Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-21, 12:22   #4801
Aleksandra_M
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12

Cytat:
Napisane przez rebushnik Pokaż wiadomość
duk duk
na wadze poniżej 66 kg, czyli 65,6 (wzrost 181 cm)
jeszcze jakieś 3 miesiące temu ważyłam 10 kg więcej
obiecałam sobie, że do moich urodzin spadnę poniżej 66 i się sprawdziło
potęga podświadomości robi swoje, nie raz się o tym przekonałam(książkę czytałam już dawno i wierzę w moc pozytywnego myślenia)
sukces osiągnięty, ale pociągnę jeszcze do końca lipca na drugiej fazie
zaraz lecę do lekarza, potem do pracy, po 23 będę w domu, a tu takie upały
dziś mam urodzinki jak już się wszyscy chwalą to i ja się pochwalę

miłego dnia
wszystkiego pozytywnego
niech moc podswiadomosci bedzie z Toba

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
Ja mam słabość do toffi moją pierwszą ucztą będą lody mcdonaldowe z ciepłym płynnym toffi, aaaaaaaaaa (nie mogę o tym myśleć bo mam ślinotok)

Kamień z sera! Wbiło mi się jakoś do głowy 1500 i myślałam, że tej granicy się musimy utrzymywać (choć ja w sumie może z 2 razy liczyłam kalorie podczas dukana, lubię jeść ). Dzieki za odpowiedź

Ja tak jeszcze nie miałam, ale gdybym miała, zaryzykuję tak jak dziewczyny i spróbuję odstawić.
(Może czas się nauczyć lepiej angielskiego i samej czytac wywiady z Dukanem...)

Wszystkiego najpiękniejszego! Zawsze już zostań leciutka, z idealną figurą i niech Ci życie marzeniem będzie

Proponuję pisać tam i tu! Ta opcja mi się najbardziej podoba

Właśnie wróciłam z zakupów, był keczup dietetyczny w Auchanie, butelka kosztuje 4.7, nazywa się Ketchup Bio (skład przecier pomidorowy, ocet, przyprawy, cebula)
ja tez chce taki keczuuuuuup
bylam w sklepie ze zdrowa zywnoscia nic nie ma, a na tym zadupiu (czytaj w jeleniej gorze) nie ma auchana itp ciekawych marketow....
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 12:22   #4802
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
Laseczki od rana boli mnie głowa myślicie że za mało wody ??? wypiłam wczoraj naprawdę dużo i dzisiaj też już wlałam w siebie sporo ....
A to od tego może boleć głowa? Pytam, bo ja niezwyczajna do większej ilości - kiedyś prawie wcale nie piłam - max litr dziennie wszystkich płynów razem wziętych, więc teraz się muszę pilnować i napominać samą siebie żeby choć do dwóch dziennie dojść.
Ale nie miałam nigdy bólu głowy od kiedy zaczęłam dietę. Niby właściwie tendencji też nie mam do tego, ale dobrze wiedzieć czy to może mieć wpływ...
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 12:22   #4803
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Spadki bez zmian , a otręby zastąpiłam colonem C light i o niebo lepiej się czuje, chociaż i tak spożywam go w mniejszych ilościach niż jest napisane na opakowaniu . Po otrębach czułam się wzdęta, a teraz jest ok
najwazniejsze dobre samopoczucie

Cytat:
Napisane przez marzenioholiczka Pokaż wiadomość
A najgorszy jest fakt że K. też je uwielbia. Mógłby je wcinać kilogramami i jak wyglądał tak wygląda a ja? pozwoliłabym sobie na 2 to przez następne 2 tygodnie muszę się pocić żeby to spalić.

I gdzie tu sprawiedliwość?
niestety faceci zawsze maja latwiej, a my kobiety ino pod gorke ciagle

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
poczytaj ta ksiazke i bedziesz wiedziala co robic. napewno nie spuszcza sie karteczek
jak juz chcesz wiedziec na szybko to: w stanie wyciszenia, najlepiej jak zasypiasz i lapiesz taki polsen mowic sobie cos, ulozyc jedno zgrabne zdanie i powtarzac...
moze to glupie dla niektorych sie wyda, ale mi sie pare razy sprawdzilo...
Dżuli tez zreszta tak miala i wie o co kaman

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

idz do apteki i popros zeby Pani Ci zamowila
Sussina Gold w proszku 200g

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

powiedz mi. na czym polega fenomen tej wagi?? na jakiej zasadzie ona oblicza wode itp...?
dzieki za info sprobuje tak zrobic, ja nie uwazam ze to glupie co do wagi to ja taka mam, staje sie boso na niej sa takie metalowe plytki, mierzy ci wode, tluszcz, ciezar kosci itp. ja wchodze na wage codziennie i notuje i tak np:
wczoraj: waga - 73,500 BT - 32,5 H2O - 49,1 porcelanki 2
dzis: waga - 73,600 BT - 32,4 H2O - 49,3
czyli pomimo wzrostu o 0,100 to tluszczu mniej, bo wage podniosla mi woda i tak to dziala

Cytat:
duk duk
potęga podświadomości robi swoje, nie raz się o tym przekonałam(książkę czytałam już dawno i wierzę w moc pozytywnego myślenia)

miłego dnia
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN

Cytat:
Napisane przez 8joja8 Pokaż wiadomość
duk duk
dzis mój trzeci dzień uderzeniówki i z 61,4 kg zrobiło się 59,2 kg czyli coś za dużo chyba ?? bo wujek Dukan obliczył spadek 1,1 kg na uderzeniówce a ja jem naprawdę dużo. Jeszcze dziś i mogę jeść warzywka
ja bym sie cieszyla i nie przejmowala, to program komputerowy vs twoje cialo , u mnie bylo podopnie przekroczylam wyliczony spadek o 1kg

wiec za spadek i za dalsze

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 12:29   #4804
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:

aaaa też chciałam zielona herbatkę ale w galaretce i poprosiłam koleżankę aby kupiła mi w drodze do pracy żelatynę - owszem kupiła ale z przyprawami co za dzień !
no wlasnie... czekalam az dasz znac co Ci wyszlo z tej herbaty

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość

dzieki za info sprobuje tak zrobic, ja nie uwazam ze to glupie co do wagi to ja taka mam, staje sie boso na niej sa takie metalowe plytki, mierzy ci wode, tluszcz, ciezar kosci itp. ja wchodze na wage codziennie i notuje i tak np:
czyli pomimo wzrostu o 0,100 to tluszczu mniej, bo wage podniosla mi woda i tak to dziala

ja bym sie cieszyla i nie przejmowala, to program komputerowy vs twoje cialo , u mnie bylo podopnie przekroczylam wyliczony spadek o 1kg

dziekuje za dokladne instrukcje... musze jakos zepsuc swoja stara, bo moj TŻ-skąpiradło nie kupic nowej dopoki stara dziala

i polecam ksiazke "Potega podswiadomosci" Joseph Murphy (powinni mi odpalac dzialke za reklame :P )
jest rewelacyjna, a mozna kupic juz za 10zl (w miekkiej oprawie)

Edytowane przez Aleksandra_M
Czas edycji: 2010-07-21 o 12:30
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 12:36   #4805
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:

aaaa też chciałam zielona herbatkę ale w galaretce i poprosiłam koleżankę aby kupiła mi w drodze do pracy żelatynę - owszem kupiła ale z przyprawami co za dzień !
jak to z przyprawami to taka jest
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 12:37   #4806
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Taaa i potem Ci jeszcze powie: "Kochanie po co się odchudzasz skoro wyglądasz idealnie"... tak to z tymi facetami, motywować to oni nas nie umieją w ogóle

Chociaż z drugiej strony może nie bezpośredni ale na pewno pośrednim powodem wiekszości z nas jest właśnie to żeby się im troszeczkę bardziej podobać Moim marzeniem po tej diecie jest widzieć błysk w oku K. gdy wróci z pracy za granicą. Wiec jakby nie było jakiś tam wpływ ma
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 12:39   #4807
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
A to od tego może boleć głowa? Pytam, bo ja niezwyczajna do większej ilości - kiedyś prawie wcale nie piłam - max litr dziennie wszystkich płynów razem wziętych, więc teraz się muszę pilnować i napominać samą siebie żeby choć do dwóch dziennie dojść.
Ale nie miałam nigdy bólu głowy od kiedy zaczęłam dietę. Niby właściwie tendencji też nie mam do tego, ale dobrze wiedzieć czy to może mieć wpływ...

Zawszę na ból głowy piłam wodę z cytryna - pomagało .. gdzieś wyczytałam że mała ilość płynów spożywana w upalne dni może powodować bóle nasilające i tak sobie skojarzyłam ... wypiłam właśnie szklankę wody z lodem zobaczymy .. ale jak będę w domku muszę się zdrzemnąć...

Cytat:

dziekuje za dokladne instrukcje... musze jakos zepsuc swoja stara, bo moj TŻ-skąpiradło nie kupic nowej dopoki stara dziala

i polecam ksiazke "Potega podswiadomosci" Joseph Murphy (powinni mi odpalac dzialke za reklame :P )

dzisiaj nic z galaretki nie będzie ...
a tą książeczkę to chyba sobie też zapodam do biblioteczki ...

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
jak to z przyprawami to taka jest

oj jest jest ... ehhhh co za dzień ... ale rzeczywiście nie mówiłam że potrzebuję do herbaty
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 12:41   #4808
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry wszystkim Ja dzisiaj dzień zaczynam bardzo szczęśliwie Niby byłam przygotowana na zastój albo wzrost po tej rybie wieczorem, ale słowa adrijah troszkę dały mi do myślenia. Bo jednak mimo że bym się wzrostem nie zasmuciła to ale też nie byłoby powodów do radości. Więc to poranne ważenie odkładałam jak najdłużej: "a to jeszcze zrobie łóżko, a to jeszcze pójdę się wykąpać, a to jeszcze zrobię śniadanie na potem, a to jeszcze po nim pozmywam, byle jak najdłużej." No ale potem chciałam wreszcie to śniadanko zjeść więc musiałam się z moją wagą zmierzyć. Wchodzę i -0,9kg
Nawet nie wiecie jakie to było dla mnie zaskoczenie, bo w sumie wczoraj miałam dzień gdzie wydawało mi się że bardzo dużo zjadłam i jeżeli już spodziewałam się spadku to jakieś maksymalnie 0,1 kg a tu taka niespodzianka Normalnie aż chce się dalej odchudzać

Życzę każdej równie satysfakcjonujących spadków
no proszę, najlepszy przykład na to, że jak dużo jesz, to chudniesz nawet mimo słonego na kolację gratuluje!

Cytat:
pyszny sernik, bez skrobii i otrebow jest tu:
http://redandpale.blox.pl/2010/05/Se...ynamonowy.html
ja robilam bez cynamonu i wyszedl bomba. dzis jem go juz trzeci dzien syci fantastycznie
dziękuję miło, że Ci smakuje

Cytat:
Napisane przez kochak Pokaż wiadomość
a moze ktos ma przepis na DUNKANOWE KRÓWKI

ADRIJAH RATUJ MOŻE TY?
w sumie to tylko kremówka + cukier... nic dziwnego, że za nimi nie przepadam za słodkie dla mnie, ale spróbuję zrobić jak mnie TŻ z kuchni w trakcie prób nie wygoni

Cytat:
Napisane przez suushi89 Pokaż wiadomość
Ja też dziś rybka, na blogu adrijah jest przepis na pieczona z jajeczkiem, pychotka
http://redandpale.blox.pl/2010/06/Ry...istaKomentarzy
Stary 2010-07-21, 12:41   #4809
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
duk duk

miłego dnia
wszystkiego najlepszego!!!

Cytat:
Napisane przez pani_sylwia Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z zakupów i okazało się że w sklepach w okolicy nikt nie ma słodziku do pieczenia.Dziewczyny czy w hipermarketach go dostanę bo przyznam szczerze że nawet nie wiedziałam że taki istnieje.Bo rozumiem że jest to inny niż taki słodzik którym się słodzi
ja kupiłam w carrefourze
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 12:46   #4810
Rozeznanie

witajcie Dukanki
odmeldowuję się cała i nie zgrzeszona
wcinałam ogórasy konserwowe na imprezie
dzisiaj odnotowałam lekki wzrost, około 0.3, ale się nie przejmuję, przecież nie przytyję od tych ogórków.
Dołączam się do prośby o przepis na Dukan Krówkę

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 12:51   #4811
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
no proszę, najlepszy przykład na to, że jak dużo jesz, to chudniesz nawet mimo słonego na kolację gratuluje!
Dziękuję i za wczorajszą radę i za te słowa teraz

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
w sumie to tylko kremówka + cukier... nic dziwnego, że za nimi nie przepadam za słodkie dla mnie, ale spróbuję zrobić jak mnie TŻ z kuchni w trakcie prób nie wygoni
Będziesz naszym wybawieniem

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
witajcie Dukanki
odmeldowuję się cała i nie zgrzeszona
wcinałam ogórasy konserwowe na imprezie
dzisiaj odnotowałam lekki wzrost, około 0.3, ale się nie przejmuję, przecież nie przytyję od tych ogórków.
Dołączam się do prośby o przepis na Dukan Krówkę
Widzę że przepis na krówkę bardziej pożądany niż wszelkiego rodzaju czekolada, frytki, hamburgery i chipsy
Stary 2010-07-21, 12:52   #4812
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:

podaj mi firmę tej wagi, choćby na PW może znajdę na allegro

aaaaa jeszcze słówko o słodziku TŻ kupił mi susina gold 500 tabsów i czytam, że tam aspartam - sie wkurzyłam.

Wczoraj robiłam serniczek - bez dodatku proszku do pieczenia i jest dobry

Edytowane przez rumcia1
Czas edycji: 2010-07-21 o 13:00
rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 12:54   #4813
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
ale w tabelce cukier, to jest chyba ten z pomidora, bo inaczej musialby byc uwzgledniony w składzie...tak mi sie wydaje
No własnie nie wiem co to za cukier ja łyżeczkę go użyłam do zapiekanki i więcej się boję tak samo jak majonezu lighter than light bo wyczytałam w składzie olej roślinny ale te 3% tłuszczu mnie niejako usprawiedliwia Choć staram się go nie jeść jak mnie nie ciągnie na majonez
Stary 2010-07-21, 13:01   #4814
fat_princess
Przyczajenie

przypomniało mi się że wczoraj zjadłam całą torebkę krówek.....teraz już niestety nie mogę...szkoda

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

mam pytanie czy można jeść grzyby?? bo się nie orientuję
cel - 54,6 <według Dukana > a według mnie 48
fat_princess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 13:02   #4815
kachula27
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny,podczytuje Was od dluzszego czasu ale jakos nie mam chwili zeby sie odezwac,wiecie praca,male dziecko..
Na dukanie jestem od 10 maja i do dnia dzisiejszego zrzucilam 20kg chociaz pewnie było by wiecej ale ostatnie 1,5 tygodnia zaczelam lekko grzeszyc ale od wczoraj grzecznie powracam do dukania.Moim celem jest zrzucenie jeszcze 10 a najlepiej 15 kg,zobaczymy czy sie uda

Mam wielka prosbe,ma ktoras z Was moze sprawdzony przepis na dobra kawke mrozona bo ostatnio probowalam cos swojego zrobic ale kompletnie mi nie wychodzi

Zycze szybkiego zrzucania kilogramow i wytrwalosci

Ps .Widze kilka znajomych twarzy,czesc Konczitko!!

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg

Edytowane przez kachula27
Czas edycji: 2010-07-21 o 13:03
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 13:03   #4816
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fat_princess Pokaż wiadomość
przypomniało mi się że wczoraj zjadłam całą torebkę krówek.....teraz już niestety nie mogę...szkoda

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

mam pytanie czy można jeść grzyby?? bo się nie orientuję
z tego co się orientuję to na II fazie można jeść pieczarki.
Stary 2010-07-21, 13:04   #4817
anaiss86
Zadomowienie

hej chudzinki,
witam sie z Wami znad wiesniaka.
Po wczorajszym spadeczku -0,1kg dzisiaj na wadze 85,1kg wie zmieniam podpisik na 85 gratuluje wszystkim spadkow

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 13:04   #4818
fat_princess
Przyczajenie

dziekuje za odp
Stary 2010-07-21, 13:04   #4819
blackhardcore
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
wiecie co zauwazylam, ze jak zjem otreby to nie mam porcelanki a jesli ich nie jem to jest wszystko ok. przepraszam, ze sie spytam, ale czy wy tez tak macie??
witam grzeczne dukanki
dokladnie mam to samo. jak ich nie jem, to nie czuje sie nawet taka pelna,to pewnie dlatego ze one wchlaniaja wode i stad tez moze male wzrosty nawet na P. a ja dzis spadeczek 0,1 i to na @
Stary 2010-07-21, 13:05   #4820
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dziewczyny mogłybyscie mi napisac jakiego slodziku uzywacie?Jakies nazwy itp.
Gdzie go dostac?
Jakiego do czego uzywac i dlaczego?Chodzi mi tu o pieczenie i normalnie.
Jestem w tym temacie zupelnie zielona do tej pory nie mialam z nim doczynienia.
Wiec prosze o łopatologiczne wytlumaczenie
Sadziłam ze wogole nie bede sobie osładzac zycia podczas tej diety gdyz słodziłam sobie pol zycia i teraz mam garaz zamiast pupy
rzeczywistosc okazała sie smutniejsza

Co do otrebów, to pamietam je doskonale, babcia mnie zawsze po nie wysylała bo to byl jej wlasnie sposob na porcelanke, dlatego jestem pelna zdziwienia jak piszecie ze to własnie ma odwrotny negatywny skutek.
Mi osobiscie otreby tez sluza

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2010-07-21 o 13:08
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 13:07   #4821
emilka87-87
Raczkowanie

Witajcie Laseczki Wiecie codziś w pracy usłyszałam? "niech mi pani powiem ile kalorii pani je bo pani taka chuda"
emilka87-87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 13:07   #4822
blackhardcore
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Spadki bez zmian , a otręby zastąpiłam colonem C light i o niebo lepiej się czuje, chociaż i tak spożywam go w mniejszych ilościach niż jest napisane na opakowaniu . Po otrębach czułam się wzdęta, a teraz jest ok
no to rozepchanie i wzdecie jest najgorsze, a mialy pomagac w perystaltyce jelit
Stary 2010-07-21, 13:08   #4823
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
... mam pytanie czy można jeść grzyby?? bo się nie orientuję
Grzyby można na PW

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 13:08   #4824
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Taaa i potem Ci jeszcze powie: "Kochanie po co się odchudzasz skoro wyglądasz idealnie"... tak to z tymi facetami, motywować to oni nas nie umieją w ogóle

Chociaż z drugiej strony może nie bezpośredni ale na pewno pośrednim powodem wiekszości z nas jest właśnie to żeby się im troszeczkę bardziej podobać Moim marzeniem po tej diecie jest widzieć błysk w oku K. gdy wróci z pracy za granicą. Wiec jakby nie było jakiś tam wpływ ma
oj to Wy rodzzieleni jestescie - na pewno Ci ciezko co do blysku w oku, to moj M chyba nie bedzie mial takowego, dzis mi zarzucil ze nic nie jem bo jestem strasznie chuda 73kg i strasznie chuda

Cytat:

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

ja swojej poprzedniej wadze delikatnie pomoglam ty tez znajdzisz sposob

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
podaj mi firmę tej wagi, choćby na PW może znajdę na allegro

aaaaa jeszcze słówko o słodziku TŻ kupił mi susina gold 500 tabsów i czytam, że tam aspartam - sie wkurzyłam.

Wczoraj robiłam serniczek - bez dodatku proszku do pieczenia i jest dobry
dokaldnie nazywa sie tak: Weight Watchers Electronic Body Analyser Scale, z tym ze ja kupilam u siebie, dodalam zdjecie ponizej

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 13:08   #4825
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emilka87-87 Pokaż wiadomość
Witajcie Laseczki Wiecie codziś w pracy usłyszałam? "niech mi pani powiem ile kalorii pani je bo pani taka chuda"
Ach komplement jak marzenie

Cytat:
oj to Wy rodzzieleni jestescie - na pewno Ci ciezko co do blysku w oku, to moj M chyba nie bedzie mial takowego, dzis mi zarzucil ze nic nie jem bo jestem strasznie chuda 73kg i strasznie chuda
No już 2,5 tygodnia a zostało nam jeszcze 3,5-4,5 strasznie mi ten czas się dłużył dlatego postanowiłam coś zmienić i mam nadzieję że mi się uda

Edytowane przez marzenioholiczka
Czas edycji: 2010-07-21 o 13:12
Stary 2010-07-21, 13:10   #4826
fat_princess
Przyczajenie

ja poprzednim razem urzywałam słodzika firmy DIASPAM <kupiłam go w aptece bo tam były najtańsze > i urzywałam go do wszystkiego tym razem chyba obejdę się bez słodzika
Stary 2010-07-21, 13:10   #4827
Ija
Rozeznanie

Łaaa krówki
przestańcie, bo leży kilogram w kuchni w szafce a tuż obok moje ukochane jaśki jogurtowe, kilogram karpatki chałwowej (!!!!) i inne pyszności, którymi zajadają się domownicy a w mojej szafie leży wielki wór wszelkiej maści czekoladek, żelek itp. :beczy:

idę się pochlastać
Ija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 13:14   #4828
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
ja poprzednim razem urzywałam słodzika firmy DIASPAM <kupiłam go w aptece bo tam były najtańsze > i urzywałam go do wszystkiego tym razem chyba obejdę się bez słodzika
dzieki zobaczylam swiatełko
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 13:14   #4829
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,podczytuje Was od dluzszego czasu ale jakos nie mam chwili zeby sie odezwac,wiecie praca,male dziecko..
Na dukanie jestem od 10 maja i do dnia dzisiejszego zrzucilam 20kg chociaz pewnie było by wiecej ale ostatnie 1,5 tygodnia zaczelam lekko grzeszyc ale od wczoraj grzecznie powracam do dukania.Moim celem jest zrzucenie jeszcze 10 a najlepiej 15 kg,zobaczymy czy sie uda

Mam wielka prosbe,ma ktoras z Was moze sprawdzony przepis na dobra kawke mrozona bo ostatnio probowalam cos swojego zrobic ale kompletnie mi nie wychodzi

Zycze szybkiego zrzucania kilogramow i wytrwalosci

Ps .Widze kilka znajomych twarzy,czesc Konczitko!!

witaj kochana !!!! i Ty dukasz? super!! będzie raźniej !!! oszałamiające kg za Tobą .. życzę kolejnych spadeczków..)
ja niestety przepisu na mrożoną kawusie nie mam ale może tak zebra ?

Cytat:
Napisane przez anaiss86 Pokaż wiadomość
hej chudzinki,
witam sie z Wami znad wiesniaka.
Po wczorajszym spadeczku -0,1kg dzisiaj na wadze 85,1kg wie zmieniam podpisik na 85 gratuluje wszystkim spadkow
pięknie idzie oby tak dalej !

Cytat:
Napisane przez Ija Pokaż wiadomość
Łaaa krówki
przestańcie, bo leży kilogram w kuchni w szafce a tuż obok moje ukochane jaśki jogurtowe, kilogram karpatki chałwowej (!!!!) i inne pyszności, którymi zajadają się domownicy a w mojej szafie leży wielki wór wszelkiej maści czekoladek, żelek itp. :beczy:

idę się pochlastać

Ija gdzie się wybierasz? do kuchni maszeruj zrób zebrę niebiańska rozkosz nie to co ohydna krówka bleeeeeeee wiem co mówię ... wypróbuj !
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 13:15   #4830
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ija Pokaż wiadomość
Łaaa krówki

idę się pochlastać
To sie nie ma co chlastać, musisz sobie powiedzieć "niech im pójdzie w biodra" a sama grzecznie wytrzymać na Dukanie i taka laska z Ciebie będzie, że wszyscy na Twój widok zrobią tak -> aż im te krówki i czekoladki w żołądku będzie widać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości