|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cześć
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4262 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- cześć
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Kameno
![]() Florens - za Laskę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4264 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4266 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale bym sobie spaghetti zjadła
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() no wiesz taaaaki lachon z Ciebie ![]()
|
|
#4267 |
|
Wpisz tu zomzing
|
cze,
gryx, a pomidory? bo takie spaghetti z cebulą, czosnkiem i porem to takie monoscentowe :P (pisał człowiek, co robi orgazmiczno lazanie i orgazmiczno sałatkie szopsko )Flo, ładne oczki, zacisam łapy za sterylizowanego stwora (moje bezjajcewy też zacisają, zwłaszcza, że świeżo obcięte, to jest jak piąstkę zrobić )chcem więcej Rubensa o, jezd winterrr gdzieś było chwilowo zagubionase doczytam
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-07-21 o 08:41 |
|
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeprowadzam się do Ciebie ![]() ![]() edit: gdzie wszystkich wywiało?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-21 o 11:17 |
|
|
|
|
#4269 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ad. 1 zapomniałam dodać, że wszystko jest z dodatkową wkładką futrzaną
![]() ad. 2 nie fiem |
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Jezdem, jezdem
Oglądam sobie Forlana Jezdem na urlopie to sobie mogę pozaspakajać swoje rzondze, a co![]()
|
|
|
#4271 | ||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
A ja nie wyglądam w ogóle ![]() Cytat:
A ambitniejszy tekst by nie pasował ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A z tymi lachonami to spokojnie, ja na przykład ze względu na rozmiary ginę w tłumie, więc się nie liczę ![]() Cytat:
![]() Taka sztuka nie udała mi się nawet za pierwszym razem, a co dopiero teraz, jak jestem weteranką ![]() Cytat:
Fajnie Cytat:
![]() Bosz, ledwo żyję, wczoraj przez cały dzien nic się nie działo, a o 20.55 nagle się zrobiła kolejka nie mieszcząca się w poczekalni (zamykamy o 21.00) głównie duperele oczywiście, zaległe szczepienia itp. Chociaż był i kot któremu trzeba było robić transfuzję. Położyłam się spać późno, a dziś od 6.00 sąsiad remontuje na dwie wiertary i młotek Jak to dłużej potrwa to kogoś utłukę, już sobie wizualizuję jak mu tą wiertarą robie dziurki w głowie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||
|
|
|
#4272 | ||||
|
Zakorzenienie
|
tzn. futrzaki gotujesz?
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() mrr, pani Weterynarz ma jakkieś specjalne baciki? ![]() Cytat:
wiesz już, czy jedziesz w czwartek z nami czy w piątek?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-21 o 12:01 |
||||
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-21 o 13:16 |
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
od czego sitko do cedzenia? ![]() Już myślałam, ze nie wyrzucasz, tylko robisz, jak w tym starym dowcipie: - Mamo! Mamo! W bańce z mlekiem pływała mysz! - I co, wyrzuciłeś ją? - Nie, wrzuciłem kota ![]() Przesłuchałam już zespoły z CP, to wracam do męczenia folkmetali ![]() Podobać mi się: Falkenbach, Kroda, kromlek i metsatöll (ale ten ostatni ma tytuły niemal nie do wymówienia )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-21 o 13:39 |
|
|
|
#4278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję wszystkim za kciuki dla Laski muszę przygotowac obiad z niczego, jakieś pomysły, sugestie , do sklepu w ten upał nie pojadę za żadne skarby
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-21 o 13:29 |
|||
|
|
|
#4279 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
Rośku zwyczajnie, Vikciu z zaskoczenia, Mitsu na raty i z przepraszaniem ![]() więc obecnie obcięta jest Rośku i 1/4 Mitsa, Vik był zupełnie niezaskoczony, więc nie spełnił warunku koniecznego ![]() ad. 2 a jakie nic masz? powinnaś mieć oczywiście tzw. kaszubskie truskawki
|
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad.2 co ta są kaszubskie truskawki
|
|
|
#4281 |
|
Wpisz tu zomzing
|
takie coś, co występuje tylko w trójmieście, wszystkie truskawki na straganach są kaszubskie, jakby to jakiś superior oznaczało
|
|
|
|
#4282 | |
|
|
Cytat:
Jak dostanę wolny czwartek to i tak nie moge pojechać rano, bo już sobie umówiłam jazdy od 8.00 do 10.00 (Tru kontra WORD ciąg dalszy ) Ale jeszcze nie wiadomo jak będzie z czwartkiem.Tak się mówi ![]() I tak co roku jak szanowny sąsiad ma urlop Bite dwa tygodnie borowania i tłuczenia. A dziś to nawet na parę godzin zakręcił ciepłą wodę ![]() Ja nie wiem, co oni tam robią? Ściany a la ser szwajcarski? mieszkam tu od 13 lat i co roku jest to samo... A może już żadnej ściany nie ma w pierwotnym miejscu? A i jeszcze zdarza mu się przyjść i narzekac, ze... głośno chodzimy!!! Czujecie?!!!!!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-07-21 o 13:58 |
|
|
|
|
#4283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Będziemy musiały z Kameną pić w czwartek za Was, co za ciężkie zadanie ![]() ![]() Cytat:
![]() A Madzik wpadła na chwilę i poleciała dalej paść oczy? ![]() Ja w domu nie popasę, to se w robocie strzeliłam piknego vretha na tapetę (na 2 monitory, o! Jak ja uwielbiam to zdjęcie, cudowne jest
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-21 o 14:05 |
|||
|
|
|
#4284 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę sadzic jaja ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4285 | |
|
|
Cytat:
![]() Odkryłam, ze mam bezpośrednie połączenie z Lbn do Wrocka, po 12.00, czyli w bolkowie mogłabym byc w czwartek po 22.00. Hm... chyba, ze przesunęłabym jazdę, się zobaczy.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co 4 głowy, to nie 2 ![]() A Miciel kiedy się zwala i popijem? ![]() (ale taniego wina nie dam w siebie wlać- pamiętam Twoje niecne zamiary
|
|
#4287 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
miałam więcej niecnych zamiarów, ale znalazły sobie babę :P |
|
|
|
|
#4288 |
|
|
A przypomnij mi jeszcze jakie smierdziele miałam ze soba wziąć, żeby udowodnic, że moga ładnie pachnieć? Na pewno Sun Moon Stars i Muscs Koublai Khan, ale na pewno miało byc coś jeszcze
![]() Wczoraj naniosłam sobie kropelke MKK na zgięcie łokcia, odczekałam chwilę, aż zadziała magia i kazałam siostrze powąchać i wypowiedzieć sie na temat tego co czuje. A szczera jest brutalnie, jakby była kupa tudzież brudne gatki to by powiedziała. Siostra wącha, myśli.... "To Angel?" Tak, MKK jest na mnie cudnie słodkie, pudrowe i z drapieżnym pazurkiem
|
|
|
#4289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mówiłam już, że mnie po pijaku nie można zostawiać sam na sam z facetem, bom nieobliczalna? Kiedyś kumpela poszła na chwilę do baru i zostawiła mnie z gościem, z którym zaczynała się spotykać. A ja w przypływie pijackiej "czułości" powiedziałam mu, ze to moja przyjaciółka i super dziewczyna i ma ją dobrze traktować, bo jak nie, to będzie miał ze mną do czynienia ![]() Mina gościa - bezcenna Cytat:
![]() Sabb musi to koniecznie przeczytać
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.

Jeśli JA (
) robię orgazmiczne spaghetti, to nie oznacza, że każdy tak umie 

Oświetlenie mnie przerasta
taaaaki lachon z Ciebie 

gdzieś było chwilowo zagubiona

To było naprawdę zabawne kiedy z każdą przerwą rozlegało się "hik!" 
Chociaż był i kot któremu trzeba było robić transfuzję. Położyłam się spać późno, a dziś od 6.00 sąsiad remontuje na dwie wiertary i młotek 

Bite dwa tygodnie borowania i tłuczenia. A dziś to nawet na parę godzin zakręcił ciepłą wodę