Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-20, 21:52   #4681
india40
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Naprawdę, jak powiesz że drin to Ci nie będą nic kazali pić dodatkowo Też mam wiecznie fazę, więc po mnie nikt nie poznaje

Gratuluję kochana, oby taak dalej i do przodu

Hej kochana jak tam. Ja mam 1 dzień P i już nie wiem co mam jeść, jakaś niemoc mnie ogarnęła ... robię teraz sernik...jadłam makrelę...eh co by tu wykminić

Fajnie że ktoś zauważył ja jestem na początku, jak Lesio wrócił do domu po zatrute lody dla personalnej... już czuję że to mega śmieszne będzie
Sparta, polecam "Studnie przodków" , Boczne drogi" i oczywiscie "Wszystko czerwone". Zawsze pomagały mi na doła. Uhaham się po pachy
india40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 21:55   #4682
Agnese69
Zadomowienie

dobre, Lesia, dobre
No, kochana, jeśli masz w sobie tyle samo łajzostwa i śmieszności, co rzeczony LESIO to ja Ci współczuję
Ale dowcip masz jak trzeba

Edytowane przez Agnese69
Czas edycji: 2010-07-20 o 21:57
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 21:56   #4683
Ija
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
a ile trwa to zamrazanie i mieszanie?
Zamrażanie jakieś 3-4 godziny. Nie wiem dokładnie bo zjadałam zanim się zmroziło do końca Mieszałam najpierw po półtorej godziny, a potem co jakiś czas, powiedzmy 30 minut (można rzadziej, ale wtedy trzeba rozbijać)

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

się ujawniła hyhyhy ...

mam pytanko czy znalazłyście dozwolony ketchup bądź przecier pomidorowy ????

Ja znalazłam tylko ketchup dawton fit, w auchanie, w składzie ma cukier, ma 10g węglowodanów, ale kropelka do pizzy może nie zaszkodzi.

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
a tak w ogole to powiem Wam ze mialam tak h....y dzien ze masakra...
od samego rana kolezanki czepialy sie ze co chwile jem
gdzie zjadlam tylko kawalek klopsa, sernik, galaretke i wiesniaka.....
przez 8godzin....
one zapomnialy dzis sniadania.... i wiecie co?? malpy zamowily pizze
ale mialam to w nosie... chcialy wyjsc do kuchni, ale powiedzialam im ze nie musza, bo nie jestem dzika i mi zapach nie przeszkadza... (chcialam im pokazac ze sa swinie komentujac moje jajko, a ja tolerancyjna)
i wiecie co?? rzucily sie na ta pizze jakby nie jadly miesiac... i wiecie co??? zachwycaly sie tak intensywnie (nie wiem czy chcialy mi zrobic na zlosc..?) mlaskaly, cmokaly itp.. a najlepsze jest to , ze w zyciu chyba nie jadly dobrej pizzy, bo co prawda zamowily z w miare dobrej pizzerii, ale ja robie o niebo lepsza... no ale skoro one jedza mrozone zarcie i kanapki dzien w dzien to moze i smakowalo.... buahahahaha
nie zlamalabym diety dla kupnej pizzy... gorzej gdybym sama zrobila hawajska i mogla tylko patrzec.....
ach
dziekuje ze moglam sie wygadac... na szczescie nie musicie tego czytac i sie meczyc a mi i tak lepiej
skąd ja to znam... łączę się w bólu i współczuję ale dzielna byłaś

Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
właśnie o tym serku homo wyżej pisałam, dzięki za podpowiedź, zrobię nalot na Lewiatan
u mnie bywają też w auchanie, ale trzeba trafić.

Cytat:
Napisane przez JulietteCapulette Pokaż wiadomość
Nie dam rady Was nadrobić, przynajmniej nie teraz
A to tylko posty z dziś
Muszę się Wam pochwalić!
Przez 10 dni waga spadła mi 0 ponad 3 kg!
Ale to nie wszystko!
Mierzyłam się wczoraj w nocy, i co?
- 3 cm w talii, -4 cm w łydce, -3,5 cm w ramionach, - 3 cm w udzie, a w cyckach -7 cm!!! (to chyba z pleców bo cycki te same ) I MAM ODSTAJĄCE ŁOPATKI!!!
I TYŁEK SIĘ WYRAŹNIE POPRAWIŁ ROBI SIĘ JĘDRNY I BEZ CELLULITU!!!!

Więc tak:
Dukan + ćwiczenia + podświadomość = wymarzony cel, w wymarzonym czasie

Ale podpis zmienię dopiero 20 sierpnia
gratuluje

dzisiaj znowu spadeczek - dzisiaj waga pokazała 57.4kg, jak jutro rano znów pokaże 58 to zwątpię w końcu ile można?

ale nie zapeszam! potęga podświadomości - JUTRO NA WADZE POTĘŻNY SPADEK!!trzymajcie kciuki
Ija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 21:57   #4684
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Test na 1 stronie, ale widzę że problem rozwiązany

Kochak, ziomalo gdzie się podziewasz

Kupiłam też książkę "Lesio" : J.Chmielewskiej, podobno super. Czytałyście?
jestem, jestem... probuje się zebrać do jutrzejszego wyjazdu i komplatenie nie moge... znikam do poniedziałku 'pomazurować"... prawie ze i samotnie... chyba kolejny tydzien ciszy z jego strony zaczyna męczyć moje myśli... mam urlop a czuje sie jakos tak jakby mi prąd odcieli... moze jak wyjade wyluzuje bardziej.. wczoraj pokonałam słoik dźemu na kolacje i jeszcze loda zjadłam.. no i biegac poszlam zaraz po i myslałam zeale sie udało... dopada mnie przygnębienie.. latam jeszcze na ten kurs pon i wt po 4 godz... przynajmniej chwila na skupienie uwagi na czyms innym... budze sie w srodku nocy ... ehhh... jestem jakas niespokojna... a jak już pisze to GRATULUJE WSZYSTKIM SPADKóW, mi poki co spada poziom energii ale prawie udalo mi sie posprzatac mieszkanie... bede teskniła bardzo mocno za Wami, trzymam kciuki mocno za WSZYSTKIE DUNKANKI
kochak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 22:00   #4685
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
dobre, Lesia, dobre
No, kochana, jeśli masz w sobie tyle samo łajzostwa i śmieszności, co rzeczony LESIO to ja Ci współczuję
Ale dowcip masz jak trzeba
niz znam Ksiazki, nie wiem o co w niej chodzi i o czym jestes... ale tytuł jest OKEy i smiac mi sie z niego chce

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

jolah wysłalam Ci wiadomosc
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 22:01   #4686
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
ja ostatnio powiedziałam, że pracuję nad kondycją, musze samo białko jeść bo w październiku jadę na.........KONWENCJĘ FITNESS!!
oj to dowaliłaś i to pełną parą ... jutro też będę miała dolegliwości a w czwartek już będzie luźniej

Cytat:
Napisane przez suushi89 Pokaż wiadomość
Właśnie dziś zrobiłam taką na obiad Pychotka Tylko strasznie sycąca, w sumie to dobrze. Dałam najpierw wieśniak, kurczak, wieśniak i posypałam bazylią. Mojemu TZ zrobiłam taką samą tylko na spód posmarowałam przecierem pomidorowym i też mu bardzo smakowała. Jego jedyne zastrzeżenie to był brak sera żółtego, którym chętnie posypałby górę. Następnym razem wezmę to pod uwagę

myślę że może taką zrobię sobie jutro żeby wprowadzić urozmaicenie bo coś jeść muszę a wita ostatnio monotonność ...
przepisik znajdę w linku z przepisami z pierwszej strony ?

Cytat:
Napisane przez sonia26 Pokaż wiadomość
Nie daj sie!!! Jak ja mam ochotę na chipsy córki to liżę, żeby poczuć smak a potem łyk wody i wypluwam hehe, ochota przechodzi a trochę smaku zostaje wiem, okropne ale mi pomaga
nie dałam się ale ciężko było, wkurzają mnie wszyscy którzy namawiają i jeszcze specjalnie wcinają niezdrowe przekąski żeby tylko mnie skusić na coś ... nie każdy ma idealną figurę i jeżeli ktoś robi coś by to poprawić powinno się go wspierać a nie prowokować do wykolejenie z drogi do celu ehhh ...

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
a tak w ogole to powiem Wam ze mialam tak h....y dzien ze masakra...
od samego rana kolezanki czepialy sie ze co chwile jem
gdzie zjadlam tylko kawalek klopsa, sernik, galaretke i wiesniaka.....
przez 8godzin....
one zapomnialy dzis sniadania.... i wiecie co?? malpy zamowily pizze
ale mialam to w nosie... chcialy wyjsc do kuchni, ale powiedzialam im ze nie musza, bo nie jestem dzika i mi zapach nie przeszkadza... (chcialam im pokazac ze sa swinie komentujac moje jajko, a ja tolerancyjna)
i wiecie co?? rzucily sie na ta pizze jakby nie jadly miesiac... i wiecie co??? zachwycaly sie tak intensywnie (nie wiem czy chcialy mi zrobic na zlosc..?) mlaskaly, cmokaly itp.. a najlepsze jest to , ze w zyciu chyba nie jadly dobrej pizzy, bo co prawda zamowily z w miare dobrej pizzerii, ale ja robie o niebo lepsza... no ale skoro one jedza mrozone zarcie i kanapki dzien w dzien to moze i smakowalo.... buahahahaha
nie zlamalabym diety dla kupnej pizzy... gorzej gdybym sama zrobila hawajska i mogla tylko patrzec.....
ach
dziekuje ze moglam sie wygadac... na szczescie nie musicie tego czytac i sie meczyc a mi i tak lepiej
widzę że u Ciebie też ciężko było .. wredne jędze życzę im by w boczki poszło wrrr ... ale dobrze, że się nie złamałaś to już dobry znak

Cytat:
Napisane przez JulietteCapulette Pokaż wiadomość
Nie dam rady Was nadrobić, przynajmniej nie teraz
A to tylko posty z dziś
Muszę się Wam pochwalić!
Przez 10 dni waga spadła mi 0 ponad 3 kg!
Ale to nie wszystko!
Mierzyłam się wczoraj w nocy, i co?
- 3 cm w talii, -4 cm w łydce, -3,5 cm w ramionach, - 3 cm w udzie, a w cyckach -7 cm!!! (to chyba z pleców bo cycki te same ) I MAM ODSTAJĄCE ŁOPATKI!!!
I TYŁEK SIĘ WYRAŹNIE POPRAWIŁ ROBI SIĘ JĘDRNY I BEZ CELLULITU!!!!

Więc tak:
Dukan + ćwiczenia + podświadomość = wymarzony cel, w wymarzonym czasie

Ale podpis zmienię dopiero 20 sierpnia

pięknie gratuluję !!!!

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Gratuluje wszystkim spadkow

Ja tylko na chwile bo padam na pyszczek.. Wczoraj wzrost 0.5 dzisiaj wzrost 0.2 i to po PP.. I nie wiem w sumie czemu. Nie grzesze, jem duzo, pije rowniez.. Fakt, porcelanki nie bylo od 3 dni, dzis jest 15 dzien cyklu (ale biore tabletki wiec w sumie nie wiem czy to ma wplyw) i pierscionek cisnie wiec palce spuchniete... Tak pomyslalam, ze moze ja za pozno jem glowny posilek w ciagu dnia? Sniadanie jem okolo 8 rano, potem lunch 12.20 , potem kolo 15 w pracy zjem porcje piersi kurczaka i potem obiadokolacja ok 18 - 20 zalezy co gotuje i jak dlugo. Ale nie wyobrazam sobie po calym dniu w pracy na kolacje zjesc tylko twarozek.. Nie wiem juz
W kazdym razie zmienilam tryb i robie 3 dni PW i 4 dni PP. Moze to mnie jakos wspomoze bo na dniach PW jem naprawde duzo warzyw wiec nie bedzie problemem zjedzenie iloscim z 4 dni w 3

Trzymajcie sie cieplutko i zycze samych spadkow rano

PS. Ktoras z Was pytala o cappuccino, pewnie po moich zdjeciach Ja mam ubijaczke do mleka wiec to jest po prostu kawa z goracym spienionym mlekiem a nie cappuccino z torebki

widzę że nie tylko ja na PP mam wzrost ehh mam nadzieję że jutro będzie spadeczek chociaż o 100 bo to tak cholernie mobilizuje i to na początku ....
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 22:04   #4687
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackhardcore Pokaż wiadomość
a moge linka na sernik prosic? nie moge znalezc nigdzie nic, w miare prostego a jak juz mam jakis to kurcze robotyy pelno
http://redandpale.blox.pl/2010/05/Se...ynamonowy.html serniczek - mi właśnie się piecze ale bez cynamonu, tylko z aronatem. Wielki i śliczny.

Zrobiłam dziś też moją pierwszą nutellę Zasłodzę się na kolejny tydzień .
Stary 2010-07-20, 22:10   #4688
Agnese69
Zadomowienie

[QUOTE=lesia27;20813191]niz znam Ksiazki, nie wiem o co w niej chodzi i o czym jestes... ale tytuł jest OKEy i smiac mi sie z niego chce

HA! Z tytułu Ci się śmiać chce, a co dopiero z całej książki... Ja nie widziałam liter momentami, bo płakałam ze śmiechu. A skoro to taka Twoja imienna niemal książka to polecam - na pewno poprawia nastrój. Oj, nie wiem czy jeszcze raz nie poczytam...

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

OK, dziewczęta, ja się odmeldowuję, idę spać, bo coś mnie oczyska pieką dziś okrutnie.
Jutro na wadze z rańca pragnę ujrzeć spadeczek, choć z pół kilo, błagam... No i jutro zaczynam znowu PP, więc może cokolwiek ubędzie. Zastoje dołują...
Dobranoc.
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 22:16   #4689
jasmine
Raczkowanie

GG do jasmine

Cześć dziewczyny,
Dukam już sobie 2 dzień i postanowiłam, że najpierw przeczytam chociaż tą 12 część, żeby nie zadawać tych samych pytań 100 razy i nie męczyć Was, ale pewna rzecz nie daje mi spokoju. Jestem na ok.10 stronie i tam jest rozmowa na temat słodzików, nie pamiętam nicku ale jedna dziewczyna mówiła, że źle że w składzie jest aspartam, a w 2 książce Dukana jest napisane, że to co jest słodzone aspartamem można jeść do woli. Jak to z tym jest?
jasmine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 22:17   #4690
broadwaydream
Wtajemniczenie

Dziewczyny, podliczyłam wyjątkowo kalorie i zjadłam 1800 prawie!!! Czy nie przegiełam? (wszystko z czystych prawie białek, wyjątkiem jest sos czosnkowy z jogurtu i 1 nalesnik dukanowy)
Stary 2010-07-20, 22:18   #4691
LouLou25
Zakorzenienie

Dziewczyny jak przezylyscie swoj 1szy dzien na Dukanie? Pamietacie?
Ja sie czuje hmmm dziwnie Nie jestem glodna, ale jakas taka oslabiono-rozdrazniona Mam nadzieje, ze szybko mi przejdzie...

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 22:20   #4692
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
Ja sie czuje hmmm dziwnie Nie jestem glodna, ale jakas taka oslabiono-rozdrazniona Mam nadzieje, ze szybko mi przejdzie...

ja pamietam jedno... jedzeniu nie bylo końca
Stary 2010-07-20, 22:24   #4693
KAJA-B
Raczkowanie

GG do KAJA-B

Cytat:
u mnie było ok - czułam się dobrze a wieczorem miałam wrażenie że bardzo duż w tym dniu zjadłam
KAJA-B jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 22:32   #4694
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Przejdzie.
Stary 2010-07-20, 22:35   #4695
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jasmine Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
Dukam już sobie 2 dzień i postanowiłam, że najpierw przeczytam chociaż tą 12 część, żeby nie zadawać tych samych pytań 100 razy i nie męczyć Was, ale pewna rzecz nie daje mi spokoju. Jestem na ok.10 stronie i tam jest rozmowa na temat słodzików, nie pamiętam nicku ale jedna dziewczyna mówiła, że źle że w składzie jest aspartam, a w 2 książce Dukana jest napisane, że to co jest słodzone aspartamem można jeść do woli. Jak to z tym jest?
Pewnie w tej rozmowie chodzilo o slodziki do pieczenia. Do pieczenia absolutnie nie mozna aspartamu bo w wysokej temperaturze staje sie trujacy. Druga rzecz to to ze wg badan jest rakotworczy. Trzecia ze ksiazka pisana byla dawno mu kiedy aspartam byl cyba jedyna substancja slodzaca a teraz mamy wiekszy wybor

Witam Wszystkich
Gratki za spadki!!!
kataluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 22:39   #4696
Ija
Rozeznanie

Kombinuję sobie od godziny co zrobić z serków homogenizowanych... niby to oczywiste - sernik, ale nie mogę znaleźć dobrego przepisu (wszędzie jest albo skrobia, której nie mam albo duża ilość otrębów, a boje się, że zjem cały na raz...) Macie może jakiś sprawdzony przepis?
Stary 2010-07-20, 22:41   #4697
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
niz znam Ksiazki, nie wiem o co w niej chodzi i o czym jestes... ale tytuł jest OKEy i smiac mi sie z niego chce
Nie wiem dlaczego tez twoj nik skojayl mi sie z ta ksiazka. Lesio - to taki typ ktory probowal zgladzic kadrowa lodami Calipso... Waro przeczytac.
kataluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 22:44   #4698
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ija Pokaż wiadomość
Kombinuję sobie od godziny co zrobić z serków homogenizowanych... niby to oczywiste - sernik, ale nie mogę znaleźć dobrego przepisu (wszędzie jest albo skrobia, której nie mam albo duża ilość otrębów, a boje się, że zjem cały na raz...) Macie może jakiś sprawdzony przepis?
ja właśnie tez poszukuję przepisu na sernik bez skrobi bo jej nie posiadam ale w przepisach jest sernik na zimno z serka homo z żelatyna
Stary 2010-07-20, 22:52   #4699
Ija
Rozeznanie

no właśnie żelatyna mi się skończyła dobra, coś przekombinuję, najwyżej spalę sobie kuchnię (tak to jest jak się biorę za pieczenie bez przepisu) Dam Wam znać jutro czy żyję, bo na dzisiaj już się żegnam dobranoc wszystkim i życzę spadków (sobie też, bardzo bardzo ) miłych snów

Edytowane przez Ija
Czas edycji: 2010-07-20 o 22:54
Stary 2010-07-20, 22:57   #4700
Konczita
Zakorzenienie

ja tez lecę do łóżeczka ...

nie znalazłam przepisu na ciasto do pizzy ... ale za to mam przepis na sernik hehee ...jeżeli mogę prosić o przepis na ciasto do pizzy to bardzo proszę

spadeczków życzę bo i ja jutro mam zamiar taki zobaczyć

kolorowych
Stary 2010-07-20, 23:20   #4701
suushi89
Raczkowanie

Cytat:
ja tez lecę do łóżeczka ...

nie znalazłam przepisu na ciasto do pizzy ... ale za to mam przepis na sernik hehee ...jeżeli mogę prosić o przepis na ciasto do pizzy to bardzo proszę

spadeczków życzę bo i ja jutro mam zamiar taki zobaczyć

kolorowych
Ja zrobiłam z tego przepisu, któraś z dziewczyn wcześniej podawała. Tylko zmieniłam farsz
- 2 jajka
- 3 łyżki otrąb
- 1 łyżka homo lub jogurtu naturalnego
Wsypałam jeszcze oregano [IMG]file:///C:/Users/Sponsor/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]
I na patelnię, wychodzi z tego taki grubszy placek. Ładnie obsmażamy z obu stron [IMG]file:///C:/Users/Sponsor/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]Następnie na blachę papier do pieczenia a na to placek i dekorujemy [IMG]file:///C:/Users/Sponsor/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]jako że nie mam keczupu bez cukru pokroiłam pomidory na to oregano, na to pokrojna szynka i na to ugotowane pieczarki, cebuli zabrakło [IMG]file:///C:/Users/Sponsor/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]Na wierzch serek wiejski i do piekarnika na jakiś kwadrans. Dałam ponad 200 stopni i przypiekanie od góry.
Stary 2010-07-20, 23:48   #4702
broadwaydream
Wtajemniczenie

No nic, nie dowiem się chyba, więc dobranoc, dużych spadków jutro
Stary 2010-07-21, 00:46   #4703
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
No nic, nie dowiem się chyba, więc dobranoc, dużych spadków jutro
DOBRANOC.. JA WRÓCIŁAM Z BIEGANIA BO ZNOWU DŻEM ZALICZYŁAMDO PONIEDZIAŁKUJUŻ TĘSKNIE
Stary 2010-07-21, 05:52   #4704
pani_sylwia
Raczkowanie

Jak to jest że jak się ma wolne to człowiek już o 5 rano jak skowronek,a jak do pracy to spałby i spał.
Jako że pierwsza zaczęłam ten dzień to życzę wszystkim jak najwięcej spadków z wagi,brak pokus i miłego dnia
pani_sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 06:17   #4705
broadwaydream
Wtajemniczenie

Dobry dzień (musi być dobry, gdy zaczyna się o 5 rano). Dziś na wadze zastój, jutro powinna się pojawić @. Czuję wietrzący się spadek! A na sniadanie kanapki z chlebkiem dukanowym, jajeczkiem i cebulką
Udanego dzionka
Stary 2010-07-21, 07:05   #4706
marzenioholiczka
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim Ja dzisiaj dzień zaczynam bardzo szczęśliwie Niby byłam przygotowana na zastój albo wzrost po tej rybie wieczorem, ale słowa adrijah troszkę dały mi do myślenia. Bo jednak mimo że bym się wzrostem nie zasmuciła to ale też nie byłoby powodów do radości. Więc to poranne ważenie odkładałam jak najdłużej: "a to jeszcze zrobie łóżko, a to jeszcze pójdę się wykąpać, a to jeszcze zrobię śniadanie na potem, a to jeszcze po nim pozmywam, byle jak najdłużej." No ale potem chciałam wreszcie to śniadanko zjeść więc musiałam się z moją wagą zmierzyć. Wchodzę i -0,9kg
Nawet nie wiecie jakie to było dla mnie zaskoczenie, bo w sumie wczoraj miałam dzień gdzie wydawało mi się że bardzo dużo zjadłam i jeżeli już spodziewałam się spadku to jakieś maksymalnie 0,1 kg a tu taka niespodzianka Normalnie aż chce się dalej odchudzać

Życzę każdej równie satysfakcjonujących spadków
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 07:11   #4707
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Witam szczypiorki.

Ja wlasnie pije kawe, bo bez tego nie da dzis rady. Juz sie zwazylam i zanotowalam wzrost o 700gr(jestem na PW), ale za jakies 20 min zwaze sie znowu. Moze zadziala tak jak pisala ktoras dukanka, ze z waga do zrzucenie ponad 20kg powinno sie odczekac conajmniej pol godzin od pobudki do wazenia. Zobaczymy.

Dzien znow zapowiada sie upalny. Ostatni PW. Do wyjazdu jeszcze tylko tydzien. Zobaczymy czy i ile jeszcze zgubie.

Jakos nie mam energii, druga noc zle spalam i nie mam energii.

Zycze spadkow i udanego dnia.

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 07:33   #4708
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pani_sylwia Pokaż wiadomość
Jak to jest że jak się ma wolne to człowiek już o 5 rano jak skowronek,a jak do pracy to spałby i spał.
Jako że pierwsza zaczęłam ten dzień to życzę wszystkim jak najwięcej spadków z wagi,brak pokus i miłego dnia
mam to samo:/
Stary 2010-07-21, 07:39   #4709
countryhouse
Raczkowanie

witam dziewczyny
u mnie waga zatrzymała się na 67kg i tylko wahania i to od dłuższego czasu, radziłyście mi w sumie żeby przejść na IIIfaze ale strasznie sie jej boję i stwierdziłam że najpierw osiągnę swóje upragnione 65 a coś strasznie opornie idzie. W sumie po uderzeniówce miałam jakieś 68,5 czyli od tego czasu tylko -1kg. Chyba faktycznie za dużo jem albo coś jest nie tak
Stary 2010-07-21, 08:18   #4710
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackhardcore Pokaż wiadomość
a moge linka na sernik prosic? nie moge znalezc nigdzie nic, w miare prostego a jak juz mam jakis to kurcze robotyy pelno
pyszny sernik, bez skrobii i otrebow jest tu:
http://redandpale.blox.pl/2010/05/Se...ynamonowy.html
ja robilam bez cynamonu i wyszedl bomba. dzis jem go juz trzeci dzien syci fantastycznie

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Zamrażanie jakieś 3-4 godziny. Nie wiem dokładnie bo zjadałam zanim się zmroziło do końca Mieszałam najpierw po półtorej godziny, a potem co jakiś czas, powiedzmy 30 minut (można rzadziej, ale wtedy trzeba rozbijać)

Ja znalazłam tylko ketchup dawton fit, w auchanie, w składzie ma cukier, ma 10g węglowodanów, ale kropelka do pizzy może nie zaszkodzi.

skąd ja to znam... łączę się w bólu i współczuję ale dzielna byłaś

u mnie bywają też w auchanie, ale trzeba trafić.

gratuluje

dzisiaj znowu spadeczek - dzisiaj waga pokazała 57.4kg, jak jutro rano znów pokaże 58 to zwątpię w końcu ile można?

ale nie zapeszam! potęga podświadomości - JUTRO NA WADZE POTĘŻNY SPADEK!!trzymajcie kciuki
dziekuje ze zauwazylas moje gorzkie zale

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
oj to dowaliłaś i to pełną parą ... jutro też będę miała dolegliwości a w czwartek już będzie luźniej

myślę że może taką zrobię sobie jutro żeby wprowadzić urozmaicenie bo coś jeść muszę a wita ostatnio monotonność ...
przepisik znajdę w linku z przepisami z pierwszej strony ?

nie dałam się ale ciężko było, wkurzają mnie wszyscy którzy namawiają i jeszcze specjalnie wcinają niezdrowe przekąski żeby tylko mnie skusić na coś ... nie każdy ma idealną figurę i jeżeli ktoś robi coś by to poprawić powinno się go wspierać a nie prowokować do wykolejenie z drogi do celu ehhh ...

widzę że u Ciebie też ciężko było .. wredne jędze życzę im by w boczki poszło wrrr ... ale dobrze, że się nie złamałaś to już dobry znak

pięknie gratuluję !!!!

widzę że nie tylko ja na PP mam wzrost ehh mam nadzieję że jutro będzie spadeczek chociaż o 100 bo to tak cholernie mobilizuje i to na początku ....
dziekuje

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
ja tez tak mialam!!
bylam slaba i wnerwialo mnie wszystko...
do konca I fazy tak mialam... cale 5 dni. ale od PW jest lepiej.... i mam nadzieje ze tak zostanie
powodzenia

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
ja mam sprawdzony. podalam wyzej
i mozna zjesc caly na raz
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości