|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Novo w takim razie trzymam kciuki
|
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1113 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Zauważyłam po moim tacie ( ja wiem, że to nie ten przediał wiekowy:P ) , że ma coraz słabszą głowę. Kiedys mógł wypić sporo i jakos mu specjalnie nic nie było, a teraz wypije 3 piwa i mu się język pląta.Nie mówiąc o większych libacjach - wtedy to tydzień dojść do siebie nie może. Cytat:
Podejście realistyczne Znam siebie, wiem jak zachowuję się w danych sytuacjach, wiem nad czym muszę popracować dlatego nie sądzę abym to wygrałaja też mam gigantyczną ochotę, ale dalej nie zanosi się na jakąś poprawe ![]() Cytat:
![]() Zmęczona na maksa, dół gigant a ja i tak ochotę mam wielką ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
a na co u Ciebie zwracali uwagę? Tak mi się wydawało, że takich chcą, bo znam dziewczynę która to wygrała i znam też osoby, które tego nie przeszły ( mówię ogólnie o brandach, nie o moim zespole ). Tamta dziewczyna jest bardzo charakterystyczna, wchodzisz do sklepu i od razu myślisz - ona na pewno tu jest menadzerem
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki |
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Damy rade. Zaczynam dzisiaj zamówienia tkanin na lato 2011 i jestem przeszczęśliwa. Zamawiam super za*****te tkaniny
|
|
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo ja jestem opóźniona w informacjach przez swoją nieobecność ostatnio tutaj ![]() Miłego wieczoru, dzisiaj plan wypakowywania torby z wyjazdu i ogarnięcia mieszkania, jak na mnie ostatnio to bardzo ambitny plan
|
|
|
|
|
#1117 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć,
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2010-07-19 o 18:59 |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gosiu dziękuję, cieszę się, że ci sie podoba Dziś wchodzi majster tzn jest tam od 7 rano Wczoraj udało nam się rozplanować kontakty i oświetlenie a dziś jedziemy z mężem szukać mebli na zamówienie. Tylko nie wiem ile szafek do kuchni powinnam zamówić. Aby nie było za mało i za dużo
|
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
|
|
|
|
#1120 |
|
Rozeznanie
|
Cześć...
Pamięta mnie ktoś jeszcze...? Zostały mi niecałe 3 tyg. do ślubu. Nie wiem kiedy ten czas uciekł...
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() pewnie, że pamiętamy ooo 3 tyg to juz za chwilę Wszystko już gotowe??
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo... Wszystko załatwione?
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
wczoraj chyba jakiś cud się stał, wzięłam się w końcu za prasowane - wyprasowałam razem 5 par spodni z kantem i 14 koszul/tunik, do tego jeszcze dwa obrusy. Ale mam przynajmniej spokój na razie z ciuchami. Pewnie częściowo to też dlatego, że jutro idę do tego cholernego szpitala na kilka dni, więc musiałam sobie znaleźć zajęcie, żeby nie myśleć |
|
|
|
#1124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Może nie wszystko, ale większość tak. Staramy się już wszystko dograć i pozamykać. Największy problem bo nie mam butów ślubnych I tutaj prośba do L_V pamiętam, że miałaś proste, piękne peep toe na swoim ślubie, możesz zdradzić gdzie kupiłaś?Ja w necie wyszukałam kilka modeli, co o nich sądzicie? Butter Wy też już jakoś niedługo, tak?? Co do przygotowań to ubrania na pierwszy i drugi dzień mamy, oprócz butów i dodatków, ale wstępne koncepcje są... Obrączki mamy, bukiet i dekoracje wybrane, tak samo pierwszy taniec. Nauki i poradnia zaliczone bez żadnego problemu (bardzo lightowo nam przeszło), spowiedź też już za nami. Teraz musimy wybrać menu. Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2010-09-22 o 14:16 |
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Mango, jeśli masz długą suknię, to butów i tak raczej nie widać. Te, co wkleiłaś, wszystkie są podobne do siebie i jak najbardziej się nadają. A jak chciałaś spytać, czy do sukni pasują, to musisz ją też wkleić
|
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale pokaż sukienkę
|
|
|
|
|
#1127 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Miśku wiem, że bardzo podobne... wśród nich są jedne, które mnie bardzo urzekły tylko dużo droższe od reszty i oczywiście Butter je wywęszyła, niedobra... Suknia India Pronovias, kiedyś wklejałam, prosta, koronkowa z trenem... Ogólnie zdjęcia nie oddają jej uroku, do tego stopnia, że pojechałam ją przymierzyć już po zadatkowaniu, bo nie byłam pewna czy to "TA". Na szczęście okazało się, że "TA", bo już chciałam aby zadatek przepadł jeśli byłoby coś nie tak... |
||
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka.
O cześć Mango Mi najbardziej podobają się trzecie od końca![]() Miśku czemu do szpitala??Na jak długo? -------------- Moja firma mnie wczoraj rozbroiła!! Mamy jako jeden z pięciu oddziałów w Polsce najlepszą sprzedaż z ostatniego poł roku i najwyższe wzrost w porównaniu do roku ubiegłego....Upominałam się ostatnio o podwyżkę...no i dostałam..ale nie pytajcie jaką bo wstyd pisać Tylko mi to ciśnienie podniosło... W ogóle znowu problem z kasa się pojawił...jak zwykle jak mamy wyjżdzać na urlop to mamy dół finansowy....znowu będzie trzeba kombinować bo za niecałe 4 tygodnie wyjeżdzamy ![]() ![]() No to jak nigdy ponażekałam sobie od rana.
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Mango butki bardzo ładne
Haniu jaka to podwyżka
|
|
|
|
#1130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i tak jak pisałam, spod sukni długiej i tak mało widać buty. Cytat:
Pisałam wam kiedyś, że wykryli mi guza - idę na badania, na min. 3 dni. Przemaglują mnie na wszystkie strony, że dobrać sposób leczenia (tabletki, operacja, chemia, naświetlanie itd.) |
||
|
|
|
#1131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio mu mówię "zdajesz sobie sprawę że mamy rachunki do zapłacenia w kwocie 1000 zł i nie mamy tej kasy" a on na to "i znowu panikę siejesz!!"
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej, ze termin opłat już był |
|
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak dalej mam być spokojna....bo niby po co mam sie stresować. Mój stres nie wygeneruje nagle pieniędzy.
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swoje buty kupiłam w River Island - to były buty z zeszłorocznej kolekcji. Teraz mają wyprzedaz, jeśłi masz w pobliżu ich sklep to wpadnij, porozglądaj się - ale ja nie wiem cyz mają coś co dałoby sę zaadoptowac na ślub. Moje nie były nie do końca ślubne - miały czarne dodatki. |
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zamierzasz taka być ??
|
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej, wiem że nie śmieszne to jest ale rozśmieszył mnie ten Twój tekst ![]() Haniu nie ma jak siła opanowania, którą ma Twój mąż, skoro spokojny to chyba ma swój plan na zorganizowanie gotówki ? tylko nie informuje Cię ? Miśkowa jaki szpital, co się dzieje ? Dzisiaj w nocy się nie dusiłam, sukces
|
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam wam kiedyś, że mam gruczolaka.
Będą mnie badać kilka dni, żeby dobrać metodę leczenia - zdecydują czy wystarczą tabletki, czy operacja, czy naświetlanie, czy chemia. Określą też dokładnie skład, wielkość itd. Niby wstępnie na 3 dni i mam nadzieję, że tak będzie i że puszczą mnie w piątek |
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Miskowa trzymam kciuki
|
|
|
|
#1140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym być wyluzowana...bo takie sytuacje mnie wykańczają i krzyczę na wszystkich wokoło..a najbardziej na własną bogu ducha winną mamę.
Kiedyś było tak że ja malo zarabiałam i miałam "ale" sama do siebie...więc mąż miał spokój. Jednak od pół roku zarabiam dobrze- prawie jak mąż, wiec teraz jestem ściekła na niego Cytat:
: brzydal:Ja nie wiem czy on ma plan, czy on sobie sprawy nie zdaje z sytuacji, czy po prostu jest taki spokojny przy mnie, a w głowie kombinuje..NIE WIEM Ja od rana do nocy nic nie robię tylko kombinuję w głowie jak to wszystko do kupy poskładać, jak pozapłacać...ile kasy mieć musimy itd..a on nic, luzik. Jeszcze mi wczoraj mówi ze kolega mu składa model sterowanego auta - tanio tylko za 500 zł Skończy sie jak zwykle , pójdzie do kumpla weźmie kasę za pracę którą wykonuje z wyprzedzeniem..a później przez kolejne 4 miesiące będzie ją odrabiał. Chyba że kolega powie że nie ma tym razem ..i będzie klops!! ------------ Dobrze że lepiej spałaś..ale herbatką sie nie wyleczysz jesli jest coś nie tak. ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() I obyś po 3 dni ze szpitala wyszła
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

.
!!