Wasze opisy na gg, część XX - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-24, 23:09   #2341
ZakreconaNaMaxa
Raczkowanie

Dot.: Wasze opisy na gg, część XX

Cytat:
Napisane przez Naughty_ Pokaż wiadomość
200 post

Z tej racji, że to mój dwusetny post, pozwolę sobie wymienić zgodnie z tradycją moje ulubione pierniczki, które uwielbiam Kolejność jest bez znaczenia, bo każde z Was wielbię tak samo mocno. Bez was to forum byłoby niczym.
ZakreconaNaMaxa

Ale się was uzbierało Szkoda tylko, że połowa już tutaj nie bywa
Kochanie ja w takim gronie? Uwielbiam Cię

Pragnę abyś śnił mi się co noc, bo chociaż wtedy nikt nie może mi cię zabrać.! Chyba, że się obudzę...

Stary 2010-07-24, 23:22   #2342
RobCoChcesz
Raczkowanie

Cytat:
200 post

Z tej racji, że to mój dwusetny post, pozwolę sobie wymienić zgodnie z tradycją moje ulubione pierniczki, które uwielbiam Kolejność jest bez znaczenia, bo każde z Was wielbię tak samo mocno. Bez was to forum byłoby niczym.

RobCoChcesz

dziękuję. i następnych 200 ;*

agrr kontrastowao xxgroszek07xx Kofeina w Redbullach without_demur papergirl ciiri inguiring myCh _mandarynka grise - bywajcie jak najczęściej!

**

wiem, że czasami to co się dzieje nie zawsze ma dla ciebie sens.

widzę, że jesteś smutna, nawet kiedy się uśmiechasz, w głębi duszy chce ci się płakać.

ale zdaję się, że im bardziej mi na tym zależy tym bardziej to odnosi przeciwny skutek.

może pewnego dnia obudzimy się a to wszystko będzie tylko snem.

(eminem)

spokój znajdź w powietrzu, w deszczu.

Edytowane przez RobCoChcesz
Czas edycji: 2010-07-24 o 23:25
RobCoChcesz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 23:24   #2343
z innej bajki
Zadomowienie

666

aaaaaaa!

Cytat:
200 post

_ZaagubiOna_ ZakreconaNaMaxa ciiri LoveYourEyes Drift hotiie inguiring karmelowomi _mandarynka myCh xsxs ruda wiewiora PaniJana TiScatteroUnaFoto RobCoChcesz Siatkarka18 Guziki xD Primadonna panna_miodowa dresowa RozowaSkeyterka agrr BananowaDelma NieidealnaJa agatte kontrastowao _Panna_Migotka_ itstoolatex3 Toogether93 cornflower_ TwojaKokaina patrysiowa_ poprostuAsiss CaMa limitowanaa otojest istny_paradoks xxgroszek07xx cherry pie Borowiczanka bajkowa patrycjaxpp almostlover SparklyAngel TajemniczaPanna Missi_16 absorbeed keeendy dreams_x33 katrin_love Paralogiczna beautiful_lie Kofeina w Redbullach without_demur z innej bajki MrsUnfabulos Pistolecik kreskowa dontgivemenames papergirl NieodkrytaxD grise latin CukrowaPanna minimum4znaki Extremalna envious cornels marikab kamisha nydee CookieCrisp

ah, dziekuję ! i kolejnych postów życzę ; *

'Are You lonesome tonight? Do You miss me tonight?
Are You sorry we drifted apart? Does Your memory stray
to a brighter summer day when I kissed You
and called You sweetheart? Do the chairs in Your parlor
seem empty and bare? Do You gaze at Your doorstep
and picture me there? Is Your heart filled with pain,
shall I come back again? Tell me Dear,
are You lonesome tonight?'

Samotnie spędzasz noc? Czy tęsknisz za mną w tę noc? Nie jest Ci przykro, że nasze drogi się rozeszły?
Czy Twoja pamięć wciąż ucieka do tego promiennego letniego dnia, kiedy Cię całowałam
i nazwałam swoim 'Słoneczkiem'? Miejsca w Twoim salonie wydają się puste i nagie?
Wpatrujesz się w próg swojego pokoju i widzisz tam mnie? Czy Twoje serce wypełniał ból,
kiedy miałeś nadzieję, że znów wrócę? Powiedz mi, Najdroższy, czy samotnie spędzasz tę noc?

z innej bajki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 00:36   #2344
the_end
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ZakreconaNaMaxa Pokaż wiadomość
100 Post<3

Wymieniam te które sprawiają, że mój zeszyt pogrubia się o kolejne kartki.!

happyend nieliczylamwcalesie Missi_16 the_end RozowaSkeyterka grise
ja? o jaaa. dziękuję strasznie. <3

Cytat:
Napisane przez Toogether93 Pokaż wiadomość
Dziękuję.

CaMa, Missi, bajkowa, patrysiowa, Kamisha, NieidealnaJa, the_end, DorotaComa, kontrastowa, niewieszjaktesknie, lolja, absorbeed- wy Wiecie <3

Rozpuszczone w powietrzu łzy
wdychasz, dusząc się jej smutkiem

Ty też wiesz. Wszystko wiesz o mojej miłości do Ciebie!

Cytat:
Napisane przez CaMa Pokaż wiadomość

na pozór silna dziewczyna, a w środku ledwo się trzyma.

i żyć ze świadomością, że nigdy nie będziesz mój.

umieramy,
z miłości.
z wyboru serca.

nienawidzę gdy mówisz,
że wszystko będzie dobrze -
jednocześnie zapewniając
mnie o swoim niekochaniu.

odejdź.
bym nie patrzyła,
jak miłość umiera w
Twoich oczach.

Przyszedł do mnie z wieczora, strzepał z włosów śnieg, zgadnij czy wypuszczę go kiedykolwiek z ramion?
Brunet
the_end jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 00:41   #2345
patrysiowa_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabiiina Pokaż wiadomość
Trudno jest zapomnieć kogoś, z kim wyobrażało się reszte życia.
Cytat:
Napisane przez grise Pokaż wiadomość

Teraz wiem że miałam serce
bo właśnie pękło..

I zapamiętam twoją obecność

To zabawne jak z prostych rzeczy
powstaje coś cudownego

Moją ulubioną kwestią było
'Czy mogę do Ciebie czasem zadzwonić?'
wystarczyło żebyś to powiedział
i już zabrakło mi tchu

Świat swój urok traci bez Ciebie,
a Ty o tym chyba też nie wiesz.

Przytulam się do gwiazdy,
pali mnie ona w serce
jednak jest ukojeniem moich myśli

Cytat:
Napisane przez BananowaDelma Pokaż wiadomość
a gdy będzie chciał mnie zjeść potwór chowający się w szafie i wychodzący z niej tylko wtedy, gdy jestem sama, obronisz mnie?

oboje dobrze wiemy, że tęsknisz za mną. serce twoje wypełnia pustka i marzysz aby do mnie wrócić. jednak nie pozwala ci na to pieprzona duma, albowiem nie jestem Angeliną Jolie.

'Maćku Zakościelny, nie dzwoń do mnie więcej, wychodzę za Justina Timberlake.'

cuda tworzycie .
Uwielbiam Was, nie tylko za te posty ale i za inne.
Tylko nie chciałam powtarzać cytowaniem tych samych osób .
Kocham Was ;o <3

Cytat:
100 Post<3
patrysiowa_

Cytat:
Napisane przez Toogether93 Pokaż wiadomość
patrysiowa
Cytat:
Napisane przez myszka23101 Pokaż wiadomość
patrysiowa_
Cytat:
200 post
patrysiowa_
Cytat:
Napisane przez Missi_16 Pokaż wiadomość
Pattku - ty wiesz obiecałam
ojojoojojj! tyle pochwał : oo .

teraz mnie zbierajcie, bo mnie zaskoczyłyście.
dziękuję <3
. . .

"Moje serce zaczęło ciążyć mi, niczym głaz.
Cała moja nadzieja ulotniła się,
jak mgła w promieniach słońca.
Oczy zapiekły."
/przed świtem/

M... Od tego jak się poznaliśmy minęło już sporo czasu. A to, jak w tym czasie zmieniły się nasze uczucia do siebie, jeszcze trudniej się połapać. Nie raz wtedy patrzyłeś, wręcz przyglądałeś się moim oczom i na pewno z łatwością dostrzegłeś w nich wiele uczuć. Tęsknie nadal. Może kontaktu fizycznego, aż tak wiele nie mieliśmy przez cały ten czas, coś pchnęło moje serce ku Tobie. I co? Zakochało się, do granic możliwości. Pierwsza miłość. Niespełniona miłość. Słowa, wymawiane lub pisane kierowane przez Ciebie do mnie wbiły mi się w pamięć i wątpię, by się ulotniły. Gdy odszedłeś z tego głupiego, błahego powodu bolało niesamowicie bardzo. Wiesz jak? To tak samo, a nawet gorzej, gdy lekarz przeprowadziłby operacje na chore serce, nie podając pacjentowi morfiny i pacjent byłby przytomny. Jakby lekarz wziął skalpel, rozciął skórę na klatce piersiowej i wbijał igiełki, małe szpilki w serce. Zdecydowanie wcieliłeś się w rolę lekarza, a ja pacjentki. Chociaż to nie możliwe, kiedy wracały po nocach i nie tylko po nocach, wspomnienia, czułam jakby serce mi pękało, serce przepełnione miłością. Miłością do osoby, która nie jest mnie warta, której też daleko jest do ideału. Mimo to kocham tą osobę... Kocham Ciebie.
[ słowa, które z wielką chęcią powiedziałabym 'mojemu' M. </3
może ktoś przeczyta? ]

To bolało tak samo, a nawet gorzej, gdy lekarz przeprowadziłby operacje na chore serce, nie podając pacjentowi morfiny i pacjent byłby przytomny. Jakby lekarz wziął skalpel, rozciął skórę na klatce piersiowej i wbijał igiełki, małe szpilki w serce. Zdecydowanie wcieliłeś się w rolę lekarza, a ja pacjentki.
[teraz fragment powyższego tekstu który niesamowicie mi się spodobał]

'Kocham Cię' szepnęła do niego, pocałowała delikatnie w usta i spojrzała mu w oczy. 'Ale nienawidzę bardziej' dodała, wymierzyła mu cios w policzek, odwróciła się i odeszła.

Stary 2010-07-25, 00:42   #2346
Chocolaaate
Raczkowanie

to totalnie bez sensu. cała ta miłość, zakochanie. czemu Ci normalni faceci, zazwyczaj z góry są skazani na niepowodzenie? czemu zakochujemy się w tych skur.wielach bez uczuć? no po cholerę? skoro na wstępie wiemy, że wkrótce się znudzimy, będziemy znaczyć tylko co nic oraz zastaniemy zastąpione plastikowymi barbie? a jednak coś Nas do tych kretynów, o pięknych oczach, ciągnie.

A teraz wstań,zrób najlepszy makijaż jaki potrafisz,idź dumnie przez ulicę i nie waż się pokazać nikomu,co Cię niszczy od środka.

Jedyne co łączy filmy z rzeczywistością to to, że zawsze lecą na nowe w szkole i zostawiają te 'stare' , które tak bardzo pokochały, gdy już cała szkoła o nich wie nagle pojawia się nowa i wszystko zje.bała. potem wszyscy znajomi piszą Ci czy wiesz, że on ma inną. To nie pomaga lecz jeszcze bardziej boli.

Ale strach, sprawia, że kwestionuję to, czego powinnam być pewna..serduszko, zlekceważ ścieżkę, po której idę

lubię wspominać chwile, których nigdy nie przeżyłam.

czasem trzeba usiąść i pogadać z sercem ot tak jak staremu kumplowi wytłumaczyć, że nie masz ochoty na piwo czy miłość.

and say 'goodbye' to, although it is most difficult from words.
I mówię 'żegnaj', mimo, że to najtrudniejsze ze wszystkich słów.

'idealny mężczyzna dla mnie? taki, który może być wszędzie! ..ale, woli być przy mnie.'jeśli kiedyś zatęsknisz - napisz. chętnie się z ciebie pośmieję

gdyby tęsknił to by powiedział. gdyby chciał to by napisał. gdyby kochał to by się umówił. bez ale. kropka. a teraz to zapamiętaj.

ile to już razy o Nim zapominałam?
/ Paralogiczna ;* /

Nic nie smakuje tak cudownie jak świadomość, że się chudnie!
Dam radę!

Edytowane przez Chocolaaate
Czas edycji: 2010-07-25 o 00:44
Chocolaaate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 00:47   #2347
illy12
Przyczajenie

tym razem kazałam mojej dumie się zamknąć, wstałam i pobiegłam do Ciebie.

kiedyś opowiem Ci, jak puste były wieczory, gdy za towarzystwo robiła muzyka, kawa, koc i Twoje zdjęcie .
illy12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 01:05   #2348
the_end
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez the_end Pokaż wiadomość
|I mówię 'żegnaj', mimo, że to najtrudniejsze ze wszystkich słów.|

Cytat:
Napisane przez Chocolaaate Pokaż wiadomość
I mówię 'żegnaj', mimo, że to najtrudniejsze ze wszystkich słów.
No cholerka, przysięgłabym, że identyczne.

Cholera, w kształcie serduszka.

Przyszedł do mnie z wieczora, strzepał z włosów śnieg, zgadnij czy wypuszczę go kiedykolwiek z ramion?
Brunet
the_end jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 02:45   #2349
papergirl
Rozeznanie

Bardzo dziękuję za każdą pochwałę mimo mojego braku na forum od dłuższego czasu. Cieszę się, że potrafiłam zainteresować was swoją twórczością na tyle, byście wciąż mnie pamiętały pomimo mojej nieobecności. Weszłam na forum tak naprawdę tylko na moment. Znikam na jakiś czas. Muszę znów nabrać chęci by oddychać, bo póki co mój organizm bierze kolejne wdechy bardziej z przyzwyczajenia niż z chęci do życia. Więc... to jest pożegnanie.
P.S. Panny kipiące sarkazmem i ironią proszę o zostawienie sobie informacji, że od pożegnań jest inny wątek i pilnowanie swojej własnej du.py.

________

1. Wszystko co wiedziałam, co kochałam, co trzymało mnie przy życiu okazało się majakami chorego umysłu. Każda piękna chwila była nasiąknięta kłamstwem do tego stopnia, że można byłoby ją wykręcać w nieskończoność.

2. Płytki chodnikowe okazały się całkiem dobrym miejscem do płaczu. Były zimne jak Ty. Spękane jak moje serce. Brudne jak nasza miłość. Tak. To idealne miejsce.

3. Gdy byłam mała tak bardzo bałam się potworów czających się w mroku, że zasypiałam niemal natychmiast po przyłożeniu głowy do poduszki. Teraz tak bardzo przerażają mnie obrazy w mojej głowie i senne majaki mające Twoją twarz, że mogę powiedzieć Ci, jak pięknie wygląda słońce o 6.34.

4. Obiecałeś mi wschód słońca na plaży. Z ciepłym kocem, gorącą kawą w termosie i płomienną miłością. Dziś, wszystko co mam to chłód Twego serca, zimny parapet i lodowate poranki, gdy samotnie spoglądam jak wstaje słońce.

5. Do nieprzespanych nocy, zapuchniętych od płaczu oczu, setek esemesów wysłanych pod jego numer: przyznaję się.

6. Podobno wielu szuka ciszy. Głupcy. Z chęcią oddałabym im jego milczenie dorzucając nawet moje serce. Nie będzie mi już potrzebne.

7. Zostałam sama z marzeniami w jednej ręce i zakłamaną miłością u stóp. Stąpając boso po trawie wielokrotnie miałam ochotę przydeptać ją niczym irytującego insekta. Nie zrobiłam tego. To nie ona jest winna. Ty jesteś.

Last fm Można zapraszać ^^

Edytowane przez papergirl
Czas edycji: 2010-07-25 o 02:50
papergirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 06:43   #2350
karmelowomi
Raczkowanie

GG do karmelowomi

Cytat:
200 post

(...)karmelowomi(...)
Dzięki Słońce

I kiedy idziesz tak pewnie, z szyderczym uśmiechem,
zapominam nawet własnego imienia

Bezsenność sponsoruje najcudowniejszy facet na świecie, dziękujemy!

Stary 2010-07-25, 08:51   #2351
Nieodkrytaxd
Raczkowanie

'ty chcesz mnie zniszczyć kłamstwem , ja cię zniszczę szczerością .'

znikam na 2 tygodnie . Kolonieee . Może ktoś zauważy że mnie nie ma .

szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi.
Nieodkrytaxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 09:11   #2352
CaMa
Wtajemniczenie

GG do CaMa Send a message via Skype™ to CaMa

Cytat:
CaMa
dziękuję.
Cytat:
Napisane przez the_end Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez patrysiowa_ Pokaż wiadomość
[/CENTER]M...(...)
wspaniały ten list Do M. <3

to był jeden z najlepszych i jednocześnie najbardziej zwariowanych dni w moim zyciu. wciaz go wspomnam, codziennie przezywam go w mojej glowie od poczatku do konca.

ja nie wybaczam niczego. nawet jesli w piatej klasie zwedziles mi pomaranczowa kredke, to jestes juz zawsze na mojej czarnej liscie, draniu.

niezapomniany urok przeszlosci.

jak zwykle mam problem. kilka miliardow problemow na dobe. zakochalam sie. tak wiem, powtarzajac sobie ze nie wierze w milosc niczego nie zmienie. nie odkocham sie i nie stane sie niezalezna. znowu weszlam w wielkie gowno. tym razem po uszy.

ludzie sa rozni. jedni sa dwulicowymi konfidentami inni wiecznymi optymistami. pija, pala, cpaja, lub tez wiecznie sluchaja rodzicow. a ja? lubie deszcz, ogladac bajki, zbierac kamienie i gryzc cholernie twarde cukierki mietowe. dziwnosc jest fajna.

nigdy nie ustawila w opsisie tandetnego 'kocham cie skarbie' bo zawsze wiedziala, ze to slowo jest zbyt intymne. tylko dla ich dwojga.

czuje sie tak jakbym sie wlasnie powiedziala ze moja ulubiona piosenka o milosci zostala napisana o kanapce.

nawet nie chce mi sie plakac. rozcarowana tez sie nie czuje. skad ja wiedzialam ze tak bedzie?

byl sobie on i ona tez.

CaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 09:35   #2353
Naughty_
Rozeznanie

GG do Naughty_

Cytat:
to totalnie bez sensu. cała ta miłość, zakochanie. czemu Ci normalni faceci, zazwyczaj z góry są skazani na niepowodzenie? czemu zakochujemy się w tych skur.wielach bez uczuć? no po cholerę? skoro na wstępie wiemy, że wkrótce się znudzimy, będziemy znaczyć tylko co nic oraz zastaniemy zastąpione plastikowymi barbie? a jednak coś Nas do tych kretynów, o pięknych oczach, ciągnie.
Już jest mój.
papergirl - o Tobie nie można zapomnieć.

1. 'Nigdy nie spodziewałam się, że to w nim znajdę wszystko to, czego tak bardzo pragnę. Że to dzięki Niemu za jednym razem każde z Moich życzeń, marzeń. Okazał się moją złotą rybką. Oazą do spełniania życzeń. Nieskazitelną fontanną, do której po wrzuceniu monety mogłaś liczyć na spełnienie. Spadającą gwiazdą na rozgwieżdżonym niebie.'

2. 'Są uczucia nie do opisania. Nie do opowiedzenia. Uczucia, których nikt z nas nie zdoła opisać słowami. Możemy mówić o miłości. Pisać o jej skutkach ubocznych i odczuciach podczas jej przeżywania. Możemy opowiadać o tym, jak zachowuje się nasze ciało. Jak wariuje podświadomość. Jednak żeby się przekonać, że każde z tych słów jest prawdą.. Żeby zwyczajnie to wszystko zrozumieć - trzeba przeżyć miłość na własnej skórze.'

3. 'Bądź sobą. Postępującą według swoich zasad. W świecie kipiącym fałszem. Wyprutym do czci możliwości zakłamaniem ludzkich podświadomości. Chcij dobrze dla tych, którzy najchętniej wbiliby Ci nóż w plecy przy pierwszej nadarzającej się ku temu okazji.'

4. 'Pozwalam ci się mną bawić. Wykorzystywać. Odzieram się dla Ciebie z mojej kobiecej dumy, która kiedyś dla mnie była najwyższą wartością.'

"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha."

Tupac Amaru Shakur

Naughty_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 09:59   #2354
_mandarynka
Zadomowienie

GG do _mandarynka

Cytat:

A teraz wstań,zrób najlepszy makijaż jaki potrafisz,idź dumnie przez ulicę i nie waż się pokazać nikomu,co Cię niszczy od środka.

gdyby tęsknił to by powiedział. gdyby chciał to by napisał. gdyby kochał to by się umówił. bez ale. kropka. a teraz to zapamiętaj.

och i ach

Moje serce coraz częściej przypomina mi zdrętwiała rękę.
Niby jest.Zdrowe i całe,ale jednak nie potrafię nim wykonać
najprostszego gestu...

'A gdy już wrócisz, to usiądę Ci na kolanach,
oprę moje dłonie na Twoich ramionach i będę całować Twoją twarz.
Kawałek po kawałku. Obiecaj mi, że mnie nie rozbierzesz,
zanim skończę...'

"- Chętna zakończyć swoje życie, nie zaznawszy dorosłości.
- szepnął, jakby do siebie. -
Chętna uczynić z młodości zmierzch swojego życia.
Gotowa wyrzec się wszystkiego."

Idź do domu i poderżnij sobie gardło,
dość długo z tym zwlekałeś.

Umieram i nie wiem co to wiatr...
I'm dying I do not know what the wind ...

Chciałabym zrozumieć człowieka ,
który skacze z szesnastego piętra i w locie krzyczy:
-Nie ma śmierci !

'Czy wiesz, że nawet nie mam pojęcia,
jak mogą wyglądać Twoje oczy, gdy są w nich łzy?'

'Dlaczego on się tak cholernie spóźnił.
Zjawił się w moim życiu za późno – myślała.
– O jedną obietnicę za późno.'

'Ja chciałam wiedzieć o tych Twoich kobietach z przeszłości tylko troszeczkę.
Odrobinę. Tylko to, że były, miały takie oczy,
takie włosy, takie biografie i że przeszły do historii.
O tym, że przeszły bezpowrotnie do historii,
chciałam wiedzieć przede wszystkim.'

'Odkąd Cię kocham zawsze byłeś.
I przedtem też.
Bo tak naprawdę to nie było "przedtem" przed Tobą.'

Rob Co Chcesz Naughy_ -dziekuje dziekuje
ruuda wiewióra - brakuje mi ciebie.

Edytowane przez _mandarynka
Czas edycji: 2010-07-25 o 10:06
_mandarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 10:03   #2355
Martusia1992
Rozeznanie

nie chciała okazywać swojego rozczarowania.
to tylko w jej wyobraźni był kimś wyjątkowym.
nie trzeba płakać z powodu straconych złudzeń...

stał i patrzył na nią zbity z tropu.
w końcu objął ją,przygarnął do siebie,jakby chcąc pocieszyć.

ciepło w jego spojrzeniu ustąpiło wkrótce miejsca pożądaniu,ale się nie cofnęła.
stała po prostu i pozwalała,by zaczarowały ją te ciemne,płonące oczy.

bez słowa przytulił ją do siebie.
Stary 2010-07-25, 10:48   #2356
almostlover
Raczkowanie

Cytat:
100 Post<3

Wymieniam te które sprawiają, że mój zeszyt pogrubia się o kolejne kartki.!

minimum4znaki Toogether93 patrycjaxpp TiScatteroUnaFoto TwojaKokaina naiwna0 Paralogiczna z innej bajki hotiie xxgroszek07xx poprostuAsiss almostlover BananowaBrazylijka dontgivemenames PaniJana blondii69 myCh Malinowa Girl NieidealnaJa absorbeed _ZaagubiOna_ LoveYourEyes Naughty_ Istotka z Bajki agrr Daria_96 happyend nieliczylamwcalesie Missi_16 the_end RozowaSkeyterka grise Zuzka Z _changime bajkowa otojest TajemniczaPanna Sharmila dresowa patrysiowa_ kontrastowa0 Kofeina w RedBullach Drift Kinderka13 Paralogiczna 96LadyPoziomka96 jioio without_demur
Cytat:
200 post

_ZaagubiOna_ ZakreconaNaMaxa ciiri LoveYourEyes Drift hotiie inguiring karmelowomi _mandarynka myCh xsxs ruda wiewiora PaniJana TiScatteroUnaFoto RobCoChcesz Siatkarka18 Guziki xD Primadonna panna_miodowa dresowa RozowaSkeyterka agrr BananowaDelma NieidealnaJa agatte kontrastowao _Panna_Migotka_ itstoolatex3 Toogether93 cornflower_ TwojaKokaina patrysiowa_ poprostuAsiss CaMa limitowanaa otojest istny_paradoks xxgroszek07xx cherry pie Borowiczanka bajkowa patrycjaxpp almostloverSparklyAngel TajemniczaPanna Missi_16 absorbeed keeendy dreams_x33 katrin_love Paralogiczna beautiful_lie Kofeina w Redbullach without_demur z innej bajki MrsUnfabulos Pistolecik kreskowa dontgivemenames papergirl NieodkrytaxD grise latin CukrowaPanna minimum4znaki Extremalna envious cornels marikab kamisha nydee CookieCrisp

beztalencie wśród talentów ; D
dziękuję słoneczka
potraficie zmotywować

będę okradała później bo trzeba nadrobić zaległości .
_________________________ _________

'wyobrażenia inne od rzeczywistości'

Znasz to uczucie kiedy dobrze wiesz , że nadchodzi koniec . ? Straszne , wiem .

Nasze rozmowy zanim się zaczną już się kończą .

Nie siedź na gg , gdy grasz w CS'a . Myślę wtedy , że piszesz z nią , a o mnie już zapomniałeś . To boli .

To Twoja wina , że za Tobą tęsknie . To Ty przyzwyczaiłeś mnie do tego , że rozmawiamy ze sobą codziennie po 6 godzin .

' Zawsze wszędzie , ale nigdy nie tam gdzie trzeba .'

brak weny
Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na
dole ekranu pojawi się wiadomość z
Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. '

by czarnaalbk ,
almostlover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 11:13   #2357
naiwnie_
Raczkowanie

GG do naiwnie_

Cytat:
Napisane przez CaMa Pokaż wiadomość

czuje sie tak jakbym sie wlasnie powiedziala ze moja ulubiona piosenka o milosci zostala napisana o kanapce.
świetny jest. kradne ; *

Kochanie jedyne co może Ci pomóc to Viagra,
Bo z taką `morlinką` to nawet ta sweet blondi Cię nie zechce

Kocha Ciebie, kocha ją, kocha krótko...

A Ty wierzysz w wieczność ?

- Skąd wiesz, że mnie kochasz?
- Po prostu jak Cię widzę to mi się najpierw pie.rdoli w sercu, a potem w bani. A jak Cię nie widzę to jeszcze gorzej.
( rozmowa z chłopakiem ^^)

To nic, że zrobiłeś ze mnie zupełnie inną dziewczynę. Zaczęłam dla Ciebie czesać się w kucyka, przestałam nosić za bardzo wyzywające ubrania, odłożyłam na bok męskie ciuchy, wywaliłam do śmieci fluid, puder, cienie do powiek oraz tusz do rzęs. Zrezygnowałam z farbowania włosów i zrobienia sobie tipsów. Przestałam się odchudzać, palić, pić, jarać trawkę. Nawet moje ukochane horrory poszły odstawkę bo wolisz idiotyczne komedie. I tak Cię kocham. ; *

Jasna sprawa, leć do tej niuni,
Co piz.de nosi na szelkach.

Najgorsze w tym wszystkim było to,
Że byłam dla niego wszystkim
A on dla mnie `zapominajką`

by me.

naiwnie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 11:46   #2358
marikab
Zadomowienie

jOlsko - bardzo mi miło + znów okradłam
kamisha - bardzo mnie to cieszy akurat pasuje, niestety...
Kofeina w RedBullach - dziękuję bardzo za pamięć w takim razie
limitowanaa - jak to nie masz się czego bać?!
Naughty_ - dziękuję strasznie + okradłam
RobCoChcesz - dziękuję za pamięć w takim razie + okradam znów
_ZaagubiOna_ - nie ściemniaj, Mała
Kolejna 10, od 30 do 40 + ostatnie strony. Okradzione: almostlover, BananowaDelma, CaMa, chcialam byc, desiree01, __Fallen Angel__, jioio, naiwnie_, nkfn, One for all, OoYourDestiny, papergirl, patrysiowa_, poprostuAsiss, poziomkowa truskawka, poziomkowa_nuta, turka24, without_demur.

Wyjeżdżam na tydzień. Piszcie dużo, żebym miała co kraść Miłego tygodnia, do napisania

Chodź. Pójdziemy razem.

Prześladuje mnie zapach Twojej koszulki.

Nie zawsze prawda boli, czasami wręcz uszczęśliwia.

Po co wmawiasz komuś nieprawdziwe uczucie?

Często zastanawiam się co tak naprawdę mnie w Tobie urzekło.
Stary 2010-07-25, 11:53   #2359
chcialam byc
Zakorzenienie

GG do chcialam byc

marikab -
_________________________ _

'kiedyś sekundę dzieliliśmy na dwoje, żeby minuta była dłuższa'.

'to, co było między nami nie wróci. nie kochasz mnie.. nie musisz'.

'prawda leży na dnie, a jak naprawdę było ja wiem i Ty wiesz. setki chwil, dobrze pamiętam wszystko, jakby to wczoraj było'.

'każdy ma swoje życie, dobrze to wiem, ale nie mogę ciągle milczeć, gdy coś boli mnie'.

już mnie nie boli. przynajmniej tak mówię.

nienawidzę o Tobie myśleć.

zniszczyłeś wszystkie moje uczucia do Ciebie.

Stary 2010-07-25, 11:57   #2360
Drift
Wtajemniczenie

na wstępie, chciałam się przywitać po małej przerwie ;*
witam nowe i stare, nadrobiłam wszystkie strony po małych problemach z czasem przez pracę
oraz braku neta, muszę przyznać, że niezmiennie czarujecie. <3.

Malinowa Girl, Mrs Unfabulous, _mandarynka, bajkowa, grise, poprostuAsiss, ZakreconaNaMaxa, Naughty_ -
dziękuuuje.
To ogromny zaszczyt być zauważaną przez tyle wspaniałych osób na tym wątku.
Kocham was mocno i uwielbiam do was wracać. :loveLOVElove:

Pod parasolem w letni deszcz.
Moknę mimo niego, lecz to nie deszcz.
To uczucia.

I żyjmy, tym co zostało.
Nie koniecznie z nas, ale tym co mamy jeszcze w sobie.

With you, love never dies./ Z tobą miłość nigdy nie umrze.

Czego pragniesz?
Czy mogę być tym ja?

Stary 2010-07-25, 12:08   #2361
daciaaaaaa
Wtajemniczenie

Daćka dziś ma urodziny, starzejeee się .

żałuję, głęboko żałuję,
że znam tak niesłowną osobę jak Ty.

czasami bywam jak burza-nagła, nieprzewidywalna.
czasami bywam jak błyskawica-chwilowa.

daciaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 12:13   #2362
katrin_love
Zadomowienie

GG do katrin_love

Cytat:
200 post

(...) katrin_love(...)
dziękuje

pogrążam się za każdym razem gdy spoglądasz.

miłość ze względu na swoją wartość powinna być przeznaczona dla tych którzy do niej dojrzali.dla Ciebie niestety nie.

udawadiam codziennie że potrafie żyć bez Ciebie.

mi tylko słuchac Twego głosu, który
tak idealnie rozstraja me serce.''
katrin_love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 12:14   #2363
TajeMnicza15
Przyczajenie

Nie mam przed tobą tajemnic, dlatego nawet powiem Ci.... jak bardzo Cię kocham ;*;*
TajeMnicza15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 12:23   #2364
Martusia1992
Rozeznanie

w jej głosie grały nutki śmiechu.

twoje oczy mogą stopić lodowe góry.
z pewnością warto walczyć o twoją miłość...

wszystkie te piękne słowa o miłości powodowały jeszcze większą samotność i tęsknotę.

był głupcem wszechczasów!

nie była to randka,ale lepsze to niż nic...

nigdy nic między nimi się nie wydarzy.
Stary 2010-07-25, 12:35   #2365
turka24
Raczkowanie

Marikab - dziękuje + okradam
CaMa - okradam ;*
Chocolaaate - okradam

``
Pocałował mnie i szepnął: -Cały czas pamiętałem Twój zapach..

Swojej miłości nie udowodnisz poprzez sms : "Kocham Cię" .

Ona nigdy nie będzie mną.

Idealny to może być makijaż, nie mężczyzna.

Znikasz jak ślad po szmince..

Niechcący zatrzymałam Twój wzrok...

``

Zrobię sobię kiedyś zdjęcie z Bogiem . Udowodnię Ci jak mało jeszcze wiesz .
turka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 12:57   #2366
ruda wiewiora
Zadomowienie

mandaryncia jestem <3
dziękuję za każde dobre słowo, doceniam

dontgivemenames, takagwiazdka, Plotkaraaa, CookieCrisp,
agattee, Issuee, Kamma1507, Primadonna, Kinderka13, together93,
BananowaBryzylijka, Lolka, nydee, CukrowaPanna, agrr, absurdalnie,
RealGirl89, Migotka, daciaaa, boundlessly, m4dziar4, Drift, lall, misjaaa,
chocapic, me9so3horny, nieliczylamwcalesie, snowball, panna miodowa,
LadyPoziomka, always be yourself, keeendy, kamisha, lilyblack,
hotiie, dontloockdown, kochanaa, ciiri, wreeednia, DorotaComa,
Sabiiina, caroline2324, caroline060, TiS, grise, mandarynka, Siatkarka18,
blondii69, cherry pie, latin, uwielbiaj, Martusia1992, CaMa, groszek, chocolaaate, otojest

to waszych postów ciągle wypatruje,
choć od niektórych to nie widziałam wieki
:na zawsze rude serce:

______
jeśli ktoś będzie mi znów wmawiał, że w świecie
miłości jest najpiękniej, wyśmieję go prosto w twarz

posmakować trochę whisky, poczuć Twój wzrok na mnie

zdradzę swoje myśli,
będziesz mój

już nie mam dokąd pójść,
zawsze mówiłeś, że kiedyś wrócę

zaakceptuj mnie, moją wrażliwość, a zarazem stanowczość,
a ja będę tolerować Twoje paranoje

nie ma co płakać nad rozlanym uczuciem

spróbuj wykreślić z pamięci mój zapach,
mój oddech na Twojej szyi, delikatność dłoni,
widok włosów opadających lekko na odkryte ramiona,
tylko spróbuj,
a w każdej będziesz szukał ciała pachnącego balsamem z kwiatów,
wiatr będzie owiewał Twoją szyję, delikatnie otulając całe ciało,
a wieczorem będziesz widział mnie w futrynie drzwi,
ubraną tylko w uczucie do Ciebie.
wtedy dowiesz się, co straciłeś, na z a w s z e.

shine bright like a diamond

Edytowane przez ruda wiewiora
Czas edycji: 2010-07-25 o 22:31
ruda wiewiora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 13:02   #2367
istny_paradoks
BAN stały

GG do istny_paradoks

Naughty_
dziękuje i milion postów więcej Ci życzę

Cytat:
Napisane przez patrysiowa_ Pokaż wiadomość
'Kocham Cię' szepnęła do niego, pocałowała delikatnie w usta i spojrzała mu w oczy. 'Ale nienawidzę bardziej' dodała, wymierzyła mu cios w policzek, odwróciła się i odeszła.

rozwaliłaś mnie tym, totalnie

....

'Nienaganną pustością lśni jej serce.
Razem z dwutlenkiem węgla wydycha odrazę i oburzenie.'

'szeptanie ścian. wrzask mebli i szelest ubrań.
słyszysz ?
chodź i zabierz mnie stąd.'

...

opuszczam was na jakiś czas, wyjeżdżam
istny_paradoks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 13:03   #2368
cherry pie
dream big

dziękuję Wam

*Miłość nie mija, choć czas płynie.

„The future belongs to those
who believe in the beauty of their dreams”
cherry pie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 13:04   #2369
dontgivemenames
Rozeznanie

GG do dontgivemenames

według mojej filozofii rzeczy są tak złe na jakie wyglądają.

Najgorsze już za nami.

Co zrobiłam tak źle?
Tak źle, że musiałeś zostawić mnie samą..

Nie ukazuj mi swojej głupiej litości.

nadal nienawidze twojego imienia.

Jesteś takim ch.olernym hipokrytą.

+ ruda wiewiora, groszek, nydee,
martusia1992, Drift, _mandarynka

dontgivemenames jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 13:04   #2370
Szary Diament
Przyczajenie

Gdyż się szuka miłości to ją się widzi wszędzie, w każdej osobie dostrzega się coś co może przyciągnąć, a gdy człowiek jest ''zdesperowany'' ma założone tzw. klapki na oczy i widzi tylko jedno . Nie dostrzega innych rzeczy, które w dniu codziennym mogą mu się wydawać paranormalne . Dopiero po jakimś czasie gdy siła uderzającego uczucia uspakaja się wtedy widzi się to wszystko na co mieliśmy przymknięte oczy, i okazuje się że to nie ta właściwa osoba i jest rana.. kolejna rana ..

' Nie tylko papierosy potrafią wyniszczyć człowieka .

. Widać za mało lat na poznanie się od środka, na poznanie tej drugiej twarzy. I nadchodzi ten dzień, ten moment gdzie odsłaniam pelerynę z Twojej osoby i odnajduje tam.. Twoje inne ''ja''. Które mi się nigdy nie przedstawiło, nie powiedziało jak ma na imię. Nienawiść ? Żal ? Jak ? chce poznać to coś, co zje.bało najbliższe moje lata w rozterce .

'Nie przedstawił zasad swojej gry .

' Zabrałeś mi sekundy z uśmiechem na twarzy.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości