|
|
#4141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
![]() jeszcze nic nie wiadomo, bo Cbr na wyjeździe, ale popanikowac nie zaszkodzi ![]() Cytat:
nikogo nie ma , sama spalę fajkę, wypiję trochę wina, nie najdroższego, ale bardzo dobrego (Gryx ) i zapewne pójdę spac
|
|
|
#4142 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Ja bilety na powrót kupuję, jak wracam. A co do busików to nie żartujcie - z Wrocka do Bolkowa jeżdżą co pół godziny, nie ma opcji, żeby się nie załapać. Cytat:
za nową, lepszą pracęCytat:
![]() Będziem profilaktycznie pętać ![]() Cytat:
Cytat:
Właśnie, Red, ale to pomaga stronie biernej czy czynnej? Gryxiowi to wsio rawno, ale mi nie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda jest taka, że jak nie ma Mai, życie barowe zamiera
![]() Co do linka reklamowego, to nie odkryłam jeszcze, gdzie Wojtka można wyczaić... Nie mam preferencji co do powiększenia rodziny- o dziewczynkach nic nie wiem, a chętnie się dowiem, a co do ew. braciszka- nie potrafię sobie wyobrazić nikogo poza drugim małym Guciem. W ogóle wszystko palcem na wodzie pisane, bo najmłodsi oboje nie jesteśmy, więc sprawy to nie ułatwia. To byłby dar losu, ale i tak wspaniale, że Gutek się udał Przyda się zaklęcie dyżurnych czarodziejek wątkowych- Skarbiątka, Sabb i Polly. Ale gdzie one, gdzie, gdzieś odleciały ![]() Żyrafa już stoi- wiem, co jej dolegało- zamieniłam nogi prawe z lewymi- no kto by tak ustał? Z nowości kolekcjonerskich- kupiłam kacze jajo- Agenta Pr. classics. I czekam na Narcisse- nie znam, mam nadzieję, że mój głód ekstremalnych przeżyć zapachowych zostanie zaspokojony.
|
#4144 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ostrzegałem już Was chyba przed Rosetti z Polo Marketu Osiem zł z groszami za litr, ale smakuje jak mocno chrzczone i wcale nie kopie (no i ten napis na etykiecie: "produkt winopodobny") ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4145 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Może nadinterpretuję, ale ktoś tu narzekał na niewystarczającą gibkość
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4146 | |||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Co mam zaklinać? Żebyś się nie zdziwiła. W ubiegłym roku udalo mi się zkłonić ekipę młodych archeologów do budowania ze mną i z moim synem slowiańskiego grodu z podgrodzienm na plaży. ![]() Cytat:
Cytat:
Łomatulu. Popłakałam się przez Was. Czemu ja tu tak żadko zaglądam? No co Ty? Przeflancuj mundialowe chacha na swojski, ciastkarniany grunt i już. Moim ciachowym faworytem jest TEN pan. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja lubię. I sama gram. Tyle, że tylko wówczas, kiedy mogę sobie na to pozwolić, bo ja potrzfię trzy doby bez przerwy przeciukać i budzę się dopiero kiedy nos mnie boli, bo mi głowa na biurko opadła (serio, zdarzyło mi się to). Ba! Powiem więcej. Gram też w normalne RPG i nawet w LARPy się bawię. Normalnie potfur ze mnie. ![]() Cytat:
A spotkanie takie wiecie... całonocne z popijawą i szaleństwem w pełnym wymiarze trzeba by kiedyś zorganizować. Cytat:
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb przyleciałaś! Zaklęcie na rodzinę 2 + 2
![]() A zaklinaj mocno, za trzy czarodziejki! ![]() Skoro będziesz w Wwie, to może wreszcie wręczę Ci ten drobiazg, co go trzymam dla Ciebie od lutego? Choćby wrzucając prze okno do pociągu, w którym będziesz, rzecz jasna. Dodaję- nietłukący jest (drobiazg)
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-07-20 o 00:50 Powód: uzu |
|
|
|
#4149 | ||
|
BAN stały
|
Macham
za wielodzietność Ju ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4150 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja jestem taka niedzieciowa, że włącza mi się automat z przestrogami Góra pozytywnej energii dla Ciebie (i dla potencjalnego tatusia też nieco). Teraz jestem na etapie "sprawy beznadziejne załatwiam od ręki, cuda w trzy dni", więc się strzeż. ![]() Cytat:
To znaczy, że na brak elastyczności jednak nie narzekasz, tak? ![]() Ale gdzie???
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
oj mysz mi zdecha, a tej laptopowej to nie umiem zbytnio obsługiwac
perfumy z wyższej półki dla faceta, czy jakoś tam. przychodzi gośc mówi że chce wydac ok.1000 zł na 50 ml. i prosi o poradę co fajne, inne itp. Sorry, ale kto mu tak naprawdę pomoże , dostanie litanię nazw zapachów, a i tak dużo mu nie podpasuje, a reszta tym dziewczynom, które mają się do niego tulic i zastanawiac czym on tak z..... cie pachnie![]() Bardzo lubię takie wątki. Normalnie jutro wchodzę na jakieś "auto coś tam pl" i pytam jaki samochód mam zanabyc za 10000, co by chopaki się zastanawiały jaka ze mnie fajna, szybka laska ![]() avek specjalnie dla Kameny edit dodaję jeszcze jedno 0 do ceny, bo to w końcu ma byc wysoka półka
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-20 o 01:46 |
|
|
|
#4153 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
a cóż innego mówi moje spojrzenie, to, czy też poprzednie
![]() Kamena przeżyje i niech się hartuje
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-20 o 01:56 |
|
|
|
#4155 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4156 |
|
BAN stały
|
Wstawać śpiochy!!!
Nie zmrużyłem oka nawet na minutę, więc stwierdziłem, że kotłowanie się w barłogu jest bez sensu, poszedłem po bułki i gazetę, a teraz właśnie wcinam grahamkę z twarożkiem wiejskim i "jeszcze ciepłym" miodem lipowym
|
|
|
|
#4157 | |
|
Nindżopesz
|
W kontekście wygibania miałam mroczne skojarzenie
![]() Cytat:
To było naprawdę zabawne kiedy z każdą przerwą rozlegało się "hik!" ![]() Ju, czymam kciukasy! I powiedz chociaż jaka reklama to sobie wygugluję czy cuś... |
|
|
|
|
#4158 | |
|
BAN stały
|
Świntuch
Poza tym co innego, gdybym napisał: "z jeszcze ciepłą śmietanką" ![]() Cytat:
--- Gdzie są wszyscy?! To bardzo nieładnie chować się, gdy Gryxiu już nie śpi Cd. kulinariów - zbożówka instant z dużą ilością mleka i cukrem wanilinowym z dodatkiem cynamonu, a do tego lody (odnalezione przypadkiem w zamrażarce)
|
|
|
|
|
#4160 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
bry
widzę, ze tutaj tylko Gryksiu wie o co kaman Cytat:
niech się Wam uda ![]() jakiś pop/rock? ![]() Cytat:
Cytat:
vrr i ostrzegam, ze rano wyglądam jak zombie (przy okazji - ostatnio mierzyłam sobie jeden gorset, ale miał haftki z przodu i boję się nieco, że podczas ruchu moga się rozpinać wpadł mi do głowy pomysł, żeby po założeniu zszyć to sobie nitką, ale potem byłby problem ze zdjęciem tego nad ranem i po paru głębszych No chyba, że bym podeszła do jakiś ciach i zaproponowała "Szukam faceta, który zedrze ze mnie gorset!" Cytat:
)Cytat:
ja w cięzkich brzmieniach się nie orientuję Cytat:
![]() Cytat:
też go zdążyłaś w tym teledysku wylukać?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-20 o 08:48 |
|||||||
|
|
|
#4161 |
|
Nindżopesz
|
I kto tu jest śffintuch?
![]() Zapomniałam pochwalić avatar Florens EDIT: i Mai
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-07-20 o 08:46 |
|
|
|
#4162 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Dobrze,że pajaka nie wkleiła ![]() Flo-pumpy kupione? ![]() Mąż poleciał mi kupić drożdżówkę,bo 4,5 kg zrzuciłam i stwierdzono w pracy,że już wystarczy Czy Wy też tak macie,że ostatnio jeść Wam się nie chce?Bo ja normalnie jem z rozsądku,żeby nie paść
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Obudzili mnie telefonem z TP- jakaś reklama czy promocja, do tego nagrana z automatu. Noż kurrrrrde! A zamierzałam się wyspać! ![]() Sabb - co do piłkarskiej niszy, na mojego bloga nadawałby się, pod względem kryteriów, chyba tylko ten pan poniżej -Mesut Ozil. Reszta albo przystojna, albo brzydale - ale takie totalne
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4164 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre, bo polskie ![]() chwalmy swoje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-20 o 08:53 |
|||
|
|
|
#4165 | |
|
BAN stały
|
Gryxiu z niejednego pieca bułki jadł
![]() Cytat:
Lodzik z rana jak śmietana |
|
|
|
|
#4166 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
jak dla mnie bieszczady&kolędy całoroczne, znaczy taka kraina łagodności
---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4167 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znalazł jakiś skrót,więc po 19 był już w domu.Za to zjarał się totalnie,do dzisiaj widać,gdzie kończą mu się spodenki,a zaczynają skarpetki
![]() Już wspominał coś o Malborku,ale na szczęście moja mama ma urodziny i robi je w sobotę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4169 | ||
|
Zakorzenienie
|
kiedy ja manieczek słuchałam, ech... ![]() śffintuch przeca jadę się pobawić i potańczyć się, no nie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-20 o 09:04 |
||
|
|
|
#4170 |
|
Nindżopesz
|
Mam pytanie do posiadaczy kotów. Mojemu coś odbiło i jak go głaszczę to później rzuca mi się na łydkę albo nadgarstek, łapie zębami a tylnymi łapami zaczyna drapać - czy ja dobrze zgaduję, że to próba gwałtu? Jest jakiś sposób na uspokojenie kocieja? Póki co pomaga tylko trzymanie za pyszczek albo szybka ucieczka i zamknięcie drzwi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.

, 

)
za nową, lepszą pracę

Btw - tylko weź się człowieku tak mocno wygnij 

no to się umówiłam z delikwentem naiwie wierząc, że może będzie równie ładny i fajny (młoda i naiwna byłam, wiem). A tu jakiś wieśniak, na dodatek niekumaty i trudno się było dogadać, a jeszcze za rękę mnie łapał, choć się ywrywałam
Jak mi zaczął roztaczać wizje, że jak zamieszkamy razem, to będzie na mnie zarabaić itp. to chciałm wiać jak najszybciej