|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
ja wierzę we wróżki, od niedawna ale wierzę
|
|
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4774 |
|
Raczkowanie
|
Też bym Wam napisała jak Nam jest w tych sprawach, ale myślę, że jeszcze jestem za mało odważna, żeby tutaj pisać takie rzeczy
A jest cudownie. Czasami nawet wkurza mnie to, że on w każdej sytuacji widzi jakieś podteksty Tak jak ostatnio w autobusie jechaliśmy na końcu to... oja |
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
colds, a on jest równo 5lat starszy? (tzn nie 4 czy 6), naprawde duzo podrózujecie? bo to ze chce zebys szkołe skonczyła to nic dziwnego ani nietypowego dla mnie. Czasem taka wrózka czy ktos cos nam zasugeruje i potem tym sie kierujemy, wszedzie widzimy jakies znaki tej przepowiedni i duzo rzeczy pod nia podciagamy
a to ze o dzieciach mówią, to bez przesady, każdy tak mówi, do osób które sa w zwiazkach, nie mówiąc juz o babach na wsi ;]---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Indi, pisz, nie wstydz się
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
dobra już mam wystarczająco sił i chęci żeby napisać Wam jak było nad morzem z moim tż ![]() pojechaliśmy w sumie w ciemno, nie mieliśmy żadnej rezerwacji... no i z 2 godziny szukaliśmy WOLNEGO POKOJU, bo wszystko w tym Dziwnowie pozajmowane :/ znaleźliśmy w końcu ladny pokoik (40 zł za os /doba) bez łazienki- łazienka była dzielona na 3 pokoje, ale spoko daliśmy rade. Mieliśmy duuuże łóżko, mebelki ładne, stolik, krzesła, rolete w oknie, tv z 60 kanałami- żyć nie umierać ; ) pierwszego dnia byliśmy na plaży - w deszczu haha, bo akurat jak się przebraliśmy i stwierdziliśmy że idziemy się opalać, to zaczął lać deszcz 'poodpoczywać'. Pozniej wyszliśmy sobie na miasto, Tż zabrał mnie na pizzę z miasta znowu wróciliśmy do pokoju. Po 22 poszliśmy na plaże do namiotu Heinekena bo miała być Piana Party, ale jakoś straciliśmy ochotę na balety i poszliśmy popływać w morzu (mieliśmy stroje założone, tzn ja strój on spodenki do pływania ;p) w razie W. No i pływamy sobie pływamy, było tak meega zimno masakra. Wychodzimy i wracamy do budki ratownika (bo tam zostawiliśmy ciuchy , buty i ja torebkę). I tż do mnie 'kurde nie wiem jak to zrobić, czy czekać aż mi bokserki (bo pod spodenkami do pływania zawsze ma bokserki ) wyschną czy po prostu ściągnąć je i założyć same spodenki'. A ja 'no ja bym na Twoim miejscu ściągnęła te mokre bokserki'. A on ' to sie odwróć ' . a ja 'ooo, wstydzisz się swojej dziewczyny? ' a on 'nie, nie wstydzę'. i się rozebrał. a ja taki szok :O i on do mnie z takim śmiesznym akcentem 'niee paatrz'. hahahWróciliśmy do pokoju, przebraliśmy się, tż wziął koc z auta, wzięlismy piccolo i milkę (kupilismy wczesniej na mieście) i po 00:00 poszliśmy na plażę patrzeć w gwiazdy, pić piccolo i się całować i przytulać. I po jakimś czasie uświadomiłam sobie, że tak bardzo bardzo Go kocham i się popłakałam ze szczęscia (bardzo dyskretnie, bo akurat jak mnie przytulał to nie widział mojej twarzy ). po prostu piękna chwila, mogłaby trwać wiecznie... ![]() następnego dnia rano jak się obudziłam to pierwsze co powiedział tż 'kocham Cię' ![]() popołudnie całe spędziliśmy w łóżku całując się i całując ; ) po 16 poszliśmy na plażę, wygłupialiśmy się w wodzie, zasnęliśmy na ręcznikach wróciliśmy do domku, poszliśmy na miasto zjeść, i tż coś w żartach niemiłego do mnie powiedział a ja 'hmm szkoda że jesteś taki niemiły bo chciałam zaproponować wspólny prysznic ' a on ' na prawde? :O na pewno nie chciałaś'. a ja 'chciałam, uwierz ' wróciliśmy do domku odpocząć i znowu z kocykiem, tym razem Cin Cinem, delicjami na plażę. i znowu było tak cudownie, tak relaksująco... ale zbliżała się ulewa , to uciekliśmy do domku . I ja do niego 'dobra to ja idę pod ten prysznic, a TY na mnie czekaj' (chociaz już miałam w planach Go zaprosić jak będę w drzwiach, ale chciałam się z nim trochę podroczyć). A on ' wiesz co? ja idę pierwszy, Ty za długo tam siedzisz' - i taka mina mówiąca 'czekam tam na Ciebie'. a ja udałam oburzoną 'nie! ja idę pierwsza! ;/' on już taka załamka na twarzy. I ja wzięłam swój ręcznik, piżamkę, kosmetyki i wychodząc do niego z takim uśmiechem 'możesz przyjść za 3 minuty umyć mi plecy'. Spojrzałam na zegarek, powiedziałam mu która godzina i zaczęłam odliczać sekundy przy nim a on 'myślisz, że nie przyjdę? a ja 'myślę, że przyjdziesz '. No i myję się myję, sama pod tym prysznicem, czekam i czekam, mówie 'o cholera, nie przyjdzie'. I słyszę pukanie do drzwi. Wyszłam szybciutko z prysznica, zasłoniłam się ręcznikiem, w razie gdyby to nie był On otworzyłam mu, powiesiłam ręcznik i spowrotem wróciłam pod prysznic. Po chwili on się dołączył. Aj to było piękne - całowaliśmy się, miałam dosłownie ciarrrki powiedziałam mu, żeby mi umył plecki, i zrobił to tak delikatnie, tak fajnie... jaa czaicie? jak mycie pleców może byc fajne? później doszło do pettingu- z jego strony oczywiscie . ja mu umyłam plecki i uciekłam po jakimś czasie- pisałam Wam o tym wczoraj jak to było ![]() ja wróciłam do pokoju, później przyszedł On . i oczywiście znów zaczęliśmy się całować tak bardzo bardzo namiętnie, z tymi wszystkimi ruchami bioder itp <- w sumie zawsze się tak całujemy jak jesteśmy sami i całujemy się już dłuższą chwilę i tż do mnie 'pamiętasz co mi obiecałaś rano?' [ rano on chcial mi sprawic przyjemność ale powiedziałam, mu że 'może wieczorem ściągnę piżamkę ] a ja 'co?' a on ' że wieczorem ściągniesz piżamkę' a ja 'niczego Ci nie obiecywałam' a on 'masz jeszcze przecież majtki ' a ja 'no tak...' a on 'to co?' a ja 'a nie będziesz zły jak powiem CI, że nie?' a on 'nie, nie będę'. a ja 'na pewno?' a on 'na pewno '. i to było takie miłe... bo wtedy zrozumiałam, że nie chodzi mu tylko o to, żeby mnie rozebrać i w ogóle, tylko że też liczy się bardzo z moimi potrzebami i uczuciami i po chwili on do mnie 'nie słuchaj mnie w takich momentach...' a ja 'no ale przecież, powiedziałeś coś, co wskazało, że myślisz w takich momentach też trochę głową' a on 'haha trochę ' i się zaczęliśmy śmiać obydwoje no i w sumie to by było na tyle, nie wiem czy ktoś to przeczyta, ale miałam Wam opisać wyjazd to opisałam ; D
|
#4777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli zaś chodzi o gadanie o dzieciach to pierwszy raz się z czymś takim spotykam. nigdy nic takiego nie usłyszałam od nikogo, a byłam przecież w jednym związku, który trwał rok, a drugi 1,5r. . K. mówi, że ma to samo. i że jak Jego Staruszek coś takiego powiedział to aż się biedak przestraszył. . i to jest tak, że te ploty dochodzą do mnie przez przypadek, zupełny ![]() i powiem tak : nie wierze w to, że zajdę w ciążę, a K. zostanie szczęśliwym tatą. na początku w żartach mówiłam, że to się spełni, sratatatata. a teraz zaczyna mnie takie gadanie innych wk*rwiać.
Edytowane przez colds Czas edycji: 2010-07-24 o 14:21 |
|
|
|
|
#4778 |
|
Raczkowanie
|
Ja przeczytałam!
|
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
wytrwałe dzioŁchy !
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4783 |
|
Raczkowanie
|
A jak
Ale muszę przyznać, że Twój Tż przypomina mi mojego Tż biorąc pod uwagę wygląd i charakter nigdy się z nim nie nudzę
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
colds- Ty nam pokazywałaś swojego K.? masz jakies nowe fotki?
bo cos kojarze, że chyba pokazywałaś nam, ale poka cos noowego ![]() individual- poka zdjecie swojego tż! ile Twoj ma lat? i jaki znak zodiaku?![]()
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Yes przeczytałam
ale pamietaj, jakos musisz tego doswiadczenia nabrac: :P a ja ide na melanz u mnie :d cya
|
|
|
|
#4786 |
|
Raczkowanie
|
21 lat i jest barankiem
no może niedługo wstawię coś do albumu
|
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiem, nabiore nabiore, spokojnie wszystko w swoim czaaasie a ja dziś robie kolacje dla tż przy świecach, bo przegrałam w pokera
|
|
#4788 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez przeczytałam
![]()
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
weeeź wstaaaw ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- a wszystkie jak się meldują, jakby zgłaszały że odrobiły zadanie domowe!! ![]()
|
#4790 |
|
Raczkowanie
|
Haha u nas jest zawsze tak, że np on powie do mnie "jesteś niedobra" lub zacznie mnie łaskotać to ja mówię "ooo nieee, jak możesz. Stawiasz pizzę
" I tak wychodzi, że praktycznie codziennie coś jemy niezdrowego ]:->
|
|
|
|
#4791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wstawię to dam znać
|
|
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yeska - nie wiem czy sobie zdajesz sprawę, ale my ubóstwiamy twoje sex-opowieści w głębi duszy każda ci zazdrości, bo masz historię prosto z filmu i założę się, że gdybyś wydała książkę to każda z nas przeczytałaby ją od deski do deski
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
ok!
![]() Cytat:
![]() ![]() książkę mówisz? może wydam ! będę sławna i bogaata
|
|
#4794 |
|
Raczkowanie
|
Niezły pomysł na tą książkę
Mam gdzieś ładne zdjęcie Tż bez koszulki, ale nie wiem gdzie?
|
|
|
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz po prostu związek idealny nie licząc tego kozactwa co on czasem odstawia
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Yes, ja też przeczytałam
ej, Toria, ja też mam doła. Dlatego że obejrzałam 2 sezon do konca...
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Colds daj jeszcze jakies takie nutki jak to złap mnie za reke :d jaram sie tym ;d
|
|
|
|
#4798 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie, że uwielbiamy Twoje opowieści Yes!
Nie ma to jak prawdziwa miłość Poczekajcie aż ja Wam zamieszczę swoje jest ostrzej, no ale mamy dłuższy staż
|
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nas już nic nie zdziwi
|
|
|
#4800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, moj post pewnie by wyglądał "no to w sumie to tylko calowalismy sie i jakis prysznic byl wspolny, to tyle haha" yes - przemysl ksiazke ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

' a on 'nie, nie wstydzę'. i się rozebrał.
' a on ' na prawde? :O na pewno nie chciałaś'. a ja 'chciałam, uwierz
<- w sumie zawsze się tak całujemy jak jesteśmy sami i całujemy się już dłuższą chwilę i tż do mnie 'pamiętasz co mi obiecałaś rano?' [ rano on chcial mi sprawic przyjemność