|
|
#1981 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Cytat:
tamten ukradłam ;*Każdy dzień, każda chwila, patrzysz na wszystko z daleka,
myślisz - jak to szybko mija. widziałam Cię przelotnie , minęłam Cię wzrokiem, a potem to już oglądałam się cały czas, krok za krokiem. miałam ochotę iść za tobą, i zobaczyć gdzie mieszkasz, ale pewnie pomyślałbyś że ta naiwniaczka Cię kocha. mimo że to było dawno, mimo, że uczucie twoje mija, dla mnie chwila gdy Cię widzę, to wspaniała chwila. myślałam że inaczej to wszystko potraktujesz, myślałam że tak jak ja do ciebie, ty do mnie coś poczujesz.
|
|
#1982 |
|
Raczkowanie
|
grise, bajkowa(panienka zostaje tu dla nas)- moje Wy
patrysiowa_ idź przed siebie. odwróć się.
|
#1983 |
|
Przyczajenie
|
"Bez wspomnień czasem łatwiej żyć, nie wraca nic..."
|
|
|
|
#1984 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
codziennie jakoś do mnie nie dociera że się skończyłeś . idealny chłopak to taki, który całuje przez pół godziny, a potem zamienia się w pizze . |
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Onax3 - pewnie, że pamiętam
CaMa- oj bardzo bajkowa - dziękuję i rozumiem za dużo tu 'nowych', które tylko kopiują opisy...grise - również Cię okradam często ![]() ***
Niczego nie obiecywałam. Czasem mnie widać, czasem nie widać, ale jestem - jestem. Bo mam taką zachciankę, wiesz? |
|
|
|
#1986 |
|
Rozeznanie
|
250
![]() RozowaSkeyterka, inquiring, Toogether93, itstoolatex, limitowanaa, poprostuAsiss, CaMa, blondii69, without_demur, myCh, Guziki xD, PaniJana, xsxs, happyend, kontrastowa0, jogobella_musli, marikab, a_broken_Heard, absorbeed,_mandarynka, TwojaKokaina, patrysiowa_, Extremalna, Primadonna, grise, z innej bajki,_ZaagubiOna_ - kolejność bez znaczenia.Znając mnie i tak o kimś zapomniałam... Uwielbiam Was, wiecie.? <3 * * * Proszę, pozwól mi zachować marzenia! Tak nie wiele ich było w moim życiu! Nikomu nie szkodzą, przynajmniej dopóki są tylko marzeniami. Była niczym ślimak, gotowy schować czułki na pierwszy sygnał ostrzegawczy - tak bardzo bała się miłości. Lata odpływały, odeszły donikąd.Znikły bez śladu. Kiedyś miała jeszcze marzenia.Tęskniła. Płakała w samotne noce. Teraz już nie płacze i z marzeniami się pożegnała. ' Kobiety tak mają. Pragną czegoś najmocniej na świecie, a potem uciekają, bo boją się to złapać. Boją się cierpieć i rozczarowywać. Jeśli chcesz mieć kobietę, to nigdy nie możesz jej zawieść - to proste. Tzn. byłoby proste, gdybyś nie był mężczyzną. ' W chwili gdy jestem całkiem wytrącona z równowagi i nikt nie wie dlaczego, tylko Ty jesteś wstanie wyprowadzić mnie na spokojne wody. odchodzę miśki. ![]() kiedyś wrócę, może...
Edytowane przez myszka23101 Czas edycji: 2010-07-20 o 21:49 |
|
|
|
#1987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zazdrość i miłość toczą odwieczny spór kto wygra tą walkę ? może rozum z rozsądkiem górą stanie? nie to raczej zaufanie.. wszelkie wątpliwości rozwiał wiatr
zmyły je łzy płynące prosto z serca bo w głębi duszy zawsze wiemy czego chcemy to diabeł nam je daje dla zmartwień diabeł nienawidzi kiedy człowiek jest szczęśliwy to on zadaje nam największy ból to on jest wrogiem przyjaźni i miłości przepraszam ze takie denne ale brak wenny jestem za szczęśliwa a człowiek smutny umie tworzyć...
"Miłość kpi sobie z rozsądku. I w tym jej urok i piękno." Edytowane przez WiecznieZakochana Czas edycji: 2010-07-20 o 21:59 |
|
|
|
|
#1988 |
|
Rozeznanie
|
lubię kiedy delikatnie wędrujesz po mojej skroni. 'nie mów nic, rozumiem każdą myśl.' 'wybierz tą najlepszą, nie pierwszą lepszą.' czasem jest tak, że poznając chłopaka w pewnym momencie mówię sobie 'dość'. nachodzą mnie myśli 'co będzie kiedy ta znajomość zajdzie za daleko'..? przerodzi się w przyjaźń, a potem w to gówno na 6 liter - mówią, że miłość. o nie.. wtedy nie tak łatwo byłoby powiedzieć 'żegnaj'. nie dam się w to wrobić.
|
#1989 |
|
Rozeznanie
|
Rozmowa telefoniczna pomiędzy dwojga zakochanymi.
Dzielą ich 70 km. - Hej maleńka . Musimy porozmawiać. - Tak, słucham Skarbie, o co chodzi ? coś się stało ?! - Hmm, tak jakby. Muszę Ci coś powiedzieć. - Eh, nie wiem o co Ci chodzi, ale chcę żebyś wiedział, że nigdy nie przestanę Cię kochać, nigdy nie zerwę z Tobą i nie zamierzam! <3 - powiedziała z uśmiechem. - No w tym problem, że nie mogę z Tobą być. - A to dlaczego ? - Wyprowadzam się! - rozłączył się. Minęły dwa tygodnie, a on się do niej do tej pory nie odezwał. Padał deszcz.. Dziewczyna popatrzyła przez okno i zobaczyła wprowadzającą się rodzinę w sąsiedztwie. Poszła się przywitać. Zapukała do drzwi.. i ujrzała go - to on był jej sąsiadem . ![]() Dziewczyna się ucieszyła i go przytuliła.. Za chwilę usłyszała głos pewnej dziewczyny, która się pytała kim ona jest. On powiedział - nikt ważny. Wypchnął ją z domu i zamknął drzwi. Ona miała ze sobą tabletki. Usiadła u niego na schodach i zaczeła je połykać. Było jej strasznie zimno, więc się położyła u niego na trawie. Powoli usypiała.... On usłyszał głos nadjeżdżającej karetki i tylko to mu dało do zrozumienia, że ją tylko kochał . ONA UMARŁA . _________________________ __________________
Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-07-21 o 20:42 |
|
|
|
#1990 |
|
Wtajemniczenie
|
popadnę z samozachwyt.
dziękuję moje Najwspanialsze Kobietki ! <3Potrafię kochać tak samo jak ty! Żeby żaden człowiek, który wygląda inaczej, nie musiał drugiemu o tym przypominać. Chcę być niewidzialną ! By móc przejść ulicą tak by uniknąć rozbieganych oczu ludzi jutra. Jestem już prawie w niebie, tylko nogami dotykam ziemi. Najpiękniejszy kwiat miłości uschnie podlewany gorzkimi łzami kłamstw i obłudy.
|
#1991 |
|
Raczkowanie
|
Nie mów mi , że już jest za późno żeby to naprawić .
Nadal przejmuję się Tobą , bardziej niż Ci się to wydaje . Jestem głupia ,gdy myślę , że będziesz czekać na mnie wieczność . Troszke zmienione słowa Joe Jonas - Make it right .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#1992 |
|
Przyczajenie
|
WiecznieZakochana dziękuję : **
wróciłeś, ale wszystko wokół mnie nadal milczy . wysoki brunet- mój nowy nabytek . : ) -Za młoda jesteś dla mnie . - Niedawno mówiłeś że wiek nie ma dla Ciebie znaczenia -To było dawno temu . -Dawno ? To było zaledwie trzy tygodnie temu . -Dla mnie to lata świetlne, kochana . -Ostatnio bardzo dużo kłamię -A mnie okłamałaś? -Tak -Jak to? -Pamiętasz jak mówiłam że będziemy na zawsze razem? To było kłamstwo, bo przecież kiedyś umrzemy . |
|
|
|
#1993 |
|
Zadomowienie
|
almostlover -
CaMa - rozwaliłaś mnie. niewieszjaktesknie - i kto to mówi okradłam całkowicie i nawet nie jest mi głupio, o!Siatkarka18 - cieszysz moje zwariowane serducho, wiesz? <3 myszka23101 - już wiemy i wzajemnie, ale weź zostań, co ![]() albo mi się wydaje, albo panna impresion sobie kompletnie olała dwudziestą część naszego wątku? ![]() *
obiecaj mi, że cały dzień 21 grudnia 2012r. spędzimy razem. jeśli nadejdzie koniec świata, chcę byś był ostatnią osobą, którą przytulę, której powiem, że kocham. ostatnią, której uśmiech zapamiętam. nigdy nie widziałam równie pięknego uśmiechu, a przecież nie opowiadał mi kawału, nie mówił nawet, że mnie kocha, nic w tym stylu. po prostu się przywitał. dlatego wiedziałam, że chcę spędzić z nim resztę życia. ten błysk w oku jest specjalnie dla Ciebie, wiesz? nikt nie chciał być bardziej Mój niż Ty. i teraz ja nie chcę nikogo innego. zaraziłeś mnie myśleniem ![]() założę okulary, żebyś nie widział, jak moje oczy błyszczą na Twój widok.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-07-21 o 00:02 |
|
|
|
#1994 |
|
Przyczajenie
|
Nowa ;>
Opisy wyłącznie mojej twórczości, ewentualnie cytaty z książek lub z piosenek. Cytaty będą oczywiście w cudzysłowie. o czym myślisz gdy patrzysz na mnie. nie lubię niespełnionych obietnic. a dziś się tylko "znamy".. wykrzycz mi w twarz miłość ! z braku Twojego dotyku umarłam. codziennie modlę się o Twoją miłość. nie zapomnę ****a, nie zapomnę o Tobie! dziś masz urodziny. nie życzę Ci spełnienia marzeń jeśli nie są one związane ze mną. mój Ty sensie życia. a żebyś wiedział, że jestem szczęśliwa. nawet bez Ciebie. |
|
|
|
#1995 |
|
Wtajemniczenie
|
muszę czuć bicie twego serca, gdy mówisz że mnie kochasz.
mogę udawać, że Cię nie widzę mogę udawać, że nie chcę trzymać Cię w ramionach, gdy jesteś blisko ale nie chcę. wspomnieniem, o którym chcę zapomnieć jest pożegnanie.
|
#1996 |
|
Zadomowienie
|
grise
myszka23101 - dziękuję, dzięki Wam mam bardzo miły początek dnia ;* i tak. alkohol to jedyny mój ratunek. zostań, bądź. trwaj.
|
|
#1997 |
|
Raczkowanie
|
grise - jaa? i to jeszcze w takim gronie? Nie wierze
![]() czasem się potykam, przecież każdego to spotyka. Nie wiele ludzi jest takich jak ja. Mimo, że wiem, że będzie trudno nie poddam się. Będę o Ciebie walczyć. Kiedyś w reszcie musze mieć szczęście. A mówili o niej `idiotka`, bo wierzyła w miłość. Nie wiele daje ludziom patrzenie w gwiazdy. Zyskują jedynie marzenia, których potem nie mogą spełnić, ale przez patrzenie w gwiazdy potrafimy docenić to co mamy i co możemy stracić.
|
|
#1998 |
|
Przyczajenie
|
Za ciemną stroną naszych kłótni, sprzeczek, nieporozumień kryje się coś więcej. I choć oboje czasem się wahamy to dobrze wiemy - najważniejsze jest to, że mamy siebie. Że potrafimy zwalczyć wszystko, co chce nas pokonać. Ścieramy niepotrzebną warstwę złych emocji jak warstwę kurzu na dawno nieużywanym przedmiocie. By nasza miłość błyszczała jak świeżo umyte auto
Wiem, że tak samo jak ja - pamiętasz. Nasze historie różnią się od siebie, jednak ostatecznie stworzą idealną całość. Gdy kolejny raz na ulicy słyszę ‘szmato’, tęsknię za czasami, kiedy ‘głupia’ było największą obelgą jaką można usłyszeć od chłopaka… Kochasz jego czy ideał, który sobie wymarzyłaś? Defragmentacja serca. Bajka z Cartoon Network = nasze życie. Ed, Ed i Eddie = ja, ty i ona. |
|
|
|
#1999 |
|
Rozeznanie
|
Przesadzasz.! Przecież ja tu nie widzę żadnego braku weny; *Mam przynajmniej świadomość, czym jest miłość.. Jeżeli chcesz pokazać, że ci na mnie zależy - kochaj mnie.. Odejdź. To potrafisz najlepiej. Sama już nie wiem, czy bardziej go kocham czy nienawidzę. Umiałbyś nie spojrzeć, przechodząc obok mnie?
|
#2000 |
|
Raczkowanie
|
' nie mów nikomu, że płakałam. '
|
#2001 |
|
Raczkowanie
|
taak, ale was olałam.
poprostuAsiss - nie bij ![]() 'a kiedy mnie dotykasz, wtedy już nic mi nie trzeba.' 'pokłóciłam się ze szczęściem, nadzieję kopnęłam w dupę, miłość wyzwałam od szmat, a ze smutkiem jaram fajki.' 'ja, ja i jeszcze raz samotność.' 'znowu taki dzień, jeden z najbardziej c.h.u.j.o.w.y.c.h dni, kiedy sama z kapturem na głowie, słuchawkami na uszach, idę ulicą myśląc tylko o tym jak bardzo cie nienawidzę.' 'wyjechałam daleko stąd, z dala od ciebie, a na każdym kroku widziałam twoje nędzne podobizny.'
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
_ZaagubiOna_ CaMa poprostuAsiss - strasznie, strasznie, strasznie lubię Wasze teksty
![]() otchłań pochłaniała ją całą, sama nie wiedziała co to. czy to miłość, czy nienawiść tak działa. cicho. spokojnie. i jakoś nie tak.
|
|
#2003 |
|
Zadomowienie
|
Miej zaufanie do mnie to i ja w Ciebie nie zwątpię.
Dla Ciebie wlazłabym na drzewo
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mycha, a gdzie ty się wybierasz? ![]() Jestem z tych idiotek, które histeryzują bez powodu.
Z tych, które umierają z miłości. Mądra dziewczyna całuje, ale się nie zakochuje, słucha, ale nie wierzy, odchodzi, zanim zostanie porzucona. Bałam sie tęsknić. Tęsknota oznaczałaby, że pogodziłam się z Tym, że już nigdy nie będziemy razem. Lubię rozmawiać z Tobą w swojej głowie. Zawsze mogę zmienić każdą złą odpowiedź. Zapytaj ją o ulubiony kolor, a godzinami będzie Ci rozprawiać o każdej plamce z jego oczu. Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-07-21 o 11:27 |
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
myszka23101 - dziękuję za wyróżnienie Myszko
![]() Kofeina w RedBullach - okradam ![]() szary wieczór, bez opcji na miłość. gdyby Twój pocałunek był torturą byłabym gotowa umrzeć. ta miłość mi płynie między palcami. a gdy odchodziłeś wyszeptałam ciche 'zostań' wiem,że słyszałeś, ale po raz kolejny musiałeś pochwalić się swoją obojętnością. sobą otul mnie po co oszukuję samą siebie ? Bo odkąd odszedłeś nie ma kto tego robić. Teraz czas minął, chciałabym to wymazać wszystkie szkody wyrządzone, cały ból, cały ten ból serca. Patrz, zabójca stoi w kącie i szuka miłości. Tak, szuka Ciebie Kochanie. Z ptakami dzielę ten samotny widok.
07.11.2015 - Żona ♥ 27.11.2016 - Mama ♥ 15.01.2021 - Aniołkowa Mama 🤍 Edytowane przez itstoolatex3 Czas edycji: 2010-07-21 o 11:19 |
|
|
|
#2006 |
|
Raczkowanie
|
"Chcę nagle wiedzieć, od którego punktu mój smutek ma sens, a radość ma swój powód. Chcę także wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach."
"Bądź niczym bijące źródło, nie zaś jak staw, w którym zawsze stoi ta sama woda." "Dlaczego niektórzy próbują iść pod prąd naturalnego porządku świata, to znaczy walki o przeżycie za wszelką cenę? |
|
|
|
#2007 | ||
|
Raczkowanie
|
na zdrówko złotko
Cytat:
kradnij dowoli wyróżnienie od Ciebie omg... dziękuje, strasznie mi miło i nigdzie mycha nie odchodź ! ![]() Cytat:
![]() ________________ ostatnio już nie łatam swojego życia, mam dziurę w brzuchu, przez którą motyle swobodnie przefruwają. cała ta magia uciekła. a to przecież tylko jedna mała dziórka, cóż.. w gruncie rzeczy sama tego chciałam. mogłam darować sobie te zaloty miłosne, westchnienia i akrobacje wspomnieniowe. gdybym wtedy nie była tak zaślepiona nie skończyłabym teraz w starym, skurzanym fotelu po babci, który cuchnie zurzytym tytoniem, nie wyglądałabym za okno szukając blasku szczęścia. pewnie cieszyłabym się z życia a tak .. czuje sie jak skończona babcia w fioletowych kapciach Chyba nie ma nieba tylko szklane dywany rysowane nożem przez mistrza najgłębszej na wszechświecie rany układam rozwiane myśli na zahipnotyzowanym niebie.. niedojrzale życząc sobie kolejnego udanego dnia, szukam swojego odbicia na kawałku tęczy. a ja zjadam pyszne lato wprost z parapetu szczęśliwa, że moje myśli mają dziś wolne Gdy zatapiam się w twoją miłość z rozkoszy wyginam się jak cienka gałąź dzikiego wina
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 Edytowane przez _ZaagubiOna_ Czas edycji: 2010-07-21 o 12:02 |
||
|
|
|
#2008 |
|
Raczkowanie
|
Wisiałam na trzepaku do góry nogami, warkocze dwa zwisały smętnie. Granatowa sukienka w białe grochy opadła mi na twarz, tak że nic nie widziałam, a inni widzieli moje majtki. Wtedy podszedł ten mały chłopczyk, umorusany błotem, z lizakiem w kieszeni i czekoladą w ręce. Podszedł, wcisnął mi w rękę czekoladę i powiedział;
-i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz, że Cię nie opuszczę aż do śmierci. A potem podniósł z mej twarzy sukienkę, jak pan młody welon i złożył umorusany błotem pocałunek na mych malinowych ustach. *** Troszkę długaśne, ale tak mnie naszedło
|
|
|
|
#2009 |
|
Rozeznanie
|
owocowa rozkosz.
każdego boli inaczej. przyjaźń po grób. lepsza i gorsza. cienka nić. zachowaj dystans! miłośc i gwiazdy.
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
TajeMnicza15 - cudowne, tak jak Ty! <3
katrin_love - talent! limitowanaa - potrzebujemy Cię tu. __
'' Ujrzałam światła snop, on rozjaśnił przeznaczenie me. Teraz świeci wciąż i już nie boję się, by podążać, gdzie powiedzie mnie. Wiem, że czasu nie da cofnąć się, więc zapamiętać chcę w sercu moim chwile te. '' 'nie lubi spódniczek, a czasem w nich chodzi. lubi gorzką herbatę, a ciągle ją słodzi. chce mieć długie włosy a ciągle je ścina, nienawidzi przekleństw a często przeklina.' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

tamten ukradłam ;*

kradnij dowoli