|
|
#4351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(nie będę się lepiej rozpisywać... )Tru, do urzędu miasta, tam jest wydział ewidencji ludności. Tam zrobisz coś takiego jak zgłoszenie pobytu. http://www.mswia.gov.pl/portal/pl/36..._miesiace.html
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-07-22 o 00:02 |
||
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja jestem.
Wróciłam z wycieczki do bazyliki i puszczy, a w domu przesyłki - miniaturki. Jak W. to zobaczył, krzyknął "NIEEEE!!!! Nie tutaj!!!! Idź pod wyciąg". Rzeczywiście, wszystkie dryndusy(skąd wiedział? ), ale jeden zapach pomyślałam, świeży. Dałam do powąchania "Nie, nie, nie chcę!!!!" "Ale Wojtuś, to cytrus!" Powąchał, skrzywił się "Cytrus, cytrus" wycedził ironicznie "Taki cytrus, jakby ktoś sobie pomarańczę w d...ę wsadził"
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy to serio serio prawda że nie ma szans sie dostać od tak z ulicy z zewnątrz bez cioci w środku takiego urzędu ?
|
|
|
|
|
#4356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Betty podsumowanie zupełnie niechcący i nieudolnie bardzo
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-22 o 00:06 |
||
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale cóż... skoro żeby się zaczepić na dłużej trzeba mieć odpowiednie nazwisko...
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
dobra to ja poproszę o podsumowanie całe bo byłam tylko dziś jak byłyśmy we 3 chyba - a co z resztą ?
która da upust ? komu się kce ? ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
ja nie mam szans na żaden staż ani nic - vivat PUP - i kurde bele nie wiem któredy do boju |
|
|
|
|
#4360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moja przyjaciółka, właśnie załapała super robotę w sekretariacie zespołu szkół, oczywiście przez koneksje i to z UM właśnie ![]() mam za małą rodzinę
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
ludzie nie no to co normalnych ofert juz nie ma w UM lub USC
dobra zmiana tematu - dzięki jednakże za kubeł zimnej wody - bo dół mi dziś tak potrzebny jak kolejny guz na głowie |
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ale... ostatnio się dokopałam do jednego powiązania... ![]() moja córka chodzi do społecznej szkoły (to takie hermetyczne środowisko co sobie pomaga...) i matka jej najlepszej koleżanki pracuje w wojewódzkim... ma rozpuścić wici, że poszukuję... ![]()
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze myślałam że są większe luzy - tzn nie duze ale że jakoweś w ogóle istnieją dziś mi się śniło że z litości znajomi przyjęli mnie na pół etatu do pracy - od rana miałam zajmować się ich dzieckiem i gotować im obiady - byłam tak skonana bo każdy grymasił każdy chciał co innego, w efekcie czego gotowałam jak niewolnica 3 różne potrawy a ich dziecko miało 14 miechów i adhd - że z rańca jak się obudziłam to pierwsze co to sprawdzialm na zegarku jaki dziś dzień żeby nie musieć tam wracać pierdzielę zapuszczam Californication - po tym sny będą lepsze Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-22 o 00:30 |
|
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, idę łapac cmoki
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niby są konkursy... ![]() Ja się przyglądałam ostatniemu, na informatyka w um. Pracę dostał pociotek jakiegoś pana na stołku... Z praktyk pamiętam, jak jednego dnia miałam stertę decyzji do podbicia. A przyszedł wtedy jakiś poseł i patrzył jak te pieczatki przybijam. W końcu mówi, że jemu się strasznie podoba jak to robię i chciałby żebym w jego biurze przybijała te pieczątki ![]() To mu wypaliłam oburzona, że nie szukam pracy! Mina mu zrzedła... ale teraz bym może i rozważyła.... ![]() No wiem...
|
|
#4366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
amen Cytat:
, musiałaś bardzo ładnie pieczątki przystawiac
|
|
|
#4367 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Przepraszam, ale zdanie to zabrzmiało tak... tak groteskowo bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
--- Znowu się zaduszki robią
|
|||||
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Taa... i nabrudzić sobie w papierach pracą dla jakiegoś aferanta
Jakiś obleśny mi się wtedy wydał... Szkoda, że nie mam kota... już 3 ćmy mi tańczą dookła lampy. I już prawie przemogłam swoją fobię, bo już nie poluję na nie z rurą od odkurzacza, a łapię w pudełka i wypuszczam. Aż sobie zapuszczę Ćmową Piosenkę Ciekawe czy z ważkami mi kiedyś też przejdzie, to są dopiero potfforry
|
#4369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ironi też taka ilość dozwolona dla zakamuflowania poczucia zazdrosci oj zaduszki jak ch... szki mówcie co chcecie ale Kathleen Turner w Californication mnie rozbraja za każdym razem i za takie role powinno się rozdawać nagrody Betty - z ważek wyleczyłam się sama - ale widziałam w tv ( ona ponoć kłamie) i czytałam że hipnozą leczą fobie - z motyli chuop laskę wyleczył ja ćmy kocham bo mam z nimi miłe wspomnienia gdybym nie bała się hipnozy to bym sobie poszła żeby mi świeże rany zaleczyli tzn wykasowali jak z dysku twardego - wiem ze psycholog nawet nie pomaga tylko czystka ale się bojem co to ta hipnoza bo ludzie jedno gadają a w sumie nie wiadomo co tam się dzieje Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-22 o 01:14 |
||
|
|
|
#4370 | ||
|
Zakorzenienie
|
jakie zaduszki
![]() Cytat:
Cytat:
, ja uratowałam dziś już ok. 20 szt
|
|
|
#4371 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jedyne, czego boimy się po równo, to pająki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To określenie dusznej aury za oknem & wewnątrz domu, wywołanej czynnikami atmosferycznymi (copyright by rachell)
|
|||
|
|
|
#4372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja bardzo je lubięCytat:
z radosnych doniesień: - Laska po zabiegu, ma się dobrze )
|
|
|
#4373 | |
|
BAN stały
|
Fajne... gdy się znajdują nie bliżej, niż 100 m ode mnie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam powoli
dobrej nocy
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu, chciałabym usłyszeć to "nie odwracaj się teraz"
Ja też się pająków boję... Zdradzę Wam sekret- smutno trochę bez braci mniejszych- prusaków. Pusto w domu ![]() Ściskam na dobranoc
|
#4376 |
|
BAN stały
|
Uwaga! Mam strasznego pająka w awku!
![]() --- No i dobranoc ![]() Edit: Kamena! Dlaczego jeszcze nie śpisz o tej nieludzkiej porze?
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-07-22 o 02:41 |
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sił nie mam na więcej ale to dobrze dla mnie obmyślam poważnie terminarz spotkań/zlotów cała Polska included albo teraz albo nigdy |
|
|
|
|
#4378 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wbrew pozorom to da się przeżyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
słitaśny ![]() Siema Stęskniłam się za Wami (i za swoim avkiem - chyba się zabujam przypomniało mi się dzisiaj, ze w sobotę czeka mnie farbowanie włosów - bleh, jak ja tego babrania nie lubię Za to będę mieć czerń nad czerniami na łepetynie ![]() BTW, wczoraj czytałam, ze Forbes ogłosił listę krajów, w których żyję sie "najszczęśliwiej" (względy ekonomiczne, społeczne itp) - wygrały kraje Północy: Dania, Szwecja, Finlandia, Norwegia... Laski, to kiedy emigrujemy?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-22 o 09:17 |
||||||
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
To ja wybieram Norwegię
Ale wolałabym Urugwaj albo Madryt![]() Jezu, jaki upał. Mam pootwierane wszystkie okan a w domu, ale to nic nie daje Tzn kotki, bo mały jest do wszystkich nastawiony przyjaźnie, ale one nie chcą tego docenić ). Misza uwielbia jak go delikatnie wycieram wilgotnym ręcznikiem po brzuchu - sam się podstawia![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, idę łapac cmoki

)