|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Magdaleno-ja obejrzałam już wszystkie sezony Skins jakie na razie były dostepne-chyba 3 albo 4 .Serial jest super,oglądąłam z TŻ to czasem nawet po 3-4 odcinki pod rząd
teraz tak oglądamy Sześc stóp pod ziemią -tez genialny serial ! ogladamy 4 sezon-już kończymy ,jeszcze nam tylko 5 został
|
#2552 |
|
Konto usunięte
|
Zmieniłam odrobinę wygląd mojego bloga lakierowego, co myślicie?
|
|
|
|
#2553 | |||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
ja takich nie mam ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20798614]Zmieniłam odrobinę wygląd mojego bloga lakierowego, co myślicie?[/QUOTE]
Nie widze roznicy
|
#2555 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2556 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20798614]Zmieniłam odrobinę wygląd mojego bloga lakierowego, co myślicie?[/QUOTE] a nie myslalas zeby zrobic glosowanie sposrod tego co zamierzasz wrzucic na bloga i wrzucac to czego najwiecej ludzi oczekuje? (oczywiscie rozumiem ze i tak wszystko z listy wrzucisz, ale bylby taki element wplywu widza na bloga)
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam z uczelni,bylam po wpis z egzaminu z zeszlego tygodnia...25 punktow na 30
Zrobilismy juz zakupy na wakacje teraz tylko brakuje spakowanej walizki ![]() Upal taki ze myslalam ze sie rozpuszcze...chyba sobie poleze w wannie w letniej wodzie |
|
|
|
#2558 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Orlico dzieki za zaproszenie,juz tam trafilam. Zaraz rozgryze co dalej..jak sie dodac jako zuzywaczke? luskap sliczna suknia ale cos za powazna jestes na tym zdjeciu
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-07-20 o 14:08 |
|
|
|
|
#2560 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję dziewczyny, bardzo się cieszę, że wam się podoba ![]() Cytat:
brawo za nicniekupowanie! ![]() Mi też by się przydały porządki i pranie butow, ale jakoś nic mi sie ostatnio nie chce! Cytat:
![]() Cytat:
![]() No fakt
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
załatwiłam dzisiaj USC. przeraza mnie tylko zmiana dokumentów po ślubie.mam pytanie,moze ktoras z was bedzie wiedziala.jak bede zmieniac dowód bo zmieniam nazwisko swoje na meża to bedzie mi potrzebny akt urodzenia czy wystarczy odpis ślubu??
aga za lipiec płaci jeszcze ta lokatorka, bo powiedziala ze nie bedzie robic jak kuzynka tżta.mam nadzieje ze jakos damy rade z rachunkami za 2 miesiace.samo mieszkanie kosztuje nas 700zł do tego prąd, 110zł za TP i sie suma fajna robi,a ja nie pracuję.wczoraj ten chłopak co był chętny juz powiedzial ze bierze pokoj na 100% wiec chociaz tyle.szkoda tylko ze nie wprowadza sie od wrzesnia tylko dopiero od pazdziernika.musimy jeszcze znaleźć mu lokatora do pokoju, bo w zimie rachunki za prąd sa wysokie i by sam nie podołał.ciesze się ze spodobał sie wam moj pomysł.przynajmniej nie trzeba bedzie kupowac dodatkowych rzeczy. shpilcia jestes zadowolona z tego szamponu YR hamamelis?jak jest z jego wydajnoscia? widzialam ze mozna dokupic uzupełnienie w samej saszetce. luskap ślicznie wygladasz w sukni.
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyjrzę się zaraz temu blogowi i może też dołączę
|
|
#2564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niepasujące nam odżywki do włosów użyć do golenia zamiast pianki , żel do hig int (bądź nielubiany szampon) do mycia pędzli, nietrafione perfumy jak odświeżacz do pokoju lub wc, nietrafiony krem do buzi zużyć na łydki bądź dekolt, płyn do kąpieli jako żel pod prysznic ................. U mnie żadnych chwilowych zużyć. Wciąż wykańczam pomarańczowy lakier GR oraz tonik i mleczko loreala (już nie wiele zostało Kupiłam sobie dziś świetną tuniczkę na targowisku i zegarek z plecionym paskiem (w sklepie typu "po 5zł)
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-07-20 o 15:46 |
|||
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
sweet jaka tam ze mnie grzesznica.raczej cnotka niewydymka :P a moze ty mi podpowiesz jak to jest z tymi dokumentami po ślubie?
|
#2566 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20797317] 3 z Sinful Colors (HD Nails, Lying Nails, Agaci), 1 z NYXa (Jungle), 1 z L.A.Girls Matte (Matte Plum) i 1 z Jordany (Purple Glam). Nie wiadomo, czy wszystkie dotrą, ale jak będą u mnie, pochwalę się na pewno [/QUOTE]oj pochwalisz pochwalisz ![]() Takie jak espadryle? Cytat:
bo ja mam takie piórka to tam wisz ja akurat nie kupiłam jeszcze ani razu uzupełniacza bo były fajne promocje na duże opakowania albo 2 w cenie 1 Kupiłam dziś peeling biedrokowy ten z Daxa za 5,99 i zaraz porobię fotki bo mi się przypomniało że w małym śmietniczku koło biurka powyrzucałam parę pustych opakowań to wygrzebię i porobię fotki na NASZEGO bloga a mogę zrobić na naszym blogu post dotyczący wykorzystania w inny sposób kosmetyków nietrafionych i projekt denko? ![]() Jutro idę się dumnie zarejestrować w PUPie potem złożyć wniosek o paszport, następnie zanieść CV do firmy poszukującej laborantki i zadzwonię w sprawie pracy na stanowisko recepcjonistki na siłowni. Potem do Prezesa z byłej pracy, bo dostałam cynk że w jednej szkole pani ze sekretariatu idzie na macierzyńskie to może mi się coś dowie czy kogoś będą brali ![]() Byłam w lumpkach dziś, ogólnie bieda zakupiła 2 bluzy (jedna welurowa, druga na krótki rękaw taka jak szuka Hosenka potem wrzucę fotencję
|
||||
|
|
|
#2567 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No chyba nie taka bieda...znalazłaś sobie coś fajnego widzę...I czekam na zdjęcia ciuszków ![]() ......................... ................... Przypomniało mi się:zużyłam dziś resztkę dezodorantu perfumowanego Concertino Coral ![]() Kupiłam: wysuszacz do lakierów MS (mój "stary" wysuszacz MS jest na końcówce) oraz żel do demakijażu taki do mycia buzi bo żel Nivei do mycia starczy mi na 1 raz a joanne mam już tylko w połowie.
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap tez zajrzalam do Twojego albumu i wyglądasz przebosko!
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
sweet biorę konkordat, a chodzi mi konkretnie o to czy trzeba po slubie ,przy zmianie dowodu na nowy z nazwiskiem męża, mieć swoj akt urodzenia czy raczej akt ślubu wystarczy?
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
A i muszę się do czegoś przyznać(mama dzwoniła że na urodziny dali mi troszkę kasy ale zapomniała przywieźć) i a konto tej kasy kupiłam sobie dziś uwielbiane Eternity C.K. 50ml
Dla niego "drogie" perfumy to te z la rive lub bi-es za 20zł Ale on to dziwak! Przy każdej bluzce (chyby jak dziś za 45zł) milknie wymownie i nie patrzy mi w oczy jakby się dąsał! Normalnie tak się zmienił od ślubu że szok..teraz to z niego istny mój teść : wielkie dziecko które obsługujesz (śniadanka, herbatki etc) i mała mądralka ;-) ZETAFON- okazujesz skrócony akt ślubu (który odbierasz w USC po ok 4-5 dniach od ślubu) A zanim nie dostaniesz nowego dowodu też okazujesz akt ślubu, tak samo przy zmianie danych w banku...Pokazujesz skrócony akt ślubu (bądź już gdy masz nowy dowód to oczywiście dowód)
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-07-20 o 16:31 |
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Hihiiiiiiii, dzis poszlam do Natury i nareszcie obkupilam sie Eclipsowo
![]() Na fotce (slaba jakosc, bo telefon), jest lakier czarny z rozowymi drobinkami, boski!, cienie szaro-czarny i srebrno-fioletowy oraz kredka szara z brokatem ![]() Jutro na pewno przetestuje jedne cienie i kredke
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
sweet dzieki za informacje.tak pytam o ten akt urodzenia bo dzisiaj musialam dac babce w USC a nie mam odpisu. niestety urodziłam sie daaaaleko od krk bo w toruniu i nie chcialabym znowu tam pisac zeby mi go jeszcze raz wysyłali. pani w USC powiedziala ze do 3 tyg po slubie dostaniemy te odpisy ślubu poleconym. dowód to wymienie dopiero jak wroce z podróży poślubnej, bo pewnie pojedziemy od razu zeby nie marnowac urlopu tżta. przerażaja mnie te dokumenty do wymiany, no i pewnie ładnie zapłacę za wydanie nowego prawka,dowodu.
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie!dzięki, az się czerwienię... chociaz ja uważam, że na tym zdj. wygladam beznadziejnie ![]() Cytat:
To weź no Ty pogoń tego swojego mężulka, bo chyba ma za dobrze z Tobą- tak go przyzwyczaiłaś pewnie ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Zet, za wymianę dowodu po slubie już sie nie placi A jak z prawkiem to nie wiem ![]() łasiczko, niezle zakupy! Ja oglądalam u siebie tą limitowankę, podobały mi się cienie, ale mają dość gruby brokat więc sobie darowalam
|
|
#2575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja mieszkam w małej mieścinie -to pewno dlatego![]() Cytat:
![]() luskap - kurcze chciałam twoje zdjęcionka obejrzeć w sukni i nigdzie nie mogę znaleźć może podasz mi link? bym mogła Cię popodziwiać?![]() łasiczko-ja oglądałam też tę limitowankę, cienie we fiolecie śliczniaste!!! Ale nie kupiłam bo mam 3 paletki i to wystarczy....Ale może zamieścisz kiedyś zdjęcie z makijażem przy ich użyciu! A lakier mam chyba taki sam (undead?) i jest boski
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-07-20 o 17:02 |
||
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dodalam cię już do przyjaciół i mozesz zobaczyć- wchodzisz w mój profil, zakladka staty-->albumy i tam są zdj. w kiecce i próbnego fryzu ![]() A ja też poproszę zaproszenie na bloga moj mail luskap@wp.pl Ale jeszcze nigdy nie pisałam nic na blogu, nie wiem czy będe umiała obslugiwać
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
jak pięknie wyglądasz w sukni
![]() btw to TŻ mnie zaczyna męczyć żeby ustalić datę ślubu i zamówić salę
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o co chodzi z blogiem? Bo ni mom pojęcia Coś zamroczona dziś jestem Kurcze, za miesiąc przeterminuje mi się boberek cynamonowy (balsam do ust) mam środek wyżłobiony do "gołego" ale z boku zostało sporo? i myślę czy używać dalej czy wywalić?????
|
|
#2580 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
trza uzywac oryginalnych perfum a nie FM biesa la rive i innych ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.

teraz tak oglądamy Sześc stóp pod ziemią -tez genialny serial ! ogladamy 4 sezon-już kończymy ,jeszcze nam tylko 5 został

ja takich nie mam 

zakupiła 2 bluzy (jedna welurowa, druga na krótki rękaw taka jak szuka Hosenka 
ale ja mieszkam w małej mieścinie -to pewno dlatego