Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;* - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-24, 12:44   #4771
poprostuewelinka
Zadomowienie

Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*

ja wierzę we wróżki, od niedawna ale wierzę

poprostuewelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 12:50   #4772
colds
Zakorzenienie

mi się na razie spełnia, ale sama nie wiem czy wierzyć
Stary 2010-07-24, 12:59   #4773
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Coffi Pokaż wiadomość
u mnie tez tak bylo, a jak obiecalam sobie ze go chociaz dotkne to przez kilka godzin sie do tego zbieralam :p
ja tam samo

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 13:00   #4774
Individual1
Raczkowanie

Też bym Wam napisała jak Nam jest w tych sprawach, ale myślę, że jeszcze jestem za mało odważna, żeby tutaj pisać takie rzeczy
A jest cudownie. Czasami nawet wkurza mnie to, że on w każdej sytuacji widzi jakieś podteksty Tak jak ostatnio w autobusie jechaliśmy na końcu to... oja
Individual1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 13:03   #4775
niby nic
Zakorzenienie

colds, a on jest równo 5lat starszy? (tzn nie 4 czy 6), naprawde duzo podrózujecie? bo to ze chce zebys szkołe skonczyła to nic dziwnego ani nietypowego dla mnie. Czasem taka wrózka czy ktos cos nam zasugeruje i potem tym sie kierujemy, wszedzie widzimy jakies znaki tej przepowiedni i duzo rzeczy pod nia podciagamy a to ze o dzieciach mówią, to bez przesady, każdy tak mówi, do osób które sa w zwiazkach, nie mówiąc juz o babach na wsi ;]

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Indi, pisz, nie wstydz się

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 13:48   #4776
yes
Zakorzenienie

dobra już mam wystarczająco sił i chęci żeby napisać Wam jak było nad morzem z moim tż

pojechaliśmy w sumie w ciemno, nie mieliśmy żadnej rezerwacji... no i z 2 godziny szukaliśmy WOLNEGO POKOJU, bo wszystko w tym Dziwnowie pozajmowane :/ znaleźliśmy w końcu ladny pokoik (40 zł za os /doba) bez łazienki- łazienka była dzielona na 3 pokoje, ale spoko daliśmy rade. Mieliśmy duuuże łóżko, mebelki ładne, stolik, krzesła, rolete w oknie, tv z 60 kanałami- żyć nie umierać ; )

pierwszego dnia byliśmy na plaży - w deszczu haha, bo akurat jak się przebraliśmy i stwierdziliśmy że idziemy się opalać, to zaczął lać deszcz . Pobylismy troche na plaży po czym wróciliśmy do pokoju, do łóżka 'poodpoczywać'.

Pozniej wyszliśmy sobie na miasto, Tż zabrał mnie na pizzę z miasta znowu wróciliśmy do pokoju. Po 22 poszliśmy na plaże do namiotu Heinekena bo miała być Piana Party, ale jakoś straciliśmy ochotę na balety i poszliśmy popływać w morzu (mieliśmy stroje założone, tzn ja strój on spodenki do pływania ;p) w razie W. No i pływamy sobie pływamy, było tak meega zimno masakra. Wychodzimy i wracamy do budki ratownika (bo tam zostawiliśmy ciuchy , buty i ja torebkę). I tż do mnie 'kurde nie wiem jak to zrobić, czy czekać aż mi bokserki (bo pod spodenkami do pływania zawsze ma bokserki ) wyschną czy po prostu ściągnąć je i założyć same spodenki'. A ja 'no ja bym na Twoim miejscu ściągnęła te mokre bokserki'. A on ' to sie odwróć ' . a ja 'ooo, wstydzisz się swojej dziewczyny? ' a on 'nie, nie wstydzę'. i się rozebrał. a ja taki szok :O i on do mnie z takim śmiesznym akcentem 'niee paatrz'. hahah no musiałam zerknąć, no co ! :P

Wróciliśmy do pokoju, przebraliśmy się, tż wziął koc z auta, wzięlismy piccolo i milkę (kupilismy wczesniej na mieście) i po 00:00 poszliśmy na plażę patrzeć w gwiazdy, pić piccolo i się całować i przytulać. I po jakimś czasie uświadomiłam sobie, że tak bardzo bardzo Go kocham i się popłakałam ze szczęscia (bardzo dyskretnie, bo akurat jak mnie przytulał to nie widział mojej twarzy ). po prostu piękna chwila, mogłaby trwać wiecznie...

następnego dnia rano jak się obudziłam to pierwsze co powiedział tż 'kocham Cię' najwspanialsza pobudka w moim życiu, chociaż każda pobudka przy nim jest tak cudowna i miła

popołudnie całe spędziliśmy w łóżku całując się i całując ; )

po 16 poszliśmy na plażę, wygłupialiśmy się w wodzie, zasnęliśmy na ręcznikach i nas tak zmuliło wróciliśmy do domku, poszliśmy na miasto zjeść, i tż coś w żartach niemiłego do mnie powiedział a ja 'hmm szkoda że jesteś taki niemiły bo chciałam zaproponować wspólny prysznic ' a on ' na prawde? :O na pewno nie chciałaś'. a ja 'chciałam, uwierz ' wróciliśmy do domku odpocząć i znowu z kocykiem, tym razem Cin Cinem, delicjami na plażę. i znowu było tak cudownie, tak relaksująco... ale zbliżała się ulewa , to uciekliśmy do domku . I ja do niego 'dobra to ja idę pod ten prysznic, a TY na mnie czekaj' (chociaz już miałam w planach Go zaprosić jak będę w drzwiach, ale chciałam się z nim trochę podroczyć). A on ' wiesz co? ja idę pierwszy, Ty za długo tam siedzisz' - i taka mina mówiąca 'czekam tam na Ciebie'. a ja udałam oburzoną 'nie! ja idę pierwsza! ;/' on już taka załamka na twarzy. I ja wzięłam swój ręcznik, piżamkę, kosmetyki i wychodząc do niego z takim uśmiechem 'możesz przyjść za 3 minuty umyć mi plecy'. Spojrzałam na zegarek, powiedziałam mu która godzina i zaczęłam odliczać sekundy przy nim a on 'myślisz, że nie przyjdę? a ja 'myślę, że przyjdziesz '. No i myję się myję, sama pod tym prysznicem, czekam i czekam, mówie 'o cholera, nie przyjdzie'. I słyszę pukanie do drzwi. Wyszłam szybciutko z prysznica, zasłoniłam się ręcznikiem, w razie gdyby to nie był On otworzyłam mu, powiesiłam ręcznik i spowrotem wróciłam pod prysznic. Po chwili on się dołączył. Aj to było piękne - całowaliśmy się, miałam dosłownie ciarrrki powiedziałam mu, żeby mi umył plecki, i zrobił to tak delikatnie, tak fajnie... jaa czaicie? jak mycie pleców może byc fajne? i się obróciłam znów i się całowaliśmy i całowaliśmy później doszło do pettingu- z jego strony oczywiscie . ja mu umyłam plecki i uciekłam po jakimś czasie- pisałam Wam o tym wczoraj jak to było

ja wróciłam do pokoju, później przyszedł On . i oczywiście znów zaczęliśmy się całować tak bardzo bardzo namiętnie, z tymi wszystkimi ruchami bioder itp <- w sumie zawsze się tak całujemy jak jesteśmy sami i całujemy się już dłuższą chwilę i tż do mnie 'pamiętasz co mi obiecałaś rano?' [ rano on chcial mi sprawic przyjemność ale powiedziałam, mu że 'może wieczorem ściągnę piżamkę ] a ja 'co?' a on ' że wieczorem ściągniesz piżamkę' a ja 'niczego Ci nie obiecywałam' a on 'masz jeszcze przecież majtki ' a ja 'no tak...' a on 'to co?' a ja 'a nie będziesz zły jak powiem CI, że nie?' a on 'nie, nie będę'. a ja 'na pewno?' a on 'na pewno'. i to było takie miłe... bo wtedy zrozumiałam, że nie chodzi mu tylko o to, żeby mnie rozebrać i w ogóle, tylko że też liczy się bardzo z moimi potrzebami i uczuciami i po chwili on do mnie 'nie słuchaj mnie w takich momentach...' a ja 'no ale przecież, powiedziałeś coś, co wskazało, że myślisz w takich momentach też trochę głową' a on 'haha trochę ' i się zaczęliśmy śmiać obydwoje

no i w sumie to by było na tyle, nie wiem czy ktoś to przeczyta, ale miałam Wam opisać wyjazd to opisałam ; D
Stary 2010-07-24, 13:52   #4777
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
colds, a on jest równo 5lat starszy? (tzn nie 4 czy 6), naprawde duzo podrózujecie? bo to ze chce zebys szkołe skonczyła to nic dziwnego ani nietypowego dla mnie. Czasem taka wrózka czy ktos cos nam zasugeruje i potem tym sie kierujemy, wszedzie widzimy jakies znaki tej przepowiedni i duzo rzeczy pod nia podciagamy a to ze o dzieciach mówią, to bez przesady, każdy tak mówi, do osób które sa w zwiazkach, nie mówiąc juz o babach na wsi ;]
jest równo 5lat starszy. ma w tym roku 23lata. i co chwilkę gdzieś jedziemy, jakieś wypady, imprezy. jeżeli chodzi o szkołe to akurat.... bo u Niego jest to coś czego wręcz pragnie. twierdzi, że jak On nie jest wykształcony to będzie dążyć do tego, aby Jego dziewczyna była. ma ku temu powody, nie powiem. może tez to dla Niego motywacja na przyszłość..?
jeżeli zaś chodzi o gadanie o dzieciach to pierwszy raz się z czymś takim spotykam. nigdy nic takiego nie usłyszałam od nikogo, a byłam przecież w jednym związku, który trwał rok, a drugi 1,5r. . K. mówi, że ma to samo. i że jak Jego Staruszek coś takiego powiedział to aż się biedak przestraszył. . i to jest tak, że te ploty dochodzą do mnie przez przypadek, zupełny
i powiem tak : nie wierze w to, że zajdę w ciążę, a K. zostanie szczęśliwym tatą. na początku w żartach mówiłam, że to się spełni, sratatatata. a teraz zaczyna mnie takie gadanie innych wk*rwiać.

Edytowane przez colds
Czas edycji: 2010-07-24 o 14:21
colds jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 13:53   #4778
Individual1
Raczkowanie

Ja przeczytałam!
Stary 2010-07-24, 13:54   #4779
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Individual1 Pokaż wiadomość
Ja przeczytałam!

dzieki
Stary 2010-07-24, 14:01   #4780
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przeczytałam!
jo tyz ;]
Stary 2010-07-24, 14:04   #4781
yes
Zakorzenienie

wytrwałe dzioŁchy !
Stary 2010-07-24, 14:08   #4782
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
wytrwałe dzioŁchy !
a jak !
Stary 2010-07-24, 14:11   #4783
Individual1
Raczkowanie

A jak Ale muszę przyznać, że Twój Tż przypomina mi mojego Tż biorąc pod uwagę wygląd i charakter nigdy się z nim nie nudzę
Stary 2010-07-24, 14:14   #4784
yes
Zakorzenienie

colds- Ty nam pokazywałaś swojego K.? masz jakies nowe fotki? bo cos kojarze, że chyba pokazywałaś nam, ale poka cos noowego

individual- poka zdjecie swojego tż! ile Twoj ma lat? i jaki znak zodiaku?
Stary 2010-07-24, 14:14   #4785
Asiek121
Zakorzenienie

Yes przeczytałam ale pamietaj, jakos musisz tego doswiadczenia nabrac: :P
a ja ide na melanz u mnie :d cya
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 14:16   #4786
Individual1
Raczkowanie

21 lat i jest barankiem no może niedługo wstawię coś do albumu
Stary 2010-07-24, 14:17   #4787
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
Yes przeczytałam ale pamietaj, jakos musisz tego doswiadczenia nabrac: :P
a ja ide na melanz u mnie :d cya

no wiem, nabiore nabiore, spokojnie wszystko w swoim czaaasie

a ja dziś robie kolacje dla tż przy świecach, bo przegrałam w pokera
Stary 2010-07-24, 14:17   #4788
eMCe
Wtajemniczenie

ja tez przeczytałam

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 14:18   #4789
yes
Zakorzenienie

Cytat:
21 lat i jest barankiem no może niedługo wstawię coś do albumu

weeeź wstaaaw

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez eMCe Pokaż wiadomość
ja tez przeczytałam
a wszystkie jak się meldują, jakby zgłaszały że odrobiły zadanie domowe!!
Stary 2010-07-24, 14:20   #4790
Individual1
Raczkowanie

Haha u nas jest zawsze tak, że np on powie do mnie "jesteś niedobra" lub zacznie mnie łaskotać to ja mówię "ooo nieee, jak możesz. Stawiasz pizzę " I tak wychodzi, że praktycznie codziennie coś jemy niezdrowego ]:->
Stary 2010-07-24, 14:28   #4791
colds
Zakorzenienie

Cytat:
colds- Ty nam pokazywałaś swojego K.? masz jakies nowe fotki? bo cos kojarze, że chyba pokazywałaś nam, ale poka cos noowego
zaraz wynajdnę coś na dysku od Niego jak wstawię to dam znać
Stary 2010-07-24, 14:30   #4792
Nanusiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
otóż to, tak samo horoskopy- piszą to, co u każdego może się przytrafić i potem myślimy o co chodzi i zawsze się zgadza bo to normalna rzecz.

Yeska - nie wiem czy sobie zdajesz sprawę, ale my ubóstwiamy twoje sex-opowieści w głębi duszy każda ci zazdrości, bo masz historię prosto z filmu i założę się, że gdybyś wydała książkę to każda z nas przeczytałaby ją od deski do deski

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 14:31   #4793
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
zaraz wynajdnę coś na dysku od Niego jak wstawię to dam znać
ok!

Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
otóż to, tak samo horoskopy- piszą to, co u każdego może się przytrafić i potem myślimy o co chodzi i zawsze się zgadza bo to normalna rzecz.

Yeska - nie wiem czy sobie zdajesz sprawę, ale my ubóstwiamy twoje sex-opowieści w głębi duszy każda ci zazdrości, bo masz historię prosto z filmu i założę się, że gdybyś wydała książkę to każda z nas przeczytałaby ją od deski do deski
haha nie no nie przesadzaj

książkę mówisz? może wydam ! będę sławna i bogaata
Stary 2010-07-24, 14:34   #4794
Individual1
Raczkowanie

Niezły pomysł na tą książkę Mam gdzieś ładne zdjęcie Tż bez koszulki, ale nie wiem gdzie?
Stary 2010-07-24, 14:34   #4795
Nanusiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
haha nie no nie przesadzaj

książkę mówisz? może wydam ! będę sławna i bogaata
myślę, że dziewczyny się ze mną zgodzą, że każdy twój mega długi post jest pełen akcji mimo, że cały dzień leżycie i się całujecie każda marzyła kiedyś o takim wakacyjnym romansie masz po prostu związek idealny nie licząc tego kozactwa co on czasem odstawia

Stary 2010-07-24, 14:35   #4796
Movement
Zakorzenienie

Yes, ja też przeczytałam

ej, Toria, ja też mam doła. Dlatego że obejrzałam 2 sezon do konca...

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 14:36   #4797
Asiek121
Zakorzenienie

Colds daj jeszcze jakies takie nutki jak to złap mnie za reke :d jaram sie tym ;d
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 14:36   #4798
Individual1
Raczkowanie

Pewnie, że uwielbiamy Twoje opowieści Yes! Nie ma to jak prawdziwa miłość
Poczekajcie aż ja Wam zamieszczę swoje jest ostrzej, no ale mamy dłuższy staż
Stary 2010-07-24, 14:38   #4799
Nanusiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, że uwielbiamy Twoje opowieści Yes! Nie ma to jak prawdziwa miłość
Poczekajcie aż ja Wam zamieszczę swoje jest ostrzej, no ale mamy dłuższy staż
obawiam się, że ....

nas już nic nie zdziwi

Stary 2010-07-24, 14:39   #4800
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
myślę, że dziewczyny się ze mną zgodzą, że każdy twój mega długi post jest pełen akcji mimo, że cały dzień leżycie i się całujecie każda marzyła kiedyś o takim wakacyjnym romansie masz po prostu związek idealny nie licząc tego kozactwa co on czasem odstawia
zgadzam sie , moj post pewnie by wyglądał "no to w sumie to tylko calowalismy sie i jakis prysznic byl wspolny, to tyle haha"

yes - przemysl ksiazke

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości