|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
Cytat:
Cytat:
A moja mama nic nie moze zrobic,nie wezmie i nie zloży zeznań ,bo on jest nieobliczalny...potem by jej cos mogl,mi,tacie lub bratu zrobic...ona jej powiedziała ,że zeznań składac nie bedzie i się w to mieszac,bo juz jednego na osiedlu dojechał za zeznania... Boze ona tak płakała...tak mnie przytulała,a tu sama skóra i kości...ona z moja mama do szkoly chodziła,podobno taka dobra była nigdy nie piła,a teraz? ciagle pija razem bo on ja zmusza i ona sie stoczyła....wymeldował córke ich...ona teraz u babci mieszka ,ma chyba 28-29 lat... Jak facet może zniszczyc kobiete...Boże...nie pracuje,a ona zapieprza...on ja bije...gwałci:O:O...ona mówi,że jakto tak można ,ona mówi nie to dostaje wpieprz...i ze codziennie musi mu dawac...Boże...ma tak styraną psyhike.. ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#4742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak tak piszesz jaki on jest cudowny to zaczynam Ci go zazdrościć.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#4743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ...
|
|
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
colds jesteś bezduszną egoistką
|
|
|
|
#4745 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę spać dobranoc
Enti trzymaj sie colds a Ty tam sie rozplywaj z rozkoszy
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#4746 |
|
Wtajemniczenie
|
Ide spróbowac usnąc
![]() ..dobranoc
|
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
Zegnam sie z Wami
![]() Z soboty na niedziele o 2 w nocy wyjezdzam nad morze ![]() Takze moze wpadne tutaj do Was za tydzien Zobaczymy, musze od kompa odpoczac ... Moze od tego mam ten bol glowy.Zegnam sie teraz, bo pozniej nie mam zamiaru wchodzic na kompa ![]() Takze udanego tygodnia Wam zycze
|
|
|
|
#4748 |
|
Zadomowienie
|
nie pojechałam przez pogodę ;(
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- kredzia udanego wypoczynku wracaj zjarana na czekoladkę i szczęśliwa! |
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam! ale u wuja siedze, napiszcie w skrocie co tam...
|
|
|
|
#4750 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też nie
pogoda z***ana obudziłam się jak zadzwonił budzik napisałam szefowi sms że u mnie niebo zachmurzone i mocno pada (chociaż nie padało ) i że dzisiaj mnie nie będzie ![]() i jadę zaraz na zakupy, więc życzcie mi powodzenia ****a awantura w domu znowu ;/
|
#4751 |
|
Zadomowienie
|
noir a Ty chcesz lustrzanke czy obiektyw?
|
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce mi się nic, całą noc lał deszcz ...
|
|
#4753 |
|
Wtajemniczenie
|
a u mnie świeci słoneczko.
zaraz idę na miasto z koleżanka.;d o 7 tż mnie zbudził bo mu sie zatęskniło i zapragnął mnie zobaczyć.
|
|
|
#4754 |
|
Wtajemniczenie
|
sieeeeeeeeeeema
|
#4755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( Nie wiem... Dziwnie mi się z nim pisze, rozmawia. Kiedyś gadaliśmy przez telefon np 2 godziny a teraz tylko kilka minut... Nic się nie klei. Gadałam z jego siostrą(mamy dobry kontakt) to mówiła, że on ciągle gdzieś wyjeżdża ze znajomymi i mówiła coś o koleżankach. Ok, niech wyjeżdża tylko czemu się tak zachowuje? głownie jest mi smutno z powodu koleżanek, bo mnie nie ma i nic nie mogę zrobić. ![]() Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=37k_Ri1XxEc nie wiem, czy oglądać trzeci sezon skinsów. hm. chyba pójdę.w ogóle to pizgawica taka, że założyłam długie spodnie i bluzkę na krótki rękaw.
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
może troszkę ![]() rozpływam, rozpływam jesteście z tej samej miejscowości? ![]() od wczoraj pogoda do dupy ;//. |
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie chcesz go popieścić? Nie miał namiociku? jeaa! Tęskniłam! opowiadaj jak było!
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej ja chyba mam z tżem jakieś ciche dni. Nie widzieliśmy się 3 dni, On nic do mnie nie pisze, a jak ja napiszę to odpisze półsłówkami... Za tydzień wyjadę na 2 tygodnie, to sobie od sioebie odpoczniemy : ) Idę oglądac skinsów, 3 odc do końca 2 sezonu mi zostały. : )
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
gotowy to On jest za każdym razem gdy się namiętniej całujemy czy też pieści moje piersi
.a czy ja chce Go popieścić... nie wiem sama. przedwczoraj, gdy nie padało, udało nam się zorganizować ognisko nad jeziorem. i gdy sobie trochę wypiliśmy mieliśmy rozmowę. chodziło ogólniej o DZIECKO. pamiętacie.. mówiłam Wam o wróżce, która wywróżyła mi faceta z drogi, 5lat starszego, z którym będę dużo podróżować, i który będzie chciał abym skończyła szkołę. no i bingo! K. to właśnie wszystko, co Ona powiedziała . rzuciła jeszcze wtedy o wpadce, do której może dojść.. później braciszek znajomej powiedział mi, że w przyszłym roku urodzę ;/. na mojej wiosce gadają też, że K. pewnie niedługo zostanie powiadomiony, że będzie tatusiem. ;/. no i ostatnio właśnie Jego tata rzucił coś o wnukach ;/. ogólnie.. wszędzie, odkąd jesteśmy razem, ktoś mówi nam o dziecku ;///. no i w każdym razie powiedział mi, iż mam Go pilnować, jeżeli nie jestem niczego pewna. bo On oprócz tego, że coś do mnie czuje to jest FACETEM. i czasami za szybko pomyśli dołem. . najgorszy problem jest w tym, że ja chyba jestem facetem ;/. to mnie powinni uwiązać gdzieś z daleka od Niego. ![]()
|
|
|
|
#4761 |
|
Wtajemniczenie
|
siemaaaaa
ja wczoraj cos z netem zrobilam i w ogole mi nie dzialal ;/ grr musialam odinstalowac i dopiero teraz mi załapało siec yes - słodkie foty lily - opowiadaj co u ciebie ent - o masakra, wspolczuje kobiecie ;/
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
jak yeska ![]() Cytat:
haha u mnie póki co też petting jest ze strony mojego tż, z mojej nie bo ja taka bez doświadczenia i w ogóle ![]()
|
|
#4764 |
|
Zadomowienie
|
a mnie tak ząb boli od wczoraj, że zjadam proszki przeciwbólowe jak skitelsy, a najlepsze jest to, że ja się nie boje dentysty i nie wiem czemu nie poszłam od razu jak mi się ukruszył ;/
|
|
|
|
#4766 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie tez tak bylo, a jak obiecalam sobie ze go chociaz dotkne to przez kilka godzin sie do tego zbieralam :p
|
#4767 |
|
Zadomowienie
|
no to z tego co widzę mój ex tż miał ze mną dobrze, bo ja choć byłam niedoświadczona to sama i to dosyć szybko przełamałam opory, bo miałam na niego taką chrapkę
|
|
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i byłam niedoświadczona, ale On mi pomógł. . podał mi kolegę, nakierował moją dłoń i pomagał na początku miałam wtedy.. 15lat, a On 18 |
|
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

. było, by to wcześniej, jakiś tydzień temu, ale wtedy nie chciałam.
. teraz zbliża mi się @ i miałam niesamowitą chcice
. a najlepsze jest to, że dał delikatną sugestię pettingu wcześniej, kilka godzin, ale się oparła. potem nie dałam rady, tak mnie całował !
. doszłam 2 razy!! 

Ok, niech wyjeżdża tylko czemu się tak zachowuje? głownie jest mi smutno z powodu koleżanek, bo mnie nie ma i nic nie mogę zrobić. 
hm. chyba pójdę.