. Często pojawia się strach związany z możliwością wyrządzenia krzywdy nienarodzonemu jeszcze dziecku. W rzeczywistości seks podczas ciąży ma dobry wpływ na zdrowie. Wielu lekarzy doradza współżycie seksualne nawet do okresu poczęcia."

No raczej ciężko współżyć w ciąży gdy nie ma poczęcia ...
Stary 2010-07-19, 20:09   #4839
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Treść usunięta

Mnie to obojętne
Już niech będzie ta nawet
Stary 2010-07-19, 20:09   #4840
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Ja mysle ze wiekszosci dziewczyn jest obojetne jaka bedzie nazwa ...
mi osobiscie tytul jaki Justyna wymyslila sie podoba

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 20:11   #4841
Daysy85
Zakorzenienie

Jeżeli chodzi o tytuł to mnie jest wszystko jedno, niech wybierze założycielka nowej części

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-19, 20:13   #4842
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Jeżeli chodzi o tytuł to mnie jest wszystko jedno, niech wybierze założycielka nowej części

Stary 2010-07-19, 20:20   #4843
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
dziejue

Agata naprawde fajnie to wyszło
czekamy na kolejne teledyski

Cytat:
Eee ja to bym nago wolała iść... przynajmniej każdy facet by chciał ze mną zatańczyć

Noo jak to nie pamiętamy??? Gdzie byłaś jak Cię nie było???
Sezon ogórkowy kiedyś się skończy , czekamy na Ciebie

Noo a my ze Śliweńką .... Spragnione żony komputerowców !!!

Coś mi się tu nie zacytowało... hmmm

A wiem do Śliweńki
Wiesz co kiedyś w Realu mieliśmy taką sytuację z Tż , że on sobie chciał kupić grę na Xboxa. No i był taki tytuł co kosztuje chyba ponad 100 czy 150 zł a na tych opakowaniach plastikowych, tych antykradzieżowych była cena chyba z 80 zł.
I to nie na jednym tylko na 3 czy 4. Uznaliśmy , że nie trza sprawdzać na czytniku tylko że to jakaś Promocyja.
Na kasie wyszła cena chyba ze 120 czy 150 zł i się wkurzyłam i powiedziałam Pani na kasie żeby mi tu kogoś sprowadziła bo ja chcę tę grę w tej cenie gdyż cena jest informacją dla klienta i ja się zgadzam kupic ten produkt w podanej cenie.
I ta pierdoła wezwała kierownika. Ten poszedł na dział szukać tych pudełek z gra a Tż je sprytnie ukrył... bo pomyśleliśmy że jak tam pójdzie pracownik to zdejmie te ceny i powie, że tylko jedna była tej cenie i że nam nie przecenią.
Ja wiem , że to może jet chamskie itd ale kurde no przecież Ci ludzie za ta pensje dostają żeby ceny sprawdzać. A ja chcę kupić towar w podanej cenie...
Fakt , że ludzie na kasie się wkurzali na mnie ale zaraz ich ukróciłam .
Powiedziałam do takiego kolesia co się tak wkurzał , że jak mi 50 zł do gry dołożę to chętnie sobie pójdę bo też mi się spieszy

no i prawidłowo trzeba walczyć o swoje

ja dzis miałam taka niemiła sytuacje na poczcie. 4 okienka i w jednym kantor (wybrałam go bo euro najtaniej). Podchodze z TZem a tam ludzie na mnie z mordą, że tu jedna kolejka do kas obowiazuje. a ja mówie, ze ja tylko do kantoru, ale dla spokoju ustałam w gigantycznej kolejce. Ale jeden pan z kolejki wystapil, pokazujac tabliczke palcem głosno przeczytał : "klienci kantoru obsługiwani poza kolejnoscia" Ja wczesniej tego nie zauważyłam, więc mu podziekowałam i podeszłam do tej kasy-kantoru. a tu mnie stary babsztyl o mało nie ztaranował, wrzeszczac, ze ona była pierwsza z rachunkami. wiec przypomniałam jej o wywieszce, na to baba z kasy, ze mamy sprawe ustalic miedzy soba. Nie ustapiłam, a babie w kasie powiedziałam : ze chyba nie po to wywieszają taka informacje, zeby pozniej klienci miedzy soba uzgadaniali (czyt. kłocili się) a skoro tak ma być to niech teraz te informacje zdejmie. nawet się nie odezwała. juz wiecej tam nie pojde.

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

a co do nazwy wątku to mi się spodobał ten z brzuszkami
Stary 2010-07-19, 20:26   #4844
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
ej no nie co napisali na onecie, szcczególnie ostatnie zdanie...
9 mitów o seksie
"Seks podczas ostatnich etapów ciąży jest niebezpieczny

Kontakty seksualne, zwłaszcza podczas ostatniego trymestru, budzą pewne obawy partnerów. Często pojawia się strach związany z możliwością wyrządzenia krzywdy nienarodzonemu jeszcze dziecku. W rzeczywistości seks podczas ciąży ma dobry wpływ na zdrowie. Wielu lekarzy doradza współżycie seksualne nawet do okresu poczęcia."

No raczej ciężko współżyć w ciąży gdy nie ma poczęcia ...
chyba sie komuś pofyrtoliło i porodu miało byc

u mnie posucha i tak lekarka zabroniła .......

maz już chyba nie wyrabia 2 ty g bez sexu i co wieczór niby w żartach dopytuje będzie coś dzisiaj.....
a ja juz nei mam siły mu tłumaczyc ze nic z tego

Stary 2010-07-19, 20:28   #4845
Daysy85
Zakorzenienie

India
A weź najgorsze to są takie głupie ludzie.
Najlepiej to było jak kiedyś jechałam w autobusie i taki facet koło 50tki mi ustępuje miejsca tak wzrokiem na mnie i mi schodzi więc ja idę do tego miejsca a jakaś babka przede mną tak z 50 lat leci na to miejsce.
A chłop do niej " gdzie się babo pchasz nie widzisz kobity w ciąży, ja jej ustepuje, żeby se siadła"
Hehe i ta babkę tak zamurowało , że szok a ja do tej co siedziała koło tego faceta mówię tak : dobrze , że mi ten pan ustąpił, bo to bezpieczniej z takim brzuszkiem na siedząco jechać."

Anika
moja koleżanka też tak miała, to męża na inne sposoby zaspokajała... hehe ale rymowanka :P

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-07-19 o 20:29

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-19, 20:37   #4846
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
India
Najlepiej to było jak kiedyś jechałam w autobusie i taki facet koło 50tki mi ustępuje miejsca tak wzrokiem na mnie i mi schodzi więc ja idę do tego miejsca a jakaś babka przede mną tak z 50 lat leci na to miejsce.
A chłop do niej " gdzie się babo pchasz nie widzisz kobity w ciąży, ja jej ustepuje, żeby se siadła"
Hehe i ta babkę tak zamurowało , że szok a ja do tej co siedziała koło tego faceta mówię tak : dobrze , że mi ten pan ustąpił, bo to bezpieczniej z takim brzuszkiem na siedząco jechać."

Anika
moja koleżanka też tak miała, to męża na inne sposoby zaspokajała... hehe ale rymowanka :P
hehehe ja ostatnio z mezem była w tesco i tam sa te kasy pierwszenstwa dla kobiet w ciązy i osób nipelnosprawnych i sie ustawiłam przed takim facetem z piwskami a maz do mnie zona gdzie ty sie tam pchasz!!! a ja na cały głos wiesz co wydaje mi sie ze to kasa pierwszenstwa dla kobiet w ciązy a ten pan za mną brzuszek to ma nie od ciązy z pewnością....
potem mi maz suszył głowe ze po co tak gadałam ale grzecznie za mną sie poustawiał i własciwie to miałam pojsc od razu na pierwsze miejsce bo ci faceci to tez nie byli w ciązy potem za mna przyszła jeszcze dziewczyna z bardzo widoczną ciążą i tez ja przepuścili

maz sie potem pytal a co bys zrobiła jak by co powiedział ze nei jestes w ciazy... bo nei widac to wyjełabym z torebki wynik badania zeby se poczytał

daysy tak mi potwoernie niedobrze ze chyba bym jezu nawet nie chce myslec

Stary 2010-07-19, 20:41   #4847
india83
Zakorzenienie

Cytat:
India

Anika
np w autobusach to jest dobre, walka o miejsca - wyscig emerytek o kulach... czasem można się nieźle pośmiac
Stary 2010-07-19, 20:43   #4848
violisia
Zadomowienie

helloł wizazoholiczki, kurcze jeden dzien i 5 stron do nadrabiania

kasiaher maluszek wygladał cudnie mały przystojniaczek

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
wlasnie przed chwila skonczylam pakowanie torba stoi gotowa zapakowana (musze jeszcze szczoteczke wrzucic i plyn do higieny ale to juz przy wyjsciu ) jak sie zacznie to napewno dam znac nie wiem czy Rybulke bede meczyc zeby wam cos napisala ale kliwie juz napewno wiec zda wam relacje prawda
a skurcze.. hmm bolesne.. na poczatku tak teraz sie do niech jakos przyzwyczailam nie wiem hmm jak przychodza to zaczynam automatycznie oddychac i ruszac na boki biodrami i od razu przechodza ale wiesz poki co to straszaki
o ja cieeee, ja zle jakos zrozumialam to co przeczytalam i myslalam ze juz zaczelas rodzic hehe, przeszukalam forum czy cos rano pisalas, a potem zauwazylam ze tak tylko sie przygotowujesz i masz czasem skurcze ale ten czas leci juz niedlugo i bedziesz tulila dzidziunie w ramionach

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
wiec tak.. spokoj wewnetrzny hmm no poki co jest od slow lekarza ze wszystko jest ok mlody ma zielone swiatlo.. uspokoilam sie.. ale troche panikuje bo nie wiem czy napewno wszytko przygotowalam.. czekamy jeszcze z wozkiem bo niepotrafimy sie zdecydowac.. jak juz wszystko bedzie to juz bede naprawde spokojna ale ja tez myslalam ze bede panikowac... narazie jestem z siebie zadowolona
no podziwiam za spokoj i zycze zebys do konca byla taka spokojna

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
(...)
u mnie jest tak samo nikt nikomu wprost nic nei mowi tylko jakos tak od dupy strony
przez "pośredników" a najczesciej tesciowa mnie nagabuje ze cos tam maz mial / ma / bedzie miał do zrobienia ząłatwienia

a ja zawsze mowie "a czego mama jemu tego nie powie?"
a i mezowi to samo mowie jak sie z nia pożre albo na ojca wkurzyto sie go grzecznie pytam a odezwales sie do nich w tej sprawie? nie? to nei truj mi glowy tylko impowiedz jak cos donich masz...
u mnie jest tak samo, kurde czasami czuje sie jakbym byla miedzy mlotem a kowadlem, i mam tego dosyc, jedni mowia tak, tz mowi co innego, i kazdy karze mi cos powiedziec drugiemu ehh..

Cytat:
Hehe mogę wsadzić kota i tak już wlazł do nosidełka ale szybko ją wygoniłam :P
Waży tyle co noworodek więc może się sprawdzić jako fantom testowy

Cześć.
Jak mija Ci dzień???
Daysy masz moze gdzies fotki wozeczka?
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czy ktoś mnie jeszcze pamięta

Stęskniłam się. W życiu tego nie nadrobię
Piszę od rodziców, bo my nie mamy jeszcze neta, strasznie długo trwa załatwienie przeniesienia.

witaj, ja cie pamietam

Cytat:
Baja proszę Cię... on nie ma siły na spacery. Ja chyba też nie...
Chciałabym żebyśmy przytuleni obejrzeli fajny film ale wieczory wyglądają tak, że on gra, potem ja mu jęczę , że chcę obejrzeć wiadomości, więc zazwyczaj załapuję się na połowę faktów, potem on jeszcze gra albo ogląda Tv i idziemy spać i on oczywiście tyłkiem do mnie bo " inaczej mu nie wygodnie"
Nie wiem kurczę a może ja jestem przewrażliwiona...
Ale mnie tak go brakuje cały czas mu mówię o tym , że tęsknie itd a on na to, że przecież jesteśmy w jednym pokoju to znaczy , że spędzamy czas i jak chcę z nim porozmawiać to mogę mówić ... on słucha...

OOO dobra idę na fakty Całe
najlepiej powiedz mu ze chcesz sie przytulic i ze masz dosc tego ze komputer czy gra jest wazniejsza niz ty, z facetami czasami trzeba jasno, oni nie rozumieja jak im sie mowi ze sie teskni, takie to juz typy
Cytat:
Treść usunięta
gratulacje teledysku, bardzo fajny milo widziec agatke tak nie tylko na zdjeciach
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 20:51   #4849
iwka28
Wtajemniczenie

Samba - ja bym poszła na rozmowę, pogadała potem z koleżanką, żeby nie wpaść z deszczu pod rynnę. W obecnej pracy też wszystko świetnie wyglądało zanim zaczęłaś pracować. Dlaczego się zwolniło miejsce?

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
byłam w tesco nie ma spieniacza może do reala TŻ wyciągnę
co do pralki to jedni tez na forach piszą że głośna, mam mieszane uczucia ale będziemy mieć małą łazienkę
śliweńka - ja mam Elektroluksa ładowanego od góry już parę ładnych lat i następna pralka gdybym miała ją kupować też będzie ładowana od góry. Koniec ze schylaniem się, jak uchylam drzwiczki żeby wyschła po praniu to otwieram do góry i nie "zahaczam się" - do czego miałam talent wybitny przy starej pralce ładowanej z boku. I dzięki niej nie mam nic naskładane na pokrywie bo się nie da
Te pralki mają mocowanie bębna z dwóch stron, więc podobno wolniej się wyrabiają. Co do hałasu - to jak głośna jest pralka decyduje ilość emitowaną przez nią decybeli - jak ktoś sobie nie porównał przed zakupem to teraz narzeka. Pralka i ładowana od góry i ładowana z boku jak mają taki sam poziom emisji hałasu tłuką się tak samo Wybierz jak najcichszą. A i fajna jest funkcja ustawiania bębna po praniu po pozycji "0" czyli po uchyleniu pokrywy masz od razu otwarcie bębna.

Cytat:
Dziś to super , bo jest chłodno, przynajmniej normalnie mogę oddychać.
Trochę martwię się opuchlizną na nogach bo pomimo tego, że jest chłodno i praktycznie leże w domu 3 dzień to opuchlizna nie schodzi...
Kostek mi nie widać.
Tylko jak powiem to temu mojemu nienormalnemu lekarzowi to on powie, że tak powinno być.
Ale taka nieschodząca opuchlizna może oznaczać zatrzymanie wody w organizmie, zatrucie ciążowe??? Muszę zaraz poczytać o tym na necie jakie są objawy.
Moje koleżance synek uciskał nerki, więc pod koniec ciąży nie wychodziła już z domu - tylko najwyżej po ogrodzie, bo nawet takich klapek zwykłych nie była w stanie ubrać z powodu opuchlizny. Może skonsultuj to z innym lekarzem, nawet jakbyś miała iść prywatnie, lepiej to niż się martwić.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
dziekuje kochana
no dokladnie jest tak jak piszesz pod spodem jest drugi material i to chyba dlatego ten dol sie tak marszczy .. hmm a co by bylo jak bym odprula ten spod? wtedy dol nie bedzie taki pomarszczony ?
wrzucam zdjecie sukienki na stronie cakiem inny jest dol
myslalam jeszcze nad lotem smolotem nad Manhattanem ale trwa tylko 30 min no i jest ten lot balonem a tym statkiem plynie sie 3 godziny dookola Manhattanu jest obiad przy swiecach a pozniej mozna zostac na jakims balkonie zaraz przy Manhattanie wiec mysle ze bedzie przyjemnie
Żabcia - rejs marzenie, a sukienka - płukanie, prasowanie ze sprayem antystatycznym a jak to nie da rezultatu - rozcięłabym dół materiału robiąc sukienkę z podszewką.

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
podobaja mi sie dlugie ale jakas ladna za kolanka tez bym nie pogardzila

znalazlam dzisiaj jedna w sklepie ciazowym biala w turkusowa lub fioletowa krateczke przecudna sukienka i jeszcze przeceniona ale niestety za mała
Ja Ci babka nie chce sprowadzić odpisałabym firmę i sama poszukała jej w necie. Wujek Google

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
a na all boje sie zamawiac....bo nie mam pewnosci czy bedzie pasowac... a nie mam kasy zeby ryzykowac,,,, boje sie troche nawet szyc bo nie wiem jak wyjdzie....
-
Jak kupisz na Allegro i Ci się nie spodoba to przy kupnie w opcji Kup teraz masz 10 dni na zwrot.

Cytat:
Fakt , że ludzie na kasie się wkurzali na mnie ale zaraz ich ukróciłam .Powiedziałam do takiego kolesia co się tak wkurzał , że jak mi 50 zł do gry dołożę to chętnie sobie pójdę bo też mi się spieszy
Daysy - uważam że dobrze zrobiłaś, bo trzeba walczyć o swoje. I dobrze że schowaliście te gry żeby im cen nie poodklejali, mnie strasznie wkurza jak cena w kasie nie zgadza się z ceną na półce, albo wbijają zamiast jednego produktu drugi droższy. Jak masz parę rzeczy to wyłapiesz, ale jak się robi zakupy raz na tydzień i ma się więcej rzeczy to czasami ciężko.

Cytat:
Daysy - właśnie dlatego my nie mamy TV - pożeracz czasu, bo widzę jak jesteśmy u rodziców - a to na to zerknę a to na tamto a czas leci....

Cytat:
maz już chyba nie wyrabia 2 ty g bez sexu i co wieczór niby w żartach dopytuje będzie coś dzisiaj.....
Zrób taką tabliczkę - niestety kochanie ale przez następne .... nic z tego nie będzie

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-19, 20:56   #4850
Daysy85
Zakorzenienie

Annika współczuje tych mdłości, szczerze powiem to ja właściwie nie wiem co to jest.
To znaczy czasem mnie tak przymulało ale nigdy nie zwymiotowałam, żadnego mdlenia ani nic.

India roszę Cię bo już mnie szlag trafia z tymi babami.
A wiesz co jest najgorsze , że tak naprawdę to nieraz właśnie babunia Ci taka miejsca ustąpi a taka co ma 50 ledwo to się czuje Bóg wie jak.
A wiesz czym jest to spowodowane...
Menopauzą , wynika to z moich wielomiesięcznych informacji.
Bo taka co ma 50 to i przekwit to już się tak czuje... no już nie kobietą w sile wieku tylko taką co ma kryzys tego wieku.
No i juz uważa że to jej trza miejsca ustąpić noo boo już najmłodsza nie jest.
I ja tak sobie myślę , że jak mi taka 50tka kiedyś powie że mam jej ustąpić albo że jej się miejsce należy a ciąża to nie choroba to wypalę " menopauza też nie choroba, i ja życia mojego dziecka ryzykować nie będę uderzając brzuchem o kasownik"
Stary 2010-07-19, 21:03   #4851
violisia
Zadomowienie

Cytat:

oj biedny moj tez zamna dzis pol dnia latal jak oszalaly.. hehehe brak slow..
Cytat:
India

Anika
a jak mnie wkurza jak babka zapiernicza przez pol drogi i leci z siatami,a potem to niby ona stara jest itp a w rezultacie wiecej pary ma niz niejedna mloda, niecierpie takich ludzi, raz babka sie na mnie obrazila jak jej chcialam miejsca ustacic,ze ona stara nie jest i ze moge sobie siedziec.. no to siedzialam, prosic sie nie bede..

Cytat:
hehehe ja ostatnio z mezem była w tesco i tam sa te kasy pierwszenstwa dla kobiet w ciązy i osób nipelnosprawnych i sie ustawiłam przed takim facetem z piwskami a maz do mnie zona gdzie ty sie tam pchasz!!! a ja na cały głos wiesz co wydaje mi sie ze to kasa pierwszenstwa dla kobiet w ciązy a ten pan za mną brzuszek to ma nie od ciązy z pewnością....
potem mi maz suszył głowe ze po co tak gadałam ale grzecznie za mną sie poustawiał i własciwie to miałam pojsc od razu na pierwsze miejsce bo ci faceci to tez nie byli w ciązy potem za mna przyszła jeszcze dziewczyna z bardzo widoczną ciążą i tez ja przepuścili

maz sie potem pytal a co bys zrobiła jak by co powiedział ze nei jestes w ciazy... bo nei widac to wyjełabym z torebki wynik badania zeby se poczytał

daysy tak mi potwoernie niedobrze ze chyba bym jezu nawet nie chce myslec
bidulka, mnie od rana tez jakos mdli masakra chyba sie zartulam czyms , moze to przez wczorajszego grila i ta cebulke ktorej pochlonelam masakrycznie duzo z czoskiem, tak mnie "watróbka " dzis bolala ze szok..
Stary 2010-07-19, 21:03   #4852
atomufka
Zakorzenienie

anika to Twoj maz nie rozumie ze to dla dobra dziecka? 2 tyg to jeszcze nie tal dlugomoze pozniej bedziesz mogla

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 21:11   #4853
Daysy85
Zakorzenienie

A ktoś prosił o zdjęcie wózka... wkleję to z all.
http://www.bogus.imoli.pl/allegro/kolorystyka/16d.jpg
Stary 2010-07-19, 21:14   #4854
iwka28
Wtajemniczenie

Daysy - podoba mi się. Fajny wzorek

Kashier - twój Dominik w tej czapeczce to jak taki dandys z piosenek Kabaretu Starszych Panów. I ten Uśmiech

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 21:17   #4855
india83
Zakorzenienie

Cytat:
[India roszę Cię bo już mnie szlag trafia z tymi babami.
A wiesz co jest najgorsze , że tak naprawdę to nieraz właśnie babunia Ci taka miejsca ustąpi a taka co ma 50 ledwo to się czuje Bóg wie jak.
A wiesz czym jest to spowodowane...
Menopauzą , wynika to z moich wielomiesięcznych informacji.
Bo taka co ma 50 to i przekwit to już się tak czuje... no już nie kobietą w sile wieku tylko taką co ma kryzys tego wieku.
No i juz uważa że to jej trza miejsca ustąpić noo boo już najmłodsza nie jest.
I ja tak sobie myślę , że jak mi taka 50tka kiedyś powie że mam jej ustąpić albo że jej się miejsce należy a ciąża to nie choroba to wypalę " menopauza też nie choroba, i ja życia mojego dziecka ryzykować nie będę uderzając brzuchem o kasownik"
po takim tekscie juz jej sie odechce siedziec bo pewnie padnie z niedowierzania, ze cos takiego usłyszała

dziewczyny mam ochote na zmiane. wytrwale zapuszczam włosy, bo pomim bobie i juz mnie szlag trafia, bo sa takie nijaki. macie jakies fajne pozldługie fryzurki do okragłej twarzy. cos z grzywka chyba pokombinuje, moze znowu taka na ukos?
Stary 2010-07-19, 21:25   #4856
Daysy85
Zakorzenienie

India kup sobie tinę albo naj za 99 groszy i tam jest taka ładna fryzurka blond nawet się zastanawiałam żeby się tak obciąć bo jest tak do szczęki ale nie bob.
Ale tak myślę , że już ich nie zwiąże a Mała będzie mi łapkami ciągnąć nie związane włosy. Tyle, że teraz to by mi chłodno było, a teraz nie lubię się w związanych włosach bo mam taką pyzę :P
A Tż mnie namawia do obcięcia włosów i nie wiem co robić.
Gadałam z fryzjerką a ona powiedziała, żebym zostawiła takie jakie mam
To jest Tina za 99bo mam ją w domu. Sprawdziłam numer z 14 lipca.

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-07-19 o 21:31
Stary 2010-07-19, 21:28   #4857
india83
Zakorzenienie

Cytat:
India kup sobie tinę albo naj za 99 groszy i tam jest taka ładna fryzurka blond nawet się zastanawiałam żeby się tak obciąć bo jest tak do szczęki ale nie bob.
Ale tak myślę , że już ich nie zwiąże a Mała będzie mi łapkami ciągnąć nie związane włosy. Tyle, że teraz to by mi chłodno było, a teraz nie lubię się w związanych włosach bo mam taką pyzę :P
A Tż mnie namawia do obcięcia włosów i nie wiem co robić.
Gadałam z fryzjerką a ona powiedziała, żebym zostawiła takie jakie mam
ja mowiac półdługie mysłałam aby zostawic długosc do ramion, za łdugo się mecze z zapuszczaniem zeby znowu obciac. jutro bede ywszukiwac fryzur.

dobranoc kochane, do jutra
Stary 2010-07-19, 21:32   #4858
violisia
Zadomowienie

Cytat:
A ktoś prosił o zdjęcie wózka... wkleję to z all.
http://www.bogus.imoli.pl/allegro/kolorystyka/16d.jpg
o dzieki ja chcialam widziec az sie zasmialam jak go zobaczylam, 2 dni temu ogladalam se "rozne rzeczy" do dzidziusia wozki lozeczka itp, i ten sam mi wpadl w oko heheh

Edytowane przez violisia
Czas edycji: 2010-07-19 o 21:42
Stary 2010-07-19, 21:38   #4859
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
o dzieki ja chcialam widziec az sie zasmialam jak go zobaczylam, 2 dni temu ogladalam se *******ki do dzidziusia wozki lozeczka itp, i ten sam mi wpadl w oko heheh
A widzisz coś w tym jest
Nie dość , że ferrari to jeszcze czerwone
Stary 2010-07-19, 21:44   #4860
violisia
Zadomowienie

Cytat:
A widzisz coś w tym jest
Nie dość , że ferrari to jeszcze czerwone
dokladnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości