Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-23, 10:34   #661
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
\
ja robilam raz z tak zwana"pitta" i wkladalam wszystko do buleczki, a raz z tortilla, i wtedy rozkladam ten placuszek podgrzany, potem smaruje calosc sosem, nastepnie na polowke nakladam pomidorki, cebule, i miesko, i tak skladam na pol

wogole czesc kobitki
aaaa, czyli osobno podgrzewasz tortille i reszta do ciepłej juz tortilli ?
Stary 2010-07-23, 10:35   #662
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

dzieki dziewczynki hotel na weekend juz zarezerwowany.... w ogole to po cenie pracowniczej bo zapomnieli mi odebrac karte aleee ciiiii nie mam zamiaru jej nikomu oddawac... poki pracowalam to nie mialam kiedy z niej skorzystac bo wszystkie weekendy w pracy... a teraz zamierzam sobie odbic karta jest wazna do koncav roku
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 10:40   #663
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
madzia nie widzą mi sie otwarte przestrzenie w połkach przy lodówce, za duzo ich stanowczo

fronty moga byc albo z płyty wiórowej (znacznie taniej) albo z płyty mdf (drozej)

i dziwnie wyglada łączenie tylch pościnanych połek przy kominie

ja bym je dala zaoblone....a nie takie pościnane kanciaste
ty jako chudzinka bedziesz ciagle biodrami uderzac ... zobaczysz
wiesz to jest dopiero wstępny projekt taki jaki z tym gosciem ustalilismy (dzis jeszcze odbieramy inne projekt z drugiej firmy). Zastanawiamy się np. czy nie za wysokie są te szafki wiszące. Bo ja i tak na samą górę nie dosięgnę a spokojnie jak będą o jedną pólke niższe to się ze wszystkim zmieścimy

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 10:42   #664
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
dzieki dziewczynki hotel na weekend juz zarezerwowany.... w ogole to po cenie pracowniczej bo zapomnieli mi odebrac karte aleee ciiiii nie mam zamiaru jej nikomu oddawac... poki pracowalam to nie mialam kiedy z niej skorzystac bo wszystkie weekendy w pracy... a teraz zamierzam sobie odbic karta jest wazna do koncav roku
no i prawidłowo

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
wiesz to jest dopiero wstępny projekt taki jaki z tym gosciem ustalilismy (dzis jeszcze odbieramy inne projekt z drugiej firmy). Zastanawiamy się np. czy nie za wysokie są te szafki wiszące. Bo ja i tak na samą górę nie dosięgnę a spokojnie jak będą o jedną pólke niższe to się ze wszystkim zmieścimy

ja osobiscie bym wolala trzy przestrzenie.. moja mama tez miała niskie szafki a teraz zazyczyła sobei aby były wyzsze bo sa bardziej funkcjonalne

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 10:44   #665
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anika cały czas gdybamy A myslisz ze cenowo jest ok??

Stary 2010-07-23, 10:44   #666
ania20m
Wtajemniczenie

Dziewczyny zapraszam do mojego bloga, właśnie świeża dokładka

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 10:45   #667
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Anika cały czas gdybamy A myslisz ze cenowo jest ok??

nie wiem pokaze wieczorem mezowi bo teraz jest w kalwarii

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-23, 10:46   #668
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem pokaze wieczorem mezowi bo teraz jest w kalwarii
oki

A dziś rozmowa z tesciową no zobaczymy jak będzie... nie ma to jak grac w otwarte karty od samego poczatku prawda??

Stary 2010-07-23, 10:49   #669
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
oki

A dziś rozmowa z tesciową no zobaczymy jak będzie... nie ma to jak grac w otwarte karty od samego poczatku prawda??

a masz do tej kuchni jakeis wymiary

Stary 2010-07-23, 10:50   #670
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
a masz do tej kuchni jakeis wymiary
Mam, ostatnio nawet Kliwi je podwałam A chcesz??

Stary 2010-07-23, 10:50   #671
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
aaaa, czyli osobno podgrzewasz tortille i reszta do ciepłej juz tortilli ?
dokładnie, i miesko jeszcze przysmazam z cebulka i oprocz tego troche cebulki "surowej", zreszta mozesz sobie dac jeszcze inne warzywka kwestia smaku

Kurczeee nie wiem jakim cudem ale cos mi chyba wizaz pomulil, i do ostatniego mojego posta, dodalo mi sie to co juz wczoraj napisalam, wiec sorki dziewczyny za powtorke

nie wiem czy mi sie jeszcze uda tutaj wskoczyc, ale jak cos to do zobaczenia za 2 tygodnie, jak wroce, mam nadzieje ze pogoda nam dopisze jestem jeszcze nie wyprasowana, niespakowana hehe, 3majcie sie cieplo, nie kluccie sie, a za ciebie Martucha 3mam kciuki jak cos by sie zaczelo dziac hihi
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 11:02   #672
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

laseczki nei uwierzycie

pisałam do nokii ostatnio reklamacje z żadaniem wymiany mezowego telefonu na nowy bo od zeszłego roku juz 4 razy był w naprawie dokładnie co 2 miesiące

i babka w nokii u nas poradziła mi napisac pismo z zadaniem wymiany na nowy bo za niedługo sie konczy gwarancja i juz nei bedzie mi go przyjmowac

no i dzis dostałam odpowiedz ze sie przychylaja do żadania i........
tu cytat z pisma
Z informacji uzyskanych w Autoryzowanym Punkcie Sprzedaży i Serwisu Nokia Care Contact-tel oraz Centrum Serwisowym Nokia Sacel Polska wynika, że aparat był naprawiany w następujących dniach:

· 02-03.2009 – naprawa interfejsu użytkownika
· 05.01.2010 – wymiana oprogramowania;
· 20.04.2010 – naprawa mechaniczna;
· 06.07.2010 – naprawa mechaniczna, wymiana oprogramowania.

Prosimy o przekazanie aparatu wraz z kopią niniejszego pisma wraz z kartą gwarancyjną i dowodem zakupu do Autoryzowanego Punktu Sprzedaży i Serwisu Nokia
Aparat zostanie odesłany do Autoryzowanego Centrum Serwisowego Nokia Sacel Polska, w celu wymiany płyty głównej.

Zwracamy uwagę na fakt, że czynność: wymiana płyty głównej, która jest wpisywana w Kartę Gwarancyjną, oznacza wymianę aparatu na nowy bez nowej obudowy oraz baterii.

świetnie nie?

Stary 2010-07-23, 11:14   #673
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Anika, spoko...
Stary 2010-07-23, 11:18   #674
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
mój R oglądał Twoje zdjęcia i stwierdził, że mi zrobi taką sesję osobiście jak będę w ciąży z naszym Radkiem...hehe. Już ma poważne plany
,,mój R" fajnie brzmi przeczytałam w Klubie i powiem tylko, że już wiele razy słyszłąm takie historie, że po dziwnym, męczącym, ,,powaznym" związku , który podciął skrzydła nagle przychodzi fajny, szczęśliwy związek. Mam nadzieję, że będziesz kolejną osobą z taką historią

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Gold, zmierzyłam swoją szafkę 60tkę i wewnątrz ma 56cm. No a 80cm nie może być? z podwójnymi drzwiczkami (jak zdj1)? Miałabyś w środku więcej miejsca na chemię. Znalazłam oryginalny pomysł na zabudowę pralki (zdj2)
80-tka by mi zajęła dodatkowe 30 cm chyba żebym na tę 80-tkę położyła płytę kuchenną tylko czy tak można. Ma któraś płytę gazową ? Ile ona zajmuje miejsca w szafce- chodzi mi to to czy idą pod spodem jakieś przewody? Bo wtedy te przewody by leżały na pralce

Cytat:
Hmmmm...byłoby wesoło gdybym znów była Panną Młodą
ja już Ci kiedyś wpisała że będziesz miała zlot pm2009 na wieczorze panieńskiem
więc sie dobrze zastanów
Aaaaaa i jeszcze- noś ciepłe majtasy pij wodę z dużą ilością cytryny (chodzi o kwas), polecam naturalne preparaty z żurawiny oprócz leków oczywiście (takie wspomagajace)

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
u mnie sie rozpadalo. jest problem, nie mam butow na taka pogode, w czym mam isc do pracy ?
żeby nie zniszczyć butów- polecam klapki (minus, że sa mokre nogi) albo hit czyli kaloszki

Madziu, -projekt ok. Mi te półki obok kuchenki się podobają- ścinają troche róg- jest takie lekkie przejście miedzy szafkami a kuchenką a nie myślałaś zeby zabudować w kształcie C trzy sciany na około? Gdzie masz okno?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 11:23   #675
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Madziu, -projekt ok. Mi te półki obok kuchenki się podobają- ścinają troche róg- jest takie lekkie przejście miedzy szafkami a kuchenką a nie myślałaś zeby zabudować w kształcie C trzy sciany na około? Gdzie masz okno?
Ciszę się, że ci sie podoba

Wiesz, nie chciałam zabudowy pod oknem, bo tyle zabudowy co teraz jest spokojnie wystarczy, nawet jakby miała szafki skrócić o jedną półkę, jesli pozbęde się jeszcze butli gazowej (oby, oby ) to ta szafka obok kuchenki tez będzie wolna A pod oknem chcemy stół na wymiar z fajnym kształtem na 3 nogach

Anika nieźle z tym telefonem wyszło.

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Dziewczyny ile ma się czasu na zwrócenie towaru do sklepu??

Stary 2010-07-23, 11:28   #676
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Ciszę się, że ci sie podoba

Wiesz, nie chciałam zabudowy pod oknem, bo tyle zabudowy co teraz jest spokojnie wystarczy, nawet jakby miała szafki skrócić o jedną półkę, jesli pozbęde się jeszcze butli gazowej (oby, oby ) to ta szafka obok kuchenki tez będzie wolna A pod oknem chcemy stół na wymiar z fajnym kształtem na 3 nogach

Anika nieźle z tym telefonem wyszło.

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Dziewczyny ile ma się czasu na zwrócenie towaru do sklepu??
no własnie wybebeszą telefon wsadza nowy srodek i zaloza stara obudowe.... masakra

co do zwrotow to w sklepie by trza zapytac bo nie wszedzie mozna zwracac

Stary 2010-07-23, 11:31   #677
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 11:38   #678
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Tego miejsca nie będzie wcale tak dużo. A tam chce albo zrobić jakąś wielką ścienną naklejke albo jaki wazon wstawić wielki + kompozycja kwiatowa

Stary 2010-07-23, 11:38   #679
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

ale Wy macie wyobraźnie przestrzenną
Stary 2010-07-23, 11:40   #680
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Pokażę Wam pewną ciekawostkę...Wczoraj odkryliśmy, że mamy identyczne fotki z dzieciństwa...oto ja i Rafał we własnej osobie jakieś 28 lat temu Fantastyczne )) I jak tu nie wierzyć w przeznaczenie...
no rzeczywiscie, przeznaczenie jak nic fajan historia Wam się tworzy

Cytat:
Dziewczyny MASAKRA !!! Nie pojechaliśmy nad morze (( W nocy dostałam mega zapalenia pęcherza, sikałam z krwią i w nocy jeździłam po szpitalach, dostałam Furagin i nie ruszyliśmy w trasę bo zwijałam sie z bólu. Może pojedziemy w niedzielę jak mi się poprawi. Nie wiem jakim cudem w jedna godzinę mogłam się rozchorować...jestem zapłakana, zwijam się z bólu....
oj bidulko, zycze szybkiego powrotu do zdrowia. wspólczuje nie znosze zapalenia pęcherza

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć.
Wyspałam się... ehhh cóż to za uczucie cudowne.
I właśnie miałam Wam pisać, że mi się kotek uspokoił, że już nie skacze po drzwiach i jest bardzo grzeczny aż tu nagle... doskoczyłam do mnie i ugryzła mnie ponad łokciem do krwi!!!
Nie wiem co jej odbiło....????
Aleeee mnieeee booooli! I leci mi krew !!!

[B.
a co odbiło Twojej kotce?

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzieńdobry

faktycznie to musi być przeznaczenie, zdjęcia są bardzo podobne, fajne z was bobasy były
a mnie zaczyna wkurzać sąsiad z góry. Nad nami mieszka małrzeństrwo głucho-nieme i cały czas wiszą w oknach i na balkonie siedzą. Do tego facet wszystkie ulotki z klatki i skrzynek wyrzuca bo mu przeszkadzają, robi dziwne miny przy tym jakby każdy kto chodzi mu przeszkadzał ale najlepsze to było wczoraj- mamy widok z okna na śmietnik i przyjechała śmieciara, taka nowozesna i z tz sami obserwowaliśmay jak wyrzucajś śmieci a ten sąsaid z góry wylazł z z domu i poczekał aż oni wyjadą i zaczął przesuwac te śmietniki pod blokiem bo mu śmieciaże poburzyli szyki jak były poukładane wogule ciagle łazi do tego smietnika i patrzy co kto wyrzuca, masakra jakie ludzie mają pomysły
sasiad chyba jakis nawiedzony

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
No i mam pewną nowinę, a mianowicie mam możliwość wyjazdu do pracy do Niemiec na 2 miesiące, ale sama bez tża, no i się cieszyłam bo tż ciągle mi wypomina że nie mam pracy i ze mam do holandii na kilka tygodni wyjechać, a teraz jak wyszła ta propozycja to ma pretensje że chcę jechać. Sama go nie rozumiem bo on naprawdę czasem mnie dobijał tymi zarzutami o prace, teraz nie musze do Holandii do obcego miejsca jechać tylko bym jechała do Niemiec , mieszkała u siostry i pracowała w restauracji kilka kroków od jej domu. Na razie wszystko jest w fazie załatwiania i to jeszcze nic pewnego no ale jest bardzo prawdobodobne że będę mogła pojechać.No i nie wiem co mam z tżem zrobić skoro on tak strajkuje
myslę, że fajna propozycja i wrato z niej skorzystac. a dlaczego mąż sie nie chce zgodzić? podaje konkretny powód?

Cytat:
D
[
Mika ja używam ziaja sopot spa (taki niebieski) mam całą serię i bardzo sobie chwalę
tez uzywam tego kremu i jest super

Cytat:

no a co do samych rezultatow... to jestem juz wolna kobieta i jade nad morze nie wiem jakim cudem ale udalo mi sie przekonac ich do porozumienia stron... w sumie oni nic tak na prawde nie tracili bo i tak mialam byc na urlopie przez te 2 tygodnie i tak na prawde gdybym miala miec normalne wypowiedzenie to by musieli mi dolozyc jakies zmiany i znow zmieniac grafik... no ale myslalam ze zmienia ten grafik zeby mi tylko pod gorke zrobic... no takze juz koniec zasranych nocek i 3 zmian... zaczynam nowy etap

tylko mam nadzieje ze nowy pracodawca zgodzi sie zebym zaczela u niego prace od 9 sierpnia dopiero... w sumie na taka date sie umowilismy ale on mial jeszcze nadzieje ze moze mi pojda na porozumienie stron i bede mogla przyjsc wczesniej... on to zasugerowal i nie tlumaczylam mu juz ze jak cos to mam wczasy wykupione bo sie nawet nie ludzilam ze sie zgodza i myslalam ewentualnie o jakims chorobowym... no ale jade do niego w poniedzialek to mam nadzieje ze jakos sie dogadamy na tego 9.08, bo szczerze mowiac to maaaarze o odpoczynku... chcialabym isc do nowej pracy wypoczeta i pelna entuzjazmu, a niestety ostatnie miesiace daly mi niezle po dupie i musze odpoczac...

A dzisiaj jedziemy z mezulem do Pragi... mam mase roboty dzis bo musze posprzatac, wyprac, spakowac nas, isc cos kupic do jedzenia... i zarezerwowac hotel bo nie zarezerwowalismy bo nie wiedzielismy czy damy rade pojechac... no i jeszcze obiad ugotowac... a to wszystko do 15... musze sie sprezac
super, że tak wszystko switnie udało się załatwic
no i wypoczywaj sobie u boku meża

Cytat:
Wklejam projekt
mnie się projekt podoba, ale tak jak już większosc dziewczyn wolę bardziej zabudowane szafki. ale to chyba kwestia gustu, ja po prostu nie lubię miec za duzo na widoku
chyba Anika wspomniała o zaokragleniu półek, zebys się nie obijała popieram

Cytat:
a pewnie korzystaj ile wlezie hihi

Anika osłabiajace z tel
Stary 2010-07-23, 12:02   #681
mona_ja
Wtajemniczenie

Samba widzisz teraz zaczęło sie wszystko układać, oby już na zawsze

Madzialenka mi te otwarte półki też się nie widzą, nie taka ilość, bo to zbieracze kurzu, lepiej mieć wszystko pochowane niż na wierzchu. Te obok kuchenki są ok, ciekawie to wyglada, ale te obok lodówki bym zamknęła.

India tż sie nie chce zgodzić bo uważa że wyjazd na 2 miesiące to stanowczo za długo, ale mi sie na miesiąc nie opłaca wyjeżdżać bo zarobie kilka groszy i nic z nimi nie zrobie, a chcialabym w końcu wykończyc nasz salon a to troche kosztuje.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 12:07   #682
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
[
India tż sie nie chce zgodzić bo uważa że wyjazd na 2 miesiące to stanowczo za długo, ale mi sie na miesiąc nie opłaca wyjeżdżać bo zarobie kilka groszy i nic z nimi nie zrobie, a chcialabym w końcu wykończyc nasz salon a to troche kosztuje.
a wiec nie poddawaj się i spróbuj przekonać męża. niech spróbuje sie postwić w Twojej sytuacji... mam nadzieje, ze znajdziesz na niego sposób i uda się przekonac. wiem, ze to niełatwa decyzja bo kazde rozstanie z ukochana osoba jest mało przyjemne i pewnie niesie za soba rózne obawy. ale czasem zycie się tak układa, że trzeba te trudne decyzje podejmowac. trzymam kciuki
Stary 2010-07-23, 12:11   #683
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 12:29   #684
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny za rady. To jest oczywiście tylko projekt wstępny aby się zorientować w cenie dalej będziemy jeszcze gdybać i go udoskonalać no i czekam na ten projekt z drugiej firmy

Choc przyznam, że na all widziałam fajne mebelki tylko już nie na wymiar, musze się zastanowić. Ech... nie ma to jak oszczędność

A ja własnie sprzatałam i się już cała upociłam ech...

Stary 2010-07-23, 12:30   #685
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry sunie
jezu jak u mnie duszno, chyba zaraz burza potezna bedzie bo jak nie to ja nie widze tego dalej...
dychac ledwo mozna....
Cytat:
heloł gwiazdeczki

mona dziwne raz cie namawia a raz ci zabrania nieh sie facet zastanowi

agatka nie uwierzysz mam podobne zdjecie tyle ze nei na futrzaku
te kapelutki były wtedy modne i tto bardzo
co do choróbska to sie kuruj laseczka kuruj

sliweńka gratulejszyn

mnie znow mdło i niedobrze i rano pogadałam z kibelkiem

i nalepszy tekst tescia "aniaaaa to cos podejrzane jest ze ty tak czesto wymiotujesz...." a ja do neigo " noooo tak se mysle ze chyba jestesm w ciazy..." mina jego bezcenna
a to nie wie, ze jestes w ciazy??
a tak w ogole to czemu jeszcze nie odwiedzilas gina?
bo chyba gdzies przeoczylam watek o tym
Stary 2010-07-23, 12:36   #686
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
anula w Twoim zdjęciu kuchni zaintrygowała mnie ta sofa ... super .... można sobie odpocząc między panierowaniem kotletów a ich smażeniem
Tak się zastanawiam, jaka sofa w mojej kuchni, przecież ja nie mam sofy haha a potem dopiero sie skapnełam, że to chodzi o tamte foty, zdolna jestem

Cytat:
Dziewczyny MASAKRA !!! Nie pojechaliśmy nad morze (( W nocy dostałam mega zapalenia pęcherza, sikałam z krwią i w nocy jeździłam po szpitalach, dostałam Furagin i nie ruszyliśmy w trasę bo zwijałam sie z bólu. Może pojedziemy w niedzielę jak mi się poprawi. Nie wiem jakim cudem w jedna godzinę mogłam się rozchorować...jestem zapłakana, zwijam się z bólu....
Współczuję ale to musi booleć, jakiś pech, że akurat przed wyjazdem :/

Aaa te zdjęcia z dzieciństwa świetne, przeznaczenie jak nic!

Cytat:
Nie tamte są otwarte, takie chcielismy na jakies podręczne rzeczy aby za każdym razem nie otwierać drzwi, np na jakies przyprawy w ładnych opakowaniach itp a ta skosna, będzie na taki mały piecyk, na tace kuchenne, ta pod oknem będzie na napoje itp.

Kliwia ale dlaczego wszystkie zamykać. Moi rodzice tez takie mają i bardzo mi się to podoba. Na tace, na przyprawy, na butelki
Podoba mi się rozkład mebli, ale osobiście wolę zamkniete szafki, nie lubie tak wystawiać wszystkiego na wierch, ale to kwestia gustu
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 12:39   #687
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
a wiec nie poddawaj się i spróbuj przekonać męża. niech spróbuje sie postwić w Twojej sytuacji... mam nadzieje, ze znajdziesz na niego sposób i uda się przekonac. wiem, ze to niełatwa decyzja bo kazde rozstanie z ukochana osoba jest mało przyjemne i pewnie niesie za soba rózne obawy. ale czasem zycie się tak układa, że trzeba te trudne decyzje podejmowac. trzymam kciuki
Dzięki, dla mnie to też będzie trudny okres, już chce mi sie płakać jak o tym myślę ale byłam już sama w holandii i jakoś przeżyłam więc teraz tymbardziej.

Nasz Ślub 30.05.2009

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-23, 12:41   #688
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mona
a ty w Pl już długo bez pracy siedzisz? Nic narazie nie masz na oku, że jakaś szansa na zatrudnienie by była??

Stary 2010-07-23, 12:41   #689
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzien dobry sunie
jezu jak u mnie duszno, chyba zaraz burza potezna bedzie bo jak nie to ja nie widze tego dalej...
dychac ledwo mozna....

a to nie wie, ze jestes w ciazy??
a tak w ogole to czemu jeszcze nie odwiedzilas gina?
bo chyba gdzies przeoczylam watek o tym

no pewnei ze wie chodzi i wszystkim rozpowiada ze znow bedzie dziadkiem

tylko jemu sie wydaje ze ciaza to sie tak nagle pojawia wszystko jest dobrze i nagle rodzisz i juz ..... i koniec

nie dociera do neigo ze nic nei wolno mi robic podniesc tylko lezec tudziez siedziec ze rzygam jak kot ze mam mdłosci

dla niego ciaza to przecudny okres bez zadnych dolegliwosci

niekumaty jakis

a co do lekarza to byłam w ubiegły poniedziałek i dostałam luteine na podtrzymanie ciazy bo krwawiłam i absolutny zakaz robienia czegokolwiek
a w poniedziałek na 9 mamy usg

Stary 2010-07-23, 12:44   #690
mona_ja
Wtajemniczenie

Madzia pracy szukam od ślubu, mieszkam w takiej okolicy gdzie nie ma nic, typowo rolniczy teren, a do większego miasta mam 40 km i tam też szukam i nic, poztym musiałaby to być dobrze płatna praca żeby mi się opłacało dojeżdżać.
Pokaż te mebelki z all

Nasz Ślub 30.05.2009
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości