Wymarzony pierścionek część XIX:) - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-19, 14:06   #1111
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)

Novo w takim razie trzymam kciuki

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 14:09   #1112
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
będziemy ( " liderzy" z róznych brandów ) mieć do wykonania różne zadania czy to grupowe ( np. budowa wiezy z róznych pudełeczek i kleju, gdzie nie chodzi o to, aby wieża była najwższa tylko ma ukazać takie zdolności menadżerskie danej osoby) , jakieś rózne testy, rozmowa z HRami , prezentacja , jakieś inne dziwne zadania , indywidualne. W internecie można sobie o czym trochę poczytać.

i kurcze........ ja wiem, ze gdybym została menadzerem,to bym sobie bez problemu poradzila, ale tych testow nie przejde no! tam trzeba być pewnym siebie, takim charakterystycznycm , mieć siłę przebicia itd...... więc ....... no coż....dla mnie to i tak bardzo duże wyróżnienie, że zostałam zgłoszona. Jestem zaskoczona bo myśłałam, że dziewczyny nie są zadowolone z mojej pracy, ze im ogolnie nie pasuję, a tu prosze bardzo. Zaskoczenie jest tym większe, że HR wyszedł z taką propozycją, a nasz HR to taka hetera, i wszyscy chowają się po kątach jak się zjawia, ja sie akurat jej nie boję- wiadomo, że jstem bardziej czujna, ale wychodzę z założenia, że jak coś źle zrobie to niech mnie opierniczy i na nastepny raz będę wiedziec co i jak
byłam kiedyś na czymś takim, ale z innej branży i wcale nie jest tak, że wybierają tylko "przywódców" rzucających się w oczy. Wybierają takich, którzy się nadają. Jedni mają więcej cech przywódczych, inni są bardziej kreatywni albo potrafią się lepiej z zespołem dogadać i nieraz akurat te cechy są ważne. Nie przejmuj się tym tak, skoro dali ci taką szansę, to ją wykorzystaj, pokaż na co cię stać i czekaj na wynik a nie z góry zakładasz, że będzie źle
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 14:29   #1113
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
gratuluję
A na assessment też można sobie poradzić. Skoro inni dostrzegli w ciebie potencjał, to w to uwierz
Nie mówię, że nie można, ale jednak trzeba byc pewnym siebie bez tego to nie jest takie kolorowe.

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
no, no dokładnie....cały czas jestem niedobudzona..i mnie też mięśnie bolą..z tym że mnie od gugania
No i niestety mój organizm się starzeje....pierwszy raz od dawna w sobotę zabalowalismy do 6 rano..czego skutki odczuwam do dziś.
Z wiekiem niestety coraz gorzej znosi się takie coś - chyba Dorinka o tym kiedys pisała,

Zauważyłam po moim tacie ( ja wiem, że to nie ten przediał wiekowy:P ) , że ma coraz słabszą głowę. Kiedys mógł wypić sporo i jakos mu specjalnie nic nie było, a teraz wypije 3 piwa i mu się język pląta.Nie mówiąc o większych libacjach - wtedy to tydzień dojść do siebie nie może.

Cytat:
O super....co to za pesymistyczne podejście
Dasz radę !!
Tylko musisz uwierzyć w siebie - wtedy assessment jest bułką z masłem

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

A ja mam jak zwykle gigantyczną ochotę

Podejście realistyczne Znam siebie, wiem jak zachowuję się w danych sytuacjach, wiem nad czym muszę popracować dlatego nie sądzę abym to wygrała

ja też mam gigantyczną ochotę, ale dalej nie zanosi się na jakąś poprawe

Cytat:
W moim przypadku niestety nie istnieją okoliczności które sprawiają że chce mi sie mniej.
to tak jak u mnie

Zmęczona na maksa, dół gigant a ja i tak ochotę mam wielką

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
byłam kiedyś na czymś takim, ale z innej branży i wcale nie jest tak, że wybierają tylko "przywódców" rzucających się w oczy. Wybierają takich, którzy się nadają. Jedni mają więcej cech przywódczych, inni są bardziej kreatywni albo potrafią się lepiej z zespołem dogadać i nieraz akurat te cechy są ważne. Nie przejmuj się tym tak, skoro dali ci taką szansę, to ją wykorzystaj, pokaż na co cię stać i czekaj na wynik a nie z góry zakładasz, że będzie źle

a na co u Ciebie zwracali uwagę?

Tak mi się wydawało, że takich chcą, bo znam dziewczynę która to wygrała i znam też osoby, które tego nie przeszły ( mówię ogólnie o brandach, nie o moim zespole ). Tamta dziewczyna jest bardzo charakterystyczna, wchodzisz do sklepu i od razu myślisz - ona na pewno tu jest menadzerem

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 15:15   #1114
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

a na co u Ciebie zwracali uwagę?

Tak mi się wydawało, że takich chcą, bo znam dziewczynę która to wygrała i znam też osoby, które tego nie przeszły ( mówię ogólnie o brandach, nie o moim zespole ). Tamta dziewczyna jest bardzo charakterystyczna, wchodzisz do sklepu i od razu myślisz - ona na pewno tu jest menadzerem
Były różne zadania, różnego typu. Trzeba było sobie poradzić i właśnie niekoniecznie wybrali ludzi tylko z cechami przywódczymi. Ciężko mi radzić ci konkretnie, po prostu nie bój się niczego, bo i tak nie masz nic do stracenia - albo się uda, albo się uda. Skoncentruj się na takim wykonywaniu zadań, żeby się udało
Trzymam kciuki
Stary 2010-07-19, 15:52   #1115
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Ok. to zaklepane, szczegóły dogramy w trakcie, możliwe że kolega od kuchni też dołączy do spotkania jak się nagadamy już, ale i tak na wycenę będziesz musiała chwilę poczekać.

Damy rade.

Zaczynam dzisiaj zamówienia tkanin na lato 2011 i jestem przeszczęśliwa. Zamawiam super za*****te tkaniny
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 16:25   #1116
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Damy rade.

Zaczynam dzisiaj zamówienia tkanin na lato 2011 i jestem przeszczęśliwa. Zamawiam super za*****te tkaniny
Opowiesz mi o tym wszystkim w czwartek koniecznie, bo ja jestem opóźniona w informacjach przez swoją nieobecność ostatnio tutaj

Miłego wieczoru, dzisiaj plan wypakowywania torby z wyjazdu i ogarnięcia mieszkania, jak na mnie ostatnio to bardzo ambitny plan
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 18:57   #1117
goosia207
Zakorzenienie

cześć,

Cytat:
Cześć,

Byłam na urlopie od środy, spontanicznie podjęłam decyzję i spakowałam siebie i małego i pojechaliśmy na działkę do przyjaciółki, było superrr....gdyby nie te upały. Mąż przyjaciółki zakupił wielki ogrodowy basen i normalnie Miami Beach, drinki i moczenie tyłków w wodzie

Dziewczyny mam problemy w nocy, duszę się Normalnie śpie i nagle nad ranem wstaję, nie mogę złapać tchu- trochę to trwa, dopiero jak napiję się wody powoli wracam do normalnego stanu......Zdarzyło mi się to trzykrotnie w ciągu 14 dni, boję się każdej nocy.....
Czytałam, że to nerwica albo początek astmy, pewnie u mnie to pierwsze.....
Dori dobrze, że idziesz do lekarza nie ma co czekać

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
a ja się zdenerwowałam pogodą - bo mieliśmy mieć dzisiaj plener, a tu znowu przełożony..tym razem na sierpień
Faktycznie nieciekawa pogoda na plener

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Poza tym jesli chcecie to wam wkleje plan mojego mieszkanka nowego Napewno chcecie

Kazdy pokój jest z balkonem. W kuchni są 2 wnęki. Ta rzy oknie jest na zlew a ta dalej na kuchenkę gazową bo jest przewód kominowy to się z okapem od razu wbijemy

Mieszkanie ma ok 70m2

eee paskudnie się czuje
Fajne mieszkanko

Cytat:
chciałam się pochwalić, że zostałam zgłoszona przez kierownictwo do programu dla osób z potencjałem
Problem tylko taki, że muszę wygrać assessment center , więc na tym się moja kariera zakończy
Trzymam kciuki nie poddawaj się za szybko- więcej wiary w siebie

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2010-07-19 o 18:59
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 08:11   #1118
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Gosiu dziękuję, cieszę się, że ci sie podoba Dziś wchodzi majster tzn jest tam od 7 rano

Wczoraj udało nam się rozplanować kontakty i oświetlenie a dziś jedziemy z mężem szukać mebli na zamówienie. Tylko nie wiem ile szafek do kuchni powinnam zamówić. Aby nie było za mało i za dużo

Stary 2010-07-20, 08:20   #1119
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 08:46   #1120
Mango08
Rozeznanie

Cześć...

Pamięta mnie ktoś jeszcze...?

Zostały mi niecałe 3 tyg. do ślubu. Nie wiem kiedy ten czas uciekł...
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 08:49   #1121
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

pewnie, że pamiętamy ooo 3 tyg to juz za chwilę Wszystko już gotowe??

Stary 2010-07-20, 08:51   #1122
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Cześć...

Pamięta mnie ktoś jeszcze...?

Zostały mi niecałe 3 tyg. do ślubu. Nie wiem kiedy ten czas uciekł...
Ooo... Wszystko załatwione?

Hania

Stary 2010-07-20, 08:53   #1123
miskowa
Zakorzenienie

cześć

wczoraj chyba jakiś cud się stał, wzięłam się w końcu za prasowane - wyprasowałam razem 5 par spodni z kantem i 14 koszul/tunik, do tego jeszcze dwa obrusy. Ale mam przynajmniej spokój na razie z ciuchami.

Pewnie częściowo to też dlatego, że jutro idę do tego cholernego szpitala na kilka dni, więc musiałam sobie znaleźć zajęcie, żeby nie myśleć
Stary 2010-07-20, 08:59   #1124
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Cześć

To super

Może nie wszystko, ale większość tak.
Staramy się już wszystko dograć i pozamykać.
Największy problem bo nie mam butów ślubnych I tutaj prośba do L_V pamiętam, że miałaś proste, piękne peep toe na swoim ślubie, możesz zdradzić gdzie kupiłaś?

Ja w necie wyszukałam kilka modeli, co o nich sądzicie?

Butter Wy też już jakoś niedługo, tak??
Co do przygotowań to ubrania na pierwszy i drugi dzień mamy, oprócz butów i dodatków, ale wstępne koncepcje są...
Obrączki mamy, bukiet i dekoracje wybrane, tak samo pierwszy taniec. Nauki i poradnia zaliczone bez żadnego problemu (bardzo lightowo nam przeszło), spowiedź też już za nami.
Teraz musimy wybrać menu.

Edytowane przez Mango08
Czas edycji: 2010-09-22 o 14:16
Stary 2010-07-20, 09:03   #1125
miskowa
Zakorzenienie

Mango, jeśli masz długą suknię, to butów i tak raczej nie widać. Te, co wkleiłaś, wszystkie są podobne do siebie i jak najbardziej się nadają. A jak chciałaś spytać, czy do sukni pasują, to musisz ją też wkleić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 09:04   #1126
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
To super

Największy problem bo nie mam butów ślubnych I tutaj prośba do L_V pamiętam, że miałaś proste, piękne peep toe na swoim ślubie, możesz zdradzić gdzie kupiłaś?

Mango, mi najbardziej podobają się pierwsze
Ale pokaż sukienkę

Hania

Stary 2010-07-20, 09:12   #1127
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Cześć

Cytat:
Mango, jeśli masz długą suknię, to butów i tak raczej nie widać. Te, co wkleiłaś, wszystkie są podobne do siebie i jak najbardziej się nadają. A jak chciałaś spytać, czy do sukni pasują, to musisz ją też wkleić
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Mango, mi najbardziej podobają się pierwsze
Ale pokaż sukienkę

Miśku wiem, że bardzo podobne... wśród nich są jedne, które mnie bardzo urzekły tylko dużo droższe od reszty i oczywiście Butter je wywęszyła, niedobra...

Suknia India Pronovias, kiedyś wklejałam, prosta, koronkowa z trenem...
Ogólnie zdjęcia nie oddają jej uroku, do tego stopnia, że pojechałam ją przymierzyć już po zadatkowaniu, bo nie byłam pewna czy to "TA". Na szczęście okazało się, że "TA", bo już chciałam aby zadatek przepadł jeśli byłoby coś nie tak... Świr ze mnie, wiem...
Stary 2010-07-20, 09:20   #1128
hania811
Zakorzenienie

Hejka.

O cześć Mango Mi najbardziej podobają się trzecie od końca

Miśku czemu do szpitala??Na jak długo?

--------------

Moja firma mnie wczoraj rozbroiła!! Mamy jako jeden z pięciu oddziałów w Polsce najlepszą sprzedaż z ostatniego poł roku i najwyższe wzrost w porównaniu do roku ubiegłego....Upominałam się ostatnio o podwyżkę...no i dostałam..ale nie pytajcie jaką bo wstyd pisać Kur....normalnie wstydziliby sie w ogóle wyskakiwać z czymś takim.
Tylko mi to ciśnienie podniosło...

W ogóle znowu problem z kasa się pojawił...jak zwykle jak mamy wyjżdzać na urlop to mamy dół finansowy....znowu będzie trzeba kombinować bo za niecałe 4 tygodnie wyjeżdzamy

No to jak nigdy ponażekałam sobie od rana.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 09:24   #1129
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mango butki bardzo ładne

Haniu jaka to podwyżka

Stary 2010-07-20, 09:26   #1130
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Miśku wiem, że bardzo podobne... wśród nich są jedne, które mnie bardzo urzekły tylko dużo droższe od reszty i oczywiście Butter je wywęszyła, niedobra...

Ogólnie zdjęcia nie oddają jej uroku, do tego stopnia, że pojechałam ją przymierzyć już po zadatkowaniu, bo nie byłam pewna czy to "TA". Na szczęście okazało się, że "TA", bo już chciałam aby zadatek przepadł jeśli byłoby coś nie tak... Świr ze mnie, wiem...
Mango, jeśli ci się podobają i możesz sobie pozwolić, to je kup. Jeśli nie, wybierzemy inne - pozostałe też są ładne
No i tak jak pisałam, spod sukni długiej i tak mało widać buty.

Cytat:
Hejka.

W ogóle znowu problem z kasa się pojawił...jak zwykle jak mamy wyjżdzać na urlop to mamy dół finansowy....znowu będzie trzeba kombinować bo za niecałe 4 tygodnie wyjeżdzamy

Ja przed urlopem też za wiele nadwyżek nie mam, muszę jeszcze w dodatku euro kupić, które tanie teraz nie jest.

Pisałam wam kiedyś, że wykryli mi guza - idę na badania, na min. 3 dni. Przemaglują mnie na wszystkie strony, że dobrać sposób leczenia (tabletki, operacja, chemia, naświetlanie itd.)
Stary 2010-07-20, 09:32   #1131
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Przepraszam

Cytat:
Hejka.

--------------

Moja firma mnie wczoraj rozbroiła!! Mamy jako jeden z pięciu oddziałów w Polsce najlepszą sprzedaż z ostatniego poł roku i najwyższe wzrost w porównaniu do roku ubiegłego....Upominałam się ostatnio o podwyżkę...no i dostałam..ale nie pytajcie jaką bo wstyd pisać Kur....normalnie wstydziliby sie w ogóle wyskakiwać z czymś takim.
Tylko mi to ciśnienie podniosło...

Haniu, u mnie też deficyt finansowy...niestety...tu auto, tam remont, ślub...masakra...ale nie martw się, przecież Twój mąż zawsze umie coś wykombinować

Hania

Stary 2010-07-20, 09:46   #1132
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Haniu, u mnie też deficyt finansowy...niestety...tu auto, tam remont, ślub...masakra...ale nie martw się, przecież Twój mąż zawsze umie coś wykombinować
No tym razem to na prawdę będzie mu ciężko...bo tak że na rachunki nie mamy to jeszcze nigdy nie było. Tymczasem on wyluzowany...łazi po oto moto i zastanawia sie jaki samochód kupimy jak Seata sprzedamy
Ostatnio mu mówię "zdajesz sobie sprawę że mamy rachunki do zapłacenia w kwocie 1000 zł i nie mamy tej kasy" a on na to "i znowu panikę siejesz!!" No to przestałam siać, tym sposobem jest 20 lipca wszystkie rachunki płatne było do 17 lipca a my mamy 200 zł i do 31 lipca żadnej możliwości zarobku
Stary 2010-07-20, 09:51   #1133
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
No tym razem to na prawdę będzie mu ciężko...bo tak że na rachunki nie mamy to jeszcze nigdy nie było. Tymczasem on wyluzowany...łazi po oto moto i zastanawia sie jaki samochód kupimy jak Seata sprzedamy
Ostatnio mu mówię "zdajesz sobie sprawę że mamy rachunki do zapłacenia w kwocie 1000 zł i nie mamy tej kasy" a on na to "i znowu panikę siejesz!!" No to przestałam siać, tym sposobem jest 20 lipca wszystkie rachunki płatne było do 17 lipca a my mamy 200 zł i do 31 lipca żadnej możliwości zarobku
Troszke dziwne ma podjescie Twój TZ tym bardziej, ze termin opłat już był I dalej każdy byc ci spokojną??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 09:57   #1134
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Troszke dziwne ma podjescie Twój TZ tym bardziej, ze termin opłat już był I dalej każdy byc ci spokojną??
Trochę to mało powiedziane.
Tak dalej mam być spokojna....bo niby po co mam sie stresować. Mój stres nie wygeneruje nagle pieniędzy.
Stary 2010-07-20, 10:05   #1135
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
To super

Butter Wy też już jakoś niedługo, tak??
Co do przygotowań to ubrania na pierwszy i drugi dzień mamy, oprócz butów i dodatków, ale wstępne koncepcje są...
Obrączki mamy, bukiet i dekoracje wybrane, tak samo pierwszy taniec. Nauki i poradnia zaliczone bez żadnego problemu (bardzo lightowo nam przeszło), spowiedź też już za nami.
Teraz musimy wybrać menu.
Mango,
Ja swoje buty kupiłam w River Island - to były buty z zeszłorocznej kolekcji. Teraz mają wyprzedaz, jeśłi masz w pobliżu ich sklep to wpadnij, porozglądaj się - ale ja nie wiem cyz mają coś co dałoby sę zaadoptowac na ślub.
Moje nie były nie do końca ślubne - miały czarne dodatki.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 10:06   #1136
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Tak dalej mam być spokojna....bo niby po co mam sie stresować. Mój stres nie wygeneruje nagle pieniędzy.
no to nieźle I zamierzasz taka być ??

Stary 2010-07-20, 10:10   #1137
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Hej, wiem że nie śmieszne to jest ale rozśmieszył mnie ten Twój tekst

Haniu nie ma jak siła opanowania, którą ma Twój mąż, skoro spokojny to chyba ma swój plan na zorganizowanie gotówki ? tylko nie informuje Cię ?

Miśkowa jaki szpital, co się dzieje ?

Dzisiaj w nocy się nie dusiłam, sukces, może dzięki herbatce na uspokojenie na noc
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 10:19   #1138
miskowa
Zakorzenienie

Pisałam wam kiedyś, że mam gruczolaka.
Będą mnie badać kilka dni, żeby dobrać metodę leczenia - zdecydują czy wystarczą tabletki, czy operacja, czy naświetlanie, czy chemia. Określą też dokładnie skład, wielkość itd.
Niby wstępnie na 3 dni i mam nadzieję, że tak będzie i że puszczą mnie w piątek
Stary 2010-07-20, 10:21   #1139
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Miskowa trzymam kciuki

Stary 2010-07-20, 10:30   #1140
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
no to nieźle I zamierzasz taka być ??
Chciałabym być wyluzowana...bo takie sytuacje mnie wykańczają i krzyczę na wszystkich wokoło..a najbardziej na własną bogu ducha winną mamę.

Kiedyś było tak że ja malo zarabiałam i miałam "ale" sama do siebie...więc mąż miał spokój. Jednak od pół roku zarabiam dobrze- prawie jak mąż, wiec teraz jestem ściekła na niego

Cytat:

Hej, wiem że nie śmieszne to jest ale rozśmieszył mnie ten Twój tekst

Haniu nie ma jak siła opanowania, którą ma Twój mąż, skoro spokojny to chyba ma swój plan na zorganizowanie gotówki ? tylko nie informuje Cię ?

Dzisiaj w nocy się nie dusiłam, sukces, może dzięki herbatce na uspokojenie na noc
Mnie ten jego spokój do szału doprowadza.....: brzydal:
Ja nie wiem czy on ma plan, czy on sobie sprawy nie zdaje z sytuacji, czy po prostu jest taki spokojny przy mnie, a w głowie kombinuje..NIE WIEM
Ja od rana do nocy nic nie robię tylko kombinuję w głowie jak to wszystko do kupy poskładać, jak pozapłacać...ile kasy mieć musimy itd..a on nic, luzik.

Jeszcze mi wczoraj mówi ze kolega mu składa model sterowanego auta - tanio tylko za 500 zł

Skończy sie jak zwykle , pójdzie do kumpla weźmie kasę za pracę którą wykonuje z wyprzedzeniem..a później przez kolejne 4 miesiące będzie ją odrabiał.
Chyba że kolega powie że nie ma tym razem ..i będzie klops!!

------------
Dobrze że lepiej spałaś..ale herbatką sie nie wyleczysz jesli jest coś nie tak.

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Pisałam wam kiedyś, że mam gruczolaka.
Będą mnie badać kilka dni, żeby dobrać metodę leczenia - zdecydują czy wystarczą tabletki, czy operacja, czy naświetlanie, czy chemia. Określą też dokładnie skład, wielkość itd.
Niby wstępnie na 3 dni i mam nadzieję, że tak będzie i że puszczą mnie w piątek
Oby same tablety pomogły
I obyś po 3 dni ze szpitala wyszła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości