|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nieustanna walka, do stracenia 10+ Zapraszam! Start - lipiec
dziewczy moim c elem jest 55kg
![]()
![]() |
#392 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich z samego rana, pełna zapału do diety i ćwiczeń
![]() ![]() ![]() Wy też zauważacie takie rzeczy? ![]()
![]() |
#393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
wyjeżdżam jutro wieczorem na tydzień, więc podaję swoją przedwyjazdową wagę
![]() ![]() mój cel to ok. 53kg- nie złośćcie się, że to mało- jestem naprawdę niska i widać na mnie każdy kilogram więcej Edytowane przez trassp Czas edycji: 2010-07-22 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#396 | ||
Zakorzenienie
|
A więc tak sss7 rozumiem że chodziło Ci o to aby tekst był wyśrodkowany w nagłówkach
![]() ![]() ![]() ![]() sss7 udało się wkleić tabelkę jako obrazek na pierwszej stronie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez cherrry2009 Czas edycji: 2010-07-22 o 08:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Ale Wy dużo piszecie. Staram się być na bieżąco ale nie daje rady ![]() U mnie dietkowanie do przodu. Zaczęłam troszkę więcej jeść (jak mam czas) i waga już wskazuje mniej niż w tamtym tygodniu ale ostateczną, tygodniową wagę podam dopiero jutro bo jutro jest moje warzenie. Świetna ta nasza nowa tabela ![]() Zobaczcie różnicę 15 kg ![]() ja do niedawna: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...396b3b5a3.html ja dziś: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...5624dcd8d.html
byłot 93 92 91 90 89 88 87 86 85 84 83,5 82 81 80 mój cel I 79 ![]() Edytowane przez wytrykusek Czas edycji: 2010-07-22 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
kurde, mam wrażenie, że tyję zamiast chudnąc :/ a nawet wczorajszego piwka sobie odmówiłam i siedziałam przy soczku... blee... jedzenie nie powinno tuczyć
![]() No nic, olewam system i i nie poddaje się, gdyż nie ![]() Na śniadanie zjadłam sobie owsiankę na mleku (pół kubka ciepłego mleka, trzy łyżki płatków owsianych + jedna łyżka otrębów) z kilkoma suszonymi żurawinami. Dobra była, ale cały czas się zastanawiam, czy owsianka jest bardzo kaloryczna, czy jednak nie? Zrobiłam 8min arm i 8 min legs idąc w ślady malutka20068, teraz prysznic i jadę na działkę na rowerze. A6W zrobię jak przyjadę...chyba ![]() wytrykusek - widać różnice, widać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
wytrykusek gratuluję, wyglądasz ślicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Zadomowienie
|
Cherry, dzięki za wyjaśnienie, już to nawet zapisałam w notatniku, bo to lipa nie umiec tabelki w excellu zrobic. Wielka tabelka teraz jest na pierwszej stronie
![]() Wytrukusek, róznice widac i to dużą ![]() ![]()
![]() |
#402 | |
Zakorzenienie
|
Wytrykusek ślicznie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() a nie uwazasz, ze to za mało na sniadanie?Cały czas wszystkie piszecie, ze sniadanie powinno byc najwieksze, bo to powienien byc najbardziej wartosciowy posilek...mi sie wydaje ze za mało ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Ja dzis na sniadanie zjadłam 1 jajko gotowane, 1 pomidora i kawałek ogorka, 2 kawałki chleba pełnoziarnistego, 1 kawalek z dzemem niskokalorycznym ![]() 2 sniadanie bedzie- jogurt naturalny i gruszka Dzis sie wazyłam, jest cos mniej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny widzę, że od rana aktywne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz po koktajlu uzupełnieniu sił koktajlem na 2 śniadanie lecę kupić mamie lody, może też się skusze na trochę na podwieczorek w taki upał, dorzuci się trochę orzechów włoskich to będą tłuszcze nienasycone ![]() ![]() malutka20068 mnie już codzienna porcja ruchu weszła w krew miewam czasem dni zmęczenia, że mi się nie chce ale ogólnie to źle się bez tego czuje - czyżby brak porcji endorfiny ![]() ![]() ![]() a w ogóle to zważyłam się dziś rano i po postawieniu wagi w jednym pokoju wyszło mi 75kg a w drugim 73kg i bądź tu mądry człowieku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tak naprawde dopiero dzisiaj jestem grzeczna ![]() Na obiad zamierzam zjesc jakas salatke- pewnie z McDonaldsa bo bedziemy w drodze. Jak zatrzymamy sie w tym zajezdzie co zwykle to bede warzywka na parze ![]() ![]() A wczoraj grzeszylam jak nigdy i na jedzenie to patrzec nie moge.... zjadlam rano 3 nalesniki w jakiejs przydroznej ''Restauracji'' byly z serkiem homo i mega iloscia cukru pudru ... potem w hotelu wciagnelam cala pizze sama w o 22 byly nalesniki zapiekane z pieczarkami i serem, polane sosem grzybowym ... myslalam ze pekne- dziwie sie ze nie peklam tak naprawde.... Nie wiem z jaka waga teraz startuje ale obiecuje ze od dzis bede grzeczna ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem!! Katastrofa... az mi bylo wstyd przed mezem ... bo patrzyl na mnie jak na tira pakowanego zarciem .....
![]() Ale takie przejedzenie sie chyba mi pomoglo nabyc odrobiny wstretu do fast fooda ![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj poszalałam z sałatką z majonezem i 0,2kg poszło do góry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
Zamiast majonezu ja dodaje jogurt naturalny + ewentualnie pół łyżki majonezu.
![]() |
#409 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do tej różnicy w ważenie w dwóch pokojach, to podejrzewam kwestia tego, że może w jednym ważysz się na płytkach/panelach a w drugim na wykładzinie/ dywanie??? Najlepiej się ważyć na twardym równym podłożu. Sama się kiedyś na tym złapałam, że raz zważyłam się na płytkach a potem na dywaniku i byłam bardzo zaskoczona ![]() Też podziwiam, u mnie od jakiegoś czasu jakiekolwiek przejedzenie się, bądź zjedzenie jakiegoś 'cięższego' jedzenia kończy się sporym bólem brzucha- najnormalniej mój organizm/żołądek się odzwyczaił od dużych porcji jedzenia na raz. Cytat:
![]() Ja zawsze rano jak wstaje to mam dłonie takie jakby- napuchnięte troszkę, a w ciągu dnia już są w miarę normalne- tak jakby się rozruszały. Ogólnie moje dłonie to mój kompleks trochę, mam wrażenie, że mam krótkie i grube paluszki ![]()
![]() |
![]() |
#410 |
Przyczajenie
|
Hej hej
![]() Mam 160cm wzrostu i ważyłam 74 kg :/ Od maja przeszłam na dietę proteinową, ale wytrzymałam tylko 2 tygodnie, co prawda chudłam ale wyglądałam okropnie. Sińce pod oczami, blada cera i takie tam różne :P Najwyraźniej białko mi nie służy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zadomowienie
|
Te naleśniki nadziewane serem i pieczarkami, polane sosem grzybowym bądą mnie przesladowac przez cały dzisiejszy dzien. Zjadłabym milion!!! Nie mówicie tu o takich pysznościach, bo ja potem szaleje
![]() Dziś robiłam aeroby na siłowni. Na poczatku było strasznie, w ogóle się nie mogłam dzis obudzic, a jak pomyslałam o tym ze musze isc na siłownie to chciałam zasnać i obudzic sie za tydzień. Polazłam na siłownie pokręciłam na rowerku w babcinym tępie, przerzuciłąm sie na orbitreka i dałam czadu ![]() A jeszcze musze sie pochwalic ze jutro ide na koncert Pet Shop Boys ![]() Carollka, witamy w naszym zacnym gronie ![]()
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
malutka20068 zgadłaś dokładnie tak - no to super na twardym podłożu waga wskazuje 73kg więc do 6 z przodu bliżej niż myślałam
![]() ![]() a jakbym się oglądała na innych z rozpoczęciem ćwiczeń to aż się boje pomyśleć ile bym dziś ważyła ![]() ![]() cherrry2009 na takie drobne wahnięcia to nie zwracaj uwagi - wyczytałam, że 1. waga kobiety już tak ma, że w ciągu doby wykonuje różne dziwne skoki podobno nawet do 2kg 2. kobiety mają też tendencję do chudnięcia w dziwnych miejscach zwykle innych od tych w których by chciały - podobno dużo łatwiej chudną górne partie ciała - ramiona, biust, u niektórych talia - a tłuszczyk na udach, pośladkach i biodrach będzie się trzymał do ostatniej chwili - w moim przypadku się zgadza wytrykusek WOW ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Rozeznanie
|
Z racji, że moja waga jest popsuta, a byłam u cioci, zważyłam się na jej wadze i wskazało około 1,5 kg mniej
![]() Planuję w najbliższym czasie kupić cyfrową, więc dam znać wtedy o dokładnej wadze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja jestem typowym jabłkiem, cały tłuszcz jest na górze, a pupa malutki, nogi szczupłe. Marzy mi sie figura J.Lo, ale z genetyką nie wygram. Najgorsze jest to, ze u mnie własnie pierwsze co zrzuca tłuszczyk to i tak już mała pupa i nogi ![]()
![]() |
![]() |
#416 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam kawał cyca i baaaardzo chętnie Ci część oddam... Z czym jadłaś tą owsianke? Ja robie "owsianke-wypas" i nie ma mowy o byciu głodnym. Daje duuuzo płatków do tego łyzke otrębów zytnich, pół banana w plasterkach, suszone morele pokrojone na pół i do tego orzechy, czasem jeszcze do tego dorzuce jakies truskawki lub borównki. Dziewczyny, chce kupić sobie tą piłke do ćwiczen. Nie wiem jak ona sie nazywa - fit ball? stability ball? Wiecie o co chodzi. Nie wiem czy powinnam sie zdecydowac na 65cm czy 75cm. Zamawiam przez internet wiec nie moge jej zobaczyć, a wwielkim sklepie sportowym, któym byłam wczoraj nie mieli, zeby pomacac, zobaczyć. Która jest standardowa?
Odchudzam sie, bez kija nie podchodz... 82kg/170cm, cel: 62kg Edytowane przez sss7 Czas edycji: 2010-07-22 o 14:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A owsiankę jadam z różnymi rzeczami, co tam mam i na co mam ochotę. Dziś z żurawiną, kilka dni temu z serkiem homo. Ale może do tego być wszytsko: starte jabłko z cynamonem, orzechy, maliny, jogurt... Dziś zakupiłam ananasa, więc jutro będzie z ananasem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zadomowienie
|
Ja tez nie rozumiem po co powiekszac biust... chyba po to zeby po 200zł za przyzwoite stanbiki musiec płacic. Bardzo chętnie bym oddała swój komus... noi oczywiscie kolejne 200zł na stanik sportowy, bo tansze nie trzymaja i gucio a nie pobiegam bez pancernego stanika sportowego. Pomijam fakt grawitacji i tego, ze zazwyczka ( ale nie zawsze ) wiekszy biust nie jest na swoim miejscu.
Uwazaj, ja kiedyś dałam ananasa i ścieło mi sie mleko ![]()
![]() |
#420 |
Raczkowanie
|
u mnie to w ogole jakas porazka z tym wszystkim.... ale od przyszlego tyg sie ogarniam!!! :0
nie wyrzucajcie ![]()
Wyznacz sobie cel i konsekwentnie go realizuj...bez wymówek, wtedy coś osiągniesz ![]() walczę o swoje ciało i przeciwko swojemu leniustwu! obecnie - 80kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75kg ![]() cel II - 70 kg dalej zobaczymy marzenie 60kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.