|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13
Cytat:
Ale chodziło o II fazę.Już pędzę do lodówki po warzywka, już czekają ![]() Tak jak już w innym poście pisałam nie mam obsesji, więc spokojnie
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętaj że to co niedozwolone powoduje stop dla spadku lub nawet wzrost i to na kilka dni ![]() Lepiej nie grzeszyć i uporać się z kg szybko niż pozwalać sobie na grzeszki i przedłużać cały proces ...Ja jak mam ochotę na coś ZŁEGO to widzę oczyma wyobraźni duży wzrost na wadze... od razu odechciewa mi się grzeszyć ![]() Ostatnio wrzucałam już TWIXA do koszyka w sklepie... ale zobaczyłam ten wzrost i szybko go odłożyłam spowrotem na półkę po czym udałam się równie szybko do kasy i wyszłam ze sklepu
|
|
|
|
|
#783 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=czarna dziunia;20910668]
Cytat:
Ja mam wagę, stała pod łóżkiem w sypialni długie miesiące, cała zakurzona Wchodzę na nią teraz co jakiś czas, ale nie częściej niż co 2-3 dni. Nie ubieram swojego życia w cyferki, ciuchy to najlepszy doradca Grzech może niewybaczalny, ale imieniny ma się raz w roku, a niektóre osoby widzę raz na dekadę. Psychicznie dobrze mi z tym, chyba nie wolałabym cierpieć cały wieczór i chodzić następny tydzień zgorzkniała i sfrustrowana. Dziewczyny, pamiętajcie o swojej psychice! Ona jest naprawdę ważna, wszystko (a choroby głównie) zaczynają się w naszej głowie!
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
kochani...czy jest tu ktos z Was,kto ma problem z nadczcia tarczycy.....?
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ha... skoro tak jak piszesz tak łatwo jest Ci pozbyć się nadprogramowych kg to po co ładujesz się w dukana?? Wystarczy ogrniczyć piwo, fast foody, słodycze i trochę się poruszać... Sory, ale śmieszy mnie to co piszesz... Poza tym sugerujesz nam obsesję... bo co?? bo ważymy się codziennie?? My dążymy do tego aby nasza waga po diecie już nie rosła. Ty tyjesz i chudzniesz... Każdy wie co jest zdrowsze dla organizmu... Co do mojej nadgorliwości... Chciałam Ci uświadomić że ta dieta to nie zabawa i niesie za sobą powazne konsekwencje zdrowotne jeśli robi się z niej jaja... Rozsądek przede wszystkim... to co wyprawiasz rozsądne nie jest. Więcej w dyskusje wdawać się nie bede... szkoda mojego czasu ![]() dziewczyny no to się dowiedziałyśmy... Sekta Dukana tak trzeba bedzie nazwać kolejny wątek koniecznie
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2010-07-25 o 13:10 |
|
|
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Gineska;20911546]Przeszłam wiele diet, w każdej kierowałam się przede wszystkim swoim samopoczuciem - także psychicznym i do tego je naginałam.
widac ze wiele po toim pisaniu ale masz racje chodz musze powiedziec ze jestesmy tutaj aby siebie nawzajem motywowac ! skutecznie motywoawac i doradzac ... jednak gdy ktosnowy czta bylam na imprezie a wypilam kika piwek no i troche fast foodow moze sobie pomyslec boze ja tez bym zjadla .... a dlaczego nie ? ona mogla to ja tez nic nie zaczkodzi tak maalutko.. sekta ? fajne okreslenie ? ja bym to bardziej nazwala sposobem na zycie .. czytalam wiele histori jak zapoznalam sie z dukanem okazalo sie ze wokol mnie osoby rowniez dukaja ... to sposob na zycie i zaufaj mi ze przy takim sposobie na zycie ludzie sa szczesliwi .. bo wiedza ze buduja cos na cale zycie
|
#787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeżeli wiesz, co chce Twoje ciało to po co pytasz? ![]() Koleżanka Ci tylko odpisała, co o tym myśli a Ty tu jakieś filozofie wywalasz
|
|
#788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: gratuluje kazdy ma swoj sprawdzony sposub na pokusy wazne by sie go trzymac .. masz racje a twix to samo zlo !!![]() wogole powinni go zakazac w produkcji
|
|
#789 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak tyje to zawsze w biuscie, jak zrzucam to z tylka - biust pozostaje ten sam Takze wole nie myslec jaki rozmiar bede nosic na koniec diety jak mi sie obwod pod zmniejszy a miseczka poszybuje w gore... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie dzis mini wzroscik ( +0.1 lub +0.3 kg zalezy z ktorego wazenia wezme wynik, ale to raczej 0.3 ) ale nie dziwie sie bo bardzo malo wczoraj zjadlam no i spadek byl duzy wczoraj rowniez. Dwie porcje babeczek upieczone w tym jedna zjedzona a sernik czekoladowy czeka by go wsadzic do lodowki i bedzie idealny na jutrzejsze sniadanko ![]() Konczita gratuluje spadku kochana
|
|
#790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#791 | ||
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=czarna dziunia;20912150]
Cytat:
Gdybym napisała, że kajam się, nienawidzę siebie, powieszę sobie zdjęcie prosiaka na lodówce, pójdę na kolanach do Częstochowy to pewnie byłoby ok? ![]() Cytat:
To nie jest zarzut do Dukana, jego diety, książki, ale ślepych , nawiedzonych wyznawców, którzy nie dopuszczają do siebie, że ktoś może myśleć inaczej niż oni. Taka postawa pachnie sekciarstwem - tylko o to chodziło. Proszę, czytajcie ze zrozumieniem!
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
e tam
po tej diecie bedziemy miały tak wyćwiczoną silną wolę że niech sobie to wszystko produkują...Może nas taki Twix ruszy ale i tak go nie zjemy ![]() No może raz na miesiąc na IV fazie
|
|
|
|
#793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pytałam, bo chodziło mi o doświadczenia innych osób. To źle? A może nie wolno? Odpowiedź była arogancka i apodyktyczna, nie lubię takich koleżanek
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ślepa, nawiedzona wyznawczyni składam Ci hołd Dukanie |
|
|
|
|
#795 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Gineska;20911819
, ale imieniny ma się raz w roku, a niektóre osoby widzę raz na dekadę. no tak w sumie moje imieniny sa jutro ANNY i wiecie co jak omijac taka impreze .. moj sposob udaje ze tej imprezy nie ma poprostu
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo gwarantuję Ci, że 90 % dziewczyn podzieli moje zdanie
|
|
|
|
|
#797 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak nie lubisz to Twój problem, nie mój
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To wszystkiego NAJ Bo jutro mnie na forum nie bedzie
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2010-07-25 o 13:37 |
|
|
|
|
#799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do pracy pieke czekoladowe muffinki a sama mam czekoladowy serniczek bez skrobii ![]() Cytat:
|
|
#800 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=SimplyDivine;209122 98]
Nie mozesz sie nie wazyc bo nie bedziesz wiedziala jak dlugo przeprowadzac III faze. Zwaz sie chociaz raz, zebys wiedziala z jakiej wagi startujesz, poza tym potrzebne Ci to bedzie do wykonania testu zeby sie dowiedziec ile dni U masz miec, i potem jak juz sie bedziesz czula komfortowo w swoim ciele zwaz sie jeszcze raz zeby zobaczyc ile schudlas. I potem na kazdy zrzucony kg 10 dni III fazy no moze masz racje to sie jednak zwaze dzieki
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I PIĘKNYCH SPADECZKÓW DLA KAŻDEJ ANNY NA WĄTKU |
|
|
|
|
#802 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Gineska;20912372]
Cytat:
nie nie bylo by ok gdybys tak podchodzila zreszta mysle zamknijmy tem temat na temat tych twoich grzechow sekciarstwem ? no to w takim razie jestem pierwszy raz w sekcie
|
|
#803 |
|
Rozeznanie
|
Pognębimy? To brzmiało okropnie i mogłabyś wyrządzić krzywdę swojemu organizmowi tym sposobem (te 6 dni
i powtórka pierwszej fazy!) więc myślę, że nie bez powodu dziewczyny trochę ostrzej zareagowały.Aaa, co do imprez - jak się wkręci już w całą dietę to dopiero można urządzić przyjęcie. Te wszystkie babeczki, serniczki, zeberki
|
|
#804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2010-07-25 o 13:50 |
||
|
|
|
#805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z moim okiem wszystko w porządku, dziękuję dziewczynki
|
|
#806 |
|
Rozeznanie
|
wow, coś nerwowo tu dzisiaj
![]() w takim razie ponawiam pytanie odnośnie sukrazlozy dla osłodzenia sytuacji nikt mi dzisiaj nie chce odpowiadać na pytania ![]() ![]()
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie zdziwę się jak na drugi dzień też zapytają o muffinki
|
|
|
|
|
#808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) dokładnie to samo. Choćby kopenhaskiej, gdzie miało się coś potwornego człowiekowi stać jak się ją rozszerzy o choćby kęs czy cm kwadratowy cienkiego listka sałaty ![]() Tani chwyt psychologiczny i tyle, ale ważne, że skuteczny. Wszystkim Annom pięknych chwil, osiągnięcia celów - nie tylko związanych z utratą kilogramów Pędzę do warzywek (w końcu!), dziękuję za odpowiedź na moje pytanie, za każdy wyważony post i życzę sukcesów osiągniętych w zdrowej atmosferze
Piszę poprawnie po polsku Edytowane przez Gineska Czas edycji: 2010-07-25 o 13:59 Powód: literówka :( |
|
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#810 |
|
Rozeznanie
|
Możliwe, ja tu się nie orientuję jeszcze, który blog jest czyj a już nie pamiętam adresu, bo dużo ich przeglądałam
Ale świetny pomysł i smakowicie wszystko wyglądało
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.

Ale chodziło o II fazę.

toz to czyste zlo !!! musze sie opanowac duza dziewczynka ze mnie .. wiec ja grzechow mam duzo wiecej do popelnienia a jednak sie nie daje

klask i:
Takze wole nie myslec jaki rozmiar bede nosic na koniec diety jak mi sie obwod pod zmniejszy a miseczka poszybuje w gore...
a sernik czekoladowy czeka by go wsadzic do lodowki i bedzie idealny na jutrzejsze sniadanko