|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
mam ściągniętą pierwszą część, ale nie oglądałam. Chyba teraz obejrzę.
|
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z kolei wpierw obejrzałam film, który jest wg mnie świetny, więc czym prędzej sięgnęłam po pierwowzór (zwykle robię odwrotnie, ale wówczas w stosunku do filmu jestem bardzo krytyczna
). Dość wiernie oddaje wydarzenia książki, choć pomija kilka pobocznych wątków i postaci, a niektóre zagadnienia upraszcza.Żeby było śmieszniej, oglądając plakaty kinowe filmu sądziłam, że przedstawiają jakiegoś emo-mordercę czy psychola, który jest tytułowym mężczyzną Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2010-07-23 o 18:18 |
|
|
|
#2703 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zakupy => a prezent => ![]() Cytat:
Cytat:
tylko że perełki na wstążce super biżu Cytat:
A ja dziś byłam cały dzień u TŻta chrześniaczki 5 miesięcznej a teraz będę się obijać!
|
||||||
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu: paleta nie od kolegi, tylko od jego brata, którego widziałam pierwszy raz w życiu
![]() Ta branzoletka od razu mi się kojarzyła z Twoim kombinowaniem
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w rossmanie i kupiłam dla babci szampon fructis bo mnie poprosiła, saszetke soli do kąpieli bielenda karotenowa, pudełko soli do kąpieli stop deli i krem do rąk.soli nie miałam a przyda sie do pedicura którego robie sobie dzisiaj, krem do rąk zaraz mi sie skonczy.nic zbędnego nie kupiłam.
ja sie dodatkowo dzisiaj ciesze bo przyszły mi zamówione dwa kursy do niemieckiego (słówka i gramatyka) a gratis dostałam język szwedzki (do wyboru miałam angielski w jakiś podstawowych wersjach i stwierdziłam że i tak będą leżec niepotrzebne więc wziełam szwedzki).tak przeglądam ten szwedzki i padam ze śmiechu: -bułka-en smafranska -masło- smor -szwedzki stół -smorgasbord juz widze jak opanuję podstawy szwedzkiego :P
|
#2706 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ja mam 19, razem z tymi do i po opalaniu, wyszczuplającymi, brokatowymi, olejkami do masazu i wogole ze wszystkim co da sie wsmarowac w skore
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
ja z balsamów mam jeden w użyciu, jeden w zapasie (takie zwykłe do ciała nawilżające), na cellulit mam jeden w użyciu i jeden w zapasie, do tego nivea brązujący i jakiś samoopalacz.w zasadzie to jeszcze mam masło do biustu które się konczy i dodatkowe w zapasie. ilość w sam raz. wole miec jedną sztukę w zapasie z tych kategorii, bo potem kiedy nie mam czasu albo kasy to ułatwia mi to życie.
ciuciola odpoczywaj nad morzem.baaaardzo ci zazdroszcze.mam nadzieje ze mój wyjazd z przyszłym mężem dojdzie do skutku.nie byłam na wakacjach od 5 lat, nawet na weekendy nie wyjeżdzalismy.teraz trzeba to nadrobic.moze się uda pojechac do tej Turcji.
|
#2708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak jego miałam na myśli! tylko już nie pisałam "brata kolegi" musiałam na niego rzucić jakiś urok masz po prostu w sobie coś Hosenkospoko, spoko w weekend się za podobną wezmę ![]() Cytat:
![]() śmiem twierdzić że jak kiedyś będą w Szwecji to nie zjem nic co jest z masłem |
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
shpilciu dla mnie i tak najśmieszniejszy jest czeski.nigdy nie zapomne jak siedzialam na recepcji w hotelu i przyjmowałam parę czechów.oni nie potrafili po angielsku ani niemiecku wiec oni do mnie po czesku a ja do nich po polsku.meldowałam ich z pół godziny padając ze smiechu.oni zreszta tez sie smiali z niektórych słów.pamietam jeszcze ze jak rezerwowałam pokoj na słowacji dla moich klientów to pytałam czy mogą wziaść psa.własiciel odpowiedział mi : ,,ano, mozete se wziasc popsika"
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
"Nie" dziekuje wszystkim
tutaj wlasnie kropi...moze choc troche zniknie ta duchota!A jutro to sie chyba utopie bo mam tak pelny brzuch ze... Najpierw tort z obrony potem pizza...wiec wieczorem zjadlam tylko troche warzyw i mozzarelle ![]() Wstawiam wam moja liste lipca: duzo tego nie ma ale za to byla wymianka 1.Szampon pantene pro-v nature fusion 2.Blyszczyk Faberlic mietowy w tubce 9,5 ml 3.maseczka w saszetce geomar 4.Faberlic ultra soczysty melon w tubce 9,5 ml 5.lakier Dor n 4 jasny roz: oddany 6. dwie probki odzywki avon Poszly do wymiany: 4 lakiery 5 kredek 2 paletki cieni szminka 5 blyszczykow |
|
|
|
#2713 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Aussie! Zdaj relację jak potestujesz. A prezent.. nawet nie komentuję... ![]() Cytat:
Rozumiem Twoją decyzję, bo ciężko tkwić w "związku", w którym nie ma zainteresowania, zaangażowania... A co on na to? Jak się do tego odniósł? Tylko się Hosenko nie smuć za bardzo. Ej ej, a ten brat kolegi to fajny?? Bo jak on Ci daje taki prezent po kilku godzinach znajomości to chyba zrobiłaś na nim duże wrażenie. ![]() Cytat:
A później pokaż nam ładne zdjęcia znad morza. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sms tak go widać poruszył, że wsiadł na swego zmechanizowanego rumaka i jutro się spotkamy.No ale przynajmniej rozstaniemy się jak "ludzie" a nie przez smsa ![]() Tak mam ... wielkiego pecha do facetów ![]() Agniesia: od razu wpadła mi w oko ![]() Carolla: Aussie było w 3 sklepach w promocji. Nie widząc o tym wybrałam tą środkową pod względem opłacalności: w Bootsie - 2 kosmetyki za 6 funtów w Wilkinsonie - 2 za 5 f w Savers - każdy po 1,99 f Na pewno dam znac ![]() Co do brata kolegi .... hymmm własnie dlatego też nie chciałam wziąć tego prezentu Widziałam, że mu się spodobałam, rzucał jakies aluzje itp. No ale zupełnie nie w moim guście i za stary (ma prawie 40 lat i spora łysinę ). Do tego irytował mnie czasem. I miał dziury w koszulce Po prostu ... brzydki no ![]() Ł. na smsa nic nie odpisywał, dopiero ok 2 godz temu napisał ze jedzie do NS i zebyśmy się spotkali jutro i pogadali. Nie odespałam dziś w ogóle podroży, a przed chwilą wróciłam z koncertu DeMono - sto lat ich nie słyszałam. Bardzo mi się podobało.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-07-23 o 23:12 |
|
|
|
|
#2715 |
|
Zadomowienie
|
Oj to widać, że Twoja decyzja poruszyła Ł. Bardzo dobrze. Ciekawe jakie stanowisko jutro zajmie w rozmowie na żywo.
Aaa to taki ten brat kolegi, szkoda.
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To są wg mnei najbardziej prawdopodobne wytłumaczenia jego zachowania ![]() No niestety ![]() Co gorsza, te resztki włosów miał tłuste ...
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wróciłam ze spływu!!!! Jestem w 7-niebie. Było bosko tylko szkoda że tak szybko zleciało. Nic nie zużyłam, bo nie było jak, tylko szybki prysznic i koniec. Za to stopy będę doprowadzać do normalności chyba z miesiąc - takie mam odrapane i zabłocone. Nabiłam sobie 3 mega siniaki na łydkach a za 2tygodnie idę na wesele, mam nadzieję że zejdą.
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
chyba myślał że Cię kupi
|
#2719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Pewnie w tym kajaku nieźle Cię słoneczko łapało ![]() Jadę dziś do pracy do filii zamiejscowej naszej księgarni . Do najbliższej Natury wystarczy przejść na drugą stronę chodnika Może będzie duży ruch i zabraknie na to czasu )
|
||
|
|
|
#2720 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale u mnie leje cały dzień....
Ale przynajmniej chłodniej się troszkę zrobiHOSENKO- przykro mi że tak wyszło Ci z Ł. Ale dobrą decyzję podjęłaś...Rozumiem co czujesz bo sama byłam kilka lat temu w takim samym związku..ja kochałam a facet ze mną "był" ale zero czułości i takiego okazania swoich uczuć...I choć mnie to bardzo bolało to zerwałam..i wiesz co? On tego wo ogóle nie odczuł..widać był bo był ale mnie nie kochał i samo zerwane też mnie bardziej bolało..eh...ale Cię popieram ...Teraz może być tylko lepiej Prezencioch od "brata kolegi" boski! Gdybym nie była zajęta i dzieciata hahahaha I jaka słodziutka bransoletka!!!!! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jaką trasą płyneliście? ......................... ..... U mnie wczoraj mało zużyć: saszetka maseczki relaksującej mincera, wysuszacz lakiery MS (dzięki bogu tydzień temu zakupiłam sobie wysuszacz Zakupy: brązowa kredka MS i saszetka maseczki (absolutnie niepotrzebna-troszkę o baty) Wyjełam też podkład (całe 5zeta ) z Editt który kupiłam w zeszłym tyg. po kompletnej klapie z rimelem.. i....o dziwo jest od niego lepszy!
|
|
#2721 |
|
Zadomowienie
|
ja zużyłam wczoraj stymulujący balsam do nóg z Oriflame 100 ml (super
fotek niestety nie zrobię bo nie mam teraz dostępu do aparatu
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny pamietajcie o naszym zuzyciowym blogu!!
|
#2723 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udanej rozmowy brat kolegi - tak jest wziąć paletkę DIOR i uciekać przed nim gdzie pieprz rośnie ![]() Cytat:
jestem z Tobą brat kolegi - nadal ![]() Cytat:
a siniaki zamalujesz korektorem ![]() Cytat:
![]() Ja dopiero wstałam z łóżka i mam dylemata, bo napisał do mnie TŻ znajomy czy robimy dziś jakieś piwko troszkę niekomfortowa sytuacja bo on ma fajnych znajomych, ale ja sama, bez mego faceta, z obcymi facetami? nie, nie, napisałam mu że z chęcią jak będą jeszcze nasi wspólni znajomi w tym kobiety żeby byli świadkowie wieczoru chyba zawalił focha bo nie odpisuje
|
||||
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
Nynko: najwyraźniej ...
![]() Sweet: trudno mówić o miłości po niecałych 3 miesiącach znajomości Sama długo się zakochuję, więc z mojej strony tym bardziej miłości napewno nie ma. Zużyłam masło oliwkowe Bielendy. Wczoraj przyszła paczka z Avonu, a w niej dla mnie 2 kredki i tajska maseczka PS
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o jakim blogu mówisz? chyba nie jestem w temacie ;( Doprowadzałam się wczoraj do porządku i zużyłam: odżywkę Lorys małe opakowanie, szampon Avon z orzeszkami 250 ml, spray limonkowy do stóp z Rossmanna. Tak wieć 14 zakupów do 13 zużyć a na pewno coś jeszcze pójdzie.
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam dezodorant w sprayu Eva Teens
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam z balsamami duuży problem, bo po prostu nie lubię się nimi sparować. Jeśli wchłaniają się szybko to ok ale są i takie co zostawiają tłustą warstewkę - fuj!! Przejrzałam daty balsamów i mam niektóre ważne do września czy grudnia tego roku, muszę je zużyć w pierwszej kolejności bo inaczej wyrzucę a szkoda, bo ładnie pachną.
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam
![]() No, prawie - kupiłam tylko peeling cukrowy Bielenda Fitness Line kakaowiec/cynamon/brązowy cukier . Otworzę jesienią i ocenię, czy faktycznie będzie taki klimatyczny, jak brzmi .Zużyłam rano puder sypki W tym miesiącu pójdzie jeszcze prawdopodobnie scrub Planet SPA Sake i Ryż... |
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Gani: miałam ten peeling kilka lat temu i był cudowny
![]() Przyłączam się do zachwytów nad tajską maseczką PS z Avonu
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Trochę biłam się z myślami, trzymając go w ręku...Jak dawno nie używałam maseczek . Jeśli nie przejdzie do jesieni, to po sezonowym boomie w pracy wybiorę się do dermatologa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

Zapraszam 

). Dość wiernie oddaje wydarzenia książki, choć pomija kilka pobocznych wątków i postaci, a niektóre zagadnienia upraszcza.

taaa tylko ze jak on jest kierownikiem w jakimś hotelu w Bristolu to to pewnie tyle ma w 2 czy 3 godziny pracy), więc nie kupiłam. Gdy poszłam do innego sklepu, on w miedzy czasie kupił i dał mi jako prezent urodzinowy
Niebieskie korale i czerwona branzoletę - w Claire's.
tylko że perełki na wstążce 

Zalezy mi na nim, ale co z tego ... Nie mogę sama siebie unieszczęśliwiac godzac się na to.

Zdaj relację jak potestujesz. A prezent.. nawet nie komentuję...
Niby wszystko było ok, ale nie mogłam znieść tego jego dystansu, chłodu, braku emocji. dania się z kazdego kroku, ale wszystko w zdrowych granicach.
Rozumiem Twoją decyzję, bo ciężko tkwić w "związku", w którym nie ma zainteresowania, zaangażowania... A co on na to? Jak się do tego odniósł? Tylko się Hosenko nie smuć za bardzo. 
). Do tego irytował mnie czasem. I miał dziury w koszulce 

bo on ma fajnych znajomych, ale ja sama, bez mego faceta, z obcymi facetami?
żeby byli świadkowie wieczoru
. Jeśli nie przejdzie do jesieni, to po sezonowym boomie w pracy wybiorę się do dermatologa