|
|
#1951 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
zuzkao
CaMa i mam dość, że po raz kolejny odkładasz mnie 'na potem'. bo czasem nie warto walczyć do utraty sił. a Ty? nie chciałbyś być czasem mój?
|
|
#1952 |
|
Raczkowanie
|
MySmallCornerInSky - osz kurde
. . . . . . . . . . . . . chwilo bądź wieczna! ;3 czerwone oczy zdradzają stan. ![]() naszą miłość nazwał 'pomyłką' ... ' znaleźliście przy mnie zielone liście? pewnie, sfotografujcie i to zapiszcie. ja mam to w piździe, co macie w tych notatkach bo jest mi po liściach iście zaje*biście. ' ![]() ' i co glino? mam 5 gram na zabawę, a ty kradniesz innym trawę zasłaniając się prawem i żal przyznać ale masz w tym wprawę ale nikt nie zabierze mi tych przeżytych dni. Laidbackowych chwil, kiedy rap muzyka w uszach grzmi. nawet ty glino, z tą głupkowatą miną ' ;] . . . . . . . . . . . dziewczynki opuszczam was. dzisiaj wieczorem wyjeżdżam do Holandii i wracam dopiero pod koniec miesiąca. spróbuję się jakoś udzielać ale niczego nie obiecuję. nie tęsknijcie za bardzo ;-* ![]()
|
#1953 |
|
Przyczajenie
|
Na początek złotka które dziś okradłam
![]() turka24 talkshit Daria_96 klaski : katrin_love niewieszjaktesknie cornflower BananowaDelma LoveYourEyes _ZaagubiOna_ CaMa !! jesteście cudowne !! W każdej łzie widzę twoją twarz. Zapomnieć chcę, co łączyło nas, teraz wiem byliśmy bez szans. Skradłeś moje serce < 33 Weź mnie za rękę i chodź tam gdzie miłość wiecznie trwa. Samotność... tak bardzo boli. Zanim powiesz coś zastanów się czy sam tego chcesz. Zero zmartwień, zero problemów odkąd nie ma Ciebie. Edytowane przez TajeMnicza15 Czas edycji: 2010-07-20 o 16:42 |
|
|
|
#1954 |
|
Zadomowienie
|
osz Ty
![]() _________________ 'Close Your eyes, close the door.
You don't have to worry any more cause I 'll be Your, Baby, tonight..' Zamknij oczy, zamknij drzwi. Nie musisz się już więcej niepokoić, ponieważ będę Twoja, Kochanie, tej nocy...
|
|
#1955 |
|
BAN stały
|
Dzięęęęęęęekuję Kochane. Zgłaszam reklamacje. Chciałam kochającego chłopaka a nie tylko bajkopisarza. Dorośnij. Pokochaj. I zostań już na zawsze. Daj mi możliwość zastosowania słowa 'Mój'. |
|
|
|
#1956 |
|
Wtajemniczenie
|
też Cię kocham Miśku !
i wrcaj szybko, bo już tęskno ... na zdrowie moja Droga ! ![]() Na świecie na pewno jest osoba przeznaczona dla Ciebie, ta jedyna ,ale jej pewnie nie spotkasz ... Przeszłam przez jakąś barierę, bariere samej siebie, to była największa twierdza mojego życia. Nigdy nie wątp w swoje możliwości. Człowiek może więcej niż mu się wydaje. Tobie też się uda. Widząc dzikie stado problemów, wyciągnę lasso i oswoję po kolei każdy z nich. Cisza pozwala docenić wartość każdego słowa.
|
#1957 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A dziś jestem jakaś obłąkana, chyba zwariowałam.
Mam kilka drobnych uwag co do Ciebie, pozwól ,że umieszczę je na marginesie. Jesteś niesamowicie chłodnym obiektem, ale chodź, rozgrzeję Cię.
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
TajeMnicza15 - Nawet nie wiesz jak mi miło
CaMa, poprostuAsiss - cudowne *** Czasami mam taką ogromną ochotę podbiec do Ciebie, rzucić Ci się w ramiona i powiedzieć jak bardzo tęskniłam... Ona ma wielkie serce i nawet nie wiesz jak potrafi kochać. Ty nigdy tego nie zauważysz bo dla Ciebie liczy się tylko 'okładka'... Daj mi już spokój z tym bólem, za bardzo go odczułam... 'Jego dłonie sprawiają, że mam dreszcze... Jego język sprawia, że jęcze...' ![]() Jeszcze nie oddałabym za niego życia, nie skoczyłabym z mostu dla niego, ale i tak czuję, że to on będzie ojcem mych dzieci. Zagryzłeś kiedyś wargi ze strachu tak, że aż poleciała Ci krew? Nie? No to lepiej nie próbuj, nie polecam...
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#1959 |
|
Rozeznanie
|
Tęsknię za nim bardziej,
niż słowa mogą to wyrazić. Powiedz mi co to jest, co sprowadza mnie z powrotem do ciebie, Powiedz mi co to jest, że nie mogę przestać cię kochać. Nigdy więcej moje usta nie wypowiedzą twojego imienia. ...wtedy moglabym cie obserwowac i policzyc kazdy pieg na twojej slodkiej twarzy . Ale teraz już wiem, że trzeba bardzo chcieć odnaleźć siebie w samym sobie, aby przetrwać .
|
#1960 |
|
Zadomowienie
|
z szelestem zwątpienia w nadziei mając jeszcze nadzieję.
to tylko zła chwila. wyłączy się jak lampka nocna. jak twarde szkło wtargnęły we mnie ciche żale. pobiegłam szukać ramion.
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
[...]-nie smuć się ,proszę -powiedziało szczęście .
-nie potrafię być szczęśliwa bez Niego -westchnęła .
|
#1962 |
|
Raczkowanie
|
Być szczęśliwym bez szczęścia - oto jest szczęście...
Są ludzie, którzy nie zauwazają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże... Szczęście ma Twój zapach, gdy obok w nocy śpisz... Jesteś taki brzydki, gdy się nie usmiechasz! Miec cierpliwośc i poleciec kawałek na ślepo Ja zostałam, a wiatr topił śnieg na mojej twarzy... Stanęłyśmy na rozdrożu... Ja i moja nadzieja... Gdy zamykam oczy widzę Ciebie, mojego Ukochanego chłopaka, bez ktorego nie potrafię żyć. Jesteś wszystkim czego pragnę, jesteś moim życiem. Twojej oczy są odzwierciedleniem Twojego piękna, ktorego nic i nikt nie jest w stanie opisać. Gdy myślę o Tobie, będąc tutaj - bez Ciebie - tak bardzo chciałabym schwytać Cię i przytulić. Powiedzieć Ci jak bardzo Cię Kocham, jaki jesteś dla mnie ważny, jak bardzo jesteś mi potrzebny. Odmieniłeś moje życie na lepsze, stałeś się Jego częścią jak i częścią mnie samej. Mimo, że Cię tu ze mną nie ma jesteś obecny, w każdej sekundzie mojego dnia, tygodnia, miesiąca, życia. Zasługujesz na wszystko co najlepsze, ja jestem tylko namiastką tego szczęścia... Dziękuję, że mogę Nią być... ![]() ![]()
|
|
#1963 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za pochwałę. aż się zdzwiwiłam, że ktoś mnie czyta ;D ** mnie już nie ma, to tylko ciuchy na manekinie. nicość. panika. pustka. dno. żyletka. trucizna. gaz. skok. puzzle - tysiąc elementów podarte jak papier. [eldo] poszukuje! JustTheOne. loveISshit. zabuus. Marzeniatko. Roksana1332. LittleBallerina. powinnam. Miluuu. NieZTejBajki. <3
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2010-07-20 o 18:48 |
|
|
|
#1964 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miło mi to słyszeć, ale nie pozostanę dłużna i ten wyżej zabieram <3 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
brak słów dziewczyny <3 ![]() _________________ I nie potrafisz powstrzymać łez, które nie płyną
I chwili prawdy pośród kłamstw Gdy wszystko przypomina film Krwawisz tylko po to by wiedzieć, że żyjesz.
|
|
#1965 |
|
Przyczajenie
|
nowa . : )
czytam wasze odpisy już od bardzo dawana , teraz spróbuję swoich sił . : * *** ostatnio żyję jakby za karę . mogłeś chociaż powiedzieć że to koniec, bo ja nadal czekałam, cierpiąc z nieświadomości . - Przecież to głupota! Będziesz przez niego cierpieć, wiesz o tym! - To nie głupota, to miłość, kochana . umysł karze mi zapomnieć, serce karze wybaczyć . wolność, iluzja której ulegają miliony . podobno to kobieta zmienną jest, ale to Ty przestałeś mnie kochać z dnia na dzień . tak bardzo staram się zrozumieć twoje serce że wybaczam Ci wszystko . przyjaciele uprzedzają że będę cierpieć, jednak cierpienie będzie większe jeżeli nie spróbuję . codziennie modlę się by przypadkowo uderzyć w coś głową i stracić pamięć, chociaż na chwilę . czekałam jak skończona idiotka, z pudełkiem twoich ulubionych czekoladek i colą . Myślałam że kiedy się zobaczymy rzucę ci się na szyję i wycałuję jak nigdy . Ty jednak tylko podałeś mi dłoń i powiedziałeś : Sory , kotku . To już koniec . chciałam być twarda, kiedy odchodziłeś nie płakałam, tylko moje serce mocno waliło i znowu czułam ten dziwny ból w żołądku, tylko że tym razem nie było to samo . Pokochałam Cię kiedy się odwróciłeś . Edytowane przez illy12 Czas edycji: 2010-07-20 o 19:21 |
|
|
|
#1966 |
|
Raczkowanie
|
Siatkarka18- nawet nie wiesz jak miło, że w ogóle ktoś czyta, a że docenia!
![]() ![]() I kolejna nadzieją, jest dopiero następny dzień. - Myślałaś, że on Cie lubi? - Nie... byłam pewna, że mnie kocha! - Głupia idiotka...
|
|
#1967 |
|
Zadomowienie
|
z innej bajki
zastanów się, czy jest sens. pomyśl, czy warto. bo Twój jedyny problem polega na tym, czy na facebook'u możesz zmienić status na 'wolny'.
|
|
#1968 |
|
Zadomowienie
|
Im standing there on a balcony of summer air. Ja stałam tam na balkonie pełnym powietrza lata. Little did i know. Mało zrobiłeś, wiem. Cause you were romeo i was a scarlet letter. Bo byłeś Romeo a ja byłam szkarłatnym listem. I never gone with the wind. Ja nigdy nie pójde razem z wiatrem.
Laughing on a park bench, thinking to you. Śmiejąc się na parkowej ławce, myślę o tobie. bajkowa - ktoś potrzebuje klapsa ![]() bardzo dobrze cie rozumiem ![]() |
|
|
|
#1969 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ![]() caroline060 Drift keeendy xxgroszek07xx otojest _mandarynka Mrs Unfaboulus Primadonna dongivemenames ruda wiewiora Tis agrr RobCoChcesz bajkowa myCh TwojaKokaina Toogether93 z innej bajki kamisha panna_miodowa CukrowaPanna One for all CookieCrisp chocapic Chocolaaate uwielbiaj Wreeednia daciaaaaaa boundlessly CaMa Guziki xD absorbeed agattee without_demur Kofeina w RedBullach TajemniczaPanna desiree01 ratatamm cherry pie always be yourself takagwiazdka blondii69 moje małe kocham ♥ Secret valentine Reszta jest milczeniem Tylko dwa złamane serca które dały się w to wciągnąć... ...w miłość Nigdy nie przekroczyłam ledwie doszłam do szesnastki tych najlepszych dni, dni w których jeszcze czułam że żyję Zostawił mi kwiaty przy schodach dzięki takim niespodziankom wiem, że mu zależy Doświadcz miłości słodkiej miłości, tajemnej miłości Czy pamiętasz tę noc?
staliśmy śmiejąc się uśmiechając godzinę z niczego chodziliśmy dookoła szalenie zakochani Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-07-20 o 19:55 |
|
|
|
#1970 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zawstydzasz mnie.!;D Wcale nie jestem taka dobra, jak uważasz To zanim ja dorównam Tobie ..; )Cytat:
cudne; *Cytat:
Moje Kochanie jak zawsze zachwyca;*** I opisy: Związek można porównać do ogrodu, który żeby nas cieszył i owocował - musi być piękny. A do tego trzeba starań obu stron. A nie da się tu wynająć ogrodnika. Patrząc na ciebie przez okno, czuję jak w moim sercu rodzi się nieporównywalny ból. Poczucie winy nie jest dobrym doradcą ..;/ Kompletny brak weny
|
|
#1971 |
|
Przyczajenie
|
Popijając kolejny łyk wina i przyglądając się w swoje odbicie w lustrze rozmawiam z samą sobą. Czasem lubię porozmawiać z kimś inteligentnym.
Wieczorami siedząc na parapecie przy zgaszonym świetle, popijając zimną herbatę i patrząc w gwiazdy dochodzę do wniosku że nie warto mówić "kocham".
|
|
#1972 |
|
Raczkowanie
|
. na zdrówko smerfy
________________ moja miłość nie pojawia się w nocy, nie chodzi długimi, ciemnymi uliczkami, nie keci się obok niebezpiecznych gości, stale zamieszkuje moje serce, ma tam ciepły, wygodny kąt. bo u mnie jest jej najlepiej. Kiedy byłam mała marzyłam żeby dorosnąć. Dorosła marzę aby odpocząć i znów być dzieckiem. Starsza pewnie zacznę oswajać się ze śmiercią. Spójrz jak kwitniemy dla siebie by każdy poranek dał nam szczęście by wraz z obracającą się ziemią witać i żegnać twoje oczy...
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#1973 |
|
Raczkowanie
|
i wtedy ten blask ... to była miłość. patrząc w jego puste, beznamiętne oczy poczuła, że to koniec.
|
|
|
|
#1974 |
|
Przyczajenie
|
Boże, dlaczego ja nadal liczę na happy end? Wszystko dopiero się zaczęło, a ja już szukam odpowiedzi na pytanie '' jak wyleczyć się z miłości'' . Odwzajemniasz moją miłość tylko w niedzielę i święta . to wszystko jest jak mój osobisty koniec świata . jestem leniwa, zamiast przejmować się początkiem twojej miłości, poczekam na jej szybki koniec . ciekawe czy istnieje równoległa rzeczywistość, jeżeli tak, to jesteś tam przy mnie, a ja jestem najszczęśliwszą osobą na świecie. od razu byłam twoja, od razu Ci się znudziłam . Dzień Dobry, czy jest Pan w stanie obdarzyć mnie bezgranicznym uczuciem, przytulać mnie każdego wieczora, mówić jaka jestem piękna nawet minutę po obudzeniu ? - Dzień Dobry ! - Nie mów mi co jest dobre, a co złe ! Możesz mieć każdą więc dlaczego wybrałeś szarą dziewczynkę z blokowiska? Jest ich dwóch. Z jednym mogła bym być wiele lat, z drugim jedynie wiele dni, wybór jest prosty, więc dlaczego do cholery ciągnie mnie do tego kilkudniowego podrywacza?! Modlę się żeby nie spotkać Cię w kolejnym wcieleniu . Dlaczego musiałam być tam gdzie Ty, w tym samym czasie? Kiedy chciałam już wszystkim wykrzyczeć że jesteś mój, Ty rozwaliłeś mnie słowami: -przecież my nie jesteśmy razem . Edytowane przez illy12 Czas edycji: 2010-07-20 o 20:35 |
|
|
|
#1975 | ||
|
Raczkowanie
|
Kradnę.! złotko
Cytat:
Cytat:
Bo kiedy podajesz mi dłoń i wymawiasz cześć tak bardzo pragnę by ta chwila trwała 365 dni.! Expresowo się w tobie zakochałam, expresowo zapominając o wszystkich twoich wadach...Więc dlaczego teraz nie potrafię tak szybko o tobie zapomnieć.??? I siedzimy milcząc lecz czując na sobie swoje oddechy i spojrzenia... Pamiętam jeszcze smak twoich pocałunków chole.rnie uzależniających, bez których tak trudno mi teraz żyć! Dziewuchy brak weny..Ratujcie.!
|
|
|
#1976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko przez sekunde pomyslałam ze Ty do mnie napisałeś gdy zobaczyłam migającą koperte.
Mówiłeś że gdy się Tobą znudzę to Cię zostawie,tylko nie zastrzegłeś że może być na odwrót. -Czemu jesteś obojętna w stosunku do mnie? -Bo mam złe doświadczenia -Ale gdy się spotkamy to chyba nie pobijesz mnie za grzechy wszystkich chłopaków świata? -Jak byś planował mnie zostawić to z góry mi to powiedz,to inaczej porozmawiamy ![]() [miła rozmowa z jednym panem]
|
|
#1977 |
|
Raczkowanie
|
nie zamierzam dziś tracić czasu na płytkie gadki przy sztucznym flircie
mija kolejna godzina z myślą o Tobie zgaś światło, weź kubek kawy i dopiero pomyśl nad przyszłością zdradź sekret swojego chamstwa mówisz - spróbuj czegoś na boku, tylko wtedy zrozumiesz jak to jest lubię gdy szukasz wzrokiem 5 złotych na ziemi, gdy przechodzę obok nie wierzysz, że masz jakieś wady? a myślisz cały czas, że ja nie potrafię żyć bez Ciebie. to próżność. i bez wątpienia to jest wada z mp3 wieczorny bieg przez myśli. by uwolnić to co siedzi w głowie chcę Cię utwierdzić w przekonaniu, że bez Ciebie dla mnie nie ma nic jak zmieścić w jednej chwili wszystkie namiętności? dobrze, że jesteś obok. bo chcę słuchać wszystkiego, co masz na myśli kocham te chwile, gdy beztrosko się lenimy, Ty i ja razem, obok siebie, a między nami morze rozmów
|
|
#1978 |
|
Raczkowanie
|
gdzie jest primandonna ?!
![]() ________ widząc te niebieskie oczy, czuję, że rosnę o 3 centymetry. szepcz mi do ucha bajkę o miłości, bajkę o nas. kocham cię bardziej niż bardzo. |
|
|
|
#1979 |
|
BAN stały
|
almostlover
cudne, wspaniałe ? taa. niby z której strony ? ![]() ..
a ja sobie po prostu siedzę, wdycham do księżyca i prowadzę z nim niekończącą konwersacje na Twój temat, szkoda tylko, że jedynie on słucha mnie w tak trudnej dla mnie chwili . pokochaj mnie ! jak to się nie da ? przecież jeszcze wczoraj kiedy mówiłam Ci, że nie da się tak po prostu zapomnieć, mówiłeś mi, że wszystko jest możliwe jak się chce, więc jeśli ja mam o Tobie zapomnieć to Ty mnie pokochaj . odkryjmy miłość nieznaną, co Ty na to ? Niczym ćma do światła tak ja w Twoje ramiona wpadam . a dzisiaj kiczem nazywasz coś co tworzyliśmy przez wieki, coś co dawało nam siłę by żyć .. i nie łudź się bo nie zapomnisz, nie wymażesz go z siebie. .. Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-07-20 o 20:52 |
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Siatkarka18 _ZaagubiOna_ Sharmila absurdalnie - och, musiałam, to było silniejsze ode mnie. cudeńka <3 Mrs Unfabulousc grise - po tysiąckroć odwzajemniam ♥ To dziwne marzyć o kimś inny, O kimś, kto nie jest Tobą. A kiedy wrócisz serce znów zacznie bić Twoim rytmem. Napełnić się po brzegi styczniem, napawać źrenice czarno-białymi obrazami; bo w moich zamglonych oczach jesteś Zdejmuję ze ścian martwe wspomnieni, Chowam do koperty nasze dreszcze, oddechy. Wyłapuję ubywający już zapach wiosny, Zdmuchuję kurz z dawnych uniesień. Wszystko szczelnie zamykam w małym kartonie: ~Żegnaj.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

talkshit
klaski : katrin_love 

i wrcaj szybko, bo już tęskno ...