Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-19, 23:16   #91
kropelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
przytuli mnie tu ktos..?
jeszcze miesiąc, 3 tygodnie i 6 dni..
Kochana ja Cię przytule najmocniej jak potrafie bo w sumie wiem co czujesz też tęsknie

Cytat:
Napisane przez 244 Pokaż wiadomość
Witam Dziewuszki Tak sobie błądzę po wizażu i natknęłam się na Wasz wątek Bardzo spodobał mi się pierwszy post a co za tym idzie skusiłam się, żeby coś do Was napisać
Mam nadzieje, że mnie przyjmiecie
Tak więc mam na imię Kasia, mieszkam na południu Polski. Mam 19 lat (heh jeszcze to naście). W tym roku pisałam maturę, dzięki Bogu zdałam (bo wątpię, że dzięki mojej wiedzy). Na studia wybieram się - Kraków, zaocznie dietetyka.

Tak więc najważniejsze rzeczy o mnie wyżej wymieniłam, mam nadziej, że przyjmę się u Was
hej witaj
o będę Cie męczyć pytaniami o dietetyke bo w przyszłym roku wybieram się zaocznie na dietetyke tylko jeszcze nie wiem gdzie

Cytat:
Napisane przez cu.Kinia Pokaż wiadomość
Goś, ja się nie gniewam. Ja tam lubię facetów i chcę, by wszyscy mnie podziwiali, achhh.

Ej, to tylko ja jestem z Mazowsza?

Witaj Kasia.
ja tez jestem z mazowsza

tak w ogole to dobry wieczór
dopiero teraz do Was zajrzalam bo po poludniu nie moglam wejsc na wizaz? potem komp byl zajety i dopiero teraz oczywiscie wchodze patrze cos dziwne, ze tyle by nie pisaly patrze ost str jest juz nowa czesc gaduły! haha a jaki fajny pierwszy wpis super! bardzo mi się podoba kto nie ryzykuje...
byłam dzis na miescie w urzedzie skarbowym po nip, zmienic nr, zdjac simlocka i juz moge pisac, dzwonic do G. bez przeszkód wczesniej stracilam majątek jak ja Go uwielbiam kochany jest i tak tęsknie, ale o dziwo dobrze się trzymam jeszcze? aaa i zamówiłam łóżko do swojego pokoju wreszcie będę miala duze wygodne łózko
dobra ja uciekam spać jutro musze rano wstac przyjdzie jakis facet do lazienki a ja na 10 do gina lece i obiecuje będę zaglądac częściej
dobranoc
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 00:03   #92
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
Tż nie ma . Czekam na swojego księcia z bajki Tylko muszę mu mapę kupić , bo się chłopaczyna zgubił
Zawozłam już papiery na uczelnie i cieszę sie jak głupia
padłam

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
no to ja też bym padła na zawał.....ani to fajne, ani to miłe, ani tym bardziej bezpieczne...

to jest moja zasada!!!! ja uwielbiam kokietować, prowokować i śmiać się z tego jak widze że się kolesie ślinią. wkurza mnie tylko niemiłosiernie jak to są jakieś takie prostaczyny-niestety jest takich sporo. kiedys odgryzłam się kolesiowi-nie dla psa kiełbasa to zbaraniał
ale nic nie pobije tekstu który usłyszłam w Lublinie!!!!
idzie panna w zimie w mini (brrrrr) po krakowski przedmieściu, typ ją mija z tekstem-" to się myje a nie wietrzy",ja bym zdurniała i się wk****.a panna nie tracąc animuszu- "to się pieprzy a nie wącha".

szacun!!!!
padłam po raz drugi.

Wiecie co? ja przychodze a tu koniec imprezy No ale dop[iero do domu wrociłam wiec moze wam wybaczę

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

Wiem, za karę nie powiem Wam jak było

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 06:03   #93
Legionistka23
Zakorzenienie

dzien dobry bardzooo

mam dla Was wszystkich kawke.. a dla tych co nie pijaja herbatke

Kropelka pisz czesciej teraz juz nie ma G wiec mozesz z Nami spedzac czas na wizazu

Kas noo hmm skoro nie chcesz nic mówic to ok jakos przezyjemy

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 06:11   #94
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
haha w dobie GPS i się zgubił!!!!
jak zoaczyłam 1szy raz zimę w lublinie to myślałam że mnie teleportowali na biegun!!!! matko w zyciu czegoś takeigo nie widziałam! powyzej kolan śnieg a miejscami i wyżej! na uczelni nie mogłam dojść-a o to akurat nie płakałam
studiowałam histerię na umcyku...bleeeee

a co Ty tak dzisiaj śpisz? Justyś pisałaś że się źle czułaś, co Ci?
teraz też?

Natali to ja go z babami tez oficjalnie bym nie puściła- no nie pcham się do gnizda szerszeni bo wiem że dpka mnie potem będzie boleć ale tak ooo na spotkania z ludźmi z pracy czy ze starymi znajomymi-proszę bardzo. Każdy potrzebuje oddechu. a ja czasem też chciałabym wyjść ze staryi kumplami i cięzko, oj ciezko....a niestety albo stety ja mam więcej kumpli bo jakoś dziewczyny mnie nie lubią

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

OK 3mam Cię za słowo!!!! w takim razie 1sze nasze spotkanie będzie po zdaniu prawka przez Myszkę

Kinia bo pomyślę że Cie **** swędzi (niesmaczny żart, nie obraź się, ale ja już tak mam jak się rozchulam)

dziękuje, że się marrtwisz... no czułam się do dupy i dzis też ... może wam się to wydawac śmieszne ale chyba zaczynam chorowac na myśl, że K. nie zobacze 4 miesiące. A no i do tych włoch nie jade ale o dziwo sie nie przejełam?? mama powiedziała, zebym sie nie martwiła, że coś wymyslimy, ze widzi , że chce im pomóc i pracowac a to najważniejsze i że ja na razie rodziny nie mam a żebym pomyślała jak ktoś ma 3 dzieci a pracy nie ma. Więc wczoraj ciągle mi się spać chciało a dzis zakatarzona, gardło drapie... Jednak wyjade do babci ale jak TZ wyjedzie troszke odpocznę ... pojem malinek popatrze na małe krówki pojade po siano i będzie lepiej prawda??
Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
Jasne. przyzwyczaiłam się już do Leny.
moja córcia będzie miec tak na imie ale ta druga:P (za jakieś 7 lat)
Cytat:
Witam Dziewuszki Tak sobie błądzę po wizażu i natknęłam się na Wasz wątek Bardzo spodobał mi się pierwszy post a co za tym idzie skusiłam się, żeby coś do Was napisać
Mam nadzieje, że mnie przyjmiecie
Tak więc mam na imię Kasia, mieszkam na południu Polski. Mam 19 lat (heh jeszcze to naście). W tym roku pisałam maturę, dzięki Bogu zdałam (bo wątpię, że dzięki mojej wiedzy). Na studia wybieram się - Kraków, zaocznie dietetyka.

Tak więc najważniejsze rzeczy o mnie wyżej wymieniłam, mam nadziej, że przyjmę się u Was

góraleczko!! budzi sie dzien jak piekny sen cześć cześć. OOO dasz mi kilka mądrych rad na temat diety??:p nie mogę dobic tego 1,5 kg w dół:P:P a z kąd dokładnie z małopolski jesteś??
Cytat:
to dobrze ze sie nie gniewasz bo po namysle miala to edytowac chyba kazda z nas to uwielbia-ja uwielbam dzisiaj wlasnie stwierdzial ze sie odwale tal ze lalaala i smialam sie w glos z tych wszystkich sliniacych sie facetow
a kilka dni temu mialam dwie sytuacje ktore mnie powalily z nog-mijalam starego dziadka a tu slysze jak zaczal dyszec i cmokac na moj widok!!!!! a druga-szlam do pracy,mijala mnie smieciarka i kolesie zaczeli trabic!!!!!! no masakra!

wiesz co?? ja powiem tak.. zalezy od sytuacji, bo jesli mi ktoś delikatnie powie, że ładnie wyglądam itd to jest bardzo miłe, ale jesli ktoś mówi: o ku**** jaka dupa to mam takie coś w głebokiej... albo : jakież ona ma balony. co to sytuacji przygwożdzenia pod ściane tez miałam taką w dyskotece jak pracowałam. W życiu nie zapomne tego strachu koleżanka przygwoździła mu taca a on nic i patrzył na mnie obłakany ale ochroniaz zobaczył i mi pomógł. A i nie byłam wyzywająco ubrana zwykły T-shirt i jeansy z adidasami.
Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
padłam

padłam po raz drugi.

Wiecie co? ja przychodze a tu koniec imprezy No ale dop[iero do domu wrociłam wiec moze wam wybaczę

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

Wiem, za karę nie powiem Wam jak było

ooo nie ma tak łątwo. Pomarz sobie, że ci odpuścimy. GAdaj co się wydarzyło

---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
dzien dobry bardzooo

mam dla Was wszystkich kawke.. a dla tych co nie pijaja herbatke

Kropelka pisz czesciej teraz juz nie ma G wiec mozesz z Nami spedzac czas na wizazu

Kas noo hmm skoro nie chcesz nic mówic to ok jakos przezyjemy

ja kawusie wypiłam juz po 6 ale herbatki sie napiję

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 07:20   #95
miczka21
Zadomowienie

Dzień dobry

Ja miałam niedawno taką stuację w Lublinie , idę ulicą , nagle czuje , że ktoś mnie klepną w tyłek obracam się myślałam , pewnie jakaś koleżanka oglądam się do tyłu a tam obcy koleś , ja powiedziałam tylko "po*****o Cię?" on odwrócił się na pięcie i skręcił w jakąś boczną alejke . Tylko nie rozumiem po co mu to Ani zgrabny mój tyłek ani chudy.

Wczoraj przeczytałam na tym wątku o Egipcie i mi się dzisiaj śnili Egipcjaninie . I już lepiej chyba nie mówić co robili ....
miczka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 07:28   #96
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Ja miałam niedawno taką stuację w Lublinie , idę ulicą , nagle czuje , że ktoś mnie klepną w tyłek obracam się myślałam , pewnie jakaś koleżanka oglądam się do tyłu a tam obcy koleś , ja powiedziałam tylko "po*****o Cię?" on odwrócił się na pięcie i skręcił w jakąś boczną alejke . Tylko nie rozumiem po co mu to Ani zgrabny mój tyłek ani chudy.

Wczoraj przeczytałam na tym wątku o Egipcie i mi się dzisiaj śnili Egipcjaninie . I już lepiej chyba nie mówić co robili ....

o jak dobrze, że nie jestem sama mów mów co ci się śniło

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-20, 07:42   #97
Legionistka23
Zakorzenienie

ja tez jestem..
Justynko no pewnie, ze bedzie dobrze..musi byc..dasz rade..na wsi sobie odpoczniesz..nabierzesz sił..pomozesz innym..od razu poczujesz sie lepiej..

hej Kasia

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-20, 07:48   #98
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez jestem..
Justynko no pewnie, ze bedzie dobrze..musi byc..dasz rade..na wsi sobie odpoczniesz..nabierzesz sił..pomozesz innym..od razu poczujesz sie lepiej..

hej Kasia
ale wczoraj wydarzyło się coś takiego: napisał mi , że podjedzie autem ze swoim kuzynem do tej babki pogadac i że niedługo będzie to ja ok.. no i po 3 godzinach ta babka pisze, że mój K. się z nią umówił 3 godziny temu, że niedotarł i czy nie wiem co jest grane, zaczęam do niego pisac dzwonić myślałam, że zawału dostane, ze coś im się stalo, że mieli wypadek cokolwiek serce mi tak waliło a ten mi pisze po 4 godzinach,,Kochanie przepraszam, ale usnąłem przez przypadek" Jeju tak się o niego martwiłam;(

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-20, 07:52   #99
miczka21
Zadomowienie

Śniło mi się , że komentowali mój tyłek .Było ich dwóch .Ja szłam przed nimi . Oczywiście wszyscy ubrani w ich dawnych strojach . Jeden ten młodszy mówił , że mam za gruby tyłek a taki stary powiedział , że może być i można popatrzeć Obudziłam się , bo miała skurcz nogi i zegnaj Egipcie
A ci co się śniło?

Legionistka23 . A tak wogóle to jak masz na imię ?

Już mnie ojciec wkurzył ,boże co za człowiek Wdech , wdech już o nim nie myślę

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Malenka321 sorry , że pytam . To ty kręcisz z jakimś Egipcjaninem , bo coś czytałam w poprzednim wątku ale nie jestem na bierząco ..
Stary 2010-07-20, 07:53   #100
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Śniło mi się , że komentowali mój tyłek .Było ich dwóch .Ja szłam przed nimi . Oczywiście wszyscy ubrani w ich dawnych strojach . Jeden ten młodszy mówił , że mam za gruby tyłek a taki stary powiedział , że może być i można popatrzeć Obudziłam się , bo miała skurcz nogi i zegnaj Egipcie
A ci co się śniło?

Legionistka23 . A tak wogóle to jak masz na imię ?

Już mnie ojciec wkurzył ,boże co za człowiek Wdech , wdech już o nim nie myślę

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Malenka321 sorry , że pytam . To ty kręcisz z jakimś Egipcjaninem , bo coś czytałam w poprzednim wątku ale nie jestem na bierząco ..
czym Cie wkurzył??

nie nie ja mam chłopaka w Polsce... ale niedługo wyjeżdza. W sumie miał jechać w ten piątek ale babka podzieliła ich na grupki i on pojedzie za tydzień...

ja miałam koszmary... ten koszmar dręczy mnie od ponad roku

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-20, 08:04   #101
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
ale wczoraj wydarzyło się coś takiego: napisał mi , że podjedzie autem ze swoim kuzynem do tej babki pogadac i że niedługo będzie to ja ok.. no i po 3 godzinach ta babka pisze, że mój K. się z nią umówił 3 godziny temu, że niedotarł i czy nie wiem co jest grane, zaczęam do niego pisac dzwonić myślałam, że zawału dostane, ze coś im się stalo, że mieli wypadek cokolwiek serce mi tak waliło a ten mi pisze po 4 godzinach,,Kochanie przepraszam, ale usnąłem przez przypadek" Jeju tak się o niego martwiłam;(
noo..to ja tez bym sie martwiła..nie potrzebnie pisała ta babka do Ciebie..tylko niepotrzebnie sie zdenerwowałas...

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

hehe fajny sen..:P ja juz nie pamietam kiedy ostanio mi sie cos snilo..ale moze to i dobrze..
Natalia..

Justynka to Twoj tz dalej jest w PL? ja myslałam, ze on juz wyjechał...

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 08:05   #102
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
noo..to ja tez bym sie martwiła..nie potrzebnie pisała ta babka do Ciebie..tylko niepotrzebnie sie zdenerwowałas...
to jest takie dziwne, bo kiedy jest przy mnie nie mysle , jak bardzo go kocham , bo jakos tak czuje się pewnie bezpiecznie nie mysle, że cos ogłob sie stac, ale jak wiem, że moge go stracic to wtedy...
jest jest. bo im sie wyjazd przedłuża. Mieli jechac w ten piątek ale podzielia ich na grupy to może się z nim jeszcze zobacze.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....

Edytowane przez Malenka321
Czas edycji: 2010-07-20 o 08:06
Stary 2010-07-20, 08:18   #103
miczka21
Zadomowienie

Jak zwykle o pierdoły np. jak się zapomne i nie odłoże coś na miejsce . Człowiek z depresją i nerwicą , więc się nie przejmuje .

Malenka321 ja bym osiwiała . Mój dawny nie odzywał się przez kilka dni , bo rozwalił sobie telefon jadąc motorem , a był majowy weekend , więc nawet do szkoły jego nie mogłam pójść . Do domu jego też nie pojechałam , bo wtedy jeszcze jego adresu nie miałam , a mieszkał 25 km odemnie . I tak martwiłam się kilka dni , aż znalazłam w pamięci telefonu smsa , którego pisał od siostry ciotecznej . Zadzwoniłam do niej i wzielam numer do jego brata ciotecznego , który mieszkał koło niego . I ten burak odebrał i że nie może rozmawiać , bo niby głośnik mu nie działa . Mój byly dziwił się potem dlaczego z nim zerwałam , ale przecież to nie problem napisać smsa od kolegi , taty , babci czy innego znajomego . Bylam młoda i głupia 16 czy 17 lat miałam.

Edytowane przez miczka21
Czas edycji: 2010-07-20 o 08:22
Stary 2010-07-20, 08:21   #104
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Jak zwykle o pierdoły np. jak się zapomne i nie odłoże coś na miejsce . Człowiek z depresją i nerwicą , więc się nie przejmuje .

Malenka321 ja bym osiwiała . Mój dawny nie odzywał się przez kilka dni , bo rozwalił sobie telefon jadąc motorem , a był majowy weekend , więc nawet do szkoły jego nie mogłam pójść . Do domu jego też nie pojechałam , bo wtedy jeszcze jego adresu nie miałam , a mieszkał 25 km odemnie . I tak martwiłam się kilka dni , aż znalazłam w pamięci telefonu smsa , którego pisał od siostry ciotecznej . Zadzwoniłam do niej i wzielam numer do jego brata ciotecznego , który mieszkał koło niego . I ten burat odebrał i że nie może rozmawiać , bo niby głośnik mu nie działa . Mój byly dziwił się potem dlaczego z nim zerwała , ale przecież to nie problem napisać smsa od kolegi , taty , babci czy innego znajomego . Bylam młoda i głupia 16 czy 17 lat miałam.

to raczej od był głupi. I nie odpowiedzialny;/;/ kurde ja tez bym tak zrobiła bo bez jaj. sms kosztuje 20 groszy;/ Faceci

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-20, 08:34   #105
Legionistka23
Zakorzenienie

faceci...to jest pod gatunek maja o jeden zwój w mózgu wiecej niz kura

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 08:38   #106
Malenka321
Zakorzenienie

Ej a Gdzie Gosiaczek, marys bo Kaś to na bank spi:P

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
opłułam sie przez Ciebie

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-20, 08:45   #107
244
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
hej witaj
o będę Cie męczyć pytaniami o dietetyke bo w przyszłym roku wybieram się zaocznie na dietetyke tylko jeszcze nie wiem gdzie
A pytaj, pytaj, nie ma problemu. Jeśli tylko będę umiała to Ci odpowiem

Cytat:

góraleczko!! budzi sie dzien jak piekny sen cześć cześć. OOO dasz mi kilka mądrych rad na temat diety??:p nie mogę dobic tego 1,5 kg w dół:P:P a z kąd dokładnie z małopolski jesteś??

Heh oczywiście, że dam jeśli tylko będę potrafiła. Jestem z Gorlic - jakieś 40 km od Nowego Sącza

Tak czytając wasze posty zauważyłam, że dużo z Was ma chłopów na wyjeździe. Nie zazdroszczę. Ja bym chyba nie wytrzymała. Ale Wy dzielne jesteście, więc dacie radę

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
zdobią swe ciało tatuażami.

Grzeczne dziewczyny słuchają radia
kochają słodką muzykę,
złe wolą słuchać starych winyli
rock&roll zmarnował im życie
.
244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 08:47   #108
Legionistka23
Zakorzenienie

Justys moj tata zawsze tak mówił o moim barcie wiec musi to byc prawda

Gosia pewnie Nas nadrabia tylko czekac az jakis elaborat wystuka

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-20, 08:48   #109
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
A pytaj, pytaj, nie ma problemu. Jeśli tylko będę umiała to Ci odpowiem

Heh oczywiście, że dam jeśli tylko będę potrafiła. Jestem z Gorlic - jakieś 40 km od Nowego Sącza

Tak czytając wasze posty zauważyłam, że dużo z Was ma chłopów na wyjeździe. Nie zazdroszczę. Ja bym chyba nie wytrzymała. Ale Wy dzielne jesteście, więc dacie radę

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

a ty faceta masz?? bo chyba przeoczyłam. o Gorlice wiem kaj

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 08:51   #110
Legionistka23
Zakorzenienie

hej Kasia

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-20, 08:52   #111
244
Zadomowienie

Cytat:
a ty faceta masz?? bo chyba przeoczyłam. o Gorlice wiem kaj

Ano mam. Szczęśliwie (lub czasem mniej szczęśliwie) od 3 lat. O to przyznam szczerze, że mnie zdziwiłaś, że wiesz gdzie to
"kaj" - czyżby Śląsk?

kochają słodką muzykę,
.
Stary 2010-07-20, 08:54   #112
Malenka321
Zakorzenienie

i juz ponad 100 postów.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-20, 08:55   #113
244
Zadomowienie

Koleżanki mam prośbę - mówicie do mnie 244 bo co chwile tu się jakaś "Kasia" przewija i ja nie wiem czy mówicie do mnie, czy do innej Kasia. A nie chce wprowadzać zamieszania mą skromną osóbką

kochają słodką muzykę,
.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 08:55   #114
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Ano mam. Szczęśliwie (lub czasem mniej szczęśliwie) od 3 lat. O to przyznam szczerze, że mnie zdziwiłaś, że wiesz gdzie to
"kaj" - czyżby Śląsk?
nie nie 20 km od wadowic

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-20, 08:58   #115
244
Zadomowienie

Cytat:
nie nie 20 km od wadowic

No ale niedaleko już

kochają słodką muzykę,
.
Stary 2010-07-20, 09:01   #116
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
No ale niedaleko już
o matko jakie ty piórko jesteś=> twoja waga.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-20, 09:05   #117
244
Zadomowienie

Cytat:
o matko jakie ty piórko jesteś=> twoja waga.

Hahahhaha ale mnie rozśmieszyłaś! No to chyba piórko Chyba cały stwór w piórkach Musze troszkę brzucha zrzucić i z dupska i ud bo masakracja się dzieje. Ale tak to nie narzekam A ty ile masz wzrostu jeśli można zapytać?

kochają słodką muzykę,
.
Stary 2010-07-20, 09:10   #118
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Hahahhaha ale mnie rozśmieszyłaś! No to chyba piórko Chyba cały stwór w piórkach Musze troszkę brzucha zrzucić i z dupska i ud bo masakracja się dzieje. Ale tak to nie narzekam A ty ile masz wzrostu jeśli można zapytać?

ja mam 168 i taka gruba jestem ale i tak się ciesze z tego co zrzuciłam.. a ty??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-20, 09:17   #119
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Jestem

244 ile Ty masz wzrostu?

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 09:19   #120
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Jestem

244 ile Ty masz wzrostu?

o wstała

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości