|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sonia ja tez mialam kryzys ale minelo i juz ok jest... a patrząc na wieśmaka czy jogurt naturalny wszystko mi się wywracało w żołądku... może przetrzymaj to i będzie dobrze ![]()
![]() |
#692 |
Raczkowanie
|
Ja takie miałam
![]()
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 ![]() pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#693 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
właśnie jutro chcę zakupić dzisiaj zapomniałam o nim ... tylko do czego dodawać ?? ile W ma takie mleczko ? soniu to na dziale papek dla bobasów znajdę ???? do czego dodawałaś ?? chciałam sie pochwalić że dzisiejsze ćwiczenia zaliczone ćwiczyłam 10 min wiem że to nie za dużo ale na początek musi wystarczyć ... sama sobie wybrałam ćwiczenia które robię ... a co .. ![]()
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
Konczita szukaj mleka w dziale z jedzonkiem dla dzidziusiów
![]() a do czego dodawać... hm... nutelke sobie możesz zrobić ![]() ja pochłaniałam łyżeczką samo.... ale mi waga stała po nim.... ![]()
#695 |
Zadomowienie
|
johambina to jak juz wskoczysz na ten tryb 2/1 to bedziesz zdawac raporty
![]() ![]() ![]() mi jeszcze zostalo 14 kg, wiec troche za duzo do mety zeby zmieniac, poki co sa spadki wiec zostaje na 5/5 ![]()
#696 |
Zakorzenienie
|
Jest przepis na nalesniki z mlekiem w proszku
![]() Na 1 jajko 2 lyzki mleka w proszku (zwiekszajac ilosc jajek dodajemy wiecej mleka) mieszamy trzepaczka aby ciasto bylo dosyc geste i nie mialo grudek (mozna mleko wczesniej przesiac) i smazymy na rozgrzanym teflonie pod przykryciem dopoki spod sie nie zetnie i potem przewracamy na druga strone ![]()
#697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oki dziękuję laseczki ... ja się zbieram, szybki prysznic, makijażyk i lecę na parapetówkę - trzymać kciuki co by mnie drinkami i winkiem nie złamali ![]() do jutra dukaneczki ![]()
![]() |
#698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#699 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() odmeldowuje się i ja dzisiaj, co za pech, wczorajszy sernik się spalił ![]() ![]() lęce nadrabiać nieprzeczytane stronki ![]() ![]() pozdrawiam cieplutko chudziny
#700 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczęta! Od poniedziałku zaczynam "dukac" ;] i chociaz "nic nie zaczyna się od poniedziałków" to ja zacznę i skończę sukcesem! A CO?! dla siebie to robie. żeby wreszcie czuć, ze żyję! Nie ukrywam, że nakręciłam sie dzięki temu forum[JESTEŚCIE ŚWIETNE!], chociaż znam 3 osoby, ktore tej diecie zawdzięczają świetne sylwetki nigdy nie moglam sie za to zabra. robilam podchody juz 3 razy. ale teraz będzie inaczej, we wrzesniu na planowanych wakacjach nei bede wstydzic się swojej sylwetki na ciepłej południowej plaży. taaaak!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a może to i lepiej bo coś czuję, że ten majonezik to by litrami schodził u mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A to mleczko to przemyśl dokładnie, bo ma dużo węgli, a jak Ci posmakuje to cieżko będzie odstawić ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pamiętam, że był taki okres czasu, że była krówka smieszka light a potem wycofali.... o majonezie nie mówię bo ja też lubię.... i coś czuję że pierwsza uczta na III fazie to bedzie jajko na twardo z majonezem ![]() i żeby tylko jedno ![]()
![]() |
#704 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
taaa albo taki zwykły serek topiony w kwadraciku.... jakiś ementaler albo coś podobnego... i do tego tosty pszenne
![]() jesoooo nie mogę bo mi język uciaka....
#707 |
Zakorzenienie
|
Okej starczy tego 'dobrego' bo zaczniemy w myslach grzeszyc
![]() Ide zatem po moja wysokobialkowa truskawkowa galaretke (w UK maja galaretke bezcukrowa 85 g bialka w 100 g suchego produktu ![]() ![]() Dobranoc dziewczyny ![]() ![]()
#708 |
Rozeznanie
|
dobra dziewczyny, jeszcze nam te całe topione serki i majonezy (żadne tam light
![]() ![]() ![]() ![]() Późno już więc żegnam się i życzę przepysznych snów o serkach topionych i majonezie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
to ja też uciekam
![]() jutro podejrzewam wzrościk ale mam PW więc...same wiecie jak jest ![]() spokojnych snow ![]()
![]() |
#710 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do poniedziałków to mit jest. Ja zaczęłam w poniedziałek właśnie i jak dotąd ubyło mnie ponad 6 kilo ![]() Tak więc nie przejmuj się tylko dawaj chodź tu do nas w poniedział, tylko najpierw się uświadom w pierwszym poście cobyś nie zabiła naszych weteranek najbardziej podstawowymi pytaniami ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- No więc tak. Ja chyba włąśnie swój jutrzejszy spadeczek posłałam w diabły. Właśnie pochłonęłam dwie (choć małe, ale jednak) kanapki z dukanowego chlebka posmarowane cienko (ale jednak) majonezem light, który nie jest tak light jak by to było wskazane ![]() I co teraz? Wstanę rano i wzrościk? No cóż, opowiem Wam o tym rano... ![]() A tym czasem oddukowuję się. Dobranoc siostry ![]() Edytowane przez Agnese69 Czas edycji: 2010-07-24 o 21:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam z rodzinnych imienin...... zjadłam 2 sałatki, składniki dozwolone, oprócz ..........majonezu!!!:brz ydal: Ale pyszne były!
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#712 |
Zadomowienie
|
Aha, dziewczynki kochane, Konczita zwłaszcza. Nurtowało mnie to mleko w proszku, więc wygrzebałam je z szuflady i przeczytałam tabelkę. Niestety - tak jak i mleko płynne - ma ono więcej węgli niż białka. W 100 g mleka granulowanego: Białko 35,7%, Węgle 51,2%, Tłuszcz 0,8%. Czyli lipa jest. Trzeba uważać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dozwolone mleko odtluszczone w plynie(szklanka) lub w proszku (odpowiednik szklanki w plynie) Jak już kupię to u mnie całe opakowanie znika w ciągu 4 dni - niestety! ![]()
![]() |
#714 |
Raczkowanie
|
Przepraszam za "te dwie"nie chcialam nikogo urazic
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 Edytowane przez rene9578 Czas edycji: 2010-07-24 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Zakorzenienie
|
mam identyczną w granacie
![]() Cytat:
![]() kurczę pędzicie jak szalone ciężko nadążyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |||
Zakorzenienie
|
Melduje się z samego rana Duk Duk
![]() wczoraj poszaleliśmy na parapetówie a dzisiaj z przerażeniem stawałam na moją wagę - a tam niespodzianka - 500 ![]() po 20 dniach dukania jestem na minusie 5,5 kg - niesamowite uczucie !!!! musiałam Wam zdać relację mimo że Tzet jeszcze smacznie chrapie ... ja za moment też wracam w poduchy dzisiaj zapowiada się leniwy poranek Cytat:
Cytat:
Laseczki dla mnie 10 min to było sporo znaczy się czułam wszystkie mięśnie jak podnosiłam się z maty - tżet obiecał że będziemy co dziennie spacerować szybszym niż do tej pory tempem i zaopatrzymy się w skakankę - niech chłopak trenuje ![]() Cytat:
oj sporo ma W ... hmm muszę przemyśleć co by mi nie stopneło bo tak ładnie leci ![]() nie mam dzisiaj pomysłu na obiad mam fazę PW może podsuniecie jakieś pyszne danie ?
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2010-07-25 o 07:24 Powód: dopisek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
DUK DUK, melduję się z samego ranka bo mam super wiadomość: spadek -0.3 , niby nie dużo , ale ostatnio był zastój 10 dni a po nim wzrost .Mała rzecz a cieszy.Dzisiaj mija mi 5 tygodni i na wadze zaliczyłam dzisiaj równo - 8 kg. ![]() ![]() ![]() Nie pamiętam , kiedy ostatnio tyle mnie ubyło, chyba po porodzie córki, tylko tyłam sobie pomalutku. Ale wczoraj zastosowałam sie do rad dziewczyn, tj mniej nabiału i zrobiłam zupę na wołowinie i kurczaku dla rodziny, a ja zjadłam mięch.Co prawda dodałam trochę musztardy, myślę że jej nie mozna jeść ale nie dałabym rady tych włókien wołowiny samych.Powiem wam, że nawet mi to smakowało.Na kolację był sernik , zamówiłam w aptece słodzik w proszku do pieczenia i faktycznie smakuje dużo lepiej niż na słodziku w płynie. Do zobaczenia za parę godzin, może ktoś ma pomysł na jakiś inny niedzielny obiadek? PA,PA, miłego dukania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() a u mnie tak jak myślałam... 0,4 na plusie...ale warzywka od piątku więc cóz się dziwić.... jeszcez jak dzisiaj dołożę kolejny dzień PW to jutro znowu wzrośnie albo, co daj Boże, stanie ![]() miłej niedzieli babeczki ![]()
#719 |
Raczkowanie
|
Duk duk
![]() Nie było mnie trochę, ale wszystko przeczytałam ![]() Gratuluję spadeczków, pięknie ! ![]() U mnie waga dokładnie 56kg, dziś trzeci dzień PW. Czyli wzrost od wczoraj o 0.3 ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę Wam wolnej niedzieli - ja na 12 do pracy. Ale pieniążki na wakacje same się nie zarobią, a jak się pracuje za taką stawkę, to niestety niedziele muszą być jak najefektywniej wykorzystane.
#720 |
Rozeznanie
|
Duk duk z nad miseczki serka i kawki
![]() ostatnio ciągle jem ser biały na słodko ze słodzikiem i aromatem tak samo jest z homo masakra do tej pory jakoś mi nie wchodził a teraz mogę go kilogramami pochłaniać ![]() Dzisiaj zauważyłam jak mi spadły cycki porażka zmieszcze je w bardzo stary stanik w rozmiarze C a było DD hehe no ale coś za coś w sumie to znajdę łatwiej śliczniutkie staniczki bo przedtem miałam problem ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.