|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
![]() Walnijcie mnie w łeb! miesiac do ślubu, a ja żrę czekoladę
|
|
#2432 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
http://www.korund-gniezno.pl/ były robione z naszego złota, ale gotowe też można zamówić. Cieszę się, że Wam się podobają ![]() Cytat:
Ale mi źle życzysz z tym krzesłem Cytat:
Cytat:
Miały być 2 pary w piątek i 4 w sobotę, ale się okazało, że w piątek jest 1 para i w sobotę 4. Zamówiliśmy żywe kwiatki i mam zamiar je w sobotę rano rozłożyć na gazetach, żeby lekko przeschły. Mam nadzieję, że będzie ok
|
||||
|
|
|
#2433 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
swoją drogą ja miałam schudnąć przed wzięciem miary i co?? zostały mi 2 tygodnie a ja jestem w punkcie wyjścia ![]() Cytat:
zaraz sobie pooglądam co tam za "cuda" mają
|
|
|
#2434 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
witam po weekendziku ![]() weekendzik miedzy innymi spędziliśmy z TZ na zakupach i na grillowaniu ...mamy z TZ duży problem nie ma on butów na ślub tzn w sklepach są bardzo ładne ale jego noga eh rozmiar 45 i ciężko napasować nie wiem co zrobimy jak tak dalej pójdzie ... w sobotę szukałyśmy sukienek dla siostry świadkowej i mojej mamy ![]() siostra kupiła śliczne dwie teraz musi tylko wybrać która ubierze a mama eh kłopot straszny bo to bo tam to ... ah noooo a ja kopiłam kokardki na alkohol znów coś do przodu i TZ sprezentowal mi drukarkę z skanerem i xero zebym mogla sobie sama wizietki porobic bo chcialam
|
#2435 | |
|
Wtajemniczenie
|
a u mnie teraz jest tylko 14 stopni
wreszcie , przynajmniej jeden dzien chlodniejszy ![]() Cytat:
![]() Wszyscy mowia , ze sie chudnie do slubu , a ja najwiecej waze w swoim zyciu
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej po weekendzie
już Was nadrabiam ![]() Cytat:
ale śliczny ten Kościółek ale to troche z lenistwa mamy w naszym Kościele ślub a nie w ładniejszym więc już nie narzekam dekoracja tez ładna ale rzeczywiście gdyby ten materiał był na co drugiej ławce byłoby lepiej ![]() ślicznie wyglądają ja też chce płatki a nawet nie pomyślałam o tym, że mogłabym sama ususzyć może jeszcze zdąrze agawoo, ja mam Beko od 2 lat i nie narzekam pierze cud miód ![]() U mnie od wczoraj jest chłodno Do środy mam wolne więc planuję porobić winetki i może zawieszki na alkohol dzisiaj tez może przejde się do fotografa naszego powiedzieć gdzie chcemy plener itd
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ho
my po weekendziku wykończei ![]() Certi jak tam wesele i ślub?
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma silnik bezpaskowy i 10 lat gwarancji na niego no i jest fajna, malutka, a nie taka wielka krowa do tego ladniutka - my ja mamy w kuchni pod blatem![]() aczkowlwiek wstyd sie przyznac, ale na razie jeszcze w niej nie pralam (stoi w mieszkanku, do ktorego wprowadzimy sie po slubie ), wiec wlasnych doswiadczen nie opisze![]() a my w piatek ustalilismy juz cala dekoracje, plan wesela i przede wszystkim - menu nie bedzie rosolu tak to wyglada: Obiad (godz. 17.30) Krem pomidorowo-paprykowy z grzankami, Schab w sosie i kotlet Malander z indyka, podane z ziemniakami i bukietem surówek (marchewka z jabłkiem, biała kapusta z sosem śmietanowo-majonezowym, mizeria) Deser puchar lodowy, ciasta, owoce Przekąski zimne (godz. 18.30 do końca wesela) sałatka grecka, sałatka hawajska z kurczakiem i ananasem, śledzie w śmietanie z cebulką, śledzie słodko-kwaśne, półmisek mięs i wędlin, półmisek marynat, świeże pomidory i ogórki, pieczywo (ciemne, jasne, weka), sosy (cumberland, tatarski) I kolacja (godz. 20.30) Zrazy w sosie myśliwskim podane z kluską śląską i czerwoną kapustą Tort (godz. 21.30) II kolacja (godz. 23) Filet z kurczaka soute z brzoskwinią zapieczony żółtym serem, podany z dufinkami i arbuzem z melonem III kolacja (godz. 1.15) Brizol wieprzowy z pieczarkami z patelni, podany z zapiekanymi w ziołach ziemniaczkami i mixem sałatkowym IV kolacja (godz. 2.30-3) Barszcz czerwony z kapuśniaczkiem ![]() Załącznik 3263398 a dzis ide na przymiarke sukni ![]() ale to wszystko nabralo przyspieszenia ![]() ![]() ciekawe jak tam sobotnie PMki
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-07-19 o 10:49 |
|
|
|
|
#2439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja mam praleczke indesit i musze przyznac ze jestem z niej bardzo zadowolona ładnie pierze cichutko i energo-wodnooszczednie :P
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Lain pyszne menu
![]() a buciki normalnie piękne gdybym ja sobie zapodała inne buty niż białe rodzina zawału by dostała ![]() dziewczyny zastanawiam się nad treścią podziękowań dla gości macie jakieś propozycje? ![]() W ogóle chciałabym gościom podarować takie aniołeczki małe i znalazłam na all tanie bo po 40 gr sztuka, tylko problem w tym że to hurt i trzeba kupić opakowanie 200 szt a ja potrzebuje tylko 60 co do podziękowań, co Wy na to? Dziekujemy Wam bardzo nasi mili, ze jestescie z nami w tej pieknej chwili! Bawcie sie dobrze-tak jak przystalo i oby wodki nie brakowalo (lub *i oby niczego nie brakowalo*)
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-07-19 o 11:09 |
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
piękne bucie Lain
|
#2442 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czekolada dobrze działa na odstresowanie
![]() Cytat:
![]() Kuszą mnie te płatki Może zorientuję sie u mnie w kwiaciarni bo sama takiej ilości nie uzbieram...Cytat:
Lain ładne te Twoje Victorie Cytat:
![]() Podziękowania ładne Miło było gościć Was pożegnania nadszedł czas Byście o nas pamiętali i zabawę wspominali trochę słodkości dla miłych Gości ofiarować chcemy bardzo dziękujemy!
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
acelinko ja tam nawet nie konsultowalam z rodzicami mojego slubnego looku buty zobaczyli w sobote jak je przywiozlam - wcesniej nie wiedzieli ze nie beda biale ale szoku nie bylo - wierza w moj dobry gust stwierdzili, ze bardzo ladne ![]() a w srode mamy 9 rocznice bycia razem
|
|
|
|
#2444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chce rozłożyć już podziękowania razem z winetkami ![]() Ja mieszkam na śląksu no i tutaj jest tradycja rozdawania kołacza weselnego, ale to przed weseliskiem się daje ultraradiola, mój tż ma 46 też ma zawsze kłopot z butami.Cytat:
gratulacje
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-07-19 o 11:40 |
||
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm moj TZ tez ma 46, a nigdy wiekszych problemow z kupnem butow nie mial
![]() o ile ktos akurat nie wykupi tego rozmiaru to zawsze jest ![]() co do platkow roz to ja dostaje gratis cale pudelko od mojej florystki wlasnie takie podsuszone troche, bo mowi ze ladniej sie prezentuja niz takie calkiem swieze![]() noo stare dobre malzenstwo dziekuje Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-07-19 o 11:42 |
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brat tż'ta jets bardzo wysoki, ma ponad 2 m wzrostu i ma rozmiar buta 50 mdleje: My chyba ostatnio mamy pecha na te buty bo zawsze jak wejdziemy do sklepu z myślą kupna butów dla tż'ta, to niema jego rozmiaru a jak są to same paskudne buty. Nie jestem pewna, czy u mnie ejst zebra gdzieś w mieście, ale chyba w jednym centrum handlowym jest, trzeba to sprawdzić
|
|
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze sie, ze mam przecietny numer buta - jeden problem z glowy choc niestety zazwyczaj najszybciej znika z polek, bo wiekszosc lasek taki ma
|
|
|
|
|
#2448 | ||
|
BAN stały
|
Cześć i czołem
![]() Ja znów na chwilke,poczytałam ale jak zwykle później Was nadrobie. ![]() bo teraz zbytnio czasu nie mam,tzn mam chwilunie :P Dobra,tyle ile nadrobie odpisze,tyle odpisze reszta później ![]() Cytat:
O takie mamy,zresztą wklejałam Wam na naszych palcach pare postów wcześniej -> http://www.korund-gniezno.pl/product.php?productid=90 ![]() Cytat:
![]() Nie,no ja przecież żartowałam z tym krzesłem.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-19 o 15:14 |
||
|
|
|
#2449 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() może dlatego ze jak byliśmy w sklepie tz sobie znalazł jakieś buty to od razu je brał jak był rozmiar a wizytowe no jak na zlosc jakas masakra ![]() Cytat:
jak sa ladne nie ma rozmiaru, a jak jest rozmiar to paskudztwo nie z tej ziemi ...
|
|
#2450 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
A co do wierszyka,mnie się podoba :![]() lain pyszne menu Noi buciki bardzo ładne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też jestem czekoladoholiczka teraz nawet nie kupuje czekolady bo te moje 3 cm ... ![]() Cieszę się, że wierszyk sie podoba
|
|
|
|
|
#2452 | |||||
|
BAN stały
|
Powodzenia w poszukiwaniu bizuteri i daj znać jak sobie coś upatrzysz. Cytat:
![]() Dalszy ciąg postu popieram Cytat:
To zazdraszczam,że do slubu jesteś juz u siebie,ja nie mam takiej możliwości Przyjezdzamy dopiero na tydzień przed ślubem. ![]() Cytat:
Oj to nie dobrze Cytat:
![]() Cytat:
u mnie upał u was były burze słyszałam E tam,te 3 cm w ta czy w tą nie zaszkodzą ![]() A i wymieniliśmy się z dekoratorką mailami.Noi tak ogólnie zaśpiewała nam za ta dekoracje,co nam się podoba 1000 zł ,ale napisała tez że cena zalezy na ile osob,czy goście beda siedziec na gorze czy też na dole.No to jej napisałam,że mniej więcej na tyle i tyle osób będzie wesele,że goście będą tylko na dole.A ta odpisała,no to spokojnie dekoracja będzie kosztować 800 zł.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-19 o 17:13 |
|||||
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi nie zaszkodzą ale mojej sukni szkodzą i to bardzo ![]() Masakra te ceny dekoracji. Ja dostałam od narzeczonej kuzyna nr do dziewczyny, która ma ślub w ten sam dzień co my bo to jej koleżanka i musimy sie jakos zgadać podobno ona lubi minimalizm, więc się dogadamy jakis spokój tu dziś jest straszliwy
|
|
|
|
|
#2454 |
|
Wtajemniczenie
|
acelinka, agawoo, mad, chilanes, danaee, metka, silveetta, lusmarija, gospella
![]() szczegółowa relacja ze ślubu po powrocie z podróży pośclubnej- na którą udajemy się już jutro ![]() dzisiaj mieliśmy plener, dopiero wróciliśmy, teraz jedziemy zdejmować dekoracje... powiem Wam, że tylu komplementów na swój temat to chyba nigdy już nie usłyszę... zdjęcia po powrocie z podróży ![]() a ja już dzisiaj składam najserdeczniejsze życzenia miłości, radości i wzajemnej szczerości PM ślubującym w zbliżający się weekend ![]() Centipede Szana dziewczyneczka89 sjoanna n-karlik wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia |
|
|
|
#2455 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jak sie denerwuje to nie potrafie nic przelknac Cytat:
)hahha przeczytalam na poczatku moj tz ma 46 i pomyslalalam ze tyle ma lat ![]() Cytat:
![]() zamawialam pudeleczka z ciastami dla gosci , do kamerzysty dzwonilam , jutro jedziemy na ostatnia lekcje tancow i do makro po jakies rzeczy.Jeszcze musimy wode kupic na sale. Odebralismy dzis obraczki ![]() ![]() fotki nie mam ale moze kiedys przesle.Boli mnie gardo mam nadzieje ze do wesela sie zagoi Lain: gratulacje za staz ![]() my za tydzien i 2 dni bedziemy miec 4 lata ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
i udanej podrozy slubnej ![]()
|
|
#2456 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
dla TŻta i dla Ciebie za kokardkiMój też ma 45 i bez problemu dostaliśmy w Giacomo Conti buciki (tzn. początkowo nie mieli jego rozmiaru, ale w ciągu tygodnia nam sprowadzili) Cytat:
My się chcemy jeszcze pozbyć tych płatków koło krzeseł i wzdłuż ławek wysypać tylko jednokolorowe płatki. No i te małe świeczki koniecznie w szkle muszą być, bo nie chcę sobie podpalić suknie w drodze do ołtarza Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś zamówiłam jeszcze takie 2 tuby z płatkami biało-różowymi: http://allegro.pl/item1137954998_str...latki_roz.html |
|||||
|
|
|
#2457 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja mam malutkie - 36 i dzięki temu czasem mi się udaje taniej kupić, bo zostaje ostatnia para taka malutka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() super, że wszystko się udało ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() Właśnie wróciłam od rodziców z toną fasolki szparagowej z ogródka i ją obieram i część kroję (zamrożę i będzie do zupy jarzynowej) ![]() Później muszę poobierać porzeczki i umyć sałatę, chociaż starsznie mi się nie chce
|
|||||
|
|
|
#2458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
<Mniam> fasolka szparagowa , bardzo lubie chociaz nie mialam okazji w tym roku. za to duzo bobu zjadlam. powodzenia w obieraniu porzeczek, ja tego nie lubie robic ;/ chociaz musialam ostatnio bo u mnie na placu rosna
|
|
#2459 |
|
BAN stały
|
Jestem ponownie
![]() Zanim nadrobie,to musze gdzieś zadzwonić. Moi napisać,wy będziecie mieć zaiweszone na wódke/i??Typu zawieszki???Ja to się zastanawiam,dla mnie to z jednej strony zbędny wydatek W ogole oglądam na allegro i nie tylko zawieszki,to takie brzydactwa tandetne ,niektóre to by dziecko w przedszkolu takie zrobiło Nic mi się nie podoba.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-19 o 21:23 |
|
|
|
#2460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.

miesiac do ślubu, a ja żrę czekoladę

Nieżle... To śluby są od rana?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jak wsiedliśmy z TŻtem do samochodu, to wybuchnęliśmy śmiechem 

burze słyszałam
,niektóre to by dziecko w przedszkolu takie zrobiło
Nic mi się nie podoba.