|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Dziewczynki, dzięki za opinie na temat pralek
Coś musimy wybrać, bo ileż w rękach można prać ... Certi, jeszcze raz gratulacje Super, że wszystko sie udało ![]() Udanej podróży poślubnej życzę Wracajcie wypoczęci, żebyście mieli siłe wrzucić nam fotki ![]() Lain, pyszności będziesz miała na tym weselu My dopiero ustalimy menu jak nasza właścicielka sali wróci z urlopu, czyli na początku sierpnia ... Teraz musimy odebrać zapowiedzi, i jeszcze poradnie załatwić ... |
|
|
|
#2462 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
![]() Aha,dzięki za odpowiedz. To się w takim razie jeszcze nad tym zastanowie,bo czy goście bedą patrzeć na to co jest na butelce,eee może i tak ale dla nich najważniejsze będzie co jest w butelce-tak myśle
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Wtajemniczenie
|
Martoolka nie wiem jak to się stało
bardzo Ci dziękuję |
|
|
|
#2464 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Przypomnialo mi się dzieciństwo,kiedy to szło się do babci-na ogródek i zrywalo porzeczki,a potem obierało,albo agrest,bądz sliwki ![]() Cytat:
Nie źle zacytowałam wiadomośc/posta,tylko źle wkleiłam początek czyli to [QUOTE=Martoolka87..... ] ![]() Najwidoczniej nie załsużyłaś Pewnie zaraz oberwe,w razie W sama moge się pobiczować Cytat:
I wytłumaczyłam wyżej No to witam w klubie,masz tak samo jak ja gdy się stresujesz nic jesz.Cytat:
Jak kiedyś prześle,kolejna która prosi się o baty Tableteczki weź i będzie/tzn powinno być git.Mnie kręci w nosie i kicham właśnie,chyba dopiero wyłazi moja głupota niedzielna ![]() Cytat:
i czekam na relacje z tego Waznego dla Was dnia. ![]() |
|||||
|
|
|
#2465 |
|
BAN stały
|
Powysyłałam pare maili.
Odpisałam dekoratorce naszej karczmy,napsiałam do gościa z zespołu,bo na maila nie odpisuje to napisałam do niego na naszą klase ![]() Jeszcze musze wysłać maila do fotografa i bratowej ![]() To jest to o czym pisałysmy-winda do nieba na weselu http://www.youtube.com/watch?v=SYEDv...eature=related a ludzie z zespołu toi jacyś anemicy chyba Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-20 o 00:18 |
|
|
|
#2466 |
|
Zadomowienie
|
czesc kobietki
ostatnio was zaniedbuje bo mam tyle spraw na glowie wesele w nastepna sobote czyli za 11 dni... ale malutko bardzo sie denerwuje dzis zamawiam wodke wino szampana i piwo.tylko z powodu gosci mi smutno troche bo prosilam ze swojej strony 185 a przyjdzie tylko 95 wiec razem z tzcikem bedziemy mieli tylko 170 osob.bardzo mnie moja rodzina zawiodla bo np dla mojej siostry ciotecznej wazniejszy jest wyjazd nad morze a niektorym sie nie chce tak mowia milego dnia pmki
|
#2467 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witka
![]() dziś znów super chłodek na dworze mmmmm jak taka pogode lubie ![]() jak wracam z pracy obiecalam sobie ze dzisiaj utne sobie mala drzemke bo strasznie jakos senna jestem ![]() Cytat:
a o mnie zapomniałaś Cytat:
tak weselnie Cytat:
jutro ide na spotkanie z kwiaciarka ciesze się strasznie a nie wiem z czego
|
|
#2468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to dobrze ze sie zdziwił był element zaskoczenia ![]() a wiesz moze jak te tuby działają? Tzn czy to tylko robi -puf i wszystko na raz wyskakuje zy tak "na raty" ? Bo się nad nimi też zastanawiałam Cytat:
![]() Cytat:
Mnie też sie właśnie te tanie nie podobały tylko takie za 2zł szt albo i więcej podobnie jak winetki, dlatego robie sama zrobiłam jak narazie wczoraj jedną winetke próbną i teraz będe działać dalej ![]() Ale ostatnio pryz moim bloku sie aktywni ze wszelkimi pracaim zrobili, ostatnio mnie o 7 obudzili bo kłuli beton, a dzisiaj po 7 zaczęli drzwi wejsciowe do klatki wymieniać i też kłują i wierca od rana Wczoraj byłam u naszego fotografa i dowiedziałam się dużo fajnych rzeczy np. że jest taniej niż myślałam Zastanawiam się, jak udekorować klatke, dużo tego niemam bo mieszkamy na parterze ale chciałabym jakos ładnie a nie tandetnie tak jak miał mój brat, że gdzie sie dało tam balon i już Myślałam o białych balonach i zrobienie z niech takiego łuku nad schodami na takiej taśmie specjalnej i może po bokach schodów jakieś kwiatki widziałam to gdzieś na fotce ze słonecznikami i ślicznie wyglądało Musiałabym też zacząć szukać makijazystki, najwyższa pora ![]() Dzisiaj jadę na uczelnie po dyplom a potem może mi się uda coś załatwić ![]() certina, cudownie, że było wspaniale udanej podróży ![]() teraz z drugiej strony pod oknami zaczęli mi trawe kosić, no zwariuje
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-07-20 o 08:13 |
|||
|
|
|
#2469 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello! Witajcie po weekendzie
Certina gratuluję serdecznie lain śliczne te Twoje butki A my mieliśmy fajny weekend, niespodziewanie w sobotę pojechaliśmy na grilla do kolegi TŻta, we czwórkę spędziliśmy fajnie czas, wróciliśmy po 3 do domu, a w niedzielę pół dnia TŻ przespał Wczoraj za to miał dzień wolny i udało się zrobić zakupy takie jak planowaliśmy Zamówiliśmy obrączki, będę pewnie na 12 sirpnia, bo złotnik jedzie na urlop i nie wie czy zdąży na wcześniej, nigdy bym się nie spodziewała, że akurat takie wybierzemy, wcześniej nigdy nie bralismy pod uwagę w takim typie tego się obawiałam, będzie mi ich strasznie brakować
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też witam po weekendzie ![]() certina, wszystkiego najlepszego, wielkie gratulacje i udanego wyjazdu życzę!W pt byłam na 1 przymiarce i jestem zachwycona suknią(wrzuciłam zdj. w moim albumie, ale na nim suknia jeszcze jest niedopasowana w talii itp)jest piękna i dobrze się w niej czuję. Znalazłam też jej zdjęcia na Allegro, będę miala też takie samo bolerko. Wczoraj zamówiłam też bukiety, butonierki i kwiatka do włosow, w końcu zamówilam inny bukiet niż planowalam, w kolorze różowo-fioletowym z różnych kwiatów ![]() I taki chcę makijaż
|
#2471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
Właściwie to nie wiem z jakich, bo w końcu po rozmowie z florystką i kiedy zobaczyła moją suknię powiedziała, że najlepiej będzie wyglądać z różnych kwiatkow.
|
#2473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2474 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Certina wszytskiego najlepszego na nowej drodze zycia ![]() I udanego wyjazdu![]() ![]() A my w sobote podpisalismy protokół i w sobote i niedziele będa wyczytane nasze zapowiedzi ![]() Rozwieźlismy tez duzo zaproszeń no i zostało nam jakieś 10, które rozwieziemy prawdopodobnie w ten weekend i finito Wiekszość ludzi od razu nam potwierdza więc nie jest źle z niektórymi będa problemy ale kij im w oko:P
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wszystkie życzenia dla 24-lipcowych PM-ek
A oto i moja relacja. Jak na razie z cywilnego. W sobotę ślub kościelny Gorąco było strasznie i nerwowo trochę ale już po Na początek przelot Lotem Szok dla mnie bo do tej pory latałam tylko tanimi liniami. W Latinie we Włoszech TŻ wynajął mnie i moim rodzicom nam pokój w hotelu. Jako że z klimą to było bosko. Przylecieliśmy w nocy. Następny dzień to był 15 lipca i od rana mieliśmy dużo do zrobienia. Dostarczyć ksero dokumentów świadków i tłumacza. Potem wizyta u fryzjerki która zrobiła mi fajny koczek-nie koczek. Potem obiad z ojcem TŻ następnie odpoczynek w klimie potem szybki przysznic i ubrałam się do cywilnego. Potem czekanie w nerwach na transport który trochę się spóźniał przez ruch uliczny i wreszcie wejście do urzędu. Ceremonia szybka - pani czytała po włosku- tłumacz tłumaczył ja mówiłam tak a TŻ si. Podpisy i parę zdjęć w ogrodzie urzędu. Wieczorem wyjście do restauracji. Tyle A następnego dnia w 42 stopniowym upale szybkie zwiedzanie Rzymu Wiem - to szaleństwo ale pokazaliśmy moim rodzicom Watykan, Schody Hiszpańskie i Fontannę di Trevi Potem nocny lot do Krakowa z godzinnym poślizgiem. Po 4 bylismy w domu. I tak jestem już małżonką. Jak na razie cywilną A na drugim zdjęciu próbna fryzurka do kościelnego
Przykładna żonka od 15 i 24 VII 2010 “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2010-07-20 o 11:52 |
|
|
|
#2476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz czeka Was kolejna ceremonia Świetna fryzurka
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
ciesze sie dziewczyny, ze podobaja Wam sie butki i menu
![]() sjoanna gratulacje dla swiezoupieczonej mezatki nooo jest roznica pomiedzy tanimi liniami a takimi zwyklymi ja ostatnio pierwszy raz lecialam tanimi i szok jakim ludzie potrafia byc bydlem, jak ciasno, jak przec caly lot sprzedaja co sie da i jeszcze loterie jakies sa ![]() luskap tez wczoraj bylam na przymiarce ahhh cudownie bylo ubrac moja Indie ponownie ta hiszpanska rozmiarowka jest na prawde swietna nie dosc, ze mam 34-ke to jeszcze ja trzeba bedzie zmniejszyc a oto moj zestaw slubny wzduz bioderek mam takie biale paski - to zebrany szpilkami nadmiar materialu do zwezenia (przez to zrobily sie te poprzeczne faldowania po zwezeniu juz bedzie gladziutko ). pod pachami tez bedzie zwezana. no i oczywiscie bedzie skracana szkoda, ze nie mam zdjecia z rozwinietym trenem - 1,5 metra welon ma 3 metry i jest obszyty hiszpanska koronka.bukiecik bedzie bez tych wstazek czy co tam jest, lodygi bede owiniete przez srodek taka koronka jak na sukni, a dolem beda wystawac ladne zielone koncowki ![]() Załącznik 3266374Załącznik 3266375Załącznik 3266376Załącznik 3266377Załącznik 3266378 jeszcze dzis przyszedl gorsecik na noc poslubna, stringaski pod suknie i winietki teraz juz tylko czekam na menu na stoly![]() a w czwartek spotkanie z zespolem i dogrywanie planu wesela ![]() jaaaa juz tak nieduzo zostalo
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-07-20 o 12:16 |
|
|
|
#2478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
TŻ będzie zachwycony, zresztą zapewne wszyscy Ty chudziutka jesteś
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się zastanawiałam, jak udekorować klatkę, ale jak się dowiedziałam, że sasiadka ma ślub w tym samym dniu, to mi przestało zależeć. Mieszkam na parterze, więc to tylko kilka schodków .... nazbierało mi sie troche spraw przed weselem, i z kilku rzeczy bede musiała zrezygnować, bo mi braknie czasu na organizację ..... |
|
|
|
|
#2480 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Więc oczywiście nie było nic zrobione. Jakoś nie widziało mi się wykładanie dodatkowej kasy na jakieś ozdóbki czy inne pierdołki. No ale to mój minimalizm
|
|
|
|
|
#2481 |
|
BAN stały
|
cześć
![]() ultra,takie wstążeczki na butelki są ok ![]() sjonna,gratuluje i najlepszego życze acelinko,będziecie mieć zawieszki.Kurka no mam dylemat,czy zamawiać,czy to zbędny wydatek. ![]() Co do dekoracji klatki u nas będzie wywieszona podkowa z napisem Good Luck,to będzie na drzwiach wejściowych do mieszkania,a na drzwiach do wejscia/klatki będa obrączki,a po bokach po 2 balony to wszystko To będzie delikatna dekoracja.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-20 o 14:12 |
|
|
|
#2482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wypdało mi teraz kilka dużych wydatków, i nie chcę sobie dodawać kosztów. Zresztą im bliżej wesela, tym mniej mi zależy na szczegółach. Zadnych płatków do sypania pod kościołem tez nie zamawiam, jak ktoś z gosci będzie mial, niech sobie sypie, a nie to nawet lepiej. Cytat:
I dobrze, że tak zrobilismy, bo by nas teściowa zmusila do naklejek a tak jej powiedzialam, ze absolutnie, zadnych naklejek
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-07-20 o 14:12 |
||
|
|
|
#2483 |
|
Wtajemniczenie
|
Sjoanna gratulacje
![]() i wszytskiego dobrego na nowej drodze zycia Ja będdę stroić wejście do domku organza i do tego słoneczniki z ogródka koszt niewielki -organze zamowilam przy okazji zamowienia wstazeczek na zaproszenia i wyszło mnie to chyba 7 zł![]() A zawieszki robię sama i tez to będzie niewielki wydatek-trzeba tylko troche pracy i czasu poświecić
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2010-07-20 o 14:32 |
|
|
|
#2484 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mniam mniam ja tez kiedys mialam na placu agrest, wisnie a treaz coraz mniej rzeczy jest...Wszystkie dziewczyny macie piekne suknie! ![]() Lece, bo chce hehe idziemy drukowac winietki, robimy menu na stoly itp.
|
|
#2485 |
|
Konto usunięte
|
My nie mieliśmy zawieszek na alkohol. Ale za to były naklejki. Zaprojektowane przez znajomą plastyczkę
Mama potem siedziała, wycinała i naklejała Bardzo oryginalny rysuneczek był A winietki ja po prostu wydrukowałam, a mama je przyozdobiła. Padłam, jak zobaczyłam, że każda miała inny motyw Bo ja na pewno bym się w takie rzeczy nie bawiła...Jutro idę do dentysty i zaczynam mój maraton plombowania. Już jestem tym przerażona
|
|
|
|
#2486 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Niedawno wróciłam z Poznania. Odebrałam zaświadczenia o obronie z obu uczelni Padam na pyszczek, a jeszcze muszę mieszkanko wysprzątać, bo koleżanka do mnie przyjdzie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czekam na relację ![]() Cytat:
Cytat:
Pracusiu ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2487 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wszystkie załatwione sprawyCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
lain, ślicznie wyglądasz! a jakie masz piękne biodra i wcięcie w talii!
Suknia, welon, buty, przepiękne! No i kwiatki tez ![]() martoolka, dzięki!
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Lain, ślicznie wyglądasz
![]() Dziewczyny, jestem z siebie dumna - normalnie dzisiaj w 40 min objechałam prawie całe miasto i odebrałam zapowiedzi w dwóch parafiach i kupiłam wstążkę do kieliszków .... gnałam jak szalona, żeby to wszystko zrobić, bo o 17:10 dopiero wróciłam z pracy, a obie kancelarie i sklep czynne do 18 (a ze trochę przepisów drogowych przy tym złamałam, to już inna sprawa )
|
|
|
|
#2490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będziesz wyglądać zjawiskowo makijaż też piękny ![]() sjoanna gratulacje ![]() lain śliczna sukienka, przeurocza taka mi się marzyła, ale wyglądałam w takiej jak trzy nieszczęścia albo i więcej Ty wyglądasz w niej bosko z Twoją figurą bukiecik ładniusi, słodki taki ![]() Cytat:
ja też pewnie nie zrobie tyle zawieszek ile będzie butelek ![]() Odebrała dyplom i na dobre pożegnałam się z tą uczelnią Oglądam właście na travel&living Salon sukni ślubnych ![]() My jesteśmy z tż'tem pojechani, wczoraj o 20 wzieliśmy się za mycie okien bo firanka byłą strasznie pogniecionia po praniu i tż powiedział ze mam spokojnie prasować a on okna umyje, wszystkie laski które przechodziły dziwnie się na niego gapiły Wysłałam wczoraj CV do dodatkowej pracy może coś z tego będzie pani mi odpisała, że rozmowy kwalifikacyjne bedą pod koniec lipca więc pozostaje mi tylko czekać
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-07-20 o 18:27 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

Super, że wszystko sie udało 
My dopiero ustalimy menu jak nasza właścicielka sali wróci z urlopu, czyli na początku sierpnia ... 

To się w takim razie jeszcze nad tym zastanowie,bo czy goście bedą patrzeć na to co jest na butelce,eee może i tak ale dla nich najważniejsze będzie co jest w butelce-tak myśle
bardzo Ci dziękuję
Przypomnialo mi się dzieciństwo,kiedy to szło się do babci-na ogródek i zrywalo porzeczki,a potem obierało,albo agrest,bądz sliwki
ja jak sie denerwuje to nie potrafie nic przelknac 
mam nadzieje ze do wesela sie zagoi 
milego dnia pmki
,niektóre to by dziecko w przedszkolu takie zrobiło
Nic mi się nie podoba. 

a tak jej powiedzialam, ze absolutnie, zadnych naklejek