Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-21, 19:55   #4951
Aleksandra_M
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12

Cytat:
Napisane przez JulietteCapulette Pokaż wiadomość
Cześć
Powiedzcie mi, możemy to pić?
Skład:
woda, dwutlenek węgla, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, naturalny aromat cytrynowy, cyklaminian sodu, aspartam, acesulfan K i sacharynian sodu - substancje słodzące, benzoesan sodu - substancja konserwująca. Zawiera substancje słodzące.
No więc jak?
hej Dżuli
jeżeli tam rzeczywiscie jest ten myslnik to chyba zwrot "substancje slodzace" dotyczy zwiazkow wymienionych wczesniej, a to sa slodziki....

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez JulietteCapulette Pokaż wiadomość
http://www.cymes.pl/print_content.ph...&tr=cl&lang=pl

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Uuuu...
Lada moment i szczęśliwa 13 część się zacznie
az strach sie bac....
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 19:56   #4952
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Dziewczyny niech któraś mnie kopnie w 4 litery żebym się wzięła za ćwiczenia .
Orbitrek służy mi za wieszak na ciuchy, steper podpiera drzwi,a na twisterze trzymam buty

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 19:59   #4953
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Peanut 1 Pokaż wiadomość
Witajcie , chcialabym do Was dolaczyc
Wprawdzie w temacie jestem nowa , ale na diecie juz 21 dzien. Spadek 6 kg.
Myslalam, ze zanim sie przywitam to wszystko przeczytam , niestety nie ma szans. Biore to sobie na raty , takie jestescie aktywne

Pozdrawiam Was wszystkie a szczegolnie dph bo mieszka w moim ulubionym miescie ( mieszkalam niedaleko) i marzenioholiczke , ktora wedle podpisu ma taki sam cel zrzutki jak ja no i tez poblisku

Mieszkam aktualnie za granica i mam troche problemu z wyszukiwaniem produktow , wiec dotychczas zywilam sie malo urozmaicenie ale ten oklep zaczyna mnie juz dolowac.
Kupilam ksiazke z przepisami i bede testowac.
Milego wieczorka
Ooo jak miło To ja też witam na naszym forumCieszy mnie to że ktoś ma zbliżone "potrzeby" Tyle tylko że ja jestem dopiero 7 dzień na diecie i do 6 kg jeszcze mi trochę brakuje Ale chętnie mogę się z Tobą wspólnie poodchudzać Kilka naszych dukanek-weteranek (rym niezamierzony) prowadzi blogi z baaaaaaardzo ciekawymi przepisami, prostymi a jakże smacznymi

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
Kochana jesteś tydzień na diecie i wszystkie rozumy zjadłaś.Ja na diecie jestem prawie rok i nie jadłam żółtej fasolki i żyję.Jak nie masz innych problemów lub piszesz na wątku tylko po to żeby pisać to Ty się nie odzywaj i nie będzie problemu.
Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
to ze od tygodnia JESTEM na diecie, to nie znaczy ze tyle samo czasu sie nia interesuje....
i mnie nie chodzi o zolta, jakbys nie zauwazyla... tylko o fioletowa...
i o to sie chcialam spytac, bo chce wiedziec, i nie wiem po co dyskutujesz, skoro nie wiesz. jak nie bede miala o czym pisac to nie bede pisac i nie tobie to kontrolowac.
a jak mam problem, chocby blachy to sie zwroce do dziewczyn i prosze na przyszlosc, nie odpowiadaj mi jak nie wiesz.
Myślę że ta niemiła wymiana zdań jest tutaj zbędna. To jest forum o odchudzaniu, by nam pomagało w walce z kilogramami, a już na pewno nie powinno służyć do pokazania kto wygra walkę słowną. Mam nadzieję, że inne forumowiczki się ze mną zgodzą

Edytowane przez marzenioholiczka
Czas edycji: 2010-07-21 o 20:03
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 20:03   #4954
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Dziewczyny niech któraś mnie kopnie w 4 litery żebym się wzięła za ćwiczenia . Orbitrek służy mi za wieszak na ciuchy, steper podpiera drzwi,a na twisterze trzymam buty
jak ja bym chciala miec orbitrekaaaaaaa. mam steper i sluzy za stojak na kurz w piwnicy
Stary 2010-07-21, 20:07   #4955
JulietteCapulette
Raczkowanie

Cytat:
hej Dżuli
jeżeli tam rzeczywiscie jest ten myslnik to chyba zwrot "substancje slodzace" dotyczy zwiazkow wymienionych wczesniej, a to sa slodziki....

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

az strach sie bac....
Hej
Jest myślnik jest
Właśnie... ćwiczenia... przez ostatnie 2 dni się trochę rozleniwiłam muszę iść nadrobić
JulietteCapulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 20:11   #4956
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marzenioholiczka Pokaż wiadomość
Ooo jak miło To ja też witam na naszym forumCieszy mnie to że ktoś ma zbliżone "potrzeby" Tyle tylko że ja jestem dopiero 7 dzień na diecie i do 6 kg jeszcze mi trochę brakuje Ale chętnie mogę się z Tobą wspólnie poodchudzać Kilka naszych dukanek-weteranek (rym niezamierzony) prowadzi blogi z baaaaaaardzo ciekawymi przepisami, prostymi a jakże smacznymi

Myślę że ta niemiła wymiana zdań jest tutaj zbędna. To jest forum o odchudzaniu, by nam pomagało w walce z kilogramami, a już na pewno nie powinno służyć do pokazania kto wygra walkę słowną. Mam nadzieję, że inne forumowiczki się ze mną zgodzą
no niestety. ja tez nie mialam na to ochoty, ale nie lubie jak mi ktos wyjezdza, nie doczytawszy dokladnie tego co napisalam...
przed MADRYMI dukankami chcialam sie wytlumaczyc, ze skoro trwa dyskusja o zoltej i zielonej, to czy zle zrobilam pytajac o fioletowa??
a jak ten wpis kto odebral, to przeciez nie moja wina, nie potrafie przewidziec reakcji kazdej z Was z osobna. kto nie wiedzial to sie nie odzywal, a Ona miala najwiecej do powiedzenia.....

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

wiem. powinnam przejsc na priva, ale jakos nie przyszlo mi to wtedy do glowy...

przepraszam

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

dobrej nocy zycze
i wieeeelkich spadkow z ranca do jutra

Edytowane przez Aleksandra_M
Czas edycji: 2010-07-21 o 20:09
Stary 2010-07-21, 20:12   #4957
dph
Rozeznanie

Zgadzam się w 100% i mam nadzieję że ten wątek służy do dobrych rad i wspierania a nie kłótni :/
Stary 2010-07-21, 20:17   #4958
Peanut 1
Raczkowanie

A jaki Wy macie dziewczyny stepper ?
Pamietam moj stary mial regulacje ciezkosci i na tym mozna bylo pocwiczyc. Tyle ze sie rozwalil.
Kupilam nowiutki w Decatlonie i nie popatrzylam glupia i teraz mam tylko jeden stopien.
Ok , 5 minut da rade a potem to tak ciezko jakbym miala do lydy ciezarki uczepione. No i nie robie , bo nie chce nog kulturysty . bez tego sa grube.
Steper lezy i pewnie sobie polezy.

Edytowane przez Peanut 1
Czas edycji: 2010-07-21 o 20:18
Peanut 1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 20:23   #4959
dph
Rozeznanie

Cytat:
Myslalam, ze zanim sie przywitam to wszystko przeczytam , niestety nie ma szans. Biore to sobie na raty , takie jestescie aktywne

Pozdrawiam Was wszystkie a szczegolnie dph bo mieszka w moim ulubionym miescie ( mieszkalam niedaleko) i marzenioholiczke , ktora wedle podpisu ma taki sam cel zrzutki jak ja no i tez poblisku

Mieszkam aktualnie za granica i mam troche problemu z wyszukiwaniem produktow , wiec dotychczas zywilam sie malo urozmaicenie ale ten oklep zaczyna mnie juz dolowac.
Milego wieczorka
Ja również Cię gorąco pozdrawiam z mojego upss naszego pięknego Miasta Cóż za zbieg okoliczności że dołaczamy do tego forum tego samego dnia w dodatku mamy mniej więcej ten sam dzień diety - ja mam dziś 22. Brawo dla Ciebie za zrzucone kg!!! Ja na razie mam 4 mniej ale dla mnie to i tak ogromny sukces :P A jeśli chodzi o urozmaicanie to na prawdę niektóre blogi wizażanek są świetne. Właśnie się zachwycam bułeczkami z mikrofali i są rewelacyjne. Dzięki dziewczyny za superanckie przepisy
Stary 2010-07-21, 20:26   #4960
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
A jaki Wy macie dziewczyny stepper ?
Pamietam moj stary mial regulacje ciezkosci i na tym mozna bylo pocwiczyc. Tyle ze sie rozwalil.
Kupilam nowiutki w Decatlonie i nie popatrzylam glupia i teraz mam tylko jeden stopien.
Ok , 5 minut da rade a potem to tak ciezko jakbym miala do lydy ciezarki uczepione. No i nie robie , bo nie chce nog kulturysty . bez tego sa grube.
Steper lezy i pewnie sobie polezy.
Ja mam taki stepper http://allegro.pl/item1095399033_ste...r_kettler.html
ale jeśli mam wybierac to wole orbitreka, a mam takiego http://mmo.pl/1041-orbitrek-92321.html

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 20:29   #4961
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jolkah Pokaż wiadomość
ja jadłam właśnie naleśniczki z serkiem homo i słodzikiem, ahh niebo w gębie. Znaczy w buzi, ale było równie smacznie

Polecam
naleśniczki będą jutro na śniadanie, tez je kocham
teraz grzeszę nutellą light

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 20:32   #4962
Peanut 1
Raczkowanie

dhp zazwyczaj jak sie gdzies wyjedzie za granice to czlowiek docenia swoje miesciny , tereny i ogolnie ma sentyment do tego co utracil.
Ja nie z samego rybnika ale z pobliska. Tam jednak do szkoly chodzilam,
Mniejsza z tym.

Mam tu problemy w Niemczech z robieniem wiekszosci przepisow , bo nie dosc , ze musze sie naganiac za produktami , to wiekszosci nie ma.

Otreby zdobylam, tyle , ze zamiast skrobii maz przytagal mi dzis make kukurydziana. No i co ?
Jak w przepisie pisze skrobia , a moze by tak podmienic w razie potrzeby ?
Inna kwestia to taka , ze ja nie jem nieograniczenie jak to doktor zezwala.
Mam wyrzuty sumienia i ogolnie to dziala na psyche, ze sie ograniczam nawet w dozwolonych.
Ograniczam
Bo ja doskonale znam swoje mozliwosci i wiem ile umialabym wsunac na poczekaniu.

A jesli chodzi o ksiazke . Przyznam bez bicia.
Zadna ostatnio mnie tak nie nudzila. Brne przez nia po kawalkach. Nie wiem , moze juz wieczorem jestem zbyt wymeczona.
Bledem byc moze bylo tez to , ze zanim mi ja przyslano to ja napalona juz przekopalam wiekszosc dukanowskich stron.
To teraz w sumie czytam " legalnie " to co czytalam gdzie indziej.
Peanut 1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 20:32   #4963
marzenioholiczka
Raczkowanie

Dziewczyny słyszałyście już kiedyś piosenkę Kelly Family "I can't help myself"? Pierwszy raz puścił mi ją mój K. i tak teraz myślę, że za każdym razem ją sobie puszczałam gdy mi było ciężko to mi się udawało przezwyciężyć lęki, strachy, smutki a nawet i pokusy na coś "niedozwolonego"...gd zie najpierw zanim zaczęłam dietę rzuciłabym się na słodycze, pizze, frytki itd. bez zastanowienia. A teraz? Teraz wynalazłam sobie nowy sposób na "odreagowanie" i tak myślę, że może każda z nas powinna znaleźć sobie jedną rzecz, jedną czynność która ją uspokaja, która pomoże przezwyciężyć "kryzys" nawet w walce z kilogramami No i nie bedzie tak tucząca jak tabliczka czekolady
Stary 2010-07-21, 20:32   #4964
Rozeznanie

Cytat:
od bialka mozgi sie nam lasuja, czy jak??

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

ja widzialam w ksiazce ze sezam jest na liscie dopuszczalnych, na I fazie.
"Metoda..." str 41

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

ja robie placuszki z kurczaka

2 kurze cycki, 2 lyzki skrobii, 2 jajka, sol, pieprz, ziola (porcja na min 2 osoby lub 2 dni) (cycki siekasz w drobniutka kosteczke, mieszasz wszystko razem i smazysz placuszki na suchej patelni)

ja dorzuce do srodka papryke, cebule i podam z salatka bo jestem na PW,
na P mozna zjesc je z sosem
właśnie tak zrobiłam, dodałam sobie jeszcze trochę przyprawy do kebaba. Jakoś poleciało to dzisiejsze PP

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 20:43   #4965
dph
Rozeznanie

Cytat:
dhp zazwyczaj jak sie gdzies wyjedzie za granice to czlowiek docenia swoje miesciny , tereny i ogolnie ma sentyment do tego co utracil.
Mniejsza z tym.

Mam tu problemy w Niemczech z robieniem wiekszosci przepisow , bo nie dosc , ze musze sie naganiac za produktami , to wiekszosci nie ma.

Otreby zdobylam, tyle , ze zamiast skrobii maz przytagal mi dzis make kukurydziana. No i co ?
Mam wyrzuty sumienia i ogolnie to dziala na psyche, ze sie ograniczam nawet w dozwolonych.
Ograniczam
Bo ja doskonale znam swoje mozliwosci i wiem ile umialabym wsunac na poczekaniu.

Zadna ostatnio mnie tak nie nudzila. Brne przez nia po kawalkach. Nie wiem , moze juz wieczorem jestem zbyt wymeczona.
Bledem byc moze bylo tez to , ze zanim mi ja przyslano to ja napalona juz przekopalam wiekszosc dukanowskich stron.
Nie tylko u Ciebie są problemy ze skrobią, u nas też a przynajmniej u mnie
Jeśli chodzi o ćwiczenia to u mnie orbitrek też świetnie się sprawdza... ale w roli wieszaka Obiecuję sobie już od dawna chodzić wieczorami na basen który mam całkiem fajny nowy tuż pod nosem ale jak przychodzą te wieczory to już na nic nie mam siły i zasypiam przy czytaniu bajki córce :P Dlatego dziś już zmykam i życzę Wam wszystkim dużo spadków tej nocy ) Dobranoc
Stary 2010-07-21, 20:58   #4966
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez countryhouse Pokaż wiadomość
Doktorek to chyba raczej nie polecał białka w proszku z tego co wczoraj wyczytałam w książce 350 nowych przepisów
ale my pisalysmy o bialku soii, ktore to bialko jest uzywane do produkcji "mieska" dla wegetarian i jest polecane przez doktorka wlasnie dla osob, ktore nie sa miesozerne - nie jest to typowe bialko w proszku, ktore faktycznie nie jest polecana przez doktorka

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 21:02   #4967
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
zrobie, o ile dojde do kuchni...?
nie wiedzialam, ze na dukanie mozna miec ....e.... jak to ladnie powiedziec... odwrotnosc zatwardzenia

ktoras z Was tak miala?? ledwo do domu doszlam... myslalam ze bede w parku pod drzewem w bialy dzien gacie sciagac
to ja to ...e... zazdroszczę u mnie dzisiaj porcelanki nie było ... mam nadzieje że z rana cola podziała

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
Kochana jesteś tydzień na diecie i wszystkie rozumy zjadłaś.Ja na diecie jestem prawie rok i nie jadłam żółtej fasolki i żyję.Jak nie masz innych problemów lub piszesz na wątku tylko po to żeby pisać to Ty się nie odzywaj i nie będzie problemu.

dziewczyny nie istotne czy ktoś jest tydzień dwa czy rok - szkoda postów na takie wymiany ... dajcie spokój .....

upiekłam sernik - był wielki wyszedł mi z blaszki byłam dumna - aż mąż nie wybuchł śmiechem gdy ujrzał mojego wielkoluda ... ktoś mi go zaczarował i opadł - ale jest smakowy !!!!!
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 21:06   #4968
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
to ja to ...e... zazdroszczę u mnie dzisiaj porcelanki nie było ... mam nadzieje że z rana cola podziała

dziewczyny nie istotne czy ktoś jest tydzień dwa czy rok - szkoda postów na takie wymiany ... dajcie spokój .....

upiekłam sernik - był wielki wyszedł mi z blaszki byłam dumna - aż mąż nie wybuchł śmiechem gdy ujrzał mojego wielkoluda ... ktoś mi go zaczarował i opadł - ale jest smakowy !!!!!
Serniki mają to do siebie że lubią się odczarować i ... upaść Ale nawet takie cieniutkie są przepyszne

Cytat:
Mniejsza z tym.

Ograniczam

Moja siostra mieszka w Niemczech i ponoć w sklepie ze zdrową żywnością znalazła Skrobię Kukurydzianą, Otręby i pozostałe "cuda niewidy na kiju" z naszej diety... więc Ty na pewno też coś znajdziesz tylko trzeba trochę dłużej poszukać
Stary 2010-07-21, 21:08   #4969
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Serniki mają to do siebie że lubią się odczarować i ... upaść Ale nawet takie cieniutkie są przepyszne

Moja siostra mieszka w Niemczech i ponoć w sklepie ze zdrową żywnością znalazła Skrobię Kukurydzianą, Otręby i pozostałe "cuda niewidy na kiju" z naszej diety... więc Ty na pewno też coś znajdziesz tylko trzeba trochę dłużej poszukać

nawet po takim upadku ja go podniosę prosto do żołądka

myślę że w sklepie ze zdrową żywnością wszystkie niezbędne produkty znajdziemy włącznie ze skrobia której u m nie w marketach czy hiper nie ma ...
Stary 2010-07-21, 21:10   #4970
angel001
Zakorzenienie

Czesc Dziewczyny
w 11 i 12 częsci nie byłam z Wami w ogóle a zaraz 13
tak Wam zazdroszczę, że sobie dukacie i powoli mieścicie się w swoje wymarzone rozmiary
ja od 5 tygodni jestem za granicą, a tutaj zbytnio nie ma warunków na dukanie, już widzę, że trochę mi się przybrało. Mam nadzieje, że przez następne 2 miesiące nie przybiorę więcej. A jak tylko wrócę to zabieram się za siebie spowrotem, bo to sama przyjemność no prawie
Stary 2010-07-21, 21:17   #4971
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel001 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny
w 11 i 12 częsci nie byłam z Wami w ogóle a zaraz 13
tak Wam zazdroszczę, że sobie dukacie i powoli mieścicie się w swoje wymarzone rozmiary
ja od 5 tygodni jestem za granicą, a tutaj zbytnio nie ma warunków na dukanie, już widzę, że trochę mi się przybrało. Mam nadzieje, że przez następne 2 miesiące nie przybiorę więcej. A jak tylko wrócę to zabieram się za siebie spowrotem, bo to sama przyjemność no prawie
witaj ... 5 tygodni bez dukania a na jakiej fazie zakończyłaś ??
Stary 2010-07-21, 21:18   #4972
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:

nawet po takim upadku ja go podniosę prosto do żołądka

myślę że w sklepie ze zdrową żywnością wszystkie niezbędne produkty znajdziemy włącznie ze skrobia której u m nie w marketach czy hiper nie ma ...
No w to nie wątpię, byś mu pozwoliła zbyt długo leżeć taki niewinny, po ciężkim upadku... Przecież słabym trzeba "pomagać" więc my mu pomożemy się "strawić"
Stary 2010-07-21, 21:24   #4973
angel001
Zakorzenienie

Cytat:
witaj ... 5 tygodni bez dukania a na jakiej fazie zakończyłaś ??
na drugiej udało mi sie 7 kg zrzucić ale połowę już chyba przybrałam, przynajmniej po brzuchu widać, ale w spodnie jeszcze się mieszczę
nawet wagi tutaj nie mam, żeby się zwazyć
wiem, że za drugim razem to już nie będzie to samo co za pierwszym raziem, kiedy kg lecą żwawiej, ale mam nadzieję, że silna wola mi pomoże
A Wam jak leci odchudzanko w te upalne dni?
Stary 2010-07-21, 21:25   #4974
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
No w to nie wątpię, byś mu pozwoliła zbyt długo leżeć taki niewinny, po ciężkim upadku... Przecież słabym trzeba "pomagać" więc my mu pomożemy się "strawić"

hehee jest pychocia podzieliłam na 4 dni ...więc grzecznie czeka na jutro

dobra jutro muszę zrobić obiad ale nie kurczakowaty co zrobić ???
Stary 2010-07-21, 21:25   #4975
SimplyDivine
Zakorzenienie

Wpadlam pochwalic sie dzisiejsza obiado-kolacja.. Burgery z soi i warzywny chutney
Stary 2010-07-21, 21:28   #4976
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel001 Pokaż wiadomość
na drugiej udało mi sie 7 kg zrzucić ale połowę już chyba przybrałam, przynajmniej po brzuchu widać, ale w spodnie jeszcze się mieszczę
nawet wagi tutaj nie mam, żeby się zwazyć
wiem, że za drugim razem to już nie będzie to samo co za pierwszym raziem, kiedy kg lecą żwawiej, ale mam nadzieję, że silna wola mi pomoże
A Wam jak leci odchudzanko w te upalne dni?

uuu to niedobrze że się przybrało ale nie ma co się dziwić jak się do końca II nie przeprowadziło ...
u mnie początek a już w górę piję dużo wody i myślę że to są owe wzrosty

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Wpadlam pochwalic sie dzisiejsza obiado-kolacja.. Burgery z soi i warzywny chutney

wygląda niesamowicie - jak smakuje
Stary 2010-07-21, 21:30   #4977
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Ślinka az cieknie na sam widok a jakby tak się jeszcze dało przez internet poczuć smak to bym Ci je chyba ukradła

Cytat:

hehee jest pychocia podzieliłam na 4 dni ...więc grzecznie czeka na jutro

dobra jutro muszę zrobić obiad ale nie kurczakowaty co zrobić ???
To może coś z tuńczykiem? Albo jakaś rybka? Ja mój serniczek też już 3 dzień jutro będę jadła bo szkoda mi go było zjeść jednego dnia i potem mieć wyrzuty sumienia Lepiej ćwiczyć opanowanie od razu niż dopiero po wyjściu z diety kiedy wszystko bedzie kusić
Stary 2010-07-21, 21:30   #4978
SimplyDivine
Zakorzenienie

Konczita bylo pyszne Jeszcze dwie takie porcje mam a tylko polowy soi uzylam.. Bedzie na jutrzejszy lunch w pracy a reszte chyba zamroze
Stary 2010-07-21, 21:30   #4979
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:

Milego wieczorka
witaj na forum , mialam sie pytac gdzie mieszkasz, ale potem doczytalam wiecej info, jesli sie nie myle to jedna z forumowiczek cloe (przepraszam jesli zle napisalam) mieszka w Niemczech, wiec moze Ci pomoze

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Ja mam taki stepper http://allegro.pl/item1095399033_ste...r_kettler.html
ale jeśli mam wybierac to wole orbitreka, a mam takiego http://mmo.pl/1041-orbitrek-92321.html
masz taki sprzet, a nie cwiczysz wykrzes z siebie troche sily, zapodaj sobie orbiterka na poczatek na 15 min potem zwiekszaj czas, mi najlepiej cwiczy sie z muzyka w uszach (czyt.: mp3, moge wtedy wylaczyc moje dzieci , mamo chce pic, mamo chce czekoladke, mamo chce to i tamto, szczegol ze tata siedzi obok ) nie masz wyjscia musisz ciwczyc, bede natretna i bede pytac codziennie

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 21:33   #4980
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
To może coś z tuńczykiem? Albo jakaś rybka? Ja mój serniczek też już 3 dzień jutro będę jadła bo szkoda mi go było zjeść jednego dnia i potem mieć wyrzuty sumienia Lepiej ćwiczyć opanowanie od razu niż dopiero po wyjściu z diety kiedy wszystko bedzie kusić

ale co z tym tuńczykiem ... ? może na obiad zjem makrele ?
masz rację z tym kuszeniem mnie od wczoraj wszystko kusiło .. nawet zupa męża ... mimo że nigdy za jarzynową nie przepadałam

Cytat:
Konczita bylo pyszne Jeszcze dwie takie porcje mam a tylko polowy soi uzylam.. Bedzie na jutrzejszy lunch w pracy a reszte chyba zamroze

kobieto dawaj przepis na to cudo ... w II fazie można na PW ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości