|
|
#2041 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
ZakreconaNaMaxa - a więc te bzdury dedykuję Tobie; )
A na rulonie papierosa napiszę Twe imię. Dwa uzależnienia w jednym pakiecie. ..i okazuje się, że nikt nas nie okłamał, tylko my zbyt dużo sobie wyobrażaliśmy. Wiecie, jak to jest ? Niekiedy spotykacie kogoś wspaniałego, ale to trwa tylko chwilę. Może w czasie wakacji, w pociągu, nawet w kolejce do autobusu. Ociera się o wasze życie na krótki moment, lecz w bardzo specjalny sposób. I zamiast zalewać się łzami, że nie może zostać dłużej, że nie możecie się lepiej poznać, czyż nie lepiej cieszyć się, że w ogóle się zjawił?
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
jej, jak dawno mnie nie było. -.- trochę zawaliło mi się w życiu, ale czas się pojawić i zacząć na nowo.
cudowne! <3bajkowa - moje kochane Słoneczko. <3 Mrs Unfabulous - dziękuję! <3 uwielbiam Cię!! _________________________ ______________ 'poczułem coś, co ludzie normalnie nazywają radością. przez krótką chwilę tylko, ale wiem, że znowu była we mnie. wróciłem. z jednym postanowieniem: zapchać tę czarną dziurę w duszy. zapchać, uszczelnić i tak żyć, aby się więcej nie otworzyła'. 'życie to nie teatr. nie wystarczy zmienić maski, kiedy się coś spieprzy'. 'gdzieś między pierwszym skurczem, a dobrym dreszczem'. 'bez Ciebie, jakby bez ręki. jak niebo bezchmurne, które traci błękit'. 'moje pierwsze samobójstwo'. ja po prostu nie chcę pamiętać, kochać go, wspominać. odrzucam wszystkie myśli z nim związane. jest mi łatwiej. zaczynam żyć.
|
#2043 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję, że mnie kochasz. Bo robisz to idealnie.
|
#2044 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję ; * i wracaj ; ) Cytat:
łaaaa ________________ 'Come away with me in the night.
Come away with me and I will write You a song.' Chodź, daleko stąd ze mną, w nocy. Chodź, daleko stąd ze mną i napiszę Ci piosenkę.
|
|
|
#2045 |
|
Raczkowanie
|
poprostuAsiss- jaa? i to jeszcze obok takich talentów? Kochana Ty jesteś prawdziwym talentem!
szacun i wracaj szybciutko![]() Dowodem na twoje niekochanie jest chociażby ona. Najgorsze jest czekanie. Czekanie aż w końcu powiesz, że jestem kimś... kimś ważnym. A gdy już spojrzysz na nią, gdy już wyczytasz z jej oczu, kim dla niej jesteś, nie rób nic. Tylko pokochaj.
|
|
#2046 |
|
Zadomowienie
|
z innej bajki - jak Ty mnie okradasz, to mam po co tworzyć.
![]() i chcę być. nie zabawką i przerwą w grze. chcę być wszystkim, a nie tylko fragmentem!
|
|
#2047 |
|
Raczkowanie
|
zawsze gdy coś do mnie mówiłeś, krzyżowałeś palce.
bo gdy patrzę w Twoje oczy pilnuje się jedynie bo nie powiedzieć "kocham Cię" dawałam ci szansę za każdym razem,a wszystko to co robiłeś zawsze mnie dołowało. _________________________ __ |
|
|
|
#2048 |
|
Rozeznanie
|
poprostuAsiss - dziękuje, i już tęsknimy ![]() latin rebellious Siatkarka18 chcialam byc - okradam Teraz żyjemy chwilą I oboje ignorujemy prawdę Jego serce zawiodło i oboje przestali oddychać Bledszy odcień bieli ciemniejsza strona czerni Dla niej ukrył miłość jak gwiazdy przykrywają niebo schował dla siebie jej serce A jeśli zaczekamy również możemy się zakochać sekundę za późno Chwila zawieszona w czasie
Po co jest życie skoro miłość istnieje tylko w myślach? Czym jest romantyczność? Niczym! lecz portretem pozostałej pustki, przechodzącym chmurą krzywdy Mój kolorowy świat zamienia się w szarość przypominając sobie wspomnienia: zielone oczy, zielone oczy Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-07-21 o 17:44 |
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
desiree01 absorbeed latin Toogether93
Cytat:
wracaj szybko. Pocałował mnie. W tak naturalny i oczywisty sposób, jak by to robił zawsze. Zupełnie bez żadnego wyraźnego powodu. Pocałował mnie tak, jak jeszcze nikt. Wydawało mi się, że tracę przytomność. Tak długo czekałam. Może i był doskonałym chłopakiem, ale ona nie chciała doskonałości. Pragnęła miłości... Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-07-21 o 17:45 |
|
|
|
|
#2050 |
|
Raczkowanie
|
coronflower_ - nie bardziej niż Ty. < 3
grise - ja też, ja też. myszka23101 - właśnie się dowiedziałam. cieszę się. latin - poprostuAsiss - o żesz. uwielbiam. czekamy na Ciebie.szukając piękna, które inni wyrzucili. z wielkich słów kręcimy dziś komedię. someone like you. mam to, na co zasłużyłam. mam brak ciebie. 'Prawdziwy przyjaciel, jeżeli nawet na końcu świata byłby, wie, kiedy Tobie jest naprawdę źle.' Gdybym mogła wybierać jeszcze raz.. Chyba nastałaby cisza.
|
#2051 | |
|
Raczkowanie
|
dziękuje słonko za wyróżnienie
wracaj szybciutkoo bd tęsknić Cytat:
![]() ______________________ Nasz związek jest wyjątkowy nie ma tu przyjaźni, miłości , pomocy. Nie ma uczuć, pożądania. Nie ma ukrytych spojrzeń, skradzionych dotyków, wymarzonych pocałunków. W pełnej sali, wśród obcych nam znajomych, tkwimy samotni, ze swoimi smutkami, czekając na czegoś koniec. Zatrzepotałaś w tańcu ciał, sercem jak rzęsą o świcie. nadzieja - największa oszustka wszechczasów. jeszcze raz poczuć lipcowy pocałunek.. rzucam sercem o ziemie, rozbijam je o ściany to i tak na nic, nadal krzyczy w niebogłosy. tyle bólu sprawia nam twoje zapominanie, bo bez ciebie nie ma nas, choć w domu na ścianie dalej widnieje zapach suszonej róży, którą kiedyś podarowałeś mi z wymalowaną miłością na twarzy, teraz wszystko się zmieniło, każdy poszedł inną drogą. nie ma już suszonej róży, ani blasku błękitu. nie dla nas, dziś gorące pocałunki i gorąc naszych dłoni, splecionychw mocnym uściskiem. choć wciąż jesteśmy razem, razem a jednak trwamy osobno.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
`zastanawiam się, czy to było zwykłą iluzją, czy rzeczywiście miało miejsce. przepraszam ja śniłam? czasem mam wrażenie, że umarłam i biernie biorę udział w życiu. czuję się obok, nie czuję się już pośród. kiedy wstępuję do świata żywych, to jakieś siły spychają mnie cały czas w cień. może jestem już własnym cieniem? wcale bym się nie zdziwiła, nikt by się pewnie nie zdziwił. wiecznie chodzący smutek. może wreszcie czas to zmienić i nareszcie zacząć się uśmiechać? ot tak.` +BananowaDelma - aj .. skoro mnie potrzebujecie .. to jestem dziękuję za pamięć Karolinko <3 ![]() poprostuAsiss - dziękuję za docenienie też Cię kocham <3i wracaj do nas szybko ![]() baw się dobrze na wyjeździe <3yhm.. wróciłam ? ![]()
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-07-21 o 18:58 |
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
poprostuAsiss - dziękuję, wracaj do nas szybko
limitowanaa - no i dobrze aaa nie ma za co ![]() witamy nowe, polecam czytać regulamin i dostosować się do niego. ![]() __
wierzyłam w św. mikołaja, czterolistną koniczynę, bezchmurne niebo, tęczę, zębowe wróżki i miłość od pierwszego wejrzenia. gdy ta ostatnia okazała się złudną, przestałam wierzyć we wszystko. potrzebuję być sama, nie samotna. otworzyłam oczy, zobaczyłam ciebie - od razu wiedziałam, że śnię. wiem, że patrzysz na mnie z góry i mimo, że stąd ciebie zabrał los - jesteś. będę silna i będę walczyć. wiem, że kiedyś wygram. Twoja (nie) miłość do mnie. zawaliłeś mój świat zaraz po tym, gdy go naprawiłeś. |
|
|
|
#2054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ojej , nie wierze dziekuje dziekuje ;* miło mi strasznie. i wracaj szybko ; *mogę narysować ci serce? tylko ja pragnę tak twojego szczęścia. kochanie, to nie ten film i nie ta bajka. tutaj nic nie kończy się happy endem. za mało cię znam, żeby pokochać.
|
|
#2055 |
|
Raczkowanie
|
Witam pisze rzadko, ale czytam i kradnę regularnie ;**;***
"gdybym tak tylko mogła mieć znowu szanse bycia razem z Tobą ... I tu ode mnie może coś się przyda ![]() I te Twoje czekoladowe oczy w których widziałam dosłownie wszystko Zawsze mówię że to już ostatni raz płacze przez " nich " po czym znowu kolejna łza spływa tym razem przez Ciebie ... A serducho znów prosi o dawke szczęścia i miłości tylko skąd ją wziąść to nie wiem ...: I nie chce być znowu dziewczynką ze złamanym sercem Moje łzy nigdy nie były tak słodkie gdy byłeś przy mnie , ale nigdy też nie były tak gorzkie jak teraz ... No i tyle ![]() ![]() |
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Łza radości cisnęła się spod powiek. Ona bierze to co daje życie i wciąż nie przestaje wierzyć. Przytłoczona myślami, oczy stanęły jej w mroku. Ona jak kamień zarazem jak zapach kwiatu. Od tamtej pory ona była częścią jego nieba . Dlaczego żyła na marginesie nigdy nie zrozumiała. Ona bez niego nie potrafiła iść do przodu. Wciąż razem gdziekolwiek by nie byli. To co daje nam życie zabiera też bez reszty .
|
#2057 |
|
Zadomowienie
|
Moje duże uwielbiam
Kofeina w RedBullach- zawsze coś zabiorę Uwielbiam takie krótkie opisy ellwinga- no ja taam pamiętałam i czekałam CukrowaPanna- ![]() ______________ Sensem życia jest dla mnie samo życie Prostak zawsze Cię znajdzie. Jakiegoś konkretnego to Ty sobie musisz sama poszukać ![]() -Jesteś doskonale piękna! -Taj jak Droga Mleczna? -No...może nie masz stu tysięcy lat świetlnych...ale pomimo tego nie cofnę słowa.
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
< 3
poprostuAsiss dzięki za uznanie. udanego wypoczynku. ![]() Malinowa Girl dziękuję, Madziuchna : * Desire x3_ cała przyjemnosc po mojej stronie. ![]() grise , kontrastowa0 a ja nie pozostaje wam dłużna. ;-) without_demur moja chcialam byc jesteś nareszcie. <3 caroline060 kamisha ??? przeżyjmy chwile, których się nie zapomina tylko spojrzenie, tylko słowo a potem znów cisza ciemność i cisza " znalazłem te usta, których kształt kocham, gdy się śmieją" została nam tylko ta cholerna cisza palę papierosa i patrzę w twoje oczy
myśląc, że to piekło w mojej głowie nigdy się nie skończy
|
|
#2059 |
|
Rozeznanie
|
cześć, dziękuję
there will always be a:
lie in believe over in lover end in friends us in trust and if in life
|
#2060 |
|
Rozeznanie
|
Uwielbiam zimę, bo kocham czuć ciepło twego ciała.
______ mówisz, że jestem głupia przez to, że Ci mówię, że Cię kocham. mogę być głupia niż idiotycznie się tego bać.
Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-07-21 o 20:53 |
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
poprostuAsiss - dziękuję skarbku, miłego wypoczynku ![]() *** ' nikt tak pięknie jak Ty, nie mówił, że boi się miłości... ' Czasami czuję lęk przed jutrem. Tak naprawdę nie wiem co przyniesie dzień i czy znów nie wyznasz mi, że masz inną... I mimo, że potrafię się śmiać bez Ciebie nie umiem zapomnieć o Tobie... Boję się być szczęśliwa, boję się Ciebie. Odeszłam od Ciebie z nadzieją, że będziesz próbował mnie zatrzymać... Bez Ciebie zapominam jak się nazywam, jesteś mną, jesteś całym moim życiem, no! ![]()
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#2062 |
|
Rozeznanie
|
Usiadła na zimnej, marmurowej posadzce. Włożyła słuchawki do uszu i wzięła telefon do reki. Zaczęła czytać wiadomości od Niego. Z każdym nowo odczytanym sms'em wracało coraz więcej wspomnień. Przez długie godziny czytała Jego kłamstwa. Łzy napływały do jej oczu z coraz większą silą. Była zbyt słaba, aby usunąć wspomnienia, którymi dławiła się co dnia. Żyła przeszłością. Żyła Nim. Pomimo tego, ze kłamał. Pomimo tego, ze ja zostawił.
Każde głębsze uczucie prowadzi do cierpienia. Miłość bez cierpienia nie jest miłością. Poprosiłam o kubek gorącej czekolady, a Ty dałeś mi siebie i ciepły koc.
|
#2063 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze nie doszłam do tego jak cytować (tak wiem, idiotka ze mnie...;/)
więc dlatego pozwolę sobie skopiować te wasze opisy które mnie zauroczyły BananowaDelma - wierzyłam w św. mikołaja, czterolistną koniczynę, bezchmurne niebo, tęczę, zębowe wróżki i miłość od pierwszego wejrzenia. gdy ta ostatnia okazała się złudną, przestałam wierzyć we wszystko. patrycjaxpp - kochanie, to nie ten film i nie ta bajka. tutaj nic nie kończy się happy endem. za mało cię znam, żeby pokochać. czeko_ladka - A serducho znów prosi o dawke szczęścia i miłości tylko skąd ją wziąść to nie wiem ...: I nie chce być znowu dziewczynką ze złamanym sercem Wreeednia - Prostak zawsze Cię znajdzie. Jakiegoś konkretnego to Ty sobie musisz sama poszukać ![]() -Jesteś doskonale piękna! -Taj jak Droga Mleczna? -No...może nie masz stu tysięcy lat świetlnych...ale pomimo tego nie cofnę słowa. niewieszjaktesknie - I mimo, że potrafię się śmiać bez Ciebie nie umiem zapomnieć o Tobie... Wy to na serio talenty macie _______________ Wiesz, uważałam cię za na prawdę fajnego faceta... Szkoda, że jak go lepiej poznałam to zmieniłam moją opinie na bezlitosnego i zapatrzonego w siebie dupka.. Jeszcze raz skradnij moje serce, to zobaczysz co to znaczy szpilka w tyłku !! Biszkopty, czekolada, batoniki i gorące kakao - dla nieszczęśliwie zakochanej dziewczyny przynajmniej to jest namiastką szczęścia. |
|
|
|
#2064 |
|
Przyczajenie
|
miałeś kiedyś chwile, że zwątpiłeś w sens swojego życia ?
potrzebuję Cię. z dniem dzisiejszym dla mnie umarłeś. moje serce krzyczy! dla wszystkich jestem gwiazdą. pewną siebie, wygadaną, roześmianą dziewczyną. mam mnóstwo przyjaciół a jeszcze więcej znajomych. jestem uwielbiana. dla ciebie jestem nikim. nie-miłość. jutro zaczyna się moje nowe życie. bez C i e b i e . modlę się byś nie zobaczył w moich oczach miłości. nie wymagam byś pamiętał, wystarczy mi, że nie zapomnisz. i cieszę mordę na Twój widok. miłość jest głupia! Tobą oddycham. przez te 69 dni byłam najszczęśliwszą kobietą na świecie. nie czuję Twojej 'miłości'. |
|
|
|
#2065 |
|
Raczkowanie
|
Wypociny mOje: W deszczowy dzień idąc koło ciebie czuję, że światu zabraknie miłości dla innych ludzi.... Proszę posłuchaj chociaż jak brzmi słowo "KOCHAM", przecież nie zabraknie chwili, a zerwiesz ze mną kiedy indziej.! Więc mówisz, że nic z tego...to może zaczniemy co innego .? Jeździmy na rolkach trzymając się za ręce, a ja boję się, że mnie puścisz i nie odnajdę cię wśród tych tłumów.. ![]() To może obgadamy TO przy kolacji ze śniadaniem?? Przyjdź i zobacz jak żyje dziewczyna bez tlenu z sercem na talerzu!!! Chole.ra jasna pocałuj mnie, bo jak nie to wyjdę z siebie stanę obok i zrobię to za ciebie.!
|
|
#2066 |
|
Zadomowienie
|
Przeżyć coś równie dobrego albo lepszego niż Ty nie można.
Właściwie nic mi nie jest. To znaczy jest mi wszystko. Okazja to coś, czego nie potrzebujesz, w cenie, której nie możesz się oprzeć. Co to znaczy ‘oprócz Ciebie’ ? On tak ładnie kradnie : * Odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę. Widzisz ? Rozjechali mi księcia.
"Musisz lubić dziś to dziś Ciebie polubi, a o wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie..." Edytowane przez pigigel Czas edycji: 2010-07-21 o 22:27 |
|
|
|
#2067 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
życzę powodzenia ![]() ------------------------ "DANE NAM BYŁO SŁOŃCA ZAĆMIENIE NASTĘPNE BĘDZIE MOŻE ZA 100 LAT " "i kolejny raz wszystko trafił szlak " Czy ta walka o tę miłość ma sens, to przecież zbieracz serc jest. "Bo kiedy w końcu traca sens słowa kocham Ciebie " i czekam na te głupie zwykłe „hej co tam „ Edytowane przez czeko_ladka Czas edycji: 2010-07-21 o 23:04 |
|
|
|
|
#2068 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2069 |
|
Raczkowanie
|
poprostuAsiss - dzięękuję i czekam na powrót
Nigdy o nic nie prosiłam. Myślałam, że nie potrzebuję niczyjej pomocy, obecności, uczucia. Jednak w tej chwili widzę w jak wielkim byłam błędzie. Tak więc błagam, nie odchodź, bo wiem, że bez Ciebie nie dam rady. Piękno życia polega na tym, że jest ono tak kruche. Nigdy nie wiadomo, kiedy śmierć zapuka do naszych drzwi. Właśnie to jest niesamowite. Często sam strach przed działaniem nie pozwala nam dojść do celu. Wiem, że trudno mnie kochać. Ale Ty podobno lubisz wyzwania.
|
|
#2070 |
|
Raczkowanie
|
z każdej . ?
______________________ Najlepiej powiedzieć "to przez nią" niż przyznać się do własnego błędu . A słyszałam , że przyjaciele zawsze pomagają . przyjaźń . ? Lepiej o tym nie mówmy . Można prosić o link do wątku z prośbami . ?
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

cudowne! <3

za dużo tu nowych..
szacun
i wracaj szybciutko