Scent Bar XVI - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-21, 14:45   #4291
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XVI

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
to ja poproszę hab na Mai, bo nie wierzę w jej (hab, gwoli ścisłości) mokrość :P

toż to Wiedźma z bagien, piekąca trujące ciasteczka korzenne i suto polewająca słodką nalewkę
A Kardynała "Mokrą Szmatę" Heeleya znasz?
(zimą jest piękny, ale w cieple się na mnie szmaci)
Stary 2010-07-21, 14:47   #4292
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

toż to Wiedźma z bagien, piekąca trujące ciasteczka korzenne i suto polewająca słodką nalewkę
A Kardynała "Mokrą Szmatę" Heeleya znasz?
(zimą jest piękny, ale w cieple się na mnie szmaci)
znam, oddałam Domince na mnie był kukierkiem kytrynowym, ja mogę zapodać rzeczy smoliste

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 14:50   #4293
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
znam, oddałam Domince na mnie był kukierkiem kytrynowym, ja mogę zapodać rzeczy smoliste
czarno to widzę

A Red dostanie lanie - pokazała tę cudną biżuterię, narobiła człowiekowi chęci i zwiała

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-07-21 o 15:37
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 15:33   #4294
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
to jak już ją tak zachwaliłam to daję przepis. Ona dietetyczna jest.

Cukinię przecinamy wzdłuż i wydrążamy fafoły z pestkami. Podsmażamy na kapce tłuszczu posiekaną cebulkę. Dodajemy starte na grubych oczkach pieczarki i posiekane fafoły z cukinii. Dobrze doprawiamy. Jak woda odparuje pakujemy w łódeczki z cukinii i ziuu do piekarnika.
Jak zmięknie i się zapiecze to wciągamy.
pyszniasta, można też dodać mięsko

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
dziękuję, ale do produkcji mnie nie namówisz, powoli zaczynam rozglądac się za szczeniakiem, mąż mnie zabije, ale ja dwa psy miec muszę
no jak chcesz mieć szczeniaczka to dalej jakąś randkę umów i będziesz miała swoje

Rozpływam się w pracy....

I jeszcze zaczęłam chodzić na fitnes. Pogięło mnie zupełnie w tę pogodę, ale przynajmniej nie ma w klubie tłumów, a po fiki miki zawsze hop do jacuzzi

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 15:58   #4295
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość

I jeszcze zaczęłam chodzić na fitnes. Pogięło mnie zupełnie w tę pogodę, ale przynajmniej nie ma w klubie tłumów, a po fiki miki zawsze hop do jacuzzi
z kim?

papa
Stary 2010-07-21, 16:17   #4296
rachell111
Zakorzenienie

agnes - a zapomniałąm zapytać jak tam niemieckie (nie greckie) wesele ?

domyślam się ze udane ale ?

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

dzień kawy mam, ale noc chyba wina - po wczorajszej herbacianej przyda się odmiana

kurde Flo już posadziłą chyba jajka - gut idea ale aj tak często robię obiady z niczego

najczęściej ryż, makaron, wersja lux czyli ziemniaki, a najczęsciej używam telefonu do ukrecenia obiadu jak wszystko zawodzi

bym zapomniałą - mąka jaja mleko woda - i ewentualne dodatki= naleśniki, lub inne smażone racuchy ale wtedy maślanka potrzebna - ale to nie dla leniwych

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-07-21 o 16:20
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 16:21   #4297
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Właśnie Agnes - jak było na weselu?

Ja robię sobie tydzień przyspieszonej pielęgnacji i regeneracji ciała Smaruję się, wklepuję, masuję, nawilżam,ujędrniam..... Jakby coś te parę dni miało podratować Ale niech będzie, że robię cokolwiek

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 16:39   #4298
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość

Ja robię sobie tydzień przyspieszonej pielęgnacji i regeneracji ciała Smaruję się, wklepuję, masuję, nawilżam,ujędrniam..... Jakby coś te parę dni miało podratować Ale niech będzie, że robię cokolwiek
tydzień to byłby dla mnie wypas - ja że tak powiem ograniczyłam się do prysznicu przed wyjściem - serio tegoroczne upały oczyściły mnei od środka - wypociłam chyba 3 kilo jak nic w trakcie wesela - o ile nie więcej - i mięśnie ud jak wzmocniłam - Madzik - a ciuszek ?- uwielbiam te sprawy
Stary 2010-07-21, 16:56   #4299
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Kupiłam sobie taką tuniko -sukienkę fioletową na podszewce - bo idę w spodniach . Prosta, bez rękawów. Krój klasyczny - nadawałby się do pracy gdyby nie to, że z przodu ma naszyte pierdyliard cekinów i błyszczących kamyczków w kolorze srebrnym. Nie muszę się praktycznie martwić o biżuterię, bo nawet kolczyki przy tej aplikacji to za dużo

Jak ktoś zainteresowany to wrzucę zaraz w profil zdjęcia Wyszła jakoś tak niebieskawo, w rzeczywistości to typowy fiolet.

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2010-07-21 o 17:07
Stary 2010-07-21, 17:09   #4300
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam sobie taką tuniko -sukienkę fioletową na podszewce - bo idę w spodniach . Prosta, bez rękawów. Krój klasyczny - nadawałby się do pracy gdyby nie to, że z przodu ma naszyte pierdyliard cekinów i błyszczących kamyczków w kolorze srebrnym. Nie muszę się praktycznie martwić o biżuterię, bo nawet kolczyki przy tej aplikacji to za dużo

Jak ktoś zainteresowany to wrzucę zaraz w profil zdjęcia
taaaaaaaaaaak

ja mam tez jedną taką tuniko-bluzkę połyskliwą ale za chiny zdjecia jej nie potrafię cyknąć bo się od materiału slisko błyszczącego odbija swiatło - może jak mi kto pomoże
jest zebrana w biuscie przez co można bezkarnie jesć i pic - ale na każdym weselu pytają mnie który to już miesiąc

wrzuuuuć jak masz foty

Madziczko - dzie ona bo ja jak zwykle nic nie widzę

Czas edycji: 2010-07-21 o 17:13
Stary 2010-07-21, 17:15   #4301
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Wrzucone

Na drugi dzień też mam tunikę - czarną, z satynowymi cekinami też przy dekolcie, dodatkowo ma pasek z materiału. Fajna bo jednocześnie ukrywa to i owo ale talia jest podkreślona

I kupiłam sobie jeszcze beżową kopertówkę - moja pierwsza kopertówka w życiu. Ciekawe gdzie ją zostawię

Rachell - jest u mnie w profilu, w albumach

Upsss - czy ja cię mam na liście kontaktów? Bo jak nie to nie zobaczysz. Zaraz pędzę

Już ci wysyłam zaproszenie - przyjmujesz i oglądasz

Frank Zappa

Czas edycji: 2010-07-21 o 17:18
Stary 2010-07-21, 17:18   #4302
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucone

Na drugi dzień też mam tunikę - czarną, z satynowymi cekinami też przy dekolcie, dodatkowo ma pasek z materiału. Fajna bo jednocześnie ukrywa to i owo ale talia jest podkreślona

I kupiłam sobie jeszcze beżową kopertówkę - moja pierwsza kopertówka w życiu. Ciekawe gdzie ją zostawię

Rachell - jest u mnie w profilu, w albumach

Upsss - czy ja cię mam na liście kontaktów? Bo jak nie to nie zobaczysz. Zaraz pędzę
ale koty widziałąm

moze za szybko weszłam

kopertówki zawsze zalegają hurtem na stołach krzesłach - weselny savoir vivre

Jest absolutnie genialna - no i faktycznei wychodzi atramentowa - też niezły odcień - mam nadzieję że to zimny materiał w odczuciu

dzięki za udostępnienie wszak album prywatny

Ja w miedzyczasie zjechałąm kilka liroji i castoram - poszukując kontenerów z szufladami o wdziecznej nazwie Curver - nie znalazłam tego nigdzie nawet na necie poza ich stroną firmową z której nie można zamawaić nie ma tam sklepu

cowiek chce kupić a ni może - a potem mówią że gospodarka sie rypie

Czas edycji: 2010-07-21 o 17:23
Stary 2010-07-21, 17:35   #4303
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Dzięki Mnie się podoba i dobrze w niej wyglądam a także dobrze się w niej czuję

Sukienka jest w typowo fioletowym kolorze, aparatem się nie dało uchwycić i wyszła niebieskawo-atramentowa.

Może wrzucę zestawik na Szafę i zapytam czy mogę tak iść?

Frank Zappa

Stary 2010-07-21, 17:53   #4304
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
z kim?

papa
Maju - Ty świntuszku fiki miki czyli fitnes

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
agnes - a zapomniałąm zapytać jak tam niemieckie (nie greckie) wesele ?

domyślam się ze udane ale ?
a dziękuję, już zapomniałam
to było wiejskie wesele - nie moje klimaty ale się nawet bawiłam

Cytat:

Też bym tak chciała - to dobry pomysł z intensyną pielęgnacją.
Mi niestety na co dzień brakuje systematyczności.
A co robisz konkretnie?
Tunika ładna, elegancka, do tego jakieś fajne kolczyki i buciki, tzn spodnie też się przydadzą

Edytowane przez agnes_bdg
Czas edycji: 2010-07-21 o 17:56
Stary 2010-07-21, 17:56   #4305
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Agnes - po prostu CODZIENNIE nakładam balsam nawilżający i krem na cellulit na newralgiczne partie. Plus peeling całego ciała co dwa -3 dni. Czyli to, co powinno być normą A balsamu do ciała to ja używam codziennie - ale na ręce i łydki.Na całe ciało mi się już nie chce. A kremu na cellulit używam tak średnio raz na tydzień jak mi się przypomni

Frank Zappa

Stary 2010-07-21, 18:00   #4306
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Może wrzucę zestawik na Szafę i zapytam czy mogę tak iść?
oj nie rydzykowałabym - chociaż dla ciekawości - widzę że przewazaja bombki i jak ktoś nie idzie w bombce to juz pafą - choć przyznaję nie sledzę na bieżaco - moze inne eleganckie stroje tez się załapują na aprobatę - szukaąłm swoich zdjec z tamtego wesela na ktorym miałam moja lilową i chyba jako jedyna byłam w spodniach - krzywo na mnei patrzono a ja uwzam ze wygladałam wporzo i tak sie tez czułąm mimo choroby która mnei tam zniemogła
Stary 2010-07-21, 18:02   #4307
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ja nie dosyć że robię pafona, że idę w spodniach, to jeszcze w sandałach - i to nie na obcasach

Ja nie wiem, jak mi to zostanie wybaczone

Agnes - no własnie kolczyki nie pasują. Po prostu za dużo "szczęścia" się robi. A ja noszę do tego okulary jeszcze. Jak już to pasowałyby takie naprawdę małe "pikusie" - przebitki. Ale nie mam takich. Pokombinuję coś z bransoletką albo pierścionkiem.

A buty - tak jak pisałam -sandały, płaskie, palce odkryte. I tak będą zakryte w dużej części nogawkami od spodni.

Frank Zappa

Czas edycji: 2010-07-21 o 18:05
Stary 2010-07-21, 18:06   #4308
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie dosyć że robię pafona, że idę w spodniach, to jeszcze w sandałach - i to nie na obcasach

Ja nie wiem, jak mi to zostanie wybaczone
mnie nie zostało - zostaniesz pewnie tak jak i ja w "pewnych" kręgach anegdotą - to TA co przyszła w sandałach albo w spodnaich i bluzce ( ja ) ale żakiet miałąm taki że kazda pytała skąd

co ciekawe - takie ubrania na innym weselu na którym nie byłam niestety - są absolutną norma - wrecz są dobrze widziane jako dopasowanie sie do panujących okoliczności - ale to kwestie środowisk społecznych i obycia
Stary 2010-07-21, 18:07   #4309
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Agnes - po prostu CODZIENNIE nakładam balsam nawilżający i krem na cellulit na newralgiczne partie. Plus peeling całego ciała co dwa -3 dni. Czyli to, co powinno być normą A balsamu do ciała to ja używam codziennie - ale na ręce i łydki.Na całe ciało mi się już nie chce. A kremu na cellulit używam tak średnio raz na tydzień jak mi się przypomni
No niby to powinna być norma ale u mnie tak samo ciężko. Peeling robię zawsze w kąpieli - mam czekoladowy z daxa i uwielbiam ten zapach ale ze smarowaniem się już gorzej.

Stary 2010-07-21, 18:14   #4310
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
No niby to powinna być norma ale u mnie tak samo ciężko. Peeling robię zawsze w kąpieli - mam czekoladowy z daxa i uwielbiam ten zapach ale ze smarowaniem się już gorzej.

Ja mam też z Daxa - ale pomarańczowo-waniliowy. Pachnie obłędnie! I nie muszę po nim smarować balsamem, bo ten peeling jest z olejkiem jakimś

Rachell - tak naprawdę mam to w głębokim poważaniu, jak zostanę odebrana Wiadomo, że nigdy nie jest tak, że się podoba wszystkim. Najważniejsze, że idę ubrana tam elegancko, stosownie do uroczystości - w rzeczach, które mi się podobają i w których podobam się sobie. Nie będę miała piersi, pupy czy łechtaczki na wierzchu, więc o co kaman?

I mogę zaryzykować stwierdzenie, że takiej tuniki jak moja, raczej nikt nie będzie miał

Frank Zappa

Stary 2010-07-21, 18:29   #4311
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam też z Daxa - ale pomarańczowo-waniliowy. Pachnie obłędnie! I nie muszę po nim smarować balsamem, bo ten peeling jest z olejkiem jakimś

Rachell - tak naprawdę mam to w głębokim poważaniu, jak zostanę odebrana Wiadomo, że nigdy nie jest tak, że się podoba wszystkim. Najważniejsze, że idę ubrana tam elegancko, stosownie do uroczystości - w rzeczach, które mi się podobają i w których podobam się sobie. Nie będę miała piersi, pupy czy łechtaczki na wierzchu, więc o co kaman?
ależ ja to wiem - sama tak robię

pewnie tylko będą goście coponiektórzy rozczarowani że nie pokażesz powyższych ;p

Czas edycji: 2010-07-21 o 18:32
Stary 2010-07-21, 18:31   #4312
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
ależ ja to wiem - sama tak robię

Pjona

Frank Zappa

Stary 2010-07-21, 18:35   #4313
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Pjona
to jak nie wrzucasz na szafę ?

a jakie perfumy planujesz, pewnei to będzie jednak natchnienie danej chwili no chyba że wiesz w czym się będziesz czuć tam akuratnie idealnie

wiem ze wierce dziurę w brzuchu ale lubię ten temat - kompozycja ubraniowo-zapachowa na wyjście

Czas edycji: 2010-07-21 o 18:37
Stary 2010-07-21, 18:39   #4314
Florens
Zakorzenienie

Madziczka bardzo ładna tunika i na 100% jeszcze ponosisz, czyli dwa w jednym. Nie ma nic gorszego, niż ciuch na jeden raz

Rejczel zazdroszczę schuścia, ja tyję już sama nia wiem od czego, ale postanowiłam to olac

Agnes nie zrobię sobie szczeniaczków, bo ponieważ, Fanaberia nie ma hodowlanki oficjalnie wyrobionej, specjalnie nie robiłam wpisu, żeby mnie nie kusiło, i bo ponieważ, co ja bym zrobiła z resztą dzieci, o sprzedaży nie ma mowy a nie zostawię sobie np. 6 bassetów, bo mi się normalnie w łóżku nie zmieszczą

padam na cyce, byłam na dużych zakupach żywnościowych, jeżu jakie wszystko jest drogie

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 18:42   #4315
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
Madziczka bardzo ładna tunika i na 100% jeszcze ponosisz, czyli dwa w jednym. Nie ma nic gorszego, niż ciuch na jeden raz

Rejczel zazdroszczę schuścia, ja tyję już sama nia wiem od czego, ale postanowiłam to olac

Agnes nie zrobię sobie szczeniaczków, bo ponieważ, Fanaberia nie ma hodowlanki oficjalnie wyrobionej, specjalnie nie robiłam wpisu, żeby mnie nie kusiło, i bo ponieważ, co ja bym zrobiła z resztą dzieci, o sprzedaży nie ma mowy a nie zostawię sobie np. 6 bassetów, bo mi się normalnie w łóżku nie zmieszczą

padam na cyce, byłam na dużych zakupach żywnościowych, jeżu jakie wszystko jest drogie

a mówiłaś ze nie pójdziesz - kara jak nic - no ja ostatnio licze kwoty przy regałach a schudłam tylko portfelowo

małą errata o schuściu mym fizycznym - to w trakcie wesela od tańca straciłam tyle wody - od tamtego czasu juz nadrobiłam zaległosci więc żadne halo
Stary 2010-07-21, 18:45   #4316
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Rachell - waham się między Eaudemoiselle albo Stellą. Jak będzie bardzo ciepło to skłaniam się jednak ku Stelli. Eaudemoiselle są specyficzne i mogą dawać jednak po nosie.

Florens - kupiłam właśnie tę tunikę z myślą, że będę w niej obskakiwać bardziej uroczyste imprezy. Przy pewnych kwotach nie uznaję zakupu na jedno wyjście Zamierzam w niej obskoczyć np wesel kuzynki w październiku

Frank Zappa

Czas edycji: 2010-07-21 o 18:48
Stary 2010-07-21, 18:49   #4317
rachell111
Zakorzenienie

ciuszki obskakiwanki są genialne - takie must havy szafowe wiesz że cię nie zawiodą

hmm Stella - tak myslałam - tak kobieco i elegancko - choć brzmi to jak frazesy no ale czuję klimat - mam wrazenie ze w Stelli sie sunie po ziemi - ale tylko testowałąm kilka

Czas edycji: 2010-07-21 o 18:51
Stary 2010-07-21, 18:57   #4318
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Stella to mój SC niemal Uwielbiam je Eaudemoiselle to moja najnowsza miłość, ale tak jak piszę - są specyficzne - kwiatowe, ostre, trochę retro ale jednak nie z nutką "ramolowatości". W cieplejszej temperaturze potrafią jednak mnie trochę zmęczyć. Więc myślę, że jakby co, to nie będę męczyć także i otoczenia

Frank Zappa

Stary 2010-07-21, 19:03   #4319
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
a mówiłaś ze nie pójdziesz - kara jak nic - no ja ostatnio licze kwoty przy regałach a schudłam tylko portfelowo

małą errata o schuściu mym fizycznym - to w trakcie wesela od tańca straciłam tyle wody - od tamtego czasu juz nadrobiłam zaległosci więc żadne halo
musiałam jechac, jaja się skończyłyi majonez i woda mineralna i w ogóle w lodówce tylko światło, a mąż chce jeśc, dziwny jakiś
i pifko sobie zakupiłam

Cytat:
Rachell - waham się między Eaudemoiselle albo Stellą. Jak będzie bardzo ciepło to skłaniam się jednak ku Stelli. Eaudemoiselle są specyficzne i mogą dawać jednak po nosie.

Florens - kupiłam właśnie tę tunikę z myślą, że będę w niej obskakiwać bardziej uroczyste imprezy. Przy pewnych kwotach nie uznaję zakupu na jedno wyjście Zamierzam w niej obskoczyć np wesel kuzynki w październiku
i do knajpy na piwko też się nada i na podryw itp.

jutro ja kompletuję ubiory na trzy dnidla siebie i dla męża, jedziemy na jego zlot klubowy, ale tym razem chyba się nie pościgam, bo tylko jakieś objazdówki mają byc

Cały weekend mnie nie będzie, jak ja wytrzymam bez Was i bez baru

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 19:38   #4320
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Wiecie - zaczynam mieć doła Jeszcze parę dni i powrót do pracy Normalnie wpędza mnie to w doła. Niby dziś dopiero środa, ale kurczę, jak jest fajnie, to czas pędzi jak szalony.

Frank Zappa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości