|
|
#1801 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - część VII
no faktycznie... ale ze nie gapa...przepraszam za wprowadzenie bledu.. no i ta maseczka ma 10ml w saszetce a nie tak jak wczesniej puisalam 5 takze za to tez sorki... czytalam recenzje na kwc- podzielone zreszta te na krem siarkowa moc tez jednakze napewno go kupie... bo w dodatku zbliza mi sie wesele i nie chce sie po 2 godz. tanca swiciec jak nie wiem co...
|
|
|
|
#1802 |
|
Przyczajenie
|
Kiedyś używałam tej maseczki . I była całkiem , całkiem .
Pamiętam mi taka mała saszetka wystarczała na dwa razy . ;** |
|
|
|
#1803 |
|
Raczkowanie
|
sun ozon i dax cosmetics - moje ulubione
|
|
#1804 |
|
Przyczajenie
|
O tych kosmetykach z Sun Ozon , czytałam że "śmierdzą" alkoholem to prawda ? .
|
|
|
|
#1805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
musze wam powiedziec ze o tyle ze kocham rossmann zawiodlam sie na nich... a wiec: gazetka obowiazywala od 15 , a p[oszlam do rossa 18 i uw9iezycie ze... do szamponow head&sholders nie bylo juz gratisow...co to za sklep skoro nie wystarcza im asortymentu na 3 dni ![]() potem znow sie pytalam i nadal brak zreszta w innych rossach tez..... teraz postanowilam ze bd w miare mozliwosci pedzila do rossa w pierwszy dzien promocji... bo jeszcze kurcze mialam taka chec na ta kosmetyczke za 9,90 tak sie napalilam a tu... gucio....... brak. a ktoras z was ja zdobyla??
|
|
|
|
|
#1806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- chociaż poza tym nawet dobrze koi i nawilżanastępnym razem jednak kupię ten w turkusowym opakowaniu
|
|
|
#1807 |
|
Raczkowanie
|
bo ten bialy jest do skory wrazliwiem... a ten w turkusowym to normalniej.... wy teraz piszecie o kremach po opalaniu jednak z sun ozon polecam boardzo do opalania... najczasniej 30 mam
|
|
|
|
#1808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale to akurat był rossman daleko od mojego domu, więc już mi się nie chciało wracać za głupim mydłem. Mam wrażenie, że ich polityka opiera się na tym, żeby jak najmniej dać klientowi . Jeszcze nigdy nie dostałam żadne gratisu ot tak po prostu, ew. jak się dopomniałam.Zresztą w naturze to samo. Tutaj mogę pochwalić tylko SP , tam to nawet jak sama nie wiem, że jest gratis, to kasjerka wie. Kiedyś jak nie było jakiegoś kremu, który miał być gratisem ( o czym nawet nie wiedziałam ) to zaproponowała co innego, albo odbiór parę dzień później z paragonem. No i takie podejście to ja lubię ![]() Co do sunozonów to dla mnie śmierdzą alkoholem, tyle, że ja miałam wersję z zeszłego roku, może teraz coś zmienili Edytowane przez cochonnetta Czas edycji: 2010-07-24 o 11:05 |
|
|
|
|
#1809 |
|
Raczkowanie
|
musze powiedziec ze w naturze u mnie kasjerka jest spoko... przynajmniej sie przejmuje klientami i jak cos sie zapytasz to zaraz z toba idzie i ci pokaze... wytlumaczy........... a ostatnio w rossie to jakies jaja se robia... kiedys byla promocja - bodajze kup dezodorand a zel pod prysznoc fa mial byc gratis... niestety niewiedzialam o tej promocji... i wzielam ten dezydorant... zaplacilam i wyszlam biorac gazetke promocyjna... kasjerka napewno mnie pamietala bo jeszcze jej sie cos pytalam... odeszlam tylko pod drzwi rossmanna by obejzec jeszcze gazetke i ewentualnie sie wrocic.... w ten sposob dowiedzialam sie o gratisie... wrociolam wiec do kasy i poprosilam ladnie pania o ten zel... ta sie na mnie wydarla ze ja powinnam wiedziec, pozatym nie mam paragonu i zebym jej cos tam udowodnila...poprostu blam taka wsciekla ze myslam ze jej cos zaraz zrobie( a gratisy napewno jeszcre mieli) juz mi nie chodzi o ten zel ale o to w jaki sposob mnie potraktowala...jakos w naturze jakos tak milej sie teraz u nmnie zrobilo........
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- a i dodam ze oczywiscie ta pani z rossa mi w koncu nie dala tefgo gratisa... swinia... i szkodsa mi ze teraz nie ma tych kosmetyczek...po co kurde robia promocje niektorysch rzeczy jak ich nie ma luyb jest 5 sztuk... bezsens |
|
|
|
#1810 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że problem z gratisami jest w każdym Rossie. Dowiedziałam się ostatnio od jednej z kasjerek, że dostały na sklep 6
klikerów dodawanych do Axe. Dobrze, że załapałam się na ten żel Palmolive gratis, no ale byłam po niego pierwszego dnia promocji
|
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=sylwiao931;20887107]
Cytat:
|
|
|
#1812 |
|
Raczkowanie
|
czyli wychodzi na to ze 5-6 osob pierwszyh bedzie mialo ten gratis... nastepnym razem bd czekac az otworza rossmann i pierwsza do nieggo wchodze... no bo ja inaczej?? juz sie niemoge doczekac nowej gazetkio za 2 tyg wyjezdzam i mam nadzieje ze jakies fajne rzeczy bd... o ile sie nie myle to 27-28 powinna byc,tak??? a promocje z nastepnej gazertki od kiedy bd aktualne?
|
|
|
|
#1813 |
|
Rozeznanie
|
myśle, że przesadzacie z narzekaniem na gratisy
moim zdaniem i tak mają ciekawe promocje . To jasne, że mają ograniczoną liczbę gratisów i nie wyobrażam sobie żeby każdemu mieli dawać za darmo cośtam z tą obsługą to jest różnie[ja raczej nie narzekam póki co], ale to już zależy od czlowieka, jego humoru i dnia![]() A w ogóle to prezentami mogliby nas uraczyć
|
#1814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na kilkudniowy wyjazd w sam raz, oczywiscie jesli wezmiemy pod uwagę próbki np. szamponu do włosów
|
|
|
|
|
#1815 |
|
Przyczajenie
|
Tak byłam dzisiaj na zakupach w Rossie .
i jestem zadowolona , bo dostałam to co chciałam . Załapałam się na promocję żelu pod prysznic Palmolive . oraz kupiłam mascare Extra Super Lash i gratis był płyn do demakijażu oczu z Rimmela za 15.99 zł . oraz kupiłam ten krem do opalania z Sun zon 15 . I zobaczymy co z tego będzie . Tylko mój jest w pomarańczowym opakowaniu . |
|
|
|
#1816 |
|
Raczkowanie
|
w tym pomaranczowym sa boskie... i te pachna.mmmmmm... ja zawsze te kupuje...trafny wybor
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1818 |
|
Zadomowienie
|
A któraś się może orientuje, kiedy wyjdzie nowa gazetka? A może zdjęcia powstawia, jak już ma?
|
|
|
|
#1819 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale wyrzuciłam pieniądze w błoto . xD Bo chciałam kupić chusteczki takie oczyszczające Mokre Chusteczki jak ja to mówie . I kupiłam duże opakowanie takie jak dla małych dzieci . Przychodzę do domu , otwieram a tu "suche" chusteczki nasączone jakimś olejkiem . xDD Nawilżające . xD Nie ma to jak zakupy na szybkiego i nie dopatrzenia . |
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Z takich mokrych to polecam chusteczki Dzidziuś - sprawdzone na Openerze
Miękkie, do ostatniej były porządnie nawilżone, a cena - jedna z najniższych
|
|
#1821 |
|
Przyczajenie
|
ooo . To będe musiała jeszcze raczej się przejść do Ross . ;D
|
|
|
|
#1822 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupie te z Babydream te z Mini produktów
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24...95&prId=7849#1 , ale nie zwróciłam uwagi, czy były niebieskie, czy inne
|
|
#1824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w CH i przy wejściu od razu wypatrzyłam Rossmann
weszłam i kupiłam jeszcze jeden na zapas Eisgel (niestety bez promocji) chciałam powąchać te perfumy za 11,99 i nie było testera w ciemno kupować nie bede.oj tak prezenty mogły by już być
|
|
#1826 |
|
Rozeznanie
|
Macie jakąś do polecenia zalotkę ? Na rossnecie zdaje mi się, że nie ma albo już niedowidzę .. przekopałam i chyba nie ma tam takiego czegoś O.o
Jakbyście miały coś do polecenia to piszcie Bo w poniedziałek/wtorek może się przejde .. Chyba, że będzie coś fajnego z nowej gazetki to wtedy kupię wszystko razem
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
a no właśnie w poniedziałek nowa gazetka
mmmmmmm....
|
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
A JA CHCE DZISIAJ BO JAK NIE TO BD FOCH
Ja ide do R. w poniedziałek bo chce kupić perfumy Mel Merio dla siostry na imieniny
|
#1829 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoś ma kod z 22.07 na krem Dermika Hialiq 3D. Ja niestety nie załapałam się - z góry dziękuję.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

- chociaż poza tym nawet dobrze koi i nawilża

, ale to akurat był rossman daleko od mojego domu, więc już mi się nie chciało wracać za głupim mydłem. Mam wrażenie, że ich polityka opiera się na tym, żeby jak najmniej dać klientowi 
klikerów dodawanych do Axe.
na jego miejsce wstawili taki z siarką niby ale nie polecam, u mnie nie matuje prawie w cale

weszłam i kupiłam jeszcze jeden na zapas Eisgel (niestety bez promocji) chciałam powąchać te perfumy za 11,99 i nie było testera
mmmmmmm....