|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o obiektywne zdanie
Cytat:
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#303 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oczywiscie ze masz prawo byc wkurzona i to chyba powaznie. Moje zdanie jest takie: To nie jest zwykla znajomosc skoro juz sie spotykaja i umawiaja to dla mnie juz jest to nienormalne...ja nienawidze jak ktos mnie klamie i zaraz wiem czy ten ktos mowi prawde czy nie moj chlopak doskonale wie ze jesli cos wywinie napisze do kolezanki czy cokolwiek zrobi to ja sie natychmiast o tym dowiem po prostu czuje to...i on o tym wie... Porozmawiaj ze swoim chlopakiem powaznie jesli uznasz ze nie mowi Ci wszystkiego nie wiem powiedz ze to nie ma sensu ....ja wiem ze jesli sie kogos kocha to ciezko pomyslec o rozstaniu czy nawet w Twoim przypadku o mieszkaniu osobno ale niestety faceta trzeba sobie wychowac... |
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A człowiek się kiedyś denerwował na starszych ludzi jak mówili o innych że są tacy...s.racy i owacy... My z biegiem czasu też nabywamy takich doświadczeń i innego spojrzenia na życie. Ja lubię olewać takich cwaniaków a najchętniej się jeszcze z nich śmiać
|
|
|
#305 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny.
Nie pisałam długo bo byłam u siebie w domu i nie miałam dostępu do internetu. Wróciłam dziś rano dopiero. Moja historia kończy się tak , że zabieram swoje rzeczy i wyprowadzam się od tż. Dziś po południu ma przyjechać po mnie koleżanka i do końca sierpnia będę mieszkała z nią natomiast później będę musiała sobie czegoś poszukać. A do podjęcia takiej decyzji skłonił mnie mój własny tż i jego zachowanie, który dzwonił do mnie , krzyczał abym wróciła i przestała się wygłupiać z obrażaniem, bo jeśli tak dalej będę się zachowywała to on nie jest pewien czy znów nie zachowa się tak samo i nie wyjdzie na całą noc! Po tych słowazch doszłam do wniosku że czas go kopnąć. Bo nie dość , że mnie okłamuje, to jeszcze mnie szantażuje perfidnie. Przykro mi że to koniec ale nie pozwolę aby mi stawiał jakieś ultimatum i rządził kiedy mam wrócić. Wstrętny Mam nadzieje że teraz będę mogła wrócić do normalnego życia i nie będę myślała czy aby na pewno nie jest z żadną dziewczyną.
![]() Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2010-07-26 o 10:12 |
||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brawo. Podjęłaś bardzo dojrzałą decyzję i sądzę, że wyjdzie Ci to na dobre. Ciesze się, że jedna na tych 50 co tu płaczą, poszuka szczęścia gdzieś indziej i spotka kogoś, kto jej gwiazdkę z nieba da .Powodzenia. Trzymaj się
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Ma facet tupet nie ma co
![]() Bardzo dobra decyzje podjelas, powodzenia. |
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo madra decyzje podjelas Autorko...
gratuluje i zycze powodzenia
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
Niezly facet, myslal ze szantazem daleko zajdzie....
![]() zgadzam sie z wizazankami, dobra decyzja |
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Przywróciłaś mi wiarę w kobiety!! Dziękuję i życzę powodzenia!!
|
|
#311 |
|
Rozeznanie
|
GRATULUJĘ podjęcia słusznej decyzji. Powodzenia! Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#312 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dobrze zrobiłaś, że od niego odeszłaś, bo koleś jest stuprocentową stratą czasu.
|
|
|
#313 |
|
Raczkowanie
|
Mary Louu gratuluje dobrej decyzji
|
|
|
|
|
#314 |
|
Rozeznanie
|
Z największą przyjemnością odwołuję to co napisałam wcześniej
![]() Jestes wielka, postepujesz mądrze
|
|
#315 |
|
Raczkowanie
|
Lepszej decyzji nie mogłaś podjąć
|
|
|
|
|
#316 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#317 |
|
Rozeznanie
|
Wierze,że dasz sobie rade i jeszcze bedziesz szczesliwie zakochana a Twoj nowy związek bedzie oparty na PRAWDZIE i PRAWDZIWEJ milosci
|
|
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wreszcie![]() Życzę Ci powodzenia i żebyś więcej nie trafiała na takie okazy |
|
|
|
|
|
#319 |
|
Raczkowanie
|
Mary Louu, minął prawie miesiąc od Twojej ostatniej wiadomości.
Co słychać? Jak się trzymasz? Mam nadzieję, że wytrwałaś w swoim postanowieniu. |
|
|
|
|
#320 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję musskat za pamięć i zainteresowanie W swoim postanowieniu wytrzymałam - aż sama się sobie dziwie , że byłam tym razem zawzięta Po mojej wyprowadzce oczywiście dostawałam od niego telefony, smsy z przeprosinami, przychodził do mnie pod pracę. Teraz dał sobie już spokój i jest na mnie obrażony. Było ciężko dostosować się do nowej sytuacji. Wielokrotnie chciałam mu wybaczyć i wrócić. Ale koleżanka z którą obecnie mieszkam mi to wybiła z głowy. Odnowiłam też stare kontakty ze znajomymi, często chodzę na imprezy i w ogóle staram się przebywać wśród ludzi aby nie myśleć o nim. Moja współlokatorka wyciągnęła mnie też na kurs Salsy więc dodatkowo wprowadziłam w swoje życie trochę urozmaicenia Na obecną chwilę szukam mieszkania bo niestety w październiku nie będę mogła z nią już mieszkać. A w ten weekend byłam z kolegą na weselu. Podbudowałam się trochę bo miałam okazję się ładnie wystroić i do tego otrzymywałam miłe komentarze co do mojej osoby. Wydaje mi się , że najgorsze już za mną . Czasami jak idę tylko miastem i spojrzę na jakiś pub lub pizzerie czy coś w tym stylu to mi się chłopak przypomina i momenty jakie przeżyliśmy w danym miejscu. Myślę jednak, że jak się pojawi ktoś inny w moim sercu to na miejsce tych wspomnień wejdą nowe i te nie będą miały dla mnie znaczenia. ![]() ![]() Jak na razie nikogo takiego nie ma , nie chcę się wiązać na siłę- tylko po to aby kogoś mieć. To byłego tż też na pewno już nie wrócę Dziewczyny dziękuję jeszcze raz za rady i pomoc w podjęciu słusznej decyzji. Gdyby nie wy to chyba nadal żyłabym w błogiej nieświadomości z jaką osobą się spotykałam . Pozdrawiam Was Buziaczki
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mary Louu bardzo się cieszę!!! ![]() ![]() ![]() Po tym co pisałaś na wątku (na początku) to nie spodziewałam się, że jesteś w stanie rozstać się z nim na dobre... Bardzo miło się rozczarowałam. Niech będzie obrażony na Ciebie, przynajmniej masz kłopot z głowy, bo nie zawraca Ci głowy .Trzymam mocno kciuki za Ciebie, życzę prawdziwej miłości... Mam nadzieję, że kiedyś tutaj o niej napiszesz |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.

ot po prostu

) Obudziłam się o 6 i zastanawiałam się gdzie może być. Wrócil o 9 , ja szykowałam się na plaże, chciał ze mną iść ale powiedzialam, że chce być tego dnia sama .
) No i wtedy zaczęła sie awantura. Nie będe opisywala szczegołow ale wyjaśnie co na ten temat mówil tż.
a najchętniej się jeszcze z nich śmiać 

Brawo.
.